Toggle navigation

#shakleesingapura23,231 POSTS

Post Content
User Image beautycare.zone Posted: Jan 23, 2018 1:10 PM (UTC)

4
0 Normal
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
⠀⠀⠀⠀
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit
🙅🏻 no fast food
🙅🏻 kurangkan makan manis
🙅🏻 air masak wajib!
🙅🏻 jiwa kena kental
🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator
🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat
🙅🏻 banyakkan sayur dan buah
🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
⠀⠀⠀⠀
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
⠀⠀⠀⠀
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
⠀⠀⠀⠀
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
⠀⠀⠀⠀
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
⠀⠀⠀⠀
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
⠀⠀⠀⠀
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
⠀⠀⠀⠀
Khas untuk customer kaknis je 😘
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image beauty.carezone Posted: Jan 23, 2018 1:10 PM (UTC)

3
0 Normal
Hari ni kaknis nak share testimoni hebat sorang kawan kita ni 😊
⠀⠀⠀⠀
Tips nak kurus yang perlu awak tahu:
🙅🏻 korban kan apa yang telah jadi habit
🙅🏻 no fast food
🙅🏻 kurangkan makan manis
🙅🏻 air masak wajib!
🙅🏻 jiwa kena kental
🙅🏻 guna tangga, jangan guna lif & escalator
🙅🏻 jangan duduk setempat lama sangat
🙅🏻 banyakkan sayur dan buah
🙆🏻 dan of course la consume set shaklee nak bagi cepat kurus 😘
⠀⠀⠀⠀
Meh kaknis share kelebihan set kurus shaklee ni:
⠀⠀⠀⠀
1. Omega Guard (3 bulan penggunaan)
-Mencegah daripada salur darah tersumbat
-Merendahkan tahap kolesterol
-Mengawal masalah berat badan
-Mencegah darah dari membeku
-Membantu mengecutkan otot yang bengkak
-Membakar dan mengelakkan pembentukan lemak
⠀⠀⠀⠀
2. Herblax / Alfafa (4 bulan pengunaan)
-Mengatasi masalah sembelit
-Membuang toksin dari usus
-Membantu melawas
-Membantu usus anda supaya lebih aktif untuk gerakan peristalsis
⠀⠀⠀⠀
3. ESP / Cinch (2+ bulan pengunaan)
-Meningkatkan metabolisme tubuh dan otot
-Menjaga nafsu makan
-Mengelakkan badan jadi menggelebeh (badan jadi lebih fit)
-Kenyang untuk jangka masa yang panjang
⠀⠀⠀⠀
Nak tahu tak rahsia mereka turun berat dengan set shaklee?
⠀⠀⠀⠀
Kalau kaknis share tips & portion makanan yang perlu anda ambil nak tak? Customer kaknis yang guna tips ni ramai dah kurus!
⠀⠀⠀⠀
Khas untuk customer kaknis je 😘
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image beauty.carezone Posted: Jan 23, 2018 1:05 PM (UTC)

2
0 Normal
KURUS SAMBIL DETOX!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan)
🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik
🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan
🐤 Meningkatkan metabolisme
🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga
🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan)
🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut
🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan
🐤 Membantu proses detox
🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul
🐤 Membersihkan usus, hati dan darah
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan)
🐤 Bebas kolestrol
🐤 Tiada asid uric
🐤 Mudah diserap dalam badan
🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama
🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh)
🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image beautycare.zone Posted: Jan 23, 2018 1:05 PM (UTC)

2
0 Normal
KURUS SAMBIL DETOX!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3 Produk & konsep penting yang anda perlu tahu untuk bantu anda kurus & capai berat ideal:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. BAKAR: OMEGA GUARD (3 bulan penggunaan)
🐤 Bertindak balas dengan hormon "Leptin" lebih baik
🐤 Leptin akan enghantar isyarat badan badan (otak) untuk mengurangkan selera makan
🐤 Meningkatkan metabolisme
🐤 Leptin membantu untuk membakar lemak degil dalam bagi menghasilkan tenaga
🐤 Lemak Omega-3 bantu mengawal paras gula dalam badan
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. BUANG: HERBLAX (4 bulan penggunaan)
🐤 Pembersihan yang lembut pada usus dan perut
🐤 Melembutkan najis bagi memudahkan pembuangan
🐤 Membantu proses detox
🐤 Mengeluarkan toksin yang terkumpul
🐤 Membersihkan usus, hati dan darah
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. BINA: ESP (2-3 bulan penggunaan)
🐤 Bebas kolestrol
🐤 Tiada asid uric
🐤 Mudah diserap dalam badan
🐤 Terkandung 9 asid amino yang tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
🐤 Protein dalam ESP bantu untuk mengekalkan rasa kenyang yang sangat lama
🐤 Membina otot badan yang lebih tegang (supaya bila kurus nanti takde yoyo effect atau badan menggelebeh)
🐤 Membentuk badan untuk jadi lebih "shape" dan ramping
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image beautycare.zone Posted: Jan 23, 2018 1:00 PM (UTC)

2
0 Normal
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image beauty.carezone Posted: Jan 23, 2018 1:00 PM (UTC)

1
0 Normal
NAK KURUS PUN ADA CARANYA 😎
⠀⠀⠀⠀
SET SLIMMING SHAKLEE memainkan peranan dalam proses penurunan berat tapi peranan tersebut amat lah kecil berbanding pemakanan dan gaya hidup itu sendiri
⠀⠀⠀⠀
Daily lifestyle + pemakanan + exercise + supplement mampu bantu awak turun berat dengan lebih cepat tau 😘
⠀⠀⠀⠀
KONSEP 3B ; BAKAR/BUANG/BINA 👍
⠀⠀⠀⠀
🔥BAKAR - Omega Guard/ Lecithin sangat membantu membakar segala lemak-lemak tepu didalam badan. Masalah kolestrol tinggi juga akan berkurangan.
⠀⠀⠀⠀
💩BUANG - Pengambilan konsisten Herblax dan Alfalfa akan membantu menyingkirkan segala toksin dan kotoran di dalam badan
⠀⠀⠀⠀
💪BINA - Esp/Cinch akan membantu membina sel-sel kulit dan otot yang lebih sihat dan kuat. Selain itu, ia membantu memberi rasa kenyang dan tenaga yang berpanjangan. Protein juga membantu mengelakkan dari kulit menggeleber
⠀⠀⠀⠀
Simple kan konsep ni? 😊
⠀⠀⠀⠀
Kaknis nak share TIPS EXCLUSIVE pada customer kaknis yang beli set slimming ni😘
⠀⠀⠀⠀
Ramai dah kurus guna tips ni tau 🙈 yang penting air masak wajib minum dengan banyak!
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
#kurus #setkurus #setslimming #setslimmingshaklee #sayajualshaklee #espshaklee #omegaguard #herblax #omegaguard #herblax #bakarlemak #kurus #lawas #detox #perutbuncit #shakleemalaysia #slim #langsing #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image lyanashaklee.distributor Posted: Jan 23, 2018 12:42 PM (UTC)

0 0 Normal
.
FEEDBACK CUSTOMER : KULIT MAKIN BERSIH DAN LICIN, JERAWAT DAH SUSAH NAK NAIK SELEPAS AMALKAN VITAMIN C ❤️.
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. .
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. .
.
Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@lyanashaklee.distributor
016-2099703
Trusted SID Since 2013 .
.
#vitaminC #vitaminCorganik #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #shakleepg #shakleebandarserialam #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeplentong #shakleetamanmolek #shakleetamandaya #shakleetebrau #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleebrunei
User Image lyanashaklee.distributor Posted: Jan 23, 2018 12:41 PM (UTC)

5
0 Normal
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. .
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. .
.
Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@lyanashaklee.distributor
016-2099703
Trusted SID Since 2013 .
.
#vitaminC #vitaminCorganik #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #shakleepg #shakleebandarserialam #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeplentong #shakleetamanmolek #shakleetamandaya #shakleetebrau #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleebrunei
User Image lyanashaklee.distributor Posted: Jan 23, 2018 12:41 PM (UTC)

0 0 Normal
.
FEEDBACK CUSTOMER : KULIT GLOWING SELEPAS AMALKAN VITAMIN C ❤️.
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. .
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. .
.
Oleh itu, ia memerlukan penambahan Vitamin C yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja.
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@lyanashaklee.distributor
016-2099703
Trusted SID Since 2013 .
.
#vitaminC #vitaminCorganik #promoShaklee #sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb #shakleepg #shakleebandarserialam #shakleekotamasai #shakleemasai #shakleeplentong #shakleetamanmolek #shakleetamandaya #shakleetebrau #shakleesingapura #shakleesingapore #sayajualshaklee #shakleebrunei
User Image shaklee_by_cikguzura Posted: Jan 23, 2018 11:16 AM (UTC)

4
1 Normal
.
LAMA MENUNGGU ZURIAT?? .
.
TESTIMONI VIVIX untuk ikhtiar hamil.
.
.
Hanya satu sudu untuk suami+isteri
Dua-dua boleh makan.
Die dalam bentuk cecair, not pill.
Untuk kesan pada badan kita dapat rasa, seawal 7 hari
.
1 sudu cover satu badan ye.
Insyallah.
.
Kebaikan VIVIX ni yg orang tak tahu 😇😇 😍Vivix ni satu sudu untuk semua manfaat tubuh atau keperluan tubuh!!
.
😍 Tak perlu makan pil yg banyak, kerana dia berbentuk cecair.
.
😍Tanpa perlu skip time makan pil
.
😍Hanya dengan satu sudu sehari sebelum tidur, semua masalah tubuh badan kita insyaallah sembuh.
.
😍 Sesudu sehari esok bangun pagi badan jadi segar, bertenaga dan BONUS kulit akan gorgeous dan cantik.
.
😍 Boleh diambil sebagai supplement tambahan.

Sebelum makan, dapatkan konsultasi dengan betul.

Nak sihat dan sembuh kena berusaha cari yg terbaik utk hasil yg jauh lebih baik.
😍😍😍😍😍😍 Semuanya dengan izin Allah
.
.
👨‍👨‍👦 insyaallah berkat usaha+doa mungkin ada rezeki anda untuk menimang cahaya mata sendiri
.
.
Untuk lebih lanjut, tengok testimoni dan keterangan di @shaklee_by_cikguzura hokey 😀
.
.
WA or klik bio link diatas 👆👆 .
📲013.4095.132
📲013.4095.132
📲013.4095.132 👌👌👌
User Image shaklee_by_cikguzura Posted: Jan 23, 2018 11:18 AM (UTC)

6
1 Normal
.
LAMA MENUNGGU ZURIAT?? .
.
TESTIMONI VIVIX untuk ikhtiar hamil.
.
.
Hanya satu sudu untuk suami+isteri
Dua-dua boleh makan.
Die dalam bentuk cecair, not pill.
Untuk kesan pada badan kita dapat rasa, seawal 7 hari
.
1 sudu cover satu badan ye.
Insyallah.
.
Kebaikan VIVIX ni yg orang tak tahu 😇😇 😍Vivix ni satu sudu untuk semua manfaat tubuh atau keperluan tubuh!!
.
😍 Tak perlu makan pil yg banyak, kerana dia berbentuk cecair.
.
😍Tanpa perlu skip time makan pil
.
😍Hanya dengan satu sudu sehari sebelum tidur, semua masalah tubuh badan kita insyaallah sembuh.
.
😍 Sesudu sehari esok bangun pagi badan jadi segar, bertenaga dan BONUS kulit akan gorgeous dan cantik.
.
😍 Boleh diambil sebagai supplement tambahan.

Sebelum makan, dapatkan konsultasi dengan betul.

Nak sihat dan sembuh kena berusaha cari yg terbaik utk hasil yg jauh lebih baik.
😍😍😍😍😍😍 Semuanya dengan izin Allah
.
.
👨‍👨‍👦 insyaallah berkat usaha+doa mungkin ada rezeki anda untuk menimang cahaya mata sendiri
.
.
Untuk lebih lanjut, tengok testimoni dan keterangan di @shaklee_by_cikguzura hokey 😀
.
.
WA or klik bio link diatas 👆👆 .
📲013.4095.132
📲013.4095.132
📲013.4095.132 👌👌👌
User Image shaklee_by_cikguzura Posted: Jan 23, 2018 11:45 AM (UTC)

5
1 Normal
.
LAMA MENUNGGU ZURIAT?? .
.
TESTIMONI VIVIX untuk ikhtiar hamil.
.
.
Hanya satu sudu untuk suami+isteri
Dua-dua boleh makan.
Die dalam bentuk cecair, not pill.
Untuk kesan pada badan kita dapat rasa, seawal 7 hari
.
1 sudu cover satu badan ye.
Insyallah.
.
Kebaikan VIVIX ni yg orang tak tahu 😇😇 😍Vivix ni satu sudu untuk semua manfaat tubuh atau keperluan tubuh!!
.
😍 Tak perlu makan pil yg banyak, kerana dia berbentuk cecair.
.
😍Tanpa perlu skip time makan pil
.
😍Hanya dengan satu sudu sehari sebelum tidur, semua masalah tubuh badan kita insyaallah sembuh.
.
😍 Sesudu sehari esok bangun pagi badan jadi segar, bertenaga dan BONUS kulit akan gorgeous dan cantik.
.
😍 Boleh diambil sebagai supplement tambahan.

Sebelum makan, dapatkan konsultasi dengan betul.

Nak sihat dan sembuh kena berusaha cari yg terbaik utk hasil yg jauh lebih baik.
😍😍😍😍😍😍 Semuanya dengan izin Allah
.
.
👨‍👨‍👦 insyaallah berkat usaha+doa mungkin ada rezeki anda untuk menimang cahaya mata sendiri
.
.
Untuk lebih lanjut, tengok testimoni dan keterangan di @shaklee_by_cikguzura hokey 😀
.
.
WA or klik bio link diatas 👆👆 .
📲013.4095.132
📲013.4095.132
📲013.4095.132 👌👌👌
User Image shaklee_by_cikguzura Posted: Jan 23, 2018 11:26 AM (UTC)

5
1 Normal
.
LAMA MENUNGGU ZURIAT?? .
.
TESTIMONI VIVIX untuk ikhtiar hamil.
.
.
Hanya satu sudu untuk suami+isteri
Dua-dua boleh makan.
Die dalam bentuk cecair, not pill.
Untuk kesan pada badan kita dapat rasa, seawal 7 hari
.
1 sudu cover satu badan ye.
Insyallah.
.
Kebaikan VIVIX ni yg orang tak tahu 😇😇 😍Vivix ni satu sudu untuk semua manfaat tubuh atau keperluan tubuh!!
.
😍 Tak perlu makan pil yg banyak, kerana dia berbentuk cecair.
.
😍Tanpa perlu skip time makan pil
.
😍Hanya dengan satu sudu sehari sebelum tidur, semua masalah tubuh badan kita insyaallah sembuh.
.
😍 Sesudu sehari esok bangun pagi badan jadi segar, bertenaga dan BONUS kulit akan gorgeous dan cantik.
.
😍 Boleh diambil sebagai supplement tambahan.

Sebelum makan, dapatkan konsultasi dengan betul.

Nak sihat dan sembuh kena berusaha cari yg terbaik utk hasil yg jauh lebih baik.
😍😍😍😍😍😍 Semuanya dengan izin Allah
.
.
👨‍👨‍👦 insyaallah berkat usaha+doa mungkin ada rezeki anda untuk menimang cahaya mata sendiri
.
.
Untuk lebih lanjut, tengok testimoni dan keterangan di @shaklee_by_cikguzura hokey 😀
.
.
WA or klik bio link diatas 👆👆 .
📲013.4095.132
📲013.4095.132
📲013.4095.132 👌👌👌
User Image shaklee_by_cikguzura Posted: Jan 23, 2018 11:26 AM (UTC)

4
1 Normal
.
LAMA MENUNGGU ZURIAT?? .
.
TESTIMONI VIVIX untuk ikhtiar hamil.
.
.
Hanya satu sudu untuk suami+isteri
Dua-dua boleh makan.
Die dalam bentuk cecair, not pill.
Untuk kesan pada badan kita dapat rasa, seawal 7 hari
.
1 sudu cover satu badan ye.
Insyallah.
.
Kebaikan VIVIX ni yg orang tak tahu 😇😇 😍Vivix ni satu sudu untuk semua manfaat tubuh atau keperluan tubuh!!
.
😍 Tak perlu makan pil yg banyak, kerana dia berbentuk cecair.
.
😍Tanpa perlu skip time makan pil
.
😍Hanya dengan satu sudu sehari sebelum tidur, semua masalah tubuh badan kita insyaallah sembuh.
.
😍 Sesudu sehari esok bangun pagi badan jadi segar, bertenaga dan BONUS kulit akan gorgeous dan cantik.
.
😍 Boleh diambil sebagai supplement tambahan.

Sebelum makan, dapatkan konsultasi dengan betul.

Nak sihat dan sembuh kena berusaha cari yg terbaik utk hasil yg jauh lebih baik.
😍😍😍😍😍😍 Semuanya dengan izin Allah
.
.
👨‍👨‍👦 insyaallah berkat usaha+doa mungkin ada rezeki anda untuk menimang cahaya mata sendiri
.
.
Untuk lebih lanjut, tengok testimoni dan keterangan di @shaklee_by_cikguzura hokey 😀
.
.
WA or klik bio link diatas 👆👆 .
📲013.4095.132
📲013.4095.132
📲013.4095.132 👌👌👌
User Image shaklee_by_cikguzura Posted: Jan 23, 2018 11:44 AM (UTC)

4
1 Normal
.
LAMA MENUNGGU ZURIAT?? .
.
TESTIMONI VIVIX untuk ikhtiar hamil.
.
.
Hanya satu sudu untuk suami+isteri
Dua-dua boleh makan.
Die dalam bentuk cecair, not pill.
Untuk kesan pada badan kita dapat rasa, seawal 7 hari
.
1 sudu cover satu badan ye.
Insyallah.
.
Kebaikan VIVIX ni yg orang tak tahu 😇😇 😍Vivix ni satu sudu untuk semua manfaat tubuh atau keperluan tubuh!!
.
😍 Tak perlu makan pil yg banyak, kerana dia berbentuk cecair.
.
😍Tanpa perlu skip time makan pil
.
😍Hanya dengan satu sudu sehari sebelum tidur, semua masalah tubuh badan kita insyaallah sembuh.
.
😍 Sesudu sehari esok bangun pagi badan jadi segar, bertenaga dan BONUS kulit akan gorgeous dan cantik.
.
😍 Boleh diambil sebagai supplement tambahan.

Sebelum makan, dapatkan konsultasi dengan betul.

Nak sihat dan sembuh kena berusaha cari yg terbaik utk hasil yg jauh lebih baik.
😍😍😍😍😍😍 Semuanya dengan izin Allah
.
.
👨‍👨‍👦 insyaallah berkat usaha+doa mungkin ada rezeki anda untuk menimang cahaya mata sendiri
.
.
Untuk lebih lanjut, tengok testimoni dan keterangan di @shaklee_by_cikguzura hokey 😀
.
.
WA or klik bio link diatas 👆👆 .
📲013.4095.132
📲013.4095.132
📲013.4095.132 👌👌👌
User Image shaklee_by_cikguzura Posted: Jan 23, 2018 11:45 AM (UTC)

2
1 Normal
.
LAMA MENUNGGU ZURIAT?? .
.
TESTIMONI VIVIX untuk ikhtiar hamil.
.
.
Hanya satu sudu untuk suami+isteri
Dua-dua boleh makan.
Die dalam bentuk cecair, not pill.
Untuk kesan pada badan kita dapat rasa, seawal 7 hari
.
1 sudu cover satu badan ye.
Insyallah.
.
Kebaikan VIVIX ni yg orang tak tahu 😇😇 😍Vivix ni satu sudu untuk semua manfaat tubuh atau keperluan tubuh!!
.
😍 Tak perlu makan pil yg banyak, kerana dia berbentuk cecair.
.
😍Tanpa perlu skip time makan pil
.
😍Hanya dengan satu sudu sehari sebelum tidur, semua masalah tubuh badan kita insyaallah sembuh.
.
😍 Sesudu sehari esok bangun pagi badan jadi segar, bertenaga dan BONUS kulit akan gorgeous dan cantik.
.
😍 Boleh diambil sebagai supplement tambahan.

Sebelum makan, dapatkan konsultasi dengan betul.

Nak sihat dan sembuh kena berusaha cari yg terbaik utk hasil yg jauh lebih baik.
😍😍😍😍😍😍 Semuanya dengan izin Allah
.
.
👨‍👨‍👦 insyaallah berkat usaha+doa mungkin ada rezeki anda untuk menimang cahaya mata sendiri
.
.
Untuk lebih lanjut, tengok testimoni dan keterangan di @shaklee_by_cikguzura hokey 😀
.
.
WA or klik bio link diatas 👆👆 .
📲013.4095.132
📲013.4095.132
📲013.4095.132 👌👌👌
User Image shaklee_by_cikguzura Posted: Jan 23, 2018 11:22 AM (UTC)

6
1 Normal
.
LAMA MENUNGGU ZURIAT?? .
.
TESTIMONI VIVIX untuk ikhtiar hamil.
.
.
Hanya satu sudu untuk suami+isteri
Dua-dua boleh makan.
Die dalam bentuk cecair, not pill.
Untuk kesan pada badan kita dapat rasa, seawal 7 hari
.
1 sudu cover satu badan ye.
Insyallah.
.
Kebaikan VIVIX ni yg orang tak tahu 😇😇 😍Vivix ni satu sudu untuk semua manfaat tubuh atau keperluan tubuh!!
.
😍 Tak perlu makan pil yg banyak, kerana dia berbentuk cecair.
.
😍Tanpa perlu skip time makan pil
.
😍Hanya dengan satu sudu sehari sebelum tidur, semua masalah tubuh badan kita insyaallah sembuh.
.
😍 Sesudu sehari esok bangun pagi badan jadi segar, bertenaga dan BONUS kulit akan gorgeous dan cantik.
.
😍 Boleh diambil sebagai supplement tambahan.

Sebelum makan, dapatkan konsultasi dengan betul.

Nak sihat dan sembuh kena berusaha cari yg terbaik utk hasil yg jauh lebih baik.
😍😍😍😍😍😍 Semuanya dengan izin Allah
.
.
👨‍👨‍👦 insyaallah berkat usaha+doa mungkin ada rezeki anda untuk menimang cahaya mata sendiri
.
.
Untuk lebih lanjut, tengok testimoni dan keterangan di @shaklee_by_cikguzura hokey 😀
.
.
WA or klik bio link diatas 👆👆 .
📲013.4095.132
📲013.4095.132
📲013.4095.132 👌👌👌
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 23, 2018 10:29 AM (UTC)

5
1 Normal
EHH MUKA DAH FLAWLESS!
.
Seronok tak bila kita jumpa kawan lama, dia tegur kita mcm nie. Mesti kembang semangkuk kan!
.
Pastu mula la dok korek rahsia. Takde pakai skincare yg ada mercury, takde pakai skincare mahal-mahal. Rahsianyaaa apa? Vitamins je!
.
🌸VITA C PLUS
Sangat bagus untuk masalah jerawat. Vita C dapat bantu cepatkan jerawat kering dan elak pertumbuhan jerawat. Selain tu dapat membantu penghasilan collagen kepada kulit kita.
.
🌸GARLIC COMPLEX
Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk meningkatkan sistem imun badan dan mampu melawan bakteria so boleh la lawan bakteria yg menyebabkan jerawat muncul. Jerawat pun segan nak naik!
.
Mudah je kan? Tak perlu nak sakitkan kulit tempek macam-macam pun. Meh whatsapp nadia kalau nak nadia consult.
.
For order and special consultation
☎️NADIA 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 23, 2018 10:27 AM (UTC)

3
1 Normal
EHH MUKA DAH FLAWLESS!
.
Seronok tak bila kita jumpa kawan lama, dia tegur kita mcm nie. Mesti kembang semangkuk kan!
.
Pastu mula la dok korek rahsia. Takde pakai skincare yg ada mercury, takde pakai skincare mahal-mahal. Rahsianyaaa apa? Vitamins je!
.
🌸VITA C PLUS
Sangat bagus untuk masalah jerawat. Vita C dapat bantu cepatkan jerawat kering dan elak pertumbuhan jerawat. Selain tu dapat membantu penghasilan collagen kepada kulit kita.
.
🌸GARLIC COMPLEX
Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk meningkatkan sistem imun badan dan mampu melawan bakteria so boleh la lawan bakteria yg menyebabkan jerawat muncul. Jerawat pun segan nak naik!
.
Mudah je kan? Tak perlu nak sakitkan kulit tempek macam-macam pun. Meh whatsapp nadia kalau nak nadia consult.
.
For order and special consultation
☎️NADIA 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**