Toggle navigation

#setcantikbasic1,133 POSTS

Post Content
User Image hashabeautystore Posted: Dec 12, 2017 8:58 AM (UTC)

0 0 Normal
Assalamualaikum dearies😊

Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP dan Vitamin C bantu tingkatkan keyakinan diri sendiri kerana ia MEMBANTU awak dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS,GEBU dan yang paling penting CERAH SECARA SEMULAJADI.

Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ini membantu #Shakleeeffect yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan.

Antara kebaikan dan manfaat Shaklee Vitamin C Sustained Release;
.
✔️ Mencerahkan kulit wajah
✔️ Membantu mengatasi JERAWAT
✔️ Memudarkan Parut Jerawat
✔️ Bagus untuk atasi masalah RESDUNG
✔️ Bagus untuk atasi SUNBURN
✔️ Menegangkan kulit wajah
✔️ Membantu bina kolagen semulajadi dalam badan
✔️ Meningkatkan Kesuburan
✔️ Meningkatkan imun system agar sukar terkena penyakit

Dan banyak lagi..
.
Harga? Sangat murah. Hanya RMxx.. Dan sangat BERBALOI kerana tahan lama sehingga 6 bulan!

Apakah kelebihan ESP: ✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Mengawal pertumbuhan jerawat
✅Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
✅Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✅Menguatkan daya ingatan
✅Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
✅Melindungi dan menjaga rahim
✅Mengandungi PROTEIN lengkap
✅Sangat mengenyangkan
✅Paras glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39)
untuk mengekalkan paras gula dalam darah.

Your Beauty & Health Consultant
Hasha | 0136353719

#setcantikbasic
#setcantikjimat
#setcantikmurah
#shaklee
User Image healthybyyuyu Posted: Dec 10, 2017 10:20 AM (UTC)
28
9 Normal
Tadi kawan fasilitator tanya kakyuyu makan apa, pakai apa dulu kulit gelap gulita sekarang gebus. Aucchhh malu titewww😂😂 Kakyuyu semestinya menggunakan 100℅ produk shaklee, sama ada vitamin kecantikan mahupun skincare
Nama pon kakyuyu shaklee lover kan, memang xakan terpikat pada yang lain. Kakyuyu setia pada yang satu gituuu😊

Antara vitamin basic kakyuyu untuk jaga kecantikan adalah #setcantikbasic, kalau ada bajet lebih kakyuyu tambah minum #vivix pulak sesudu sehari taw.

Haaa inilah amalan harian kakyuyu + pakai skincare nutriwhite. Fuhh kulit terasa sangat gebus.

Korang yang baru nak menjaga kesihatan kulit muka, kakyuyu sangat sarankan amalkan SET CANTIK BASIC k.

Harga in shaa Allah semua orang mampu milik.
Jom pakat amalkan shaklee, confirm gebus gebas woo😉

Kakyuyu pakar kecantikan anda,
Kakyuyu
016-3643213
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 9, 2017 5:41 AM (UTC)

101
0 Normal
🌻FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE🌻
-
ESP SOY PROTEIN
===============
🌾 Membantu memudarkan parut
🌾 Menyingkirkan sel kulit mati
🌾 Memberikan wajah yang lebih berseri dan gebu
🌾 Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat
-
VITAMIN C
=========
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengurangkan masalah kedutan
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Merangsang pembentukan kolagen secara semulajadi
-
VITAMIN E (Grape Seed Oil)
=========
🍒 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍒 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🍒 Mengawal masalah kulit berminyak
🍒 Melambatkan proses penuaan
🍒 Membantu mengurangkan eyebag
🍒 Mengatasi masalah jeragat
-
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +6019-4172454
-
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 9, 2017 5:02 AM (UTC)

80
0 Normal
🌻FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE🌻
-
ESP SOY PROTEIN
===============
🌾 Membantu memudarkan parut
🌾 Menyingkirkan sel kulit mati
🌾 Memberikan wajah yang lebih berseri dan gebu
🌾 Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat
-
VITAMIN C
=========
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengurangkan masalah kedutan
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Merangsang pembentukan kolagen secara semulajadi
-
VITAMIN E (Grape Seed Oil)
=========
🍒 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍒 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🍒 Mengawal masalah kulit berminyak
🍒 Melambatkan proses penuaan
🍒 Membantu mengurangkan eyebag
🍒 Mengatasi masalah jeragat
-
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +6019-4172454
-
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 9, 2017 3:44 AM (UTC)

56
0 Normal
🌻FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE🌻
-
ESP SOY PROTEIN
===============
🌾 Membantu memudarkan parut
🌾 Menyingkirkan sel kulit mati
🌾 Memberikan wajah yang lebih berseri dan gebu
🌾 Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat
-
VITAMIN C
=========
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengurangkan masalah kedutan
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Merangsang pembentukan kolagen secara semulajadi
-
VITAMIN E (Grape Seed Oil)
=========
🍒 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍒 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🍒 Mengawal masalah kulit berminyak
🍒 Melambatkan proses penuaan
🍒 Membantu mengurangkan eyebag
🍒 Mengatasi masalah jeragat
-
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +6019-4172454
-
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 8, 2017 6:01 AM (UTC)

40
0 Normal
KHASIAT BUAH UNTUK KULIT
.
Tak semua yang rajin kan nak makan buah banyak² untuk kulit cantik. Belum tentu kuantiti buah yang kita makan tu memenuhi keperluan nutrien untuk kulit 😥
.
Solusinya, KOMBO VITA C & VITA E ni lah. Sebiji tablet bersamaan 7 biji oren & khasiat minyak biji buah anggur. So, makan supplement jelah 😉
.
Jom baca apa lagi khasiatnya 👇
.
VITAMIN C
=========
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengurangkan masalah kedutan
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Merangsang pembentukan kolagen secara semulajadi
-
VITAMIN E (Grape Seed Oil)
=========
🍒 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍒 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🍒 Mengawal masalah kulit berminyak
🍒 Melambatkan proses penuaan
🍒 Membantu mengurangkan eyebag
🍒 Mengatasi masalah jeragat
-
Berminat nak dapatkan beauty combo ni?
-
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +6019-4172454
-
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 8, 2017 6:00 AM (UTC)

11
0 Normal
KHASIAT BUAH UNTUK KULIT
.
Tak semua yang rajin kan nak makan buah banyak² untuk kulit cantik. Belum tentu kuantiti buah yang kita makan tu memenuhi keperluan nutrien untuk kulit 😥
.
Solusinya, KOMBO VITA C & VITA E ni lah. Sebiji tablet bersamaan 7 biji oren & khasiat minyak biji buah anggur. So, makan supplement jelah 😉
.
Jom baca apa lagi khasiatnya 👇
.
VITAMIN C
=========
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengurangkan masalah kedutan
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Merangsang pembentukan kolagen secara semulajadi
-
VITAMIN E (Grape Seed Oil)
=========
🍒 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍒 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🍒 Mengawal masalah kulit berminyak
🍒 Melambatkan proses penuaan
🍒 Membantu mengurangkan eyebag
🍒 Mengatasi masalah jeragat
-
Berminat nak dapatkan beauty combo ni?
-
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +6019-4172454
-
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 8, 2017 5:59 AM (UTC)

14
0 Normal
KHASIAT BUAH UNTUK KULIT
.
Tak semua yang rajin kan nak makan buah banyak² untuk kulit cantik. Belum tentu kuantiti buah yang kita makan tu memenuhi keperluan nutrien untuk kulit 😥
.
Solusinya, KOMBO VITA C & VITA E ni lah. Sebiji tablet bersamaan 7 biji oren & khasiat minyak biji buah anggur. So, makan supplement jelah 😉
.
Jom baca apa lagi khasiatnya 👇
.
VITAMIN C
=========
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengurangkan masalah kedutan
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Merangsang pembentukan kolagen secara semulajadi
-
VITAMIN E (Grape Seed Oil)
=========
🍒 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍒 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🍒 Mengawal masalah kulit berminyak
🍒 Melambatkan proses penuaan
🍒 Membantu mengurangkan eyebag
🍒 Mengatasi masalah jeragat
-
Berminat nak dapatkan beauty combo ni?
-
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +6019-4172454
-
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 8, 2017 3:52 AM (UTC)

13
1 Normal
🌻SET ASAS KECANTIKAN SHAKLEE🌻
-
ESP SOY PROTEIN
===============
🌾 Membantu memudarkan parut
🌾 Menyingkirkan sel kulit mati
🌾 Memberikan wajah yang lebih berseri dan gebu
🌾 Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat
-
VITAMIN C
=========
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengurangkan masalah kedutan
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Merangsang pembentukan kolagen secara semulajadi
-
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +6019-4172454
-
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 8, 2017 3:51 AM (UTC)

10
0 Normal
🌻SET ASAS KECANTIKAN SHAKLEE🌻
-
ESP SOY PROTEIN
===============
🌾 Membantu memudarkan parut
🌾 Menyingkirkan sel kulit mati
🌾 Memberikan wajah yang lebih berseri dan gebu
🌾 Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat
-
VITAMIN C
=========
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengurangkan masalah kedutan
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Merangsang pembentukan kolagen secara semulajadi
-
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +6019-4172454
-
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 8, 2017 3:50 AM (UTC)

9
0 Normal
🌻SET ASAS KECANTIKAN SHAKLEE🌻
-
ESP SOY PROTEIN
===============
🌾 Membantu memudarkan parut
🌾 Menyingkirkan sel kulit mati
🌾 Memberikan wajah yang lebih berseri dan gebu
🌾 Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat
-
VITAMIN C
=========
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengurangkan masalah kedutan
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Merangsang pembentukan kolagen secara semulajadi
-
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +6019-4172454
-
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image hashabeautystore Posted: Dec 5, 2017 1:12 PM (UTC)

2
0 Normal
Assalamualaikum dearies😊

Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP dan Vitamin C bantu tingkatkan keyakinan diri sendiri kerana ia MEMBANTU awak dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS,GEBU dan yang paling penting CERAH SECARA SEMULAJADI.

Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ini membantu #Shakleeeffect yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan.

Antara kebaikan dan manfaat Shaklee Vitamin C Sustained Release;
.
✔️ Mencerahkan kulit wajah
✔️ Membantu mengatasi JERAWAT
✔️ Memudarkan Parut Jerawat
✔️ Bagus untuk atasi masalah RESDUNG
✔️ Bagus untuk atasi SUNBURN
✔️ Menegangkan kulit wajah
✔️ Membantu bina kolagen semulajadi dalam badan
✔️ Meningkatkan Kesuburan
✔️ Meningkatkan imun system agar sukar terkena penyakit

Dan banyak lagi..
.
Harga? Sangat murah. Hanya RMxx.. Dan sangat BERBALOI kerana tahan lama sehingga 6 bulan!

Apakah kelebihan ESP: ✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Mengawal pertumbuhan jerawat
✅Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
✅Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✅Menguatkan daya ingatan
✅Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
✅Melindungi dan menjaga rahim
✅Mengandungi PROTEIN lengkap
✅Sangat mengenyangkan
✅Paras glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39)
untuk mengekalkan paras gula dalam darah.

Your Beauty & Health Consultant
Hasha | 0136353719

#setcantikbasic
#setcantikjimat
#setcantikmurah
#shaklee
#pengedarshakleetumpat
#shakleesetmenyusu
#sethamilshaklee

hashabeautystore - #regrannhashabeautystore - #regrannhashabeautystore - #regrann
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 5, 2017 11:49 AM (UTC)

42
1 Normal
Hi Dearies,
.
🌻PENTING ATAU TAK PROTEIN UNTUK TUBUH?🌻
.
Kita mesti akan makan makanan yang ada sumber protein setiap hari kan seperti ayam dan daging
.
Tapi adakah kita tahu sumber protein yang kita makan tu mungkin hanya memenuhi 3/9 bahagian protein sahaja
.
Kenapa kena banyak sangat kena ambik portion untuk protein ni?
.
Bukanlah ambik dalam portion yang banyak tapi kita kena bijak memilih sumber protein yang sesuai agar dapat penuhi keperluan protein badan kita tau
.
Macam mana nak cukupkan bahagian tu?
.
Jawapannya ambik je ESP Soy Protein. Tapi bukan sebarang soya tau. ESP ni adalah soya Non-GMO yang bermaksud genetik soya yang berkualiti tinggi dan tidak ubah suai atau dicampur dengan bahan lain seperti binatang
.
Protein jugak antara sumber terpenting untuk tubuh badan badan bagi:
.
❤ KULIT YANG CANTIK
❤ SLIMMING
❤ HILANGKAN GASTRIK
❤ IKHTIAR HAMIL
❤ ATASI SENGGUGUT
❤ KUATKAN RAHIM
❤ ATASI KEGUGURAN
❤ TAMBAH TENAGA
❤ MILKBOOSTER
.
Semuanya bermula dengan memenuhi keperluan protein dalam tubuh. Jangan rasa rugi tau buat investment untuk tubuh badan
.
Nak sembang² lagi mengenai ESP Shaklee, Feel free to contact me
.
ESP LOVERS I +60194172454
.
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 5, 2017 11:00 AM (UTC)

29
1 Normal
Hi Dearies,
.
🌻PENTING ATAU TAK PROTEIN UNTUK TUBUH?🌻
.
Kita mesti akan makan makanan yang ada sumber protein setiap hari kan seperti ayam dan daging
.
Tapi adakah kita tahu sumber protein yang kita makan tu mungkin hanya memenuhi 3/9 bahagian protein sahaja
.
Kenapa kena banyak sangat kena ambik portion untuk protein ni?
.
Bukanlah ambik dalam portion yang banyak tapi kita kena bijak memilih sumber protein yang sesuai agar dapat penuhi keperluan protein badan kita tau
.
Macam mana nak cukupkan bahagian tu?
.
Jawapannya ambik je ESP Soy Protein. Tapi bukan sebarang soya tau. ESP ni adalah soya Non-GMO yang bermaksud genetik soya yang berkualiti tinggi dan tidak ubah suai atau dicampur dengan bahan lain seperti binatang
.
Protein jugak antara sumber terpenting untuk tubuh badan badan bagi:
.
❤ KULIT YANG CANTIK
❤ SLIMMING
❤ HILANGKAN GASTRIK
❤ IKHTIAR HAMIL
❤ ATASI SENGGUGUT
❤ KUATKAN RAHIM
❤ ATASI KEGUGURAN
❤ TAMBAH TENAGA
❤ MILKBOOSTER
.
Semuanya bermula dengan memenuhi keperluan protein dalam tubuh. Jangan rasa rugi tau buat investment untuk tubuh badan
.
Nak sembang² lagi mengenai ESP Shaklee, Feel free to contact me
.
ESP LOVERS I +60194172454
.
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 5, 2017 10:06 AM (UTC)

29
1 Normal
Hi Dearies,
.
🌻PENTING ATAU TAK PROTEIN UNTUK TUBUH?🌻
.
Kita mesti akan makan makanan yang ada sumber protein setiap hari kan seperti ayam dan daging
.
Tapi adakah kita tahu sumber protein yang kita makan tu mungkin hanya memenuhi 3/9 bahagian protein sahaja
.
Kenapa kena banyak sangat kena ambik portion untuk protein ni?
.
Bukanlah ambik dalam portion yang banyak tapi kita kena bijak memilih sumber protein yang sesuai agar dapat penuhi keperluan protein badan kita tau
.
Macam mana nak cukupkan bahagian tu?
.
Jawapannya ambik je ESP Soy Protein. Tapi bukan sebarang soya tau. ESP ni adalah soya Non-GMO yang bermaksud genetik soya yang berkualiti tinggi dan tidak ubah suai atau dicampur dengan bahan lain seperti binatang
.
Protein jugak antara sumber terpenting untuk tubuh badan badan bagi:
.
❤ KULIT YANG CANTIK
❤ SLIMMING
❤ HILANGKAN GASTRIK
❤ IKHTIAR HAMIL
❤ ATASI SENGGUGUT
❤ KUATKAN RAHIM
❤ ATASI KEGUGURAN
❤ TAMBAH TENAGA
❤ MILKBOOSTER
.
Semuanya bermula dengan memenuhi keperluan protein dalam tubuh. Jangan rasa rugi tau buat investment untuk tubuh badan
.
Nak sembang² lagi mengenai ESP Shaklee, Feel free to contact me
.
ESP LOVERS I +60194172454
.
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 5, 2017 9:44 AM (UTC)

26
0 Normal
Vitamin E sangat membantu bagi yang ada masalah parut
.
Salah satu kelebihan Vitamin E adalah kaya dengan antioksidan
.
Antioksidan pulak sangat baik untuk kulit dan membantu melambatkan penuaan
.
Untuk hasil yang lebih baik, boleh jugak buat masker dan sapu pada wajah
.
Antara kelebihan Vitamin E yang lain:
.
❤Menjadikan anda lebih muda
❤Mengurangkan parut dan masalah jerawat
❤Menggalakan kulit dan rambut menjadi sihat
❤Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
❤Membantu mengurangkan eyebag
❤Mengawal masalah kulit berminyak
❤Mengatasi masalah jeragat
❤Melambatkan masalah penuaan
.
Kindly PM me for more info & orders
Ainul Farehah I +60194172454
.
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 5, 2017 8:59 AM (UTC)

24
1 Normal
Vitamin E sangat membantu bagi yang ada masalah parut
.
Salah satu kelebihan Vitamin E adalah kaya dengan antioksidan
.
Antioksidan pulak sangat baik untuk kulit dan membantu melambatkan penuaan
.
Untuk hasil yang lebih baik, boleh jugak buat masker dan sapu pada wajah
.
Antara kelebihan Vitamin E yang lain:
.
❤Menjadikan anda lebih muda
❤Mengurangkan parut dan masalah jerawat
❤Menggalakan kulit dan rambut menjadi sihat
❤Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
❤Membantu mengurangkan eyebag
❤Mengawal masalah kulit berminyak
❤Mengatasi masalah jeragat
❤Melambatkan masalah penuaan
.
Kindly PM me for more info & orders
Ainul Farehah I +60194172454
.
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 5, 2017 6:35 AM (UTC)

15
0 Normal
Vitamin E sangat membantu bagi yang ada masalah parut
.
Salah satu kelebihan Vitamin E adalah kaya dengan antioksidan
.
Antioksidan pulak sangat baik untuk kulit dan membantu melambatkan penuaan
.
Untuk hasil yang lebih baik, boleh jugak buat masker dan sapu pada wajah
.
Antara kelebihan Vitamin E yang lain:
.
❤Menjadikan anda lebih muda
❤Mengurangkan parut dan masalah jerawat
❤Menggalakan kulit dan rambut menjadi sihat
❤Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
❤Membantu mengurangkan eyebag
❤Mengawal masalah kulit berminyak
❤Mengatasi masalah jeragat
❤Melambatkan masalah penuaan
.
Kindly PM me for more info & orders
Ainul Farehah I +60194172454
.
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 5, 2017 5:38 AM (UTC)

16
0 Normal
THE BEAUTY BENEFITS OF VITAMIN C
.
Vitamin C ni first love saya sebab first time beli Shaklee, saya pilih Vitamin C untuk tambahan penjagaan kulit. Magiknya Vitamin C ni parut cepat je pudar dan hilang dan alergik saya makin lama makin berkurang
.
So, jom baca lagi apa khasiat Vitamin C SR nih?
.
🍊 Mengukuhkan imunisasi badan
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Menjadikan kulit lebih ceral, anjal dan berseri
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengatasi masalah kedutan dan garis halus
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Melambatkan penuaan
🍊 Merangsang kolagen semulajadi dalam badan
🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊 Menghalang dan merawat masalah jeragat
.
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +60194172454
.
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat
User Image healthcare.byaifa Posted: Dec 5, 2017 5:23 AM (UTC)

20
1 Normal
THE BEAUTY BENEFITS OF VITAMIN C
.
Vitamin C ni first love saya sebab first time beli Shaklee, saya pilih Vitamin C untuk tambahan penjagaan kulit. Magiknya Vitamin C ni parut cepat je pudar dan hilang dan alergik saya makin lama makin berkurang
.
So, jom baca lagi apa khasiat Vitamin C SR nih?
.
🍊 Mengukuhkan imunisasi badan
🍊 Mengurangkan sunburn
🍊 Menjadikan kulit lebih ceral, anjal dan berseri
🍊 Melembapkan kulit dari dalam
🍊 Mengurangkan minyak pada muka
🍊 Mengatasi masalah kedutan dan garis halus
🍊 Memberikan tona kulit lebih sekata
🍊 Melambatkan penuaan
🍊 Merangsang kolagen semulajadi dalam badan
🍊 Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊 Menghalang dan merawat masalah jeragat
.
Kindly PM me for info & orders
Ainul Farehah I +60194172454
.
#shaklee #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleepromo #shakleestudentprice #shakleeutara #shakleekedah #shakleeperlis #shakleeperak #shakleepenang #shakleealorsetar #shakleependang #shakleejitra #shakleeyan #shakleesungaipetani #setcantikbasic #setcantikjimat #setresdung #sethamil #setpantang #milkbooster #setkanakkanak #setslimming #shakleedetox #dailyhealthnutrition #vivix #shakleejimat