Toggle navigation

#shakleekerinchi1,837 POSTS

Post Content
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 17, 2018 1:14 AM (UTC)

2
1 Normal
Assalamualaikum. Morning! Huihui dah breakfast keeee. Nie nak share resepi ESP lagi.
.
Untuk yg sukaaaaaa sangat minum susu, boleh mix kan ESP + fresh milk tau tauuu! 250ml fresh milk + 2 sudu besar ESP.
.
Shake shake lepas tu boleh minum. Confirm pencinta susu nie suka gilaaaa! Sebab mmg sedap tak tipu hihii.
.
So korang boleh la cuba yaa! Yg takde ESP lagi? Meh grab ngan kite. Tgh promo kaw kaw nie rugi oi tak grab!
.
.
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 17, 2018 1:13 AM (UTC)

3
1 Normal
Assalamualaikum. Morning! Huihui dah breakfast keeee. Nie nak share resepi ESP lagi.
.
Untuk yg sukaaaaaa sangat minum susu, boleh mix kan ESP + fresh milk tau tauuu! 250ml fresh milk + 2 sudu besar ESP.
.
Shake shake lepas tu boleh minum. Confirm pencinta susu nie suka gilaaaa! Sebab mmg sedap tak tipu hihii.
.
So korang boleh la cuba yaa! Yg takde ESP lagi? Meh grab ngan kite. Tgh promo kaw kaw nie rugi oi tak grab!
.
.
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 17, 2018 1:10 AM (UTC)

2
1 Normal
Assalamualaikum. Morning! Huihui dah breakfast keeee. Nie nak share resepi ESP lagi.
.
Untuk yg sukaaaaaa sangat minum susu, boleh mix kan ESP + fresh milk tau tauuu! 250ml fresh milk + 2 sudu besar ESP.
.
Shake shake lepas tu boleh minum. Confirm pencinta susu nie suka gilaaaa! Sebab mmg sedap tak tipu hihii.
.
So korang boleh la cuba yaa! Yg takde ESP lagi? Meh grab ngan kite. Tgh promo kaw kaw nie rugi oi tak grab!
.
.
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 12:55 PM (UTC)

6
1 Normal
ALFALFA AGEN DETOX
.
Korang rasa kenapa kalau korang makan apa apa supplemen mesti takde kesan? Beli supplemen mahal mahal tapi at the end tak bagi apa apa kesan!
.
Okay mcm nie ya, kita tak tau toksin dalam badan kita nie brapa byk. Sebab tu la supplemen susah nak serap. Sebenarnya kita kena detox badan dulu.
.
Detox badan sangat penting untuk membuang segala kotoran / toksin dalam badan kita. Toksin tu jugak la penyebab kulit kita tak sihat.
.
Nak detox mcm mana? Skrg nie byk sgt dah cara utk detox badan. Shaklee dah lama kluarkan alfalfa utk detox. Tp org tak perasan or mungkin tak ambik tau.
.
So sekarang dah faham kan? Cuba try detox then tengok apa hasilnya. Jangan simpan lagi toksin dalam badan!
.
Harga pasaran : RM70
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 12:54 PM (UTC)

5
1 Normal
ALFALFA AGEN DETOX
.
Korang rasa kenapa kalau korang makan apa apa supplemen mesti takde kesan? Beli supplemen mahal mahal tapi at the end tak bagi apa apa kesan!
.
Okay mcm nie ya, kita tak tau toksin dalam badan kita nie brapa byk. Sebab tu la supplemen susah nak serap. Sebenarnya kita kena detox badan dulu.
.
Detox badan sangat penting untuk membuang segala kotoran / toksin dalam badan kita. Toksin tu jugak la penyebab kulit kita tak sihat.
.
Nak detox mcm mana? Skrg nie byk sgt dah cara utk detox badan. Shaklee dah lama kluarkan alfalfa utk detox. Tp org tak perasan or mungkin tak ambik tau.
.
So sekarang dah faham kan? Cuba try detox then tengok apa hasilnya. Jangan simpan lagi toksin dalam badan!
.
Harga pasaran : RM70
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 12:53 PM (UTC)

6
1 Normal
ALFALFA AGEN DETOX
.
Korang rasa kenapa kalau korang makan apa apa supplemen mesti takde kesan? Beli supplemen mahal mahal tapi at the end tak bagi apa apa kesan!
.
Okay mcm nie ya, kita tak tau toksin dalam badan kita nie brapa byk. Sebab tu la supplemen susah nak serap. Sebenarnya kita kena detox badan dulu.
.
Detox badan sangat penting untuk membuang segala kotoran / toksin dalam badan kita. Toksin tu jugak la penyebab kulit kita tak sihat.
.
Nak detox mcm mana? Skrg nie byk sgt dah cara utk detox badan. Shaklee dah lama kluarkan alfalfa utk detox. Tp org tak perasan or mungkin tak ambik tau.
.
So sekarang dah faham kan? Cuba try detox then tengok apa hasilnya. Jangan simpan lagi toksin dalam badan!
.
Harga pasaran : RM70
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
Korang ada masalah rabun? Power spek mata makin bertambah? Jom cuba vitamin terbaik untuk mata ni #CAROTOMAX
.
KEBAIKAN CAROTOMAX
UNTUK RABUN MATA
.
✅Mempertingkatkan Penglihatan
✅Menghasilkan 'visual ungu' yang mengekalkan tahap penglihatan yang bagus dalam persekitaran yang gelap. .
Carotomax membantu menyelesaikan masalah penglihatan seperti nyctalopia (rabun malam), rabun dekat, presbyopic, astigmatism,
xerophthalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak(selaput mata), eye bags dan gegelung hitam di bawah mata.
.
KELEBIHAN CAROTOMAX :
SUMBER KAROTENA YANG LENGKAP
.
Mengandungi fitokimia karotena semulajadi yang lengkap untuk keperluan mata, kulit, membran mukosa yang sihat dan untuk lain-lain keperluan tubuh.
.
Info lanjut noleh DM @shaklee.by.cikmasland
ATAU wasap
.
CIKMAS
012-2218698
#shakleepantaidalam
#shakleebangsarsouth
#shakleekerinchi
#carotomaxvitaminmata
#vitaminuntukrabunjauh
#vitaminubtukrabundekat
#vitaminuntukrabunsilau
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 8:16 AM (UTC)

14
1 Normal
VITA C PLUS VITAMIN C TERBAIK😎
.
Korang tau tak vitamin c penting utk badan kita? Bukan setakat utk badan la, untuk cantik untuk sihat semua la. Kalau tak takkan la org nak cucuk vitamin c utk cantik kan?😏
.
Nak tau tak apa yg special sgt vitamin c Shaklee berbanding vitamin c lain kat pasaran? Meh kita list kat bawah nie eh👇🏻
.
✨Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
✨Mengurangkan simptom demam
✨Mengatasi masalah jerawat degil
✨Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
✨Mengurangkan kesan "sunburn"
✨Menjadikan kulit lebih gebu
✨Melembapkan kulit dari dalam
✨Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✨Tona kulit menjadi lebih sekata
✨Mengurangkan penyakit selsema
✨Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✨Mencerahkan kulit secara semulajadi
.
So kalau rasa nak cantik dan sihat dgn cara yg jimat, boleh la cuba SHAKLEE tau! Serius takkan menyesal. Meh whatsapp nadia cepat kalau berminat nak cuba😘
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 8:19 AM (UTC)

14
1 Normal
VITA C PLUS VITAMIN C TERBAIK😎
.
Korang tau tak vitamin c penting utk badan kita? Bukan setakat utk badan la, untuk cantik untuk sihat semua la. Kalau tak takkan la org nak cucuk vitamin c utk cantik kan?😏
.
Nak tau tak apa yg special sgt vitamin c Shaklee berbanding vitamin c lain kat pasaran? Meh kita list kat bawah nie eh👇🏻
.
✨Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
✨Mengurangkan simptom demam
✨Mengatasi masalah jerawat degil
✨Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
✨Mengurangkan kesan "sunburn"
✨Menjadikan kulit lebih gebu
✨Melembapkan kulit dari dalam
✨Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✨Tona kulit menjadi lebih sekata
✨Mengurangkan penyakit selsema
✨Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✨Mencerahkan kulit secara semulajadi
.
So kalau rasa nak cantik dan sihat dgn cara yg jimat, boleh la cuba SHAKLEE tau! Serius takkan menyesal. Meh whatsapp nadia cepat kalau berminat nak cuba😘
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 8:21 AM (UTC)

13
1 Normal
VITA C PLUS VITAMIN C TERBAIK😎
.
Korang tau tak vitamin c penting utk badan kita? Bukan setakat utk badan la, untuk cantik untuk sihat semua la. Kalau tak takkan la org nak cucuk vitamin c utk cantik kan?😏
.
Nak tau tak apa yg special sgt vitamin c Shaklee berbanding vitamin c lain kat pasaran? Meh kita list kat bawah nie eh👇🏻
.
✨Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
✨Mengurangkan simptom demam
✨Mengatasi masalah jerawat degil
✨Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
✨Mengurangkan kesan "sunburn"
✨Menjadikan kulit lebih gebu
✨Melembapkan kulit dari dalam
✨Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✨Tona kulit menjadi lebih sekata
✨Mengurangkan penyakit selsema
✨Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✨Mencerahkan kulit secara semulajadi
.
So kalau rasa nak cantik dan sihat dgn cara yg jimat, boleh la cuba SHAKLEE tau! Serius takkan menyesal. Meh whatsapp nadia cepat kalau berminat nak cuba😘
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 7:02 AM (UTC)

10
1 Normal
Tahniah kepada pemenang bertuah lucky draw! Nanti nadia akan terus pos ke rumah ya.
.
Yg tak menang jangan sedih sedih tauuu. In shaa Allah next time nadia buat lagi lucky draw hadiah yg laaaagiiii special.
.
Thankyou customerssss for supporting❤️❤️❤️
.
.
0146086386
Nurul Nadia
Founder of Triumph Millionaire
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 7:02 AM (UTC)

12
1 Normal
Tahniah kepada pemenang bertuah lucky draw! Nanti nadia akan terus pos ke rumah ya.
.
Yg tak menang jangan sedih sedih tauuu. In shaa Allah next time nadia buat lagi lucky draw hadiah yg laaaagiiii special.
.
Thankyou customerssss for supporting❤️❤️❤️
.
.
0146086386
Nurul Nadia
Founder of Triumph Millionaire
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 6:26 AM (UTC)

18
1 Normal
Tahniah kepada pemenang bertuah lucky draw! Nanti nadia akan terus pos ke rumah ya.
.
Yg tak menang jangan sedih sedih tauuu. In shaa Allah next time nadia buat lagi lucky draw hadiah yg laaaagiiii special.
.
Thankyou customerssss for supporting❤️❤️❤️
.
.
0146086386
Nurul Nadia
Founder of Triumph Millionaire
Pagi korang! Rindu... ❤️
.
Sihat ke cuaca sejuk2 ni 🤭 untuk boost imune , mari order Vitamin C utk korang & Nutriferon untuk anak2 korang. .
CikMas
012-2218698
#shakleepantaidalam
.
#shakleebycikmasland
#shakleebangsarsouth
#shakleekerinchi
#shakleekondorakyatpantaidalam
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 1:44 AM (UTC)

15
1 Normal
Setiap apa yg kita buat, tak boleh cepat give up. Kadang-kadang benda yg lambat, yg susah nak dapat tu sangat indah.
.
Rugi la kalau tengah jalan dah give up. Padahal kita tak tahu mungkin lagi sikit je nak dapat. Tapi sebab kita give up, terus tak dapat.
.
No matter what, keep going!💪🏻
.
GOOD MORNING🧡
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 1:42 AM (UTC)

9
1 Normal
SELAMAT PAGI🌸
.
Tgh siap nak pergi ofis ke tuu. Ke nak pergi kelas? Hehe. Pagi-pagi nie jgn lupa breakfast dulu tau. Nanti kesian perut masuk angin.
.
Sape yg dah try breakfast dgn ESP tu bagus. Mmg pilihan yg bijak😬 ESP mmg bagus kita minum waktu pagi sbb akan buat kita rasa kenyang. Dah la kenyang lepastu tenaga pulak cenggini👍🏻
.
ESP
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
✨ glowing skin
✨ kulit lagi cerah dan berseri
✨ memudarkan parut
✨ mengurangkan stretchmarks
✨ instant energy & breakfast
✨ memberi tenaga berpanjangan
✨ sumber protein lengkap
✨ rasa kenyang yang berpanjangan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 16, 2018 1:40 AM (UTC)

18
1 Clarendon
SELAMAT PAGI🌸
.
Tgh siap nak pergi ofis ke tuu. Ke nak pergi kelas? Hehe. Pagi-pagi nie jgn lupa breakfast dulu tau. Nanti kesian perut masuk angin.
.
Sape yg dah try breakfast dgn ESP tu bagus. Mmg pilihan yg bijak😬 ESP mmg bagus kita minum waktu pagi sbb akan buat kita rasa kenyang. Dah la kenyang lepastu tenaga pulak cenggini👍🏻
.
ESP
✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat
✨ glowing skin
✨ kulit lagi cerah dan berseri
✨ memudarkan parut
✨ mengurangkan stretchmarks
✨ instant energy & breakfast
✨ memberi tenaga berpanjangan
✨ sumber protein lengkap
✨ rasa kenyang yang berpanjangan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 15, 2018 12:58 PM (UTC)

11
1 Normal
Assalamualaikum❤️
.
Akhirnyaaa tiba masa untuk nadia umum nama pemenang bertuah esok. In shaa Allah nadia akan buat live di FB.
.
Siapa yg ada buat pembelian dari 1/12/17 - 15/1/18 , nama anda ada ya dalam list. So boleh add FB nadia ( Nurul Nadia Mazlan ) untuk join live esok.
.
Stay tuneee!💕
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 15, 2018 12:58 PM (UTC)

8
1 Normal
Assalamualaikum❤️
.
Akhirnyaaa tiba masa untuk nadia umum nama pemenang bertuah esok. In shaa Allah nadia akan buat live di FB.
.
Siapa yg ada buat pembelian dari 1/12/17 - 15/1/18 , nama anda ada ya dalam list. So boleh add FB nadia ( Nurul Nadia Mazlan ) untuk join live esok.
.
Stay tuneee!💕
User Image supplementsbynuna Posted: Jan 15, 2018 12:57 PM (UTC)

14
1 Normal
Assalamualaikum❤️
.
Akhirnyaaa tiba masa untuk nadia umum nama pemenang bertuah esok. In shaa Allah nadia akan buat live di FB.
.
Siapa yg ada buat pembelian dari 1/12/17 - 15/1/18 , nama anda ada ya dalam list. So boleh add FB nadia ( Nurul Nadia Mazlan ) untuk join live esok.
.
Stay tuneee!💕