Toggle navigation

#shaklee1,028,030 POSTS

Post Content
User Image healthynutrition.bymi Posted: Jan 21, 2018 4:46 AM (UTC)

0 0 Normal
Pada yang bertanya Aimi, apa rasa ESP ni? apa flavour ESP?
.
Jawapannyaaaa, rasa vanilla😍 ESP boleh dibancuh dengan any air fav masing masing, so jangan risau bagi orang yang tak minat minum susu 🥛 okay?
.
✅ ESP memberi tenaga yang berpanjangan terutamanya students (tak mudah mengantuk and perut tak mudah kena gastrik disebabkan tak sempat bersarapan) .
✅ ESP buat kulit kita sihat dan cantik
✅ untuk orang yang ikhtiar hamil sebabnya ESP menguatkan rahim wanita
✅ Untuk orang pregnant - menyumbangkan tenaga dalam badan
.
Jangan malu malu tanya Aimi sebab Aimi sendiri pun consume ESP 🙆🏻
.

Your Trusted Shaklee Distributor,
AIMI,
019-7341105.
.
#shakleeupm #shakleebest #shakleeutm #shakleemeru #shakleeuitm #shaklee #shakleekajang #shakleestudents #shakleestudentprice #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal
User Image sihatcantik_bydira Posted: Jan 21, 2018 4:45 AM (UTC)

1
0 Normal
Kakak Dra beli #vitamincshaklee nak sembuhkan luka ceaser.. Tiba2 oneday ada client tegur..."kulit you cantik la"😊😊😊 .
.
Pm 0136329432
http://www.wasap.my/60136329432/shaklee
.
#vitaminc
#shaklee
#vitamincshaklee
#kulitcantik
#supplimentuntukkulit
#supplimentjimat
User Image nutrientcare Posted: Jan 21, 2018 4:46 AM (UTC)

4
0 Normal
Hormon yang tidak seimbang dapat mempengaruhi metabolisme tubuh, masalah kesuburan, haid yang tidak teratur dan bahkan dapat menyebabkan diabetes.
Hormon tidak seimbang dapat disebabkan dari stress, pencernaan kurang baik, atau faktor genetik. Lalu bagaimana cara mengatasinya? Tidur yang cukup di malam hari, Olahraga, dan rutin mengonsumsi Suplemen yang mengandung anti inflamasi seperti GLA yang berasal dari Minyak Borage dapat membantu menstabilkan hormon.
Ready stock medan 085833842114

#shakleeindonesia #shaklee #shakleetips #GLA #imbalancehormon #pms #healthwomen #kesehatanwanita #wanita #hormonwanita #like4like #obatsenggugutanmedan #obatnyerihaid #pms #haidlancar #haidtidaklancar #haidteratur #vitaminwanita #atasinyerihaid #vitaminkulit #medanskincare #medan #medanhits #anakmedan #jualobatdiet #nyerihaid #menstruasi #medantalk #medantrustedshop #pelancarhaid #pelangsing
User Image radiancesignature_officialmy Posted: Jan 21, 2018 4:45 AM (UTC)

1
0 Normal
" Pastikan Anda Hanya Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan merbahaya! "
.
✦Le Jeune Supplement✦ (For Complete Anti-Aging) - berfungsi melambatkan penuaan kulit, melembap, mencerah serta menyerikan kulit wajah serta seluruh badan.
.
.
" Baru 2 hari pakai, garis2 halus bawah mata nampak kurang. seronok sgt! "
.
Focus /10 :
(6) ANTI-AGING
(2) HYDRATION
(1) GLOW
(1) WHITENING
.
Le Jeune khas utk wanita yg mengalami masalah kedutan, jeragat di wajah dan tidak lagi merasa keanjalan dan ketegangan kulit. Dengan Le Jeune kulit kembali muda dan remaja, menghilangkan jeragat, garis2 halus dan kedutan diwajah. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
⏩ Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan licin, glowing dan gebu seawal 3 hari!
.
💕 Kecantikan 💕
✔ Mengembalikan keremajaan kulit.
✔ Menjadikan kulit lebih tegang dan anjal.
✔ Menghilangkan garis-garis halus dan kedutan di wajah.
✔ Menghilangkan jeragat.
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata.
.
💕 Kesihatan 💕
✔ Menstabilkan hormon.
✔ Membantu menstabilkan tekanan darah.
✔ Memberikan tenaga serta merta.
✔ Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
✔ Menegang dan menganjalkan payudara.
✔ Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
.
Produk adalah Selamat & Berkesan
* TIDAK sesuai utk ibu mengandung dan breastfeeding
.
Cara Pemakanan
✔ Hanya koyakkan sachet dan minum.
✔ 1 sachet sebelum sarapan ATAU 1 sachet sebelum tidur.
.
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang!
.
COD Available : Shah Alam, USJ & Glenmarie
.
Nak Order @ Tanya soalan ? Whatsapp :
.
📲 Taip ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau beli terus di website kami, klik link di BIO.
.
.
#lejeune
#lejeunebyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee
User Image wealthy.beauties Posted: Jan 21, 2018 4:45 AM (UTC)

0 0 Normal
.
Cantik sangat menjadi pujaan untuk para wanita. Semua orang nak cantik, kita boleh cantik dengan apa cara sekali pun asalkan jangan sakiti diri kita.
.
Oleh itu, untuk dapatkan kulit cantik kita mestilah bijak untuk memilih produk yang selamat, berkesan dan yang lebih penting ia nya semulajadi.
.
Kombinasi ESP & Vitamin C adalah antara kombinasi set kulit cantik yang popular di kalangan pengguna Shaklee untuk mendapatkan kulit flawless satu badan.
.
Apa bestnya Vitamin C Shaklee?
.
🎉Mencerahkan Kulit yang tidak sekata
🎉Mengecutkan jerawat
🎉Menghilangkan bekas hitam jerawat
🎉Kulit licin dan sel kulit menjadi sihat
🎉Lebih awet muda
.
Apa bestnya ESP Shaklee?
.
❤️Mencerahkan tona kulit agar lebih sekata
❤️Membantu mempercepatkan proses pemulihan luka atau tompoh hitam
❤️Mengecilkan pori-pori terbuka
❤️Bertindak sebagai anti-oksida untuk menggantikan sel-sel kulit baru
.
Nak cuba set marvellous ni?
Kak Ju,
Pakar Shaklee Anda
Whatsapp 0187785250 for fast response
.
#shakleeselayang
#shaklee
#testimonivitamincshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setkulitcantikshaklee
#theyusufiskandar
#shakleepuchong
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#shakleelover
#codselayang
#shakleebatucaves
#shakleegombak
#syurgayangkedua
#kekasihpaksarela
#wealthybeauties
#testimoniespshaklee
User Image wealthy.beauties Posted: Jan 21, 2018 4:45 AM (UTC)

0 0 Normal
.
Cantik sangat menjadi pujaan untuk para wanita. Semua orang nak cantik, kita boleh cantik dengan apa cara sekali pun asalkan jangan sakiti diri kita.
.
Oleh itu, untuk dapatkan kulit cantik kita mestilah bijak untuk memilih produk yang selamat, berkesan dan yang lebih penting ia nya semulajadi.
.
Kombinasi ESP & Vitamin C adalah antara kombinasi set kulit cantik yang popular di kalangan pengguna Shaklee untuk mendapatkan kulit flawless satu badan.
.
Apa bestnya Vitamin C Shaklee?
.
🎉Mencerahkan Kulit yang tidak sekata
🎉Mengecutkan jerawat
🎉Menghilangkan bekas hitam jerawat
🎉Kulit licin dan sel kulit menjadi sihat
🎉Lebih awet muda
.
Apa bestnya ESP Shaklee?
.
❤️Mencerahkan tona kulit agar lebih sekata
❤️Membantu mempercepatkan proses pemulihan luka atau tompoh hitam
❤️Mengecilkan pori-pori terbuka
❤️Bertindak sebagai anti-oksida untuk menggantikan sel-sel kulit baru
.
Nak cuba set marvellous ni?
Kak Ju,
Pakar Shaklee Anda
Whatsapp 0187785250 for fast response
.
#shakleeselayang
#shaklee
#testimonivitamincshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setkulitcantikshaklee
#theyusufiskandar
#shakleepuchong
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#shakleelover
#codselayang
#shakleebatucaves
#shakleegombak
#syurgayangkedua
#kekasihpaksarela
#wealthybeauties
#testimoniespshaklee
User Image shakleefaten.distributor Posted: Jan 21, 2018 4:45 AM (UTC)

0 0 Clarendon
MEMBEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN + KENYANG + KULIT CANTIK + SHAPPING PADA BADAN SEKALIGUSS .
.
Hai and Assalamulaikum 💗
.
.
Kelebihan ESP SHAKLEE
.
.
🌼Kulit lebih cerah, anjal dan gebu
🌼Banyakkan susu ibu, susu lebih banyak dan berkrim
🌼Memudarkan parut hitam dengan cepat
🌼Mengawal pertumbuhan jerawat
🌼Menguatkan akar rambut dan mengawal keguguran rambut
🌼Mempertingkat fungsi hormon wanita
🌼Kulit lebih tegang dan sihat
🌼Menghalang penyakit batu karang
🌼Kekalkan tenaga untuk jangka masa yang panjang
🌼Sentiasa kenyang dan bertenaga walaupun buat kerja berat
🌼Sesuai untuk yang ingin turunkan berat badan
🌼Elakkan penyakit kencing manis
🌼Kuatkan ingatan memori dan sembuhkan luka
🌼Melindungi dan menjaga rahim
🌼Menghalang sel kanser
🌼Mengandungi protein lengkap dan 9 amino asid yang diperlukan oleh badan
🌼Mengurangkan risiko kanser payudara
.
.
Untuk pertanyaan harga dan detail lanjut mengenai detail supplement boleh wasap terus
.
.
FATIN
010-9643970
Shaklee Independent Distributor
.
.
#shaklee
#esp
#esppromo
#kenyang
#cantik
#shakleekl
#shakleejohor
#shakleemelaka
#shakleeuitm
#shakleekptm
#shakleepromo
#bazarpaknil
#shakleesingapore
#shakleebrunei
User Image wealthy.beauties Posted: Jan 21, 2018 4:44 AM (UTC)

0 0 Normal
.
Cantik sangat menjadi pujaan untuk para wanita. Semua orang nak cantik, kita boleh cantik dengan apa cara sekali pun asalkan jangan sakiti diri kita.
.
Oleh itu, untuk dapatkan kulit cantik kita mestilah bijak untuk memilih produk yang selamat, berkesan dan yang lebih penting ia nya semulajadi.
.
Kombinasi ESP & Vitamin C adalah antara kombinasi set kulit cantik yang popular di kalangan pengguna Shaklee untuk mendapatkan kulit flawless satu badan.
.
Apa bestnya Vitamin C Shaklee?
.
🎉Mencerahkan Kulit yang tidak sekata
🎉Mengecutkan jerawat
🎉Menghilangkan bekas hitam jerawat
🎉Kulit licin dan sel kulit menjadi sihat
🎉Lebih awet muda
.
Apa bestnya ESP Shaklee?
.
❤️Mencerahkan tona kulit agar lebih sekata
❤️Membantu mempercepatkan proses pemulihan luka atau tompoh hitam
❤️Mengecilkan pori-pori terbuka
❤️Bertindak sebagai anti-oksida untuk menggantikan sel-sel kulit baru
.
Nak cuba set marvellous ni?
Kak Ju,
Pakar Shaklee Anda
Whatsapp 0187785250 for fast response
.
#shakleeselayang
#shaklee
#testimonivitamincshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setkulitcantikshaklee
#theyusufiskandar
#shakleepuchong
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#shakleelover
#codselayang
#shakleebatucaves
#shakleegombak
#syurgayangkedua
#kekasihpaksarela
#wealthybeauties
#testimoniespshaklee
User Image wealthy.beauties Posted: Jan 21, 2018 4:44 AM (UTC)

0 0 Normal
.
Cantik sangat menjadi pujaan untuk para wanita. Semua orang nak cantik, kita boleh cantik dengan apa cara sekali pun asalkan jangan sakiti diri kita.
.
Oleh itu, untuk dapatkan kulit cantik kita mestilah bijak untuk memilih produk yang selamat, berkesan dan yang lebih penting ia nya semulajadi.
.
Kombinasi ESP & Vitamin C adalah antara kombinasi set kulit cantik yang popular di kalangan pengguna Shaklee untuk mendapatkan kulit flawless satu badan.
.
Apa bestnya Vitamin C Shaklee?
.
🎉Mencerahkan Kulit yang tidak sekata
🎉Mengecutkan jerawat
🎉Menghilangkan bekas hitam jerawat
🎉Kulit licin dan sel kulit menjadi sihat
🎉Lebih awet muda
.
Apa bestnya ESP Shaklee?
.
❤️Mencerahkan tona kulit agar lebih sekata
❤️Membantu mempercepatkan proses pemulihan luka atau tompoh hitam
❤️Mengecilkan pori-pori terbuka
❤️Bertindak sebagai anti-oksida untuk menggantikan sel-sel kulit baru
.
Nak cuba set marvellous ni?
Kak Ju,
Pakar Shaklee Anda
Whatsapp 0187785250 for fast response
.
#shakleeselayang
#shaklee
#testimonivitamincshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setkulitcantikshaklee
#theyusufiskandar
#shakleepuchong
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#shakleelover
#codselayang
#shakleebatucaves
#shakleegombak
#syurgayangkedua
#kekasihpaksarela
#wealthybeauties
#testimoniespshaklee
User Image wealthy.beauties Posted: Jan 21, 2018 4:44 AM (UTC)

0 0 Normal
.
Cantik sangat menjadi pujaan untuk para wanita. Semua orang nak cantik, kita boleh cantik dengan apa cara sekali pun asalkan jangan sakiti diri kita.
.
Oleh itu, untuk dapatkan kulit cantik kita mestilah bijak untuk memilih produk yang selamat, berkesan dan yang lebih penting ia nya semulajadi.
.
Kombinasi ESP & Vitamin C adalah antara kombinasi set kulit cantik yang popular di kalangan pengguna Shaklee untuk mendapatkan kulit flawless satu badan.
.
Apa bestnya Vitamin C Shaklee?
.
🎉Mencerahkan Kulit yang tidak sekata
🎉Mengecutkan jerawat
🎉Menghilangkan bekas hitam jerawat
🎉Kulit licin dan sel kulit menjadi sihat
🎉Lebih awet muda
.
Apa bestnya ESP Shaklee?
.
❤️Mencerahkan tona kulit agar lebih sekata
❤️Membantu mempercepatkan proses pemulihan luka atau tompoh hitam
❤️Mengecilkan pori-pori terbuka
❤️Bertindak sebagai anti-oksida untuk menggantikan sel-sel kulit baru
.
Nak cuba set marvellous ni?
Kak Ju,
Pakar Shaklee Anda
Whatsapp 0187785250 for fast response
.
#shakleeselayang
#shaklee
#testimonivitamincshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setkulitcantikshaklee
#theyusufiskandar
#shakleepuchong
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#shakleelover
#codselayang
#shakleebatucaves
#shakleegombak
#syurgayangkedua
#kekasihpaksarela
#wealthybeauties
#testimoniespshaklee
User Image wealthy.beauties Posted: Jan 21, 2018 4:44 AM (UTC)

0 0 Normal
.
Cantik sangat menjadi pujaan untuk para wanita. Semua orang nak cantik, kita boleh cantik dengan apa cara sekali pun asalkan jangan sakiti diri kita.
.
Oleh itu, untuk dapatkan kulit cantik kita mestilah bijak untuk memilih produk yang selamat, berkesan dan yang lebih penting ia nya semulajadi.
.
Kombinasi ESP & Vitamin C adalah antara kombinasi set kulit cantik yang popular di kalangan pengguna Shaklee untuk mendapatkan kulit flawless satu badan.
.
Apa bestnya Vitamin C Shaklee?
.
🎉Mencerahkan Kulit yang tidak sekata
🎉Mengecutkan jerawat
🎉Menghilangkan bekas hitam jerawat
🎉Kulit licin dan sel kulit menjadi sihat
🎉Lebih awet muda
.
Apa bestnya ESP Shaklee?
.
❤️Mencerahkan tona kulit agar lebih sekata
❤️Membantu mempercepatkan proses pemulihan luka atau tompoh hitam
❤️Mengecilkan pori-pori terbuka
❤️Bertindak sebagai anti-oksida untuk menggantikan sel-sel kulit baru
.
Nak cuba set marvellous ni?
Kak Ju,
Pakar Shaklee Anda
Whatsapp 0187785250 for fast response
.
#shakleeselayang
#shaklee
#testimonivitamincshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setkulitcantikshaklee
#theyusufiskandar
#shakleepuchong
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#shakleelover
#codselayang
#shakleebatucaves
#shakleegombak
#syurgayangkedua
#kekasihpaksarela
#wealthybeauties
#testimoniespshaklee
User Image healthynutrition.bymi Posted: Jan 21, 2018 4:44 AM (UTC)

2
0 Normal
Pada yang bertanya Aimi, apa rasa ESP ni? apa flavour ESP?
.
Jawapannyaaaa, rasa vanilla😍 ESP boleh dibancuh dengan any air fav masing masing, so jangan risau bagi orang yang tak minat minum susu 🥛 okay?
.
✅ ESP memberi tenaga yang berpanjangan terutamanya students (tak mudah mengantuk and perut tak mudah kena gastrik disebabkan tak sempat bersarapan) .
✅ ESP buat kulit kita sihat dan cantik
✅ untuk orang yang ikhtiar hamil sebabnya ESP menguatkan rahim wanita
✅ Untuk orang pregnant - menyumbangkan tenaga dalam badan
.
Jangan malu malu tanya Aimi sebab Aimi sendiri pun consume ESP 🙆🏻
.

Your Trusted Shaklee Distributor,
AIMI,
019-7341105.
.
#shakleeupm #shakleebest #shakleeutm #shakleemeru #shakleeuitm #shaklee #shakleekajang #shakleestudents #shakleestudentprice #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeoriginal
User Image rinaeurinabeauty Posted: Jan 21, 2018 4:44 AM (UTC)
1
0 Normal
PARUT JERAWAT HILANG DALAM MASA 2 MINGGU!!
.
.
Suka sangat bila custemor bg feedback positif selama 2 minggu je ambil vit c shaklee.
.
.
tu baru 2 minggu dh boleh pudarkan parut..
.
.
bayangkan nak habiskan sebotol vit c shaklee yg boleh thn selama 6 bulan..
.
.
macam macam lg vit c boleh berjasa kepada badan anda..
.
.
Antaranya:
.
💞berkesan utk cerahkn kulit wajah secara sekata,licin dan berseri
.
💞diperlukan utk pertumbuhan dan pembaikan tisu/kalau luka ke ape ke cepat baik
.
💞melindungi dr jangkitan selsema serta meningkatkan imuniti badan
.
💞mengekalkan kelembapan kulit,menanggalkan bintik2 hitam,mengecutkan jerawat.
.
💞membantu utk mengurangkan tahap kolestrol
.
💞memainkan peranan penting dlm pengeluaran kalogen yang membantu mencegah penuaan
.
.
🌸Rina Jufri 🌸
📲016-6836643📲
.
Boleh juga terus klik link ni untuk terus ke whatsapp saya😍😍
.
www.wasap.my/60166836643
#rinaeurinabeauty #Shaklee #shakleepetalingjaya #shakleekualalumpur #shakleesubang #shakleearadamansara #shakleekelanajaya #shakleeasiajaya #shakleesabah #shakleekinabatangan #shakleebukitgaram
User Image dekna_beauty Posted: Jan 21, 2018 4:11 AM (UTC)

2
0 Valencia
Happy lunch korang.!!💕 Ada yang dah terasa lapar ke?? Dekna yakin pada yang pekena Esp Shaklee pasti masih terasa kenyang kan.☺ Almaklum lah Esp kan memberikan kita kekenyangan berpanjangan😋😋😋 So sesiapa yang nak dapatkan Esp Shaklee bole la WhatsApp Dekna sekarang 011-12760355😍😍 #dekna_beauty😉
#shaklee
#shakleeonline
#shakleeeffect
#shakleemurah
#shakleejohor
#promosishaklee
#shakleediatributor
#shakleemurahmalays
#espshaklee
#esp_shaklee
#sayajualespshaklee
#jualespshaklee
#jualprodukshaklee
#suplemenshaklee
#suplemenshakleeterbaik
#espmurah
#lecithinshaklee
#lecithinshakleemurah
#lecithinshakleeskudai
#lecithinskaleemalaysia
User Image cuckoo.rm60.sebulan Posted: Jan 21, 2018 4:43 AM (UTC)

1
0 Normal
Monthly serendah RM 60 SEBULAN.  Penghantaran dan pemasangan PERCUMA  Jimat!!! Tak Perlu bayar RM265 yuran pendaftaran  Servis setiap 4 bulan selama sewa beli secara PERCUMA  Dapat air mineral beralkali ringan panas sejuk dan suhu bilik.  Penukaran filter Cuckoo setiap 4 bulan selama sewa beli secara PERCUMA  Full WARANTY selama tempoh sewa beli

WASSAP 0164690053
WASSAP 0164690053
WASSAP0164690053

#cuckoomalaysia
#cuckoo #filterwater #waterfilter #airmineral #dietatkin #foreverlivingproducts #herbalife #shaklee #sabah #sarawak #brunei #terengganu #selangor
User Image cuckoo.rm60.sebulan Posted: Jan 21, 2018 4:43 AM (UTC)

0 0 Normal
Monthly serendah RM 60 SEBULAN.  Penghantaran dan pemasangan PERCUMA  Jimat!!! Tak Perlu bayar RM265 yuran pendaftaran  Servis setiap 4 bulan selama sewa beli secara PERCUMA  Dapat air mineral beralkali ringan panas sejuk dan suhu bilik.  Penukaran filter Cuckoo setiap 4 bulan selama sewa beli secara PERCUMA  Full WARANTY selama tempoh sewa beli

WASSAP 0164690053
WASSAP 0164690053
WASSAP0164690053

#cuckoomalaysia
#cuckoo #filterwater #waterfilter #airmineral #dietatkin #foreverlivingproducts #herbalife #shaklee #sabah #sarawak #brunei #terengganu #selangor
User Image sarimah.beauty Posted: Jan 21, 2018 4:43 AM (UTC)

0 0 Normal
SET BAJET MAMPU MILIK
.
Bila customer whatsapp ima nak order Set Kecantikan, rata-rata semua nak yang bajet je tak nak mahal2 😂
.
Dengan keadaan ekonomi yang tak stabil nih, kalau boleh semua nak jimat kan? So, of course ima akan offer Set Basic Kecantikan Shaklee ni pada korang
.
ESP tahan sehingga 1-2 bulan
VITAMIN C tahan sehingga 6 bulan
.
.
Antara kelebihan Set ni:
.
VITAMIN C SUSTAINED RELEASE
🌻 membentuk kolagen dlm kulit,  vitamin C shaklee akan merangsang pembentukan kolagen & menyebabkan kulit jd tegang
🌻 memcerahkan kulit
🌻 melambatkan proses penuaan pd wajah
🌻 menghalang pmbentukan pigmen yg menyebabkan mslh jerawat
🌻 meningkatkan sistem imun badan nanti jarang jatuh sakit,  selesema dan demam insyaAllah
🌻 mmbantu mengurangkan mslh allergic,  resdung
🌻 mengatasi mslh Skurvi @ gusi berdarah akibat kekurangan vitamin C
.
.
ENERGIZING SOY PROTEIN - ESP
🌻 kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🌻 membantu menurunkan berat badan
🌻 memberi rasa kenyang dlm jangka masa yg panjang
🌻 memudarkan parut jerawat dan jeragat
🌻 membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
🌻 merangsang pembentukan otot dan kulit
🌻 mencegah migrain
🌻 mencegah insomnia dan tekanan
🌻 membaiki masalah rambut beruban dan keguguran .
.
Nak dapatkan harga Special? Boleh je, meh whatsapp ima 😀
.
.
SARIMAH | 019-8996711
Trusted Distributor Since 2016 💕
.
🔹fast action fast result
#shaklee #shakleesabah #shakleesandakan #shakleemalaysia #shakleetawau #shakleekk #shakleelahaddatu #shakleesarimah #shakleeeffect #setcantikshaklee #vitaminc #vitaminshaklee #pengedarshakleesabah #espshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #esp #protein #soyanongmo
User Image cuckoo.rm60.sebulan Posted: Jan 21, 2018 4:43 AM (UTC)

2
0 Normal
Monthly serendah RM 60 SEBULAN.  Penghantaran dan pemasangan PERCUMA  Jimat!!! Tak Perlu bayar RM265 yuran pendaftaran  Servis setiap 4 bulan selama sewa beli secara PERCUMA  Dapat air mineral beralkali ringan panas sejuk dan suhu bilik.  Penukaran filter Cuckoo setiap 4 bulan selama sewa beli secara PERCUMA  Full WARANTY selama tempoh sewa beli

WASSAP 0164690053
WASSAP 0164690053
WASSAP0164690053

#cuckoomalaysia
#cuckoo #filterwater #waterfilter #airmineral #dietatkin #foreverlivingproducts #herbalife #shaklee #sabah #sarawak #brunei #terengganu #selangor
PARUT JERAWAT HILANG DALAM MASA 2 MINGGU!!
.
.
Suka sangat bila custemor bg feedback positif selama 2 minggu je ambil vit c shaklee.
.
.
tu baru 2 minggu dh boleh pudarkan parut..
.
.
bayangkan nak habiskan sebotol vit c shaklee yg boleh thn selama 6 bulan..
.
.
macam macam lg vit c boleh berjasa kepada badan anda..
.
.
Antaranya:
.
💞berkesan utk cerahkn kulit wajah secara sekata,licin dan berseri
.
💞diperlukan utk pertumbuhan dan pembaikan tisu/kalau luka ke ape ke cepat baik
.
💞melindungi dr jangkitan selsema serta meningkatkan imuniti badan
.
💞mengekalkan kelembapan kulit,menanggalkan bintik2 hitam,mengecutkan jerawat.
.
💞membantu utk mengurangkan tahap kolestrol
.
💞memainkan peranan penting dlm pengeluaran kalogen yang membantu mencegah penuaan
.
.
🌸Rina Jufri 🌸
📲016-6836643📲
.
Boleh juga terus klik link ni untuk terus ke whatsapp saya😍😍
.
www.wasap.my/60166836643
#rinaeurinabeauty #Shaklee #shakleepetalingjaya #shakleekualalumpur #shakleesubang #shakleearadamansara #shakleekelanajaya #shakleeasiajaya #shakleesabah #shakleekinabatangan #shakleebukitgaram
User Image cuckoo.rm60.sebulan Posted: Jan 21, 2018 4:43 AM (UTC)

2
0 Normal
Monthly serendah RM 60 SEBULAN.  Penghantaran dan pemasangan PERCUMA  Jimat!!! Tak Perlu bayar RM265 yuran pendaftaran  Servis setiap 4 bulan selama sewa beli secara PERCUMA  Dapat air mineral beralkali ringan panas sejuk dan suhu bilik.  Penukaran filter Cuckoo setiap 4 bulan selama sewa beli secara PERCUMA  Full WARANTY selama tempoh sewa beli

WASSAP 0164690053
WASSAP 0164690053
WASSAP0164690053

#cuckoomalaysia
#cuckoo #filterwater #waterfilter #airmineral #dietatkin #foreverlivingproducts #herbalife #shaklee #sabah #sarawak #brunei #terengganu #selangor

Hashtags found on this page