Toggle navigation

#shakleesubangjaya14,488 POSTS

Post Content
User Image faresya_hamdan Posted: Nov 21, 2017 3:10 PM (UTC)
6
0 Normal
Acah2 candle light dinner padahal nak makan supplemen je. 😂

Sebelum tidur, kita grab ni dulu.. Esok pagi nak menempuh hari baru dengan semangatnya..😍 Say no to cramp kaki, kebas, lenguh2 dan sengal2 badan.. Moga esok jadi lebih indah.. #shakleeshahaalam
#shakleesupplement
#shakleesubangjaya
#shakleesunway
#shakleeglenmarie
#shakleekotakemuning
User Image vitaminsbytymaa Posted: Nov 21, 2017 2:39 PM (UTC)
29
1 Normal
BAGAIMANA ESP MEMBANTU UNTUK DAPATKAN KULIT CANTIK
-
-
Esp shaklee merupakan protein soya yang tidak diubah secara Genetik( bukan GMO)dan mengandungi 22 asid amino penting untuk badan.sebab itu ia sangat sesuai untuk semua golongan yang nak sihat + cantik + kurus sekali.
-
ja juga merupakan minuman yang mana indeks glisemik rendah. Maksudnya kalau kita minum ESP, kita akan rasa kenyang lebih lama which is sangat sesuai buat mereka yang tengah diet. lebih energetic + pesakit kencing manis pun boleh minum tau.
-
Untuk pengetahuan semua,badan Kita sangat memerlukan protein setiap hari untuk bina sel.
-
Bila kulit kita banyak parut,kulit menggelupas,ini semua antara tanda sel kulit dah mati.
-
macam mana parut nak hilang if badan kita kurang protein kan? since badan kita perlu protein untuk bina semua sel kulit yang dah mati tadi.kalau tak,memang berparutlah sampai bila bila
-
thats why,supplement berasaskan pure protein sangat penting untuk bekalkan protein yang mencukupi kepada badan.
-
and thats is why esp always menjadi pilihan ramai orang bukan sahaja untuk cantik tapi dapat bonus sekali KURUS.
-
-
TYMA | 0188744168
Shaklee SID
-
#espshaklee
User Image vitaminsbytymaa Posted: Nov 21, 2017 11:52 AM (UTC)
30
1 Normal
BAGAIMANA ESP MEMBANTU UNTUK DAPATKAN KULIT CANTIK?
-
-
Esp shaklee merupakan protein soya yang tidak diubah secara Genetik( bukan GMO)dan mengandungi 22 asid amino penting untuk badan.sebab itu ia sangat sesuai untuk semua golongan yang nak sihat + cantik + kurus sekali.
-
ja juga merupakan minuman yang mana indeks glisemik rendah. Maksudnya kalau kita minum ESP, kita akan rasa kenyang lebih lama which is sangat sesuai buat mereka yang tengah diet. lebih energetic + pesakit kencing manis pun boleh minum tau.
-
Untuk pengetahuan semua,badan Kita sangat memerlukan protein setiap hari untuk bina sel.
-
Bila kulit kita banyak parut,kulit menggelupas,ini semua antara tanda sel kulit dah mati.
-
macam mana parut nak hilang if badan kita kurang protein kan? since badan kita perlu protein untuk bina semua sel kulit yang dah mati tadi.kalau tak,memang berparutlah sampai bila bila
-
thats why,supplement berasaskan pure protein sangat penting untuk bekalkan protein yang mencukupi kepada badan.
-
and thats is why esp always menjadi pilihan ramai orang bukan sahaja untuk cantik tapi dapat bonus sekali KURUS.
-
-
TYMA | 0188744168
Shaklee SID
-
#espshaklee
User Image mamayushopee Posted: Nov 21, 2017 11:38 AM (UTC)
6
2 Normal
Ada apa pada soya?
.
.
Korang selalu makan soya or minum air soya tak? Tapi korang pernah terfikir tak kacang soya yang di gunakan tu kualiti dia macam mana?
.
.
Sebenarnya kacang soya ada 2 jenis tau,Non-GMO dan GMO.. Non-GMO tu bermaksud kacang soya ni tak di ubah secara genetik.. GMO pula bermaksud sebaliknya.
.
.
ESP ni guna soya yang mana? Semestinya soya Non-GMO.. Shaklee sangat menjaga kualiti semua produknya tau.
.
.
Banyak ke khasiat dari pengambilan ESP Shaklee ni? Mestila banyak.. antaranya adalah:
.
.
🌷mempunyai unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang
🌷membekalkan tenaga berterusan untuk beberapa jam
🌷memberi rasa kenyang untuk individu yang mengurangkan berat badan
🌷membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan muka/awet muda
🌷merangsang regenerasi kulit dan otot,mengurangkan kedutan
🌷membantu menghilangkan parut jerawat di muka
🌷memberi tona kulit yang sekata
🌷mempunyai 5 jenis vitamin dan 4 jenis mineral
🌷rendah lemak, tanpa kolestrol
🌷membantu mengurangkan risiko kanser
🌷bertindak sebagai anti-oksidan
🌷menguatkan sistem imun badan
🌷milkbooster yang sangat baik
🌷memelihara kesihatan jantung
🌷membantu pembentukan sel-sel baru
.
.
Kelebihan ni hanya sebahagian je tau.. ada banyak lagi kelebihan dia.. kalau korang nak tahu, meh la hubungi kami sekarang. InsyaAllah kami akan bantu sehabis baik.
.
.
.
.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•••=•=•=••••=•=•=•=•=•=•=•=
Trusted Shaklee Independant Distributor
Nur Idayu Apandi
Ridwan Afif Mohamad
Founder of Magnificent Empire
0111 147 3530
014 607 0221

FB : Nur Idayu
Ridwan Afif
User Image vitaminsbytymaa Posted: Nov 21, 2017 9:34 AM (UTC)
30
1 Normal
BAGAIMANA ESP MEMBANTU UNTUK DAPATKAN KULIT CANTIK?
-
-
Esp shaklee merupakan protein soya yang tidak diubah secara Genetik( bukan GMO)dan mengandungi 22 asid amino penting untuk badan.sebab itu ia sangat sesuai untuk semua golongan yang nak sihat + cantik + kurus sekali.
-
ja juga merupakan minuman yang mana indeks glisemik rendah. Maksudnya kalau kita minum ESP, kita akan rasa kenyang lebih lama which is sangat sesuai buat mereka yang tengah diet. lebih energetic + pesakit kencing manis pun boleh minum tau.
-
Untuk pengetahuan semua,badan Kita sangat memerlukan protein setiap hari untuk bina sel.
-
Bila kulit kita banyak parut,kulit menggelupas,ini semua antara tanda sel kulit dah mati.
-
macam mana parut nak hilang if badan kita kurang protein kan? since badan kita perlu protein untuk bina semua sel kulit yang dah mati tadi.kalau tak,memang berparutlah sampai bila bila
-
thats why,supplement berasaskan pure protein sangat penting untuk bekalkan protein yang mencukupi kepada badan.
-
and thats is why esp always menjadi pilihan ramai orang bukan sahaja untuk cantik tapi dapat bonus sekali KURUS.
-
-
TYMA | 0188744168
Shaklee SID
-
#espshaklee
User Image vitaminsbytymaa Posted: Nov 21, 2017 9:33 AM (UTC)
40
1 Normal
BAGAIMANA ESP MEMBANTU UNTUK DAPATKAN KULIT CANTIK?
-
-
Esp shaklee merupakan protein soya yang tidak diubah secara Genetik( bukan GMO)dan mengandungi 22 asid amino penting untuk badan.sebab itu ia sangat sesuai untuk semua golongan yang nak sihat + cantik + kurus sekali.
-
ja juga merupakan minuman yang mana indeks glisemik rendah. Maksudnya kalau kita minum ESP, kita akan rasa kenyang lebih lama which is sangat sesuai buat mereka yang tengah diet. lebih energetic + pesakit kencing manis pun boleh minum tau.
-
Untuk pengetahuan semua,badan Kita sangat memerlukan protein setiap hari untuk bina sel.
-
Bila kulit kita banyak parut,kulit menggelupas,ini semua antara tanda sel kulit dah mati.
-
macam mana parut nak hilang if badan kita kurang protein kan? since badan kita perlu protein untuk bina semua sel kulit yang dah mati tadi.kalau tak,memang berparutlah sampai bila bila
-
thats why,supplement berasaskan pure protein sangat penting untuk bekalkan protein yang mencukupi kepada badan.
-
and thats is why esp always menjadi pilihan ramai orang bukan sahaja untuk cantik tapi dapat bonus sekali KURUS.
-
-
TYMA | 0188744168
Shaklee SID
-
#espshaklee
User Image ridwanafif Posted: Nov 21, 2017 8:39 AM (UTC)
2
1 Normal
GASTRIK?JERAWAT?KULIT KUSAM?LESU?
.
.
Korang ada masalah2 macam yang saya sebut kat atas tak? Kalau ada, produk Shaklee ni memang sangat2 sesuai untuk korang tau!
.
.
Meh nak cerita sikit pasal ESP ni, produk ni adalah berasaskan SOY PROTIEN NON-GMO, so tak payah risau dah side effect dari pengambilan soya ni tau.
.
.
Memang banyak kelebihan ESP Shaklee ni tau, antaranya adalah:
.
.
🌷mempunyai unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang
🌷membekalkan tenaga berterusan untuk beberapa jam
🌷memberi rasa kenyang untuk individu yang mengurangkan berat badan
🌷membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan muka/awet muda
🌷merangsang regenerasi kulit dan otot,mengurangkan kedutan
🌷membantu menghilangkan parut jerawat di muka
🌷memberi tona kulit yang sekata
🌷mempunyai 5 jenis vitamin dan 4 jenis mineral
🌷rendah lemak, tanpa kolestrol
🌷membantu mengurangkan risiko kanser
🌷bertindak sebagai anti-oksidan
🌷menguatkan sistem imun badan
🌷milkbooster yang sangat baik
🌷memelihara kesihatan jantung
🌷membantu pembentukan sel-sel baru
.
.
Dannnn, yang paling best adalah, produk ESP ni sangat2 membantu untuk siapa2 yang nak turunkan berat badan tau!
.
.
Jom dapatkan ESP Shaklee dari kami sekarang. N bulan ni ada promo untuk ESP ni tau!
.
.
.
.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•••=•=•=••••=•=•=•=•=•=•=•=
Trusted Shaklee Independant Distributor
Nur Idayu Apandi
Ridwan Afif Mohamad
Founder of Magnificent Empire
0111 147 3530
014 607 0221

FB : Nur Idayu
Ridwan Afif
User Image nzf_beauty Posted: Nov 21, 2017 6:17 AM (UTC)
11
0 Normal
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini.
.
Ini antara supplements pilihan Fara sendiri untuk berpantang.
.
🐳 ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.
.
🐳 VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🐳 OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🐳 ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🐳 VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat
.
🐳 OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
🐳 VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Your Health & Beauty Consultant,
FARA |+6010 579 7130
www.wasap.my/60105797130
.
#setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara
#shakleedenaialam #shakleesubangjaya #shakleeshahalam #shakleelover #shakleemurah
User Image vitaminsbytymaa Posted: Nov 21, 2017 5:55 AM (UTC)
29
1 Normal
lagii artis tanah air @mia.ahm4d pun consume shaklee juga .eh eh.
-
-
korang yang nak cantik juga macam @mia.ahm4d ,mehh whatsapp kite.kite bantu 😊
-
-
User Image vitaminsbytymaa Posted: Nov 21, 2017 5:25 AM (UTC)
25
2 Normal
BAGAIMANA ESP MEMBANTU UNTUK DAPATKAN KULIT CANTIK? -
Esp shaklee merupakan protein soya yang tidak diubah secara Genetik( bukan GMO)dan mengandungi 22 asid amino penting untuk badan.sebab itu ia sangat sesuai untuk semua golongan yang nak sihat + cantik + kurus sekali.
-
ja juga merupakan minuman yang mana indeks glisemik rendah. Maksudnya kalau kita minum ESP, kita akan rasa kenyang lebih lama which is sangat sesuai buat mereka yang tengah diet. lebih energetic + pesakit kencing manis pun boleh minum tau.
-
Untuk pengetahuan semua,badan Kita sangat memerlukan protein setiap hari untuk bina sel.
-
Bila kulit kita banyak parut,kulit menggelupas,ini semua antara tanda sel kulit dah mati.
-
macam mana parut nak hilang if badan kita kurang protein kan? since badan kita perlu protein untuk bina semua sel kulit yang dah mati tadi.kalau tak,memang berparutlah sampai bila bila
-
thats why,supplement berasaskan pure protein sangat penting untuk bekalkan protein yang mencukupi kepada badan.
-
and thats is why esp always menjadi pilihan ramai orang bukan sahaja untuk cantik tapi dapat bonus sekali KURUS.
-
-
TYMA | 0188744168
Shaklee SID
-
#espshaklee
User Image vitaminsbytymaa Posted: Nov 21, 2017 5:09 AM (UTC)
20
1 Normal
Eh , kak @jihanmuse pun consume shaklee tau as supplements tambahan dalam badan.
-
-
Terperasan shaklee sebenarnya femes gak tau sampai artis pun consume . hihihi
-
-
Product shaklee tu sendiri je pun sangat berkualiti sampai ramai artis consume shaklee
-
-
Jom jom siapa yang nak dapatkan consultation boleh terus whatsapp je tau.
-
-
TYMA | 0188744168

#shakleebytymaa
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 21, 2017 5:05 AM (UTC)
6
0 Normal
ESP ESP ESP 🤤🤤🤤
.
Pelik tak kenapa ramai org addicted sangat dengan ESP nie? Korang tau tak ESP sedap gilaaaa! Dah la sedap lepastu boleh campur ngan bermacam jenis minuman lain.
.
Pastu bila minum ESP korang akan rasa kenyang. Sebab? Sebab ESP nie lengkap dengan sumber protein. Bekalkan tenaga untuk badan kita.
.
Korang jgn salah faham. ESP bukan susu tau. ESP nie soya tulen yg tanpa gula. So memang sihat la kan? Dah nama pun soya of course la sangat baik untuk kulit. Nak putih gebu minum soya kan? Haaa nie try ESP baru tau betapa sedap nyaa😋
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 21, 2017 5:04 AM (UTC)
8
0 Normal
ESP ESP ESP 🤤🤤🤤
.
Pelik tak kenapa ramai org addicted sangat dengan ESP nie? Korang tau tak ESP sedap gilaaaa! Dah la sedap lepastu boleh campur ngan bermacam jenis minuman lain.
.
Pastu bila minum ESP korang akan rasa kenyang. Sebab? Sebab ESP nie lengkap dengan sumber protein. Bekalkan tenaga untuk badan kita.
.
Korang jgn salah faham. ESP bukan susu tau. ESP nie soya tulen yg tanpa gula. So memang sihat la kan? Dah nama pun soya of course la sangat baik untuk kulit. Nak putih gebu minum soya kan? Haaa nie try ESP baru tau betapa sedap nyaa😋
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 21, 2017 5:03 AM (UTC)
5
0 Normal
ESP ESP ESP 🤤🤤🤤
.
Pelik tak kenapa ramai org addicted sangat dengan ESP nie? Korang tau tak ESP sedap gilaaaa! Dah la sedap lepastu boleh campur ngan bermacam jenis minuman lain.
.
Pastu bila minum ESP korang akan rasa kenyang. Sebab? Sebab ESP nie lengkap dengan sumber protein. Bekalkan tenaga untuk badan kita.
.
Korang jgn salah faham. ESP bukan susu tau. ESP nie soya tulen yg tanpa gula. So memang sihat la kan? Dah nama pun soya of course la sangat baik untuk kulit. Nak putih gebu minum soya kan? Haaa nie try ESP baru tau betapa sedap nyaa😋
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image vitaminsbytymaa Posted: Nov 21, 2017 4:42 AM (UTC)
23
2 Normal
Period tak teratur ? senggugut or period pain ? hormon tak stabil ? dan masalah kesuburan ?
-
Ada tak yg hadapi masalah yang saya sebutkan tu ?
-
suke tak bila saya cakap GLA COMPLEX shaklee boleh selesaikan masalah korang ?
-
haaa,jangan tak tahu. ia boleh membantu masalah yang sering d hadapi terutama kita kaum wanita.
-
gla shaklee sangat membantu melegakan kesakitan semasa period atau juga period pain.so,masa period takda dah rasa sakit² tuu
-
gla jga membantu korang yang ada masalah period tak teratur,means hormon tak stabil la kan. So,gla akan memstabilkan hormon dalam badan.
-
Yang dah lama tak period pun sangat saya syorkan makan Gla shaklee. Inshaa Allah,sangat membantu untuk period kembali.
-
yang paling best, makan gla bonus dapat cantik juga tau, sebab gla ni ada sedikit vitamin E yang tinggi antioksidan. so,sangat membantu untuk pudarkan bekas parut dan kurangkan jerawat.
-
dan yang paling penting,ia ORGANIC dan SELAMAT untuk semua golongan 😊
-
Masih keliru dan perlukan consultation ? feel free to whatsapp tymaa tau .jangan segan naa
Tymaa Edin | 0188744198

#glacomplex
#glashaklee
User Image vitaminsbytymaa Posted: Nov 21, 2017 4:16 AM (UTC)
26
1 Normal
Period tak teratur ? senggugut or period pain ? hormon tak stabil ? dan masalah kesuburan ?
-
Ada tak yg hadapi masalah yang saya sebutkan tu ?
-
suke tak bila saya cakap GLA COMPLEX shaklee boleh selesaikan masalah korang ?
-
haaa,jangan tak tahu. ia boleh membantu masalah yang sering d hadapi terutama kita kaum wanita.
-
gla shaklee sangat membantu melegakan kesakitan semasa period atau juga period pain.so,masa period takda dah rasa sakit² tuu
-
gla jga membantu korang yang ada masalah period tak teratur,means hormon tak stabil la kan. So,gla akan memstabilkan hormon dalam badan.
-
Yang dah lama tak period pun sangat saya syorkan makan Gla shaklee. Inshaa Allah,sangat membantu untuk period kembali.
-
yang paling best, makan gla bonus dapat cantik juga tau, sebab gla ni ada sedikit vitamin E yang tinggi antioksidan. so,sangat membantu untuk pudarkan bekas parut dan kurangkan jerawat.
-
dan yang paling penting,ia ORGANIC dan SELAMAT untuk semua golongan 😊
-
Masih keliru dan perlukan consultation ? feel free to whatsapp tymaa tau .jangan segan naa
Tymaa Edin | 0188744198

#glacomplex
#glashaklee
User Image nzf_beauty Posted: Nov 21, 2017 4:07 AM (UTC)
12
2 Normal
Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini.
.
Ini antara supplements pilihan Fara sendiri untuk berpantang.
.
🐳 ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.
.
🐳 VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🐳 OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🐳 ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🐳 VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat
.
🐳 OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
🐳 VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Your Health & Beauty Consultant,
FARA |+6010 579 7130
www.wasap.my/60105797130
.
#setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara
#shakleedenaialam #shakleesubangjaya #shakleeshahalam #shakleelover #shakleemurah
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 21, 2017 4:04 AM (UTC)
8
0 Normal
ESP KEGEMARAN SETIAP ORANG
.
Wahhhh korang tau tak betapa ramai org yg addicted dgn ESP nie? Mmg ramai sgt! Kalau tak takkan la stock dekat HQ pun selalh habis kan? Bila restock je berduyun org order.
.
ESP nie special sgt sampai buat org jatuh cinta tau! Minum sekali mesti suka. Jom kita tgk sikit ape kelebihan ESP nie sampai digilai ramai.
.
ESP
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
✨ glowing skin
✨ kulit lagi cerah dan berseri
✨ memudarkan parut
✨ mengurangkan stretchmarks
✨ instant energy & breakfast
✨ memberi tenaga berpanjangan
✨ sumber protein lengkap
✨ rasa kenyang yang berpanjangan
.
Ohh patutla ramai sgt tergila-gilakan ESP. Tgk la byk sgt kelebihan dia. Korang yg tak grab lagi tunggu apa tu? Meh whatsapp kite skrg.
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 21, 2017 4:04 AM (UTC)
4
0 Normal
ESP KEGEMARAN SETIAP ORANG
.
Wahhhh korang tau tak betapa ramai org yg addicted dgn ESP nie? Mmg ramai sgt! Kalau tak takkan la stock dekat HQ pun selalh habis kan? Bila restock je berduyun org order.
.
ESP nie special sgt sampai buat org jatuh cinta tau! Minum sekali mesti suka. Jom kita tgk sikit ape kelebihan ESP nie sampai digilai ramai.
.
ESP
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
✨ glowing skin
✨ kulit lagi cerah dan berseri
✨ memudarkan parut
✨ mengurangkan stretchmarks
✨ instant energy & breakfast
✨ memberi tenaga berpanjangan
✨ sumber protein lengkap
✨ rasa kenyang yang berpanjangan
.
Ohh patutla ramai sgt tergila-gilakan ESP. Tgk la byk sgt kelebihan dia. Korang yg tak grab lagi tunggu apa tu? Meh whatsapp kite skrg.
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 21, 2017 3:16 AM (UTC)
11
0 Normal
ARTIS PUN CONSUME SHAKLEE😍
.
Perasan tak sekarang ramai artis consume Shaklee? Lagi-lagi untuk kesihatan. Shaklee bukan product cantik semata-mata tau! Jangan salah faham.
.
Shaklee nie supplements and vitamins untuk kesihatan kita. Sebab tu nadia cakap Shaklee nie product yg selamat tau! Kalau tak takkan la lebih 30 tahun kat malaysia kan.
.
Siapa yg nak cari apa apa supplements atau vitamins meh whatsapp nadia. Nadia akan consult apa yg terbaik utk masalah korang😊
.
For order and special consultation
📲 NADIA 0146086386
.
.
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei

Hashtags found on this page