Toggle navigation

#setcantikasas343 POSTS

Post Content
User Image chillavitabeauty Posted: Nov 16, 2017 6:06 AM (UTC)

3
0 Normal
Apa kaitan ESP dengan kulit cantik?
.
1. ESP bantu dapatkan kulit gebu dan sihat
Bila dah ambil protein atau ESP, barulah sel-sel ni sihat. Sebab ada protein untuk kekalkan sel kulit sihat. Kulit menjadi cantik, gebu dan berseri-seri apabila ia mendapat khasiat asid amino penting yang diperlukan oleh badan.
.
2. ESP membantu memudarkan parut pada kulit
Kulit yang terluka akan membentuk parut. Jika sel kulit kita tak sihat, ia tak dapat ganti sel kulit mati ni dengan yang baru. Sebab tu ia perlu protein atau ESP untuk bina sel kulit baru dan gantikan sel kulit yang mati tu. Kulit pun jadi cantik.
.
4. ESP mengekalkan tenaga lebih lama, badan lebih cergas.
Disebabkan khasiat ESP juga untuk berikan rasa kenyang lebih lama (GI rendah) dan bertenaga je, secara tak langsung memberikan badan cergas, peredaran darah lebih baik. Justeru kulit pun jadi berseri-seri dan cantik.
.
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Nov 16, 2017 6:04 AM (UTC)

2
1 Normal
Apa kaitan ESP dengan kulit cantik?
.
1. ESP bantu dapatkan kulit gebu dan sihat
Bila dah ambil protein atau ESP, barulah sel-sel ni sihat. Sebab ada protein untuk kekalkan sel kulit sihat. Kulit menjadi cantik, gebu dan berseri-seri apabila ia mendapat khasiat asid amino penting yang diperlukan oleh badan.
.
2. ESP membantu memudarkan parut pada kulit
Kulit yang terluka akan membentuk parut. Jika sel kulit kita tak sihat, ia tak dapat ganti sel kulit mati ni dengan yang baru. Sebab tu ia perlu protein atau ESP untuk bina sel kulit baru dan gantikan sel kulit yang mati tu. Kulit pun jadi cantik.
.
4. ESP mengekalkan tenaga lebih lama, badan lebih cergas.
Disebabkan khasiat ESP juga untuk berikan rasa kenyang lebih lama (GI rendah) dan bertenaga je, secara tak langsung memberikan badan cergas, peredaran darah lebih baik. Justeru kulit pun jadi berseri-seri dan cantik.
.
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Nov 15, 2017 4:10 AM (UTC)

17
4 Normal
SATU tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

Zira personally mmg recommended sangat ESP especially untuk :-.
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Sebab zira dah amalkan ESP ni dah hampir 3 tahun dah. Banyak kesan terbaik zira dapat tau.😘😘
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Nov 15, 2017 3:54 AM (UTC)

24
3 Normal
SATU tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

Zira personally mmg recommended sangat ESP especially untuk :-.
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Sebab zira dah amalkan ESP ni dah hampir 3 tahun dah. Banyak kesan terbaik zira dapat tau.😘😘
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image byfatimajamil Posted: Nov 3, 2017 10:19 AM (UTC)

12
0 Normal
Ini adalah set cadangan untuk KESIHATAN & KECANTIKAN kulit
-
-
🌼ESP
🌼VITAMIN C
🌼VITAMIN E
-
-
Untuk masalah kulit seperti JERAWAT, PARUT JERAWAT, dan KULIT KUSAM. Macam mana 3 beradik ni boleh tolong? Jom tengok manfaat dan fungsi 3 nih:
-
-
ESP
.
🌷Kaya dengn PROTEIN, penting dlm pembentukan asas sel2, menjadikan kulit lebih gebu, anjal & cerah
🌷memudarkan parut
🌷meningkatkan fungsi HORMON
🌷membantu kuatkan akar rambut dan mengurangkan rambut gugur
🌷membekalkan tenaga dan rasa kenyang lebih lama
🌷sesuai utk pesakit kencing manis, kerana glisemik index yg rendah
🌷merupakan sumber PROTEIN BAIK
.
VITAMIN C Sustained Release
.
🌷menguatkan sistem imunisasi
🌷mengurangkan kesan SUNBURN
🌷membaiki tisu rosak dan cepat menyembuhkan luka
🌷mengecilkan pori wajah,elak tumbuh jerawat
🌷mencerahkan kulit secara semulajadi
🌷membantu kulit sensitif spt Eczema & masalah RESDUNG
🌷membantu penghasilan KOLAGEN dalam badan 😍dan kalau ada ambik kolagen, vitamin C akan membantu penyerapan kolagen tadi
🌷Menguatkan gigi dan gusi
🌷mengatasi masalah GUSI BERDARAH
.
VITAMIN E COMPLEX
.
🌷 Melambatkan proses penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas dan menampakkan kita lebih muda
🌷memudarkan parut jerawat
🌷mengatasi whitehead & blackhead
🌷mengekalkan kelembapan kulit, kulit kepala dan rambut 🌷membantu masalah JERAGAT
🌷boleh dijadikan MASKER 😍
🌷sebab tu Vit E dikatakan VITAMIN CANTIK
.
Order & Consultation
FATIMA JAMIL
019-4486392
#setkulitcantik
#setcantikasas
#kulitkusamtiadalagi
#esp
#vitaminc
#vitamine
#glacomplexshaklee
#shakleesetapak
#shakleegombak
#shakleetamanmelati
#shakleemelawati
#shakleeampang
#shakleeputrajaya
#shakleemelaka
#shakleekelantan
#shakleebrunei
#shakleesingapore
#shakleeshahalam
#shakleedamansara
#sayajualshaklee
User Image niza.vitaminshop Posted: Oct 28, 2017 2:00 PM (UTC)

18
0 Normal
ESP dan VITAMIN C ni antara suppliment yang memang best kot effect dia !
-
Hasilnya kulit jadi lebih lembut dan cerah sekata dan pores pun makin berkurang dan kecik, jerawat pun susah sangat nak tumbuh. Kalau tumbuh pun memang cepat surutnya dan tak meninggalkan kesan parut
-
VITAMIN C (TAHAN 6 BULAN)
-
✏ Mencerahkan kulit kusam secara semulajadi
✏ Mengecutkan jerawat
✏ Pulihkan jeragat
✏ Meningkatkan imunisasi badan
✏ Mengecilkan pori muka
✏ Meransang pembentukan kolagen
awet muda
-
ESP (TAHAN 1-2 BULAN)
-
✏ Mengecutkan jerawat
✏ Menjadikan kulit lebih halus dan anjal
✏ Mencerahkan kulit dengan sekata
-
Kandungan protein dalam ESP dapat meransang penghasilan kolagen dalam badan serta memudarkan parut jerawat
-
Cepat whatsapp saya untuk dapatkan special price ❤
-
Niza | +6012-4119273
-
#setcantikasas #espshaklee #vitamincshaklee #jerawat #jerawat #resdung #specialprice #nizavitaminshop #shakleepenang #usmpenang #hospitalpantaipenang
User Image niza.vitaminshop Posted: Oct 28, 2017 1:51 PM (UTC)

21
0 Normal
ESP dan VITAMIN C ni antara suppliment yang memang best kot effect dia !
-
Hasilnya kulit jadi lebih lembut dan cerah sekata dan pores pun makin berkurang dan kecik, jerawat pun susah sangat nak tumbuh. Kalau tumbuh pun memang cepat surutnya dan tak meninggalkan kesan parut
-
VITAMIN C (TAHAN 6 BULAN)
-
✏ Mencerahkan kulit kusam secara semulajadi
✏ Mengecutkan jerawat
✏ Pulihkan jeragat
✏ Meningkatkan imunisasi badan
✏ Mengecilkan pori muka
✏ Meransang pembentukan kolagen
awet muda
-
ESP (TAHAN 1-2 BULAN)
-
✏ Mengecutkan jerawat
✏ Menjadikan kulit lebih halus dan anjal
✏ Mencerahkan kulit dengan sekata
-
Kandungan protein dalam ESP dapat meransang penghasilan kolagen dalam badan serta memudarkan parut jerawat
-
Cepat whatsapp saya untuk dapatkan special price ❤
-
Niza | +6012-4119273
-
#setcantikasas #espshaklee #vitamincshaklee #jerawat #jerawat #resdung #specialprice #nizavitaminshop #shakleepenang #usmpenang #hospitalpantaipenang
User Image niza.vitaminshop Posted: Oct 28, 2017 1:00 PM (UTC)

8
0 Normal
ESP dan VITAMIN C ni antara suppliment yang memang best kot effect dia !
-
Hasilnya kulit jadi lebih lembut dan cerah sekata dan pores pun makin berkurang dan kecik, jerawat pun susah sangat nak tumbuh. Kalau tumbuh pun memang cepat surutnya dan tak meninggalkan kesan parut
-
VITAMIN C (TAHAN 6 BULAN)
-
✏ Mencerahkan kulit kusam secara semulajadi
✏ Mengecutkan jerawat
✏ Pulihkan jeragat
✏ Meningkatkan imunisasi badan
✏ Mengecilkan pori muka
✏ Meransang pembentukan kolagen
awet muda
-
ESP (TAHAN 1-2 BULAN)
-
✏ Mengecutkan jerawat
✏ Menjadikan kulit lebih halus dan anjal
✏ Mencerahkan kulit dengan sekata
-
Kandungan protein dalam ESP dapat meransang penghasilan kolagen dalam badan serta memudarkan parut jerawat
-
Cepat whatsapp saya untuk dapatkan special price ❤
-
Niza | +6012-4119273
-
#setcantikasas #espshaklee #vitamincshaklee #jerawat #jerawat #resdung #specialprice #nizavitaminshop #shakleepenang #usmpenang #hospitalpantaipenang
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 26, 2017 5:41 AM (UTC)

22
7 Normal
PROMOSI ESP KINI SEDANG BERLANGSUNG!💕
.
.
BERTENAGA DENGAN ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
.
.
Fakta mengenai kacang soya (Glycine Max):
✅Protein yang semulajadi tinggi dalam menangkis rasa lapar
✅Shaklee menggunakan soya berbentuk bukan GMO (genetically modified) untuk memberikan kualiti terbaik
.
.

FAKTA MENGENAI ESP:
➡️ESP Shaklee mempunyai rasa yang sedap dan lazat lagi berkhasiat dan penuh nutrisi yang membantu kita kekal bertenaga untuk berjam-jam lamanya
➡️Shaklee guna protein daripada soya yang tidak diubah secara genetik (Non-genetically modified Soy) yang dihasilkan dibawah Identity Preservation Program (IPP)
➡️Setiap hidangan membekalkan 14g protein tumbuhan yang mempunyai Indeks Glisemik Rendah, rendah kolestrol, rendah GI, dan bebas laktosa
➡️Dilengkapi dengan 9 amino asid penting yang badan kita perlukan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
➡️Mengandungi 5 vitamin B asas dan 500mg kalsium
➡️Membekalkan isoflavones soya semulajadi
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp zira untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Ruzira chilla
013.9474.916
.
.
#ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb#shakleepg#shakleebandarserialam#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#SetCantikAsas#shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 26, 2017 5:38 AM (UTC)

26
5 Normal
PROMOSI ESP KINI SEDANG BERLANGSUNG!💕
.
.
BERTENAGA DENGAN ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
.
.
Fakta mengenai kacang soya (Glycine Max):
✅Protein yang semulajadi tinggi dalam menangkis rasa lapar
✅Shaklee menggunakan soya berbentuk bukan GMO (genetically modified) untuk memberikan kualiti terbaik
.
.

FAKTA MENGENAI ESP:
➡️ESP Shaklee mempunyai rasa yang sedap dan lazat lagi berkhasiat dan penuh nutrisi yang membantu kita kekal bertenaga untuk berjam-jam lamanya
➡️Shaklee guna protein daripada soya yang tidak diubah secara genetik (Non-genetically modified Soy) yang dihasilkan dibawah Identity Preservation Program (IPP)
➡️Setiap hidangan membekalkan 14g protein tumbuhan yang mempunyai Indeks Glisemik Rendah, rendah kolestrol, rendah GI, dan bebas laktosa
➡️Dilengkapi dengan 9 amino asid penting yang badan kita perlukan tapi tak dapat dihasilkan sendiri oleh badan
➡️Mengandungi 5 vitamin B asas dan 500mg kalsium
➡️Membekalkan isoflavones soya semulajadi
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp zira untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Ruzira chilla
013.9474.916
.
.
#ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb#shakleepg#shakleebandarserialam#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#SetCantikAsas#shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 9, 2017 9:19 AM (UTC)

5
0 Normal
SUPPLEMEN PROTEIN UNTUK SIHAT CANTIK DAN KURUS
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila set sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 9, 2017 9:11 AM (UTC)

14
3 Normal
SUPPLEMEN PROTEIN UNTUK SIHAT CANTIK DAN KURUS
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila set sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 9, 2017 9:09 AM (UTC)

12
4 Clarendon
SUPPLEMEN PROTEIN UNTUK SIHAT CANTIK DAN KURUS
.
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila set sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 2, 2017 2:05 PM (UTC)

16
2 Normal
SATU tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

Zira personally mmg recommended sangat ESP especially untuk :-.
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Sebab zira dah amalkan ESP ni dah hampir 3 tahun dah. Banyak kesan terbaik zira dapat tau.😘😘
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 2, 2017 2:05 PM (UTC)

2
0 Normal
SATU tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

Zira personally mmg recommended sangat ESP especially untuk :-.
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen.trust me! 🙈😍 .
.
Sebab zira dah amalkan ESP ni dah hampir 3 tahun dah. Banyak kesan terbaik zira dapat tau.😘😘
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 2, 2017 2:00 PM (UTC)

14
1 Normal
SATU tong ESP TAHAN SAMPAI 2-3 BULAN! JIMAT!!
.

Zira personally mmg recommended sangat ESP especially untuk :-.
.
👆students yang cpt letih,lesu,mengantuk.
👆pekerja
👆yang nak kulit cantik
👆ibu menyusukan anak
👆wanita mengandung
👆yang nak kawennnn pleaseeee consume ESP. Bagus sgt2 before nak kawen. Trust me! 🙈😍 .
.
Sebab zira dah amalkan ESP ni dah hampir 3 tahun dah. Banyak kesan terbaik zira dapat tau.😘😘
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara .
.
ORDER & PERTANYAAN 👇
.
🌼 @chillahotbeauty 013.9474.916
.
🎈 whatsapp for fast respon
.
📮 POS SELURUH MALAYSIA
.
#protein#diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo#putih#kurus#gebu#anjal#sayajualshaklee#shakleemurah
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 1, 2017 11:57 PM (UTC)

7
1 Normal
Assalamualaikum 😊
.
Hye sayang2...Zira nak. Inform yang bulan oktober ni ada PROMO ESP tau. Yang mana tak pernah cuba lagi ESP ni dan memang teringin sangat nak cuba,inilah masanya sebab sangat berbaloi dan jimat!
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Pilihan hati zira sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. 🌸Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
.
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
If nak order PROMO ESP, boleh contact/whatsapp jer zira okay? 💕 Your Trusted SID,
Ruzira Chilla| 013.9474.916
.
#protein #diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei #cikguseo
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 2, 2017 12:01 AM (UTC)

8
1 Normal
Assalamualaikum 😊
.
Hye sayang2...Zira nak. Inform yang bulan oktober ni ada PROMO ESP tau. Yang mana tak pernah cuba lagi ESP ni dan memang teringin sangat nak cuba,inilah masanya sebab sangat berbaloi dan jimat!
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Pilihan hati zira sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. 🌸Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
.
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
If nak order PROMO ESP, boleh contact/whatsapp jer zira okay? 💕 Your Trusted SID,
Ruzira Chilla| 013.9474.916
.
#protein #diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei #cikguseo
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 2, 2017 12:00 AM (UTC)

10
2 Normal
Assalamualaikum 😊
.
Hye sayang2...Zira nak. Inform yang bulan oktober ni ada PROMO ESP tau. Yang mana tak pernah cuba lagi ESP ni dan memang teringin sangat nak cuba,inilah masanya sebab sangat berbaloi dan jimat!
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Pilihan hati zira sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. 🌸Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
.
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
If nak order PROMO ESP, boleh contact/whatsapp jer zira okay? 💕 Your Trusted SID,
Ruzira Chilla| 013.9474.916
.
#protein #diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei#cikguseo
User Image chillavitabeauty Posted: Oct 2, 2017 12:02 AM (UTC)

5
2 Normal
Assalamualaikum 😊
.
Hye sayang2...Zira nak. Inform yang bulan oktober ni ada PROMO ESP tau. Yang mana tak pernah cuba lagi ESP ni dan memang teringin sangat nak cuba,inilah masanya sebab sangat berbaloi dan jimat!
.
Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Pilihan hati zira sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan.
.
🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu
🌸 Nak bentuk badan cantik
🌸 Nak kuku dan rambut cantik
🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik
🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. 🌸Student sangatlah digalakkan.
.
Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang.
.
So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . .
.
Semestinya ESP yang TERBAIK 👍
.
If nak order PROMO ESP, boleh contact/whatsapp jer zira okay? 💕 Your Trusted SID,
Ruzira Chilla| 013.9474.916
.
#protein #diet#kulitgebu#kurus#cerah#susu#shakleemurah#setkulit#tenaga #ESPShaklee#sayajualShaklee #shakleepasirgudang #shakleejb
#shakleepg #shakleebandarserialam
#shakleekotamasai #shakleemasai
#shakleeplentong #shakleetamanmolek
#shakleetamandaya #shakleetebrau
#shakleesingapura #shakleesingapore
#sayajualshaklee#SetCantikAsas #shakleebrunei