Toggle navigation

#setcantikasas333 POSTS

Post Content
SUPPLEMEN PROTEIN UNTUK SIHAT CANTIK DAN KURUS
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila set sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
SUPPLEMEN PROTEIN UNTUK SIHAT CANTIK DAN KURUS
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila set sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
SUPPLEMEN PROTEIN UNTUK SIHAT CANTIK DAN KURUS
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila set sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
SATU tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

Zira personally mmg recommended sangat ESP especially untuk :-.
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Sebab zira dah amalkan ESP ni dah hampir 3 tahun dah. Banyak kesan terbaik zira dapat tau.😘😘
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
SATU tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

Zira personally mmg recommended sangat ESP especially untuk :-.
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Sebab zira dah amalkan ESP ni dah hampir 3 tahun dah. Banyak kesan terbaik zira dapat tau.😘😘
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
SATU tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

Zira personally mmg recommended sangat ESP especially untuk :-.
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! 🙈😍 .
.
Sebab zira dah amalkan ESP ni dah hampir 3 tahun dah. Banyak kesan terbaik zira dapat tau.😘😘
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
Assalamualaikum 😊
.
Hye sayang2...Zira nak. Inform yang bulan oktober ni ada PROMO ESP tau. Yang mana tak pernah cuba lagi ESP ni dan memang teringin sangat nak cuba,inilah masanya sebab sangat berbaloi dan jimat!
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Pilihan hati zira sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. 🌸Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
.
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
If nak order PROMO ESP, boleh contact/whatsapp jer zira okay? 💕 Your Trusted SID,
Ruzira Chilla| 013.9474.916
.
#protein #diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei #cikguseo
Assalamualaikum 😊
.
Hye sayang2...Zira nak. Inform yang bulan oktober ni ada PROMO ESP tau. Yang mana tak pernah cuba lagi ESP ni dan memang teringin sangat nak cuba,inilah masanya sebab sangat berbaloi dan jimat!
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Pilihan hati zira sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. 🌸Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
.
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
If nak order PROMO ESP, boleh contact/whatsapp jer zira okay? 💕 Your Trusted SID,
Ruzira Chilla| 013.9474.916
.
#protein #diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei #cikguseo
Assalamualaikum 😊
.
Hye sayang2...Zira nak. Inform yang bulan oktober ni ada PROMO ESP tau. Yang mana tak pernah cuba lagi ESP ni dan memang teringin sangat nak cuba,inilah masanya sebab sangat berbaloi dan jimat!
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Pilihan hati zira sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. 🌸Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
.
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
If nak order PROMO ESP, boleh contact/whatsapp jer zira okay? 💕 Your Trusted SID,
Ruzira Chilla| 013.9474.916
.
#protein #diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo
Assalamualaikum 😊
.
Hye sayang2...Zira nak. Inform yang bulan oktober ni ada PROMO ESP tau. Yang mana tak pernah cuba lagi ESP ni dan memang teringin sangat nak cuba,inilah masanya sebab sangat berbaloi dan jimat!
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Pilihan hati zira sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. 🌸Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
.
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
If nak order PROMO ESP, boleh contact/whatsapp jer zira okay? 💕 Your Trusted SID,
Ruzira Chilla| 013.9474.916
.
#protein #diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei
Magnesium didalam Ostematrix Shaklee selain daripada membantu dalam asimilasi kalsium kedalam tulang ia juga secara tidak langsung membantu pergerakan otot usus untuk mengeluarkan najis.
Magnesium juga menarik air, penambahan air didalam kolon menyebabkan najis menjadi lebih lembut dan mudah untuk dikeluarkan.

Disebabkan hal ini ibu-ibu perlu minum banyak air bagi mengelakkan tubuh kita kekurangan air.

Dapatkan ostematrik anda hari ini... wa 017 9460504

#shakleemurah#sethamilshaklee#setkurusshaklee#setkurusbajet#setcantikasas#codshaklee#supplementshaklee#codshakleekotabharu#codshakleetumpat#codshakleepasirmas#setdarahtinggi#ejenshakleekelantan#setresdungshaklee#setradiant4shaklee#setdoublebeautyshaklee#setdetoksshaklee#setkulitshaklee#sethamilshaklee#setbersalinshaklee#setberpantangshaklee#setkurusbajet#setdetoksshaklee#collagenpowdershaklee#nutriferonshaklee#vitaminshaklee#vitamineshaklee#vivixshaklee#espshakleemurah#glashaklee#herblaxmurah#promosishaklee#shakleemalaysia#shakleemurah
KEAJAIBAN COLLAGEN KEPADA KECANTIKAN KULIT
.
Collagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.
.
Kulit yang kerap terdedah kepada sinaran matahari dan pencemaran alam sekeliling menjadi faktor collagen di dalam sel kulit menyusut dengan lebih cepat sebelum ia mampu dibina semula.
.
Kesannya kehilangan collagen pada kulit mengakibatkan kulit menjadi kendur berkedut, kuku juga mudah patah dan turut menyebabkan rambut semakin nipis dan tidak bermaya.
.
Shaklee Collagen Powder mengandungi nutrisi penting untuk menyerlahkan kecantikan dalaman.
.
Antara kebaikan Collagen:
🌺Membantu merangsang penghasilan collagen
🌺Menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebu &lembut.
🌺Mengecilkan liang pori.
🌺Mengurangkan kedutan & garis halus.
🌺Mengurangkan pigmentasi & jeragat.
🌺Memelihara kelembapan kulit.
🌺Menganjalkan payu dara & punggung.
🌺Menjadikan rambut lebih kuat, lebat dan bersinar.
🌺Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan,tulang, sendi dan gigi.
.
✴️Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
✴️Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang Supplement.
.
Info lanjut
Ruzira Chilla 013.9474916
.
#collagen #collagenpowder #collagenShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg#shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
tshakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#setcantikasas #shakleebrunei
Tahukah Anda?
.
Kajian menunjukkan VITAMIN C DOS TINGGI ( sekurang kurangnya 500mg dan ke atas) boleh menghalang penyakit seperti :
.
❤️penyakit jantung, kanser, stroke & gout
.
Untuk mendapat 500mg Vitamin C SEHARI, kita memerlukan samada :
👉🏼 7 biji oren
👉🏼 7 biji kiwi
👉🏼 7 cawan strwberi
👉🏼 8 cawan jus oren
.
atau
.
1 biji vitamin 500mg Shaklee dilepaskan secara perlahan so that badan dapat menggunakan vitamin C secara OPTIMA ! 😊
.

Order & Consultation
@byfatimajamil
Fatima Jaamil
019-4486392
#thenotoriusempire #setkulitcantik #byfatimajamil #setcantikasas
#kulitkusamtiadalagi
#jerawat
#esphargapromo
#vitamincshaklee
#rambutgugur
#shakleesetapak
#shakleewangsamaju
#shakleedanaukota
#shakleesrirampai
#shakleeampang
#shakleemalaysia
#promoraya #ipreview
#codshaklee #igers #ipreview #eatwelllivewell #takpenatkejadicantik #esp #vitamine #vitamineshaklee #vitamincshaklee
Tahukah Anda?
.
Kajian menunjukkan VITAMIN C DOS TINGGI ( sekurang kurangnya 500mg dan ke atas) boleh menghalang penyakit seperti :
.
❤️penyakit jantung, kanser, stroke & gout
.
Untuk mendapat 500mg Vitamin C SEHARI, kita memerlukan samada :
👉🏼 7 biji oren
👉🏼 7 biji kiwi 👉🏼 7 cawan strwberi 👉🏼 8 cawan jus oren
.
Order & Consultation
@byfatimajamil 019-4486392
#thenotoriusempire #setkulitcantik #byfatimajamil #setcantikasas
#kulitkusamtiadalagi
#jerawat
#esphargapromo
#vitamincshaklee
#rambutgugur
#shakleesetapak
#shakleewangsamaju
#shakleedanaukota
#shakleesrirampai
#shakleeampang
#shakleemalaysia
#promoraya #ipreview
#codshaklee #igers #ipreview #eatwelllivewell #takpenatkejadicantik #esp #vitamine #vitamineshaklee #vitamincshaklee
Tahukah Anda?
.
Kajian menunjukkan VITAMIN C DOS TINGGI ( sekurang kurangnya 500mg dan ke atas) boleh menghalang penyakit seperti :
.
❤️penyakit jantung, kanser, stroke & gout
.
Untuk mendapat 500mg Vitamin C SEHARI, kita memerlukan samada :
👉🏼 7 biji oren
👉🏼 7 biji kiwi 👉🏼 7 cawan strwberi 👉🏼 8 cawan jus oren
🛍HOT DEAL ! PROMOSI GAJI !
.
SET KECANTIKAN & KESIHATAN
.
PROTEIN + VITAMIN C + VITAMIN E
.
Dicadangkan kepada mereka yang mempunyai masalah kulit seperti JERAWAT, PARUT JERAWAT, dan KULIT KUSAM..Macam macam produk dah cuba tapi kurang berkesan atau tidak berkesan. Apa kata ikhtiar dgn pemakanan supplement supaya boleh dirawat dari dalam.
.
ESP
.
🌷Kaya dengn PROTEIN, penting dlm pembentukan asas sel2, menjadikan kulit lebih gebu, anjal & cerah,
🌷memudarkan parut
🌷meningkatkan fungsi HORMON
🌷membantu kuatkan akar rambut dan mengurangkan rambut gugur
🌷membekalkan tenaga dan rasa kenyang lebih lama
🌷sesuai utk pesakit kencing manis, kerana glisemik index yg rendah
🌷merupakan sumber PROTEIN BAIK
.
VITAMIN C Sustained Release
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH .
.
VITAMIN E COMPLEX
.
🌷 Melambatkan proses penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas dan menampakkan kita lebih muda
🌷memudarkan parut jerawat 🌷mengatasi whitehead & blackhead 🌷mengekalkan kelembapan kulit, kulit kepala dan rambut
🌷membantu masalah JERAGAT
🌷boleh dijadikan MASKER 😍
🌷sebab tu Vit E dikatakan VITAMIN CANTIK
.
Order & Consultation
@byfatimajamil 019-4486392
#thenotoriusempire #setkulitcantik #byfatimajamil #setcantikasas
#kulitkusamtiadalagi
#jerawat
#esphargapromo
#vitamincshaklee
#rambutgugur
#shakleesetapak
#shakleewangsamaju
#shakleedanaukota
#shakleesrirampai
#shakleeampang
#shakleemalaysia
#promoraya #ipreview
#codshaklee #igers #ipreview #eatwelllivewell #takpenatkejadicantik #esp #vitamine #vitamineshaklee #vitamincshaklee
🛍HOT DEAL ! PROMOSI GAJI !
.
SET KECANTIKAN & KESIHATAN [esp + vita e + vita c]
.
PROTEIN + VITAMIN C + VITAMIN E
.
Dicadangkan kepada mereka yang mempunyai masalah kulit seperti JERAWAT, PARUT JERAWAT, dan KULIT KUSAM..Macam macam produk dah cuba tapi kurang berkesan atau tidak berkesan. Apa kata ikhtiar dgn pemakanan supplement supaya boleh dirawat dari dalam.
.
ESP
.
🌷Kaya dengn PROTEIN, penting dlm pembentukan asas sel2, menjadikan kulit lebih gebu, anjal & cerah,
🌷memudarkan parut
🌷meningkatkan fungsi HORMON
🌷membantu kuatkan akar rambut dan mengurangkan rambut gugur
🌷membekalkan tenaga dan rasa kenyang lebih lama
🌷sesuai utk pesakit kencing manis, kerana glisemik index yg rendah
🌷merupakan sumber PROTEIN BAIK
.
VITAMIN C Sustained Release
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH .
.
VITAMIN E COMPLEX
.
🌷 Melambatkan proses penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas dan menampakkan kita lebih muda
🌷memudarkan parut jerawat 🌷mengatasi whitehead & blackhead 🌷mengekalkan kelembapan kulit, kulit kepala dan rambut
🌷membantu masalah JERAGAT
🌷boleh dijadikan MASKER 😍
🌷sebab tu Vit E dikatakan VITAMIN CANTIK
.
Order & Consultation
@byfatimajamil 019-4486392
#thenotoriusempire #setkulitcantik #byfatimajamil #setcantikasas
#kulitkusamtiadalagi
#jerawat
#esphargapromo
#vitamincshaklee
#rambutgugur
#shakleesetapak
#shakleewangsamaju
#shakleedanaukota
#shakleesrirampai
#shakleeampang
#shakleemalaysia
#promoraya #ipreview
#codshaklee #igers #ipreview #eatwelllivewell #takpenatkejadicantik #esp #vitamine #vitamineshaklee #vitamincshaklee
Alhamdulillah nak repeat order :)
.
Happy for you dear 😊..
.
Kamu tang nak kulit sihat, masalah jerawat, kusam, parut ke atau nak better skin.. pun boleh cuba set asas ESP + VITA C okay..
.
#jomcantik
#takpenatkejadicantik
#flawless
#esp
#vitaminc
#kolagen
#freepostage
#sale
#merdekasale
#setcantikasas
#cantik
#jerawat
#betterskin