Toggle navigation

#setcantikshaklee67,196 POSTS

Post Content
User Image nutrisiyana Posted: Feb 21, 2018 1:46 PM (UTC)

1
1 Normal
SET PANTANG SHAKLEE @ ALTERNATIF JAMU PANTANG
.
❤ Tak seperti produk yang lain yang ada banyak pantang larang dan mungkin ada kesan sampingan
.
❤ Tak perlu risau takut anak akan terkena jaundice atau penyakit kuning. Boleh mula dimakan dari hari pertama sejurus selepas bersalin
.
❤ Membantu ibu lebih bertenaga walaupun baru lepas bersalin
.
❤ Bonus bagi ibu yang menyusukan di mana kulit anak jadi lebih gebu dan cantik
.
❤ Bantu atasi sembelit si ibu ketika pantang
.
❤ Yang penting luka bersalin/pembedahan cepat baik!
.
.
Ullyana | 016-9865236
Your Health & Beauty Consultant
User Image nutrisiyana Posted: Feb 21, 2018 1:47 PM (UTC)

1
1 Normal
Alhamdulillah ramai yang dah alami Shaklee Effect !!
.
Shaklee cuma salah satu ikhtiar, yang memberi kesan hanya Allah SWT
.
Uols bila lagi nak start ? Yna akan pastikan uols hanya dapat vitamin yang terbaik drpd Shaklee 😉
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda
User Image shamizah.34 Posted: Feb 21, 2018 1:30 PM (UTC)

0 0 Normal
SET BASIC CANTIK 😍
.
SET BASIC CANTIK ni memang selalu cepat habis sebab memberi effect yang sangat memuaskan. Khas untuk mereka yang nak CANTIK dan BEBAS PARUT dengan cara paling mudah dan harga yang berpatutan.
__
.
Siapa yang PERLU ambil #SetCantikShaklee ? : 👇👇
.
🍄 Kulit berJERAWAT
🍄 Kulit KUSAM
🍄 PARUT Jerawat
🍄 Masalah kulit berMINYAK / KERING.
__
.
Kebaikan SR Vita C :
.
🍊 Mencerahkan kulit secara sekata
🍊 Membantu bina kolagen dalam badan
🍊 Mengecutkan jerawat
🍊 Mencegah pigmentasi penyebab jeragat
🍊 Melambatkan penuaan
🍊 Melembutkan kulit
.
.
.
Kebaikan Vita E Complex :
.
⚘ Memudarkan parut & jeragat pada kulit
⚘ Mengecilkan pori-pori
⚘ Mengurangkan blackheads, whiteheads
⚘ Meningkatkan kelembapan kulit
⚘ Mengawal masalah kulit berminyak
⚘ Melindungi kulit dari sinaran UV (sunblock semulajadi)
__
.
Untuk Info lanjut dan order :

Whatsapp 📲 : 013-7003585 | Hawa

Your Trusted Shaklee Independent Distributor 😊
.
#sayajual #sayajualshaklee #promosishaklee #promoshaklee #shakleemurah #shakleekuis #shakleesenawang #shakleejerantut #shakleepahang #shakleekelantan #shakleekedah #setkecantikanshaklee #setcantikshaklee #shakleesupplement #shakleekelantan #shakleejeli #shakleebangi #shakleeseremban #serembanmacammacamada #shakleeshahalam #setjerawatshaklee #shakleeukm #shakleeupm #shakleeselangor #vitamincshaklee #vitamineshaklee #shakleealorsetar
User Image shakleemurah.linda Posted: Feb 21, 2018 1:23 PM (UTC)

4
0 Normal
🔥🔥 PROMOSI 🔥🔥 .

SET CANTIK nie salah satu set yang famous amatt dikalangan pengguna SHAKLEE kerana effect nya yang sangat bagus.👍
.
Yang ada dalam SET CANTIK ni
🌸ESP (ENERGIZING SOY PROTEIN)
-Merangsang pembentukan semula kulit dan otot
-Memberi tona kulit yang sekata
-Membantu menghilangkan parut jerawat di muka .
.
🌸VITAMIN C PLUS
-Merangsang pembetukan collagen
-Mempercepat penyembuhan luka
-Mencerahkan wajah, menjadikan wajah tampak glowing
-Melindungi sel2 kulit darioada kerosakan
-Dan banyak lagi
.
🌸VITAMIN E COMPLEX
-Membaiki peredaran darah dan sel2 tisu
-Memberikan wajah yang sentiasa lembap. Dengan kata lain kulit tidak kering
-Kulit dan rambut sihat, cantik dan lebat
-Boleh dijadikan sebagai mask
-Dan banyak lagi.
.
Bagi mereka yang mengalami masalah2 kulit ataupun yang dah cantik nak lagi cantik, boleh la menggunakan set lengkap set cantik untuk kesan yang lebih optimum.
.

Dapatkan segera dgn Harga Super Jimat! 🌠

WHATSAPP 📲0196836302 UTK HARGA PROMOSI❤
#shakleekl#shakleeselangor#shakleemelaka#shakleejohor#shakleejb#shakleeperak#shakleepahang#shakleekelantan#shakleepenang#shakleeterengganu#shakleekedah##shakleemurah#shakleehargaahli#shakleesabah#shakleesarawak#shakleebanting#shakleeputrajaya#shakleebangi#espshaklee#espshakleemurah#espmurah#setcantikshaklee#setcantikshakleemurah#shakleeshahalam#shakleecheras#shakleekotatinggi#shakleepasirgudang#vitamincshaklee#vitamineshaklee
User Image reenshaklee Posted: Feb 21, 2018 1:16 PM (UTC)

1
0 Normal
Vitamin E ni bukan saje terkenal dengan kelebihan dapat menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍
.
Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan lamanyaaaa.. Berbaloi gila kan? 😘
.
Antara kebaikan Vitamin E Shaklee :
🌷 memudarkan parut & jerawat
🌷 menyingkirkan radikal bebas
🌷 melambatkan proses penuaan
🌷 mengurangkan kedutan
🌷 meningkatkan keanjalan kulit
🌷 bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 melancarkan peredaran darah
🌷 mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 meningkatkan kesuburan
🌷 mengurangkan risiko katarak
🌷 mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 menaikkan seri wajah
🌷 menjadikan kulit halus dan licin
🌷 membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
🌷 mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 boleh dijadikan sebagai masker
.
Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!
.
.
Untuk order & sebarang pertanyaan boleh whatsapp Reen 0123540522 atau click je link dekat bio untuk terus whatsapp 😊
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleemurahmalaysia
#promosishaklee
#promoshaklee
#shakleepromo
#shakleepromosi
#espmurah
#espshaklee
#espshakleemurah
#vitamincshaklee
#vitamincshakleemurah
#vitacplusshaklee
#vitacplusmurah
#vitacplusshakleemurah
#vitamincmurah
#vitamineshaklee
#vitamineshakleemurah
#collagenshaklee
#collagenshakleemurah
#setcantikshaklee
#setcantikshakleemurah
#setkurusshaklee
#setkurusshakleemurah
#sethamilshaklee
#sethamilshakleemurah
#setikhtiarhamilshakleemurah
#setberpantangshaklee
#setberpantangshakleemurah
#setkurusshaklee
#setkurusshakleemurah
User Image reenshaklee Posted: Feb 21, 2018 1:15 PM (UTC)

1
0 Normal
Vitamin E ni bukan saje terkenal dengan kelebihan dapat menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍
.
Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan lamanyaaaa.. Berbaloi gila kan? 😘
.
Antara kebaikan Vitamin E Shaklee :
🌷 memudarkan parut & jerawat
🌷 menyingkirkan radikal bebas
🌷 melambatkan proses penuaan
🌷 mengurangkan kedutan
🌷 meningkatkan keanjalan kulit
🌷 bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 melancarkan peredaran darah
🌷 mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 meningkatkan kesuburan
🌷 mengurangkan risiko katarak
🌷 mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 menaikkan seri wajah
🌷 menjadikan kulit halus dan licin
🌷 membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
🌷 mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 boleh dijadikan sebagai masker
.
Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!
.
.
Untuk order & sebarang pertanyaan boleh whatsapp Reen 0123540522 atau click je link dekat bio untuk terus whatsapp 😊
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleemurahmalaysia
#promosishaklee
#promoshaklee
#shakleepromo
#shakleepromosi
#espmurah
#espshaklee
#espshakleemurah
#vitamincshaklee
#vitamincshakleemurah
#vitacplusshaklee
#vitacplusmurah
#vitacplusshakleemurah
#vitamincmurah
#vitamineshaklee
#vitamineshakleemurah
#collagenshaklee
#collagenshakleemurah
#setcantikshaklee
#setcantikshakleemurah
#setkurusshaklee
#setkurusshakleemurah
#sethamilshaklee
#sethamilshakleemurah
#setikhtiarhamilshakleemurah
#setberpantangshaklee
#setberpantangshakleemurah
#setkurusshaklee
#setkurusshakleemurah
User Image reenshaklee Posted: Feb 21, 2018 1:08 PM (UTC)

1
0 Normal
Vitamin E ni bukan saje terkenal dengan kelebihan dapat menghilangkan parut tapi ada banyak kelebihan lainnya tau 😍
.
Sebotol Vitamin E dari Shaklee ni ade 120 biji dan bertahan sehingga 4 bulan lamanyaaaa.. Berbaloi gila kan? 😘
.
Antara kebaikan Vitamin E Shaklee :
🌷 memudarkan parut & jerawat
🌷 menyingkirkan radikal bebas
🌷 melambatkan proses penuaan
🌷 mengurangkan kedutan
🌷 meningkatkan keanjalan kulit
🌷 bagus utk kulit dan rambut yg sihat
🌷 melancarkan peredaran darah
🌷 mengekalkan kesihatan saraf dan otot
🌷 meningkatkan kesuburan
🌷 mengurangkan risiko katarak
🌷 mengandungi antioksidan yg tinggi
🌷 menaikkan seri wajah
🌷 menjadikan kulit halus dan licin
🌷 membantu mengurangkan penyakit Alzheimer
🌷 mengekalkan kecergasan tubuh badan
🌷 boleh dijadikan sebagai masker
.
Banyak sangat2 kebaikan Vitamin E nie dan tak rugi cuba ! Jom dapatkan Vitamin E anda sekarang !!
.
.
Untuk order & sebarang pertanyaan boleh whatsapp Reen 0123540522 atau click je link dekat bio untuk terus whatsapp 😊
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleemurahmalaysia
#promosishaklee
#promoshaklee
#shakleepromo
#shakleepromosi
#espmurah
#espshaklee
#espshakleemurah
#vitamincshaklee
#vitamincshakleemurah
#vitacplusshaklee
#vitacplusmurah
#vitacplusshakleemurah
#vitamincmurah
#vitamineshaklee
#vitamineshakleemurah
#collagenshaklee
#collagenshakleemurah
#setcantikshaklee
#setcantikshakleemurah
#setkurusshaklee
#setkurusshakleemurah
#sethamilshaklee
#sethamilshakleemurah
#setikhtiarhamilshakleemurah
#setberpantangshaklee
#setberpantangshakleemurah
#setkurusshaklee
#setkurusshakleemurah
User Image byzahida_beauty Posted: Feb 21, 2018 1:01 PM (UTC)

1
0 Normal
TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE😍
.
.
NAK CANTIK & DAPAT KULIT YANG SIHAT ?JOM CUBA SET CANTIK SHAKLEE😍
Anda ada masalah jerawat? parut jerawat? Kulit Kusam? Tona kulit tak sekata? Jeragat? 😭
.
.
Kenapa perlu supplement?
Guna skincare je pon boleh? .
.
Skincare anda ikhtiar dari luaran untuk pulihkan masalah anda, tapi supplement dari dalaman dan sekaligus akan lebih effective untuk bantu anda pulihkan dr luaran pula👍🏻😍
.
.
.
💐 VITAMIN E (120 biji) (tahan 4 bulan)
- menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
- mengurangkan parut & masalah jerawat
- menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
- mengatasi masalah whiteheads & blackheads
- membantu mengurangkan eyebag
- mengawal masalah kulit berminyak
- mengatasi masalah jeragat
- boleh buat sebagai masker
- melambatkan proses penuaan
⠀⠀
Cepat grab sebelum stok habis😍
⠀⠀
Zahida
013-6389926
⠀⠀
#sayajualshaklee #promosishaklee #setcantikshaklee #shakleeklang #shakleepromo #shakleebanting #shakleemurah #shakleeuitm #shakleeportklang #shakleemalaysia #setcantikshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bazarpaknil #shakleebanting #shakleeportklang #shakleemalaysia #shakleeum #shakleebukittinggiklang #shakleetelokgong #shakleejalankebun #shakleekotakemuning #shakleeusm #shakleeuia #shakleestudentprice #shakleeum #shakleeukm #shakleeupm #magnificentempire #gottalentchallenges @preview.app
User Image byzahida_beauty Posted: Feb 21, 2018 1:00 PM (UTC)

2
0 Normal
💐 VITAMIN E (120 biji) (tahan 4 bulan)
- menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
- mengurangkan parut & masalah jerawat
- menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
- mengatasi masalah whiteheads & blackheads
- membantu mengurangkan eyebag
- mengawal masalah kulit berminyak
- mengatasi masalah jeragat
- boleh buat sebagai masker
- melambatkan proses penuaan
⠀⠀
Cepat grab sebelum stok habis😍
⠀⠀
Zahida
013-6389926
⠀⠀
#sayajualshaklee #promosishaklee #setcantikshaklee #shakleeklang #shakleemurah #shakleeuitm #shakleeportklang #shakleemalaysia #setcantikshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bazarpaknil #shakleebanting #shakleeportklang #shakleemalaysia #shakleeum #shakleebukittinggiklang #shakleetelokgong #shakleejalankebun #shakleekotakemuning #shakleeusm #shakleeuia #shakleestudentprice #shakleeum #shakleeukm #shakleeupm #vitaminc #vitaminE #gottalentchallenges #magnificentempire @preview.app
User Image iedanoor_mynotavita Posted: Feb 21, 2018 1:00 PM (UTC)

3
0 Normal
.
Seronok bila dengar ada yang berjaya hamil. Nak pula yang memang dah tunggu kehadiran baby..kan?
.
Bila dah preggy ni macam-macam kena ubah terutamanya apa yang kita makan. Kena jaga setiap nutrisi yang bakal baby akan dapat.
.
Boleh amalkan set hamil shaklee yang mana dari hamil sampai menyusu baby boleh diamalkan. Sangat berbaloi dari segi harga insyaAllah dari segi nutrisi juga.
.
Tapi tak bermakna dah ambil suplemen tak payah makan..kena makan dan minum jugak. Suplemen ni untuk tambah nutrisi yang tak cukup dari apa yang kita makan.
.
.
🌿 PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @iedanoor_mynotavita
📲012.392.3099 Syahida Noor
.
#shakleepuncakjalil
#shakleebandarkinrara #shakleecyberjaya
#shakleeputrajaya
#shakleegiantkinrara
#shakleeipoh
#shakleealamsutera
#darahtinggi
#setmengandungshaklee
#kencingmanis
#diabetes
#setcantikshaklee
#shakleejohorbharu
#shakleedangabay
#shakleemelaka
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleeioicitymall
#shakleekotabharu
#shakleeslimriver
#shakleehargaahli
#sethamilshaklee
#sethamilhargaahli
#bisnesdarirumah
#sethamilmurah
#setmengandung
#shakleekotakinabalu
#shakleesunwaypiramid
#terapiinstagram
#sethamil
.
p/s: For price, please whatsapp 0123923099 😊
.
Thank you in advance
User Image iedanoor_mynotavita Posted: Feb 21, 2018 12:57 PM (UTC)

2
0 Normal
.
Healthy Pregnancy With Shaklee
.
Boleh amalkan set hamil shaklee yang mana dari hamil sampai menyusu baby boleh diamalkan. Sangat berbaloi dari segi harga insyaAllah dari segi nutrisi juga.
.
Tapi tak bermakna dah ambil suplemen tak payah makan..kena makan dan minum jugak. Suplemen ni untuk tambah nutrisi yang tak cukup dari apa yang kita makan.
.
.
🌿 PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @iedanoor_mynotavita
📲012.392.3099 Syahida Noor
.
#shakleepuncakjalil
#shakleebandarkinrara #shakleecyberjaya
#shakleeputrajaya
#shakleegiantkinrara
#shakleeipoh
#shakleealamsutera
#shakleebukitjalil
#shakleekangar
#kencingkotor
#setmengandungshaklee
#setcantikshaklee
#shakleejohorbharu
#shakleedangabay
#shakleemelaka
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleeioicitymall
#shakleekotabharu
#shakleeslimriver
#shakleehargaahli
#nutrisihamil
#sethamilshaklee
#bisnesdarirumah
#setkehamilan
#pregnancyset
#shakleekotakinabalu
#shakleesunwaypiramid
#terapiinstagram
#ajimaura
.
p/s: For price, please whatsapp 0123923099 😊
.
Thank you in advance
User Image shakleebyfatin_chefteaha Posted: Feb 21, 2018 12:55 PM (UTC)

5
0 Gingham
Dapat ang pau tadi petang..
Habis jaga breakfast tiba2 chef bagitau suruh g ballroom ada sambutan raya cina..
Bersemangat g sana..sampai2 comfirmlah serbu ang pau dulu..😂😂😂😂😂😂😂 Alhamdulillah..rezeki hari ni.. GONG XI FA CAI😍😍😍 Amoi2 yang dah dapat ang pau banyak2 tu,meh r beli #SuplementShaklee ni...biar lagi cantik luaran dan dalaman kita tau..
Jaga body...
#set detox #setcantikshaklee #setjerawatShaklee #setpantangShaklee #setsendi #setsihat #setslim
Semua ada... Meh whatsapp fatin

017-2273385

#konsultanshaklee
#ShakleeLangkawi
#shakleeKelantan
#bisnesswithMMT
#onlinebisness
#posSeluruhMalaysia
User Image vitaminsyaza_kluang Posted: Feb 21, 2018 12:44 PM (UTC)

0 0 Normal
💥Testimoni dari pengguna yang konsisten mengambil Vivix. Syaza lak yang teruja baca testimoni. Allahuakbar!
.
#vivix asbab. Allah jua yang izin
❤Apa saje kita sanggup buat untuk yang tersayang kan
🎁Jom hadiahkan 1 botol vivix pada suami, isteri ibu ayah nenek atuk hari ni juga! 😊
.
Apa itu Vivix?
🍷VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol
🍇VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik
.
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Kebaikan Vivix Shaklee
❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan
.
Apa anda dapat dengan belian 2 botol Vivix dan ke atas?
✅FREE membership
✅FREE postage
✅FREE cash rebate
✅support grup exclusive
.
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO untuk order dan info lanjut tentang Shaklee 💕🙆
.
#shakleekluang
#shakleetamansrilambak
#shakleet6
#shakleetamansriimpian
#shakleebandarkluang
#shakleejalankota
#codshakleekluang
#codshakleetamansrilambak
#vivixkluang
#vivixbandarkluang
#vivixt6
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshaklee
#omegaguardshaklee
#espshakleekluang
User Image vitaminsyaza_kluang Posted: Feb 21, 2018 12:44 PM (UTC)

0 0 Normal
💥Testimoni dari pengguna yang konsisten mengambil Vivix. Syaza lak yang teruja baca testimoni. Allahuakbar!
.
#vivix asbab. Allah jua yang izin
❤Apa saje kita sanggup buat untuk yang tersayang kan
🎁Jom hadiahkan 1 botol vivix pada suami, isteri ibu ayah nenek atuk hari ni juga! 😊
.
Apa itu Vivix?
🍷VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol
🍇VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik
.
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Kebaikan Vivix Shaklee
❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan
.
Apa anda dapat dengan belian 2 botol Vivix dan ke atas?
✅FREE membership
✅FREE postage
✅FREE cash rebate
✅support grup exclusive
.
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO untuk order dan info lanjut tentang Shaklee 💕🙆
.
#shakleekluang
#shakleetamansrilambak
#shakleet6
#shakleetamansriimpian
#shakleebandarkluang
#shakleejalankota
#codshakleekluang
#codshakleetamansrilambak
#vivixkluang
#vivixbandarkluang
#vivixt6
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshaklee
#omegaguardshaklee
#espshakleekluang
User Image vitaminsyaza_kluang Posted: Feb 21, 2018 12:43 PM (UTC)

0 0 Normal
💥Testimoni dari pengguna yang konsisten mengambil Vivix. Syaza lak yang teruja baca testimoni. Allahuakbar!
.
#vivix asbab. Allah jua yang izin
❤Apa saje kita sanggup buat untuk yang tersayang kan
🎁Jom hadiahkan 1 botol vivix pada suami, isteri ibu ayah nenek atuk hari ni juga! 😊
.
Apa itu Vivix?
🍷VIVIX adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol
🍇VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan POLIFENOL yang menjadikan VIVIX begitu unik
.
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan semula jadi.
.
Kebaikan Vivix Shaklee
❤️Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti penuaan
❤️ Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
❤️Membantu mengelakkan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
❤️Membantu untuk mengecutkan cyst / fibroid
❤️Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
❤️Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
❤️Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
❤️Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
❤️Membantu mengurangkan penyakit parkinson
❤️Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
❤️Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
❤️Menggalakan kesihatan secara keseluruhan
.
Apa anda dapat dengan belian 2 botol Vivix dan ke atas?
✅FREE membership
✅FREE postage
✅FREE cash rebate
✅support grup exclusive
.
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO untuk order dan info lanjut tentang Shaklee 💕🙆
.
#shakleekluang
#shakleetamansrilambak
#shakleet6
#shakleetamansriimpian
#shakleebandarkluang
#shakleejalankota
#codshakleekluang
#codshakleetamansrilambak
#vivixkluang
#vivixbandarkluang
#vivixt6
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshaklee
#omegaguardshaklee
#espshakleekluang
User Image vitaminsyaza_kluang Posted: Feb 21, 2018 12:44 PM (UTC)

0 0 Normal
🎶🎶Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang 🎶
.
Amacam? Dorang semua dah rasa manfaat besttt Set Cantik Shaklee taw 😘
.
Apa manfaat dia tuuu..?
🌟 Kulit Berseri
🌟 Tak pucat
🌟 No more jerawat!
🌟 Parut pudarr
🌟 Tona kulit sekata
🌟 Pori muka mengecil, tak tersumbat
🌟 Kulit muka dah tak minyakk cam dulu
🌟 Anjal & gebu
🌟 Cerah!!
.
Korang pun bolehh taww! Semua orang boleh cantik, bebas jerawat gebu gebas dengan Set Cantik Shaklee! 😉
.
Untuk Order & info,
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO 😊
.
Services available
🛍️ Readystock Available
🚗 COD Melaka (seluruh kawasan)
📬 Pos Seluruh Malaysia
🔛 After Sales Service
😊 EXCLUSIVE Consultation!
.
#shakleekluang
#shakleetamansrilambak
#shakleet6
#shakleetamansriimpian
#shakleebandarkluang
#shakleejalankota
#codshakleekluang
#codshakleetamansrilambak
#vivixkluang
#vivixbandarkluang
#vivixt6
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshaklee
#omegaguardshaklee
#espshakleekluang
User Image vitaminsyaza_kluang Posted: Feb 21, 2018 12:44 PM (UTC)

1
0 Normal
🎶🎶Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang 🎶
.
Amacam? Dorang semua dah rasa manfaat besttt Set Cantik Shaklee taw 😘
.
Apa manfaat dia tuuu..?
🌟 Kulit Berseri
🌟 Tak pucat
🌟 No more jerawat!
🌟 Parut pudarr
🌟 Tona kulit sekata
🌟 Pori muka mengecil, tak tersumbat
🌟 Kulit muka dah tak minyakk cam dulu
🌟 Anjal & gebu
🌟 Cerah!!
.
Korang pun bolehh taww! Semua orang boleh cantik, bebas jerawat gebu gebas dengan Set Cantik Shaklee! 😉
.
Untuk Order & info,
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO 😊
.
Services available
🛍️ Readystock Available
🚗 COD Melaka (seluruh kawasan)
📬 Pos Seluruh Malaysia
🔛 After Sales Service
😊 EXCLUSIVE Consultation!
.
#shakleekluang
#shakleetamansrilambak
#shakleet6
#shakleetamansriimpian
#shakleebandarkluang
#shakleejalankota
#codshakleekluang
#codshakleetamansrilambak
#vivixkluang
#vivixbandarkluang
#vivixt6
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshaklee
#omegaguardshaklee
#espshakleekluang
User Image vitaminsyaza_kluang Posted: Feb 21, 2018 12:44 PM (UTC)

0 0 Normal
🎶🎶Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang 🎶
.
Amacam? Dorang semua dah rasa manfaat besttt Set Cantik Shaklee taw 😘
.
Apa manfaat dia tuuu..?
🌟 Kulit Berseri
🌟 Tak pucat
🌟 No more jerawat!
🌟 Parut pudarr
🌟 Tona kulit sekata
🌟 Pori muka mengecil, tak tersumbat
🌟 Kulit muka dah tak minyakk cam dulu
🌟 Anjal & gebu
🌟 Cerah!!
.
Korang pun bolehh taww! Semua orang boleh cantik, bebas jerawat gebu gebas dengan Set Cantik Shaklee! 😉
.
Untuk Order & info,
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO 😊
.
Services available
🛍️ Readystock Available
🚗 COD Melaka (seluruh kawasan)
📬 Pos Seluruh Malaysia
🔛 After Sales Service
😊 EXCLUSIVE Consultation!
.
#shakleekluang
#shakleetamansrilambak
#shakleet6
#shakleetamansriimpian
#shakleebandarkluang
#shakleejalankota
#codshakleekluang
#codshakleetamansrilambak
#vivixkluang
#vivixbandarkluang
#vivixt6
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshaklee
#omegaguardshaklee
#espshakleekluang
User Image vitaminsyaza_kluang Posted: Feb 21, 2018 12:43 PM (UTC)

0 0 Normal
🎶🎶Aku yang dulu, bukanlah yang sekarang 🎶
.
Amacam? Dorang semua dah rasa manfaat besttt Set Cantik Shaklee taw 😘
.
Apa manfaat dia tuuu..?
🌟 Kulit Berseri
🌟 Tak pucat
🌟 No more jerawat!
🌟 Parut pudarr
🌟 Tona kulit sekata
🌟 Pori muka mengecil, tak tersumbat
🌟 Kulit muka dah tak minyakk cam dulu
🌟 Anjal & gebu
🌟 Cerah!!
.
Korang pun bolehh taww! Semua orang boleh cantik, bebas jerawat gebu gebas dengan Set Cantik Shaklee! 😉
.
Untuk Order & info,
WhatsApp Syaza di 0187684817 atau boleh klik link di BIO 😊
.
Services available
🛍️ Readystock Available
🚗 COD Melaka (seluruh kawasan)
📬 Pos Seluruh Malaysia
🔛 After Sales Service
😊 EXCLUSIVE Consultation!
.
#shakleekluang
#shakleetamansrilambak
#shakleet6
#shakleetamansriimpian
#shakleebandarkluang
#shakleejalankota
#codshakleekluang
#codshakleetamansrilambak
#vivixkluang
#vivixbandarkluang
#vivixt6
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshaklee
#omegaguardshaklee
#espshakleekluang
User Image iedanoor_mynotavita Posted: Feb 21, 2018 12:47 PM (UTC)

2
0 Normal
.
Seronok bila dengar ada yang berjaya hamil. Nak pula yang memang dah tunggu kehadiran baby..kan?
.
Bila dah preggy ni macam-macam kena ubah terutamanya apa yang kita makan. Kena jaga setiap nutrisi yang bakal baby akan dapat.
.
Boleh amalkan set hamil shaklee yang mana dari hamil sampai menyusu baby boleh diamalkan. Sangat berbaloi dari segi harga insyaAllah dari segi nutrisi juga.
.
Tapi tak bermakna dah ambil suplemen tak payah makan..kena makan dan minum jugak. Suplemen ni untuk tambah nutrisi yang tak cukup dari apa yang kita makan.
.
.
🌿 PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @iedanoor_mynotavita
📲012.392.3099 Syahida Noor
.
#shakleepuncakjalil
#shakleebandarkinrara #shakleecyberjaya
#shakleeputrajaya
#shakleegiantkinrara
#shakleeipoh
#shakleealamsutera
#sethamilmurah
#shaklee
#vitaminhamil
#buasir
#setcantikshaklee
#shakleejohorbharu
#shakleedangabay
#shakleemelaka
#shakleeseremban
#shakleenilai
#shakleeioicitymall
#shakleekotabharu
#shakleeslimriver
#shakleehargaahli
#anemia
#setmengandung
#bisnesdarirumah
#sethamil
#sethamilhargaahli
#shakleekotakinabalu
#shakleesunwaypiramid
#terapiinstagram
#sifucilik
.
p/s: For price, please whatsapp 0123923099 😊
.
Thank you in advance
.

Hashtags found on this page