Toggle navigation

#shellambak104 POSTS

Post Content
User Image putumayamabang Posted: Jan 17, 2018 11:07 AM (UTC)

4
0 Normal
Assalamualaikum
Baby Ketam Rangup Abang sekarang dah boleh dapat di Warong Kampung Sg Pinang Klang.
.
Peminat-peminat ketam abang. Abang bawak family Crab Abang, Papa&mama semua ada.
.
Jom lepak chill & rileks Warong Kampung Sg Pinang Klang.
.
#babycrab
#babyketamrangupabang
#burgerketam
#crab
#shellambak
#papacrab
#mamacrab
#gengmakan
#abangnaktegur
#warongkampungsgpinang
User Image putumayamabang Posted: Jan 13, 2018 11:22 AM (UTC)

7
0 Normal
Assalamualaikum Abang ada di Pasar Malam Setiap Alam. Jom singgah hari ada Kupang Goreng.
.
Krup krap krup krap Baby Crab Abang. Rasa sekali termimpi-mimpi.
#babycrab
#babyketam
#ketamrangupabang
#abangnaktegur
#ketam
#shellambak
#pasarmalam
#pasartani
Datang ke @hangoutbukitantarabangsa klau tak pekena Shellambak ni memang tak sah!! So kalau nak rasa special sauce shellambak dari @naseer_rockerbyte memang terbaik boleh datang malam ni ok.. #shellambak
#chefnaseer
#creamysauce
#hangoutcafe
#chill
#cabinfoodstall
#allabouthangout

Operation Hours
Hangout Cafe
6pm - 1am

Hangout Auto Grooming
10am - 10pm
User Image coconutexpress_cafe Posted: Jan 9, 2018 2:53 AM (UTC)

22
0 Normal
selamat pagi! breakfast apa pagi ni..😁😁😁 malam ni jangan lupa datang @hangoutbukitantarabangsa malam ni tau bukan malam esok 😂😂😂 eh! malam ni ,malam esok dan malam seterusnya wajib dtg guys.
.
.

Stay fresh with @coconutexpress_cafe .
.
#coconutshake #coconutexpress #hangoutbukitantarabangsa #kelapaajaib #ketamjahat #crabbypacifier #shellambak
#jjcmtv3 #vitdaily #hantumakan
#tourismmalaysia #reggae #ska
Hi, Semua warga kota!! Harini kami di Hangout beroperasi seperti biasa!!
Pada yang belum cuci kereta boleh datang basuh sebab kami ada buat promosi hebat sampai hujung bulan nii.. Untuk keterangan lebih lanjut boleh terus berhubung dengan Bro Anip..
#hangout #maimakan #crabbypacifier #shellambak #grillgarage #penangckt #yusoffdeli #h2o #autogrooming #barber
Fokus pada Quality dan Quantity akan bertambah-tambah..Lets Check it Out Shellambak at Hangout Bukit Antarabangsa..jangan lupa mula pada pkl 6.30petang hingga 1pagi..
#shellambak #hangoutbukitantarabangsa #ampang #foodlover #seafood #sedap
#bismillah #trimakasihallah
Bila jiwa dicurahkan pada masakan..inilah hasilnya bila dimakan..trima kasih pada yang menyokong produk Shellambak ini..pujian diterima setiap hari..jangan lupa hari ini..jumpa anda di Hangout Bukit Antarabangsa..Lets Check it Out..
#shellambak #burgerbyte #foodlover
#hangoutbukitantarabangsa #seafood
#dinner #family #ampang #sedap #bismillah
This is Original Shellambak..
Brand Baru..Resepi Baru..
Rasa teramat la Padu..
#shellambak
#burgerbyte
#bismillah
User Image burgerbyte Posted: Nov 2, 2017 5:50 PM (UTC)
72
2 Normal
Terima kasih Warga Maybank River City Jln Ipoh kerana memilih Burgerbyte untuk meeting sempoi dan pekena Shellambak 😊 #maybank #burgerbyte #shellambak #seafood #klcafe #klrestaurant #foodporn
User Image zizie.zack Posted: Nov 1, 2017 3:16 PM (UTC)

66
2 Ludwig
Selalunya lalu aje kat depan kedai ni. Member cakap shellout dia bleh tahan, maka #ziziethefoodies pun mencemar duli.. sedap & layan beb.. #shellambak gitooh.. p/s: lama tak review foodies kan.. hiks

www.ziziezack.com
User Image aliya_mrs_squishy Posted: Sep 24, 2017 4:29 PM (UTC)

17
0 Gingham
kenduri acik udo, sume gmbar tk senyum😂😂
#shellambak
24/9/2017
User Image hirupiring Posted: Sep 11, 2017 7:20 AM (UTC)
14
1 Normal
SHELLAMBAK kembali ke Hirupiring Kopitiam esok!!!! Ramai yang tanya, ramai yang rindukan?
Boleh enjoy the great taste over lunch ya..bring the crowd! 🦀🦐🦀🦐🦀🦐🦀🍚🥕 #hirupiring #shellambak #thebestinmanjung
User Image agiel07_naseer Posted: Sep 4, 2017 2:32 PM (UTC)
14
0 Normal