Toggle navigation

#sgshopping160,580 POSTS

Post Content
#Singapore

Visit my #Carousell #Carousellsg MadMattWorld account to get DEALS FOR A STEAL 😄

Items for sale:

1) THE SUMMERHOUSE DINING VOUCHERS
2) Golden Village GV Gold Class vouchers
3) Cathay Platinum Movie Suites vouchers
4) Kose Sekkisei Lotion
5) Sony Xperia USB Type C Charging Dock DK60
6) Samsung Level Box Slim Speakers

https://carousell.com/madmattworld/

Cheers,
Matt

#sg #singaporean #sgboy #sggirls #igsg #sgig #instasg #instagramsg #vscosg #sginstagram #iluvsg #singaporelife #igerssingapore #sgfood #ootdsg #sgfitness #sgblog #sgflea #sgblogshop #sgselling #sginstashop #sgfleamarket #sgsales #blogshopsg #sgshop #sgshopping #garagesale
T-2 days
It's not too late! Are you a fashion designer, or just think your drawings would look good on a T-shirt?
Be part of our special launch collection by submitting your very own designs on www.thestitchmob.com and earn some extra money! .
.
.
#uniqueclothes #uniquefinds #shopping #sgshopping #creatorsclub #fashion #designsg #fashionsg #fashiomarketplace #singaporeshopping #sgshopping #artistmarket #creators #retailtherapy #diy #makeyourown
Janna peplum kepok .
Size: fs
Measurement
Bust ; fit till 38 inch
Sleeve : 21 inch
Front length : 21 inch
Back Length : 24 inch
Shoulder : 15 inch .
Material : crepe
Tali untuk kemasan
3d codroy material
Kepok2 peplum

Colour
White
Maroon
Navy
Pink peach
.
#jannapeplum #sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
Wing Palazo .
Material : crepe
Measurement :
Waist : 24 stretch to 34
Hip : 40 inch
Length : 41 inch
Colour :
Nude
Black
Grey

#wingpalazo #sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
👚Hafiya grid blouse

Material :
Cotton

Measurement :

FREE SIZE
Bahu 16”
Dada 38”
Lengan 17”
Labuh lengan 24”
Labuh baju 35”

TAG SIZE 44

Bahu 16.5”
Dada 40”
Lengan 18”
Labuh lengan 22
Labuh baju 29”

#hafiyagridblouse ##sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
Kebaya Lace Mary Jane

Free size fit S to small L

Detail ukuran:
Bahu 15'
Dada 36'-38'
Armhole 14'
Panjang tangan 22.5'
Pinggang 32'
Punggung 42'
Labuh baju depan 36'
Labuh baju belakang 34'
Pinggang skirt 26-36'
Punggung 37'-42'
Labuh kain 41'

Material: Cotton stretchable dan exclusive lace
tidak panas dan sgt2 stretchable. Selesa dipakai
corak lace 3D depan dan belakang baju dan kain, tampak mewah dah exclusive
potongan peplum ditambah organza lace dihujung lapisan baju memberi kesan baju kelihatan berkepok2 dan cantik beralun
zip bahagian dada, friendly breastfeed
zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
skirt mermaid cut dan pinggang getah
warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.

#kebayalacemaryjane
#mermaidcutskirt
#wudukfriendlykurung #wudhuandnursingfriendly #wudukfriendly #wudukfriendlyandbffriendly #Nursingfriendly #nursingandwudhukfriendly #nursingandbffriendly ##sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
💦💦💦💦💦💦 🔥🔥NEW DESING 2017🔥🔥 🔥HOT ITEM🔥 🌼KURUNG EZARA🌼 6 warna yang menarik untuk di rebut

mesti miliki baju kurung moden *design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION
Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌼material COTTON + PEARL SKIN
🌼warna yang menawan dan memukau 🌼design PEPLUM labuh menutupi punggung
🌼cutting loose dan berdutt berlakang 🌼jenis kain kembang payung
🌼 zip sebelah kiri
🌼saiz XS S M L XL XL XXL XXXL ×jarang
×kecut
×renyuk
√mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
#kurungezara #taksenangrenyuk #sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
💦💦💦💦💦💦 🌻NEW COLLECTION 🌻
TAHUN 2017 🌹KURUNG DAHLIA🌹 🌸Design Kurung moden berlandaskan syariat islam labuh menutupi punggung 🌸Material Royal Silk
🌸Pelbagai pilihan warna
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

#kurungdahlia
#sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
💦💦💦💦💦💦
Mawaddah syarie —------------------------------------------- 👉 DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
- Yess ! kali ni bynh keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas supaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS, SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
.
👉 METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING - material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
👉 8 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
Ada 8 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
👉 🎁 FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI
- YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif .. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
👉 BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
- Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu . =========================
#bridesmaidsdress
#muslimahbridesmaids
#mawaddahsyarie
#mawaddahsyariedress #wudukfriendly #wudhuandnursingfriendly #wudukfriendly #wudukfriendlyandbffriendly #Nursingfriendly #nursingandwudhukfriendly #nursingandbffriendly ##sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
Client using
4in1 Glowgold set
Comedone seum
Total serum
Drx serum
Chamomile/ Soft gold mask
Vita-C500
repost via @instarepost20 from @drxnvdism
Gorgeous! KALAU NAK CANTIK MACAM NI KENA RAJIN PAKAI SERUM DRXNVDISM NI
.
Make over done by our nvdismmmmm. Mmg la bukan nak cakap ape, a lot customer, semua suka sgt dgn serum #drxnvdism ni
.
Sebab pagi ni Je bnyk org Bagi testimonial . Semua ckp serum ni mmg Bagi make up tahan lama .. bau best, husband I pun suka! .
So while promo is going on baik la try ni cepat. Bukan senang nak ade promo k ! #instarepost20
repost via @instarepost20 from @drxshazreeyana
Ha, Betul tak Betul, dr Ckp. Pink ni bukan sebarang pink . Ramai customer #drxshazreeyanashukri blusher mmg best la
.
Kenapa best Sebab bukan pasal color dia je. Dorang Ckp bila pakai blusher Muka dorang nmpk muda! Hahahah pipi tu Mcm ala2 Korean tak dan la pakai make up tebal2 .
Automatic sweet Je color dia. Kalau tgk Kat model Je mmg nmpk cantik . Tgk ni @hanaikmal pun suka . Dr tau mua2 ni semua memilih pakai blusher tapi.. blusher drx ni mmg lain skit la .. bau dia hmmm !! Wangi texture best .
Pastu lama sgt Boleh pakai. Ntah2 setahun pun tak abis lagi . So try sendiri baru tau #instarepost20
💦💦💦💦💦💦
—---------------------------— SHEEMA BLOUSE (RESTOCK) —---------------------------— ===================
CIRI CIRI ISTIMEWA
===================
🌷 Material : FURSAN yang berkualiti, nampak elok terletak dan jatuh beralun 🌷 Terdapat 3 warna menarik yang memukau mata 🌷 Terdapat zip sorok di bahagian dada dan butang hiasan di bahagian tangan dan hadapan baju 🌷 Tak mudah renyuk, senang digosok dan tak jarang 🌷 Labuh dan cutting yang selesa 🌷 Saiz dari S - XXXL
.
#bffriendly #Nursingfriendly #nursingfriendly #nursingandbffriendly ##sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💦💦💦💦💦 🌸DEENA EXCLUSIVE Material chiffon , dlm lining

MATERIAL:HIGH QUALITY CHIFFON CREPE WITH FULL LINING

COLOUR : BROWN,TERQOISE, GREY,RED ORANGE DAN PLUM PURPLE

keistimewa
*ada zip dibahagian Dada *chiffon CREPE Dan full lining *ada butang untuk memudahkan berwudhuk
*yg penting cutting sangt cantik Dan nmpk KURUS 🌸PALLAZO
SAIZ :S-XL

Blouse
Palazo
Set 🌸🌸🌸🌸🌸
#wudukfriendlykurung #wudhuandnursingfriendly #wudukfriendly #wudukfriendlyandbffriendly #Nursingfriendly #nursingandwudhukfriendly #nursingandbffriendly ##sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
💦💦💦💦💦 🌸DEENA EXCLUSIVE Material chiffon , dlm lining

MATERIAL:HIGH QUALITY CHIFFON CREPE WITH FULL LINING

COLOUR : BROWN,TERQOISE, GREY,RED ORANGE DAN PLUM PURPLE

keistimewa
*ada zip dibahagian Dada *chiffon CREPE Dan full lining *ada butang untuk memudahkan berwudhuk
*yg penting cutting sangt cantik Dan nmpk KURUS 🌸PALLAZO
SAIZ :S-XL

Blouse
Palazo
Set
#deenaexclusive
#deenablouse #blousepalazzosetmurah
#wudukfriendlykurung #wudhuandnursingfriendly #wudukfriendly #wudukfriendlyandbffriendly #Nursingfriendly #nursingandwudhukfriendly #nursingandbffriendly ##sgmuslimahfashion #muslimahsg #sgonline #sgshopping #sghomebased
🌸🌸🌸🌸🌸

Hashtags found on this page