Toggle navigation

#shawlbesar16,209 POSTS

Post Content
User Image bychefiza_collection Posted: Dec 6, 2017 4:10 AM (UTC)

5
1 Normal
MUA letoppp pun pakai innersnowcap 👻👻 tau. Merecikkk tau. Cantikkk je dia pakai inner snowcap hantu yang tengah viral sekarang tu. Haa tengok tu. Kemas je bila pakai. Terletak elok kat atas kepala. On fleek ikut shape muka. Tudung pun kemas takde nampak kedut kelepek kelepok. Senang cerita prefect. 😍😍
.
Tu belum cerita pasal dalam tudung. Selesa. Tak panas. Tak sakit telinga. Tak sakit kepala. Segala masalah hilang bila pakai inner snowcap nie tau. 😘😘
.
Best kan? Nak order? Mehh whatsapp 011 26077987. Awak whatsapp berdesup hakak reply dengan kasih sayang tau. Harga? Jangan risau. Nampak macam mahal kan? Tak sayanggg. Sehelai RM10 je. Beli borong lagi makin murah. Cepat order sebelum warna favourite awak habes. 😘😘
User Image bychefiza_collection Posted: Dec 6, 2017 4:10 AM (UTC)

3
1 Normal
MUA letoppp pun pakai innersnowcap 👻👻 tau. Merecikkk tau. Cantikkk je dia pakai inner snowcap hantu yang tengah viral sekarang tu. Haa tengok tu. Kemas je bila pakai. Terletak elok kat atas kepala. On fleek ikut shape muka. Tudung pun kemas takde nampak kedut kelepek kelepok. Senang cerita prefect. 😍😍
.
Tu belum cerita pasal dalam tudung. Selesa. Tak panas. Tak sakit telinga. Tak sakit kepala. Segala masalah hilang bila pakai inner snowcap nie tau. 😘😘
.
Best kan? Nak order? Mehh whatsapp 011 26077987. Awak whatsapp berdesup hakak reply dengan kasih sayang tau. Harga? Jangan risau. Nampak macam mahal kan? Tak sayanggg. Sehelai RM10 je. Beli borong lagi makin murah. Cepat order sebelum warna favourite awak habes. 😘😘
User Image bychefiza_collection Posted: Dec 6, 2017 4:09 AM (UTC)

7
1 Normal
MUA letoppp pun pakai innersnowcap 👻👻 tau. Merecikkk tau. Cantikkk je dia pakai inner snowcap hantu yang tengah viral sekarang tu. Haa tengok tu. Kemas je bila pakai. Terletak elok kat atas kepala. On fleek ikut shape muka. Tudung pun kemas takde nampak kedut kelepek kelepok. Senang cerita prefect. 😍😍
.
Tu belum cerita pasal dalam tudung. Selesa. Tak panas. Tak sakit telinga. Tak sakit kepala. Segala masalah hilang bila pakai inner snowcap nie tau. 😘😘
.
Best kan? Nak order? Mehh whatsapp 011 26077987. Awak whatsapp berdesup hakak reply dengan kasih sayang tau. Harga? Jangan risau. Nampak macam mahal kan? Tak sayanggg. Sehelai RM10 je. Beli borong lagi makin murah. Cepat order sebelum warna favourite awak habes. 😘😘
User Image bychefiza_collection Posted: Nov 30, 2017 2:10 PM (UTC)

63
1 Normal
Antara koleksi warna innersnowcap 👻 yang pernah release yea. Semua warna lawa lawa. Takde yang tak lawa. Setiap hari warna akan update / berubah. Sampai pening boss pilih warna apa untuk release setiap hari. Warna yang dah habes tidak akan direstock / lambat restock. Sebab koleksi innersnowcap 👻 sangat limited. Sapa cepat dia dapat. 😘😘
.
Mehhh whatsapp sis sekarang kayyy. 011 26077987. Sis sedia menunggu. Sis akan bagitahu warna apa yang available. Sehelai RM10 je. Tak mahal pun. Kualiti dijamin tiptop. Confirm puas hati sebab inner snowcap 👻 nie banyak kelebihan. Sekali beli pasti nak repeat order lagi. 😘😘
User Image bychefiza_collection Posted: Nov 30, 2017 2:10 PM (UTC)

56
1 Normal
Antara koleksi warna innersnowcap 👻 yang pernah release yea. Semua warna lawa lawa. Takde yang tak lawa. Setiap hari warna akan update / berubah. Sampai pening boss pilih warna apa untuk release setiap hari. Warna yang dah habes tidak akan direstock / lambat restock. Sebab koleksi innersnowcap 👻 sangat limited. Sapa cepat dia dapat. 😘😘
.
Mehhh whatsapp sis sekarang kayyy. 011 26077987. Sis sedia menunggu. Sis akan bagitahu warna apa yang available. Sehelai RM10 je. Tak mahal pun. Kualiti dijamin tiptop. Confirm puas hati sebab inner snowcap 👻 nie banyak kelebihan. Sekali beli pasti nak repeat order lagi. 😘😘
User Image bychefiza_collection Posted: Nov 30, 2017 2:09 PM (UTC)

49
1 Normal
Antara koleksi warna innersnowcap 👻 yang pernah release yea. Semua warna lawa lawa. Takde yang tak lawa. Setiap hari warna akan update / berubah. Sampai pening boss pilih warna apa untuk release setiap hari. Warna yang dah habes tidak akan direstock / lambat restock. Sebab koleksi innersnowcap 👻 sangat limited. Sapa cepat dia dapat. 😘😘
.
Mehhh whatsapp sis sekarang kayyy. 011 26077987. Sis sedia menunggu. Sis akan bagitahu warna apa yang available. Sehelai RM10 je. Tak mahal pun. Kualiti dijamin tiptop. Confirm puas hati sebab inner snowcap 👻 nie banyak kelebihan. Sekali beli pasti nak repeat order lagi. 😘😘
User Image _lynn.farihin_ Posted: Dec 12, 2017 2:09 PM (UTC)

21
1 Normal
APA YANG HARUM WANGI TU?😮 MINYAK WANGI? 😯 BUNGA?😲 LAAA...TUDUNG RUPENYA...🤭🤭
TUDUNG WANGI IBAWAL SORAYA 2017 PARFUM #GOSOKGOSOKWANGI
=======================================
.
Cantiknya tudung iBawal Soraya 2017 Parfum bercorak flora dan fauna!
Tak perlu gosok dengan tudung IBawal ni.

Tak licin, tak pekak dan senang cepat dipakai.👍🏻 Kainnya pun sedap lembut dan tak jarang.

Tapi paling best tudung ni WANGI BETUL bau ROS atau TROPIKAL basuh beribu kali pun bau masih lekat!

Bukan je cantik, wangi lagi tu sampai tercari-cari semua.

MACAM MANA NAK BELI?
Senang je komen PM di bawah, whatsapp +601133798003 atau klik link dibawah

http://www.wasap.my/601133798003
http://www.wasap.my/601133798003
http://www.wasap.my/601133798003

Save duit 💰💰💰tak perlu pakai perfume dan boleh pakai tudung ni banyak hari sebab wangi. 💕💕 Nak beli semualah harga pun best borong semua dan designs pun cantik sangat!!🤗🤗🤗
User Image beaulafemme Posted: Dec 12, 2017 12:07 PM (UTC)

11
0 Normal
Antara peminat setia shawl aulia 😆

Senang sangat jadi katanya ❤️ orang yang tak reti belit tudung pun, cool aje pakai aulia shawl ni tau 😉

RM 30 sehelai je tau, harga asal RM 49 😅 RM 19 jimat tau !

Korang tak nak cuba ke 😉? #auliashawl #shawlaulia #shawlendcurve #endcurveshawl #shawllabuh #shawlmurah #shawlbesar #shawlplain #fukuharachiffon #beaulafemme #thehijjb
User Image mirlya.bilaiqa_bcf Posted: Dec 12, 2017 3:18 AM (UTC)

8
1 Normal
FLASH SALE❗❗❗❗
Gelombang 12/12🤗🤗
.
Jom grab peluang ni uolss!!
Maysaa royal shawl RM35 (normal price RM45)
.
Stock running fast!! Click link kat bio untuk wassap
User Image mirlya.bilaiqa_bcf Posted: Dec 12, 2017 10:15 AM (UTC)

13
1 Normal
Tak sampai 12 jam,dah bersusun warna yang sold out❗ jangan sedih2 jom check out warna yang masih available dengan kakak.
.
Cepat,cepat jangan lambat lambat
Click link at bio untuk wassap. shawl terbaik nak bagi harga murah ohoiiii😘😘😘
User Image mirlya.bilaiqa_bcf Posted: Dec 12, 2017 11:36 AM (UTC)

16
1 Normal
Warna2 hot dari maysaa royal shawl!
Sempena FLASH SALE hari ni RM35 sahaja (np RM45)
.
Shawl yang sngat best,tak jarang,material exclusive n berqualiti.Bila pakai perghh flowy habis.stock running fast!Jom grab sementara masih dlam tempoh sale.Masa ni la waktu terbaik nak cuba shawl terbaik ni❗.
.
Click link dekat bio untuk wassap!
User Image mirlya.bilaiqa_bcf Posted: Dec 12, 2017 11:55 AM (UTC)

14
2 Normal
Masa paling sesuai untuk cuba shawl sesuatu brand adalah masa SALE❗❗
.
Flash Sale BILAIQA hari ini sehingga esok sahaja.Jom grab peluang ni.Maysaa royal shawl RM35 sahaja (np RM45)
.
Kaler2 atas ni boleh dikatakan antara warna2 baru jugak tau.Nampak tak dah ada yang bertanda pangkah tu,haaa x lama lagi makin banyak la habis nampaknya.Cepat grab before melepas lagi.
.
Click link at bio for wassap.Shawl paling terbaik❗
User Image surayasallehscarf Posted: Dec 12, 2017 5:25 AM (UTC)

34
1 Normal
BASIC SHAWL .
.
SIMPLE , PLAIN & EASY TO WEAR.
.
.

RM25 | (RM7 SM RM11 SS)
Chiffon Georgette
2M x 0.9M
.
.
Pilihan warna lain boleh rujuk @katalogbasicshawl

Cara order :

Whatsapp📱
+6 0172468290 . .

#shawllabuh #tudunglabuh #wideshawl #instantshawl #shawlchiffonlabuh #selendanglabuh #shawlbidangbesar #shawllabuhmurah #shawlbesar #shawlmurah #khimarmurah #khimarmalaysia
User Image surayasallehscarf Posted: Dec 12, 2017 5:17 AM (UTC)

6
0 Normal
BASIC SHAWL .
.
SIMPLE , PLAIN & EASY TO WEAR.
.
.

RM25 | (RM7 SM RM11 SS)
Chiffon Georgette
2M x 0.9M
.
.
Pilihan warna lain boleh rujuk @katalogbasicshawl

Cara order :

Whatsapp📱
+6 0172468290 . .

#shawllabuh #tudunglabuh #wideshawl #instantshawl #shawlchiffonlabuh #selendanglabuh #shawlbidangbesar #shawllabuhmurah #shawlbesar #shawlmurah #khimarmurah #khimarmalaysia
User Image surayasallehscarf Posted: Dec 12, 2017 5:15 AM (UTC)

33
1 Normal
BASIC SHAWL .
.
SIMPLE , PLAIN & EASY TO WEAR.
.
.

RM25 | (RM7 SM RM11 SS)
Chiffon Georgette
2M x 0.9M
.
.
Pilihan warna lain boleh rujuk @katalogbasicshawl

Cara order :

Whatsapp📱
+6 0172468290 . .

#shawllabuh #tudunglabuh #wideshawl #instantshawl #shawlchiffonlabuh #selendanglabuh #shawlbidangbesar #shawllabuhmurah #shawlbesar #shawlmurah #khimarmurah #khimarmalaysia
User Image surayasallehscarf Posted: Dec 12, 2017 5:05 AM (UTC)

78
2 Normal
BASIC SHAWL .
.
SIMPLE , PLAIN & EASY TO WEAR.
.
.

RM25 | (RM7 SM RM11 SS)
Chiffon Georgette
2M x 0.9M
.
.
Pilihan warna lain boleh rujuk @katalogbasicshawl

Cara order :

Whatsapp📱
+6 0172468290 . .

#shawllabuh #tudunglabuh #wideshawl #instantshawl #shawlchiffonlabuh #selendanglabuh #shawlbidangbesar #shawllabuhmurah #shawlbesar #shawlmurah #khimarmurah #khimarmalaysia
User Image surayasallehscarf Posted: Dec 12, 2017 4:53 AM (UTC)

81
1 Normal
BASIC SHAWL .
.
SIMPLE , PLAIN & EASY TO WEAR.
.
.

RM25 | (RM7 SM RM11 SS)
Chiffon Georgette
2M x 0.9M
.
.
Pilihan warna lain boleh rujuk @katalogbasicshawl

Cara order :

Whatsapp📱
+6 0172468290 . .

#shawllabuh #tudunglabuh #wideshawl #instantshawl #shawlchiffonlabuh #selendanglabuh #shawlbidangbesar #shawllabuhmurah #shawlbesar #shawlmurah #khimarmurah #khimarmalaysia
User Image bychefiza_collection Posted: Nov 29, 2017 6:41 AM (UTC)

23
2 Normal
Antara koleksi warna innersnowcap 👻 yang pernah release yea. Semua warna lawa lawa. Takde yang tak lawa. Setiap hari warna akan update / berubah. Sampai pening boss pilih warna apa untuk release setiap hari. Warna yang dah habes tidak akan direstock / lambat restock. Sebab koleksi innersnowcap 👻 sangat limited. Sapa cepat dia dapat. 😘😘
.
Mehhh whatsapp sis sekarang kayyy. 011 26077987. Sis sedia menunggu. Sis akan bagitahu warna apa yang available. Sehelai RM10 je. Tak mahal pun. Kualiti dijamin tiptop. Confirm puas hati sebab inner snowcap 👻 nie banyak kelebihan. Sekali beli pasti nak repeat order lagi. 😘😘

Hashtags found on this page