Toggle navigation

#shortvacay374,100 POSTS

Post Content
User Image surprisebloomer_byimee Posted: Dec 16, 2017 3:40 AM (UTC)

0 0 Normal
------------------------------------- ADAKAH LANGKAWI
DESTINASI PERCUTIAN ANDA?
------------------------------------- Sekarang ni dah jadi trend kalau bercuti di Langkawi je, orang akan cari Surprise Bloomer. Sape Surprise Bloomer tu? 🌸 Dikatakan dia dah banyak kali buat isteri-isteri menangis... 🌸 Bukan kata isteri, encik suami ada juga yg menangis gara2 Surprise Bloomer nih! 🌸 Dia juga mampu buat ibu bapa anda menangis terharu... 🌸 Dia memberi keriangan kepada kanak~kanak...🎈
.
.
Sekiranya anda ingin menghadiahkan sesuatu yg WOW ketika percutian anda di Langkawi, jom hubungi team Surprise Bloomer sekarang!
Slot adalah terhad.. Whatsapp 👇👇👇 0172538201
0172538201

#langkawi #kedah #tourismmalaysia
#cuticutimalaysia #jjcm #nextyear
#surprisebloomer #ikattepi #surprise
#agentsurprisebloomer #shortvacay #holiday # wow #percutianbajet #honeymoon #anniversary
User Image muhdaizat46 Posted: Dec 16, 2017 3:35 AM (UTC)
63
2 Clarendon
Lebih baik dibenci tapi menjadi diri kita sendiri, daripada disukai tapi menjadi orang lain 💯

#malaysia #kelantan #mayhem #shortvacay #throwback #beach
User Image nurfqhah Posted: Dec 16, 2017 3:16 AM (UTC)
28
1 Normal
User Image ruzma2771 Posted: Dec 16, 2017 3:11 AM (UTC)
2
0 Normal
Dia masak dia suap.. apa lagi nikmatNya yg hendak didustakan.. Alhamdulillah..#mrironman #meisurihatiolabola #shortvacay #perth
User Image _thekingss_ Posted: Dec 16, 2017 3:08 AM (UTC)

51
0 Normal
User Image farahkyu Posted: Dec 16, 2017 2:58 AM (UTC)
24
0 Normal
User Image faizulhariz Posted: Dec 16, 2017 2:54 AM (UTC)

12
0 Normal
User Image ameeraalmi Posted: Dec 16, 2017 2:48 AM (UTC)
27
0 Clarendon
Can your phone camera do this?? Hahaha I'm still new.. Tengah explore macam mana nak boleh snap picture ohsem🤣😪
.
.
Camera ni banyak sangat setting.. Mean hang habaq ja nak yang lagu mana.. And memory besaq so boleh masuk banyak gambaq #thisisohsem Tapi nak nampak kurus slim mybe dalam mimpi lah #lol Inshaallah boleh 😊hahaha
.
.
Sapa guna Huawei 🙋🏽 #kitageng .
.
#cameronhighland #ladangteh #photoofme #ohsemcamera #leicalens #huaweip10plus #photogenic #shortvacay #ootd #simpleandsporty #ilovemyself #nantikitajalanlagi #ohsemwey #throwback #qualitytime #bharattea
User Image sikunani Posted: Dec 16, 2017 2:48 AM (UTC)
15
0 Gingham
User Image _qhamizah Posted: Dec 16, 2017 2:31 AM (UTC)

14
0 Normal
Day 3
.
Beauty is opposite of perfection. It is about having confidence in your imperfections. Because beauty things are odd imperfect and they are interesting❤️
.
#rebuildme
#shortvacay
#miezharunaway
#rebuildstrength
User Image nadia.khamis_ Posted: Dec 16, 2017 2:25 AM (UTC)

3
0 Normal

Hashtags found on this page