Toggle navigation

#sihatdancantik125,456 POSTS

Post Content
User Image kumie.kgn179solution Posted: Feb 22, 2018 4:28 PM (UTC)

2
0 Normal
📣 MENCARI PRODUK YANG DAPAT MENGHILANGKAN PELBAGAI PENYAKIT❓❓
💥 SUSU C2JOY 💥💥
Sangat bersesuaian untuk pesakit seperti 👇🏻
*👍 Kencing Manis*
*👍 Darah Tinggi*
*👍 Jantung*
*👍 Kanser*
*👍 Gout*
*👍 SLE*
*👍 Denggi*
*👍 Gastrik*
*👍 Kerapuhan Tulang*
*👍 Strok*
*👍 Ketumbuhan*
*👍 dan lain-lain*
*Bersama Merasai keajaiban "C2JOY"*
*Membersih, Merawat & Memulihara*
----------------------------------
HARGA : RM120 (SEKOTAK SAHAJA)
*Hubungi saya Wasap.my/60199864579 SILA TAIP C2JOY*
*AGEN DIPERLUKAN UNTUNG LUMAYAN*
Sila wasap.my/60199864579/wac2joy utk pertanyaan
Sila wasap.my/60199864579/wac2joy utk pertanyaan
Sila wasap.my/60199864579/wac2joy utk pertanyaan

#susuc2joy
#susuc2joyhalal
#susuc2joykelantan
#susuc2joyterbaik
#susuc2joymalaysia
#sharingiacaring
#sususihat
#sihatdancantik
#beautyispain
#kecantikan
#sihattubuhbadan
#kumie179
User Image ml_beautyandhealthy Posted: Feb 22, 2018 3:36 PM (UTC)

5
0 Normal
"YANG LAIN BUKAN TAK BAGUS TAPI JUS #LENTIKDARA (JLD) JUGA YANG MENJADI PILIHAN HATI" 💖
.
Kelebihan JLD
.
🌸Menyingkirkan toksin dan lemak (detox)
🌸Mengurangkan berat badan
🌸Mencerahkan kulit
🌸Menghapuskan masalah dalaman
🌸Memberi tenaga pada badan
🌸Sentiasa kenyang(kurang makan)
🌸Rasa jus buah yang sedap
🌸Tak perlu diet ketat/tak wajib bersenam
🌸Tak kan menyesal lepas cuba JLD
.
Tak percaya?? Try lah dulu
.
Whatsapp +60192693810 SEKARANG
.
#sihatdancantik #nakkurus #cantik #aydajebat #atkinsdiet #perlashine #baazarpaknil #sayajual #igers #sayajualprodukkecantikan #cantikalami #ramping #pearlwhite #perlashine #baazarpaknil #manjakani #fatbunner #quputeh #slimwhite #kurustanpasengaja #greencoffee #kurustanpadiet #feedbacklentikdara
User Image aijuicedossier_selangor Posted: Feb 22, 2018 2:57 PM (UTC)

2
0 Normal
Sebelum tidur or sebelum dinner, pastikan ambil satu sudu AD okey. Baru la perut uolls cepat kenyang. Yang mana nafsu makan membuak2 boleh try this produk ni.
Antara fungsi Aijuice Dossier adalah: 🍋membantu menyekat selera makan
🍋membantu mengempiskan perut
🍋membantu menurunkan berat badan
🍋membantu menghilangkan sembelit
🍋membantu menghilangkan sengugut bagi wanita
🍋membantu menstabilkan period
🍋membantu menyuburkan rahim( ikhtiar hamil)
🍋membantu mencantikkan muka
🍋membantu menghilangkan jerawat

Yang bestnya semua boleh minum. Wanita mahupun lelaki.
http://www.wasap.my//60133182826

#AijuiceDossier #detoxjuice #yanienakbantu #produkkesihatan #cantikkurus #jusdetox #juskurus #detoxjusviral #Flawless #jerawat #jeragat #parutjerawar
#aijuicedossier #adjuice #detox #buanglemak #buangtoksin #nakkurus #jussedap #jusmurah #jussihat #aijuicedossiermurah #aijuicedossierselangor
#aijuicedossierputrajaya
#sihatdancantik - #regrann
Fresh from oven.. terima kasih yang tak terhingga pada yang sabar menanti hari postage.. ❤ jangan lupa share feedback ye 💕💕 selamat sihat dan cantik.. tak perlu tu raya 😁😁😁
.
.
Nor azlina eh770857797my
Nur syairah eh770605379my
Norlyah eh770857871my
Paula paulinus eh770857885my
Ellis bilah eh770858069my
Nur nadia eh770858055my
Noor fadhilah eh770858041my
Nurul 'ain eh770858038my
Neetu kamari eh770858024my
Nana nur diana eh770857973my
Intan norzanna eh770857960my
Wawa nurdin eh770857956my
Nisha othman eh770857942my
Nurul hidayah eh770857939my
Nur husna eh770857908my
Shahril nizam eh770857911my
Shazira eh770857925my
Tuty hailrina eh770605396my
Nurul atiqah eh770605382my
Lyn eh770605365my
Norfauziana eh770858109my
Zety haryati eh770858090my
Rafeah eh770858086my
Ainie siew eh770858072my
Syaza syafiqah eh770857899my
Dr ahmad alif wazir eh770857995my
Hawa mohd noor eh770858007my
Siti fatekha eh770857987my
Rohazlin eh770857837my
Nurul najiha eh770857823my
Noor hasmiera eh770857810my
Noor ardhila eh770857845my
Aja razak eh770857854my
Noor syafiqah eh770857868my
Safwa suliana eh770936013my
Ainin nursofiya eh770936035my
Khafida eh770935993my
Mohd danial hakim eh770936000my
Syatilla eh770936027my
Nur nadhirah eh770936058my
Faten fazlina eh770936044my
.
.
#sahifeedback #sahitestimoni #sahisarangburung #sahihq #sahibirdnest #malaysia #sarangburungwalit #sarangburung #sarangburungmalaysia #makanansunnah #foodsupplement #teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #sahitestimoni #sahifeedback #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragatpudar
User Image estetikamedispa_terengganu Posted: Feb 22, 2018 2:07 PM (UTC)

1
0 Normal
SUPRISE FOR EVERYONE 😍
.
.
LOOKING FOR EYE TREATMENT!?? _
Dont worry guys! sekarang Estetika Medispa ada menawarkan rawatan mata dipanggil "ESTETIKA UNDER EYE TREATMENT"
_
_
khas untuk rawatan mata anda supaya nampak lebih sihat dan bersinar. Siapa taknak kan, inilah masanya untuk mata nampak cantik di depan suami! Amboii best bukan! 😱

MANFAAT : .
.
👁 Menghilangkan lingkaran hitam di sekitar mata
_
👁 Menghilangkan garis-garis halus dibawah mata
_
👁 Menghilangkan eye bag di bawah mata
_
👁 Merangsang penghasilan. kolegan dibawah kulit supaya lebih anjal dan bermaya
_
Bagaimana dengan harga? yeassza, harga istimewa untuk anda hanya :

1 sesi hanya RM 150
Pakej 6 sesi hanya RM 500
_
_
woww! Apa tunggu lagi, jom turun ke cawangan anda yang terdekat sekarang! masa inilah nak bagi kejutan untuk mata anda kelihatan nampak cantik menawan 😘

_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
User Image wardahasyraf Posted: Feb 22, 2018 2:07 PM (UTC)

3
0 Normal
User Image estetikamedispa_official Posted: Feb 22, 2018 2:02 PM (UTC)

11
1 Normal
SUPRISE FOR EVERYONE 😍
.
.
LOOKING FOR EYE TREATMENT!?? _
Dont worry guys! sekarang Estetika Medispa ada menawarkan rawatan mata dipanggil "ESTETIKA UNDER EYE TREATMENT"
_
_
khas untuk rawatan mata anda supaya nampak lebih sihat dan bersinar. Siapa taknak kan, inilah masanya untuk mata nampak cantik di depan suami! Amboii best bukan! 😱

MANFAAT : .
.
👁 Menghilangkan lingkaran hitam di sekitar mata
_
👁 Menghilangkan garis-garis halus dibawah mata
_
👁 Menghilangkan eye bag di bawah mata
_
👁 Merangsang penghasilan. kolegan dibawah kulit supaya lebih anjal dan bermaya
_
Bagaimana dengan harga? yeassza, harga istimewa untuk anda hanya :

1 sesi hanya RM 150
Pakej 6 sesi hanya RM 500
_
_
woww! Apa tunggu lagi, jom turun ke cawangan anda yang terdekat sekarang! masa inilah nak bagi kejutan untuk mata anda kelihatan nampak cantik menawan 😘

_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
User Image estetikamedispa Posted: Feb 22, 2018 1:52 PM (UTC)

4
1 Normal
SUPRISE FOR EVERYONE 😍
.
.
LOOKING FOR EYE TREATMENT!?? _
Dont worry guys! sekarang Estetika Medispa ada menawarkan rawatan mata dipanggil "ESTETIKA UNDER EYE TREATMENT"
_
_
khas untuk rawatan mata anda supaya nampak lebih sihat dan bersinar. Siapa taknak kan, inilah masanya untuk mata nampak cantik di depan suami! Amboii best bukan! 😱

MANFAAT : .
.
👁 Menghilangkan lingkaran hitam di sekitar mata
_
👁 Menghilangkan garis-garis halus dibawah mata
_
👁 Menghilangkan eye bag di bawah mata
_
👁 Merangsang penghasilan. kolegan dibawah kulit supaya lebih anjal dan bermaya
_
Bagaimana dengan harga? yeassza, harga istimewa untuk anda hanya :

1 sesi hanya RM 150
Pakej 6 sesi hanya RM 500
_
_
woww! Apa tunggu lagi, jom turun ke cawangan anda yang terdekat sekarang! masa inilah nak bagi kejutan untuk mata anda kelihatan nampak cantik menawan 😘

_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
Panji Curve ⇨012 2144566
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
User Image abshabeautyworld2 Posted: Feb 22, 2018 1:22 PM (UTC)

3
0 Normal
INGINKAN BULU MATA PANJANG? KENING ? RAMBUT LEBAT HANYA DALAM 2MINGGU? HARGA PUN MURAH DAN BERPATUTAN
(PERMANENTLY)
15ML RM20 SM, RM24 SS
30ML RM30 SM, RM34 SS (Free Brush)
50ML RM45 SM, RM49 SS ( Free Brush)
100ML RM80 SM, RM85 SS (Free Brush)

Memperkenalkan Absha Oil yang diperkaya dari bahan-bahan semulajadi yang membantu
✅Memanjangkan, melebatkan Dan melentikkan bulu Mata
✅Melebatkan Dan menghitamkan Kening
✅ menyihatkan dan menyuburkan kulit kepala Dan rambut
✅Membantu mengatasi rambut gugur
✅Mencegah uban
✅Membantu menyuburkan Jambang Dan Janggut ✅ Halal ✅ Selamat ✅ Harga Mampu milik ✅100% DARI BAHAN SEMULAJADI ✅ Senang digunakan

Cepat2 Whatsapp 📩 0178199934

#sayajualmurah #bulumatapanjang #serumbulumata #rambutsihat #aaisyahdhiarana #natural #malaysia #sihatdancantik #beautifuleyelashes #beard #minyakjambang #beardoil #malaysia #abshaoilfeedback #serumbulumataarab #abshaoil #kedaionline #peniagaonline #produkislam #promositerbaik #promosi #serumpelebatbulumata #serumrambutterbaik #masalahrambutgugur #longhair #minyakrambut
User Image absha_beautyworld Posted: Feb 22, 2018 1:19 PM (UTC)

6
0 Clarendon
INGINKAN BULU MATA PANJANG? KENING ? RAMBUT LEBAT HANYA DALAM 2MINGGU? HARGA PUN MURAH DAN BERPATUTAN
(PERMANENTLY)
15ML RM20 SM, RM24 SS
30ML RM30 SM, RM34 SS (Free Brush)
50ML RM45 SM, RM49 SS ( Free Brush)
100ML RM80 SM, RM85 SS (Free Brush)

Memperkenalkan Absha Oil yang diperkaya dari bahan-bahan semulajadi yang membantu
✅Memanjangkan, melebatkan Dan melentikkan bulu Mata
✅Melebatkan Dan menghitamkan Kening
✅ menyihatkan dan menyuburkan kulit kepala Dan rambut
✅Membantu mengatasi rambut gugur
✅Mencegah uban
✅Membantu menyuburkan Jambang Dan Janggut ✅ Halal ✅ Selamat ✅ Harga Mampu milik ✅100% DARI BAHAN SEMULAJADI ✅ Senang digunakan

Cepat2 Whatsapp 📩 0178199934

#sayajualmurah #bulumatapanjang #serumbulumata #rambutsihat #aaisyahdhiarana #natural #malaysia #sihatdancantik #beautifuleyelashes #beard #minyakjambang #beardoil #malaysia #abshaoilfeedback #serumbulumataarab #abshaoil #kedaionline #peniagaonline #produkislam #promositerbaik #promosi #serumpelebatbulumata #serumrambutterbaik #masalahrambutgugur #longhair #minyakrambut
User Image rahasia_cepatt_hamil Posted: Feb 22, 2018 1:00 PM (UTC)

16
1 Normal
Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn. "METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
✓ WA : 085791064262
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ayutingting92
Jangan lupa Follow @rahasia_cepatt_hamil , Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
@bidan_irma.amd.keb
User Image bunda.luluk.zakiyah Posted: Feb 22, 2018 1:05 PM (UTC)

2
1 Normal
-
Momen hamil dan melahirkan adalah suatu rantai waktu yang diisi dengan perjuangan. Selain ibu yang kuat dan bayi yang sehat, ada ayah yang hebat yang selalu mendampingi istrinya.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk bapak ibu yang selama ini ingin segera mendapatkan momongan, tetap semangat terus ikhtiar, berdo'a dan tawakal. Silahkan konsultasi
-
Contact person :
✓ WA: 081335880886 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!! #nurraysacollagensoap #nurraysabeauty #kulitlembut #nurraysa #nurraysabeautyskincare #kulitmulus #nurraysaskincare #sabunnurraysa #promosihariwanita #nurraysalover #bahansemulajadi #kulitcerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #putihgebu #jeragat #kulitputih #cantiksehat #produkkecantikan #produkhalal #kosmetikbarangmurah #minumansehat #produkkesihatan #sihatdancantik
User Image gulagulacepatkurus Posted: Feb 22, 2018 12:20 PM (UTC)

20
2 Normal
Bencilaa pakai baju ni, nampak gemok. Hihi, sapa ada koleksi baju yang macam ni? Baju jenis macam ni akan dipakai sekali je pastu dibiarkan sepi kat dalam almari🙈

Sebab tu orang pompuan ni tak kiraa laa banyak baju macam mana pon asik pakai baju yang sama je. Baju berlambak dalam almari pun dia kata tak ada baju nak pakai😂

Cukuplah salahkan baju, jom mulakan diet sihat. Bila lagi nak capai berat ideal. Sekarang lah waktunya jangan tunggu esok. Consume gula gula kurus untuk dapatkan kesan cepat dan terbaik. Lepas ni, tak kirala pakai baju apa pon mesti nampak cantik. Woahh gittew😉

Wasap
0124646014
User Image rahasia_cepatt_hamil Posted: Feb 22, 2018 12:04 PM (UTC)

36
1 Normal
Kebahagiaan sebuah keluarga adalah hadirnya seorang anak. Rezeki mengalir deras ikut datang bersama anak. Anak adalah harta yang tak ternilai harganya, bahkan harta sekaligus. Namun apa jadinya apabila sampai sekrang masih banyak pasutri yang belum juga mendapatkan momongan. KENAPA?? karena jelas lama menikah, aktif berhubungan bdan, tak pakai kb PASTI ada penghambat kehamilannya. Yuk bun ketahui apa yang jadi penghambat kehamilan bunda 😊.Menunda=menghilangkan kesempatan? KEHAMILAN KOK DITUNGGU?? JEMPUT DONGG.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
✓ WA : 085791064262
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ayutingting92
Jangan lupa Follow @rahasia_cepatt_hamil , Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
@bidan_irma.amd.keb
User Image mummyiza Posted: Feb 22, 2018 11:36 AM (UTC)

6
3 Normal
Air mana fav uols..?? Air yg berwarna2 tu mmg best,cukup manis & menawan tekak tapi bg derita kat badan ye uols. Kandungan gula dlm air manis2 tu RACUN DALAM BADAN ye.. So..lebih baik minum air kosong yg sememangnya zero kalori dan byk memberi kebaikan pada badan kita. Pada uols yg minum #JR mmg sgt2 wajib minum air kosong 3-4 liter 1 hari.

So..the choice is yours!..
Tepuk dada..tanya selera uols ok!😎 #stokisjrofficial
#JRLovers❤#kurustanpadiet
#KeepFitStayHealthy#kurustanpadiet
#kuruscepat#sihatdancantik
#sihatituindah#JRdetoksterbaik
User Image rahasia_cepatt_hamil Posted: Feb 22, 2018 10:52 AM (UTC)

72
1 Normal
ANAK adalah titipan allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugrah yg tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
✓ WA : 085791064262
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@ayutingting92
Jangan lupa Follow @rahasia_cepatt_hamil , Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
@bidan_irma.amd.keb

Hashtags found on this page