Toggle navigation

#sndumrah17 POSTS

Post Content
User Image sejenis_besokjelah Posted: Dec 21, 2017 12:33 PM (UTC)

205
0 Normal
Impact sampai ke hari ini. .
Live ig ini yang paling terkesan dalam diri. Video ni buat rasa kita sama2 disana.. .
.
Tq kak @sitinordiana dan kak @awinseindahwajah .
Masih lagi save video ni. Xsempat nak save untuk perkongsian bersama. Insyallah akan di upload ke youtube seperti video tazkirah mereka pada hari pertama n kedua untuk perkongsian dan manfaat bersama. .
.
Mereka membawa hati kami dan jiwa kami ke rumah allah.
.
.
Semoga kita menjadi tetamunya suatu hari nanti.. ~amin~
.
.
@sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2 #sndumrah
Selamat kembali ke Tanah Air wahai kesayangan kami.. .
Jaga kesihatan.
.
Semoga terus istiqomah, terima kasih sepanjang 10hari membawa hati kami kesana, semoga kita sama2 menjadi lebih baik..
.
I yg xcited padahal bukan tunggu kt airport.. to xcited kesayangan dh sampai Malaysia . .
#sitinordiana and team umrah
.
#sitinordiana
#sejenis_besokjelah
#sndumrah
User Image citycynthia32 Posted: Dec 15, 2017 3:32 PM (UTC)

285
4 Normal
MasyaAllah 😍 pandainya awk edit video ni @sejenis_besokjelah 😍 lagu yg sgt2 sesuai & sweet sgt sekali dgn video2 yg awk edit kn ni 😢 automatik perasaan sebak dtg masa tgk video ni 😢 sambil tgk video2 kak nana kat dlam video ni 😢 .kitaorg syg kak nana lillahitaala 😍 ikhlas krn Allah 😍 krn kebaikkn dari diri kak nana 😍

@sitinordiana 😍💓🌹💞❤ #Repost from @sejenis_besokjelah by @quicksave.app
・・・
Di dunia dialah penyeri
Di syurga menanti dia bidadari
Kekasih sejati teman yang berbudi
Kasihnya bukan keterpaksaan
Bukan jua kerana dunia
Mekar hidup ini disiram Nur Kasih
…disirami Nur Kasih
.
.
.
.
.
#sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2 #sfmm32
Kredit to @fienaaqilah
.
.
untuk repost sila sertakan hashtag #sejenis_besokjelah #sndumrah #InstaSaveApp #QuickSaveApp
User Image intan__sitinordiana Posted: Dec 15, 2017 5:04 AM (UTC)

49
0 Normal
Regran @neytaazis
Esok kak nana nak balik malaysia dahh..terima kasih kak nana atas perkongsian ilmu sepanjang berada di kota mekah..luv u so much ❤❤❤❤
.
.
@Regrann from @sejenis_besokjelah - Di dunia dialah penyeri
Di syurga menanti dia bidadari
Kekasih sejati teman yang berbudi
Kasihnya bukan keterpaksaan
Bukan jua kerana dunia
Mekar hidup ini disiram Nur Kasih
…disirami Nur Kasih
.
.
.
.
.
#sitinordiana
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#terusmencintai .
.
untuk repost sila sertakan hashtag #sejenis_besokjelah #sndumrah
User Image amalina5_ Posted: Dec 14, 2017 12:00 PM (UTC)

108
0 Normal
Besok nak balik malaysia dah diorang.. Semoga selamat sampai ke tanah air.. kak nana dan jemaah yang lain @sitinordiana ❤❤❤ #sejenis_besokjelah #sndumrah
#Repost @sejenis_besokjelah (@get_repost)
・・・
Di dunia dialah penyeri
Di syurga menanti dia bidadari
Kekasih sejati teman yang berbudi
Kasihnya bukan keterpaksaan
Bukan jua kerana dunia
Mekar hidup ini disiram Nur Kasih
…disirami Nur Kasih
.
.
.
.
.
#sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2 #sfmm32
Kredit to @fienaaqilah
.
.
untuk repost sila sertakan hashtag #sejenis_besokjelah #sndumrah
User Image neytaazis Posted: Dec 14, 2017 8:02 AM (UTC)

181
2 Normal
Esok kak nana nak balik malaysia dahh..terima kasih kak nana atas perkongsian ilmu sepanjang berada di kota mekah..luv u so much ❤❤❤❤
.
.
@Regrann from @sejenis_besokjelah - Di dunia dialah penyeri
Di syurga menanti dia bidadari
Kekasih sejati teman yang berbudi
Kasihnya bukan keterpaksaan
Bukan jua kerana dunia
Mekar hidup ini disiram Nur Kasih
…disirami Nur Kasih
.
.
.
.
.
#sitinordiana
@sitinordiana
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#terusmencintai .
.
untuk repost sila sertakan hashtag #sejenis_besokjelah #sndumrah
User Image nanasyurazone_official Posted: Dec 13, 2017 2:53 PM (UTC)

111
1 Normal
#Repost from @sejenis_besokjelah by @multisave_app
•••
Di dunia dialah penyeri
Di syurga menanti dia bidadari
Kekasih sejati teman yang berbudi
Kasihnya bukan keterpaksaan
Bukan jua kerana dunia
Mekar hidup ini disiram Nur Kasih
…disirami Nur Kasih
.
.
.
.
.
#sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2 #sfmm32
Kredit to @fienaaqilah
.
.
untuk repost sila sertakan hashtag #sejenis_besokjelah #sndumrah
User Image sejenis_besokjelah Posted: Dec 13, 2017 2:21 PM (UTC)

338
21 Normal
Di dunia dialah penyeri
Di syurga menanti dia bidadari
Kekasih sejati teman yang berbudi
Kasihnya bukan keterpaksaan
Bukan jua kerana dunia
Mekar hidup ini disiram Nur Kasih
…disirami Nur Kasih
.
.
.
.
.
#sitinordiana
@sitinordianafc
#sitinordiana
#sitinordianafc
#sejenisbesokjelah
#diasemanishoney
#cekelatsemanishoney
#terusmencintai
#seribusetia
#teamsitinordiana
#gv #gv2 #gegarvaganza #gegarvaganza2 #sfmm32
Kredit to @fienaaqilah
.
.
untuk repost sila sertakan hashtag #sejenis_besokjelah #sndumrah
User Image citycynthia32 Posted: Dec 10, 2017 3:25 PM (UTC)

130
0 Normal
she's my idol 😍 rasa sebak masih je terasa melihat kak nana berada disana menjadi tetamu Allah di tempat yg sgt indah & suci ini 😍

kami turut gembira utk kak nana 😍 doakn rezeki kami utk menjejakkn kaki juga kesana kak nana syg 😊🌹💞🌸 @sitinordiana 😍

#Repost from @sejenis_besokjelah by @quicksave.app
・・・
Perkongsian #SitiNordiana tentang pengalaman pertama melihat ka'ba dan tawaf.
.
.
Perkongsian dari ustaz Shahrizan yang merupakan Mutawif umrah #sitinordiana
Serta keluarga. .
.
Ig live dr kak.awin #awinseindahwajah #sndumrah
.
.
Kamu boleh ke Instagram k.nana n k.awin untuk full video #InstaSaveApp #QuickSaveApp
User Image sejenis_besokjelah Posted: Dec 10, 2017 6:06 AM (UTC)

213
0 Normal
Cara, perwatakkan, pemikiran dan percakapan kita bergantung kepada orang sekeliling kita, jika org sekeliling kita bersikap positif maka positif la kita, jika kita duduk dalam golongan 'lidah biawak' maka negatif la fikiran kita, sehinggakan orang lain cuba untuk berkongsi perkara yang mendatangkan kebaikan tapi golongan 'lidah biawak' ini masih mempunyai pemikiran yang negatif. Jadi, bersihkan hati anda... ke Ikhlas seseorang tu bukan di nilai dari berapa banyak dia upload or share ke laman sosial. Faham, faham?
Perkongsian 2nd day umrah #sitinordiana #sndumrah
.
.
Live ig by #sitinordiana #awinseindahwajah
User Image qila_snd Posted: Dec 8, 2017 1:30 PM (UTC)

90
0 Normal
User Image nanasyurazone_official Posted: Dec 7, 2017 9:14 AM (UTC)

137
0 Normal
#FastRepost from @sejenis_besokjelah by @fastrepost_app
•••
Perkongsian #SitiNordiana tentang pengalaman pertama melihat ka'ba dan tawaf.
.
.
Perkongsian dari ustaz Shahrizan yang merupakan Mutawif umrah #sitinordiana
Serta keluarga. .
.
Ig live dr kak.awin #awinseindahwajah #sndumrah
.
.
Kamu boleh ke Instagram k.nana n k.awin untuk full video
User Image sejenis_besokjelah Posted: Dec 7, 2017 9:00 AM (UTC)

205
0 Normal
Perkongsian #SitiNordiana tentang pengalaman pertama melihat ka'ba dan tawaf.
.
.
Perkongsian dari ustaz Shahrizan yang merupakan Mutawif umrah #sitinordiana
Serta keluarga. .
.
Ig live dr kak.awin #awinseindahwajah #sndumrah
.
.
Kamu boleh ke Instagram k.nana n k.awin untuk full video
User Image thesnd_srwkfc Posted: Dec 7, 2017 1:42 AM (UTC)

69
0 Normal
Subhanallah 💜 cantik betul kak nana, take care kak nana jaga kesihatan ok
.
.
#sitinordiana
#Sndumrah
User Image sejenis_besokjelah Posted: Dec 6, 2017 6:58 AM (UTC)

248
2 Normal
"Ya allah, terimalah mereka, saudara-saudara kami sebagai tetamuMu yang istimewa dan mudahkan urusan mereka, terima ibadah mereka, segala2nya kerana kehendakmu ya allah"
.
.
berikan mereka tenaga yang luar biasa untuk menunaikan ibadah umrahmu. .
tawaf ,sa'ie, dan tahallul umrah untuk hari ini. .
#sitinordiana
#sndUmrah
ayyan go ayyan.. jgn nakal2.. be good boy. jaga mama baik2.