Toggle navigation

#sihatdancantik106,637 POSTS

Post Content
User Image cak.lily Posted: Dec 15, 2017 6:43 AM (UTC)

0 0 Normal
Apa beza Sahi dan Krasa??
🌸
🌸
KRASA mengandungi semua bahan di dalam SAHI tapi terdapat lagi tambahan bahan dari makanan terbaik dunia 🍀🌹🌸 seperti habataussauda, badam, minyak zaitun, tomato dan susu kambing 👍 .
🌸🌸
Dari segi khasiat dah semestinya KRASA mempunyai lebih kebaikan bukan je untuk jerawat, kusam, pori dan masalah dalaman wanita tapi elok untuk menambahkan susu ibu, rambut dan kuku yang sihat, sendi-sendi dan macam-macam lagi 😀
🌸🌸 Boleh amalkan salah satu atau dua2 skali.. nak tau mana yang sesuai untuk anda.. boleh dapatkan dari kami 0103651028📲 💋 .
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #freepostage #like4like #igshopmalaysia #instagood
User Image estetikamedispa Posted: Dec 15, 2017 6:38 AM (UTC)

0 0 Normal
.
-------------------------
MEGA YEAR END SALES!
-------------------------
.
.
Disini kami sajikan PROMOSI Akhir Tahun 2017 iaitu #MegaYearEndSales yang mempunyai PROMOSI LEBIH JIMAT yang boleh atasi pelbagai jenis permasalahan kulit wajah anda sehingga berpeluang mendapat 1 RAWATAN PERCUMA 😱
.
.
.
----------------------------
Whitening Bombastic Deal
----------------------------
.
✅ 2x Mesobright
✅ 1x Oxyceutical
✅ PERCUMA 1 rawatan (Vibrant)
.
Harga Asal : RM 1050
Harga Promo. : RM 499
.
.
Apa lagi kan, jom buat tempahan sekarang untuk nikmati promosi pada kali ini dan kami bersedia untuk memberi pemeriksaan wajah kepada anda PERCUMA SAHAJA 😍
.
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
User Image estetikamedispa_kajang Posted: Dec 15, 2017 6:32 AM (UTC)

0 0 Normal
.
.
KULIT BERMINYAK SEMAKIN BERKURANG DENGAN HANYA MENCUBA CARBON PEEL RM 110 SAHAJA 😱 .
.
.
Pantang berpeluh sikit terus berminyak kulit wajah. Rimas sebenarnya kulit berminyak ni nak asyik main lap lap je kat muka. Dah sampai bila nak merana dengan kulit tak sihat jadinya sampai hilang rasa keyakinan nak hadap depan semua orang. .
.

Solusi kami untuk anda :
.
Dont worry guyss! disini kami sedia membantu anda sempena KRISMAS pada bulan ini iaitu rawatan boleh dikatakan begitu popular di Estetika Medispa iaitu "CARBON PEEL" mampu mengubah wajah anda kembali normal dengan harga "PROMOSI KRISMAS" serendah RM 110 😍
.
.
[ Kebaikan rawatan ]
.
✅ mengurangkan jerawat & jeragat
.
✅ mengurangkan minyak berlebihan
.
✅ mengurangkan parut hitam
.
✅ menanggalkan sel kulit mati
.
✅ mengecilkan pori-pori
.
Harga Asal
1 sesi : RM 200
6 sesi : RM 999
.
Harga Promo
1 sesi : RM 110
10 sesi : RM 900
.
Dapatkan Promo Krismas ini dengan kadar segera kerana promo krismas ini hanya berlangsung pada bulan disember 2017 ini sahaja. Cepat PM kami ya! .
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
User Image estetikamedispa_kajang Posted: Dec 15, 2017 6:31 AM (UTC)

1
0 Normal
.
.
-------------------------
MEGA YEAR END SALES!
-------------------------
.
Disini kami sajikan PROMOSI Akhir Tahun 2017 iaitu #MegaYearEndSales yang mempunyai 4 Jenis PROMOSI LEBIH JIMAT yang boleh atasi pelbagai jenis permasalahan kulit wajah anda sehingga berpeluang mendapat RAWATAN PERCUMA 😱
.
.
-------------------------- .
All time favourite facial
--------------------------
.
✅ Glowing
✅ V-Shape
✅ Lips-Rejuvenation
.
Harga asal : RM 550
Harga Promo : RM 199
.
.
-------------------------- .
Acne Vaganza
--------------------------
.
✅ 2x Acne AC Clear
✅ 1x Carbon Peel
✅ PERCUMA 1 rawatan (Vibrant)
.
Harga Asal : RM 800
Harga Promo : RM 499
.
.
-------------------------- .
Whitening Bombastic Deal
--------------------------
.
✅ 2x Mesobright
✅ 1x Oxyceutical
✅ PERCUMA 1 rawatan (Vibrant)
.
Harga Asal : RM 1050
Harga Promo. : RM 499
.
.
-------------------------- .
Super Duper Flawless Deal
--------------------------
.
✅ 2x Sulam Bedak
✅ 1x Primadona Gold Therapy
✅ PERCUMA 1 rawatan (Dermo Expert Therapy)
.
Harga Asal : RM 1200
Harga Promo. : RM 799
.
.
Apa lagi kan, jom buat tempahan sekarang untuk nikmati promosi pada kali ini dan kami bersedia untuk memberi pemeriksaan wajah kepada anda PERCUMA SAHAJA 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
User Image estetikamedispa_kajang Posted: Dec 15, 2017 6:30 AM (UTC)

1
0 Normal
Sampai bila kita nak berhadapan dengan masalah kulit wajah seperti kulit kusam, masalah pori dan kulit kering kan. Sahh memang sering kali menganggu emosi kita sehingga malu nak berhadapan dengan orang ramaikan?? 😱
.
Jangan risau guyss! disini kami di Estetika Medispa ada menyediakan 2 produk hebat dan berkesan untuk settle masalah korang tuu 😍
.
[ ULTIMATE WHITENING SERUM ]
_
✅ Mengandungi Asid Kojic, Asid Hyaluronik untuk melembapkan permukaan wajah
_
✅ Mengatasi masalah pigmentasi
_
✅ Mengurangkan kehilangan air dari kulit
_
✅ Mengatasi masalah kulit kusam
_
.
[ ANTI AGING FACIAL WASH ]
.
✅ Mengatasi masalah kulit kering
_
✅ Melembapkan kulit
_
✅ Mengurangkan pori terbuka dan garisan halus
.
.

Kunjungi cawangan kami berhampiran anda hari ini untuk dapatkan konsultasi secara PERCUMA sahaja! Untuk info lanjut/ book appointment, hubungi kami di talian berikut 💕
_ .
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-7958185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #PerfectSkinPerfectLife
User Image tokojamumamamia Posted: Dec 15, 2017 6:27 AM (UTC)

4
2 Normal
Candy B+ Complex Capsule

Price:
🌈 Buy 1 - RM50
🌈 Buy 2 - RM98

NORMAL PRICE RM150! Less RM100!

Postage:
📦 WM: RM8
📦 EM: RM12

Disclaimer:
📜 The price of postage is for 500g item weight. Price of postage could be vary based on the weight and quantity of products bought.

WhatsApp Mama Mia:
📱011-10714910

#sayajual #sayajualmurah2 #bazarpaknil #jualanmurah #murah #murahmurah #wangsamaju #ampang #bangi #nilai #putrajaya #cyberjaya #sihatdancantik #yearendsale #fattzura #fattahamin #neelofa #fazura #meletop #jihanmuse #lelakiitupemilikhatiku #wanitacantik #isteri #tokojamumamamia #candybcomplex #candybcomplexmalaysia #candybcomplexoriginal #candybcomplexmurah
User Image aifaazlan_boutique Posted: Dec 15, 2017 6:24 AM (UTC)

2
0 Normal
Ada masalah period?

Period tak lawas?

Kadang datang bulan kadang tak?

Nak rawat masalah kat atas?

Boleh consume AD.

Macam customer sorang ni.
Dah 3 bulan tak datang period.

Tapi lepas konsisten ambil AD
Dah ada tanda tanda nak period.

I am so happy.

#aijuicedossier
#juskurus
#pematahhati
#fallinlove
#sihatdalamancantikluaran
#rawatdaridalam
#sihatdancantik
#fattzura
#tmski
#doha
#gorgeous
#glamourous
#pilihanrakyatmalaysia
User Image sahisarangburung_syasya Posted: Dec 15, 2017 6:23 AM (UTC)

0 0 Normal
Macam ni lah dah cantik nak kekal cantik ❤
.
.
#Repost ・・・
Nak tau tak macam mana scha mantain bertenaga dan kulit sentiasa sihat? Dengan SAHI je. Senang je tau nak jaga kulit dan bagi extra tenaga 💃Yang best tuu sebab TAKDE KOLAGEN. So if sesiapa yang alergik or ada cyst, boleh consume tanpa was2 okayy WhatsApp 0125813904 #sahisarangburung
.
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bellaastillah #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #sahisarangburung_syasya
User Image estetika_medispa_kuantan Posted: Dec 15, 2017 6:22 AM (UTC)

1
0 Normal
MEGA YEAR END SALES!
-------------------------
.
Disini kami sajikan PROMOSI Akhir Tahun 2017 iaitu #MegaYearEndSales yang mempunyai 4 Jenis PROMOSI LEBIH JIMAT yang boleh atasi pelbagai jenis permasalahan kulit wajah anda sehingga berpeluang mendapat RAWATAN PERCUMA 😱
.
.
-------------------------- .
All time favourite facial
--------------------------
.
✅ Glowing
✅ V-Shape
✅ Lips-Rejuvenation
.
Harga asal : RM 550
Harga Promo : RM 199
.
.
-------------------------- .
Acne Vaganza
--------------------------
.
✅ 2x Acne AC Clear
✅ 1x Carbon Peel
✅ PERCUMA 1 rawatan (Vibrant)
.
Harga Asal : RM 800
Harga Promo : RM 499
.
.
-------------------------- .
Whitening Bombastic Deal
--------------------------
.
✅ 2x Mesobright
✅ 1x Oxyceutical
✅ PERCUMA 1 rawatan (Vibrant)
.
Harga Asal : RM 1050
Harga Promo. : RM 499
.
.
-------------------------- .
Super Duper Flawless Deal
--------------------------
.
✅ 2x Sulam Bedak
✅ 1x Primadona Gold Therapy
✅ PERCUMA 1 rawatan (Dermo Expert Therapy)
.
Harga Asal : RM 1200
Harga Promo. : RM 799
.
.
Apa lagi kan, jom buat tempahan sekarang untuk nikmati promosi pada kali ini dan kami bersedia untuk memberi pemeriksaan wajah kepada anda PERCUMA SAHAJA 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Terima kasih Puan Az Rina kerana memilih @estetikamedispa_kemaman sebagai pusat rawatan kecantikan anda. Kami amat menghargai sokongan anda. Kepada yang mempunyai kulit yang bermasalah seperti kulit muka berminyak,  berjerawat, jeragat, dan pigmentasi boleh datang ke Estetika Medispa Kemaman, kami ada penyelesaiannya. .

Apa lagi kan, jom buat tempahan sekarang untuk nikmati promosi pada kali ini dan kami bersedia untuk memberi CONSULTATION DAN FACIAL SCANNING kepada anda secara PERCUMA SAHAJA 😘

_
Boleh WALK IN ke lokasi kami di;

K-12079, Jalan Kubang Kurus,
24000 Kemaman
Terengganu Darul Iman (Berhadapan Proton Service Centre, satu baris dengan Bank Rakyat)

Atau hubungi / whatsapp kami untuk info lanjut / book appointment di;
_
📞 013 795 8185
📲 www.wasap.my/60137958185
.
#estetikakemaman #medispachukai #jomcantik #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
User Image fer_bushravits Posted: Dec 15, 2017 5:55 AM (UTC)

4
1 Normal
Himpunan Testimonial MealShake Shaklee. .
.
Mealshake Shaklee membantu meringankan sembelit dikalangan kanak-kanak dan dalam masa yang sama membantu menaikkan selera makan. .
.
Mealshake mengandungi serat yang membantu penghadaman dan mengelakkan sembelit. Lengkap dengan protein dan 9 asid amino yang penting untuk pertumbuhan san pembaikan tisu badan .
.
#Gempro #Polluxfamily #PengedarShaklee #Liveamazing #Fer_0195330709 #Mealshake_Fer #TeamBonusGemuk #PolluxBiz
User Image abshabeautyworld2 Posted: Dec 15, 2017 5:54 AM (UTC)

6
0 Normal
INGINKAN BULU MATA PANJANG? KENING ? RAMBUT LEBAT HANYA DALAM 2MINGGU? HARGA PUN MURAH DAN BERPATUTAN
(PERMANENTLY)
15ML RM20 SM, RM24 SS
30ML RM30 SM, RM34 SS (Free Brush)
50ML RM45 SM, RM49 SS ( Free Brush)
100ML RM80 SM, RM85 SS (Free Brush)

Memperkenalkan Absha Oil yang diperkaya dari bahan-bahan semulajadi yang membantu
✅Memanjangkan, melebatkan Dan melentikkan bulu Mata
✅Melebatkan Dan menghitamkan Kening
✅ menyihatkan dan menyuburkan kulit kepala Dan rambut
✅Membantu mengatasi rambut gugur
✅Mencegah uban
✅Membantu menyuburkan Jambang Dan Janggut ✅ Halal ✅ Selamat ✅ Harga Mampu milik ✅100% DARI BAHAN SEMULAJADI ✅ Senang digunakan

Cepat2 Whatsapp 📩 0178199934

#sayajualmurah #bulumatapanjang #serumbulumata #rambutsihat #aaisyahdhiarana #natural #malaysia #sihatdancantik #beautifuleyelashes #beard #minyakjambang #beardoil #malaysia #abshaoilfeedback #serumbulumataarab #abshaoil #kedaionline #peniagaonline #produkislam #promositerbaik #promosi
User Image absha_beautyworld Posted: Dec 15, 2017 5:54 AM (UTC)

4
0 Normal
INGINKAN BULU MATA PANJANG? KENING ? RAMBUT LEBAT HANYA DALAM 2MINGGU? HARGA PUN MURAH DAN BERPATUTAN
(PERMANENTLY)
15ML RM20 SM, RM24 SS
30ML RM30 SM, RM34 SS (Free Brush)
50ML RM45 SM, RM49 SS ( Free Brush)
100ML RM80 SM, RM85 SS (Free Brush)

Memperkenalkan Absha Oil yang diperkaya dari bahan-bahan semulajadi yang membantu
✅Memanjangkan, melebatkan Dan melentikkan bulu Mata
✅Melebatkan Dan menghitamkan Kening
✅ menyihatkan dan menyuburkan kulit kepala Dan rambut
✅Membantu mengatasi rambut gugur
✅Mencegah uban
✅Membantu menyuburkan Jambang Dan Janggut ✅ Halal ✅ Selamat ✅ Harga Mampu milik ✅100% DARI BAHAN SEMULAJADI ✅ Senang digunakan

Cepat2 Whatsapp 📩 0178199934

#sayajualmurah #bulumatapanjang #serumbulumata #rambutsihat #aaisyahdhiarana #natural #malaysia #sihatdancantik #beautifuleyelashes #beard #minyakjambang #beardoil #malaysia #abshaoilfeedback #serumbulumataarab #abshaoil #kedaionline #peniagaonline #produkislam #promositerbaik #promosi
User Image ayya_ay Posted: Dec 15, 2017 5:09 AM (UTC)

6
1 Normal
Selalu beli, cair jer.. Pastu ditapis pulak, kurang dah khasiatnya..
Iols buat mmg takde tapis tapi kita blend sampai halus.. Bahan pun byk,, yg ni manjakani jer tak masuk sbb malas nak pi beli.. #gengmakmak bila lepas period tu minum la, jaga kesihatan dalaman pakai bahan semulajadi.. Nampak tak kaler air kunyit iols kuning diraja tu.. 😂😂😂 #natural #homemade #jamukunyit #favorite #sihatdancantik #sedap
User Image dermalene.malaysia Posted: Dec 15, 2017 5:39 AM (UTC)
6
0 Normal
SCHOOL HOLIDAY SPECIAL 33% OFF 💃🏻 .
.
.
Jerawat mula menyerang seawal usia antara 14-19 tahun memandangkan berlaku perubahan hormon yang agresif. Ditambah dengan penggunaan makeup, jerawat makin menggila! .
.
Khas untuk para pelajar (sekolah/universiti/kolej), Dermalene menawarkan potongan diskaun 33% untuk rawatan DERMA GYM & CARBON PEEL SHJ. .
.
Dengan syarat;
.
🤩 Lampirkan ID pelajar/ kad pengenalan. .
.
🤩 By appointment ONLY
.
🤩 Waktu rawatan TIDAK SAH bermula jam 12 pm-2 pm (bukan lunch hour) .
.
Hubungi cawangan Dermalene berhampiran untuk temujanji. Diskaun sah sepanjang Disember sahaja 😉
.
.
👉🏻 www.dermalene.com
👉🏻 www.dermalene.com
👉🏻 www.dermalene.com
.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
. .
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging
User Image rahasia_cepatt_hamil Posted: Dec 15, 2017 5:18 AM (UTC)

31
1 Normal
Lengkap sudah rasanya
Segenap rasa bahagia.
Semenjak kau berdetak
Di dalam perutku
Aku merasa
Inilah keajaiban. 
Aku akan melahirkanmu
Buah hati yang lama kurindu
Kan kusambut dengan segenap senyuman
Kupeluk dengan seluruh kehangatan
Kubuai dengan penuh kemesraan. 
Betapa bahagianya hati ini
Kehadiranmu selalu kunanti.
Tidak ada penantian panjang yang berakhir duka jika usaha dan doa menyertai nya, kalau kita optimis pasti hasilnya positif. "JANGAN TUNDA ‌🇰‌🇪‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱‌🇦‌🇳 SELAGI USIA FISIK DAN MATEEI MASIH MAMPU...
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@solusi.cepatt.hamil.id
@rahasia.hamil1
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
@raffinagita1717
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
@ayutingting92
~SUDUT DI SETIAP RUANGAN DALAM SPA~
Tengok gambar pun dah rasa tenang,bila buat rawatan tentu lagi rasa nikmatkan..kami kongsikan untuk anda semua konsep spa kami ialah "ORGANIC SPA" setiap rawatan hanya menggunakan bahan semula jadi tiada sebarang bahan kimia..selamat dan halal..jom singgah ke @aromatiquespa_wellness sekarang juga..
Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan lanjut di👇👇👇
0122312773
0122312773
0122312773
#aromatiquespawellness#spaorganic#sihatdancantik#facial#massage#medicure#pedicure#healthy#milkbath#florabath#bridalshower#wedding#herbalball#hotstonemassage
💋Kyss By Sahi💋
.
.
Tahan lebih 8jam💕
Tidak merekah💕
With Vitamin E💕
from Trusted Brand💕
Matte finish look yang sangat cantik💕
Only for 39MYR each💕
.
.
Tapi sekarang ada promosi CRAZY DECEMBER🎉 boleh jimat banyak☺️
.
.
Whatsapp us or contact #teamsahi okay
🌷 012 6898487
.
.
#sahi #sahisarangburung #sarangburung #krasa #krasasusukambing #susukambing #love #jerawat #jeragat #sihatdancantik #cantik #sihat #makananterbaik #makanansunnah #foodsupplement #teamdssahibest #lipmattesahi #bibir #bibirmerah #sayajualsarangburung #tipscantik#gebu #sahisetuju #malaysia #makeup #sayajualmakeup #lipmattemalaysia #produkviral
User Image sahisarangburung_hq Posted: Dec 15, 2017 4:53 AM (UTC)

16
0 Normal
Ada lagi yang tak tau krasa tu ape? Haa gais KRASA ni susu kambing ni yang pertama kat Malaysia dengan campuran sarang burung, kurma, madu, kismis, habatussauda, buah badam dan macam2 lagi makanan terbaik dunia. Tak berbau dan rasa vanila. Sedap. Tak ada kolagen jugak macam SAHI. (Formulasi lebih advanced dengan tambahan susu kambing, buah badam, buah zaitun dan badam) 🧡
/
Nak order? Whatsapp us or nearest teamSAHI🧡
/
.
#teamsahi #sahi #sahisarangburung #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik  #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia  #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat
User Image kurus_lepas_bersalin Posted: Dec 15, 2017 4:37 AM (UTC)

2
0 Normal

Hashtags found on this page