Toggle navigation

#shakleesubangjaya15,872 POSTS

Post Content
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 20, 2018 8:16 AM (UTC)

5
1 Normal
VITA C DAN VITA E TERBAIK!
.
Hai semua🌸 Nie kita nak share supplements paling boom utk kulit. Vita C + Vita E Complex. Sbb ape bagus kalau consume dua nie?
.
✨VITA C
Basically untuk kecutkan dan keringkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
✨Vita E Complex
Jerawat dah mati semua kadang2 tinggal parut kan? So Vita E sangat baik untuk merawat parut sama ada parut baru atau parut lama. Vita E jugak dapat mengurangkan bintik penuaan dan sangat sesuai untuk org yg mengalami kulit kering.
.
Jom kita jalankan misi kita cantik flawless. Whatsapp nadia cepat okay!
.
Harga pasaran :
VITA C RM105 ( sebotol tahan 6 bulan )
ESP RM160 ( sebotol tahan 4 bulan )
.
Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 20, 2018 8:15 AM (UTC)

6
1 Normal
Berita baik untuk warga Melaka📣📣
.
24 & 25 FEB nie nadia akan ke MITC Melaka. Soooo mana mana orang melaka yg nak dapatkan shaklee boleh whatsapp nadia.
.
In shaa Allah nadia akan cod dekat korang okayyy. Lagi cepat lagi jimat kannn! Hehe.
.
Apa apa boleh direct whatsapp nadia okayyyy
.
0146086386
Nurul Nadia
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 20, 2018 8:12 AM (UTC)

5
1 Normal
VITA C DAN VITA E TERBAIK!
.
Hai semua🌸 Nie kita nak share supplements paling boom utk kulit. Vita C + Vita E Complex. Sbb ape bagus kalau consume dua nie?
.
✨VITA C
Basically untuk kecutkan dan keringkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
✨Vita E Complex
Jerawat dah mati semua kadang2 tinggal parut kan? So Vita E sangat baik untuk merawat parut sama ada parut baru atau parut lama. Vita E jugak dapat mengurangkan bintik penuaan dan sangat sesuai untuk org yg mengalami kulit kering.
.
Jom kita jalankan misi kita cantik flawless. Whatsapp nadia cepat okay!
.
Harga pasaran :
VITA C RM105 ( sebotol tahan 6 bulan )
ESP RM160 ( sebotol tahan 4 bulan )
.
Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
User Image kulit_cantik_halus_gebu Posted: Feb 20, 2018 7:39 AM (UTC)

13
2 Normal
- JERAWAT HALUS⁉️
JERAWAT PASIR⁉️
KULIT KUSAM⁉️
KULIT BERMINYAK⁉️

Asas kulit cantik, perlukan protein. Protein merupakan binaan asas untuk kulit. Jadi pengambilan protein berkualiti tinggi seperti ESP, sangat bagus utk kulit sihat dan cantik.

Ambil bersama Vitamin C adalah PERFECT combo untuk kulit lebih cantik dan sihat, malah menjadikan kulit CERAH, GEBU dan FLAWLESS. 😍

Apa kebaikan vitamin-vitamin ini?
Jom baca sikit fungsinya

🍊 Vitamin C
✔️sangat penting dalam pembentukan kolagen
✔️mencerah dan menggebukan kulit
✔️bantu melawan radikal bebas seperti habuk yang menyebabkan masalah kulit
✔️dapat membantu melambatkan penuaan
✔️menyekat pembentukan pigmen.
✔️mengelakkan gejala kulit kering, ruam dan kulit kasar.
✔bantu menghilangkan jerawat dengan berkesan

🌼ESP
✔️ESP adalah sumber protein yang terbaik, dan untuk dapatkan kulit yang cantik kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protien yang baik.
✔️protein adalah makanan asas kepada sel-sel badan, jadi apabila sel-sel ini sihat, penyerapan zat dan nutrien akan menjadi lebih mudah
✔️protien sangat penting dalam penghasilan sel baru.
✔️Ianya membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat).
✔️membantu mencerahkan kulit
✔️membantu menjadikan kulit kelihatan gebu
.
❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada bahan kimia
❌ Tidak bertoksik
♻️ Mesra alam
✅ 100% natural/semulajadi
.
Whatsapp Eina terus ya 019.227.5759 ☺️
.
#shaklee #sayajualshaklee #sayajual #sayajualmurah #shakleebyeina #shakleemurah #esp #espshaklee #soyprotein #protein #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #setkulit #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #setkecantikan #setcantik #setparut #setparutshaklee #parut #pudarparut #sunburn #ajimaura #terapiinstagram #shakleesubangjaya
RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, you all boleh lah try COLLAGEN POWDER Shaklee nih.
.
Apa bezanya dengan Set Vitamin Kecantikan Shaklee yang lain?
.
Eh ada beza tau😉
.
Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALI KALI GANDA POWER daripada combination set kecantikan.
.
Effect dia, kalau pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara 😍 (menurut most feedbacks)
.
So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL
.
Tapi, kalau set vitamin kecantikan pula, dia umpama you naik KERETA dari Johor ke KL
.
So faham disitu dari segi kos & kecepatan masa dia?
.
Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut yang tersangatlah dalam!
.
Which memang sangat HIGH QUALITY & COLLAGEN PALING BERKUALITI UNGGUL sebab ianya 4,000MG RSS Collagen, bersaiz 1000 Dalton size paling optimum utk penyerapan unggul dan semestinya semulajadi.
.
Antara kelebihan Collagen Powder
🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
.
Seriously best and rugi sangat kalau uolss tak try!
.
Confirm best & tak menyesal! And akan rasa nak beli berkotak kotak lagi sebab effect dia memang SUPERB BEST 👍
.
Special to my Customer, THE BEST CONSULTATION akan diberikan sepanjang pengambilan supaya hasilnya maksimum gituuuu 😘
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @myevitaminstore
📲+60123449850 Adeeb Liyana Mohd Said
RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, you all boleh lah try COLLAGEN POWDER Shaklee nih.
.
Apa bezanya dengan Set Vitamin Kecantikan Shaklee yang lain?
.
Eh ada beza tau😉
.
Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALI KALI GANDA POWER daripada combination set kecantikan.
.
Effect dia, kalau pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara 😍 (menurut most feedbacks)
.
So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL
.
Tapi, kalau set vitamin kecantikan pula, dia umpama you naik KERETA dari Johor ke KL
.
So faham disitu dari segi kos & kecepatan masa dia?
.
Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut yang tersangatlah dalam!
.
Which memang sangat HIGH QUALITY & COLLAGEN PALING BERKUALITI UNGGUL sebab ianya 4,000MG RSS Collagen, bersaiz 1000 Dalton size paling optimum utk penyerapan unggul dan semestinya semulajadi.
.
Antara kelebihan Collagen Powder
🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
.
Seriously best and rugi sangat kalau uolss tak try!
.
Confirm best & tak menyesal! And akan rasa nak beli berkotak kotak lagi sebab effect dia memang SUPERB BEST 👍
.
Special to my Customer, THE BEST CONSULTATION akan diberikan sepanjang pengambilan supaya hasilnya maksimum gituuuu 😘
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @myevitaminstore
📲+60123449850 Adeeb Liyana Mohd Said
RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, you all boleh lah try COLLAGEN POWDER Shaklee nih.
.
Apa bezanya dengan Set Vitamin Kecantikan Shaklee yang lain?
.
Eh ada beza tau😉
.
Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALI KALI GANDA POWER daripada combination set kecantikan.
.
Effect dia, kalau pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara 😍 (menurut most feedbacks)
.
So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL
.
Tapi, kalau set vitamin kecantikan pula, dia umpama you naik KERETA dari Johor ke KL
.
So faham disitu dari segi kos & kecepatan masa dia?
.
Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut yang tersangatlah dalam!
.
Which memang sangat HIGH QUALITY & COLLAGEN PALING BERKUALITI UNGGUL sebab ianya 4,000MG RSS Collagen, bersaiz 1000 Dalton size paling optimum utk penyerapan unggul dan semestinya semulajadi.
.
Antara kelebihan Collagen Powder
🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
.
Seriously best and rugi sangat kalau uolss tak try!
.
Confirm best & tak menyesal! And akan rasa nak beli berkotak kotak lagi sebab effect dia memang SUPERB BEST 👍
.
Special to my Customer, THE BEST CONSULTATION akan diberikan sepanjang pengambilan supaya hasilnya maksimum gituuuu 😘
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @myevitaminstore
📲+60123449850 Adeeb Liyana Mohd Said
User Image myevitaminstore Posted: Feb 20, 2018 2:40 AM (UTC)

4
1 Normal
RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, you all boleh lah try COLLAGEN POWDER Shaklee nih.
.
Apa bezanya dengan Set Vitamin Kecantikan Shaklee yang lain?
.
Eh ada beza tau😉
.
Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALI KALI GANDA POWER daripada combination set kecantikan.
.
Effect dia, kalau pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara 😍 (menurut most feedbacks)
.
So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL
.
Tapi, kalau set vitamin kecantikan pula, dia umpama you naik KERETA dari Johor ke KL
.
So faham disitu dari segi kos & kecepatan masa dia?
.
Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut yang tersangatlah dalam!
.
Which memang sangat HIGH QUALITY & COLLAGEN PALING BERKUALITI UNGGUL sebab ianya 4,000MG RSS Collagen, bersaiz 1000 Dalton size paling optimum utk penyerapan unggul dan semestinya semulajadi.
.
Antara kelebihan Collagen Powder
🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
.
Seriously best and rugi sangat kalau uolss tak try!
.
Confirm best & tak menyesal! And akan rasa nak beli berkotak kotak lagi sebab effect dia memang SUPERB BEST 👍
.
Special to my Customer, THE BEST CONSULTATION akan diberikan sepanjang pengambilan supaya hasilnya maksimum gituuuu 😘
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @myevitaminstore
📲+60123449850 Adeeb Liyana Mohd Said
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 20, 2018 2:14 AM (UTC)

5
1 Normal
ESP KEGEMARAN RAMAI
.
Wahhhh korang tau tak betapa ramai org yg addicted dgn ESP nie? Mmg ramai sgt! Kalau tak takkan la stock dekat HQ pun selalh habis kan? Bila restock je berduyun org order.
.
ESP nie special sgt sampai buat org jatuh cinta tau! Minum sekali mesti suka. Jom kita tgk sikit ape kelebihan ESP nie sampai digilai ramai.
.
ESP
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
✨ glowing skin
✨ kulit lagi cerah dan berseri
✨ memudarkan parut
✨ mengurangkan stretchmarks
✨ instant energy & breakfast
✨ memberi tenaga berpanjangan
✨ sumber protein lengkap
✨ rasa kenyang yang berpanjangan
.
Ohh patutla ramai sgt tergila-gilakan ESP. Tgk la byk sgt kelebihan dia. Korang yg tak grab lagi tunggu apa tu? Meh whatsapp kite skrg.
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 20, 2018 2:03 AM (UTC)

5
1 Clarendon
Breakfast pagi nie. Sebab rushing cepat-cepat bancuh ESP pastu bawak turun.
.
Sambil tunggu bas boleh la minum ESP nie haaa untuk alas perut.
.
#shakleelover
#esplover
#shakleeum
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 20, 2018 2:02 AM (UTC)

9
1 Normal
Alhamdulillah❤️
.
Siapa nak selit order untuk postage harini boleh submit order dan payment before 2pm okayyy!
.
And yg nak cod harini boleh jugak. Nadia cod area Shah Alam harini🌸
.
Boleh whatsapp nadia cepat-cepat okayyyy.
.
0146086386
Nurul Nadia
RATU DALAM SEGALA SET KECANTIKAN SHAKLEE!
.
If you all jenis nak skin cantik, flawless macam NAIK ROKET, you all boleh lah try COLLAGEN POWDER Shaklee nih.
.
Apa bezanya dengan Set Vitamin Kecantikan Shaklee yang lain?
.
Eh ada beza tau😉
.
Sebab COLLAGEN POWDER ni memang BERKALI KALI GANDA POWER daripada combination set kecantikan.
.
Effect dia, kalau pakai 5 SACHET je pun dah nampak perubahan ketara 😍 (menurut most feedbacks)
.
So kalau dari jenis kos, and kelajuan, COLLAGEN POWDER ni umpama you naik JET PERIBADI dari Johor ke KL
.
Tapi, kalau set vitamin kecantikan pula, dia umpama you naik KERETA dari Johor ke KL
.
So faham disitu dari segi kos & kecepatan masa dia?
.
Collagen Powder Shaklee ni the best! Sebab ianya berasal dari RED SNAPPER SCALE (Sisik ikan merah) yang berasal dari kedalaman laut yang tersangatlah dalam!
.
Which memang sangat HIGH QUALITY & COLLAGEN PALING BERKUALITI UNGGUL sebab ianya 4,000MG RSS Collagen, bersaiz 1000 Dalton size palimg optimum utk penyerapan unggul dan semestinya semulajadi.
.
Antara kelebihan Collagen Powder
🌸 Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
🌸 Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit.
🌸 Menghaluskan kulit
🌸 Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah.
🌸 Mengecutkan jerawat.
🌸 Melicinkan dan mencerahkan kulit.
🌸 Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang.
🌸 Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🌸 Membantu hati dalam proses detoks.
🌸 Memelihara kelenturan sendi.
🌸 Mengurangkan keradangan (inflammation)
🌸Mengatasi masalah sukar tidur.
🌸 Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf.
🌸 Menegangkan payudara
🌸 Banyak lagi sebenarnya!
.
Seriously best and rugi sangat kalau uolss tak try!
.
Confirm best & tak menyesal! And akan rasa nak beli berkotak kotak lagi sebab effect dia memang SUPERB BEST 👍
.
Special to my Customer, THE BEST CONSULTATION akan diberikan sepanjang pengambilan supaya hasilnya maksimum gituuuu 😘
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @myevitaminstore
📲+60123449850 Adeeb Liyana Mohd Said
User Image vitamin.shakleebyeina Posted: Feb 20, 2018 12:55 AM (UTC)

13
3 Normal
Assalamualaikum. Morning 🤗
.
Musim penyakit 3 serangkai sekarang ni kan? Demam, batuk & selsema. Berjangkit-jangkit tau.
.
Eina amalkan Vitamin C setiap hari untuk kuatkan sistem imun. Jangan lupa jaga makan juga tau. Air kosong pun minum lebih ok.
.
💊 1 tablet Vitamin C Shaklee = 7 biji buah Oren
.
Rugi tak cuba, rugi tak amalkan ☺️
.
✴️vitamin.shakleebyeina
✴️019.227.5759
.
#shaklee #shakleebyeina #shakleeusj #shakleesubangjaya #shakleeselangor #terapiinstagram #kulitcantik #putihgebu #masalahkulit #masalahjerawat #bebasjerawat #ajimaura #bazaaronline #bazaarpaknil #awetmuda #parutjerawat #lafazkankalimahcintamh #neelofa #produkkecantikan #produkkesihatan #vitaminshaklee #shakleemurah #shakleepromo #nakcantik #vitamincshaklee #meletop #Syurgayangkedua #vitaminc #vitamincshaklee #kulitputih
User Image kulit_cantik_halus_gebu Posted: Feb 19, 2018 3:09 PM (UTC)

27
1 Normal
Protein DIPERLUKAN untuk MEMPERBAIKI tisu tubuh dan memastikan pertumbuhan yang sempurna pada setiap manusia sejak dari usia kanak-kanak. Pengambilan protein 15-20% daripada jumlah tenaga yang diambil adalah disyorkan. .
Protein boleh didapati dari sumber bijirin (roti, beras, pasta, tepung, soya serta hasilannya dan lain-lain) atau dari sumber haiwan (daging, ikan, telur, ayam atau produk tenusu)
.
Keseluruhan sel-sel (anggaran jumlahnya 60 trillion) yang membentuk tubuh badan, semua bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti
✅Membina sel-sel baru, ✅Menggantikan tisu-tisu badan yang lama@tua dengan tisu-tisu yang baru, ✅Menggantikan tisu-tisu yang rosak @ cedera dengan tisu-tisu yang baru.
.
Eina pilih protein dari ESP utk memenuhi keperluan protein harian Eina. .
Korang? Macam mana? :)
.
#shaklee #shakleebyeina #shakleesubangjaya #shakleeesp #espshaklee #putihgebu #kulitputih #kulitgebu #kulitcantik #nakcantik #kulithalus #masalahkulit #kulitkusam #masalahjeragat #masalahparut #parutpudar #bebasjerawat #kedaionline #bazaaronline #terapiinstagram #Lafazkankalimahcintamu #syurgayangkedua #protein #meletop #bazaarpaknil #ajimaura #surirumah #viral #viralmalaysia
User Image kulit_cantik_halus_gebu Posted: Feb 19, 2018 7:16 AM (UTC)

11
0 Normal
ESP la punca putih gebu kulitnya. Bertambah muda dan berseri gitu 😍 Jom ESP
.
♥Kebaikan dan Kelebihan ESP♥
1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
6. Memberi ton warna kulit yang sekata
7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
10. Rendah lemak, tanpa kolestrol
11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi
12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan
15. Membantu mengurangkan risiko kanser,
16. Bertindak sebagai antioksidan,
17. Menguatkan sistem imun tubuh,
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
19. Memelihara kesihatan jantung 20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan
23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
24. Membantu merendahkan paras kolestrol,
25. Mencegah osteoporosis
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.
27. Membantu menyembuhkan gastrik.
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.
29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
30. Memudarkan parut
31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
32. Kecantikan kulit dan rambut
.
Whatsapp 019.227.5759
.
#shaklee #shakleesubangjaya #terapiinstagram
User Image ridwanafif Posted: Feb 19, 2018 8:52 AM (UTC)

4
1 Normal
TESTIMONI 3
.
.
Ini adalah testimoni penggunaan Shaklee Skincare Youth tak sampai 3 bulan tau!
.
.
Kalau korang perhatikan kulit beliau makin cerah dan muka lebih bermaya kan?
.
.
Beliau menggunakan seluruh set Shaklee tau bermula daripada Cleanser hinggalah Night Cream dan juga Radiance Vitamin C & E
.
.
Nak tengok testimoni yang lain lagi? Saya akan up kejaaap je lagi okay? .
.
Stay tuned!
.
.
.
.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•••=•=•=••••=•=•=•=•=•=•=•=
Trusted Shaklee Independant Distributor
Nur Idayu Apandi
Ridwan Afif Mohamad
Founder of Magnificent Empire
0111 147 3530
014 607 0221

FB : Nur Idayu
Ridwan Afif
User Image vitamin.shakleebyeina Posted: Feb 19, 2018 7:25 AM (UTC)
14
1 Clarendon
💁🏻‍♀️Pilih pencuci wajah yang sesuai
.
Pertama sekali, sebelum mencuci muka, haruslah memilih pencuci muka yang sesuai dengan jenis kulit. Contohnya, jika jenis berminyak, pilih pencuci muka yang mempunyai elemen tanah liat untuk menyerap minyak. Jika kulit kering, elakkan minyak mineral dan alkohol untuk mengelakkan iritasi.
.
💁🏻‍♀️Skrub wajah dua kali seminggu
.
Sel dalam badan sentiasa diperbaharui dan sel mati akan terkumpul pada permukaan kulit. Jadi, penting bagi kita menggunakan skrub muka untuk menghilangkan sel mati pada kulit wajah. Untuk muka dengan iritasi, pilihlah skrub muka yang kurang kasar bagi mengelakkan luka pada kulit muka yang lebih teruk.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor
#shakleesubangjaya #usjsubangjaya #subangjaya #selangor #malaysia #petronas #mainplace #onecity #subangparade #taipan #produkkecantikan #produkkesihatan #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kulitcantik #masalahkesihatan #espshaklee #soyprotein #soya #protein #meletop #lafazkankalimahcintamu #dramasangat #meloditv3
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 19, 2018 5:03 AM (UTC)

10
3 Normal
NO MORE KULIT BERSISIK! JERAWAT KECIL! KULIT BERMINYAK!
.
Korang ada masalah PARUT LAMA? SELULIT? JERAWAT? KULIT KUSAM? SUNBURN? KULIT MENGGERUTU? Jgn risau sebab ada set kecantikan lengkap nie tau!
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
✨Vita E Complex
Sangat baik untuk merawat parut sama ada parut baru atau parut lama. Vita E jugak dapat mengurangkan bintik penuaan dan sangat sesuai untuk org yg mengalami kulit kering.
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

Hashtags found on this page