Toggle navigation

#setcantikshaklee59,865 POSTS

Post Content
User Image shakleepipah Posted: Dec 14, 2017 4:04 AM (UTC)
1
0 Normal
BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
🌸ESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
👉Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉Melembut dan menganjalkan kulit
👉Sekatakan tona warna kulit
👉Kuatkan akar rambut
.
🌸VITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
👉Tingkatkan penghasilan kolagen
👉Mencerahkan kulit
👉Mengering dan mengecutkan jerawat
👉Melembapkan kulit
👉Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
👉Awet muda
👉Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
👉Mengurangkan parut
👉Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
👉Membantu masalah keintiman
👉Membantu masalah seksual lelaki
👉Boleh dijadikan MASKER
👉Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleehq
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru
User Image shakleepipah Posted: Dec 14, 2017 3:12 AM (UTC)
3
0 Normal
BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
🌸ESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
👉Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉Melembut dan menganjalkan kulit
👉Sekatakan tona warna kulit
👉Kuatkan akar rambut
.
🌸VITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
👉Tingkatkan penghasilan kolagen
👉Mencerahkan kulit
👉Mengering dan mengecutkan jerawat
👉Melembapkan kulit
👉Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
👉Awet muda
👉Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
👉Mengurangkan parut
👉Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
👉Membantu masalah keintiman
👉Membantu masalah seksual lelaki
👉Boleh dijadikan MASKER
👉Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleehq
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru
User Image nurulafifah_shaklee Posted: Dec 14, 2017 3:04 AM (UTC)
5
1 Normal
BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
🌸ESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
👉Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉Melembut dan menganjalkan kulit
👉Sekatakan tona warna kulit
👉Kuatkan akar rambut
.
🌸VITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
👉Tingkatkan penghasilan kolagen
👉Mencerahkan kulit
👉Mengering dan mengecutkan jerawat
👉Melembapkan kulit
👉Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
👉Awet muda
👉Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
👉Mengurangkan parut
👉Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
👉Membantu masalah keintiman
👉Membantu masalah seksual lelaki
👉Boleh dijadikan MASKER
👉Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleehq
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru
User Image shaklee.pakar.anda Posted: Dec 14, 2017 3:02 AM (UTC)
1
0 Normal
BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
🌸ESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
👉Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉Melembut dan menganjalkan kulit
👉Sekatakan tona warna kulit
👉Kuatkan akar rambut
.
🌸VITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
👉Tingkatkan penghasilan kolagen
👉Mencerahkan kulit
👉Mengering dan mengecutkan jerawat
👉Melembapkan kulit
👉Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
👉Awet muda
👉Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
👉Mengurangkan parut
👉Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
👉Membantu masalah keintiman
👉Membantu masalah seksual lelaki
👉Boleh dijadikan MASKER
👉Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleehq
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru
User Image shaklee.pakar.anda Posted: Dec 14, 2017 3:01 AM (UTC)
1
0 Normal
BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
🌸ESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
👉Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉Melembut dan menganjalkan kulit
👉Sekatakan tona warna kulit
👉Kuatkan akar rambut
.
🌸VITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
👉Tingkatkan penghasilan kolagen
👉Mencerahkan kulit
👉Mengering dan mengecutkan jerawat
👉Melembapkan kulit
👉Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
👉Awet muda
👉Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
👉Mengurangkan parut
👉Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
👉Membantu masalah keintiman
👉Membantu masalah seksual lelaki
👉Boleh dijadikan MASKER
👉Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleehq
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru
User Image nurulafifah_shaklee Posted: Dec 14, 2017 3:00 AM (UTC)
2
0 Normal
BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
🌸ESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
👉Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉Melembut dan menganjalkan kulit
👉Sekatakan tona warna kulit
👉Kuatkan akar rambut
.
🌸VITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
👉Tingkatkan penghasilan kolagen
👉Mencerahkan kulit
👉Mengering dan mengecutkan jerawat
👉Melembapkan kulit
👉Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
👉Awet muda
👉Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
👉Mengurangkan parut
👉Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
👉Membantu masalah keintiman
👉Membantu masalah seksual lelaki
👉Boleh dijadikan MASKER
👉Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleehq
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru
User Image shaklee.wanayu Posted: Dec 14, 2017 2:44 AM (UTC)

9
1 Normal
Kalau orang tanya saya, apa vitamin Shaklee yang paling saya suka?
.
.
Jawapannya adalah semestinya vitamin pertama yang saya consume dari Shaklee iaitu VITAMIN C Shaklee! Vitamin C ni boleh di katakan vitamin paling laris dalam Shaklee tau!
.
.
Pada mulanya saya ambik Vitamin C Shaklee ni sebab saya terlalu kuat resdung. Alhamdulillah, lepas pengambilan Vitamin C ni, masalah resdung dah makin berkurang.
.
.
Vitamin C bukan untuk masalah resdung je tau, ada fungsi lain2 jugak iaitu:
.
.
✔ meningkatkan sistem imun
✔ atasi tekanan
✔ kurangkan tekanan darah
✔bukaan salur darah yang sempurna
✔ kurangkan toksin dalam badan
✔ sumber tenaga
✔ mengurangkan/mengekalkan berat badan
✔ melawan katarak
✔ lindungi diri dari cahaya matahari
✔ melawan katarak
✔ kesihatan rambut
✔ lindungi dari sel kanser
✔ cegah risiko diabetes
✔ cegah sakit jantung
✔ lebatkan rambut
✔ cegah asma
✔ menyembuhkan luka
✔ pudarkan parut/ jeragat
✔ tingkatkan tekstur kulit
✔ menghasilkan kolagen
✔ cegah tumbuh uban
.
.
Best kan?memang berbaloi-baloi kalau beli Vitamin C Shaklee ni tau! Satu botol pun boleh tahan 6 bulan..Harga pun memang mampu milik punya!
.
.
Jom dapatkan Vitamin C Shaklee dari kami sekarang!
.
.
.
.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•••=•=•=••••=•=•=•=•=•=•=•=
Trusted Shaklee Independant Distributor
Nur Idayu Apandi
Ridwan Afif Mohamad
Founder of Magnificent Empire
0111 147 3530
014 607 0221

FB : Nur Idayu
Ridwan Afif
User Image beauty_drink_by_baizurabahar Posted: Dec 14, 2017 2:10 AM (UTC)

5
1 Normal
Assalamualaikum & morning !! 😊
Mulakan hari dengan Beauty Drink ESP.
Kulit makin cantik, cerah sekata, berseri, bertenaga dan baik untuk kesihatan menyeluruh dengan beauty drink ESP.
.
Ready stock.
COD area #chemor #ipoh #tasek #meru
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress #surirumah #beautydrink #setkecantikkanshaklee #vitaminCshaklee
VIVIX raja dalam produk shaklee.

hah nak tau kenapa RAJA? sebab vivix ni bagus untuk hampir semua masalah kesihatan.

Siapa boleh guna Vivix ni? ➡masalah jantung
➡masalah buah pinggang
➡sakit SLE
➡ikhtiar hamil
➡darah tinggi
➡strok
➡kencing manis
➡ikhtiar berhenti MEROKOK (yg ni paling best sebab ramai yang dah berjaya)
➡kesihatan mata (yang ada katarak bagus vivix ni)
➡nak kelihatan muda 25TAHUN dari usia sebenar
➡masalah sendi
➡kanser ➡nak kulit cantik .
Apa yang terkandung dalam Vivix adalah Polyphenol & Resveratrol.
.
Secara ringkasnya, Polyphenol & Resveratrol ni sejenis bahan semulajadi yang ada dalam tumbuhan dan tinggi dalam antioksida.
.
Vivix dari Shaklee kaya dengan Resveratrol dan 3 lagi bahan iaitu polyphenol dan dibuktikan mengandungi 10x ganda antioksida dari Resveratrol sendiri.

Boleh whatsapp mika untuk dapatkan harga yang TERLAJAK MURAH, boleh klik LINK di BIO untuk memudahkan uols whatsapp 😉

#ampang
#codampang
#codkl
#shakleeampang
#shakleejohor
#pengedarshakleeampang
#pengedarshakleekl
#ampangjaya
#sethamilshaklee
#setmilboostershaklee
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualshaklee
#shakleemurahampang
#shakleemurahkl
#shakleemurah
#vivixmurah
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#setcantikshaklee
#setdetoksshaklee
#bruneivivix
VIVIX raja dalam produk shaklee.

hah nak tau kenapa RAJA? sebab vivix ni bagus untuk hampir semua masalah kesihatan.

Siapa boleh guna Vivix ni? ➡masalah jantung
➡masalah buah pinggang
➡sakit SLE
➡ikhtiar hamil
➡darah tinggi
➡strok
➡kencing manis
➡ikhtiar berhenti MEROKOK (yg ni paling best sebab ramai yang dah berjaya)
➡kesihatan mata (yang ada katarak bagus vivix ni)
➡nak kelihatan muda 25TAHUN dari usia sebenar
➡masalah sendi
➡kanser ➡nak kulit cantik .
Apa yang terkandung dalam Vivix adalah Polyphenol & Resveratrol.
.
Secara ringkasnya, Polyphenol & Resveratrol ni sejenis bahan semulajadi yang ada dalam tumbuhan dan tinggi dalam antioksida.
.
Vivix dari Shaklee kaya dengan Resveratrol dan 3 lagi bahan iaitu polyphenol dan dibuktikan mengandungi 10x ganda antioksida dari Resveratrol sendiri.

Boleh whatsapp mika untuk dapatkan harga yang TERLAJAK MURAH, boleh klik LINK di BIO untuk memudahkan uols whatsapp 😉

#ampang
#codampang
#codkl
#shakleeampang
#shakleejohor
#pengedarshakleeampang
#pengedarshakleekl
#ampangjaya
#sethamilshaklee
#setmilboostershaklee
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualshaklee
#shakleemurahampang
#shakleemurahkl
#shakleemurah
#vivixmurah
#shakleeparitraja
#shakleebatupahat
#setcantikshaklee
#setdetoksshaklee
#bruneivivix
User Image nur_shaklee Posted: Dec 14, 2017 1:58 AM (UTC)

0 0 Normal
Lepas breakfast,cepat2 je telan 1 biji Vitamin C & E sebab takott terlupaa,hehe..nak cantikk kene lah konsisten..kalau skip2 cm ne tuh nak nampak hasilkan..hehe 😆😆
.
Both supplement yg nUr consume sampai sekarang,alhamdulillah kulit pon makin2 okay..jerawat pon dah susah nak naik,parut jerawat lama makin pudar,kulit pon makin glowing 😘😘
.
The perfect two combination paling best tau,antara supplements paling hot selling sebab nya mampu mencantikkan & tahan lama.
.
Okay nur share sikit kebaikan each supplement ni utk korg ye..☺
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS(Tahan 5 6 bulan):- .
.
😍Merangsang pembentukan kolagen.
😍Menguatkan immune sistem.
😍Membantu mengekalkan kulit awek muda.
😍Mengatasi masalah insomnia.
😍Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam,flu.
😍Memperbaiki sistem pendarahan.
😍Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi.
😍Mencerahkan kulit secara semulajadi.
😍Memberikan tenaga.
😍Membantu penyerapan iron.
😍Mengekalkan kolestrol yg sihat.
😍Meningkatkan metabolisme dan membantu mengekalkan berat badan ideal.
😍Mengelakkan katarak.
😍Mengawal masalah kulit berminyak.
😍Mengecilkan pori muka.
😍Membantu melindungi badan dari radikal bebas.
😍Mengurangkan asid untuk pesakit gout.
😍Mengawal paras gula dalam darah. .
..
Kelebihan VITAMIN E(Tahan 4 bulan) .
😍Menghilangkan kesan parut & jeragat.
😍Menjadikan kulit kelihatan lebih glowing secara semulajadi.
😍Melambatkan proses penuaan(antioksidan yang tinggi).
😍Mengurangkan kesan stretchmark selepas bersalin.
😍Membantu melancarkan peredaran darah.
😍Memelihara proses pembekuan darah yang normal.
😍Mengatasi masalah keguguran di awal kehamilan(kuatkan rahim).
😍Meningkatkan kesuburan lelaki-tingkatkan penghasilan air mani.
.
Both supplement ni selain boleh makan boleh jgk buat masker tau.Yang penting nak cantik kena rajin okay 💕.
.
Boleh dapatkan SUPPLEMENT SHAKLEE berserta special consultation/guide cara makan dengan betul dgn nUr ye!
.
Dm /whatsapp 0136385336 nUr jika nak cuba ye!
Your trusted SID SHAKLEE ☺☺
#Shaklee
#SetkecantikanShaklee
#SetCantikShaklee
#SetHamilShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKurusShaklee
#SetSlimmingShaklee
#SetIkhtiarHamil
#SetResdungShaklee
User Image cikmudachaca Posted: Dec 14, 2017 1:51 AM (UTC)

1
0 Clarendon
Herbal blend krim berhantu!! Herbal blend ni antara krim paling laris especially buat mumy kat luar sana sbb baby ni mempunyai kulit yang halus...kalau tersalah handle mula lah ruam-ruam susu or bijik kecil timbul..letak je kt tempat ruam tu insyallah nanti cepat kering dan sangat berkesan!!
.
🍂Kebaikan HERBAL BLEND .
❤Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala .
❤Menghilangkan luka & merawat eczema
.
❤Melegakan gigitan serangga .
❤Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
.
❤Krim urut badan lenguh
.
❤Merawat kesan luka melecur .
❤Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
.
❤Ubat luka atau melecur
.
❤Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
.
❤Sebagai losyen harian
.
❤Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
.
❤Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
.
❤Membuang selulit serta  memecahkan lemak berlebihan.
.
❤Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
.

0127161370 call/whatapp untuk sebarang pertanyaan
.
#kualaselangorshaklee
#shakleetaiping
#shahalamshaklee
#jeramshaklee
#espkualaselangor
#vitamincshaklee
#vitaleashaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#Omegaguardshaklee
#setcantikshaklee
#shakleemurah
#setbasicshaklee
#cikmudachaca
#eliesya_ks_shaklee
User Image beautyshop_alyashamshul Posted: Dec 14, 2017 1:43 AM (UTC)

0 0 Normal
Apa Kelebihan Produk Shaklee Berbanding Produk Lain?

Kelebihan produk Shaklee berbanding produk lain ialah, Kualiti. Iaitu komitmen syarikat untuk menjaga kualiti.

Berdasarkan laman web rasmi shaklee (bukan blog atau portal-portal tak rasmi), pihak Shaklee sangat komited untuk pastikan kualiti dan keselamatan produk terjamin. Rujuk laman web ini www.shaklee.com.my

1. Pihak Shaklee telah melabur sebanyak $250 Juta untuk jalankan clinical testing dan juga RnD.

2. Pihak Shaklee juga telah jalankan 350 test bagi setiap kandungan, kajian kualiti bagi 100,000 produk dan 23,000 untuk kajian keaslian dan keselamatan setiap tahun.

3. Pihak Shaklee telah ikrar bahawa produk Shaklee bebas daripada bahan kimia berbahaya

Yang ke-4 paling menarik, iaitu

4. Shaklee bekerjasama dengan pakar Toksikologi untuk membangunkan senarai bahan kimia yang berpotensi berbahaya kepada manusia. Ini bagi memastikan bahan tersebut tidak wujud dalam mana-mana produk Shaklee.

Feel free to click this link 👇
www.wasap.my/60134716281

#shakleeproducts #shakleemalaysia #shakleeeffects #testimonishaklee #setcantikshaklee #vitaminshaklee #omegaguard #shakleetestimoni #shakleeset #setsubur #sethamil #setcantik #setshaklee #produkshaklee #collagenshaklee #vitaminE #vitaminC #espshaklee #vivix #collagenpowdershaklee #collagen #detoxset #slimset #herblax #vitalea #ostematrix #bcomplex #alfafa

Hashtags found on this page