Toggle navigation

#shakleemsu8,643 POSTS

Post Content
User Image pengedar.shaklee.byha Posted: Nov 25, 2017 4:33 AM (UTC)
7
0 Normal
POSTAGE EVERYDAY BEFORE 3 PM !
-
-
Just nak inform ni tauuu kedai shaklee Byha dah beroperasi seperti biasa! Jangan ingat tutup pulak tauu. Haaaa 😆
-
-
Siapa siapa yang nak dapatkan supplements shaklee tu boleh je roger roger Byha. Antara supplements yang menjadi hot demand :
-
-
♥️ Set Cantik
♥️ Set Parut
♥️ Set Jerawat
♥️ Set Resdung
♥️ Set Slimming
♥️ Set Detox
♥️ Set Hamil
♥️ Set Pantang
♥️ Set Skincare ( kulit sensitif )
-
-
Jangan risau kalau anda ada pertanyaan boleh terus whatsapp Byha. Kita consult dulu tau!
-
-
Byha | 0176929545
Shaklee Future Master
-
- -
-
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleekuantan
#shakleekemaman
#shakleekualapilah
#shakleemelaka
#shakleemelaka
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleemuar
#shakleekluang
#shakleepasirgudang
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#shakleeumt
#shakleeumk
#shakleebutterworth
#shakleegeorgetown
#shakleeuitmpenang
#shakleeusmpenang
#shakleeuthm
#shakleemsu
#shakleeunisel
#shakleeupm
#shakleeutm
#shakleeuum
#shakleeump
#shakleeunimap
#shakleeum
User Image pengedar.shaklee.byha Posted: Nov 25, 2017 4:29 AM (UTC)
2
0 Normal
TQSM Customer sebab percayakan byha !
Kalau korang nak tahu lately byha kerap sangat dapat customers lelaki tau.
-
-
Ramai yang cari set kesihatan untuk kulit. which byha memang puji sangat sangat bila guys pun ada kesedaran kecantikan tau !
-
-
Even my husband pun byha paksaa makan set kecantikan 😝 sebab tak semestinya makan untuk cantik je . Untuk sihat jugak tau
-
-
So my customers ni borong
♥️ VITA C PLUS
♥️ VITA E COMPLEX
♥️ ALFALFA COMPLEX
-
-
Ada geguys yang teringin nak dapatkan supplements? Boleh terus whatsapp / imessage byha tau ♥️
-
-
BYHA | 0176929545
Trusted SID since 2015
-
-
-
-
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleekuantan
#shakleekemaman
#shakleekualapilah
#shakleemelaka
#shakleemelaka
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleemuar
#shakleekluang
#shakleepasirgudang
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#shakleeumt
#shakleeumk
#shakleebutterworth
#shakleegeorgetown
#shakleeuitmpenang
#shakleeusmpenang
#shakleeuthm
#shakleemsu
#shakleeunisel
#shakleeupm
#shakleeutm
#shakleeuum
#shakleeump
#shakleeunimap
#shakleeum
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 12:35 PM (UTC)
7
0 Normal
Kenapa Fathia begitu gigih dan obses dengan bisnes Shaklee ?
.
.
Sebab Shaklee tawarkan peluang sangat besar jauh dari yang Fathia impikan.
.
Dengan bisnes Shaklee yang hanya mendaftar RM 80 sekali saja sebagai ahli yang Fathia kira itu modal ,
.
Fathia boleh menikmati :
.
.
* CASH BONUS TIAP BULAN
* CASH CAR BONUS
* 5 STAR TRIP BONUS
* INCOME 4-5-6 ANGKA
.
.
Fathia tak perlu nak fikir cara nak hasilkam supplement, tak perlu fikir packaging, tak perlu nak fikir stock, tak perlu nak fikir modal besar, tak perlu nak fikir stress untuk sistem filing company ke apa semua.
TAK PERLU .
.
Fathia hanya PERLU promote,promote dan promote untuk sebarkan kebaikan serta manfaat Shaklee sama ada dari segi produk atau pun bisnes sahaja. Itu ajeee. Mudah!
.
Jadi Fathia nak buka 10 seat kepada sesiapa yang berminat untuk sama sama menikmati manfaat bisnes Shaklee .
.
Syaratnya :
✅ Berumur 18 tahun ke atas
✅ Warganegara Malaysia
✅ TIDAK pernah mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE
✅ Ada Handphone dan Internet
✅ Sebaiknya yang pernah cuba kebaikan produk Shaklee . Kalau tak pernah cuba, macam mana nak sebarkan kebaikan produk tu kan 😊
.
Kalau berminat , boleh message/whatsapp Fathia cepat tau . .
.

LIMITED 10 SEAT saja .
013-2743234
013-2743234
013-2743234
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
#shakleerambutsihat
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 12:35 PM (UTC)
7
0 Normal
Kenapa Fathia begitu gigih dan obses dengan bisnes Shaklee ?
.
.
Sebab Shaklee tawarkan peluang sangat besar jauh dari yang Fathia impikan.
.
Dengan bisnes Shaklee yang hanya mendaftar RM 80 sekali saja sebagai ahli yang Fathia kira itu modal ,
.
Fathia boleh menikmati :
.
.
* CASH BONUS TIAP BULAN
* CASH CAR BONUS
* 5 STAR TRIP BONUS
* INCOME 4-5-6 ANGKA
.
.
Fathia tak perlu nak fikir cara nak hasilkam supplement, tak perlu fikir packaging, tak perlu nak fikir stock, tak perlu nak fikir modal besar, tak perlu nak fikir stress untuk sistem filing company ke apa semua.
TAK PERLU .
.
Fathia hanya PERLU promote,promote dan promote untuk sebarkan kebaikan serta manfaat Shaklee sama ada dari segi produk atau pun bisnes sahaja. Itu ajeee. Mudah!
.
Jadi Fathia nak buka 10 seat kepada sesiapa yang berminat untuk sama sama menikmati manfaat bisnes Shaklee .
.
Syaratnya :
✅ Berumur 18 tahun ke atas
✅ Warganegara Malaysia
✅ TIDAK pernah mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE
✅ Ada Handphone dan Internet
✅ Sebaiknya yang pernah cuba kebaikan produk Shaklee . Kalau tak pernah cuba, macam mana nak sebarkan kebaikan produk tu kan 😊
.
Kalau berminat , boleh message/whatsapp Fathia cepat tau . .
.

LIMITED 10 SEAT saja .
013-2743234
013-2743234
013-2743234
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
#shakleerambutsihat
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 12:34 PM (UTC)
9
0 Normal
Kenapa Fathia begitu gigih dan obses dengan bisnes Shaklee ?
.
.
Sebab Shaklee tawarkan peluang sangat besar jauh dari yang Fathia impikan.
.
Dengan bisnes Shaklee yang hanya mendaftar RM 80 sekali saja sebagai ahli yang Fathia kira itu modal ,
.
Fathia boleh menikmati :
.
.
* CASH BONUS TIAP BULAN
* CASH CAR BONUS
* 5 STAR TRIP BONUS
* INCOME 4-5-6 ANGKA
.
.
Fathia tak perlu nak fikir cara nak hasilkam supplement, tak perlu fikir packaging, tak perlu nak fikir stock, tak perlu nak fikir modal besar, tak perlu nak fikir stress untuk sistem filing company ke apa semua.
TAK PERLU .
.
Fathia hanya PERLU promote,promote dan promote untuk sebarkan kebaikan serta manfaat Shaklee sama ada dari segi produk atau pun bisnes sahaja. Itu ajeee. Mudah!
.
Jadi Fathia nak buka 10 seat kepada sesiapa yang berminat untuk sama sama menikmati manfaat bisnes Shaklee .
.
Syaratnya :
✅ Berumur 18 tahun ke atas
✅ Warganegara Malaysia
✅ TIDAK pernah mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE
✅ Ada Handphone dan Internet
✅ Sebaiknya yang pernah cuba kebaikan produk Shaklee . Kalau tak pernah cuba, macam mana nak sebarkan kebaikan produk tu kan 😊
.
Kalau berminat , boleh message/whatsapp Fathia cepat tau . .
.

LIMITED 10 SEAT saja .
013-2743234
013-2743234
013-2743234
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
#shakleerambutsihat
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 10:16 AM (UTC)
9
0 Normal
Kenapa Fathia begitu gigih dan obses dengan bisnes Shaklee ?
.
.
Sebab Shaklee tawarkan peluang sangat besar jauh dari yang Fathia impikan.
.
Dengan bisnes Shaklee yang hanya mendaftar RM 80 sekali saja sebagai ahli yang Fathia kira itu modal ,
.
Fathia boleh menikmati :
.
.
* CASH BONUS TIAP BULAN
* CASH CAR BONUS
* 5 STAR TRIP BONUS
* INCOME 4-5-6 ANGKA
.
.
Fathia tak perlu nak fikir cara nak hasilkam supplement, tak perlu fikir packaging, tak perlu nak fikir stock, tak perlu nak fikir modal besar, tak perlu nak fikir stress untuk sistem filing company ke apa semua.
TAK PERLU .
.
Fathia hanya PERLU promote,promote dan promote untuk sebarkan kebaikan serta manfaat Shaklee sama ada dari segi produk atau pun bisnes sahaja. Itu ajeee. Mudah!
.
Jadi Fathia nak buka 10 seat kepada sesiapa yang berminat untuk sama sama menikmati manfaat bisnes Shaklee .
.
Syaratnya :
✅ Berumur 18 tahun ke atas
✅ Warganegara Malaysia
✅ TIDAK pernah mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE
✅ Ada Handphone dan Internet
✅ Sebaiknya yang pernah cuba kebaikan produk Shaklee . Kalau tak pernah cuba, macam mana nak sebarkan kebaikan produk tu kan 😊
.
Kalau berminat , boleh message/whatsapp Fathia cepat tau . .
.

LIMITED 10 SEAT saja .
013-2743234
013-2743234
013-2743234
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
#shakleerambutsihat
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 10:16 AM (UTC)
7
0 Normal
Kenapa Fathia begitu gigih dan obses dengan bisnes Shaklee ?
.
.
Sebab Shaklee tawarkan peluang sangat besar jauh dari yang Fathia impikan.
.
Dengan bisnes Shaklee yang hanya mendaftar RM 80 sekali saja sebagai ahli yang Fathia kira itu modal ,
.
Fathia boleh menikmati :
.
.
* CASH BONUS TIAP BULAN
* CASH CAR BONUS
* 5 STAR TRIP BONUS
* INCOME 4-5-6 ANGKA
.
.
Fathia tak perlu nak fikir cara nak hasilkam supplement, tak perlu fikir packaging, tak perlu nak fikir stock, tak perlu nak fikir modal besar, tak perlu nak fikir stress untuk sistem filing company ke apa semua.
TAK PERLU .
.
Fathia hanya PERLU promote,promote dan promote untuk sebarkan kebaikan serta manfaat Shaklee sama ada dari segi produk atau pun bisnes sahaja. Itu ajeee. Mudah!
.
Jadi Fathia nak buka 10 seat kepada sesiapa yang berminat untuk sama sama menikmati manfaat bisnes Shaklee .
.
Syaratnya :
✅ Berumur 18 tahun ke atas
✅ Warganegara Malaysia
✅ TIDAK pernah mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE
✅ Ada Handphone dan Internet
✅ Sebaiknya yang pernah cuba kebaikan produk Shaklee . Kalau tak pernah cuba, macam mana nak sebarkan kebaikan produk tu kan 😊
.
Kalau berminat , boleh message/whatsapp Fathia cepat tau . .
.

LIMITED 10 SEAT saja .
013-2743234
013-2743234
013-2743234
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
#shakleerambutsihat
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 10:16 AM (UTC)
7
0 Normal
Kenapa Fathia begitu gigih dan obses dengan bisnes Shaklee ?
.
.
Sebab Shaklee tawarkan peluang sangat besar jauh dari yang Fathia impikan.
.
Dengan bisnes Shaklee yang hanya mendaftar RM 80 sekali saja sebagai ahli yang Fathia kira itu modal ,
.
Fathia boleh menikmati :
.
.
* CASH BONUS TIAP BULAN
* CASH CAR BONUS
* 5 STAR TRIP BONUS
* INCOME 4-5-6 ANGKA
.
.
Fathia tak perlu nak fikir cara nak hasilkam supplement, tak perlu fikir packaging, tak perlu nak fikir stock, tak perlu nak fikir modal besar, tak perlu nak fikir stress untuk sistem filing company ke apa semua.
TAK PERLU .
.
Fathia hanya PERLU promote,promote dan promote untuk sebarkan kebaikan serta manfaat Shaklee sama ada dari segi produk atau pun bisnes sahaja. Itu ajeee. Mudah!
.
Jadi Fathia nak buka 10 seat kepada sesiapa yang berminat untuk sama sama menikmati manfaat bisnes Shaklee .
.
Syaratnya :
✅ Berumur 18 tahun ke atas
✅ Warganegara Malaysia
✅ TIDAK pernah mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE
✅ Ada Handphone dan Internet
✅ Sebaiknya yang pernah cuba kebaikan produk Shaklee . Kalau tak pernah cuba, macam mana nak sebarkan kebaikan produk tu kan 😊
.
Kalau berminat , boleh message/whatsapp Fathia cepat tau . .
.

LIMITED 10 SEAT saja .
013-2743234
013-2743234
013-2743234
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
#shakleerambutsihat
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 10:07 AM (UTC)
4
0 Normal
Assalamualaikum 🤗
.
Meh nak share pasal supplement yang terbaikkk and the best ever!VIVIX SHAKLEE 💋
.
Kenapa Vivix?
Diformulasi dari empat bahan asas yang memang sukar didapati iaitu Muscadine Grape ( Africa ), Puple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum, vivix bukan sahaja bertindak sebagai anti penuaan, tetapi juga sebagai anti kanser, anti infection dan juga mempunyaii banyaaaak faedah dari segi kesihatan.2 bahan terpenting yang kaya dengan antioksida, polifenol & resveratrol yang terkandung didalam #vivixshaklee mampu :
.
✨Membantu melambatkan penuaan sel. .
✨Melindungi dan memperbaiki sel ; setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. .
✨Melambatkan pembentukkan AGE ; penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
✨Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ; tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
.
013-2743234
013-2743234
013-2743234
MasterToBe Fathia Edora
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 10:06 AM (UTC)
4
0 Normal
Assalamualaikum 🤗
.
Meh nak share pasal supplement yang terbaikkk and the best ever!VIVIX SHAKLEE 💋
.
Kenapa Vivix?
Diformulasi dari empat bahan asas yang memang sukar didapati iaitu Muscadine Grape ( Africa ), Puple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum, vivix bukan sahaja bertindak sebagai anti penuaan, tetapi juga sebagai anti kanser, anti infection dan juga mempunyaii banyaaaak faedah dari segi kesihatan.2 bahan terpenting yang kaya dengan antioksida, polifenol & resveratrol yang terkandung didalam #vivixshaklee mampu :
.
✨Membantu melambatkan penuaan sel. .
✨Melindungi dan memperbaiki sel ; setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. .
✨Melambatkan pembentukkan AGE ; penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
✨Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ; tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
.
013-2743234
013-2743234
013-2743234
MasterToBe Fathia Edora
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 10:04 AM (UTC)
3
0 Normal
Assalamualaikum 🤗
.
Meh nak share pasal supplement yang terbaikkk and the best ever!VIVIX SHAKLEE 💋
.
Kenapa Vivix?
Diformulasi dari empat bahan asas yang memang sukar didapati iaitu Muscadine Grape ( Africa ), Puple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum, vivix bukan sahaja bertindak sebagai anti penuaan, tetapi juga sebagai anti kanser, anti infection dan juga mempunyaii banyaaaak faedah dari segi kesihatan.2 bahan terpenting yang kaya dengan antioksida, polifenol & resveratrol yang terkandung didalam #vivixshaklee mampu :
.
✨Membantu melambatkan penuaan sel. .
✨Melindungi dan memperbaiki sel ; setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. .
✨Melambatkan pembentukkan AGE ; penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
✨Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ; tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
.
013-2743234
013-2743234
013-2743234
MasterToBe Fathia Edora
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 10:03 AM (UTC)
2
0 Normal
Assalamualaikum 🤗
.
Meh nak share pasal supplement yang terbaikkk and the best ever!VIVIX SHAKLEE 💋
.
Kenapa Vivix?
Diformulasi dari empat bahan asas yang memang sukar didapati iaitu Muscadine Grape ( Africa ), Puple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum, vivix bukan sahaja bertindak sebagai anti penuaan, tetapi juga sebagai anti kanser, anti infection dan juga mempunyaii banyaaaak faedah dari segi kesihatan.2 bahan terpenting yang kaya dengan antioksida, polifenol & resveratrol yang terkandung didalam #vivixshaklee mampu :
.
✨Membantu melambatkan penuaan sel. .
✨Melindungi dan memperbaiki sel ; setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. .
✨Melambatkan pembentukkan AGE ; penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
✨Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ; tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
.
013-2743234
013-2743234
013-2743234
MasterToBe Fathia Edora
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 10:02 AM (UTC)
2
0 Normal
Assalamualaikum 🤗
.
Meh nak share pasal supplement yang terbaikkk and the best ever!VIVIX SHAKLEE 💋
.
Kenapa Vivix?
Diformulasi dari empat bahan asas yang memang sukar didapati iaitu Muscadine Grape ( Africa ), Puple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum, vivix bukan sahaja bertindak sebagai anti penuaan, tetapi juga sebagai anti kanser, anti infection dan juga mempunyaii banyaaaak faedah dari segi kesihatan.2 bahan terpenting yang kaya dengan antioksida, polifenol & resveratrol yang terkandung didalam #vivixshaklee mampu :
.
✨Membantu melambatkan penuaan sel. .
✨Melindungi dan memperbaiki sel ; setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. .
✨Melambatkan pembentukkan AGE ; penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
✨Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ; tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
.
013-2743234
013-2743234
013-2743234
MasterToBe Fathia Edora
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
User Image shaklee.distributor.fathia Posted: Nov 24, 2017 10:02 AM (UTC)
3
0 Normal
Assalamualaikum 🤗
.
Meh nak share pasal supplement yang terbaikkk and the best ever!VIVIX SHAKLEE 💋
.
Kenapa Vivix?
Diformulasi dari empat bahan asas yang memang sukar didapati iaitu Muscadine Grape ( Africa ), Puple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum, vivix bukan sahaja bertindak sebagai anti penuaan, tetapi juga sebagai anti kanser, anti infection dan juga mempunyaii banyaaaak faedah dari segi kesihatan.2 bahan terpenting yang kaya dengan antioksida, polifenol & resveratrol yang terkandung didalam #vivixshaklee mampu :
.
✨Membantu melambatkan penuaan sel. .
✨Melindungi dan memperbaiki sel ; setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. .
✨Melambatkan pembentukkan AGE ; penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. .
✨Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ; tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)
.
.
013-2743234
013-2743234
013-2743234
MasterToBe Fathia Edora
.
#shaklee
#shakleepromosi
#shakleekotabharu
#shakleekualakrai
#shakleerembau
#shakleeterengganu
#shakleemanir
#shakleemarang
#shakleeseberangtakir
#shakleekotakinabalu
#shakleegeorgetown
#shakleesetkurus
#shakleesetcantik
#shakleesetresdung
#shakleebyfathiaedora
#shakleesethamil
#shakleesetpantang
#shakleesetsubur
#shakleemigrain
#shakleereadystock
#shakleecodshahalam
#shakleesetsendi
#shakleepahang
#shakleekualalumpur
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleemsu
#shakleepoliteknik
#shakleeskincare
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 24, 2017 9:43 AM (UTC)
6
0 Normal
VIVIX SUPER POWER
.
Korang tau tak dalam banyak-banyak produk shaklee yg nie paling power? Maybe tak ramai yg tau pasal VIVIX nie. Tapi, kalau yg dah tau mesti tahu kehebatan VIVIX nie.
.
VIVIX
✨Agen anti penuaan, nampak awet muda
✨Antioksida yg kuat membantu perawatan penyakit kronik
✨Membantu dalam kesuburan suami isteri
✨Mengawal kolestrol dalam darah
✨Membantu pemulihan DNA badan yg rosak
✨Membantu mengurangkan rasa ingin merokok
.
So ni la antara kelebihan VIVIX nie. Ramai yg tak tau dan tak jelas. Tapi kalau dah try, memang confirm la jatuh cinta dengan Shaklee❤️
.
Harga pasaran : RM460
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 24, 2017 9:42 AM (UTC)
5
0 Normal
VIVIX SUPER POWER
.
Korang tau tak dalam banyak-banyak produk shaklee yg nie paling power? Maybe tak ramai yg tau pasal VIVIX nie. Tapi, kalau yg dah tau mesti tahu kehebatan VIVIX nie.
.
VIVIX
✨Agen anti penuaan, nampak awet muda
✨Antioksida yg kuat membantu perawatan penyakit kronik
✨Membantu dalam kesuburan suami isteri
✨Mengawal kolestrol dalam darah
✨Membantu pemulihan DNA badan yg rosak
✨Membantu mengurangkan rasa ingin merokok
.
So ni la antara kelebihan VIVIX nie. Ramai yg tak tau dan tak jelas. Tapi kalau dah try, memang confirm la jatuh cinta dengan Shaklee❤️
.
Harga pasaran : RM460
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 24, 2017 9:42 AM (UTC)
6
0 Normal
VIVIX SUPER POWER
.
Korang tau tak dalam banyak-banyak produk shaklee yg nie paling power? Maybe tak ramai yg tau pasal VIVIX nie. Tapi, kalau yg dah tau mesti tahu kehebatan VIVIX nie.
.
VIVIX
✨Agen anti penuaan, nampak awet muda
✨Antioksida yg kuat membantu perawatan penyakit kronik
✨Membantu dalam kesuburan suami isteri
✨Mengawal kolestrol dalam darah
✨Membantu pemulihan DNA badan yg rosak
✨Membantu mengurangkan rasa ingin merokok
.
So ni la antara kelebihan VIVIX nie. Ramai yg tak tau dan tak jelas. Tapi kalau dah try, memang confirm la jatuh cinta dengan Shaklee❤️
.
Harga pasaran : RM460
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei