Toggle navigation

#shakleeeffect383,779 POSTS

Post Content
User Image syafa_beauty Posted: Dec 18, 2017 7:20 AM (UTC)

0 0 Normal
Sejak consume Set Postnatal Shaklee masa pantangkan Puteri dua tahun lepas, terus fall in love with thia product 💖💖💖
#shakleeeffect
#shakleepuncakalam
User Image diari_sihat_nisa Posted: Dec 18, 2017 7:16 AM (UTC)
3
0 Normal
20 RESEPI SPECIAL MENANTI CUSTOMER @diari_sihat_nisa
.
Nak tau tak, kalau korang purchase di @diari_sihat_nisa, anda akan diguidekan cara consume dan jadual lengkap minum ESP dengan cara yang betul? Bukan main hentam keromo saja untuk bancuh ESP, tapi kami provide sekali sukatan air berapa ml dan berapa sudu yang dicadangkan mengikut keperluan kepada permasalahan anda. Ramai sangat yang contact Nisa semata-mata nak tanya cara yang betul sebabnya beli kat luar tapi taktau cara consume yang betul sebab minum and tak dapat #ShakleeEffect pon tapi minta maaf tau sebab guide dan exclusive consultation only for my customers 💕
.
WATERMELON BLENDED mix ESP SHAKLEE. Sarapan mudah serta mengenyangkan
.
Mudahnya je bahan-bahannya, Watermelon dan yang paling penting mix kan dengan ESP untuk kekal bertenaga, kekal kenyang, kekal cantik ! Bila dah siap blend semua, Ya Allah memang sedap sangat ! Memang rasa macam kat kedai. Dahla bagi tenaga, sedap pulak tu. Boleh try pelbagaikan resepi menarik yang kena dengan selera tekak anda 🤗
.
Nak dapatkan ESP, lagi lagi tengah promo nih untuk Oktober2017 boleh hubungi Nisa.
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
@diari_sihat_nisa 0174873635
@diari_sihat_nisa 0174873635
@diari_sihat_nisa 0174873635
.
🎀 Whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
🛍 COD JITRA & SEKITAR
.
#SayaJualShaklee
#ShakleeKedah
#ShakleeJitra
#ShakleeAlorStar
#ShakleeTunjang
#ShakleeTunjang
#ShakleeChanglun
#ESPShakleeKedah
#ShakleeLangkawi
#ShakleeHosba
#ShakleeNapoh
User Image hashabeautystore Posted: Dec 18, 2017 7:15 AM (UTC)

0 0 Normal
@Regrann from @hashabeautystore - Assalamualaikum dearies😊
.

Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP dan Vitamin C bantu tingkatkan keyakinan diri sendiri kerana ia MEMBANTU awak dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS,GEBU dan yang paling penting CERAH SECARA SEMULAJADI.

Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ini membantu #Shakleeeffect yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan.

Antara kebaikan dan manfaat Shaklee Vitamin C Sustained Release;
.
✔️ Mencerahkan kulit wajah
✔️ Membantu mengatasi JERAWAT
✔️ Memudarkan Parut Jerawat
✔️ Bagus untuk atasi masalah RESDUNG
✔️ Bagus untuk atasi SUNBURN
✔️ Menegangkan kulit wajah
✔️ Membantu bina kolagen semulajadi dalam badan
✔️ Meningkatkan Kesuburan
✔️ Meningkatkan imun system agar sukar terkena penyakit

Dan banyak lagi..
.
Harga? Sangat murah. Hanya RMxx.. Dan sangat BERBALOI kerana tahan lama sehingga 6 bulan!

Apakah kelebihan ESP: ✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Mengawal pertumbuhan jerawat
✅Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
✅Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✅Menguatkan daya ingatan
✅Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
✅Melindungi dan menjaga rahim
✅Mengandungi PROTEIN lengkap
✅Sangat mengenyangkan
✅Paras glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39)
untuk mengekalkan paras gula dalam darah.

Your Beauty & Health Consultant
Hasha | 0136353719

#shakleetumpat
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setkecantikanshaklee

hashabeautystore - #regrannhashabeautystore - #regrann
Assalamualaikum korg!!
.
😅Nak vitamin utk family korg? 😅Nak vitamin utk kulit cantik?
😅Nak vitamin utk kurus?
😅Nak vitamin utk ibu hamil?
😅Nak vitamin utk berpantang?
😅Nak skincare terhebat di pasaran?
😅Nak pencuci serbaguna yg tgh hot masa kini?
😅Nak krim ajaib?
😅Nak vitamin utk kesihatan?
.
.
.
Nak semua di atas dgn harga mampu milik? Meh roger fara... konsultasi terbaik utk anda! Wassap 0193895811.
.
#shakleetermurah #shakleesabah #shakleehargamurah #shakleetestimoni #sayajualshakleemurah #shakleemalaysia #shakleejb #shakleejohorbharu #shakleekl #shakleemurah #shakleejohor #codshakleejb #codshakleeskudai #shakleeutm #shakleeuitm #shakleeonline #shakleemalaysiamurah #shakleehargapromo #shakleeeffects #shakleehargapalingmurah #ShakleeEffect #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleehargaterbaik
#shakleepromo #shakleehargatermurah
#shakleeselangor #shakleeoriginal #shakleemutiararini #shakleedistributor
User Image houseoflysa.shaklee Posted: Dec 18, 2017 7:09 AM (UTC)

2
0 Normal
Sy ambil Radiant 4 😍 sebelum saya jual , saya sendiri cuba dan nikmati #shakleeeffect dengan semulajadi sabar & konsisten 😘.
.
.
Pist 😍 ada mau order Radiant 4 pastu minta tolong sy Wrapping cantik2 😍 sy ok ja.
.
Ba apa lagi pm lysa sekarang.
.
.
Lysa - 011.5166.0108.
.
.
#radiant4 #shaklee #shaklemalaysia #sayajual #sayajualshaklee #houseoflysavitashop #shakleekudat
User Image sheyraa_beauty Posted: Dec 18, 2017 7:08 AM (UTC)

3
0 Normal
DAH BOSAN CUBA MACAM2 PRODUK TAPI HASIL TETAP SAMA? CUBA NI!👍
.
Memang betul ramai dah whatsapp sheyra dokk tanya, SHAKLEE NI SELAMAT KE? TAK ADA EFFECT KE LEPAS HABIS CONSUME? Jangan risau yee semua😊 SHAKLEE ni 100% ORGANIC dan sesuai untuk mereka yang kulit sensitif. JUGA SHIRA NAK SUGGEST KEPADA MEREKA YANG TERSALAH GUNA PRODUK( BREAKOUT).
.
.

FREE CONSULTATION + EXTRA TIPS CARA BUAT MASKER VIT E + VIT C + ESP
.
.

Kelebihan ESP ( tahan 2-3 bulan) . 💐 Kulit jadi lebih anjal dan gebu.
💐 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih pekat berkrim dan anak mudah kenyang.
💐 Memudarkan parut.
💐 Mengawal pertumbuhan jerawat
💐 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut.
💐 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita.
💐 Kulit menjadi lebih tegang dan sihat.
💐 Menghalang penyakit batu karang.
💐 Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang. . .
.

VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan) . 💐 Perlindungan dari sinar UV
💐 Mengurangkan kesan sunburn
💐 Membantu prevent masalah jerawat degil.
💐 Tona kulit menjadi lebih sekata.
💐 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈)
💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema. .
.

VITAMIN E ( GRAPE SEED - tahan 4 bulan) .
Menjadikan anda tampak muda dan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
💐 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat.
💐 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead.
💐 Membantu mengurankan eyebag.
💐 Mengawal masalab kulit berminyak.
💐Mengatasi masalah jeragat.
💐 Boleh buat sebagai masker.
💐 Melambatkan proses penuaan.
.
Sebarang pertanyaan atau info mengenai shaklee produk boleh terus wasap sheyra ☺️ HADIAH ISTIMEWA MENANTI💕
.
.
Your Shaklee and Beauty consultant
Shahira Rozali Sr.
019 6767 079
. .

#shakleeeffect #shakleemurahmalaysia #nakkulitpinkishglow #nakkulitcerah
#ubatjeragat #ubatjerawat #mukabersih #mukaberminyak #shakleeselangor #shakleeampangputeri #shakleeampangpark #shakleeampangjaya #shakleekajang #shakleekajangbangi #shakleeserdang #shakleekajangmurah #shakleehululangat #shakleekualalumpur
Siapa Yang Memerlukan Vitamin B Complex??
.
👉Mereka yang tidak dapat fokus dalam pekerjaan yang dilakukan.
👉Mereka yang berhadapan dengan tekanan kerja dan beban kerja yang banyak.
👉Mereka yang terdedah pada sinaran matahari.
👉Mereka yang mempunyai sakit kencing manis, tekanan darah tinggi dan migraine.
👉Mereka yang mengandung dan menyusukan anak.
👉Mereka yang mengambil pil perancang.
👉Mereka yang menjaga kecantikan tubuh badan.
.
Uolls dlm golongan tersebut? Meh dapatkan B complex Shaklee.. wassap 0193895811 utk best price...
.
#setcantikkulit #vitaminc #vitamine #vitacplusshaklee #vitaecomplex #shakleeeffect #shakleemalaysiamurah #bcompleks #shakleelovers #skudai #kulitkusam #shakleemutiararini #shakleejohorbahru #shakleejb #ShakleeSkudai #shakleejohor #ShakleeSkudai #codshakleejb #shakleekl #shakleetermurah #shakleetestimoni #shakleehargapromosi #shakleepalingmurah #codshakleeskudai #ShakleePromo #bcomplex #espshaklee #bcomplex #bcomplexshaklee #shakleehargastudentmurah #shakleebestprice
Supplemen pertama yang ima selalu suggest kat customer yang ada simptom seperti kat bawah ni adalah ESP SHAKLEE 😀
.
❌ Lesu
❌ Tak Bertenaga
❌ Gastrik
❌ Kulit Muka Bermasalah
❌ Berat Badan tak ideal
.
ESP SHAKLEE PROTEIN SOYA NON-GMO
.
• Shaklee ESP merupakan sumber protein soya terbaik
• Menyediakan 14g protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi
• Esp adalah minuman RENDAH LEMAK & BEBAS LAKTOSA serta KOLESTEROL
.
.
ANTARA KEBAIKAN & MANFAAT #espshaklee
.
🌹 Membantu pembinaan semula otot dan kulit. Kembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat penyembuhan luka serta kurangkan kesan parut
🌹 Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten
🌹 Membantu mengurangkan paras kolesterol
🌹 Menyokong sistem imunisasi badan yang membantu mencegah migrain, insomnia dan tekanan
🌹 Menggalak sistem peredaran darah yang sihat
🌹 Kaya dengan Isoflavones yang membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid
🌹 Menggalak payudara yang sihat dan anjal
🌹 Menggalak prostat yang sihat
🌹 Membaiki pigmentasi untuk masalah rambut (gugur & uban) serta masalah kulit (kedut & kesan tua)
.
.
Esp sesuai diambil oleh WANITA, LELAKI, PEKERJA, IBU HAMIL & BERPANTANG, IBU MENYUSU  PARA PELAJAR SERTA WARGA EMAS 😀
.
.
Sebarang order dan pertanyaan sila whatsapp ima 💁
.
.
@sarimah.shakleedistributor
019-8996711
.
🔹fast action fast result!
#shaklee #shakleesarimah #shakleesandakan #shakleesabah #shakleekotakinabalu #espshaklee #esp #protein #shakleemalaysia #setkecantikanshaklee #setparutshaklee #setresdung #setkurus #setkurusshaklee #shakleeeffect #testimonishaklee #shakleeselangor #shakleemurah #shakleehargaahli #shakleesarawak #shakleeputatan #shakleelahaddatu #shakleekk
Supplemen pertama yang ima selalu suggest kat customer yang ada simptom seperti kat bawah ni adalah ESP SHAKLEE 😀
.
❌ Lesu
❌ Tak Bertenaga
❌ Gastrik
❌ Kulit Muka Bermasalah
❌ Berat Badan tak ideal
.
ESP SHAKLEE PROTEIN SOYA NON-GMO
.
• Shaklee ESP merupakan sumber protein soya terbaik
• Menyediakan 14g protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi
• Esp adalah minuman RENDAH LEMAK & BEBAS LAKTOSA serta KOLESTEROL
.
.
ANTARA KEBAIKAN & MANFAAT #espshaklee
.
🌹 Membantu pembinaan semula otot dan kulit. Kembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat penyembuhan luka serta kurangkan kesan parut
🌹 Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten
🌹 Membantu mengurangkan paras kolesterol
🌹 Menyokong sistem imunisasi badan yang membantu mencegah migrain, insomnia dan tekanan
🌹 Menggalak sistem peredaran darah yang sihat
🌹 Kaya dengan Isoflavones yang membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid
🌹 Menggalak payudara yang sihat dan anjal
🌹 Menggalak prostat yang sihat
🌹 Membaiki pigmentasi untuk masalah rambut (gugur & uban) serta masalah kulit (kedut & kesan tua)
.
.
Esp sesuai diambil oleh WANITA, LELAKI, PEKERJA, IBU HAMIL & BERPANTANG, IBU MENYUSU  PARA PELAJAR SERTA WARGA EMAS 😀
.
.
Sebarang order dan pertanyaan sila whatsapp ima 💁
.
.
@sarimah.shakleedistributor
019-8996711
.
🔹fast action fast result!
#shaklee #shakleesarimah #shakleesandakan #shakleesabah #shakleekotakinabalu #espshaklee #esp #protein #shakleemalaysia #setkecantikanshaklee #setparutshaklee #setresdung #setkurus #setkurusshaklee #shakleeeffect #testimonishaklee #shakleeselangor #shakleemurah #shakleehargaahli #shakleesarawak #shakleeputatan #shakleelahaddatu #shakleekk
Supplemen pertama yang ima selalu suggest kat customer yang ada simptom seperti kat bawah ni adalah ESP SHAKLEE 😀
.
❌ Lesu
❌ Tak Bertenaga
❌ Gastrik
❌ Kulit Muka Bermasalah
❌ Berat Badan tak ideal
.
ESP SHAKLEE PROTEIN SOYA NON-GMO
.
• Shaklee ESP merupakan sumber protein soya terbaik
• Menyediakan 14g protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi
• Esp adalah minuman RENDAH LEMAK & BEBAS LAKTOSA serta KOLESTEROL
.
.
ANTARA KEBAIKAN & MANFAAT #espshaklee
.
🌹 Membantu pembinaan semula otot dan kulit. Kembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat penyembuhan luka serta kurangkan kesan parut
🌹 Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten
🌹 Membantu mengurangkan paras kolesterol
🌹 Menyokong sistem imunisasi badan yang membantu mencegah migrain, insomnia dan tekanan
🌹 Menggalak sistem peredaran darah yang sihat
🌹 Kaya dengan Isoflavones yang membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid
🌹 Menggalak payudara yang sihat dan anjal
🌹 Menggalak prostat yang sihat
🌹 Membaiki pigmentasi untuk masalah rambut (gugur & uban) serta masalah kulit (kedut & kesan tua)
.
.
Esp sesuai diambil oleh WANITA, LELAKI, PEKERJA, IBU HAMIL & BERPANTANG, IBU MENYUSU  PARA PELAJAR SERTA WARGA EMAS 😀
.
.
Sebarang order dan pertanyaan sila whatsapp ima 💁
.
.
@sarimah.shakleedistributor
019-8996711
.
🔹fast action fast result!
#shaklee #shakleesarimah #shakleesandakan #shakleesabah #shakleekotakinabalu #espshaklee #esp #protein #shakleemalaysia #setkecantikanshaklee #setparutshaklee #setresdung #setkurus #setkurusshaklee #shakleeeffect #testimonishaklee #shakleeselangor #shakleemurah #shakleehargaahli #shakleesarawak #shakleeputatan #shakleelahaddatu #shakleekk
User Image amni_beautyshop Posted: Dec 18, 2017 7:00 AM (UTC)
4
0 Normal
Collegen Powder Shaklee ni power tau... Senang cakap, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang, haaa nak bagitau Collagen ni effect dia macam rocket🚀🚀. Lagi cepattt!

Pernah nampak tak orang yang ada masalah jerawat bila jerawat tu dah berlubang pada kulit? Haaaaa nah, collagen powder bagus untuk consume😊😊😊. Raya-rata testimoni kan,
👉Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
👉Kulit lebih moist and glowing naturally
👉Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut
👉Parut cepat hilang, bukan parut jerawat saja tau parut kena minyak panas dan lain lain jugak 👉Pori muka lebih kecil, kukit nampak smooth
👉Blackheads dan whiteheads kurang sangat sangat
👉Rambut tak gugur banyak dan banyak baby hair tumbuh.. Order dan pernyataan, boleh terus contact Nureen.. 😄😄😄 Nureen Amni
0175985521
Your Trusted Shaklee
Independent Distributor

#shakleeeffect #shakleesgpetani #shakleekedah #shakleecod #codshakleesgpetani #codsgpetani #kedahsgpetani
User Image nurshamimisaad Posted: Dec 18, 2017 6:53 AM (UTC)

2
0 Normal
RAMAI SUKA MAKAN SHAKLEE ORGANIK😍

P tengahari ramai orang noh. Berpusu pusu beli shaklee. Depa makan shaklee depa dapat feedback positive.

Kalau tak dapat feedback positive tak adanya customer nak repeat order masuk shaklee kan? Hehe.

Jom pinang suplemen shaklee. Takut nanti termimpi2.😋 Always Safe✅
Always Works✅
Always Green✅ "We Provide A Healthier Life For Everyone And A Better Life For Anyone"

Mimi Shaklee
Trusted Shaklee Independent Distributor
http://www.wasap.my/60124461214

#shaklee #shakleemalaysia #thebeautyshaklee #mimishaklee #mikrajrichempire #MRE #shakleeindependentdistributor #shakleeuser #shakleelover #shakleeseller #shakleeeffect #whyiloveshaklee #sayapenggunashaklee #sayaamalkan #sayajual #shakleepenang #shakleeseberangperai #shakleeseberangjaya #shakleekl #shakleekeramat #shakleeselayang #shakleegombak #shakleebatucave #shakleeselangor #iloveshaklee #alhamdulillah #syukur
#thebeautyshaklee
#shakleeseller
#shakleelover
#
User Image beautyhealth.fatin Posted: Dec 18, 2017 6:53 AM (UTC)
4
1 Normal
KURUS DENGAN ESP, BOLEH KEEE?
.
.
Iya iya lah. Apa pulak tak boleh?
.
.
ESP ni kalau korang nak tau, boleh bantu korang kenyang dalam jangka waktu yang lama tau!
.
.
Sooo korang boleh la kawal selera makan dari membuak buak tak tentu hala! 🤗
.
.
Ramai sangat customer fatin yang dah try ESP ni tau. Kebanyakan dari diorang semuanya nak :
.
.
🌸 NAK KURUS - ESP ni ada glisemik indeks yang rendah. So sangat membantu korang kekal kenyang dalam tempoh yang lama!
.
.
🌸 NAK SARAPAN/SAHUR MUDAH - And teramatlah pantas dan mudah untuk prepare ESP ni wak! 3 minit siap macam Maggi tuh, tapi berkhasiat! Hiks 🙈
.
.
🌸 NAK KULIT CANTIK Nama pun protein. Kulit kita pun protein. So untuk dapat kulit glowing gebu cerah, memang kena cukuplah keperluan protein!
.
.
🌸 NAK TENAGA EXTRA - Tak kesahlah awak student ke, suri rumah ke, bekerja ke, memang selalu yang mengamalkan ESP ni akan rasa bertenaga sokmo dari pagi sampai ke petang! Fuh
.
.
🌸 NAK KAWAL KENCING MANIS - ESP ni takde gula tambahan tau! Memang kalau minum naturally cmtu, takde rasa manis pun! Rasa soya original sebab guna soya GMO! So memang elok untuk orang ada kencing manis
.
.
🌸 NAK SUSU BADAN MERIAH - Untuk ibu breastfeed, selalu gandingkan ESP dengan Alfalfa Complex untuk dapat susu yang meriah plus pekat! Kenyang sokmo la baby 👶🏻
.
.
See? Nampak kan betapa bestnyaaaa #ShakleeEffect yang korang akan dapat bila consume ESP!
.
.
Berminat???
.
.
WHATSAPP "YES" 0178228939
WHATSAPP "YES" 0178228939
WHATSAPP "YES" 0178228939
.
.
(((link di bio)))
.
.
KHAS UNTUK 10 ORANG CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan something special dari fatin!
.
.
#fattzura #cakenis #dits #thebutterflyduck #shadedough #lilycake #cakenis #YES #lazada #yearendsales #shopee #shakleemurah #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru
User Image beautyhealth.fatin Posted: Dec 18, 2017 6:52 AM (UTC)

3
0 Normal
KURUS DENGAN ESP, BOLEH KEEE?
.
.
Iya iya lah. Apa pulak tak boleh?
.
.
ESP ni kalau korang nak tau, boleh bantu korang kenyang dalam jangka waktu yang lama tau!
.
.
Sooo korang boleh la kawal selera makan dari membuak buak tak tentu hala! 🤗
.
.
Ramai sangat customer fatin yang dah try ESP ni tau. Kebanyakan dari diorang semuanya nak :
.
.
🌸 NAK KURUS - ESP ni ada glisemik indeks yang rendah. So sangat membantu korang kekal kenyang dalam tempoh yang lama!
.
.
🌸 NAK SARAPAN/SAHUR MUDAH - And teramatlah pantas dan mudah untuk prepare ESP ni wak! 3 minit siap macam Maggi tuh, tapi berkhasiat! Hiks 🙈
.
.
🌸 NAK KULIT CANTIK Nama pun protein. Kulit kita pun protein. So untuk dapat kulit glowing gebu cerah, memang kena cukuplah keperluan protein!
.
.
🌸 NAK TENAGA EXTRA - Tak kesahlah awak student ke, suri rumah ke, bekerja ke, memang selalu yang mengamalkan ESP ni akan rasa bertenaga sokmo dari pagi sampai ke petang! Fuh
.
.
🌸 NAK KAWAL KENCING MANIS - ESP ni takde gula tambahan tau! Memang kalau minum naturally cmtu, takde rasa manis pun! Rasa soya original sebab guna soya GMO! So memang elok untuk orang ada kencing manis
.
.
🌸 NAK SUSU BADAN MERIAH - Untuk ibu breastfeed, selalu gandingkan ESP dengan Alfalfa Complex untuk dapat susu yang meriah plus pekat! Kenyang sokmo la baby 👶🏻
.
.
See? Nampak kan betapa bestnyaaaa #ShakleeEffect yang korang akan dapat bila consume ESP!
.
.
Berminat???
.
.
WHATSAPP "YES" 0178228939
WHATSAPP "YES" 0178228939
WHATSAPP "YES" 0178228939
.
.
(((link di bio)))
.
.
KHAS UNTUK 10 ORANG CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan something special dari fatin!
.
.
#fattzura #cakenis #dits #thebutterflyduck #shadedough #lilycake #cakenis #YES #lazada #yearendsales #shopee #shakleemurah #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru
User Image beautyhealth.fatin Posted: Dec 18, 2017 6:51 AM (UTC)

3
1 Normal
KURUS DENGAN ESP, BOLEH KEEE?
.
.
Iya iya lah. Apa pulak tak boleh?
.
.
ESP ni kalau korang nak tau, boleh bantu korang kenyang dalam jangka waktu yang lama tau!
.
.
Sooo korang boleh la kawal selera makan dari membuak buak tak tentu hala! 🤗
.
.
Ramai sangat customer fatin yang dah try ESP ni tau. Kebanyakan dari diorang semuanya nak :
.
.
🌸 NAK KURUS - ESP ni ada glisemik indeks yang rendah. So sangat membantu korang kekal kenyang dalam tempoh yang lama!
.
.
🌸 NAK SARAPAN/SAHUR MUDAH - And teramatlah pantas dan mudah untuk prepare ESP ni wak! 3 minit siap macam Maggi tuh, tapi berkhasiat! Hiks 🙈
.
.
🌸 NAK KULIT CANTIK Nama pun protein. Kulit kita pun protein. So untuk dapat kulit glowing gebu cerah, memang kena cukuplah keperluan protein!
.
.
🌸 NAK TENAGA EXTRA - Tak kesahlah awak student ke, suri rumah ke, bekerja ke, memang selalu yang mengamalkan ESP ni akan rasa bertenaga sokmo dari pagi sampai ke petang! Fuh
.
.
🌸 NAK KAWAL KENCING MANIS - ESP ni takde gula tambahan tau! Memang kalau minum naturally cmtu, takde rasa manis pun! Rasa soya original sebab guna soya GMO! So memang elok untuk orang ada kencing manis
.
.
🌸 NAK SUSU BADAN MERIAH - Untuk ibu breastfeed, selalu gandingkan ESP dengan Alfalfa Complex untuk dapat susu yang meriah plus pekat! Kenyang sokmo la baby 👶🏻
.
.
See? Nampak kan betapa bestnyaaaa #ShakleeEffect yang korang akan dapat bila consume ESP!
.
.
Berminat???
.
.
WHATSAPP "YES" 0178228939
WHATSAPP "YES" 0178228939
WHATSAPP "YES" 0178228939
.
.
(((link di bio)))
.
.
KHAS UNTUK 10 ORANG CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan something special dari fatin!
.
.
#fattzura #cakenis #dits #thebutterflyduck #shadedough #lilycake #cakenis #YES #lazada #yearendsales #shopee #shakleemurah #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru
User Image shaklee.penang Posted: Dec 18, 2017 6:46 AM (UTC)

71
0 Normal
Tak nak cakap banyak selebihnya biar gambar berbicara gitteww. Sis cuma nak khabor. Ni antara pengguna TEGAR Vivix & Collagen! Every month tak pernah miss nak topup stock Vivix & Collagen.
.
.
She's not 30 hokaayyy..She's 50 dah!!! Nampak tak her skin? Glowing, fresh & tegang walaupun sudah masuk usia 50 an! Orang muda sekarang nak dapat kulit macam ni jenuh tempek foundation lah, blusher lah , highlighter bagai lah. Kalau korang kata dia put on make up or go on facial, sis sekeras-kerasnya nak bangkang. Sebab sis kenal benar beliau ni. Beliau ni bukan lah kaki spa atau kaki make up. Kalau make up sekadar pakai compact powder saja. Jarang-jarang sekali beliau nak jejak kaki kat spa. Sebab busy katanya. Sebab tu lah beliau consume collagen & vivix. Lebih mudah & cepat disamping nak menjaga kesihatan.
.
.
Ni lah contoh AGED BEAUTIFULLY 😉
.
So korang tunggu apa lagi?? Tak terbakor ke tengok?
.
.
#shaklee #shakleepenang #shakleedistributor #shakleedistributorutara #supplements #nutritions #shakleedistributor #vivix #shakleevivix #shakleeoriginal #shakleemurah #pengedarsahshaklee #vivixmurah #vitamineshaklee #shaklee #supplements #cantik #kulitcerah #shakleemurah #shakleehargaahli #promoshaklee #sayajualmurah #vitamin #shakleeeffect #espshaklee #espmurah #vivixmurah #setjerawat #setkecantikan #setmengandung #setmenyusu #jerawatbatu #parutjerawat #setkurusshaklee #vitamineshaklee #testimonishaklee
User Image ayachalo_vits Posted: Dec 18, 2017 6:45 AM (UTC)
3
0 Normal
Perlukan Vitamin C tapi hampir semua VITAMIN C di pasaran tidak sesuai untuk pesakit GASTRIK?
.
Jangan sedih... ada 1 Vita C yang sesuai untuk anda
.
Vita C Shaklee diekstrak daripada Jagung. Ia selamat diamalkan oleh pesakit gastrik.
.
Harganya berpatutan dan tahan sehingga 6 bulan.
.
Ia juga lengkap dengan sistem pelepasan Sustained Release yang memberi peluang menyerap di dalam badan sepanjang 5 jam. Patutlah ramai kata Vita C Shaklee ni berkesan kan 😁#
.
Dapatkan Vita C skrg untuk rasa sendiri menfaatnya.
.
Hubungi kak untuk info lanjut
.
❤️
Kak Aya Chalo
Pengedar Sah Shaklee
Shaklee Business Builder
013.863.3224
Direct WA di http://ayachalo.wasap.my
.
.
.
#shaklee #shakleemalaysia #ahlishaklee #shakleeeffect #polluxbiz #polluxinsta #polluxfamily #uuc #ilpkk #shakleesabah #shaklee1b #shakleeums #bisnesonline #sepanggar #shakleemurah #ctdk #fattura #bazarpaknil #shakleetawau #shakleebrunei #mentorshaklee #shakleeleaders #uplineshaklee #pengedarshaklee #shakleekotakinabalu #vitacshaklee #vitac #kulitkusam
User Image ila_healthbeauty Posted: Dec 18, 2017 6:36 AM (UTC)

2
1 Clarendon
JERAWAT & PARUT HILANG DENGAN ESP 💙
-
-
Kunci utama untuk dapatkan #shakleeeffect ialah, kena konsisten! InsyaAllah walaupun slow, nanti akan nampak jugak Shaklee effect tu. Sebab Shaklee kan menggunakan bahan semulajadi dan bebas toksin. 100% selamat, tanpa ragu 😊
-
-
Kelebihan #ESPShaklee :
✔ memberi tenaga berpanjangan
✔ mengatasi rasa letih and lesu
✔ menjadikan kulit cantik, gebu dan anjal
✔ memudarkan parut
✔ mengawal pertumbuhan jerawat
✔ memberikan rasa kenyang
✔ baik untuk diet
✔ menghaluskan tumit pecah
✔ menganjalkan aset wanita
✔ mencantikkan kuku
✔ menguatkan akar rambut
✔ baik untuk hormon
✔ menggalakkan pembinaan sel-sel baru
-
-
Satu tong ESP boleh tahan sehingga 3 bulan tau! Jimat sangat-sangat kan? Jom jom order dengan ila. Ila nak bagi special price ni 🌸
-
-
Your Trusted Shaklee Distributor
Ila | 019-7499096
IG: @ila_healthbeauty
-
-
#shakleeesp
#shaklee
#esp
User Image beautyhealth.fatin Posted: Dec 18, 2017 6:25 AM (UTC)

5
2 Normal
ESP KEGEMARAN RAMAI WANITA!
.
.
Dalam banyak-banyak supplement, ESP ni la fatin rasa supplement paling diva sekali!
.
.
Sebabnya - waktu promo ke bukan promo, mesti adeeeee je orang mencari dan memborong!
.
.
Well, fatin sendiri dah consume ESP ni dekat 5 tong! Kalau takde kesan, masakan kita nak repeat, ye dak?
.
.
Rata-rata orang yang consume ESP ni sebab diorang nak :
.
.
🌸 NAK KURUS - ESP ni ada glisemik indeks yang rendah. So sangat membantu korang kekal kenyang dalam tempoh yang lama!
.
.
🌸 NAK SARAPAN/SAHUR MUDAH - And teramatlah pantas dan mudah untuk prepare ESP ni wak! 3 minit siap macam Maggi tuh, tapi berkhasiat! Hiks 🙈
.
.
🌸 NAK KULIT CANTIK Nama pun protein. Kulit kita pun protein. So untuk dapat kulit glowing gebu cerah, memang kena cukuplah keperluan protein!
.
.
🌸 NAK TENAGA EXTRA - Tak kesahlah awak student ke, suri rumah ke, bekerja ke, memang selalu yang mengamalkan ESP ni akan rasa bertenaga sokmo dari pagi sampai ke petang! Fuh
.
.
🌸 NAK KAWAL KENCING MANIS - ESP ni takde gula tambahan tau! Memang kalau minum naturally cmtu, takde rasa manis pun! Rasa soya original sebab guna soya GMO! So memang elok untuk orang ada kencing manis
.
.
🌸 NAK SUSU BADAN MERIAH - Untuk ibu breastfeed, selalu gandingkan ESP dengan Alfalfa Complex untuk dapat susu yang meriah plus pekat! Kenyang sokmo la baby 👶🏻
.
.
See? Nampak kan betapa bestnyaaaa #ShakleeEffect yang korang akan dapat bila consume ESP!
.
.
Berminat???
.
.
WHATSAPP "YES" 0178228939
WHATSAPP "YES" 0178228939
WHATSAPP "YES" 0178228939
.
.
(((link di bio)))
.
.
KHAS UNTUK 10 ORANG CUSTOMER PERTAMA HARI INI, anda akan something special dari fatin!
.
.
#fattzura #cakenis #dits #thebutterflyduck #shadedough #lilycake #cakenis #YES #lazada #yearendsales #shopee #shakleemurah #shakleejohor #shakleejb #shakleejohorbahru

Hashtags found on this page