Toggle navigation

#shqip69,339 POSTS

Post Content
User Image kmujoli Posted: Dec 17, 2017 5:07 PM (UTC)

18
15 Gingham
kmujoli 56m ago
Mos nenshkruj 🎶
User Image pellazgia.pagane Posted: Dec 17, 2017 4:10 PM (UTC)

pellazgia.pagane
19
0 Normal
Category Symbolism: Sickle of Pelasgo-Illyrian God KRON/ Drapëri i perëndisë Pellazgo-Ilire KRON ♄

@pellazgia.pagane

The sickle is a tool for cutting small amounts of grain and grass. It consists of a forward tapered, concave curved blade (usually steel) with a wooden handle. It differs from the scythe by the smaller blade and the shorter handle.

Kron is the god of sowing in Pelasgo-Illyrian mythology.
___
Drapëri është një mjet për prerjen e sasive të vogla të grurit dhe barit. Përbëhet nga një thikë e zgjatur dhe konkave (zakonisht çeliku) me një dorezë druri. Ai ndryshon nga kosi me thikën më të vogël dhe me dorezën më të shkurtër.

Kroni është perëndia e mbjelljes në mitologjinë Pellazgo-Ilire.

#mbjellor #bonupellazg #pagan #paganism #pagansofinstagram #agriculture #symbolism #wicca #witch #witchcraft #spirituality #energy #tattoo #tattoosofinstagram #thesecret #lawofattraction #thirdeye #shqip #shqiperia #albania #albanian #albanians #pelasgian #dardanian #illyrian #pelasgia #illyria

Hashtags found on this page