Toggle navigation

#setcantikbasic1,151 POSTS

Post Content
User Image promil.aman Posted: Feb 16, 2018 7:17 PM (UTC)
2
0 Normal
Ya Allah lagi2 engkau memberikan MukjizatMu di awal tahun 2018 ini.. Alhamdullilah tidak ada usaha yang mengkhianati hasil 😇🙌 KABAR BAHAGIA LAGI dari bunda desy 😇

Subhanallah, bunda desyd akhirnya 😙
Alhamdulillah Dengan terapi promil holistic bunda desy di usia 25tahun. memberi kabar baik untuk kita semua..
Dengan keluhan
👉 haid tdk normal
👉 kista cokelat di ovarium
Promil selama 4 bulan dg panduan intensif .

Hampir putus asa, dan akhirnya bunda desy berani bersikeras untuk ikut program hamil holistic , dan hasilnya LUAR BIASA.
Banyak mengeluarkan biaya untuk promil akhirnya berhasil sembuh kistanya yang berukuran5,7 cm dg melakukan PROGRAM HAMIL HOLISTIC dan pastinya atas seizin ALLAH.. Semoga secepatnya bunda desy juga berhasil positif hamil amin

Adakah bunda yg masih menantikan kehadiran sang buah hati ?? terus berusaha dan jangan pernah menyerah ya bun, ALLAH akan senantiasa memperhitungkan Usaha yang Ayah Bunda lakukan.. 😊

Semoga ini bisa menjadi penyemangat untuk bunda2 lainnya yg sedang promil 😊 Tetap Semangat promilnya ya Ayah/bunda 😊 semoga di awal tahun 2018 ini impian ayah/bunda juga bisa terwujud.. amin.. 🙏

Selamat malam
Salam promil holistic
Salam (2) dua garis merah ✌
#setcantik#setcantikshaklee#setcantikshakleemurah#setcantikkulit#setcantikmurah#setcantikmeletop#setcantikgebu#setcantikshakleepromosi#setcantikbajet#setcantikbasic#setcantiksihat#setcantikshakleemelaka#setcantikpower#setcantikzai#setcantikkurus#setcantikshakeemurah#setcantikpilihanramai#setcantikbasicshaklee#setcantikasas#setcantikbajetshaklee#setcantikshakleeterlajakmurah#setcantikgebushaklee#setcantiktanpacela#setcantikberseri#setcantikpromo#setcantikflawless#setcantikshakleebyifaa#setcantikberkesan#setcantikjimat#setcantikterbaik
User Image rahasia.positif.hamil Posted: Feb 14, 2018 10:12 AM (UTC)
3
1 Normal
Harta tahta tidak sebanding dengan kelahiran sang buah hati dari rahim Ibu nya semoga yang LIKE cepat hamil & sehat amiiiin...
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yuk follow Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . 💝
.
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
#setcantik#setcantikshaklee#setcantikshakleemurah#setcantikkulit#setcantikmurah#setcantikmeletop#setcantikgebu#setcantikshakleepromosi#setcantikbajet#setcantikbasic#setcantiksihat#setcantikshakleemelaka#setcantikpower#setcantikzai#setcantikkurus#setcantikshakeemurah#setcantikpilihanramai#setcantikbasicshaklee#setcantikasas#setcantikbajetshaklee#setcantikshakleeterlajakmurah#setcantikgebushaklee#setcantiktanpacela#setcantikberseri#setcantikpromo#setcantikflawless#setcantikshakleebyifaa#setcantikberkesan#setcantikjimat#setcantikterbaik
User Image trikcepathamil8 Posted: Feb 13, 2018 11:06 AM (UTC)
5
1 Normal
Pertanyaan sederhana yang seringkali menjadi dilema " kenapa banyak yang dengan mudahnya bisa hamil tapi kenapa saya tidak?" Dan lalu apakah semua keinginan bisa terwujud jika tanpa usaha ? ... dan jika semua usaha bisa dengan mudah mencapai hasil lalu bagaimana kita akan belajar mengerti arti dari kalimat sabar dan ikhtiar.. ketekunan dan keyakinan dalam diri mu lah yang sesungguhnya akan membawa mu mencapai sesuatu yg lebih dari harapanmu .. jangan berhenti dan menyerah begitu saja karna di setiap keinginan yang terpanjat melalui doa , Tuhan pasti tunjukan jalan dan berikan kemampuan dalam menggapainya ...
Tuhan mengujimu..Tuhan mencintaimu.. Silahkan invite BBM DB8BDB2E Whatsapp 082241088364
#setcantik#setcantikshaklee#setcantikshakleemurah#setcantikkulit#setcantikmurah#setcantikmeletop#setcantikgebu#setcantikshakleepromosi#setcantikbajet#setcantikbasic#setcantiksihat#setcantikshakleemelaka#setcantikpower#setcantikzai#setcantikkurus#setcantikshakeemurah#setcantikpilihanramai#setcantikbasicshaklee#setcantikasas#setcantikbajetshaklee#setcantikshakleeterlajakmurah#setcantikgebushaklee#setcantiktanpacela#setcantikberseri#setcantikpromo#setcantikflawless#setcantikshakleebyifaa#setcantikberkesan#setcantikjimat#setcantikterbaik
User Image aimyaini Posted: Feb 13, 2018 6:12 AM (UTC)
21
0 Normal
CANTIK??
.
Haa..korang semua nak cantik kan? Mai aini share SET BASIC KECANTIKAN SHAKLEE..
.
Apa yang ada dalam set ni?
- Ada ESP + VITA C PLUS
.
.
Apa yang korang dapat hasil dari menggunakan set ni?
- kulit gebu dan berseri
- bebas jerawat
- tona kulit sekata
- parut pudar
- pori mengecil
- bebas jeragat
.
.
Siapa yang perlu menggunakan set ni?
- khas buat korang yang nak sihat dan cantik
.
.
....korang tak nak try ke set ni?
.
....hubungi aini sekarang untuk info lanjut
.
.
Your trusted SID
018 2660434
Aini

#shakleeshahalam
#shakleebukitnaga
#shakleebukitrimau
#setcantikbasic
#espshaklee
#vitacplus
#sayajualshakleemurah
User Image zam_zarinay Posted: Feb 12, 2018 2:47 AM (UTC)

7
0 Normal
#setcantikbasic terdiri daripada :- .
#vitaminCShaklee 🍊 Membantu mencerahkan kulit
🍊 Membantu melindungi kulit dari bahaya sinaran uv
🍊 Membantu mengecutkan jerawat
🍊 Membantu memudarkan parut
🍊 Membantu meningkatkan imun badan
🍊 Membantu meratakan tona kulit tak sekata
🍊 Membantu menghasilkan kolagen 🍊 Membantu mengurangkan kedutan kulit
🍊 Membantu mencegah pigmentasi untuk masalah jeragat
🍊 Membantu mengurangkan sunburn
🍊 Membantu membaik pulih tisu rosak
🍊 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka
🍊 Membantu memberikan efek glowing pada wajah
.
#ESP
🌽Membantu memberi rasa kenyang yang mampu bertahan berjam-jam lamanya.
🌽 Membantu memberikan tenaga segera dan bertahan lama.
🌽 Membantu memperbanyakkan dan memekatkan susu badan.
🌽 Membantu mencerahkan kulit.
🌽 Membantu menganjalkan kulit.
🌽 Membantu mengecutkan jerawat.
🌽 Membantu menghilangkan parut jerawat dan jeragat.
🌽 Membantu mengecilkan liang pori.
🌽 Membantu mengecilkan eyebag.
🌽 Membantu menguat dan menyihatkan otot, kuku dan rambut.
🌽Membantu menguatkan rahim (efek subur).
🌽 Sesuai bagi mereka yang sedang menjaga diet dan ingin mengurangkan berat badan.
🌽 Mengandungi 9 asid amino lengkap yang tidak dapat dihasilkan oleh badan.
.
Berminat ingin mendapatkan #setkecantikanshaklee? .
Hubungi KakZam sekarang
1110934
012-354-0262
User Image shaklee_cantik_kurus_sihat Posted: Feb 12, 2018 12:58 AM (UTC)

4
3 Normal
Apa solusi terbaik untuk halang jerawat itu datang dan bagaimana pula untuk merawat jerawat dan kesan tompokannya?
.
Antara suppliment yang baik di amalkan ialah :
.
🌼ESP - protien terbaik untuk memulihkan kesan parut
.
🌼Vita E 400IU – menghilangkan parut
.
🌼Vita-C – memulihkan sel dan membina kolagen
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#setcantikbajet #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #setcantikbasic #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #setcantikmeletop #setcantikgebu
User Image zam_zarinay Posted: Feb 11, 2018 7:31 AM (UTC)

6
0 Normal
User Image shaklee_cantik_kurus_sihat Posted: Feb 4, 2018 2:28 PM (UTC)

4
3 Clarendon
🌼ESP - sumber protin non-GMO yang paling lengkap di pasaran (9 asid amino dalam ESP). ESP juga bekalkan PROLINE kerana salah satu sumber Proline adalah soya!
.
🌼Collagen Powder - sumber kolagen sisik ikan merah yang berpartikel kecil untuk serapan optimum dan dikayakan lagi dengan bahan-bahan lain yang bantu boost lagi penghasilan kolagen dalam badan.
.
🌼Sustained Release Vita C Plus - vitamin C natural yang semestinya menyerap semuanya ke dalam badan tanpa ada pembaziran kerana teknologi Perlepasan Tertunda ( Sustained Release) melepaskan vitamin C dalam badan secara berperingkat ikut keperluan tubuh badan dalam satu-satu masa.
.
🌼Carotomax - sumber beta karotin (vitamin A) yang semulajadi. Juga baik untuk mata dan bertindak sebagai anti oksidan yang baik.
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#setcantikbasic #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #setcantikgebu #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #setcantikmeletop #setcantikbajet
User Image zam_zarinay Posted: Feb 1, 2018 8:18 AM (UTC)

10
0 Juno
Sedang hamil?
.
Jangan ingat ibu hamil tak boleh nak bercantik-cantik dengan #setcantikbasic ni.
.
In fact, ibu hamil lebih lagi perlukan suplimen untuk top up semula nutrisi yang dah dikongsi dengan baby dalam perut.
.
So, lepas ni jangan miss #ESP dan #vitaminCShaklee yang ada dalam #sethamil tau.
.
Jangan segan-segan kontek KakZam ye 😊
.
#KakZamShaklee
1110934
012-3540262
.
#ibucantik #anakcomel #kulitkusam #kulitgelap #kulitberjerawat #kulitberjeragat #eyebag #kenyanglamadenganesp #energy_booster #gusiberdarah #tonakulittaksekata #tumithalus #tumitlicin #tumitlembut #strechmark #shakleeBandarJengka012_3540262 #shakleeJerantut #shakleeTemerloh #shakleeBandarJengka #shakleePahang
User Image zam_zarinay Posted: Feb 1, 2018 2:10 AM (UTC)

8
0 Normal
Perbezaan gambar sebelum makan Shaklee dan selepas. .
Saya start makan Shaklee 2011 sampai sekarang. Asalnya makan untuk masalah resdung, sekali kulit pun terelok tanpa sengaja.
.
Masa gambar tahun 2011 ni diambil, saya baru 2 atau 3 bulan amalkan Shaklee.
.
Nak maintain kulit sihat, cantik dan muda seperti dulu-dulu, meh kontek KakZam untuk konsultasi sesuai dengan kulit uolls .
#KakZamsipenjualshaklee
1110934
012-354-0262
.
#resdung #alergi #alergikulit #alergiseafood #kulitkusam #kulitgelap #kulitkasar #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitberjerawat #setresdung #setcantik #setcantikbasic #kedaivitaminBandarJengka0123540262 #pengedarshakleeBandarJengka #pengedarshakleePahang #pengedarshakleeTemerloh #pengedarshakleeJerantut #pengedarShakleeOnline
User Image hashabeautystore Posted: Jan 29, 2018 6:19 AM (UTC)

8
0 Normal
Assalamualaikum dearies😊

Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP dan Vitamin C bantu tingkatkan keyakinan diri sendiri kerana ia MEMBANTU awak dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS,GEBU dan yang paling penting CERAH SECARA SEMULAJADI.

Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ini membantu #Shakleeeffect yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan.

Antara kebaikan dan manfaat Shaklee Vitamin C Sustained Release;
.
✔️ Mencerahkan kulit wajah
✔️ Membantu mengatasi JERAWAT
✔️ Memudarkan Parut Jerawat
✔️ Bagus untuk atasi masalah RESDUNG
✔️ Bagus untuk atasi SUNBURN
✔️ Menegangkan kulit wajah
✔️ Membantu bina kolagen semulajadi dalam badan
✔️ Meningkatkan Kesuburan
✔️ Meningkatkan imun system agar sukar terkena penyakit

Dan banyak lagi..
.
Harga? Sangat murah. Hanya RMxx.. Dan sangat BERBALOI kerana tahan lama sehingga 6 bulan!

Apakah kelebihan ESP: ✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Mengawal pertumbuhan jerawat
✅Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
✅Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✅Menguatkan daya ingatan
✅Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
✅Melindungi dan menjaga rahim
✅Mengandungi PROTEIN lengkap
✅Sangat mengenyangkan
✅Paras glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39)
untuk mengekalkan paras gula dalam darah.

Your Beauty & Health Consultant
Hasha | 0136353719

#setcantikbasic
#setcantikjimat
#setcantikmurah
#sayajualshaklee
hashabeautystore - #regrann
User Image izaa_healthbeauty Posted: Jan 26, 2018 2:26 AM (UTC)

8
1 Normal
Beza betul perubahan sebelum & selepas kulit sis ni. Cerah semulajadi betul. Sebab tu #setcantikbasic jadi pilihan untuk kulit yang lebih sihat.

Apa lagi yg berminat tu klik link di bahagian bio/0135522560
IZA

#pengedarshakleekuching
#setcantikbasic

Hashtags found on this page