Toggle navigation

#spritz846,156 POSTS

Post Content
User Image organic_byaysh Posted: Jan 18, 2018 8:38 AM (UTC)

0 0 Normal
・・・
What a great day!! We have been waiting for this day🌹.
.
.
Are you excited as we are?? Yes we are very excited to inform you, ladies and gentlemen, that our most wanted face mist is now back! And better than ever! ❤️ . .
.
Introducing ADANIA Rose Divine Face Mist. Get your hands on our this Rose Divine Face Hydrating Face Mist before it's too late!.
.
. . 
NEW reduce skin inflammation & redness. 
NEW now with Wild Rose and Neroli extract will help to repair and rejuvenate skin. 
NEW treat and sooth breakouts.
NEW high antioxidant and lifting. 
Reduce the appearance of your pores.
Able to reduce the appearance of thread veins. 
Natural glow & flawless effect (bye dull skin). Make your make-up stay longer with no cakey effect. 
Hydrate your skin more! . .
.
Volume : 100ml. .
.
Retailing at RM60 excluding postage. .
.
WhatsApp us at 0194769184
.
.
.
#adaniaskincare #adania #facemist #rose #spritz #limitededition #divine #natural #organic #naturalskincare #organicskincare #beauty #vegan #crueltyfree
User Image adaniabyme_sue Posted: Jan 18, 2018 8:36 AM (UTC)

1
1 Normal
Kindly DM me for further info. ♥️ #Repost @adaniaofficial
• • •
Experience luxurious spritz born by nature on-the-go!

Dah penat seharian kerja atau buat kerja di rumah, mesti mandi dan cuci muka dahulu. Kemudian baru spray kan ADANIA Rose Divine Face Mist ni pada muka. Lepas tu diikuti dengan ADANIA Luxurious Organic Face Oil 🙈

Penjagaan lengkap gituu. Ramai yang ternanti nantikan face mist ni. Kini dah kembali dengan berwajah baruuu 🌹

#adaniaskincare #adania #rose #facemist #malaysia #natural #organic #naturalskincare #organicskincare #beauty #spritz #onthego
User Image adaniaforyou Posted: Jan 18, 2018 8:30 AM (UTC)

4
1 Normal
What a great day!! We have been waiting for this day🌹.
.
.
Are you excited as we are?? Yes we are very excited to inform you, ladies and gentlemen, that our most wanted face mist is now back! And better than ever! ❤️ . .
.
Introducing ADANIA Rose Divine Face Mist. Get your hands on our this Rose Divine Face Hydrating Face Mist before it's too late!.
.
.
NEW reduce skin inflammation & redness. 
NEW now with Wild Rose and Neroli extract will help to repair and rejuvenate skin. 
NEW treat and sooth breakouts.
NEW high antioxidant and lifting. 
Reduce the appearance of your pores.
Able to reduce the appearance of thread veins. 
Natural glow & flawless effect (bye dull skin). Make your make-up stay longer with no cakey effect. 
Hydrate your skin more! . .
.
Volume : 100ml. .
.
Retailing at RM60 excluding postage. .
.
WhatsApp Nurul to get it now.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
.
.
#adaniaskincare #adania #facemist #rose #spritz #limitededition #divine #natural #organic #naturalskincare #organicskincare #beauty #vegan #crueltyfree #adaniaskincare #natural #organic #mask #clay #organicskincare #organicproducts #skincaremurah #skincareproducts #skincaremalaysia #skincareorganic #productorganic #productmurah #naturalproducts #naturalskincare #adaniaforyou #belleforyou
Writing about cocktails in the sunset is much easier with a Sunset Spritz from @bart.jr.redfern
Cointreau + Elderflower Liqueur + Prosecco + Passionfruit delicately balanced and integrated
#mixology #bartender #blend #passion #cocktails #drinks #flowers #tasting #sydney #spritz #liqueur #aperitivo #glasses #spirits #wine #prosecco #foodandwine #blogger #winelover #beverages #writer #hardworking #moment
User Image sallyk2016 Posted: Jan 18, 2018 8:09 AM (UTC)

3
1 Clarendon
User Image fara_anwar Posted: Jan 18, 2018 7:57 AM (UTC)

24
4 Normal
#siscuba haHAha
_
#adaniaTestimoniikhlas dr kPaah ttg my 1st impression on ADANIA ROSE DIVINE MIST yg baru shj launched today!👇
🌹BAU MEMANG SWEET compate previous rose mist, sampaikan addicted dgn bau rasa nak spray² ja.
🌹After few minutes spray on face, terasa effect skin jadi "FIRM UP", mcm pori terasa mcm ada shrink.
🌹Satu lagi, rs perbezaan dgn ADANIA Absolutely Rose Refreshing Mist terdahulu, bilamana yg rose mist present tekstur lebih halus sbbnya skin mcm rs hydrate lain mcm, lain mcm yg BEST!
_
Ok tu antara obvious yg kPaah sendiri rs plus as uolls taw yg Limited Edition rose mist ni ada add-on NEROLI EO, which is best known for skin benefits thus those yg sensitive & dry skin also xdak mslh nk pakai sbb tekstur yg lebih halus➕ringan. Dan paling penting nak spray byk kali pin TAKPAAAA!!! Dah la bau blh buat bergetar tulang rusuk!
_
Volume : 100ml.
Retailing at RM60 excluding postage.
_
So, GRAB one for you yourself! Feel & try it!
#facemist #rose #spritz #limitededition #divine #natural #naturalskincare #organicskincare #beauty #vegan #crueltyfree #newrosemist #allnatural #TeamAdaniaBlossom #adaniaXteamPaah #adanialovers #adaniabypaah #ADANIApenang #adaniabutterworth #adaniautara #adaniautara #adaniapenang #adanialovers #rosewater #adaniafacemist #rosemist #naturaltoner #facemist #noanimaltesting #gogreen #adaniaxmizznina
Melbourne, you are hot!! Definitely spritz weather 🍹The aperol spritz bar at the Australian Open is a must visit!
User Image official_snaydahso Posted: Jan 18, 2018 7:29 AM (UTC)

5
1 Normal
Experience luxurious spritz born by nature on-the-go!

Dah penat seharian kerja atau buat kerja di rumah, mesti mandi dan cuci muka dahulu. Kemudian baru spray kan ADANIA Rose Divine Face Mist ni pada muka. Lepas tu diikuti dengan ADANIA Luxurious Organic Face Oil 🙈

Penjagaan lengkap gituu. Ramai yang ternanti nantikan face mist ni. Kini dah kembali dengan berwajah baruuu 🌹

Check out our previous post utk mengetahui lebih lanjut mengenai Face Mist baru ini.Bagaimana nak dapatkan? .
.

DMor 📱WhatsApp us 👇👇
0192632803
0192632803
0192632803 .
.
IG: @thebeautyinside_ea
FB Page: BeautyInside
.
.
#adaniaskincare #adania #facemist #adanialovers #adaniatestimoni #rose #spritz #limitededition #divine #natural #organic #naturalskincare #beautyinside #organicskincare #beauty #vegan #enjoyurday #thebeautyinsidebyaydah #crueltyfree #teamadaniablossom #adaniaxbeautyinside #adaniarosedivinemist #sabah #sarawak #singapore #brunei #ehmalaysia #nature #productorganic
User Image thebeautyinside_ea Posted: Jan 18, 2018 7:29 AM (UTC)

5
2 Normal
Experience luxurious spritz born by nature on-the-go!

Dah penat seharian kerja atau buat kerja di rumah, mesti mandi dan cuci muka dahulu. Kemudian baru spray kan ADANIA Rose Divine Face Mist ni pada muka. Lepas tu diikuti dengan ADANIA Luxurious Organic Face Oil 🙈

Penjagaan lengkap gituu. Ramai yang ternanti nantikan face mist ni. Kini dah kembali dengan berwajah baruuu 🌹

Check out our previous post utk mengetahui lebih lanjut mengenai Face Mist baru ini.Bagaimana nak dapatkan? .
.

DMor 📱WhatsApp us 👇👇
0192632803
0192632803
0192632803 .
.
IG: @thebeautyinside_ea
FB Page: BeautyInside
.
.
#adaniaskincare #adania #facemist #adanialovers #adaniatestimoni #rose #spritz #limitededition #divine #natural #organic #naturalskincare #beautyinside #organicskincare #beauty #vegan #enjoyurday #thebeautyinsidebyaydah #crueltyfree #teamadaniablossom #adaniaxbeautyinside #adaniarosedivinemist #singapore #sabah #brunei #sarawak
User Image beverlyj0hnny Posted: Jan 18, 2018 7:25 AM (UTC)
5
0 Normal
Experience luxurious spritz born by nature on-the-go!

Dah penat seharian kerja atau buat kerja di rumah, mesti mandi dan cuci muka dahulu. Kemudian baru spray kan ADANIA Rose Divine Face Mist ni pada muka. Lepas tu diikuti dengan ADANIA Luxurious Organic Face Oil 🙈

Penjagaan lengkap gituu. Ramai yang ternanti nantikan face mist ni. Kini dah kembali dengan berwajah baruuu 🌹

Check out our previous post utk mengetahui lebih lanjut mengenai Face Mist baru ini.Bagaimana nak dapatkan? WhatsApp kami di 0139677769

#adaniaskincare #adania #rose #facemist #malaysia #natural #organic #naturalskincare #organicskincare #beauty #spritz #onthego
User Image boatshedmarket Posted: Jan 18, 2018 7:23 AM (UTC)

32
1 Normal
Spice up your Spritz game, Italy’s most iconic Aperitive cocktails with 50 recipes from Talia Baiocchi. Pop up to the Loft and have a chat to our wonderful staff about their favourite picks!
User Image panificiomediterraneo Posted: Jan 18, 2018 7:17 AM (UTC)

21
1 Normal
User Image lisalisutshop Posted: Jan 18, 2018 7:06 AM (UTC)

2
0 Normal
Most wanted face mist is now back! And better than ever! ❤️ . .
.
Introducing ADANIA Rose Divine Face Mist. . . 
NEW reduce skin inflammation & redness. 
NEW now with Wild Rose and Neroli extract will help to repair and rejuvenate skin. 
NEW treat and sooth breakouts.
NEW high antioxidant and lifting. 
Reduce the appearance of your pores.
Able to reduce the appearance of thread veins. 
Natural glow & flawless effect (bye dull skin). Make your make-up stay longer with no cakey effect. 
Hydrate your skin more! . .
.
Volume : 100ml. .
.
Retailing at RM60 excluding postage. .
.
WhatsApp 0129062674
.
#adaniaskincare #adania #facemist #rose #spritz #limitededition #divine #natural #organic #naturalskincare #organicskincare #beauty #vegan #crueltyfree #puncakalam #lisalisutshop

Hashtags found on this page