Toggle navigation

#shakleemsu10,105 POSTS

Post Content
User Image sihatdanjelita.syaa Posted: Feb 19, 2018 11:45 PM (UTC)

1
1 Normal
Masih ada lagi ke yang tak kenal VITAMIN C PLUS SHAKLEE ? okay, takpe. Syaa akan kenalkan anda semua apa bezanya vitamin c shaklee dengan vitamin c yg lain.
.
Kalau anda semua nak tahu VITAMIN C PLUS SHAKLEE dipanggil SUSTAINED RELEASE bermakna vitamin c ni akan dilepaskan secara perlahan lahan di dalam badan. So, takan ada istilah vitamin berlebihan.
.
Dan yang paling best adalah VITAMIN C PLUS SHAKLEE ni sebotol mampu bertahan sehingga 6bulan ! Jimat sangattttt ! RmXX untuk 6bulan ❤
.
Sangat sangat jimat yeeee, banyak sangat kebaikan VITAMIN C PLUS SHAKLEE ni. Bukan setakat dapat cantikkan KULIT, rawat PARUT dan SUNBURN malahan juga utk KUATKAN IMUNISASI badan kita 💪🏻
.
Jom direct WhatsApp syaa untuk order supplemet shaklee andaaa, syaa akan consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul.
.
SYAFIQAH AMIRAH
011-37243009
Your trusted SID Shaklee
Founder of Millionaire Miracle Empire
#shaklee
#shakleevitac
#vitacpshakleemalaysia
#shakleejohor
#shakleesegamat
#setkecantikanshaklee
#setkulitshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
User Image sihatdanjelita.syaa Posted: Feb 19, 2018 11:03 PM (UTC)

4
1 Normal
VITAMIN C UNTUK KULIT MUKA YANG SIHAT
.
Vita C adalah vitamin penting yg larut di dalam air dan mempunyai pelbagai fungsi kpd tubuh terutama sebagai antioksida yg baik yg menggalakkan kesihatan gigi, gusi, tulang dan semua yg membentuk tubuh badan
.
Vita C bukan sahaja untuk CANTIK kan kulit, malahan mampu merawat PARUT + JERAGAT dan SUNBURN juga ! ❤️
.
Banyak sangat tau khasiat Vita C Shaklee ni, dalah tahan 6bulan makan tak habisssssss !
.
Yang mana rasa rasa nak start demam ke selseme ke korang telan je Vita C ni dua tiga biji InsyaAllah akan molek 😚
.
Jom direct WhatsApp syaa untuk order supplemet shaklee andaaa, syaa akan consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul
.
SYAFIQAH AMIRAH
011-37243009
Your trusted SID Shaklee
Founder of Millionaire Miracle Empire
#shaklee
#shakleevitac
#vitacpshakleemalaysia
#shakleejohor
#shakleesegamat
#setkecantikanshaklee
#setkulitshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
User Image sihatdanjelita.syaa Posted: Feb 19, 2018 11:23 PM (UTC)

1
1 Normal
HOT DEMAND !
.
Rata rata yang dok pm mesti tertarik sangat dengan VITA C Shaklee ni
.
Mana tak terpikat kalau kita boleh cantik dengan kos yang sangat sangat rendahh !
.
Dalah kos rendah, boleh tahan sampai 6 bulan lamanyaaa 😱
.
Jimat ke takkkkk ?? Superb jimat uolss
.
Apa yang bestnya VITA C Shaklee ni, korang boleh buat masker jugak tauu. 2 in 1 takyah susah susah beli sampai 4-5 produk utk cantik luar dan dalaman 😂
.
Jom direct WhatsApp syaa untuk order supplemet shaklee andaaa, syaa akan consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul.
.
SYAFIQAH AMIRAH
011-37243009
Your trusted SID Shaklee
Founder of Millionaire Miracle Empire
#shaklee
#shakleevitac
#vitacpshakleemalaysia
#shakleejohor
#shakleesegamat
#setkecantikanshaklee
#setkulitshaklee
#setparutshaklee
#setjerawatshaklee
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 19, 2018 5:03 AM (UTC)

10
3 Normal
NO MORE KULIT BERSISIK! JERAWAT KECIL! KULIT BERMINYAK!
.
Korang ada masalah PARUT LAMA? SELULIT? JERAWAT? KULIT KUSAM? SUNBURN? KULIT MENGGERUTU? Jgn risau sebab ada set kecantikan lengkap nie tau!
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
✨Vita E Complex
Sangat baik untuk merawat parut sama ada parut baru atau parut lama. Vita E jugak dapat mengurangkan bintik penuaan dan sangat sesuai untuk org yg mengalami kulit kering.
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 19, 2018 5:03 AM (UTC)

9
1 Normal
NO MORE KULIT BERSISIK! JERAWAT KECIL! KULIT BERMINYAK!
.
Korang ada masalah PARUT LAMA? SELULIT? JERAWAT? KULIT KUSAM? SUNBURN? KULIT MENGGERUTU? Jgn risau sebab ada set kecantikan lengkap nie tau!
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
✨Vita E Complex
Sangat baik untuk merawat parut sama ada parut baru atau parut lama. Vita E jugak dapat mengurangkan bintik penuaan dan sangat sesuai untuk org yg mengalami kulit kering.
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 19, 2018 5:01 AM (UTC)

10
1 Normal
NO MORE KULIT BERSISIK! JERAWAT KECIL! KULIT BERMINYAK!
.
Korang ada masalah PARUT LAMA? SELULIT? JERAWAT? KULIT KUSAM? SUNBURN? KULIT MENGGERUTU? Jgn risau sebab ada set kecantikan lengkap nie tau!
.
✨ESP
Ramai tau dah kalau sebut pasal ESP nie betul tak? Hot item kot! ESP sgt terbaik utk kulit tau buat kulit makin cerah, lembut dan licin. Bagi kulit kita makin glowing gitewww! Sebab ESP membantu utk membentuk sel kulit baru yg lebih sihat.
.
✨VITA C
Basically untuk kurangkan jerawat, mengecilkan pori, dan menghilangkan sunburn. Vita C jugak membantu meningkatkan sistem pertahanan badan supaya kita tak mudah dijangkiti virus selsema atau demam. Kulit cantik flawless kesihatan pun terjamin kan?
.
✨Vita E Complex
Sangat baik untuk merawat parut sama ada parut baru atau parut lama. Vita E jugak dapat mengurangkan bintik penuaan dan sangat sesuai untuk org yg mengalami kulit kering.
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
User Image shaklee.bywaffa Posted: Feb 19, 2018 4:34 AM (UTC)

5
1 Normal
Assalamualaikum semua followers @shaklee.bywaffa !
-
-
Amboiii hampa cuti sakan noh banyak ka makan buah limau hehe 🤨
-
-
33 Manfaat Esp Shaklee yang perlu korang take noted :)
____
✅ Cerahkan kulit
✅ Hilangkan jeragat
✅ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
✅ Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
✅ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
✅ Menganjalkan payudara
✅ Menganjalkan punggung
✅ Atasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Mengatasi lesu
✅ Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
✅ Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
✅ Mencantikkan kuku
✅ Menghaluskan tumit pecah
✅ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
✅ Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
✅ Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
✅ Pengganti sarapan dan supper
✅ Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
✅ Meransang regenerasi sel kulit dan otot mengurangkan kedutan
✅ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
✅ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
✅ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
✅ Rendah lemak, tanpa kolestrol
✅ Membantu mengurangkan risiko kanser
✅ Bertindak sebagai antioksidan
✅ Menguatkan sistem imun tubuh
✅ Mempertingkatkan tahap kolestol baik
✅ Memelihara kesihatan jantung
✅ Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
✅ Baik untuk hormon – kacang soya kaya dengan isoflavones
✅ Membantu merendahkan paras kolestrol
✅ Mencegah osteoporosis
✅ Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Rugi tau kalau yang belum pernah cuba ESP Shaklee ni yang dah cuba memang akan repeat order sebab sedap gila rasa soya mix vanilla tu + kenyang hehe😋
-
-
Satu canister boleh bertahan 2 bulan setengah hingga ke 3 bulan
-
-
Memang jimat sangat sangat nak order ♥️ ?
-
-
Plus Fa akan bagi 20 resepi bancuhan yang lazat-lazat untuk korang cuba 👻
-
-
Waffa | 0175800532
Since Aug 2017
User Image shaklee.bywaffa Posted: Feb 19, 2018 4:33 AM (UTC)

3
1 Normal
Assalamualaikum semua followers @shaklee.bywaffa !
-
-
Amboiii hampa cuti sakan noh banyak ka makan buah limau hehe 🤨
-
-
33 Manfaat Esp Shaklee yang perlu korang take noted :)
____
✅ Cerahkan kulit
✅ Hilangkan jeragat
✅ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
✅ Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
✅ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
✅ Menganjalkan payudara
✅ Menganjalkan punggung
✅ Atasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Mengatasi lesu
✅ Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
✅ Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
✅ Mencantikkan kuku
✅ Menghaluskan tumit pecah
✅ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
✅ Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
✅ Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
✅ Pengganti sarapan dan supper
✅ Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
✅ Meransang regenerasi sel kulit dan otot mengurangkan kedutan
✅ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
✅ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
✅ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
✅ Rendah lemak, tanpa kolestrol
✅ Membantu mengurangkan risiko kanser
✅ Bertindak sebagai antioksidan
✅ Menguatkan sistem imun tubuh
✅ Mempertingkatkan tahap kolestol baik
✅ Memelihara kesihatan jantung
✅ Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
✅ Baik untuk hormon – kacang soya kaya dengan isoflavones
✅ Membantu merendahkan paras kolestrol
✅ Mencegah osteoporosis
✅ Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Rugi tau kalau yang belum pernah cuba ESP Shaklee ni yang dah cuba memang akan repeat order sebab sedap gila rasa soya mix vanilla + kenyang hehe😋
-
-
Satu canister boleh bertahan 2 bulan setengah hingga ke 3 bulan
-
-
Memang jimat sangat sangat nak order ♥️ ?
-
-
Plus Fa akan bagi 20 resepi bancuhan yang lazat-lazat untuk korang cuba 👻
-
-
Waffa | 0175800532
Since Aug 2017
User Image shaklee.bywaffa Posted: Feb 19, 2018 4:29 AM (UTC)

5
1 Normal
Assalamualaikum semua followers @shaklee.bywaffa !
-
-
Amboiii hampa cuti sakan noh banyak ka makan buah limau hehe 🤨
-
-
33 Manfaat Esp Shaklee yang perlu korang take noted :)
____
✅ Cerahkan kulit
✅ Hilangkan jeragat
✅ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
✅ Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
✅ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
✅ Menganjalkan payudara
✅ Menganjalkan punggung
✅ Atasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Mengatasi lesu
✅ Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
✅ Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
✅ Mencantikkan kuku
✅ Menghaluskan tumit pecah
✅ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
✅ Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
✅ Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
✅ Pengganti sarapan dan supper
✅ Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
✅ Meransang regenerasi sel kulit dan otot mengurangkan kedutan
✅ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
✅ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
✅ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
✅ Rendah lemak, tanpa kolestrol
✅ Membantu mengurangkan risiko kanser
✅ Bertindak sebagai antioksidan
✅ Menguatkan sistem imun tubuh
✅ Mempertingkatkan tahap kolestol baik
✅ Memelihara kesihatan jantung
✅ Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
✅ Baik untuk hormon – kacang soya kaya dengan isoflavones
✅ Membantu merendahkan paras kolestrol
✅ Mencegah osteoporosis
✅ Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Rugi tau kalau yang belum pernah cuba ESP Shaklee ni yang dah cuba memang akan repeat order sebab sedap gila rasa soya mix vanilla + kenyang hehe😋
-
-
Satu canister boleh bertahan 2 bulan setengah hingga ke 3 bulan
-
-
Memang jimat sangat sangat nak order ♥️ ?
-
-
Plus Fa akan bagi 20 resepi bancuhan yang lazat-lazat untuk korang cuba 👻
-
-
Waffa | 0175800532
Since Aug 2017
User Image shaklee.bywaffa Posted: Feb 19, 2018 4:33 AM (UTC)

4
1 Normal
Assalamualaikum semua followers @shaklee.bywaffa !
-
-
Amboiii hampa cuti sakan noh banyak ka makan buah limau hehe 🤨
-
-
33 Manfaat Esp Shaklee yang perlu korang take noted :)
____
✅ Cerahkan kulit
✅ Hilangkan jeragat
✅ Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
✅ Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
✅ Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
✅ Menganjalkan payudara
✅ Menganjalkan punggung
✅ Atasi gastrik dan pedih ulu hati
✅ Mengatasi lesu
✅ Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
✅ Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
✅ Mencantikkan kuku
✅ Menghaluskan tumit pecah
✅ Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
✅ Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
✅ Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
✅ Pengganti sarapan dan supper
✅ Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
✅ Meransang regenerasi sel kulit dan otot mengurangkan kedutan
✅ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
✅ Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
✅ Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
✅ Rendah lemak, tanpa kolestrol
✅ Membantu mengurangkan risiko kanser
✅ Bertindak sebagai antioksidan
✅ Menguatkan sistem imun tubuh
✅ Mempertingkatkan tahap kolestol baik
✅ Memelihara kesihatan jantung
✅ Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
✅ Baik untuk hormon – kacang soya kaya dengan isoflavones
✅ Membantu merendahkan paras kolestrol
✅ Mencegah osteoporosis
✅ Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Rugi tau kalau yang belum pernah cuba ESP Shaklee ni yang dah cuba memang akan repeat order sebab sedap gila rasa soya mix vanilla tu + kenyang hehe😋
-
-
Satu canister boleh bertahan 2 bulan setengah hingga ke 3 bulan
-
-
Memang jimat sangat sangat nak order ♥️ ?
-
-
Plus Fa akan bagi 20 resepi bancuhan yang lazat-lazat untuk korang cuba 👻
-
-
Waffa | 0175800532
Since Aug 2017
User Image healthbeauty_ausrizq Posted: Feb 19, 2018 2:21 AM (UTC)

6
0 Normal
Vitamin C Shaklee Sihat dan cantik secara ekonomi.
_
_
Kenapa Alya cakap sihat dan ekonomikal?? Sebab Vita-C shaklee bukan sahaja elok untuk kulit tapi jugak untuk kesihatan diri. Pengguna tegar Vitamin C kata Vita-C Shaklee bagus sangat sebab bantu mereka kurang demam, kalau takkk, setiap bulan mesti demam atau selsema. Tapi, kalau rasa nak demam, just telan 2 biji Vita-C Shaklee and u'll be fine,inshaaAllah
_
_
Kelebihan Vitamin C Shaklee:
*Melambatkan proses penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen penyebab utama kejadian jeragat. *Mencantikkan Kulit
*Mencerahkan kulit
*Memerangi kanser
*Membunag bahan kimia bahay
*menghapuskan radikal bebas
*Meningkatkan sistem imun badan
*Mengurangkan simptiom snang berdarah,kulit lebam,kulit jadi kasar dan ruam
_
_
Vita-C shaklee pun boleh jadi masker muka tauuuuu...
Ha, banyakkan kelebihan vita-C shaklee ni.
Jom dapatkan kulit yang sihat dengan vitamin C shaklee. Harga pasaran RM105. Nak dapatkan harga super duper murah and free gift yang banyak>> whatsapp Alya

016-3178285

016-3178285
.
.
#shakleeum #shakleeuitm #shakleebangsar #shakleemurah #shakleemidvalley #shakleekerinchi #shakleedamansara #shakleemsu #shakleeklcc #shakleemurah #shakleeuia #shakleepetalingjaya #shakleepantaidalam #shaklee #shakleemalaysia #shakleesetiawangsa #shakleeampang #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargastudent #shakleekl #shakleeshahalam #shakleeseksyen7shahalam #shakleeppum #shakleegombak #vitacshaklee #vitacshakleemurah #shakleevitac
User Image healthbeauty_ausrizq Posted: Feb 19, 2018 2:20 AM (UTC)

8
0 Normal
Vitamin C Shaklee Sihat dan cantik secara ekonomi.
_
_
Kenapa Alya cakap sihat dan ekonomikal?? Sebab Vita-C shaklee bukan sahaja elok untuk kulit tapi jugak untuk kesihatan diri. Pengguna tegar Vitamin C kata Vita-C Shaklee bagus sangat sebab bantu mereka kurang demam, kalau takkk, setiap bulan mesti demam atau selsema. Tapi, kalau rasa nak demam, just telan 2 biji Vita-C Shaklee and u'll be fine,inshaaAllah
_
_
Kelebihan Vitamin C Shaklee:
*Melambatkan proses penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen penyebab utama kejadian jeragat. *Mencantikkan Kulit
*Mencerahkan kulit
*Memerangi kanser
*Membunag bahan kimia bahay
*menghapuskan radikal bebas
*Meningkatkan sistem imun badan
*Mengurangkan simptiom snang berdarah,kulit lebam,kulit jadi kasar dan ruam
_
_
Vita-C shaklee pun boleh jadi masker muka tauuuuu...
Ha, banyakkan kelebihan vita-C shaklee ni.
Jom dapatkan kulit yang sihat dengan vitamin C shaklee. Harga pasaran RM105. Nak dapatkan harga super duper murah and free gift yang banyak>> whatsapp Alya

016-3178285

016-3178285
.
.
#shakleeum #shakleeuitm #shakleebangsar #shakleemurah #shakleemidvalley #shakleekerinchi #shakleedamansara #shakleemsu #shakleeklcc #shakleemurah #shakleeuia #shakleepetalingjaya #shakleepantaidalam #shaklee #shakleemalaysia #shakleesetiawangsa #shakleeampang #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargastudent #shakleekl #shakleeshahalam #shakleeseksyen7shahalam #shakleeppum #shakleegombak #vitacshaklee #vitacshakleemurah #shakleevitac
User Image supplementsbynuna Posted: Feb 19, 2018 1:34 AM (UTC)

13
1 Normal
Assalamualaikum hai💖
.
Kedai shaklee nadia harini bukak macam biasa yaaa. Meh whatsapp sape yg nak cari vitamins atau supplements kesihatan.
.
Antara supplemets yg SELLING FAST
🔥ESP
🔥VITA C
🔥VITA E
🔥ALFALFA
🔥VIVIX
🔥COLLAGEN POWDER
.
Dan banyakk lagi supplements kesihatan lain seperti untuk kuruskan badan, untuk boost imun.
.
Postage berjalan seperti biasa ya. And cod pun boleh area kl / selangor. Boleh direct whatsapp nadia okay❤️
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
User Image shaklee.fara Posted: Feb 17, 2018 12:53 AM (UTC)

3
1 Normal
Kolagen ibarat gam yang memegang struktur badan kita.
Semakin berusia, penghasilan kolagen badan kita berkurang.
Boleh lihat tanda2 penuaan semakin ketara bila timbulnya garis-garis halu dan nampak kulit makin longgar.
User Image shaklee.fara Posted: Feb 17, 2018 3:36 AM (UTC)

8
1 Normal
Collagen dan Vitamin C berpisah tiada
User Image shaklee.fara Posted: Feb 17, 2018 5:56 AM (UTC)

6
1 Normal
Akhir sekali..use the right skincare 😘
User Image healthbeauty_ausrizq Posted: Feb 19, 2018 12:52 AM (UTC)

11
1 Normal
Assalamualaikum and good morning uolls.
.
Jom pagi2 ni kte breakfast ESP sambil tu rawat kulit dari dalam and kasi kite kenyang(diet)
. .
Jom jom jom try Esp shaklee hot selling itm untuk SHAKLEE🔥🔥
.
.
Contact Your Trusted Agent to get product DIRECT FROM HQ,
Alya Muzamil
📲016-3178285
📲016-3178285
📲016-3178285
.
.

Or just click link di bio Alya👆🏻👆🏻
.
.
#shakleeum #shakleeuitm #shakleebangsar #shakleemurah #shakleemidvalley #shakleekerinchi #shakleedamansara #shakleemsu #shakleeklcc #shakleemurah #shakleeuia #shakleepetalingjaya #shakleepantaidalam #shaklee #shakleemalaysia #shakleesetiawangsa #shakleeampang #shakleeklang #shakleeselangor #shakleehargastudent #shakleekl #shakleeshahalam #shakleeseksyen7shahalam #shakleeppum #shakleegombak

Hashtags found on this page