Toggle navigation

#setcantikshaklee53,011 POSTS

Post Content
PROMOSI ESP KINI SEDANG BERLANGSUNG! 10 HARI JE LAGI 💕
.
.
NAK TENAGA DENGAN ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)? NAK CANTIK? NAK KURUS? .
.
Fakta mengenai kacang soya (Glycine Max):
.
✅ Protein yang semulajadi tinggi dalam menangkis rasa lapar
.
✅ Shaklee menggunakan soya berbentuk bukan GMO (genetically modified) untuk memberikan kualiti terbaik
.
.

FAKTA MENGENAI ESP:
.
➡ ️ESP Shaklee mempunyai rasa yang sedap dan lazat lagi berkhasiat dan penuh nutrisi yang membantu kita kekal bertenaga untuk berjam-jam lamanya
.
➡️ Shaklee guna protein daripada soya yang tidak diubah secara genetik (Non-genetically modified Soy) yang dihasilkan dibawah Identity Preservation Program (IPP)
.
➡ ️Setiap hidangan membekalkan 14g protein tumbuhan yang mempunyai Indeks Glisemik Rendah, rendah kolestrol, rendah GI, dan bebas laktosa
.
➡️ Dilengkapi dengan 9 amino asid penting yang badan kita perlukan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
.
➡️ Mengandungi 5 vitamin B asas dan 500mg kalsium
.
➡️ Membekalkan isoflavones soya semulajadi
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Shaklee.ruby
018-789 1411
.
.
#herblax #diet #tipskurus #perutbuncit #masalahperutbuncit #flattummy #slimming #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #turunberatbadan #soya #soy #ESP #ESPShaklee #energizingsoyprotein #bertenaga #tenaga #energy #energybooster #tenagaberpanjangan #promosiesp #promoesp #esppromo #esppromosi #uitm #student #kurusdansihat #setshakleeuntukkurus #setcantikshaklee
PROMOSI ESP KINI SEDANG BERLANGSUNG! 10 HARI JE LAGI 💕
.
.
NAK TENAGA DENGAN ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)? NAK CANTIK? NAK KURUS? .
.
Fakta mengenai kacang soya (Glycine Max):
.
✅ Protein yang semulajadi tinggi dalam menangkis rasa lapar
.
✅ Shaklee menggunakan soya berbentuk bukan GMO (genetically modified) untuk memberikan kualiti terbaik
.
.

FAKTA MENGENAI ESP:
.
➡ ️ESP Shaklee mempunyai rasa yang sedap dan lazat lagi berkhasiat dan penuh nutrisi yang membantu kita kekal bertenaga untuk berjam-jam lamanya
.
➡️ Shaklee guna protein daripada soya yang tidak diubah secara genetik (Non-genetically modified Soy) yang dihasilkan dibawah Identity Preservation Program (IPP)
.
➡ ️Setiap hidangan membekalkan 14g protein tumbuhan yang mempunyai Indeks Glisemik Rendah, rendah kolestrol, rendah GI, dan bebas laktosa
.
➡️ Dilengkapi dengan 9 amino asid penting yang badan kita perlukan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
.
➡️ Mengandungi 5 vitamin B asas dan 500mg kalsium
.
➡️ Membekalkan isoflavones soya semulajadi
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp sis untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Shaklee.ruby
018-789 1411
.
.
#herblax #diet #tipskurus #perutbuncit #masalahperutbuncit #flattummy #slimming #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #turunberatbadan #soya #soy #ESP #ESPShaklee #energizingsoyprotein #bertenaga #tenaga #energy #energybooster #tenagaberpanjangan #promosiesp #promoesp #esppromo #esppromosi #uitm #student #setshakleeuntukkurus #setcantikshaklee
HAPPY SANGAT😱😍
.
Eh kenapa happy sangat tu😅Happy sebab ramai kengkawan tegur, "ida muka dah bersih la, ida jerawat dah takde la, ida pakai produk apa?" nampak tak keterujaan mereka, dgn confident jawab ambil Vitamin C Shaklee je💁🏻. Semua mengadu masalah kulit masing2, so ida suggest Vitamin C Shaklee untuk dapatkan kulit cantik dan sihat dari dalam🌷😊
.
. .
.
So sangat2 berbaloi, nak tahu kelebihan dia jom lihat di bawah👇🏻
.
💐 VITAMIN C PLUS (180 biji) (tahan 6 bulan)
- merangsang pembentukan kolagen
- kuatkan immune sistem badan kita
- kekalkan kulit yg awet muda
- cerahkan kulit secara semulajadi
- berikan tenaga secukupnya pd badan kita
- awal masalah kulit berminyak
- mengecilkan pori muka
- baiki sistem pendarahan badan
- kawal masalah tekanan darah tinggi
- membantu penyerapan iron bg ibu hamil
- anti-radang
- anti-alahan- bagus untuk resdung dan eczema
- memudarkan parut di muka
- kulit glowing semulajadi
- menghilangkan sunburn
.

Cepat grab sebelum stok habis😍

Zahida
013-6389926

#sayajualshaklee #promosishaklee #setcantikshaklee #shakleeklang #shakleepromo #shakleebanting #shakleemurah #shakleeuitm #shakleeportklang #shakleemalaysia #setcantikshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bazarpaknil #shakleebanting #shakleeportklang #shakleemalaysia #shakleeum #shakleeukm #shakleekl #shakleeselangor #shakleeupm #shskleeuitm #shakleeutm #kulitjerawat #kulitkusam #sunburn #jerawatteruk #parutjerawat #glowingskin #vitaminc #gottalentchallenges #magnificentempire @preview.app
🌸Apa Kelebihan Vitamin C Shaklee ?🌸 🌼Membantu Pembentukan KOLAGEN🤔
.
.
SR Vita-C Shaklee membantu merangsang penghasilan semula kolagen dalam tubuh badan kita. Ia mampu menjadikan kulit wajah lebih anjal dan lebih halus.
Kolagen merupakan salah satu protein yang terdapat dalam tubuh badan kita. Ia merupakan komponen penting bagi mendapatkan kulit yang gebu dan halus. Tubuh badan kita memerlukan kolagen bagi menghasilkan kulit cantik dan sihat.
Ia bertindak sebagai penguat otot-otot diwajah supaya kelihatan lebih anjal dan halus. Akan tetapi penghasilan kolagen akan merosot apabila umur kita mencecah 30 tahun ke atas. Oleh itu kita digalakkan untuk mengambil suplemen yang membekalkan kolagen untuk topup keperluan tubuh badan kita.
.
.
Baru faham kenapa kolagen sgt penting untuk kulit kita, so apa lagi boleh amalkan vitamin C untuk dapat kulit yg sihat dgn cara yang selamat👍🏻💕🌷
.
.
Your Trusted SID,
013-6389926
Zahida
.
#sayajualshaklee #shakleeindependentdistributor #shakleeklang #shakleebanting #shakleeportklang #shakleewestport #shakleeuitm #shakleetanjongkarang #shakleesabakbernam #shakleemalaysia #shakleemurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #vitamincshaklee #setcantikshaklee
#shakleepulauindah #vitaminc #ipreview @preview.app
VITAMIN C SUSTAINED RELEASE
.
.
Nak tahu rahsia baca kat bawah ni👇🏻
.
.
🌸Fungsi Vitamin C Shaklee🌸
.
🌷Mencerahkan Kulit Wajah
.
.
SR Vita-C membantu mencerahkan kulit wajah. Pengambilan Vitamin C setiap hari membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam dan tona tidak sekata.
Ia juga bertindak sebagai anti-pigmen, iaitu mencegah daripada pembentukan pigmen berlaku yang boleh mengakibatkan jeragat terbentuk pada bahagian wajah kita.
.
.
🌷Melindungi Sel Kulit Daripada Kerosakan
.
.
Vitamin C antara vitamin yang penting dalam membantu melindungi ketahanan sel sel kulit  dari terdedah dengan sinaran matahari (UV) yang mampu merosakkan sel kulit.
Apabila sel-sel kulit mula terjejas ia akan mengakibatkan pelbagai kerosakan dan kesan terhadap kulit wajah kita. Contohnya :-
1. Kulit menjadi kusam
2. Sangat sensitif
3. Kulit menjadi merah-merah
4. Jeragat dan jerawat mula membentuk. .
Your Trusted SID
Zahida
0136389926
.
.
#sayajualshaklee #promosishaklee #setcantikshaklee #shakleeklang #shakleepromo #shakleebanting #shakleemurah #shakleeuitm #shakleepulauindah #shakleemalaysia #setcantikshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #bazarpaknil #shakleebanting #shakleeportklang #shakleemalaysia #shakleeum #shakleeukm #shakleeupm #shakleeusm #shakleeutm #shakleeupnm #shakleebandarbukittinggi #shakleewestport #shakleesepang #radiant4shaklee #vitaminc #ipreview @preview.app
Testimoni campak settle dalam 1-2 minggu..
.
.
Campak ni jangan buat main, kalo tak bertindak pantas berparut sampai ketua.
.
Menggunakan supplemen Shaklee secara intensif :
#Vivix
#ESP
#srvitaminc
#collagenshaklee
#vitamine untuk masker
#nutriwhitecleanser .
Jadi kalo uolls yang ada masalah jerawat kronik yang bernanah-nanah tu elok melabur duit guna vivix cepat jer kering jerawat nanah tu.
.
Kalo nak budget , kena cuba ESP dan Vitamin C.

Dm dan klik whatapps saya pada bio.. #atikahadnan_0193377714
#petuakacangje
#setjerawatshakleemurah
#setjerawat
#setcantikshaklee
#mmihers
#mmteam
BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
🌸ESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
👉Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉Melembut dan menganjalkan kulit
👉Sekatakan tona warna kulit
👉Kuatkan akar rambut
.
🌸VITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
👉Tingkatkan penghasilan kolagen
👉Mencerahkan kulit
👉Mengering dan mengecutkan jerawat
👉Melembapkan kulit
👉Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
👉Awet muda
👉Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
👉Mengurangkan parut
👉Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
👉Membantu masalah keintiman
👉Membantu masalah seksual lelaki
👉Boleh dijadikan MASKER
👉Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleeskudai
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru
❗❗TINGGAL BEBERAPA BEBERAPA JE LAGI PROMOSI ESP AKAN BERAKHIR❗❗
.
.
------------------
KEPADA
------------------
.
♥ PEMINAT-PEMINAT ESP
♥ YANG BARU NAK CUBA ESP
♥ YANG TERINGIN NAK DAPATKAN ESP
♥ YANG MENGIDAM NAK KAN ESP
.
.
Jom cepat-cepat dapatkan ESP sebelum terlambat, tinggal beberapa hari je lagi promosi ESP akan berakhir
.
.
🎁 BUY 4 ESP GET 15% DISCOUNT
.
.
ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP), YANG MERUPAKAN BEST SELLER, DIYAKINI KESANNYA YANG BAKAL BANTU BRO & SIS MILIKI BADAN YANG BERTENAGA DAN KULIT YANG CANTIK & SIHAT
.
.
ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder merupakan makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein, yang juga membantu mengurangkan kolestrol
.
.
------------------------------------
ESP KHAS UNTUK:
------------------------------------
.
⭕ SI MACHO
⭕ WANITA
⭕ IBU HAMIL
⭕ IBU PERPANTANG
⭕ IBU MENYUSU
⭕ SUPERACTIVE MOM
⭕ SUAMI ISTERI
⭕ WARGA EMAS
.
.
-------------------------------------------------
APA YANG BAKAL BRO & SIS PEROLEHI DENGAN PENGAMBILAN ESP :
-------------------------------------------------
.
💘AWET MUDA
💘MEMBINA KULIT
💘BAIK UTK HORMON
💘MERENDAHKAN KOLESTROL
💘BAIK UTK PROSTAT
💘PEMULIHAN UTERUS, OVARI & MENOPAUS
💘MENGURANGKAN KEDUTAN
💘PERCEPATKAN SEMBUHAN LUKA & MENGURANGKAN KESAN PARUT
💘PEMBEKAL TENAGA
💘TINGKATKAN SISTEM IMUN
💘MENCEGAH MIGRAIN, IMSOMNIA & TEKANAN
💘MEMBINA OTOT
💘MEMBAIKI PIGMENTASI
💘MEMBAIKI MASALAH RAMBUT
💘MENINGKATKAN KUALITI MEMORI
.
.
AMARAN!!! HARGA PROMOSI UTK ESP HANYA TINGGAL BEBERAPA HARI SAHAJA LAGI, DAN BERAKHIR HUJUNG BULAN INI, SELEPAS BULAN INI, HARGA AKAN NAIK KPD HARGA SEBENAR
.
.
SO......kalau betul-betul nak
.
.
🌸 PM Asiah untuk Order ESP 😊 🌸
.
.
Dapatkan ESP dengan HARGA PROMOSI sebelum terlambat
.
.
📲 01121954012
📲 01121954012
📲 01121954012
BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
🌸ESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
👉Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉Melembut dan menganjalkan kulit
👉Sekatakan tona warna kulit
👉Kuatkan akar rambut
.
🌸VITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
👉Tingkatkan penghasilan kolagen
👉Mencerahkan kulit
👉Mengering dan mengecutkan jerawat
👉Melembapkan kulit
👉Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
👉Awet muda
👉Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
👉Mengurangkan parut
👉Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
👉Membantu masalah keintiman
👉Membantu masalah seksual lelaki
👉Boleh dijadikan MASKER
👉Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleeskudai
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru
BEST SELLER!! .
.
Kombinasi set kecantikan yang top-top meletopp. Dah menjadi kegilaan ramai orang dah, setiap bulan set ni la yang paling laku keras sekali. Customer mesti akan repeat order. Jom lihat apa kelebihan set ni
.
.
🌸ESP (1-2 BULAN) MEMBANTU :
👉Pudarkan kulit kusam, gelap dan sunburn
👉Melembut dan menganjalkan kulit
👉Sekatakan tona warna kulit
👉Kuatkan akar rambut
.
🌸VITAMIN C (6 BULAN) MEMBANTU:
👉Tingkatkan penghasilan kolagen
👉Mencerahkan kulit
👉Mengering dan mengecutkan jerawat
👉Melembapkan kulit
👉Menguatkan gigi, gusi dan kuku
👉Luka cepat kering dan sembuh
.
VITAMIN E (4 BULAN) MEMBANTU :
👉Awet muda
👉Membantu peredaran darah, membaiki tisu, rawatan PMS
👉Mengurangkan parut
👉Meningkatkan kesuburan lelaki & juga wanita
👉Membantu masalah keintiman
👉Membantu masalah seksual lelaki
👉Boleh dijadikan MASKER
👉Dan yang best vitamin e ni ditambah GRAPE SEED EXTRACT yang menambahkan lagi khasiatnya dan keberkesanannya.
.
Bila dalaman sihat. InnsyaAllah luaran akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE ADALAH PILIHAN
.
.
.
019.767.2325
Your trust SID

#shakleebayanbaru
#shakleepenang
#setcantikshaklee
#vitamimEshaklee
#shaklee
#shakleegelugor
#shakleeusm
#shakleeskudai
#shakleebayanlepas
#shakleebayanbaru
Set Lengkap untuk ibu hamil 💕
.
1) Vita-Lea® Iron Formula
❁ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri.
.
4) ESP
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam.
❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain.
❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.
.
5) Ostematrix
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
6) Omega Guard
❁ Boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. InsyaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih aktif dan cepat belajar.
.
❁ Mengawal kenaikan berat badan semasa hamil.

Sebagai tambahan supplement jika perlu:
.
PEPPERMINT GINGER – untuk mengurangkan rasa loya, muntah muhtah dan buang angin dalam badan.
.
GARLIC COMPLEX – mengurangkan dan mengatasi masalah keputihan semasa hamil, mengurangkan masalah kulit berjerawat disebabkan perubahan hormon, serta membantu meningkatkan antibodi.
.
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @alyaamahirah_shaklee 01139063365
🌼 @alyaamahirah_shaklee 01139063365
🌼 @alyaamahirah_shaklee 01139063365
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
🚗 DELIVERY MELAKA
📮 POS SELURUH MALAYSIA
Set Lengkap untuk ibu hamil 💕
.
1) Vita-Lea® Iron Formula
❁ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri.
.
4) ESP
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam.
❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain.
❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.
.
5) Ostematrix
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
6) Omega Guard
❁ Boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. InsyaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih aktif dan cepat belajar.
.
❁ Mengawal kenaikan berat badan semasa hamil.

Sebagai tambahan supplement jika perlu:
.
PEPPERMINT GINGER – untuk mengurangkan rasa loya, muntah muhtah dan buang angin dalam badan.
.
GARLIC COMPLEX – mengurangkan dan mengatasi masalah keputihan semasa hamil, mengurangkan masalah kulit berjerawat disebabkan perubahan hormon, serta membantu meningkatkan antibodi.
.
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @alyaamahirah_shaklee 01139063365
🌼 @alyaamahirah_shaklee 01139063365
🌼 @alyaamahirah_shaklee 01139063365
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
🚗 DELIVERY MELAKA
📮 POS SELURUH MALAYSIA
Set Lengkap untuk ibu hamil 💕
.
1) Vita-Lea® Iron Formula
❁ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri.
.
4) ESP
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam.
❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain.
❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.
.
5) Ostematrix
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
6) Omega Guard
❁ Boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. InsyaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih aktif dan cepat belajar.
.
❁ Mengawal kenaikan berat badan semasa hamil.

Sebagai tambahan supplement jika perlu:
.
PEPPERMINT GINGER – untuk mengurangkan rasa loya, muntah muhtah dan buang angin dalam badan.
.
GARLIC COMPLEX – mengurangkan dan mengatasi masalah keputihan semasa hamil, mengurangkan masalah kulit berjerawat disebabkan perubahan hormon, serta membantu meningkatkan antibodi.
.
💟💟💟💟💟
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @alyaamahirah_shaklee 01139063365
🌼 @alyaamahirah_shaklee 01139063365
🌼 @alyaamahirah_shaklee 01139063365
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
🚗 DELIVERY MELAKA
📮 POS SELURUH MALAYSIA
🔥HOT ITEM & BEST SELER 🔥
.
Kenapa #espshaklee ni tersangatlah famous dalam family SHAKLEE? Apa kebaikan #espshakle ni?
.
Banyak sebenarnya kelebihan #espshaklee ni. ESP ni mempunyai sumber protein yang diperlukan oleh tubuh badan kita. ESP akan memberi tenaga seharian untuk kita..so takda asyik nak rasa letih dan lemau ja kan.
.
Kelebihan ESP:
.
🎈Menggebukan kulit
🎈Melegakan rasa gastrik
🎈Mencerahkan kulit
🎈Memberi rasa kenyang lebih lama
🎈Mencantikkan kuku
🎈Mengurangkan rambut gugur
🎈mengurangkan jeragat
🎈Mengecutkan jerawat
🎈memberi tenaga kepada preggy mommies
🎈mengatasi rasa letih
🎈Menganjalkan kulit
.
Berminat nak dapatkan #espshaklee ni? Boleh terus whatsapp Dayah for best price sempena promo bulan oktober😘
.
.
Hidayah
017 4313613
Your Trusted SID
.
If ada sebarang pertanyaan atau nak place order boleh terus whatsapp atau dm ja Dayah..jangan malu jangan segan tau😚
🎈VITAMIN C SHAKLEE SANGAT MENJIMATKAN 🎈
.
.
Kenapa Dayah cakap #vitamincshaklee sangat menjimatkan..? Sebabnya:
.
🌿ada 180 biji
🌿Tahan 6 BULAN
🌿bersifat sustained released
.
.
Jom tengok apa yang membuatkan #vitamincshaklee ni menjadi kegilaan semua...
.
Kebaikan VITAMIN C:
.
🌷Mencerahkan kulit
🌷Sunburn
🌷Tona kulit sekata
🌷resdung
🌷membentuk kolagen dalam kulit
🌷meningkatkan sistem imun
🌷Mengurangkan alergik
🌷melambatkan proses penuaan
🌷Mengurangkan gejala demam dan selesema
.
Boleh whatsapp Dayah untuk purchase..Dayah bagi special price untuk awak semua😘
.
.
Hidayah
017 4313613
Your Trusted SID
.
If ada sebarang pertanyaan atau nak place order boleh terus whatsapp atau dm ja Dayah..jangan malu jangan segan tau😚
Ostematrix ni mempunyai 7 nutrien lengkap yang diperlukan oleh tubuh badan kita..ia juga tinggi dengan kalsium..so, for those yang tak suka minum susu tu sesuai sangat ambil ni.
.
Function ostematrix:
.
🍀Mengurangkan sembelit
🍀Mengelakkan osteoporosis
🍀membantu gusi dan gigi yang kuat dan sihat
🍀Melindungi organ dalam dari cedera
🍀Melindungi otot jantung
🍀Mencegah obesiti
🍀Membantu pengangkutan nutrien
🍀Kawalan tekanan darah
.
Cepat whatsapp Dayah untuk dapatkan #ostematrixshaklee ni pada harga promo sebelum terlambat..😘
.
.
Hidayah
017 4313613
Your Trusted SID
.
If ada sebarang pertanyaan atau nak place order boleh terus whatsapp atau dm ja Dayah..jangan malu jangan segan tau😚
BULAN OKTOBER BULAN ESP 🔥🔥🔥
.
.
Good news kepada semua peminat ESP SHAKLEE , bulan oktober adalah bulan PROMO ESP 😱😱😱😱
.
.
Untuk dapatkan ESP dengan harga promo dan jimat , korang boleh terus whatsapp mings dengan segera sebab stock ESP sangatlah limited ! Bila2 masa sahaja ESP akan kehabisan stock!
.
.
Jum kita tengok FUNGSI ESP terhadap kecantikkan luaran ( KULIT ): #espshaklee
🌸kulit lebih anjal dan gebu
.
🌸mengawal pembentukan jerawat
.
🌸memudarkan parut jerawat
.
🌸mengurangkan kedutan dan garis halus
.
🌸bertindak sebagai antioksidan
.
🌸kulit menjadi lebih tegang dan sihat
.
.
Jum kita tengok FUNGSI ESP terhadap kecantikkan dalaman: #espshaklee
🌼mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin
.
🌼mengatasi masalah gastrik dan sakit ulu hati
.
🌼memberi rasa kenyang lebih lama
.
🌼mempertingkatkan fungsi hormon wanita
.
🌼menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
.
🌼sesuai bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan
.
🌼mengekalkan tenaga untuk jangka panjang
.
🌼mengandungi protein yang lengkap
.
🌼meningkatkan kualiti susu ibu
.
🌼mencegah osteoporosis
.
🌼membantu pembentukkan sel baru
.
🌼meningkatkan kualiti memori
.
.
Nampak tak yang ESP banyak sangat manfaat . Rugi sangat kalau korang tak try ESP!
.
.
Berminat? Terus whatsapp mings
.
.
Mings | 0143052947
BULAN OKTOBER BULAN ESP 🔥🔥🔥
.
.
Good news kepada semua peminat ESP SHAKLEE , bulan oktober adalah bulan PROMO ESP 😱😱😱😱
.
.
Untuk dapatkan ESP dengan harga promo dan jimat , korang boleh terus whatsapp mings dengan segera sebab stock ESP sangatlah limited ! Bila2 masa sahaja ESP akan kehabisan stock!
.
.
Jum kita tengok FUNGSI ESP terhadap kecantikkan luaran ( KULIT ): #espshaklee
🌸kulit lebih anjal dan gebu
.
🌸mengawal pembentukan jerawat
.
🌸memudarkan parut jerawat
.
🌸mengurangkan kedutan dan garis halus
.
🌸bertindak sebagai antioksidan
.
🌸kulit menjadi lebih tegang dan sihat
.
.
Jum kita tengok FUNGSI ESP terhadap kecantikkan dalaman: #espshaklee
🌼mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin
.
🌼mengatasi masalah gastrik dan sakit ulu hati
.
🌼memberi rasa kenyang lebih lama
.
🌼mempertingkatkan fungsi hormon wanita
.
🌼menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
.
🌼sesuai bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan
.
🌼mengekalkan tenaga untuk jangka panjang
.
🌼mengandungi protein yang lengkap
.
🌼meningkatkan kualiti susu ibu
.
🌼mencegah osteoporosis
.
🌼membantu pembentukkan sel baru
.
🌼meningkatkan kualiti memori
.
.
Nampak tak yang ESP banyak sangat manfaat . Rugi sangat kalau korang tak try ESP!
.
.
Berminat? Terus whatsapp mings
.
.
Mings | 0143052947

Hashtags found on this page