Toggle navigation

#shakleeklcc13,329 POSTS

Post Content
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 20, 2017 9:40 AM (UTC)
2
0 Normal
STRESS DENGAN JERAWAT!!
.
Siapa yg jenis jerawat suka keluar time period ke, stress ke, sesuai la consume Vita C Shaklee nie. Sbb akan buat jerawat korang segan nak naik😍
.
Vita C Plus ( tahan 6 bulan )
💟 Menghilangkan jeragat, mengurangkan parut dan kedut
💟 Menghalang kenaikan jerawat di wajah
💟 Menghilangkan sunburn
💟 Immune booster
💟 Menghalang dari terkena jangkitan demam ataupun selsema
💟 Menjadikan kulit lebih cerah
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 20, 2017 9:40 AM (UTC)
3
0 Normal
STRESS DENGAN JERAWAT!!
.
Siapa yg jenis jerawat suka keluar time period ke, stress ke, sesuai la consume Vita C Shaklee nie. Sbb akan buat jerawat korang segan nak naik😍
.
Vita C Plus ( tahan 6 bulan )
💟 Menghilangkan jeragat, mengurangkan parut dan kedut
💟 Menghalang kenaikan jerawat di wajah
💟 Menghilangkan sunburn
💟 Immune booster
💟 Menghalang dari terkena jangkitan demam ataupun selsema
💟 Menjadikan kulit lebih cerah
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image ajhealthyliving Posted: Nov 20, 2017 7:48 AM (UTC)
1
0 Normal
HELLO BABY!
.
Korang korang meh sini. Ada benda nak bagitahu ni.
.
Shaklee ada produk baru tau. Produk apa?
.
Produk Baby! Yeayy!!
.
Dalam set ni ada 3 barang tau :
.
🌸 SHAKLEE BABY GENTLE WASH
🌸 SHAKLEE BABY SOOTHING LOTION 🌸 SHAKLEE BABY MASSAGE OIL
.
Apa yang bestnya Shaklee Baby ni?
.
🌸 Certified Organic Ingredients
🌸 Clinically & pediatrician tested
🌸 pH balanced
🌸 No paraben
🌸 No fragrance
🌸 No 1,4-dioxane
🌸 No phthalates
🌸 No bisphenol-A
🌸 No formaldehyde
🌸 No artificial color
🌸 No sodium lauryl sulfate (SLS)
.
Yang penting memang ORGANIK dan takde bahan-bahan berbahaya. Tu yang paling kena check tau mommies sekalian.
.
So pada mommies yang tengah cari produk baby yang selamat dan organik, boleh lah cuba Shaklee Baby ni ye.
.
Nak tanya pape, contact je Aida eh.😆
.
AJ Healthy Living
0148081378
.
#shakleebaby
#shakleeklcc
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleesrigombak
#shakleegombaksetia
#shakleegreenwood
#shakleesetapak
#shakleedanaukota
#shakleetamanmelati
#shakleewangsamaju
#shakleesrirampai
#shakleesetiawangsa
#shakleekuantan
User Image ajhealthyliving Posted: Nov 20, 2017 7:47 AM (UTC)
3
0 Normal
HELLO BABY!
.
Korang korang meh sini. Ada benda nak bagitahu ni.
.
Shaklee ada produk baru tau. Produk apa?
.
Produk Baby! Yeayy!!
.
Dalam set ni ada 3 barang tau :
.
🌸 SHAKLEE BABY GENTLE WASH
🌸 SHAKLEE BABY SOOTHING LOTION 🌸 SHAKLEE BABY MASSAGE OIL
.
Apa yang bestnya Shaklee Baby ni?
.
🌸 Certified Organic Ingredients
🌸 Clinically & pediatrician tested
🌸 pH balanced
🌸 No paraben
🌸 No fragrance
🌸 No 1,4-dioxane
🌸 No phthalates
🌸 No bisphenol-A
🌸 No formaldehyde
🌸 No artificial color
🌸 No sodium lauryl sulfate (SLS)
.
Yang penting memang ORGANIK dan takde bahan-bahan berbahaya. Tu yang paling kena check tau mommies sekalian.
.
So pada mommies yang tengah cari produk baby yang selamat dan organik, boleh lah cuba Shaklee Baby ni ye.
.
Nak tanya pape, contact je Aida eh.😆
.
AJ Healthy Living
0148081378
.
#shakleebaby
#shakleeklcc
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleesrigombak
#shakleegombaksetia
#shakleegreenwood
#shakleesetapak
#shakleedanaukota
#shakleetamanmelati
#shakleewangsamaju
#shakleesrirampai
#shakleesetiawangsa
#shakleekuantan
User Image ajhealthyliving Posted: Nov 20, 2017 7:47 AM (UTC)
0 0 Normal
HELLO BABY!
.
Korang korang meh sini. Ada benda nak bagitahu ni.
.
Shaklee ada produk baru tau. Produk apa?
.
Produk Baby! Yeayy!!
.
Dalam set ni ada 3 barang tau :
.
🌸 SHAKLEE BABY GENTLE WASH
🌸 SHAKLEE BABY SOOTHING LOTION 🌸 SHAKLEE BABY MASSAGE OIL
.
Apa yang bestnya Shaklee Baby ni?
.
🌸 Certified Organic Ingredients
🌸 Clinically & pediatrician tested
🌸 pH balanced
🌸 No paraben
🌸 No fragrance
🌸 No 1,4-dioxane
🌸 No phthalates
🌸 No bisphenol-A
🌸 No formaldehyde
🌸 No artificial color
🌸 No sodium lauryl sulfate (SLS)
.
Yang penting memang ORGANIK dan takde bahan-bahan berbahaya. Tu yang paling kena check tau mommies sekalian.
.
So pada mommies yang tengah cari produk baby yang selamat dan organik, boleh lah cuba Shaklee Baby ni ye.
.
Nak tanya pape, contact je Aida eh.😆
.
AJ Healthy Living
0148081378
.
#shakleebaby
#shakleeklcc
#shakleeuia
#shakleegombak
#shakleesrigombak
#shakleegombaksetia
#shakleegreenwood
#shakleesetapak
#shakleedanaukota
#shakleetamanmelati
#shakleewangsamaju
#shakleesrirampai
#shakleesetiawangsa
#shakleekuantan
User Image vitaminbyamalyna Posted: Nov 20, 2017 7:41 AM (UTC)
0 0 Normal
Dah try consume macam macam untuk kurangkan berat??? But still tak kurus kurus 🤔
.
.
Hmm tak boleh jadi nih ramai pengguna tegar shaklee dah kurus berkilo kilo.. nampak gayanye kena stick to SET KURUS SHAKLEE
.
.
Nak tahu tak kenapa shakee special????
.
.
Sebabnya pengguna tegar shaklee bukan je DAPAT KURUS tau.. KULIT PUN BOLEH LICIN FLAWLESS pada masa yg sama😉.
.
.
Haa nampak tak supplement shaklee yg MULTIFUNCTION nih. Sebab tuh SIAPA YG ONCE DAH CONSUME SET KURUS SHAKLEE tak nak tukar tukar supplement lain dah depa sebab dah jatuh chenta.
.
.
Ramai customer shaklee cakap "Eh matlamat utama kita NAK KURUS je awak, tak sangka at the same time SKIN PUN BOLEH JADI LICIN FLAWLESS bila ADD ON PROTEIN ESP etc...." 🙈🙈🙈
.
.
Dalam SET KURUS SHAKLEE ada ESP, CINCH, OMEGA GUARD, LECITHIN, ALFALFA, HERBLAX
.
.
Special sangat KONSEP KURUS SHAKLEE di mana SHAKLEE BANTU
✔BAKAR
✔BUANG
✔BINA
.
.
KONSEP MUDAH SET KURUS SHAKLEE
.
🌸 Bakar ▶Omega Guard/Lecithin 🔥 Nak kurus? OMEGA ni fungsi die utk BAKAR LEMAK sehingga ke lapisan dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin akan mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang▶Herblax/Alfalfa 💩 Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸Bina▶ ESP/Cinch💪 Kenapa kena bina otot?? Kesilapan terbesar kita kalau nak kurus, nak buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesannya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kita dah buat. Jadi lah yoyo effect 🙈
.
ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. CINCH SHAKE bagus untuk yg betul2 nak kurus dan diet seimbang, CINCH SHAKE ni juga boleh dijadikan sbg MEAL REPLACEMENT.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut boleh terus whatsapp amal 😊 Amal akan suggest SET SLIMMING yg SESUAI dengan condition dan budget awak okay ✌
.
Your trusted SID
Amalyna
0193261289

#sayajual #bazarpaknil #sayajualshaklee #shakleeoriginal #shakleemalaysia #shakleekl #shakleekualalumpur #shakleeklcc #shakleeampang #shakleeampangpark #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleebangsar #shakleeklang
User Image vitaminbyamalyna Posted: Nov 20, 2017 7:41 AM (UTC)
2
0 Normal
Dah try consume macam macam untuk kurangkan berat??? But still tak kurus kurus 🤔
.
.
Hmm tak boleh jadi nih ramai pengguna tegar shaklee dah kurus berkilo kilo.. nampak gayanye kena stick to SET KURUS SHAKLEE
.
.
Nak tahu tak kenapa shakee special????
.
.
Sebabnya pengguna tegar shaklee bukan je DAPAT KURUS tau.. KULIT PUN BOLEH LICIN FLAWLESS pada masa yg sama😉.
.
.
Haa nampak tak supplement shaklee yg MULTIFUNCTION nih. Sebab tuh SIAPA YG ONCE DAH CONSUME SET KURUS SHAKLEE tak nak tukar tukar supplement lain dah depa sebab dah jatuh chenta.
.
.
Ramai customer shaklee cakap "Eh matlamat utama kita NAK KURUS je awak, tak sangka at the same time SKIN PUN BOLEH JADI LICIN FLAWLESS bila ADD ON PROTEIN ESP etc...." 🙈🙈🙈
.
.
Dalam SET KURUS SHAKLEE ada ESP, CINCH, OMEGA GUARD, LECITHIN, ALFALFA, HERBLAX
.
.
Special sangat KONSEP KURUS SHAKLEE di mana SHAKLEE BANTU
✔BAKAR
✔BUANG
✔BINA
.
.
KONSEP MUDAH SET KURUS SHAKLEE
.
🌸 Bakar ▶Omega Guard/Lecithin 🔥 Nak kurus? OMEGA ni fungsi die utk BAKAR LEMAK sehingga ke lapisan dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin akan mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang▶Herblax/Alfalfa 💩 Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸Bina▶ ESP/Cinch💪 Kenapa kena bina otot?? Kesilapan terbesar kita kalau nak kurus, nak buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesannya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kita dah buat. Jadi lah yoyo effect 🙈
.
ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. CINCH SHAKE bagus untuk yg betul2 nak kurus dan diet seimbang, CINCH SHAKE ni juga boleh dijadikan sbg MEAL REPLACEMENT.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut boleh terus whatsapp amal 😊 Amal akan suggest SET SLIMMING yg SESUAI dengan condition dan budget awak okay ✌
.
Your trusted SID
Amalyna
0193261289

#sayajual #bazarpaknil #sayajualshaklee #shakleeoriginal #shakleemalaysia #shakleekl #shakleekualalumpur #shakleeklcc #shakleeampang #shakleeampangpark #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleebangsar #shakleeklang
User Image wellnesswithzara Posted: Nov 20, 2017 7:39 AM (UTC)
0 0 Normal
GENTLE WASH
.
New release !!
.
Kepada mommies, bakal mommies yang tengah mencari produk untuk baby uols..especially kalau nak cari yang hypoallergic, organic dan selamat digunakan untuk baby..meh beli..
.
Bukan untuk newborn sahaja, untuk seisi keluarga pon boleh terutamanya yang ada masalah kulit sensitif dan eczema..
.
Paling saya suka sebab ada massage oil sekali..masa baru tau baby rafeef g6pd hrtu susah betul nak mencari minyak telon yang sesuai..so skang senanglah 🤗
.
Selagi stock masih ada ya 😉
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
===================
012.346.2585. zara ismail
Your Health & Beauty Consultant
Ig @wellnesswithzara
.
p/s: For price, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .
Whatsapp saya untuk pengeposan seluruh Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia
.
#shakleeklcc
#shakleekampungrajauda
#shakleebrunei
#shakleebukitantarabangsa
#shakleebaby
#shakleerantaupanjang
#shakleepuncakjalil
#shakleenilaikolej
#shakleenci
#pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang
#shakleesepang
#shakleenilai
#shakleesalaktinggi
#shakleebukitjelutong #shakleekotakemuning
#shakleetamanandalas #shakleebukittinggiklang
#shakleetesconilai
#shakleemeru
#shakleeusim
#shakleeintikolej
#shakleemesamallnilai
#shakleealamanda
#shakleejampungrajauda
#shakleepandamaran
#shakleeportklang
#shakleepelabuhanklang
#babyproduct
#babiesrange
.
User Image wellnesswithzara Posted: Nov 20, 2017 7:38 AM (UTC)
0 0 Normal
MASSAGE OIL
.
New release !!
.
Kepada mommies, bakal mommies yang tengah mencari produk untuk baby uols..especially kalau nak cari yang hypoallergic, organic dan selamat digunakan untuk baby..meh beli..
.
Bukan untuk newborn sahaja, untuk seisi keluarga pon boleh terutamanya yang ada masalah kulit sensitif dan eczema..
.
Paling saya suka sebab ada massage oil sekali..masa baru tau baby rafeef g6pd hrtu susah betul nak mencari minyak telon yang sesuai..so skang senanglah 🤗
.
Selagi stock masih ada ya 😉
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
===================
012.346.2585. zara ismail
Your Health & Beauty Consultant
Ig @wellnesswithzara
.
p/s: For price, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .
Whatsapp saya untuk pengeposan seluruh Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia
.
#shakleeklcc
#shakleekampungrajauda
#shakleebrunei
#shakleebukitantarabangsa
#shakleebaby
#shakleerantaupanjang
#shakleepuncakjalil
#shakleenilaikolej
#shakleenci
#pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang
#shakleesepang
#shakleenilai
#shakleesalaktinggi
#shakleebukitjelutong #shakleekotakemuning
#shakleetamanandalas #shakleebukittinggiklang
#shakleetesconilai
#shakleemeru
#shakleeusim
#shakleeintikolej
#shakleemesamallnilai
#shakleealamanda
#shakleejampungrajauda
#shakleepandamaran
#shakleeportklang
#shakleepelabuhanklang
#babyproduct
#babiesrange
.
User Image wellnesswithzara Posted: Nov 20, 2017 7:37 AM (UTC)
1
0 Normal
Soothing Lotion

Bahan: Chamomile, Lavender, Minyak Rosemary, Minyak Vanila, Minyak Bunga Matahari, Minyak Biji Jojoba, Minyak Shea Butter Organic.
.
New release !!
.
Kepada mommies, bakal mommies yang tengah mencari produk untuk baby uols..especially kalau nak cari yang hypoallergic, organic dan selamat digunakan untuk baby..meh beli..
.
Bukan untuk newborn sahaja, untuk seisi keluarga pon boleh terutamanya yang ada masalah kulit sensitif dan eczema..
.
Paling saya suka sebab ada massage oil sekali..masa baru tau baby rafeef g6pd hrtu susah betul nak mencari minyak telon yang sesuai..so skang senanglah 🤗
.
Selagi stock masih ada ya 😉
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
===================
012.346.2585. zara ismail
Your Health & Beauty Consultant
Ig @wellnesswithzara
.
p/s: For price, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .
Whatsapp saya untuk pengeposan seluruh Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia
.
#shakleeklcc
#shakleekampungrajauda
#shakleebrunei
#shakleebukitantarabangsa
#shakleebaby
#shakleerantaupanjang
#shakleepuncakjalil
#shakleenilaikolej
#shakleenci
#pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang
#shakleesepang
#shakleenilai
#shakleesalaktinggi
#shakleebukitjelutong #shakleekotakemuning
#shakleetamanandalas #shakleebukittinggiklang
#shakleetesconilai
#shakleemeru
#shakleeusim
#shakleeintikolej
#shakleemesamallnilai
#shakleealamanda
#shakleejampungrajauda
#shakleepandamaran
#shakleeportklang
#shakleepelabuhanklang
#babyproduct
#babiesrange
.
User Image wellnesswithzara Posted: Nov 20, 2017 7:34 AM (UTC)
0 0 Normal
New release !!
.
Kepada mommies, bakal mommies yang tengah mencari produk untuk baby uols..especially kalau nak cari yang hypoallergic, organic dan selamat digunakan untuk baby..meh beli..
.
Bukan untuk newborn sahaja, untuk seisi keluarga pon boleh terutamanya yang ada masalah kulit sensitif dan eczema..
.
Paling saya suka sebab ada massage oil sekali..masa baru tau baby rafeef g6pd hrtu susah betul nak mencari minyak telon yang sesuai..so skang senanglah 🤗
.
Selagi stock masih ada ya 😉
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
===================
012.346.2585. zara ismail
Your Health & Beauty Consultant
Ig @wellnesswithzara
.
p/s: For price, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .
Whatsapp saya untuk pengeposan seluruh Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia
.
#shakleeklcc
#shakleekampungrajauda
#shakleebrunei
#shakleebukitantarabangsa
#shakleebaby
#shakleerantaupanjang
#shakleepuncakjalil
#shakleenilaikolej
#shakleenci
#pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang
#shakleesepang
#shakleenilai
#shakleesalaktinggi
#shakleebukitjelutong #shakleekotakemuning
#shakleetamanandalas #shakleebukittinggiklang
#shakleetesconilai
#shakleemeru
#shakleeusim
#shakleeintikolej
#shakleemesamallnilai
#shakleealamanda
#shakleejampungrajauda
#shakleepandamaran
#shakleeportklang
#shakleepelabuhanklang
#babyproduct
#babiesrange
.
User Image wellnesswithzara Posted: Nov 20, 2017 7:33 AM (UTC)
0 0 Normal
New release !!
.
Kepada mommies, bakal mommies yang tengah mencari produk untuk baby uols..especially kalau nak cari yang hypoallergic, organic dan selamat digunakan untuk baby..meh beli..
.
Bukan untuk newborn sahaja, untuk seisi keluarga pon boleh terutamanya yang ada masalah kulit sensitif dan eczema..
.
Paling saya suka sebab ada massage oil sekali..masa baru tau baby rafeef g6pd hrtu susah betul nak mencari minyak telon yang sesuai..so skang senanglah 🤗
.
Selagi stock masih ada ya 😉
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
===================
012.346.2585. zara ismail
Your Health & Beauty Consultant
Ig @wellnesswithzara
.
p/s: For price, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .
Whatsapp saya untuk pengeposan seluruh Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia
.
#shakleeklcc
#shakleekampungrajauda
#shakleebrunei
#shakleebukitantarabangsa
#shakleebaby
#shakleerantaupanjang
#shakleepuncakjalil
#shakleenilaikolej
#shakleenci
#pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang
#shakleesepang
#shakleenilai
#shakleesalaktinggi
#shakleebukitjelutong #shakleekotakemuning
#shakleetamanandalas #shakleebukittinggiklang
#shakleetesconilai
#shakleemeru
#shakleeusim
#shakleeintikolej
#shakleemesamallnilai
#shakleealamanda
#shakleejampungrajauda
#shakleepandamaran
#shakleeportklang
#shakleepelabuhanklang
#babyproduct
#babiesrange
.
User Image wellnesswithzara Posted: Nov 20, 2017 7:32 AM (UTC)
1
0 Normal
New release !!
.
Kepada mommies, bakal mommies yang tengah mencari produk untuk baby uols..especially kalau nak cari yang hypoallergic, organic dan selamat digunakan untuk baby..meh beli..
.
Bukan untuk newborn sahaja, untuk seisi keluarga pon boleh terutamanya yang ada masalah kulit sensitif dan eczema..
.
Paling saya suka sebab ada massage oil sekali..masa baru tau baby rafeef g6pd hrtu susah betul nak mencari minyak telon yang sesuai..so skang senanglah 🤗
.
Selagi stock masih ada ya 😉
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
===================
012.346.2585. zara ismail
Your Health & Beauty Consultant
Ig @wellnesswithzara
.
p/s: For price, please whatsapp 0123462585 😊
.
Thank you in advance .
Whatsapp saya untuk pengeposan seluruh Malaysia, Singapore, Brunei & Indonesia
.
#shakleeklcc
#shakleekampungrajauda
#shakleebrunei
#shakleebukitantarabangsa
#shakleebaby
#shakleerantaupanjang
#shakleepuncakjalil
#shakleenilaikolej
#shakleenci
#pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang
#shakleesepang
#shakleenilai
#shakleesalaktinggi
#shakleebukitjelutong #shakleekotakemuning
#shakleetamanandalas #shakleebukittinggiklang
#shakleetesconilai
#shakleemeru
#shakleeusim
#shakleeintikolej
#shakleemesamallnilai
#shakleealamanda
#shakleejampungrajauda
#shakleepandamaran
#shakleeportklang
#shakleepelabuhanklang
#babyproduct
#babiesrange
.
User Image jelitabywani Posted: Nov 20, 2017 7:25 AM (UTC)
2
0 Normal
VITAMIN CANTIK DAN SIHAT😍
.
Nak tak Wani kongsikan Vitamin yang membantu untuk tampil lebih cantik dan paling penting sihat.
.
Semestinya Vita-C! Wajib ada sebotol di rumah masing-masing taw.
.
Vita-C Plus 🍅
🍅Satu botol tahan sehingga 6 bulan! Sangat jimat.
🍅Hanya berharga RM0.5 sahaja sehari, tapi manfaat tu memang berganda-ganda.
🍅Mengurangkan resdung dan gatal-gatal di hidung.
🍅Mengurangkan jangkitan selsema.
🍅Meningkatkan antibodi badan.
🍅Kulit lebih cerah sekata.
🍅Jerawat susah nak singgah.
🍅Membentuk kolagen dalam kulit.
🍅Melambatkan proses penuaan.
🍅Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍅Perlindungan daripada sinar UV.
🍅Mengurangkan kesan sunburn.
🍅Kulit lebih glowing dan radiant.
.
Wani|012-4448596
.
#shakleevitacplus
#vitacplusshaklee
#vitacshaklee
#shakleevitac
#promosivitacshaklee
#vitacshakleepromo
#vitacmurah
#setkecantikanshaklee
#setkecantikan
#setjerawat
#setresdung
#beautyset
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleeuia
#shakleekptmcheras
#shakleepnb
#shakleeklcc
#shakleeampangpark
#shakleetabunghaji
#shakleeampangpoint
#shakleepandanindah
#shakleepandan
#shakleepandanjaya
#shakleecheras
#shakleewangsamaju
#shakleekampungpandan
#shakleemurah
#iloveshaklee
#shakleemalaysia
User Image jelitabywani Posted: Nov 20, 2017 7:25 AM (UTC)
1
0 Normal
VITAMIN CANTIK DAN SIHAT😍
.
Nak tak Wani kongsikan Vitamin yang membantu untuk tampil lebih cantik dan paling penting sihat.
.
Semestinya Vita-C! Wajib ada sebotol di rumah masing-masing taw.
.
Vita-C Plus 🍅
🍅Satu botol tahan sehingga 6 bulan! Sangat jimat.
🍅Hanya berharga RM0.5 sahaja sehari, tapi manfaat tu memang berganda-ganda.
🍅Mengurangkan resdung dan gatal-gatal di hidung.
🍅Mengurangkan jangkitan selsema.
🍅Meningkatkan antibodi badan.
🍅Kulit lebih cerah sekata.
🍅Jerawat susah nak singgah.
🍅Membentuk kolagen dalam kulit.
🍅Melambatkan proses penuaan.
🍅Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍅Perlindungan daripada sinar UV.
🍅Mengurangkan kesan sunburn.
🍅Kulit lebih glowing dan radiant.
.
Wani|012-4448596
.
#shakleevitacplus
#vitacplusshaklee
#vitacshaklee
#shakleevitac
#promosivitacshaklee
#vitacshakleepromo
#vitacmurah
#setkecantikanshaklee
#setkecantikan
#setjerawat
#setresdung
#beautyset
#shakleeampang
#shakleegombak
#shakleeuia
#shakleekptmcheras
#shakleepnb
#shakleeklcc
#shakleeampangpark
#shakleetabunghaji
#shakleeampangpoint
#shakleepandanindah
#shakleepandan
#shakleepandanjaya
#shakleecheras
#shakleewangsamaju
#shakleekampungpandan
#shakleemurah
#iloveshaklee
#shakleemalaysia
User Image vitaminbyamalyna Posted: Nov 20, 2017 7:21 AM (UTC)
2
0 Normal
Dah try consume macam macam untuk kurangkan berat??? But still tak kurus kurus 🤔
.
.
Hmm tak boleh jadi nih ramai pengguna tegar shaklee dah kurus berkilo kilo.. nampak gayanye kena stick to SET KURUS SHAKLEE
.
.
Nak tahu tak kenapa shakee special????
.
.
Sebabnya pengguna tegar shaklee bukan je DAPAT KURUS tau.. KULIT PUN BOLEH LICIN FLAWLESS pada masa yg sama😉.
.
.
Haa nampak tak supplement shaklee yg MULTIFUNCTION nih. Sebab tuh SIAPA YG ONCE DAH CONSUME SET KURUS SHAKLEE tak nak tukar tukar supplement lain dah depa sebab dah jatuh chenta.
.
.
Ramai customer shaklee cakap "Eh matlamat utama kita NAK KURUS je awak, tak sangka at the same time SKIN PUN BOLEH JADI LICIN FLAWLESS bila ADD ON PROTEIN ESP etc...." 🙈🙈🙈
.
.
Dalam SET KURUS SHAKLEE ada ESP, CINCH, OMEGA GUARD, LECITHIN, ALFALFA, HERBLAX
.
.
Special sangat KONSEP KURUS SHAKLEE di mana SHAKLEE BANTU
✔BAKAR
✔BUANG
✔BINA
.
.
KONSEP MUDAH SET KURUS SHAKLEE
.
🌸 Bakar ▶Omega Guard/Lecithin 🔥 Nak kurus? OMEGA ni fungsi die utk BAKAR LEMAK sehingga ke lapisan dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin akan mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang▶Herblax/Alfalfa 💩 Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸Bina▶ ESP/Cinch💪 Kenapa kena bina otot?? Kesilapan terbesar kita kalau nak kurus, nak buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesannya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kita dah buat. Jadi lah yoyo effect 🙈
.
ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. CINCH SHAKE bagus untuk yg betul2 nak kurus dan diet seimbang, CINCH SHAKE ni juga boleh dijadikan sbg MEAL REPLACEMENT.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut boleh terus whatsapp amal 😊 Amal akan suggest SET SLIMMING yg SESUAI dengan condition dan budget awak okay ✌
.
Your trusted SID
Amalyna
0193261289

#sayajual #bazarpaknil #sayajualshaklee #shakleeoriginal #shakleemalaysia #shakleekl #shakleekualalumpur #shakleeklcc #shakleeampang #shakleeampangpark #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleebangsar #shakleeklang
User Image ajhealthyliving Posted: Nov 20, 2017 7:12 AM (UTC)
3
0 Normal
IT'S TODAY GUYS!
.
Shaklee Baby is now available.
.
Eii tak sabarnya nak beli untuk Sofea! Memang totally Shaklee Baby lah budak tu. Haha.😃
.
Mommies semua taknak ke belikan untuk anak-anak kesayangan?
.
Berminat contact je Aida okay.
.
www.wasap.my/60148081378
.
AJ Healthy Living
0148081378
.
#shakleebaby
#shakleeklcc
#shakleegombak
#shakleegombaksetia
#shakleesrigombak
#shakleeuia
#shakleesetapak
#shakleedanaukota
#shakleegreenwood
#shakleetamanmelati
#shakleewangsamaju
#shakleesrirampai
#shakleesetiawangsa
#shakleekuantan
User Image ajhealthyliving Posted: Nov 20, 2017 7:11 AM (UTC)
1
0 Normal
IT'S TODAY GUYS!
.
Shaklee Baby is now available.
.
Eii tak sabarnya nak beli untuk Sofea! Memang totally Shaklee Baby lah budak tu. Haha.😃
.
Mommies semua taknak ke belikan untuk anak-anak kesayangan?
.
Berminat contact je Aida okay.
.
www.wasap.my/60148081378
.
AJ Healthy Living
0148081378
.
#shakleebaby
#shakleeklcc
#shakleegombak
#shakleegombaksetia
#shakleesrigombak
#shakleeuia
#shakleesetapak
#shakleedanaukota
#shakleegreenwood
#shakleetamanmelati
#shakleewangsamaju
#shakleesrirampai
#shakleesetiawangsa
#shakleekuantan
User Image ajhealthyliving Posted: Nov 20, 2017 7:11 AM (UTC)
3
0 Normal
IT'S TODAY GUYS!
.
Shaklee Baby is now available.
.
Eii tak sabarnya nak beli untuk Sofea! Memang totally Shaklee Baby lah budak tu. Haha.😃
.
Mommies semua taknak ke belikan untuk anak-anak kesayangan?
.
Berminat contact je Aida okay.
.
www.wasap.my/60148081378
.
AJ Healthy Living
0148081378
.
#shakleebaby
#shakleeklcc
#shakleegombak
#shakleegombaksetia
#shakleesrigombak
#shakleeuia
#shakleesetapak
#shakleedanaukota
#shakleegreenwood
#shakleetamanmelati
#shakleewangsamaju
#shakleesrirampai
#shakleesetiawangsa
#shakleekuantan
User Image vitaminbyamalyna Posted: Nov 20, 2017 5:42 AM (UTC)
2
0 Normal
Dah try consume macam macam untuk kurangkan berat??? But still tak kurus kurus 🤔
.
.
Hmm tak boleh jadi nih ramai pengguna tegar shaklee dah kurus berkilo kilo.. nampak gayanye kena stick to SET KURUS SHAKLEE
.
.
Nak tahu tak kenapa shakee special????
.
.
Sebabnya pengguna tegar shaklee bukan je DAPAT KURUS tau.. KULIT PUN BOLEH LICIN FLAWLESS pada masa yg sama😉.
.
.
Haa nampak tak supplement shaklee yg MULTIFUNCTION nih. Sebab tuh SIAPA YG ONCE DAH CONSUME SET KURUS SHAKLEE tak nak tukar tukar supplement lain dah depa sebab dah jatuh chenta.
.
.
Ramai customer shaklee cakap "Eh matlamat utama kita NAK KURUS je awak, tak sangka at the same time SKIN PUN BOLEH JADI LICIN FLAWLESS bila ADD ON PROTEIN ESP etc...." 🙈🙈🙈
.
.
Dalam SET KURUS SHAKLEE ada ESP, CINCH, OMEGA GUARD, LECITHIN, ALFALFA, HERBLAX
.
.
Special sangat KONSEP KURUS SHAKLEE di mana SHAKLEE BANTU
✔BAKAR
✔BUANG
✔BINA
.
.
KONSEP MUDAH SET KURUS SHAKLEE
.
🌸 Bakar ▶Omega Guard/Lecithin 🔥 Nak kurus? OMEGA ni fungsi die utk BAKAR LEMAK sehingga ke lapisan dalam. Organ dalaman pun makin sihat. Lecithin akan mencairkan lemak sebelum menjadi tepu.
.
🌸 Buang▶Herblax/Alfalfa 💩 Membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar, menyahkan segala toksin dalam badan dan membersihkan usus.
.
🌸Bina▶ ESP/Cinch💪 Kenapa kena bina otot?? Kesilapan terbesar kita kalau nak kurus, nak buang lemak je tapi tak nak bina otot. Kesannya, lepas diet badan cepat naik berat semula. Kan dah rugi semua diet yg kita dah buat. Jadi lah yoyo effect 🙈
.
ESP mampu mengawal selera makan supaya tak selalu mengunyah. CINCH SHAKE bagus untuk yg betul2 nak kurus dan diet seimbang, CINCH SHAKE ni juga boleh dijadikan sbg MEAL REPLACEMENT.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut boleh terus whatsapp amal 😊 Amal akan suggest SET SLIMMING yg SESUAI dengan condition dan budget awak okay ✌
.
Your trusted SID
Amalyna
0193261289

#sayajual #bazarpaknil #sayajualshaklee #shakleeoriginal #shakleemalaysia #shakleekl #shakleekualalumpur #shakleeklcc #shakleeampang #shakleeampangpark #shakleeselangor #shakleewangsamaju #shakleebangsar #shakleeklang

Hashtags found on this page