Toggle navigation

#shakleekerinchi1,401 POSTS

Post Content
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 1:43 PM (UTC)
4
0 Normal
KULIT SIHAT BADAN SIHAT
.
Assalamualaikum😊 Sy nak tanya korang perasan tak skrg byk sgt product collagen? Kebanyakan product mesti ada collagen. Sebab apa? Sebab skrg org baru sedar collagen tu sangat bagus utk kulit.
.
Shaklee dah lama keluarkan product collagen nie tau sebab saintis dorang dah kaji dari dulu lagi untuk keluarkan product yg selamat dan sihat.
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee
🌹Merawat kulit kering dan menghilangkan parut
🌹Menghilangkan tanda penuaan
🌹Kulit semakin anjal dan gebu
🌹Mencerahkan kulit
🌹Menguatkan kuku
🌹Menguatkan tulang
🌹Mengurangkan kesakitan dan geseran sendi-sendi
.
Ni la antara kebaikan collagen bukan setakat utk kulit je tapi utk kesihatan satu badan. Jom grab satu sorang kita jaga kesihatan sama sama❤️
.
Harga pasaran : RM299
Sekotak boleh tahan 1 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 1:42 PM (UTC)
3
0 Normal
KULIT SIHAT BADAN SIHAT
.
Assalamualaikum😊 Sy nak tanya korang perasan tak skrg byk sgt product collagen? Kebanyakan product mesti ada collagen. Sebab apa? Sebab skrg org baru sedar collagen tu sangat bagus utk kulit.
.
Shaklee dah lama keluarkan product collagen nie tau sebab saintis dorang dah kaji dari dulu lagi untuk keluarkan product yg selamat dan sihat.
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee
🌹Merawat kulit kering dan menghilangkan parut
🌹Menghilangkan tanda penuaan
🌹Kulit semakin anjal dan gebu
🌹Mencerahkan kulit
🌹Menguatkan kuku
🌹Menguatkan tulang
🌹Mengurangkan kesakitan dan geseran sendi-sendi
.
Ni la antara kebaikan collagen bukan setakat utk kulit je tapi utk kesihatan satu badan. Jom grab satu sorang kita jaga kesihatan sama sama❤️
.
Harga pasaran : RM299
Sekotak boleh tahan 1 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 1:12 PM (UTC)
3
0 Normal
KULIT SIHAT BADAN SIHAT
.
Assalamualaikum😊 Sy nak tanya korang perasan tak skrg byk sgt product collagen? Kebanyakan product mesti ada collagen. Sebab apa? Sebab skrg org baru sedar collagen tu sangat bagus utk kulit.
.
Shaklee dah lama keluarkan product collagen nie tau sebab saintis dorang dah kaji dari dulu lagi untuk keluarkan product yg selamat dan sihat.
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee
🌹Merawat kulit kering dan menghilangkan parut
🌹Menghilangkan tanda penuaan
🌹Kulit semakin anjal dan gebu
🌹Mencerahkan kulit
🌹Menguatkan kuku
🌹Menguatkan tulang
🌹Mengurangkan kesakitan dan geseran sendi-sendi
.
Ni la antara kebaikan collagen bukan setakat utk kulit je tapi utk kesihatan satu badan. Jom grab satu sorang kita jaga kesihatan sama sama❤️
.
Harga pasaran : RM299
Sekotak boleh tahan 1 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 7:13 AM (UTC)
7
0 Normal
NAMPAK TUA DARIPADA USIA SEBENAR????
.
Umur 20 orang ingatkan 30, umur 30 orang ingatkan 40!!! Mesti ramai yg takut ada masalah macam nie kan!
.
Takut je tak guna kalau tak jaga dari awal betul tak? Sebab tu dari usia 20-an lagi dah kena ambik collagen. Collagen dalam badan kita berkurang bila usia kita makin meningkat.
.
❌ KULIT BERKEDUT
❌ KULIT KENDUR
❌ JERAGAT
❌ PARUT HITAM
❌ KULIT GELAP
.
Ni antara masalah yg selalu terjadi bila usia makin meningkat. Pengambilan collagen sangat lah digalakkan tau tak!
.
Meh whatsapp kalau nak grab collagen powder shaklee! Stock baru masuk tapi limited sangat-sangat. Siapa cepat dia dapat!💋
.
Harga pasaran : RM299
Sekotak boleh tahan 1 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
.
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 7:13 AM (UTC)
6
0 Normal
NAMPAK TUA DARIPADA USIA SEBENAR????
.
Umur 20 orang ingatkan 30, umur 30 orang ingatkan 40!!! Mesti ramai yg takut ada masalah macam nie kan!
.
Takut je tak guna kalau tak jaga dari awal betul tak? Sebab tu dari usia 20-an lagi dah kena ambik collagen. Collagen dalam badan kita berkurang bila usia kita makin meningkat.
.
❌ KULIT BERKEDUT
❌ KULIT KENDUR
❌ JERAGAT
❌ PARUT HITAM
❌ KULIT GELAP
.
Ni antara masalah yg selalu terjadi bila usia makin meningkat. Pengambilan collagen sangat lah digalakkan tau tak!
.
Meh whatsapp kalau nak grab collagen powder shaklee! Stock baru masuk tapi limited sangat-sangat. Siapa cepat dia dapat!💋
.
Harga pasaran : RM299
Sekotak boleh tahan 1 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
.
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 7:13 AM (UTC)
7
0 Normal
NAMPAK TUA DARIPADA USIA SEBENAR????
.
Umur 20 orang ingatkan 30, umur 30 orang ingatkan 40!!! Mesti ramai yg takut ada masalah macam nie kan!
.
Takut je tak guna kalau tak jaga dari awal betul tak? Sebab tu dari usia 20-an lagi dah kena ambik collagen. Collagen dalam badan kita berkurang bila usia kita makin meningkat.
.
❌ KULIT BERKEDUT
❌ KULIT KENDUR
❌ JERAGAT
❌ PARUT HITAM
❌ KULIT GELAP
.
Ni antara masalah yg selalu terjadi bila usia makin meningkat. Pengambilan collagen sangat lah digalakkan tau tak!
.
Meh whatsapp kalau nak grab collagen powder shaklee! Stock baru masuk tapi limited sangat-sangat. Siapa cepat dia dapat!💋
.
Harga pasaran : RM299
Sekotak boleh tahan 1 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.
.
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 3:50 AM (UTC)
6
0 Normal
KENAPA COLLAGEN SANGAT PERLU?
.
Korang tau tak semakin meningkat umur kita semakin berkurang collagen dalam badan kita.
.
Ditambah pulak dengan cuaca, pencemaran, pemakanan yg kita tak jaga, menyebabkan collagen dalam badan kita lambat untuk proses collagen yg baru.
.
Sebab tu saintis galakkan kita ambik collagen pada usia 20-an untuk pastikan kulit lebih sihat dan kurang masalah kedutan.
.
Collagen Powder Shaklee
✅ membantu meningkatkan keanjalan kulit
✅ memastikan kulit sihat dan tegang serta kurangkan kedutan
✅ membantu memudarkan parut hitam
.
Memang collagen shaklee nie ramai sgt yg grab. Sebab tu licinsss! Stock yg baru masuk sangat limited tau!
.
Meh whatsapp nadia utk grab skrg!
.
.
Harga pasaran : RM299
Sekotak boleh tahan 1 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 3:48 AM (UTC)
5
0 Normal
KENAPA COLLAGEN SANGAT PERLU?
.
Korang tau tak semakin meningkat umur kita semakin berkurang collagen dalam badan kita.
.
Ditambah pulak dengan cuaca, pencemaran, pemakanan yg kita tak jaga, menyebabkan collagen dalam badan kita lambat untuk proses collagen yg baru.
.
Sebab tu saintis galakkan kita ambik collagen pada usia 20-an untuk pastikan kulit lebih sihat dan kurang masalah kedutan.
.
Collagen Powder Shaklee
✅ membantu meningkatkan keanjalan kulit
✅ memastikan kulit sihat dan tegang serta kurangkan kedutan
✅ membantu memudarkan parut hitam
.
Memang collagen shaklee nie ramai sgt yg grab. Sebab tu licinsss! Stock yg baru masuk sangat limited tau!
.
Meh whatsapp nadia utk grab skrg!
.
.
Harga pasaran : RM299
Sekotak boleh tahan 1 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 3:45 AM (UTC)
4
0 Normal
KENAPA COLLAGEN SANGAT PERLU?
.
Korang tau tak semakin meningkat umur kita semakin berkurang collagen dalam badan kita.
.
Ditambah pulak dengan cuaca, pencemaran, pemakanan yg kita tak jaga, menyebabkan collagen dalam badan kita lambat untuk proses collagen yg baru.
.
Sebab tu saintis galakkan kita ambik collagen pada usia 20-an untuk pastikan kulit lebih sihat dan kurang masalah kedutan.
.
Collagen Powder Shaklee
✅ membantu meningkatkan keanjalan kulit
✅ memastikan kulit sihat dan tegang serta kurangkan kedutan
✅ membantu memudarkan parut hitam
.
Memang collagen shaklee nie ramai sgt yg grab. Sebab tu licinsss! Stock yg baru masuk sangat limited tau!
.
Meh whatsapp nadia utk grab skrg!
.
.
Harga pasaran : RM299
Sekotak boleh tahan 1 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 12:26 AM (UTC)
5
0 Normal
Dah selamat breakfast ESP harini. Kenyang pun kenyang dah.
.
Jap lagi takde la lemau nak buat kerja kan. Harini nak pergi buat mural dekat SSBJ.
.
Dah breakfast ESP dapat la bekalkan tenaga kan!💪🏻
.
Yg whatsapp nadia nak consultation and nak order nadia reply slow slow tau. Kot kot tengah mengecat jatuh atas phone lagi susah nanti😂
.
Okay apa apa whatsapp je tau tau! Nak tau promo terkini ke boleh jugakk!
.
NADIA 0146086386
.
.
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 18, 2017 12:19 AM (UTC)
7
0 Normal
Dah selamat breakfast ESP harini. Kenyang pun kenyang dah.
.
Jap lagi takde la lemau nak buat kerja kan. Harini nak pergi buat mural dekat SSBJ.
.
Dah breakfast ESP dapat la bekalkan tenaga kan!💪🏻
.
Yg whatsapp nadia nak consultation and nak order nadia reply slow slow tau. Kot kot tengah mengecat jatuh atas phone lagi susah nanti😂
.
Okay apa apa whatsapp je tau tau! Nak tau promo terkini ke boleh jugakk!
.
NADIA 0146086386
.
.
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 17, 2017 3:46 PM (UTC)
5
0 Normal
GOOD NEWSSS!!!
.
Pada 18/11 nie stock COLLAGEN POWDER akan masukkk! Setelah beberapa lama kehabisan stock akhirnyaaaaaa!
.
.
Haritu ramai yg survey collagen maklum la collagen shaklee kan terbaik! Tapi sebab masa tu stock licinsss.
.
Tapiiiiii esok stock dah masuk tapi sangat sangat limited. Siapa nak whatsapp cepat cepat.
.
Siapa cepat dia dapat tauu! Nadia reply ikut turn okay😘
.
.
For order and special consultation
NADIA 0146086386
.
.
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 16, 2017 9:37 AM (UTC)
6
0 Normal
PARUT LAMA? PARUT BERLUBANG?😱😱😱
.
Siapa ada masalah mcm nie? Kadang kadang rasa malu nak keluar rumah, malu nak jumpa org sebab org akan tgk muka kita😔
.
Takpe korang jgn sedih okay. VITA E Shaklee boleh selesaikan masalah korang tu😃
.
Kelebihan Vita E Complex
🔸Menguatkan system imun badan
🔸Menurunkan paras kolestrol
🔸Menghalang pembentukan darah beku
🔸Melegakan masalah berpunca daripada urat timbul
🔸Merencat pembengkakan dan keradangan
🔸Melambatkan penuaan
🔸Grape seed extract mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien, lipid, karbohidrat dan polifenol
.
Vita E nie bagus jugak utk korang yg nak kan supplement utk kulit cantik. Nak telan boleh nak buat masker pun boleh. Jimat uollss takpayah beli masker mahal-mahal kat luar dah. Buat masker sendiri je!😄
.
Jom kita consume Vita E sama-sama. Whatsapp sy okay kalau nak tanya apa saja pun takde masalah😉
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 16, 2017 9:37 AM (UTC)
6
0 Normal
PARUT LAMA? PARUT BERLUBANG?😱😱😱
.
Siapa ada masalah mcm nie? Kadang kadang rasa malu nak keluar rumah, malu nak jumpa org sebab org akan tgk muka kita😔
.
Takpe korang jgn sedih okay. VITA E Shaklee boleh selesaikan masalah korang tu😃
.
Kelebihan Vita E Complex
🔸Menguatkan system imun badan
🔸Menurunkan paras kolestrol
🔸Menghalang pembentukan darah beku
🔸Melegakan masalah berpunca daripada urat timbul
🔸Merencat pembengkakan dan keradangan
🔸Melambatkan penuaan
🔸Grape seed extract mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien, lipid, karbohidrat dan polifenol
.
Vita E nie bagus jugak utk korang yg nak kan supplement utk kulit cantik. Nak telan boleh nak buat masker pun boleh. Jimat uollss takpayah beli masker mahal-mahal kat luar dah. Buat masker sendiri je!😄
.
Jom kita consume Vita E sama-sama. Whatsapp sy okay kalau nak tanya apa saja pun takde masalah😉
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 16, 2017 9:33 AM (UTC)
10
0 Normal
PARUT LAMA? PARUT BERLUBANG?😱😱😱
.
Siapa ada masalah mcm nie? Kadang kadang rasa malu nak keluar rumah, malu nak jumpa org sebab org akan tgk muka kita😔
.
Takpe korang jgn sedih okay. VITA E Shaklee boleh selesaikan masalah korang tu😃
.
Kelebihan Vita E Complex
🔸Menguatkan system imun badan
🔸Menurunkan paras kolestrol
🔸Menghalang pembentukan darah beku
🔸Melegakan masalah berpunca daripada urat timbul
🔸Merencat pembengkakan dan keradangan
🔸Melambatkan penuaan
🔸Grape seed extract mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien, lipid, karbohidrat dan polifenol
.
Vita E nie bagus jugak utk korang yg nak kan supplement utk kulit cantik. Nak telan boleh nak buat masker pun boleh. Jimat uollss takpayah beli masker mahal-mahal kat luar dah. Buat masker sendiri je!😄
.
Jom kita consume Vita E sama-sama. Whatsapp sy okay kalau nak tanya apa saja pun takde masalah😉
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 16, 2017 2:53 AM (UTC)
8
0 Normal
ESP ESP ESP 🤤🤤🤤
.
Pelik tak kenapa ramai org addicted sangat dengan ESP nie? Korang tau tak ESP sedap gilaaaa! Dah la sedap lepastu boleh campur ngan bermacam jenis minuman lain.
.
Pastu bila minum ESP korang akan rasa kenyang. Sebab? Sebab ESP nie lengkap dengan sumber protein. Bekalkan tenaga untuk badan kita.
.
Korang jgn salah faham. ESP bukan susu tau. ESP nie soya tulen yg tanpa gula. So memang sihat la kan? Dah nama pun soya of course la sangat baik untuk kulit. Nak putih gebu minum soya kan? Haaa nie try ESP baru tau betapa sedap nyaa😋
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 16, 2017 2:52 AM (UTC)
4
0 Normal
ESP ESP ESP 🤤🤤🤤
.
Pelik tak kenapa ramai org addicted sangat dengan ESP nie? Korang tau tak ESP sedap gilaaaa! Dah la sedap lepastu boleh campur ngan bermacam jenis minuman lain.
.
Pastu bila minum ESP korang akan rasa kenyang. Sebab? Sebab ESP nie lengkap dengan sumber protein. Bekalkan tenaga untuk badan kita.
.
Korang jgn salah faham. ESP bukan susu tau. ESP nie soya tulen yg tanpa gula. So memang sihat la kan? Dah nama pun soya of course la sangat baik untuk kulit. Nak putih gebu minum soya kan? Haaa nie try ESP baru tau betapa sedap nyaa😋
.
Harga pasaran : RM170
Sebotol boleh tahan 2 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 15, 2017 11:48 PM (UTC)
14
2 Normal
Assalamualaikum hai💖
.
Kedai @supplementsbynuna harini bukak macam biasa yaaa. Meh whatsapp sape yg nak cari vitamins atau supplements kesihatan.
.
ITEM ON PROMOTION
🔥TWINPACK VIVIX
.
Get 5% discount
Free postage
Free membership
Cashback RM36
.
Dan banyakk lagi supplements kesihatan lain seperti untuk kuruskan badan, untuk boost imun. Boleh je whatsapp nadia okay❤️ FREE consultation.
.
For order and consultation
NURUL NADIA
0146086386
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 15, 2017 1:38 PM (UTC)
11
0 Normal
VITA C PLUS VITAMIN C TERBAIK😎
.
Korang tau tak vitamin c penting utk badan kita? Bukan setakat utk badan la, untuk cantik untuk sihat semua la. Kalau tak takkan la org nak cucuk vitamin c utk cantik kan?😏
.
Nak tau tak apa yg special sgt vitamin c Shaklee berbanding vitamin c lain kat pasaran? Meh kita list kat bawah nie eh👇🏻
.
✨Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
✨Mengurangkan simptom demam
✨Mengatasi masalah jerawat degil
✨Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
✨Mengurangkan kesan "sunburn"
✨Menjadikan kulit lebih gebu
✨Melembapkan kulit dari dalam
✨Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✨Tona kulit menjadi lebih sekata
✨Mengurangkan penyakit selsema
✨Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✨Mencerahkan kulit secara semulajadi
.
So kalau rasa nak cantik dan sihat dgn cara yg jimat, boleh la cuba SHAKLEE tau! Serius takkan menyesal. Meh whatsapp sy kalau berminat nak cuba😘
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
User Image supplementsbynuna Posted: Nov 15, 2017 1:09 PM (UTC)
9
0 Normal
VITA C PLUS VITAMIN C TERBAIK😎
.
Korang tau tak vitamin c penting utk badan kita? Bukan setakat utk badan la, untuk cantik untuk sihat semua la. Kalau tak takkan la org nak cucuk vitamin c utk cantik kan?😏
.
Nak tau tak apa yg special sgt vitamin c Shaklee berbanding vitamin c lain kat pasaran? Meh kita list kat bawah nie eh👇🏻
.
✨Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
✨Mengurangkan simptom demam
✨Mengatasi masalah jerawat degil
✨Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
✨Mengurangkan kesan "sunburn"
✨Menjadikan kulit lebih gebu
✨Melembapkan kulit dari dalam
✨Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✨Tona kulit menjadi lebih sekata
✨Mengurangkan penyakit selsema
✨Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✨Mencerahkan kulit secara semulajadi
.
So kalau rasa nak cantik dan sihat dgn cara yg jimat, boleh la cuba SHAKLEE tau! Serius takkan menyesal. Meh whatsapp sy kalau berminat nak cuba😘
.
Harga pasaran : RM105
Sebotol boleh tahan 6 bulan
.
Untuk dapatkan harga PROMO dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#shakleesripetaling
#shakleebangsar
#shakleeum
#shakleesunway
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#shakleeserdang
#shakleegombak
#shakleekotadamansara
#shakleesungaibesi
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleebukitjalil
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei