Toggle navigation

#shahalam2,527,478 POSTS

Post Content
User Image nasiarabdeliverydotcom Posted: Jan 21, 2018 7:55 PM (UTC)

0 0 Normal
Hai orang Klang, KL, Shah Alam!
Ada offer BEST untuk korang ni.
Nasi Arab Delivery ada promosi best punya; ORDER AWAL JIMAT LEBIH! Awak order awal, kita bagi less RM 1.

Mai la rasa padunya Nasi Arab Delivery dengan kawan-kawan korang kat office esok.
Tak payah dah peluh-peluh cari parking, tiak basah nak lintas jalan. Kita hantar sampai depan pintu office!

Meh wsp Admin El meh.
0133564157

#nasiarabmandey #nasiarabdelivery #nasiarabpower #nasiarabsedap #nasiarabyemeni #jjcm #nasiarabviral #nasiarabmurah #fooddelivery #ampang #bangsar #cheras #puchong #shahalam #petalingjaya #klang #cherasfooddelivery #shahalamfooddelivery #ampangfooddelivery
User Image fazzs.hf Posted: Jan 21, 2018 7:14 PM (UTC)
5
1 Normal
READY STOCK!!
#vcareserum
RM 25.00 member
RM 45.00 retail
PROMOSI hanya untuk ahli sahaja.
Daftar keahlian anda dengan kami.
Maklumat lebih lanjut sila hubungi kami di DM or whatssap.
Kedai dibuka seperti biasa.
New Operation Hours 10am-12am
📢📢📢 good news 📢📢📢
We accept credit 💳 & debit 💳
Wholesaler & retail are welcome.
Visit our store:
No.25 Jalan Dataran Wangsa Melawati 1,Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur.
Cara order & beli
🚶🏻Walk in store atau online.
☎03-41314902
📱01117674754
POSTAGE sent out 5pm (mon-fri)
#pacungharga #beauty #cosmetics #shahalam #uitm
#johorbharu #penang #kedah #bangi #kajang #ampang #selangor #cheras #singapore #indonesia #tatiskincare #tabita #ubijaga #kyliecosmetics #hudabeauty #nars #pamoga #dherbs #vasia #fazzs
#lemonex #sabah #serawak
User Image fazzs.hf Posted: Jan 21, 2018 7:13 PM (UTC)
7
2 Normal
READY STOCK!!
#gelamani
RM 71.00 member
RM 81.00 retail
PROMOSI hanya untuk ahli sahaja.
Daftar keahlian anda dengan kami.
Maklumat lebih lanjut sila hubungi kami di DM or whatssap.
Kedai dibuka seperti biasa.
New Operation Hours 10am-12am
📢📢📢 good news 📢📢📢
We accept credit 💳 & debit 💳
Wholesaler & retail are welcome.
Visit our store:
No.25 Jalan Dataran Wangsa Melawati 1,Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur.
Cara order & beli
🚶🏻Walk in store atau online.
☎03-41314902
📱01117674754
POSTAGE sent out 5pm (mon-fri)
#pacungharga #beauty #cosmetics #shahalam #uitm
#johorbharu #penang #kedah #bangi #kajang #ampang #selangor #cheras #singapore #indonesia #tatiskincare #tabita #ubijaga #kyliecosmetics #hudabeauty #nars #pamoga #dherbs #vasia #fazzs
#lemonex #sabah #serawak
Guys, if you’re craving for some authentic ‘Nasi Lemak Kedah’ do try out Nasi Lemak Haji Ali situated in section 13 Shah Alam. And the best part is the cook is the late Haji Ali’s daughter herself, my good friend Alia Shafiza, maintaining the same family recipe that her grandfather started off back in 1958! The ‘Ayam Bawang’ and the ‘Daging Kicap’ is a must! Open Saturdays to Thursdays from 11am til 10pm.
#nasilemakkedah #restoranhajiali #malaysia #malaysianfood #shahalam
User Image fazzs.hf Posted: Jan 21, 2018 7:13 PM (UTC)
2
0 Normal
READY STOCK!!
#jamurahsiabidankampung
RM 29.00 member
RM 39.00 retail
PROMOSI hanya untuk ahli sahaja.
Daftar keahlian anda dengan kami.
Maklumat lebih lanjut sila hubungi kami di DM or whatssap.
Kedai dibuka seperti biasa.
New Operation Hours 10am-12am
📢📢📢 good news 📢📢📢
We accept credit 💳 & debit 💳
Wholesaler & retail are welcome.
Visit our store:
No.25 Jalan Dataran Wangsa Melawati 1,Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur.
Cara order & beli
🚶🏻Walk in store atau online.
☎03-41314902
📱01117674754
POSTAGE sent out 5pm (mon-fri)
#pacungharga #beauty #cosmetics #shahalam #uitm
#johorbharu #penang #kedah #bangi #kajang #ampang #selangor #cheras #singapore #indonesia #tatiskincare #tabita #ubijaga #kyliecosmetics #hudabeauty #nars #pamoga #dherbs #vasia #fazzs
#lemonex #sabah #serawak
User Image fazzs.hf Posted: Jan 21, 2018 7:12 PM (UTC)
5
0 Normal
READY STOCK!!
#prokas
RM 69.00 member
RM 79.00 retail
PROMOSI hanya untuk ahli sahaja.
Daftar keahlian anda dengan kami.
Maklumat lebih lanjut sila hubungi kami di DM or whatssap.
Kedai dibuka seperti biasa.
New Operation Hours 10am-12am
📢📢📢 good news 📢📢📢
We accept credit 💳 & debit 💳
Wholesaler & retail are welcome.
Visit our store:
No.25 Jalan Dataran Wangsa Melawati 1,Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur.
Cara order & beli
🚶🏻Walk in store atau online.
☎03-41314902
📱01117674754
POSTAGE sent out 5pm (mon-fri)
#pacungharga #beauty #cosmetics #shahalam #uitm
#johorbharu #penang #kedah #bangi #kajang #ampang #selangor #cheras #singapore #indonesia #tatiskincare #tabita #ubijaga #kyliecosmetics #hudabeauty #nars #pamoga #dherbs #vasia #fazzs
#lemonex #sabah #serawak
User Image fazzs.hf Posted: Jan 21, 2018 7:11 PM (UTC)
8
0 Normal
READY STOCK!!
#anastasiabeverlyhills teardrops
RM 5.00 member
RM 25.00 retail
PROMOSI hanya untuk ahli sahaja.
Daftar keahlian anda dengan kami.
Maklumat lebih lanjut sila hubungi kami di DM or whatssap.
Kedai dibuka seperti biasa.
New Operation Hours 10am-12am
📢📢📢 good news 📢📢📢
We accept credit 💳 & debit 💳
Wholesaler & retail are welcome.
Visit our store:
No.25 Jalan Dataran Wangsa Melawati 1,Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur.
Cara order & beli
🚶🏻Walk in store atau online.
☎03-41314902
📱01117674754
POSTAGE sent out 5pm (mon-fri)
#pacungharga #beauty #cosmetics #shahalam #uitm
#johorbharu #penang #kedah #bangi #kajang #ampang #selangor #cheras #singapore #indonesia #tatiskincare #tabita #ubijaga #kyliecosmetics #hudabeauty #nars #pamoga #dherbs #vasia #fazzs
#lemonex #sabah #serawak
User Image fazzs.hf Posted: Jan 21, 2018 7:10 PM (UTC)
7
1 Normal
READY STOCK!!
#minyakkelapadara
RM 31.00 member
RM 45.00 retail
PROMOSI hanya untuk ahli sahaja.
Daftar keahlian anda dengan kami.
Maklumat lebih lanjut sila hubungi kami di DM or whatssap.
Kedai dibuka seperti biasa.
New Operation Hours 10am-12am
📢📢📢 good news 📢📢📢
We accept credit 💳 & debit 💳
Wholesaler & retail are welcome.
Visit our store:
No.25 Jalan Dataran Wangsa Melawati 1,Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur.
Cara order & beli
🚶🏻Walk in store atau online.
☎03-41314902
📱01117674754
POSTAGE sent out 5pm (mon-fri)
#pacungharga #beauty #cosmetics #shahalam #uitm
#johorbharu #penang #kedah #bangi #kajang #ampang #selangor #cheras #singapore #indonesia #tatiskincare #tabita #ubijaga #kyliecosmetics #hudabeauty #nars #pamoga #dherbs #vasia #fazzs
#lemonex #sabah #serawak
User Image fazzs.hf Posted: Jan 21, 2018 7:10 PM (UTC)
3
2 Normal
READY STOCK!!
#evelin hair removal
RM 29.00 member
RM 37.00 retail
PROMOSI hanya untuk ahli sahaja.
Daftar keahlian anda dengan kami.
Maklumat lebih lanjut sila hubungi kami di DM or whatssap.
Kedai dibuka seperti biasa.
New Operation Hours 10am-12am
📢📢📢 good news 📢📢📢
We accept credit 💳 & debit 💳
Wholesaler & retail are welcome.
Visit our store:
No.25 Jalan Dataran Wangsa Melawati 1,Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur.
Cara order & beli
🚶🏻Walk in store atau online.
☎03-41314902
📱01117674754
POSTAGE sent out 5pm (mon-fri)
#pacungharga #beauty #cosmetics #shahalam #uitm
#johorbharu #penang #kedah #bangi #kajang #ampang #selangor #cheras #singapore #indonesia #tatiskincare #tabita #ubijaga #kyliecosmetics #hudabeauty #nars #pamoga #dherbs #vasia #fazzs
#lemonex #sabah #serawak
User Image fazzs.hf Posted: Jan 21, 2018 7:09 PM (UTC)
9
1 Normal
READY STOCK!!
#veet 25ml
RM 6.00 member
RM 15.00 retail
PROMOSI hanya untuk ahli sahaja.
Daftar keahlian anda dengan kami.
Maklumat lebih lanjut sila hubungi kami di DM or whatssap.
Kedai dibuka seperti biasa.
New Operation Hours 10am-12am
📢📢📢 good news 📢📢📢
We accept credit 💳 & debit 💳
Wholesaler & retail are welcome.
Visit our store:
No.25 Jalan Dataran Wangsa Melawati 1,Dataran Wangsa Melawati 53300 Kuala Lumpur.
Cara order & beli
🚶🏻Walk in store atau online.
☎03-41314902
📱01117674754
POSTAGE sent out 5pm (mon-fri)
#pacungharga #beauty #cosmetics #shahalam #uitm
#johorbharu #penang #kedah #bangi #kajang #ampang #selangor #cheras #singapore #indonesia #tatiskincare #tabita #ubijaga #kyliecosmetics #hudabeauty #nars #pamoga #dherbs #vasia #fazzs
#lemonex #sabah #serawak
بسم الله الر حمن الر حيم.. Ya Allah jadikanlah hari ini hari yg membuka pintu rezeki buat kami, hari yg penuh ketenangan, Hari yg memudahkan segala urusan kami, Hari yg penuh dgn kesabaran dan kekuatan, keberkatan.. Dan akhiri hari ini dgn penuh senyuman, kegembiraan, keberkatan & kebaikan..amin #kurtamen #kurtaraya #terapiinstagram
#ajimaura
#bruneionlineshopping
#bazaarpaknil
#belajarinstagram
#pushdei
#like4like
#family10k
#instafamous
#wehavehaveyo
#f10k
#bisnesonline
#super100k
#instagood
#muslimah
#puteriharbour
#iskandarputeri
#puteriharbour
#johorbaharu
#gelangpatah
#bangi
#bandarbarubangi
#kajang
#shahalam
#uitm
#kurta
#nazexclusive
User Image myprogam.baby.id Posted: Jan 21, 2018 6:46 PM (UTC)
11
2 Normal
🇦‌🇳‌🇦‌🇰 adalah titipan allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugrah yg tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. 👪👪👪🍃
👉Tugas orang tua tidak hanya memberi anak sebuah kebutuhan dunianya semata, tapi wajib orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhab rohaninya. Mengajarkan iman yang benar, mengenal tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangannya. 💑 "JANGAN TUNDA ‌🇰‌🇪‌🇭‌🇦‌🇲‌🇮‌🇱‌🇦‌🇳 SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU. KONSULTASIKAN SEMUA KELUHAN BUNDA DAN AYAH BERSAMA KAMI" 🌺
🌼🍁☔🌿🌹 Follow:
@MY.PROGAM.BABY.ID
@MY.PROGAM.BABY.ID
@MY.PROGAM.BABY.ID
@MY.PROGAM.BABY.ID
@MY.PROGAM.BABY.ID 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
️✔ contact person :
️📲 BBM: DD1236C0 📲WA; 085335886980
User Image lemari_dress_dadih_murah Posted: Jan 21, 2018 6:44 PM (UTC)

4
0 Normal
New arrival!! Kurung Babydoll Dealova
Harga: Rm120
Postage: Rm: 8/12ss

Label M, L dan XL
(Ukuran rujuk #ukurandealova )
.
.

Material: Brocade (sedikit seperti songket)
**material ada sulaman benang emas yg cantik dan bercorak seperti ekor merak
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk bulat dan ada butang belakang baju utk mudah pakai
**potongan ala-ala babydoll, kembang dan cantik terletak
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**pinggang skirt separuh getah ada ada zip sisi utk mudah pakai. Mermaid cut.
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
. 📲 Whattsap admin: 0135934965
.
.

#bajukurungbabydoll #bajukurung #muslimahfashion #kurungbabydolldealova #kendurikahwin #shahalam #baazaronline #dadagents #kurungbabydoll
User Image lemari_dress_dadih_murah Posted: Jan 21, 2018 6:43 PM (UTC)

5
0 Normal
New arrival!! Kurung Babydoll Dealova
Harga: Rm120
Postage: Rm: 8/12ss

Label M, L dan XL
(Ukuran rujuk #ukurandealova )
.
.

Material: Brocade (sedikit seperti songket)
**material ada sulaman benang emas yg cantik dan bercorak seperti ekor merak
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk bulat dan ada butang belakang baju utk mudah pakai
**potongan ala-ala babydoll, kembang dan cantik terletak
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**pinggang skirt separuh getah ada ada zip sisi utk mudah pakai. Mermaid cut.
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
. 📲 Whattsap admin: 0135934965
.
.

#bajukurungbabydoll #bajukurung #muslimahfashion #kurungbabydolldealova #kendurikahwin #shahalam #baazaronline #dadagents #kurungbabydoll
User Image lemari_dress_dadih_murah Posted: Jan 21, 2018 6:42 PM (UTC)

3
0 Normal
New arrival!! Kurung Babydoll Dealova
Harga: Rm120
Postage: Rm: 8/12ss

Label M, L dan XL
(Ukuran rujuk #ukurandealova )
.
.

Material: Brocade (sedikit seperti songket)
**material ada sulaman benang emas yg cantik dan bercorak seperti ekor merak
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk bulat dan ada butang belakang baju utk mudah pakai
**potongan ala-ala babydoll, kembang dan cantik terletak
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**pinggang skirt separuh getah ada ada zip sisi utk mudah pakai. Mermaid cut.
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
. 📲 Whattsap admin: 0135934965
.
.

#bajukurungbabydoll #bajukurung #muslimahfashion #kurungbabydolldealova #kendurikahwin #shahalam #baazaronline #dadagents #kurungbabydoll

Hashtags found on this page