Toggle navigation

#setcantikbasic1,039 POSTS

Post Content
Bakal pengantin mesti nervous kan tunggu detik nak naik pelamin. .
Bertambah-tambah nervous kalau tiba tiba je jerawat naik buat kenduri dulu 😂
.
Agaknya sebab stress kot, banyak mikir. Debar nak jadi ratu sehari.
.
Elok ambik #bcomplex dulu tu 😄
.
Ok, solusi mudah yang KakZam boleh sajes, amalkan #setcantikbasic.
.
Kalau ada bajet lebih, ambik terus #TheRadiant4 yang mabeles tu.
.
Confirm masa bersanding nanti semua mata terpaku memandang 😍
.
Bakal pengantin sekalian, meh kontek KakZam dapatkan suplimen cantik korang ek 😗
.
#KakZamShaklee
012-3540262
Nak set cantik bajet?
.
Jom dapatlah kombo duo ni
.
Bulan ni juga promo ESP dapat lagi harga Special tau💗
.
Kenapa perlu ESP?
.
✓ Kaya Protein & keperluan paling penting untuk Bantu penyerapan vitamin lain dengan lebih Optima!
.
Kenapa perlu vitamin C Shaklee?
.
✓ vitamin C Bantu pencerahan sekata, merangsang penghasilan kolagen dalam badan dan yang paling penting jenama Shaklee mudah diserap dan setiap gram tidak terbazir melalui urin!😉
.
Siapa boleh ambil kombo ni?
.
Semua wanita sihat boleh ambil jika mahu maintain gojes, kulit mulus, anjal, cerah sekata😍😍
.
Nak nak?
.
Mai watsap akak Azyatun ye 😘
.
013-3483318

#vitaminc
#setcantikbasic
#setcantikmurah
#esp
#proteinsegera
#shakleepuncakalam
#sihatcantikdenganshaklee
#hargapromo
Nak set cantik bajet?
.
Jom dapatlah kombo duo ni
.
Bulan ni juga promo ESP dapat lagi harga Special tau💗
.
Kenapa perlu ESP?
.
✓ Kaya Protein & keperluan paling penting untuk Bantu penyerapan vitamin lain dengan lebih Optima!
.
Kenapa perlu vitamin C Shaklee?
.
✓ vitamin C Bantu pencerahan sekata, merangsang penghasilan kolagen dalam badan dan yang paling penting jenama Shaklee mudah diserap dan setiap gram tidak terbazir melalui urin!😉
.
Siapa boleh ambil kombo ni?
.
Semua wanita sihat boleh ambil jika mahu maintain gojes, kulit mulus, anjal, cerah sekata😍😍
.
Nak nak?
.
Mai watsap akak Azyatun ye 😘
.
013-3483318

#vitaminc
#setcantikbasic
#setcantikmurah
#esp
#proteinsegera
#shakleepuncakalam
#sihatcantikdenganshaklee
#hargapromo
Nak set cantik bajet?
.
Jom dapatlah kombo duo ni
.
Bulan ni juga promo ESP dapat lagi harga Special tau💗
.
Kenapa perlu ESP?
.
✓ Kaya Protein & keperluan paling penting untuk Bantu penyerapan vitamin lain dengan lebih Optima!
.
Kenapa perlu vitamin C Shaklee?
.
✓ vitamin C Bantu pencerahan sekata, merangsang penghasilan kolagen dalam badan dan yang paling penting jenama Shaklee mudah diserap dan setiap gram tidak terbazir melalui urin!😉
.
Siapa boleh ambil kombo ni?
.
Semua wanita sihat boleh ambil jika mahu maintain gojes, kulit mulus, anjal, cerah sekata😍😍
.
Nak nak?
.
Mai watsap akak Azyatun ye 😘
.
013-3483318

#vitaminc
#setcantikbasic
#setcantikmurah
#esp
#proteinsegera
#shakleepuncakalam
#sihatcantikdenganshaklee
#hargapromo
CANTIK DARI DALAM

Tiga benda ni kalau nak tahu memang hot item,yela sape tak nak cantik oii.ahaha.Okay meh sis share fungsi tiga beradik ni.

ESP (Membina)
ESP ni sumber protein yang sangat berkualiti. Nutrisi paling asas untuk setiap satu sel badan kita termasuk sel kulit.

Kalau nak kulit cantik dan sihat haruslah ambik protein yang cukup okeh.

Apa jadi kalau protein tak cukup? 😱

Sel jadi tak bermaya, kulit senang naik jeragat, jerawat, parut berlubang dan lain-lain masalah kulit.

VITAMIN C PLUS (Melindungi)
Anti-oksida, melawan kanser, meransang formasi kollagen, meningkatkan daya tahan penyakit(imunisasi badan), percepatkan sembuh luka, mencegah selsema, gusi berdarah, darah beku, hidung berdarah

Kalau kurang vitamin C , badan akan mudah diserang selsema dan demam. Dan proses penyembuhan seperti luka lambat sembuh.

VITAMIN E (Melembab)
Anti-oksida, kepejalan kulit, kulit berseri, melancar peredaran darah, mencegah darah beku, sakit jantung, katarak, atritis, baik untuk sistem produktif lelaki dan mengurangkan kesan parut.

Vitamin E dapat melambatkan kedut di wajah, dapat menghilangkan garis-garis halus di wajah juga melembabkan kulit.

Superb ke tak?nak cantik ke tak ni?ehe

Meh wassep sis
0136424031

#espshaklee #esppromo #vitamincshaklee #vitamineshaklee #setcantikbasic
Kalau lapar petang-petang awak makan apa?

Meh sis nak share cara sihat nak alas perut.ESP selain boleh diambil pada waktu pagi dia boleh je kalau tetiba awak rasa lapar tapi taknak makan yang heavy shake je ESP dengan apa-apa letak pulak ais.Boleh blend dengan frsesh fruit jigak.Ya Ampunnnn sedappp.

Esp promo still on okeh.Buy 4 less 5% nak beli satu pun boleh.

Ciksa
0136424031

#esppromo #espshaklee #vitamincshaklee #setcantikbasic
Set cantik basic ni kan sebenarnya sangat la hot item.Sebab kita boleh baiki kulit dari dalam.Dan dalam setiap set shaklee mesti wajib ada ESP dan yang paling cun pulak ESP tengah promo gila gila sekarang ni.

Dan yang paling sis suka sebotol tu boleh tahan berbulan-bulan takyah nak repeat beli banyak kali.

ESP buy 4 less 5% .Kongsi la beli dengan family ke kawan-kawan ke jiran ke.Sis bagi free shaker sorang satu dengan free postage.

Ciksa 0136424031

#setcantikbasic #shakleelover #shaleeeffect #espshakleemurah #vitamincshakleemurah
Sis nak share satu testimoni pengguna yang konsisten menggunakan ESP+VITAMIN C.

ESP tengah promo elok sangat la kalau awak semua nak cuba.Plus dapat free shaker free postage.

Ciksa
0136424031

#setcantikbasic #vitamincshakleemurah #espshakleemurah #shakleelover #shaklee #sayajualshaklee
Shaklee ada set cantik tak?

Adaa! Jangan ingat cantik tu kena guna skincare macam-macam je.Nak cantik kena dari dalam jugak tau.Dua beradik ni memang hot item untuk kulit bonus bersama kebaikan-kebaikan lain.
.
.
Meh dapatkan dengan harga payday sale.Tak salah kan reward diri sendiri untuk sihat untuk cantik.

Meh tekan link bawah ni👇
www.wasap.my/60136424031

#setcantikbasic #setcantikshaklee #shakleeeffect #shakleelover #shaklee #espshaklee #vitamincshaklee
Yang mana tercari-cari set kecantikan ?

Ini pilihan set terbaik saya cadangkan pada anda. ✔Bantu hilangkan parut
✔Bantu masalah jerawat
✔Bantu masalah kulit kusam
✔Cantik dan gebu
✔Natural dan tak perlu bermekap tebal dah
Memang terbaiklah.
Sebab ia merawat dari dalam.

Nak cuba ? 📲 MamaHana 0175690765

#ubatjerawat
#tipscantik
#misicantik
#awetmuda
#kulitcerah
#kulitkusam
#jeragat
#jerawat
#tonataksekata
#kecutkanjerawat
#hilangkanjeragat
#hilangkanparut
#putihgebu
#flawless
#cantikdalaman
#setkulitcantikshaklee
#setcantik
#setcantikbasic #pengedarshakleebalakong
#pengedarshakleeserikembangan
#pengedarshakleeselangor
#codbalakong
KECANTIKAN DARI DALAM

Tak kisah la kalau hangpa semua amik apa nak tampal2 kat muka tapi kalau nak floless tanpa perlu make up tebal cuba la korang konsisten amik dua ni.

Eh teringat pulak muka aisy cerita #titiancinta tu. Ya Allah lawanya!
#setcantikbajet #setcantikbasic #shakleebsp #shakleeputrajaya
Alhamdulillah, setelah konsisten, jerawat-jerawat yang tumbuh akibat silap skincare dan hormon mampu dirawat! Untuk yang ingin merawat kulit, boleh ambil set duo terbaik Shaklee.
.
Basic ni adalah memang HOT SELLING SANGAT! Mana tak nya kekadang 3-5 set sehari dikebas customer 😂. .
Ni adalah supplement ASAS bagi yang nakkan kulit yang nak :
.
✅Kulit cantik
.
✅Rawat jerawat
.
✅Rawat parut
.
✅Bertenaga dan tak lesu
.
✅ Body slim
.
✅Parut berlubang dirawat
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#setcantikshakleemurah #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli #shakleepromo #shakleemurah #setcantikbasic #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmeletop #setcantikmurah #setcantikbajet
JANGAN BACA KALAU SAYANG JERAWAT!
.
.
For those tercari cari supplemen yg bagus utk NYAHKAN JERAWAT, CANTIKKAN KULIT and dalam masa yg sama boleh BEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN, yana 300% suggestkan awak untuk cuba Set Cantik Basic ni 😍
.
.
💕 ESP
- Menghilangkan masalah kulit kusam.
- Mencerahkan kulit.
- Memudarkan parut gelap.
- Menghilangkan masalah parut berlubang.
- Menghilangkan strecthmarks/selulit.
- Mengecilkan pori.
- Mencantikkan rambut & kuku.
- Menguatkan gigi & tulang.
- Kulit cerah berseri.
- Menguatkan rahim.
- Menyerap vitamin & nutrisi dengan lebih efektif.
- Mengawal paras kolestrol.
- Kenyang lebih lama.
- Membantu mendapatkan berat badan ideal.
- Membekalkan tenaga instant + berpanjangan.
.
.
💕 VIT C
- Mencerahkan kulit.
- Menghilangkan sunburn.
- Kulit pinkish.
- Kulit glowing semulajadi.
- Meransang pembentukan kolagen semulajadi.
- Menghilangkan jerawat.
- Memudarkan parut.
- Merencat pertumbuhan jerawat.
- Tinggi antioksidan.
- Menyembuhkan luka dengan cepat.
- Milkbooster (memekatkan susu).
- Menganjalkan kulit.
- Menyokong kesihatan jantung.
- Meningkatkan imunisasi badan.
- Mengelakkan demam selesema.
.
.
Untuk dapatkan HARGA TERLAJAK SPECIAL boleh terus whatsapp yana, ada something special menanti 10 customer bertuah! 🌸
.
.
Orders and Consultations,
Yana 011 1247 6396
.
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleeipoh
#shakleekualakangsar
#shakleeperak
#shakleeoriginal
#shakleereadystock
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleeusas
#shakleekuisas #shakleemelaka #shakleebangi #shakleekajang #shakleemelakasentral #setkecantikanshaklee #setcantikbasic #setcantikbajet #espshaklee #vitcshaklee
JANGAN BACA KALAU SAYANG JERAWAT!
.
.
For those tercari cari supplemen yg bagus utk NYAHKAN JERAWAT, CANTIKKAN KULIT and dalam masa yg sama boleh BEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN, yana 300% suggestkan awak untuk cuba Set Cantik Basic ni 😍
.
.
💕 ESP
- Menghilangkan masalah kulit kusam.
- Mencerahkan kulit.
- Memudarkan parut gelap.
- Menghilangkan masalah parut berlubang.
- Menghilangkan strecthmarks/selulit.
- Mengecilkan pori.
- Mencantikkan rambut & kuku.
- Menguatkan gigi & tulang.
- Kulit cerah berseri.
- Menguatkan rahim.
- Menyerap vitamin & nutrisi dengan lebih efektif.
- Mengawal paras kolestrol.
- Kenyang lebih lama.
- Membantu mendapatkan berat badan ideal.
- Membekalkan tenaga instant + berpanjangan.
.
.
💕 VIT C
- Mencerahkan kulit.
- Menghilangkan sunburn.
- Kulit pinkish.
- Kulit glowing semulajadi.
- Meransang pembentukan kolagen semulajadi.
- Menghilangkan jerawat.
- Memudarkan parut.
- Merencat pertumbuhan jerawat.
- Tinggi antioksidan.
- Menyembuhkan luka dengan cepat.
- Milkbooster (memekatkan susu).
- Menganjalkan kulit.
- Menyokong kesihatan jantung.
- Meningkatkan imunisasi badan.
- Mengelakkan demam selesema.
.
.
Untuk dapatkan HARGA TERLAJAK SPECIAL boleh terus whatsapp yana, ada something special menanti 10 customer bertuah! 🌸
.
.
Orders and Consultations,
Yana 011 1247 6396
.
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleeipoh
#shakleekualakangsar
#shakleeperak
#shakleeoriginal
#shakleereadystock
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleeusas
#shakleekuisas #shakleemelaka #shakleebangi #shakleekajang #shakleemelakasentral #setkecantikanshaklee #setcantikbasic #setcantikbajet #espshaklee #vitcshaklee
JANGAN BACA KALAU SAYANG JERAWAT!
.
.
For those tercari cari supplemen yg bagus utk NYAHKAN JERAWAT, CANTIKKAN KULIT and dalam masa yg sama boleh BEKALKAN TENAGA BERPANJANGAN, yana 300% suggestkan awak untuk cuba Set Cantik Basic ni 😍
.
.
💕 ESP
- Menghilangkan masalah kulit kusam.
- Mencerahkan kulit.
- Memudarkan parut gelap.
- Menghilangkan masalah parut berlubang.
- Menghilangkan strecthmarks/selulit.
- Mengecilkan pori.
- Mencantikkan rambut & kuku.
- Menguatkan gigi & tulang.
- Kulit cerah berseri.
- Menguatkan rahim.
- Menyerap vitamin & nutrisi dengan lebih efektif.
- Mengawal paras kolestrol.
- Kenyang lebih lama.
- Membantu mendapatkan berat badan ideal.
- Membekalkan tenaga instant + berpanjangan.
.
.
💕 VIT C
- Mencerahkan kulit.
- Menghilangkan sunburn.
- Kulit pinkish.
- Kulit glowing semulajadi.
- Meransang pembentukan kolagen semulajadi.
- Menghilangkan jerawat.
- Memudarkan parut.
- Merencat pertumbuhan jerawat.
- Tinggi antioksidan.
- Menyembuhkan luka dengan cepat.
- Milkbooster (memekatkan susu).
- Menganjalkan kulit.
- Menyokong kesihatan jantung.
- Meningkatkan imunisasi badan.
- Mengelakkan demam selesema.
.
.
Untuk dapatkan HARGA TERLAJAK SPECIAL boleh terus whatsapp yana, ada something special menanti 10 customer bertuah! 🌸
.
.
Orders and Consultations,
Yana 011 1247 6396
.
.
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleeipoh
#shakleekualakangsar
#shakleeperak
#shakleeoriginal
#shakleereadystock
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleeusas
#shakleekuisas #shakleemelaka #shakleebangi #shakleekajang #shakleemelakasentral #setkecantikanshaklee #setcantikbasic #setcantikbajet #espshaklee #vitcshaklee
-Nak kulit cantik,cerah,gebu dan flawless
-nak energy level maintain sampai mlm
-nak tingkatkan kesuburan utk ikhtiar hamil
-nak banyakkan dan pekatkan susu badan
-nak atasi masalah gastrik,perion pain,sakit2 badan

Insyaallah...semuanye hanya dgn ESP...ESP mmg terbaik sb fungsi & manfaatnye ALL IN...boleh hubungi saya terus utk dapatkan harha istimewa...boleh combine dgn vitamin c semestinya HOT SET CANTIK...murah...berbaloi22
.. LYNN
017 9460504

#shakleemurah#shakleelover#sethamilshaklee#setkurusbajet#setdoublebeauty#setdarahtinggi#setkuruspremium#setcantikbasic#codshakleekotabharu#codshakleesetiaphari#codshakleetumpat#codshakleepasirmas

Hashtags found on this page