Toggle navigation

#shakleeeffect407,213 POSTS

Post Content
THE BEST SUPLEMENT... ESP SHAKLEE... 1001 Khasiat dalam 1 tong tu! SIHAT, CANTIK, KURUS & BERTENAGA SEMESTINYA DENGAN ESP SHAKLEE!
.
Siapa perlukan Esp??
1. Ibu Mengandung / Hamil
2. Ibu selepas bersalin
3. Ibu menyusu
4. Kanak-kanak 1tahun ke atas
5. Pelajar / Pekerja / Individu yang mahukan tenaga segera
6. Penghidap diabetes
7. Lelaki / wanita / warga emas /
8. Mereka yang ada alergi / gastrik
9. Mereka yang ingin turunkan berat badan
10. Mereka yang ingin kulit cantik
11. Mereka yang ingin merancang anak (kesuburan)
.
.
.
Meh pakat grab 1 tong! Rasai sendiri kehebatannya... Berminat nk cuba? Wassap 0193895811 utk konsultasi terbaik.
.
#esphargapromo #espshakleemurah #espshaklee #shakleeeffect #shakleejohorbahru #shakleejohor #shakleepalingmurah #codshakleejb #ShakleeSkudai #shakleejb #shakleesabah #shakleemutiararini #shakleetermurah #shakleemalaysiamurah #shakleesabah #shakleeonline #shakleepenang #shakleeutm #shakleekl #shakleepalingmurah #shakleehargamurah #sayajualshakleemurah #shakleeoriginal #codshakleeutm #shakleemurahmalaysia #Shakleehargatermurah #shakleebestprice #shakleehargaspecial
User Image beayouthiful.skin Posted: Feb 23, 2018 2:25 PM (UTC)

0 0 Normal
Lagi #shakleeeffect dengan YOUTH. .
Wow sangat kan? Baru 7 hari pakai dah nampak perubahan. Kalau dua bulan? Kalau selamanya? 😱😱
.
Cecepat Pre-Order FULL SET YOUTH anda sekarang juga! Banyak FREEbies tau sempena pelancaran YOUTH bulan MARCH 2018 ni .
Hubungi Zarith 013-7510028 yea
.
#Youthbyibuzarith #MYShakleeYouth
User Image lyana_healthandbeauty Posted: Feb 23, 2018 2:20 PM (UTC)

5
0 Normal
TAHUKAH ANDA? .

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian. Vitamin C dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. .

Vita-C 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh. .
Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.
.

Meh sini, risik-risik dengan Lyana bantu you all... InshaAllah boleh cantik, segak, hensem.. Your Trusted SID
Lyana 017-6557066
#flawlessbyshaklee #setcantikshaklee #trustedsid #sayaconsumesayajual #shakleeeffect #sihatcantikdenganshaklee #visitmyig #lyanahealthandbeauty #DRG
User Image beaute.vita Posted: Feb 23, 2018 2:14 PM (UTC)
5
0 Normal
♦️COQ TROL HASILKAN TENAGA LUAR BIASA♦️
.
.
Coenzim Q10 adalah sejenis nutrisi semulajadi dalam sel badan. Nutrisi ini adalah larut lemak. Fungsinya seperti di bawah:
* Antioksidan semulajadi melindungi sel badan daripada serangan radikal bebas
* Membantu menghasilkan tenaga
.
.
Semakin usia kita meningkat, coenzim Q10 dalam badan semakin berkurang. Jadi, sel badan semakin kurang aktif untuk bekerja.
.
.
Bagi mengekalkan kesihatan sel, kita perlu lah mengambil coenzim Q10 ni daripada pemakanan. .
.
Tapi kalau nak lagi mudah dan cepat, ambil saja supplement yang dihasilkan oleh Shaklee iaitu CoQ Trol.
.
.
Apakah manfat CoQ Trol?
- Memperbaiki peredaran darah
- Meningkatkan tenaga
- Memelihara kesihatan jantung
- Melindungi daripada penyakit
- Meningkatkan kesuburan
- Sesuai diamalkan bagi yang baru berkahwin
- Meningkatkan pergerakan sperma - Meningkatkan kualiti ovum
- Mencantikkan kulit
- Kulit kelihatan anjal dan tegang
- Awet muda
- Meningkatkan ketajaman minda
.
.
Kalau awak seorang yang malas nak telan supplement banyak-banyak, tapi nak dapat manfaat untuk kesihatan secara menyuluruh, sangat sesuai ambil CoQ Trol ni.
.
.
Syaz dah rasa sendiri kehebatan CoQ Trol Shaklee ni. Memang amazing!
.
.
Syaz
0132562610
#vivixpromo #vitamincantik #vivixmurah #ajimaura #shakleeeffect #shakleeputrajaya #shakleebest #shakleebangi #shakleebanting #shakleenilai #shakleemurah #shakleemalaysia #shaklee #coqtrolplus #coqtrol
User Image healthbeauty_byqila Posted: Feb 23, 2018 2:06 PM (UTC)

1
1 Normal
Collagen makin hari makin takda dalam badan 😩😩😩 Habis kusam muka , wrinkles mula menjelma , jerawat , jeragat . Tak syiok betui 😩😩😩 Takda amik supplement apa pulak . Terus badan makin lemah , otot semua dah mula kendur

Haru . Muda lagi dah nampak tua dari umur sebenar . Ditambah dengan stress lagi nampak berumur jadinya

Boleh dah start consume collagen dari sekarang . Nak paling best amik collagen yang tahan lasak
Kolagen ni tisu yg mudah rosak sebab tekanan. Kolagen yg baik adalah kolagen yg mampu menahan tekanan dan mempunyai daya elastik yang tinggi.

Collagen shaklee ni sangat lasak - mampu menahan tekanan berkapisiti 60pound . Mempunyai pulak kadar kelembapan yg tinggi .
Molekul collagen shaklee ni sangat halus dan mudah diserap
Mengandungi 4000mg kolagen. Best kan 😍

Power gilaaa . Kalau awak risau wrinkles , jerawat , jeragat yang makin menimbul . Silaaaaaa amalkan collagen shaklee yang padu ini 🤗

Set radiant pon ada collagen . No wonder semua orang cantik cantik sesajaaa yang amalkan set radiant ni 🙆

Ok dah takmo cakap banyak!

Dm / Ws sis 🙌
0173188124
@heathbeauty_byqila

#shaklee
#supplements
#cantik
#kulitcerah
#promo
#murah
#shakleemurah
#shakleemelaka
#shakleehargaahli
#promoshaklee
#sayajualmurah
#vitamin
#shakleeeffect
#espshaklee
#espmurah
#vivixmurah
#setjerawat
#setkecantikan
#setmengandung
#setmenyusu
#jerawatbatu
#parutjerawat
#setkurusshaklee
#vitamineshaklee
#testimonishaklee
User Image shakleebyaniss Posted: Feb 23, 2018 1:52 PM (UTC)

1
0 Normal
Omega Guard
✨Mempunyai omega 3 yang bersifat anti flamasi yang dapat mengawal keradangan kulit serta dapat menghaluskan kulit dan meningkatkan imuniti kulit terhadap jangkitan.
.
Herbal Blend
✨Boleh disapu dapat tempat yang terdapat jangkitan eczema. Herbal Blend Cream Shaklee sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah eczema kering dan kulit kasar. (tidak sesuai untuk eczema air)
.
.
#eczema #shakleeuitm #shakleekl #shakleelover #mampumilik #shakleeeffect #trustedseller #cantik #kadkahwin #jomkahwin #tiamo100harisweetheart #kulitcantik #putih #collagen #ekzemamalaysia #ekzemababy #espshaklee #detoxterbaik #detoxperut
User Image shakleepenangmurah Posted: Feb 23, 2018 2:05 PM (UTC)

1
0 Normal
"Ramai yang terkejut bila KULIT SEMAKIN CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE . Meh saya ringkaskan sikit apa
KELEBIHAN ESP UNTUK KULIT ANDA 😊
.
.
1) 🔹Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut
.
.
2) 🔹Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles
.
.
3) 🔹Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga
.
.
Haa , no wonder lah kan ESP NI TERBAIKK 👍👍👍 ,1001 kebaikan yang anda dapat dengan hanya ambil ESP SETIAP HARI . Jom cepat cepat whatsapp saya untuk dapatkan ESP (limited stock) . First come first serve 😊
.
.
YOUR FAVOURITE AGENT
SURIANIESAMSUDIN
www.wasap.my/60195434377
.
#shakleepenang #shakleepenangisland #madamsurianieshaklee #espshaklee #shakleekomtar #shakleeMalaysia #likes #shaklee #produkshaklee #shakleemurah #sayajualshaklee #best #shakleeEffect #protein #instagramers
User Image beautee.care Posted: Feb 23, 2018 2:05 PM (UTC)

5
0 Normal
Nak buat rawatan di Spa setiap bulan takut tak mampu 🤔
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Nak ambil produk kecantikan takut tak selamat & tak sesuai pada kulit sendiri 🤔
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Apa kata try je Set Kecantikan Shaklee ni?
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara sebab kenapa awak perlu pilih supplement shaklee untuk kecantikan:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
☑️ Sesuai untuk semua jenis kulit
☑️ 100% natural, safe, clinically proven
☑️ Boleh buat masker & scrub
☑️ Tahan lama (2-6 bulan penggunaan)
☑️ Tak perlu keluar duit setiap bulan untuk maintenance kulit
☑️ Cantik luar dan dalam. Kita nak sihat sambil cantik!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Kelebihan Set Kecantikan Shaklee (ESP + Vita C + Vita E):
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
•Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan
•Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda
•Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu
•Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV
•Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh
•Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
•Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
•Menjadikan wajah lebih berseri
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image beauty.carezone Posted: Feb 23, 2018 2:05 PM (UTC)

4
0 Normal
Nak buat rawatan di Spa setiap bulan takut tak mampu 🤔
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Nak ambil produk kecantikan takut tak selamat & tak sesuai pada kulit sendiri 🤔
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Apa kata try je Set Kecantikan Shaklee ni?
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara sebab kenapa awak perlu pilih supplement shaklee untuk kecantikan:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
☑️ Sesuai untuk semua jenis kulit
☑️ 100% natural, safe, clinically proven
☑️ Boleh buat masker & scrub
☑️ Tahan lama (2-6 bulan penggunaan)
☑️ Tak perlu keluar duit setiap bulan untuk maintenance kulit
☑️ Cantik luar dan dalam. Kita nak sihat sambil cantik!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Kelebihan Set Kecantikan Shaklee (ESP + Vita C + Vita E):
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
•Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan
•Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda
•Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu
•Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV
•Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh
•Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
•Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
•Menjadikan wajah lebih berseri
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image beautycare.zone Posted: Feb 23, 2018 2:05 PM (UTC)

4
0 Normal
Nak buat rawatan di Spa setiap bulan takut tak mampu 🤔
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Nak ambil produk kecantikan takut tak selamat & tak sesuai pada kulit sendiri 🤔
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Apa kata try je Set Kecantikan Shaklee ni?
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara sebab kenapa awak perlu pilih supplement shaklee untuk kecantikan:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
☑️ Sesuai untuk semua jenis kulit
☑️ 100% natural, safe, clinically proven
☑️ Boleh buat masker & scrub
☑️ Tahan lama (2-6 bulan penggunaan)
☑️ Tak perlu keluar duit setiap bulan untuk maintenance kulit
☑️ Cantik luar dan dalam. Kita nak sihat sambil cantik!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Kelebihan Set Kecantikan Shaklee (ESP + Vita C + Vita E):
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
•Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan
•Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda
•Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu
•Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV
•Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh
•Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
•Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
•Menjadikan wajah lebih berseri
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image shaklee_utk_sihat_cantik Posted: Feb 23, 2018 1:37 PM (UTC)

1
1 Normal
SUSU MERIAH DENGAN SET MENYUSU SHAKLEE!
.
Bayi anda selalu meragam tak??
Tgh2 malam meragam tidak puas menyusu... susu anda pula kurang meriah 😢.. niat di hati nak susukan anak sampai 2 tahun.. tapi...
.
Dapatkan Set Milk booster Shaklee...SUSU LEBIH PEKAT & BANYAK, IBU CEPAT KURUS, BERTENAGA & KULIT CANTIK 🤗
. .
.
Nak? Wassap 0193895811 utk info lanjut...
.
#ibumenyusu #milkbooster #susumeriah #alfalfacomplex #espshaklee #espshakleemurah #ibuberpantang #ibuhamil #shakleetestimoni #shakleeeffect #shakleeskudai #shakleejohor #shakleepalingmurah #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleesingapore #shakleekl #shakleeperlis #codshakleejb #codshakleeskudai #codshakleemutiararini #shakleemurah #skudai #shakleeonline #shakleehargapromo #sayajualshakleemurah
User Image healthbeauty_byqila Posted: Feb 23, 2018 2:00 PM (UTC)

3
0 Normal
Cuba zoom tengok apa yang sale bulan Feb 👀

Jangan cakap akak tak payung ye 😂 Promo tinggal 5 hari je lagi gais 😣

Yang tanya kenapa dengan Vit C + Collagen Powder... Haa haruslah ada PROMO FEBRUARY 🎉🎉🎉 Apa? 😲😲😲 10% OFF??? Start bincang sesama keluarga / adik beradik untuk dapat PROMO ni 😎

Jarang jarang Shaklee buat sale macam ni 🤔

Ok dah takmo cakap banyak!

Dm / Ws sis 🙌
0173188124
@heathbeauty_byqila

#shaklee
#supplements
#cantik
#kulitcerah
#promo
#murah
#shakleemurah
#shakleemelaka
#shakleehargaahli
#promoshaklee
#sayajualmurah
#vitamin
#shakleeeffect
#espshaklee
#espmurah
#vivixmurah
#setjerawat
#setkecantikan
#setmengandung
#setmenyusu
#jerawatbatu
#parutjerawat
#setkurusshaklee
#vitamineshaklee
#testimonishaklee
User Image shakleepenangmurah Posted: Feb 23, 2018 2:03 PM (UTC)
10
0 Normal
Bajet bukan sebarang bajet.
Bajet mampu memberi kepuasan.
.
Dengan Set kurus bajet ne pon ampa mampu kurus.
Kalau bajet pon mampu memberi kesan so memang bagus la kan.
.
Sekarang ne 2 HOT ITEM tengah PROMO, saya nak bantu anda kurus dengan selamat dan secara sihat. .
Bagaimana Set kurus bajet berfungsi?
.
Alfalfa complex
🚽bertindak sebagai detox semula jadi.
🚽melancarkan sistem penghadaman secara lembut, untuk yg sembelit pon boleh.

Lecithin
🔥memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan.
🔥mencegah obesiti

Jom dptkan kombinasi menarik alfalfa dan lecithin utk misi kurus korang❗❗❗
.
.
Surianie samsudin 0195434377
Pengedar Sah Shaklee Penang

#setkurusbajet #alfalfashaklee #lecithinshaklee #jualmurah #promosi
#madamsurianieshaklee
#promosilecithin #pengedarsahshaklee #sayajualshaklee #shakleepenang #shakleeEffect #penangpeople #penangkini #agentshaklee
#kuruscepat #nakkurus #detox
#setkurusshaklee #setkurusmurahshaklee #terlajaklaris
#kurusdalam2minggu #shakleepenang #shakleepenangisland #pengedarshakleepenang #vitamin #explore #kedaionline #bloggerstyle #bloggerreview
User Image beautygaze.co Posted: Feb 23, 2018 2:01 PM (UTC)

2
0 Normal
KULIT CANTIK TANPA BAHAN MERKURI !
.
Ramai tanya Lily Set Kecantikan yang mana EFFECT CEPAT & MURAH, jawapan Lily semestinya adalah ESP & VITAMIN C PLUS 😊
.
Untuk korang yang ada masalah
❌ KULIT JERAWAT
❌ PARUT
❌ JERAGAT
❌ PORI BESAR
❌ BERMINYAK @ KERING
❌ KULIT KUSAM & KULIT GELAP
.
.
Sebab Lily adalah Pengguna Tegar ESP & VITA C ni, Lily dah rasa sendiri dah aih since tahun 2014 lagi tu & almost 2 weeks memang dah nampak kesan, boleh click #shakleelilystory untuk tengok testimoni lily 😘
.
Meh cuba Set Asas Kecantikan Shaklee dengan harga PROMOSI yang sangat JIMAT & MURAH 😍
.
.
ESP 850g tahan 2 BULAN
Vitamin C 180 biji tahan 6 BULAN
.
.
✅ KELEBIHAN ESP:
.
- Kulit jadi lebih anjal dan gebu
- Memudarkan parut
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
- Kulit jadi lebih tegang dan sihat
- Kekalkan tenaga jangka masa panjang
- Sentiasa kenyang even buat kerja berat
- Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
- Kuatkan ingatan memori
- Sembuhkan luka
- Melindungi dan menjaga rahim
- Menghalang sel kanser
- Mengurangkan risiko kanser payudara
- Menyokong sistem imunisasi badan
- Mengandungi protein yang lengkap
.
.
✅ KELEBIHAN VITAMIN C PLUS:
.
-Membentuk kolagen dalam kulit
-Kulit menjadi tegang.
-Mencerahkan kulit muka & badan.
-Melambatkan proses penuaan.
-Merawat masalah jeragat.
-Merawat masalah Jerawat pasir & batu
-Meningkatkan sistem imunisasi badan.
-Membantu mengurangkan masalah alergi
-Mengurangkan resdung & eczema
-Mengatasi masalah gusi berdarah.
-Kulit kelihatan Glowing
-Merawat masalah Parut Jerawat
-Memudahkan proses penghadaman
-Atasi masalah Whitehead & Blackhead
-Atasi Masalah Kulit Kusam
-Atasi Masalah Kulit sensitif & Sunburn
.
.
Sebarang order & pertanyaan boleh hubungi Lily:
LILY | 01136048781
Health & Beauty Consultant ❤️
.
.
#promoesp
#parutpudarcepat
#espshakleepromosi
#promosishaklee
#shakleepromo
#promosihebatshaklee
#promosiespbyLily
#shakleebylily
#shakleeEffect
#shakleebrunei
#shakleemalaysia
#atasikulitkusam
#kulitcantikcepat
#kuruscantikselamat
#promosiVitaCdanESP
#kulitflawless
#kulitmukacantik
#ESPVITACshaklee
User Image beautycare.zone Posted: Feb 23, 2018 2:00 PM (UTC)

4
0 Normal
SET PALING FAVOURITE!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Asal restock je habis 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Customer repeat order sampai 3-4 kali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Lepas nampak efek positif pada diri sendiri, tak puas hati so ajak family dan kawan cantik sekali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
So macam mana la kita tak sayang set ni kan? Tahan lama pula tu 😭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Produk yang included dalam Full Set Kecantikan ni:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. Vita C Plus (6 bulan pengunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran
•Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal)
•Mencerahkan kulit secara semulajadi
•Mencegah & mengecutkan jerawat
•Menyekat pigmen penyebab utama jeragat!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. Vita E Complex (4 bulan pengunaa)
⠀⠀⠀⠀
•Menjaga kesegaran & keremajaan kulit
•Melindungi kulit dari sinaran UV, matahari
•Membaiki kulit kering agar sentiasa lembap •Memudarkan kesan parut & jeragat
•Mengurangkan kedutan, garus halus, bintik penuaan
•Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel sel
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. ESP - Energizing Soy Protien (2+ bulan penggunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Agen anti-Penuaan
•Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik (setiap 28 hari sel kulit kita bertukar baru)
•Menghalang pertumbuhan jerawat
•Memudarkan bekas jerawat hitam & parut
•Memberi keanjalan kepada kulit
•Mencerahkan kulit satu badan
•Memperbaiki masalah kulit berminyak
•Mempercepatkan penyembuhan luka
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image beauty.carezone Posted: Feb 23, 2018 2:00 PM (UTC)

5
0 Normal
SET PALING FAVOURITE!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Asal restock je habis 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Customer repeat order sampai 3-4 kali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Lepas nampak efek positif pada diri sendiri, tak puas hati so ajak family dan kawan cantik sekali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
So macam mana la kita tak sayang set ni kan? Tahan lama pula tu 😭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Produk yang included dalam Full Set Kecantikan ni:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. Vita C Plus (6 bulan pengunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran
•Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal)
•Mencerahkan kulit secara semulajadi
•Mencegah & mengecutkan jerawat
•Menyekat pigmen penyebab utama jeragat!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. Vita E Complex (4 bulan pengunaa)
⠀⠀⠀⠀
•Menjaga kesegaran & keremajaan kulit
•Melindungi kulit dari sinaran UV, matahari
•Membaiki kulit kering agar sentiasa lembap •Memudarkan kesan parut & jeragat
•Mengurangkan kedutan, garus halus, bintik penuaan
•Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel sel
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. ESP - Energizing Soy Protien (2+ bulan penggunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Agen anti-Penuaan
•Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik (setiap 28 hari sel kulit kita bertukar baru)
•Menghalang pertumbuhan jerawat
•Memudarkan bekas jerawat hitam & parut
•Memberi keanjalan kepada kulit
•Mencerahkan kulit satu badan
•Memperbaiki masalah kulit berminyak
•Mempercepatkan penyembuhan luka
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image beautee.care Posted: Feb 23, 2018 2:00 PM (UTC)

5
0 Normal
SET PALING FAVOURITE!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Asal restock je habis 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Customer repeat order sampai 3-4 kali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Lepas nampak efek positif pada diri sendiri, tak puas hati so ajak family dan kawan cantik sekali 😤
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
So macam mana la kita tak sayang set ni kan? Tahan lama pula tu 😭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Produk yang included dalam Full Set Kecantikan ni:
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
1. Vita C Plus (6 bulan pengunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran
•Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal)
•Mencerahkan kulit secara semulajadi
•Mencegah & mengecutkan jerawat
•Menyekat pigmen penyebab utama jeragat!
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
2. Vita E Complex (4 bulan pengunaa)
⠀⠀⠀⠀
•Menjaga kesegaran & keremajaan kulit
•Melindungi kulit dari sinaran UV, matahari
•Membaiki kulit kering agar sentiasa lembap •Memudarkan kesan parut & jeragat
•Mengurangkan kedutan, garus halus, bintik penuaan
•Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel sel
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
3. ESP - Energizing Soy Protien (2+ bulan penggunaan)
⠀⠀⠀⠀
•Agen anti-Penuaan
•Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik (setiap 28 hari sel kulit kita bertukar baru)
•Menghalang pertumbuhan jerawat
•Memudarkan bekas jerawat hitam & parut
•Memberi keanjalan kepada kulit
•Mencerahkan kulit satu badan
•Memperbaiki masalah kulit berminyak
•Mempercepatkan penyembuhan luka
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
ANIS SHAKLEE
0176695032
Trusted distributor since 2014
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
#espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
User Image healthbeauty_byqila Posted: Feb 23, 2018 1:52 PM (UTC)

3
0 Normal
Nah penerangan lebih jelas mengenai Omega Guard by Shaklee ni 😍

1) Minyak ikan tulen berkepekatan tinggi
.
💕Omega Guard membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen
.
2) Minyak Ikan
.
💕Omega Guard membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 yang terdiri daripada tujuh komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. Satu sajian Omega Guard membekalkan 990mg asid lemak omega-3
.
3) Gred Farmaseutikal yang Tulen
.
💕Omega Guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan.

Dah baca kan keistimewaan Omega Guard by Shaklee ni 😉

Jadi tunggu apa lagi meh ws / dm utk dapatkan best price hanya untuk awaa awaa semua 😘😘 Share dengan kawan dan keluarga ya! Order sekarang!! Contact at #0173188124

#shaklee
#supplements
#cantik
#kulitcerah
#promo
#murah
#shakleemurah
#shakleemelaka
#shakleehargaahli
#promoshaklee
#sayajualmurah
#vitamin
#shakleeeffect
#espshaklee
#espmurah
#vivixmurah
#setjerawat
#setkecantikan
#setmengandung
#setmenyusu
#jerawatbatu
#parutjerawat
#setkurusshaklee
#vitamineshaklee
#testimonishaklee
User Image shaklee_utk_sihat_cantik Posted: Feb 23, 2018 1:55 PM (UTC)

1
1 Normal
PROMOSI SHAKLEE 😊😊 .
Anda mencari suplement kesihatan utk:
➡Kurus
➡Kulit cantik
➡Tenaga
➡Ibu hamil
➡Ibu menyusu
➡Gastrik
➡Penyakit kronik
➡Awet muda
➡Kanak2
➡Kulit kusam, jerawat, jeragat
➡Tambah berat
➡Sakit sendi
➡Masalah wanita
➡Masalah kesuburan
➡Skin care

Jom cuba Shaklee... suplement terbaik masa kini

Berminat? Wassap yea... 0193895811...
.
#shakleetermurah #shakleesabah #shakleehargamurah #shakleetestimoni #sayajualshakleemurah #shakleemalaysia #shakleejb #shakleejohorbharu #shakleekl #shakleemurah #shakleejohor #codshakleejb #codshakleeskudai #shakleeutm #shakleeuitm #shakleeonline #shakleemalaysiamurah #shakleehargapromo #shakleeeffects #shakleehargapalingmurah #ShakleeEffect #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleehargaterbaik
#shakleepromo #shakleehargatermurah
#shakleeselangor #shakleeoriginal #shakleemutiararini #shakleedistributor
User Image healthbeauty_byqila Posted: Feb 23, 2018 1:50 PM (UTC)

3
0 Normal
SET FLAWLESS SHAKLEE YANG MENJADI PILIHAN STUDENT ❤️❤️❤️❤️
-
-
Untuk student yang mencari cari supplements supaya sentiasa sihat dan cantik berseri please try VITA C dan VITA E complex. Satu set ni sangat mudah untuk diamalkan sebagai rutin harian + sangat jimat sebabnya satu set tahan EMPAT BULAN ++ wey ! Hehe
-
-
Sis faham sgt la kita student mesti lah nak jimat kan so yang sesedih cakap x dapat beli supplement mahal mahal cuba je shaklee . Berbaloi dan yang penting selamat dan berkesan !! Memang sis sangat recommend set ni kepada student @ para customer yang ingin mencuba shaklee (sebab seriously berkesan)
-
-

SIHAT + CANTIK . PERFECT COMBOS 🙋🏻🙋🏻
-
VITA E COMPLEX (120 capsules)
VITAMIN E
.
🍇kelihatan awet muda disebabkan berfungsi dlm membantutkan penuaan sel
🍇anti aoksidan dimana membekalkan oksigen ke sel sel badan 🍇menhilangkan rasa lesu / lemau
🍇merendahlan kadar kolestrol
🍇mengurangkan parut parut
🍇melambatkan penuaan
🍇mengurangkan kedut
🍇mengurangkan jerawat
🍇menghilangkan garis halus pada wajah
🍇mengurangkan parut
🍇mengurangkan strecthmarks
🍇melawan kanser
🍇menguatkan imun
🍇melambatkan tumor
🍇mengurangkan katarak
🍇memperbaiki salur darah & kitaran darah
-
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS ( 180 tablets )
VITAMIN C
.
🍒 meningkatkan sistem pertahanan badan 🍒membantu dalam mencerahkan kulit jika amalkan secara konsisten
🍒menghilangkan kusam dan muka yang sembab
🍒membantu menyembuhkan luka
🍒memudarkan parut jerawat
🍒 mengelakkan kulit kering dan mengelupas
🍒 kulit menjadi lembut
🍒 mengurangkan simptom demam dan selsema
🍒 mengandungi anti oksidan yang tinggi
🍒 mencantikkan kulit
🍒 mencerahkan dan kulit jadi pinkish
🍒 memperbaiki imsomnia
🍒 mengekalkan kolestrol sihat
-
-
For booking, order & consultation
Kindly whatsapp

Share dengan kawan dan keluarga ya! Order sekarang!! Contact saya at #60173188124

#shaklee
#supplements
#cantik
#kulitcerah
#promo
#murah
#shakleemurah
#shakleemelaka
#shakleehargaahli
#promoshaklee
#sayajualmurah
#vitamin
#shakleeeffect
#espshaklee
#espmurah
#vivixmurah
#setjerawat
#setkecantikan
#setmengandung
#setmenyusu
#jerawatbatu
#parutjerawat

Hashtags found on this page