Toggle navigation

#shawl3,020,542 POSTS

Post Content
User Image baliku_mukenah Posted: Nov 20, 2017 4:27 AM (UTC)
vanzaa_collection
0 0 Normal
Mukena Kirana Ori by Vanzaa
Bahan Dengan bahan Rayon Janger (kualitas Kain di atas katun rayon/santung) high Quality kombinasi brukat Premium Glitter. Dengan tekstur halus, tidak menerawang sangan super nyaman dan adem dipakai. Bisa untuk seserahan nikah, hadiah ataupun sholat sehari2 dengan perpaduan renda glitter memberikan kesan elegant pada mukena.
ukuran suju
Harga ecer 140.000
min 3 pcs : 135.000
Min 10 : 130.000

Line : @rekabali (pke @)
Pin bb 53CF81E3
Wa 081239645391

#mukenashabby #mukenakatun #mukenaartis #mukenabali #mukenasolo #mukenagrosir #mukenajumbo #mukenaadem #mukenabatik #mukenarenda #seserahannikah #jilbabfashion #mukenasongket #mukenah #hijabsyari #mukenapremium #solo #muslimah #hijabers #mukenaindia #seserahan #telekung #mukenadaily #gamissyari #shawl #pasmina #mukenamonocrome #mukenavanzaa #mukenaalghani #mukenaterusan
User Image nurraysa_sgds Posted: Nov 20, 2017 4:27 AM (UTC)
0 0 Normal
Salam ladies, I nak share sikit tentang keunikan
DDMC Nurraysa ni. 🤗 Salah satu kandungan di dlmnya ialah air zamzam, air barakah yg penuh dgn khasiat semula jadinya. 💪

Membuat kulit kita menjadi sihat, cantik dan
juga boleh merawat dgn masa yg sama. 😍
.
Nurraysa Beauty Skincare SG Dropshipper
Whatsapp msg only di 97302475
Email nurraysasg07@gmail.com

#nurraysa #halal #wudhufriendly #solatfriendly #singaporecosmetics #teamKakNur #lipstick #makeup #foundation #mascara #eyeliner #pretty #glow #beautiful #singapore #hijab #shawl #tudung #nurraysaNovSales #makeupbrushes #women #ladies #singaporehijab
#NurraysaNovSale #teamkaknur
Pic credits : nurraysaHQ
User Image tudungborong_ Posted: Nov 20, 2017 4:26 AM (UTC)
1
0 Normal
BAYANGKAN AWAK2 SEMUA PAKAI BAWAL MACAM NI..NAMPAK AYU JE UOLLS!!KOMPEM RAMAI YG TERPIKAT😍
.
material cotton sejuk je pkai, senang iron, senang bentuk di muka..Haa SENANG BENTUK DIMUKA tu la yg penting kalau pakai bawal kan..hehe..so ape tunggu lg?mai grab lekaih😘
.
🌸Bidang 45
✔ RM8.50/pc (min order 10pcs)
✔random color
✔️price exclude postage
🌸Bidang 60
✔️sekodi (RM250/sm , RM260/ss)
✔️random color
.
.
Rambang mata nak pilih warna aihhh😍
.
Berminat?
whatsapp 0147563774
whatsapp 0147563774
whatsapp 0147563774
or boleh click wasap link dkt page info keh😉
.
.
#bawalsaudya #bawalsaudyamurah #bawalsaudyaborong #bawalsaudyamalaysia #shawl #bawal #tudung #tudungmurah #bawalmurah #bawalsaudia #shawlbubbleplain #shawlbubbleborong #shawlbubble #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknisborong #shawlbubblemurah #shawlkeknismurah #shawlmurah
#bawalmalaysia
#bawalsaudiaborong #bawalsaudiamurah
#shawlmalaysia #bawalsaudiaborong #bawalsaudia #tudungraya2017
User Image tudungborong_ Posted: Nov 20, 2017 4:25 AM (UTC)
1
0 Normal
TUDIA AIH SYOKNYA TGK!!BANYAK BETOL PILIHAN WARNA😍
.
Cari shawl kt kedai tapi x banyak pilihan warna?Haa jgn risau..sis ada lebih dari 60 pilihan warna shawl taw..satgi pening hangpa nak pilih..rambang mata sungguhhh😍
.
SHAWL KEKNIS & SHAWL BUBBLE!!
ADA LEBIH 60 WARNA!!!
.
.
✔️gred AAA
✔️baby seam
✔️ukuran 1.9x0.7m
.
.
➡RM10 (1-9pcs)
➡RM8.50 (10-19pcs)
➡RM7.50 (20pcs keatas)
.
✔Boleh pilih warna
✔price exclude postage
✔️note: colors are slightly different due to lighting
.
.
Rambang mata nk pilih warna aihhhh😍😍😍
.
Berminat?
Do whatsapp
0147563774
0147563774
0147563774
or boleh click wasap link dkt page info keh😉

#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #shawlheavychiffonborong #sayajualshawl #shawlkeknismurah #shawl #shawls #shawlcantik #shawlkeknis #shawlmalaysia #sayajualshawl #sayajualonline #sayajualborong #shawlpastel #tudung #shawl #shawls #shawlheavychiffon #shawlkeknisborong #shawllover #shawlmurah #shawlonline #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #tudungraya2017
User Image tudungborong_ Posted: Nov 20, 2017 4:25 AM (UTC)
0 0 Normal
MINAT BERNIAGA KECIL KECILAN DAN NAK HARGA BORONG DARI KILANG?
.
Harga kami terlajak murah uollss..minimum order 20pcs sahaja!! Dah boleh jual balik kompem laku kerass!!
.
.
Mai grab cepat sementara masih ada..LIMITED EDITION!!!
.
.
✔️material bubble chiffon
✔️baby seam
✔️1.9x0.7m
.
.
✔RM200 (20pcs random)
✔️postage rm20/sm, rm30/ss
.
.
Rambang mata nk pilih warna aihhhh😍😍😍
.
Berminat?
Do whatsapp
0147563774
0147563774
0147563774
or boleh click wasap link dkt page info keh😉

#shawlmurah #shawlborong #shawlbubblemurah #shawlbubble #shawllabuh #shawlchiffon #shawlbubble3d #shawlbubblebunga #shawlkeknismurah #shawlbubble2muka #shawldoubleloop #shawl2loop #shawlkeknis #shawlmalaysia #shawlbunga3d #shawl3d #sayajualborong #shawlpastel #tudung #shawl #shawls #shawlheavychiffon #sayajualmurahsangat #shawllover #shawlmurah #shawlbubblebunga3d #tudungmurah #tudunginstant #shawlinstant #shawlbubbleborong #tudungraya2017
User Image sha_shopempire Posted: Nov 20, 2017 4:24 AM (UTC)
2
0 Normal
💝Assalamualaikum 💝

SUGAR SCARF
EUPHORIA

TYPE 👉 LONG SCARF

MATERIAL 👉 PREMIUM SATIN

MEASUREMENT 👉 195*65 CM
CODE 👇
GA 05 -GREY
GA 06 -BLACK
GA 07 - PINK
.
Harga kasih sayang dan harga mampu milik sismira nak bagi kat uolls ni..🤗🤗
.
So yg nak grab boleh terus whatsapp sismira lelaju yer sayang2..😘😘😘
.
📱📱Jom order 🎀🎀
www.wasap.my/60124561693
www.wasap.my/60124561693
www.wasap.my/60124561693

#ariani #arianivietnam
#arianivietnamborong #arianimurah#arianiprinted #arianishawl#tudung #tudungmurah #tudungviral #tudungvietnammurah
##shawl#preoder #promotion #ipts #maktab #uia #uitm #shawlpanjang #arianiinstant #tudunginstant #tudungbawal #bawalmurah #squarescarf#shawlprinted #shawlarianimurah #shawlariani
#sugar #sugarscarfshawl
#shawl #longshawl
User Image sh4_iyda88 Posted: Nov 20, 2017 4:24 AM (UTC)
papparazi_86
1
0 Normal
User Image shawlcollection_byiqaa Posted: Nov 20, 2017 4:23 AM (UTC)
0 0 Normal
.
🌷SHAWL HEAVY CHIFFON🌷 .
.
Jom grab sebelum menyesal 🏃💨
.
🔦DETAIL MATERIAL🔦
-heavy chiffon gred AA
-saiz 1.8m x 0.8m
-bentuk segi empat tepat
-jahitan tepi baby seam
_____________________
. 💸HARGA:-💸 .
1-4pcs ==RM9 exc pos
5-19pcs==RM8 exc pos
20-99pcs==RM7 exc pos
100 & keatas==RM6.50 exc pos
.
__________________ .
🎀SPECIAL BERKENAAN SHAWL KAMI🎀
-shawl kurang renyuk
-mudah iron
-mudah bntuk pd muke..
+jika pakai inner neck rm8(dr kami) lagi mudah bntuk👍
-tidak jarang jika shawl colour gelap..jika colour cerah better pakai inner ye.

_____________________

INFO UNTUK PEMBELIAN📲 WHATSAPP SIS UNTUK FAST RESPOND 💁+60199487743
.
.
.
.
#shawlchiffon #shawl #sayajual #chiffon #shawlkeknis #shawlmalaysia #promosi #shawllondon #shawlbyfe #heavychiffon #tutorialshawl #shawlmurahmalaysia #bawalchiffon #bawalmurah #bawaltabur #bawaltaburchiffon #innerneck #innerwarda #shawlbubble #shawlbubbleprinted #shawlbubbleplain #printedshawl #tutorialbawal #tutorial #feedback #feedbackcustomer #bawal #tudung
User Image gamisshopbandung Posted: Nov 20, 2017 4:23 AM (UTC)
0 0 Normal
Ya ALLAH izinkanlah kami semua untuk bertemu dengan bulanmu yang penuh berkah aamiin O:) #tutorial #tutorialhijab #tutorial_hijab #tutorialhijaber #hijab #hijabi #hijabers #hijaboftheday #hijabmodesty #hijabhigh #hijabneed #women #fashion #muslimah #modis #beauty #beautywithhijab #tips #sharing #pahmina #ceruti #paris #shawl #turban #chiffon #kerudung #TFLers #TagsForLikes
TAG Temen Kamu, dan kita berbagi berkah bersama...
Yuk Share postingan kamu ,dan tag IG Kita. biar kita bisa berbagi berkah bersama...
User Image d_ina_hijab Posted: Nov 20, 2017 4:21 AM (UTC)
4
0 Lark
Tag Plat Sudah Sampai❤️
In process (BackFactory)

New Design For Instant 2 Layer / 2Muka
Berminat sila call / wassap www.wasap.my/60179043669
Pos Disediakan Seluruh Malaysia

Nak Jadi Seller / DropShip Kami Call ☎️ 0179043669

Do Follow Facebook : D Ina Hijab ❤️ #Hijab #Tudung #Instant #Shawl #Bawal #TudungKerja #TudungEksklusif #TudungLawa #ShawlSimple #ShawlLawa #ShawlRingan #InstantLawa #InstantTudung #TudungShawl #TudungBawal #TudungInstant #TudungMelayu #Kelantan #Malaysia #D_Ina_Hijab
User Image telekungsucymaryam Posted: Nov 20, 2017 4:20 AM (UTC)
2
0 Normal
Assalamualaikum wbt🌹

Year End Sales is back!!😉 Lets suprise your beloves and your love🌹🌹
.
Apa kata anda hadiahkan Set Telekung Sucy Maryam kepada mereka,Insyallah akan menambahkan kegembiraan mereka pahala pun dapat Insyallah❤
.
Bagi bakal2 pengantin jgn lupa rebut peluang ni tau..tak salah prepare awal2 bukan senang TSM nk bg discount❤
.
Dapatkan set Telekung Sucy Maryam dengan potongan harga sebanyak 10%.
.
RM 129.00

Harga termasuk :- ** Mini Sejadah
** Postage Semenanjung shj
.
PENGEPOSAN SEMINGGU SELEPAS PEMBAYARAN
.
Promotion ini sah dari  15.11.17 to 31.12.17 shj. Selepas itu harga akan kembali kepada hrga asal ye
.
Untuk tempahan anda boleh wassup kami ye atau anda bileh tggalkn phone no u kami hubungi 💕Wassup 013-2009970
💕Wassup 013-2009970
💕Wassup 013-2009970

#yearendsales
#telekunghantaran
#telekungsucymaryam
#telekungpromotion
#telekunglace
#telekung
#umrah
#hadiah
#blous
#dress
#jubah
#abaya
#tudungbawal
#shawl
#suprisegift
#bridesmaids
#pengantin
#perkhawinan
#telekungsolat
#telekungcantik
#adibizara
User Image telekungsucymaryam Posted: Nov 20, 2017 4:20 AM (UTC)
3
0 Normal
Assalamualaikum wbt🌹

Year End Sales is back!!😉 Lets suprise your beloves and your love🌹🌹
.
Apa kata anda hadiahkan Set Telekung Sucy Maryam kepada mereka,Insyallah akan menambahkan kegembiraan mereka pahala pun dapat Insyallah❤
.
Bagi bakal2 pengantin jgn lupa rebut peluang ni tau..tak salah prepare awal2 bukan senang TSM nk bg discount❤
.
Dapatkan set Telekung Sucy Maryam dengan potongan harga sebanyak 10%.
.
RM 129.00

Harga termasuk :- ** Mini Sejadah
** Postage Semenanjung shj
.
PENGEPOSAN SEMINGGU SELEPAS PEMBAYARAN
.
Promotion ini sah dari  15.11.17 to 31.12.17 shj. Selepas itu harga akan kembali kepada hrga asal ye
.
Untuk tempahan anda boleh wassup kami ye atau anda bileh tggalkn phone no u kami hubungi 💕Wassup 013-2009970
💕Wassup 013-2009970
💕Wassup 013-2009970

#yearendsales
#telekunghantaran
#telekungsucymaryam
#telekungpromotion
#telekunglace
#telekung
#umrah
#hadiah
#blous
#dress
#jubah
#abaya
#tudungbawal
#shawl
#suprisegift
#bridesmaids
#pengantin
#perkhawinan
#telekungsolat
#telekungcantik
#adibizara
User Image telekungsucymaryam Posted: Nov 20, 2017 4:20 AM (UTC)
1
0 Normal
Assalamualaikum wbt🌹

Year End Sales is back!!😉 Lets suprise your beloves and your love🌹🌹
.
Apa kata anda hadiahkan Set Telekung Sucy Maryam kepada mereka,Insyallah akan menambahkan kegembiraan mereka pahala pun dapat Insyallah❤
.
Bagi bakal2 pengantin jgn lupa rebut peluang ni tau..tak salah prepare awal2 bukan senang TSM nk bg discount❤
.
Dapatkan set Telekung Sucy Maryam dengan potongan harga sebanyak 10%.
.
RM 129.00

Harga termasuk :- ** Mini Sejadah
** Postage Semenanjung shj
.
PENGEPOSAN SEMINGGU SELEPAS PEMBAYARAN
.
Promotion ini sah dari  15.11.17 to 31.12.17 shj. Selepas itu harga akan kembali kepada hrga asal ye
.
Untuk tempahan anda boleh wassup kami ye atau anda bileh tggalkn phone no u kami hubungi 💕Wassup 013-2009970
💕Wassup 013-2009970
💕Wassup 013-2009970

#yearendsales
#telekunghantaran
#telekungsucymaryam
#telekungpromotion
#telekunglace
#telekung
#umrah
#hadiah
#blous
#dress
#jubah
#abaya
#tudungbawal
#shawl
#suprisegift
#bridesmaids
#pengantin
#perkhawinan
#telekungsolat
#telekungcantik
#adibizara

Hashtags found on this page