Toggle navigation

#setcantik100,838 POSTS

Post Content
NAK TURUNKAN BERAT BADAN?????
.
BASIC SET SLIMMING.
.
Konsep mudah SET KURUS SHAKLEE antara produk yang highly recommended bagi mereka untuk dapatkan berat badan idaman 😍👍
.
✅ BAKAR DAN PECAH ✅ BUANG DAN DETOKS
.
🔥 BAKAR : ( OMEGA GUARD & LECITHIN )
.
OMEGA Agen pembakar lemak dalam badan. jadi ia sangat- sangat bagus dalam bertindak untuk membakar lemak- lemak yang dah lama tersimpan dalam badan atau dengan erti kata lain lemak- lemak tepu yang dah degil, termendap dan sukar disingkirkan.
.
So basically fungsi Omega Guard :
Menghalang pembentukan lemak ➡️ meningkatkan metabolisme ➡ memBAKAR lemak !
.
LECITHIN Pemecahan lemak dan kolesterol jahat , bertindak sebagai pembersih salur darah . Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang . Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembapkan usus dan meleraikan toksin dalam usus .
.
💩 BUANG : ( ALFALFA & HERBLAX )
.
ALFALFA Menyingkirkan lemak dan kolestrol , pengambilan alfalfa akan mengapuskan lemak kerana hanya alfalfa sahaja yang mengandungi saponin iaitu seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap Kolestrol .
.
HERBLAX membantu membersihkan najis yang tersekat , merangsang mempercepatkan proses membersihan usus , dapat membantu masalah sembelit dan juga mengempiskan perut.
.
.
Dapatkan segera di @shakleebyzakiah 019-5900411 something special menanti anda Tau. Ya, anda yang bertuah💖
.
#shakleepuchong
#pengedarshakleepuchong
#kurus #setkurus #setkurusshaklee #shakleesetkurus
#pengedarshakleesrikembangan
#pengedarshakleecyberjaya
#setkecantikan #setcantik
#esp #readystockshaklee #espshaklee #espshakleemurah #espmurah #shakleemurah #shakleepromo #promoesp #shakleesabah #shakleeselangor #shakleesarawak #shakleeeffect #setslimming #setslimmingshaklee #omegaguard #omegaguardshaklee #shakleecyberjaya #shakleeupm #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleeserikembangan
Pagi ni dah minum ESP seperti biasa. Ada orang tanya tak boring ke tiap-tiap hari asyik minum ESP saja. Memang tak boring kerana ESP sedap dan banyak keistimewaannya. Jom baca sikit apa yang special ESP.

KEISTIMEWAAN ESP Shaklee :
**** ❤️Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP). ❤️Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. ❤️Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol*. ❤️Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan. ❤️Membekalkan 9 asid amino. ❤️Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat.

Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari. ***Saiz Hidangan: 28 g (3 sudu besar)

Jom cuba tak cuba rugi tau 😃. # infoesp #espterbaik #proteinsoya #sarapanpagi
#tenagaberpanjangan #setcantik #kulitcantikcerah #gastrik #parut #kurus
#setibuhamil #setibuberpantang #setibumenyusu #diabetes #kolesterol
#kalsium #shakleepenang #sayapengedarshaklee #codperai #codpenang #posseluruhmalaysia
LEBIH CERAH
LEBIH GLOWING
.
.
🌹 VITA C 🌹
📌Mencerahkan kulit dan tona sekata .
📌Mengurangkan GARIS HALUS & KEDUTAN.
📌Memulihkan masalah jerawat degil.
📌Kecutkan jerawat yang baru tumbuh.
📌Hilangkan masalah eyebag (lingkaran gelap bawah mata)
.
🌻 ESP 🌻
✔Mengandungi PROTEIN.
✔Meningkatkan fungsi hormon wanita.
✔Sentiasa kenyang.Bagus untuk DIET.
✔Memberikan TENAGA.
✔Kulit lebih anjal,  gebu dan sihat.
.
👉 VITA E
🍀Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.
🍀Mencegah penyakit jantung.
🍀Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan.
🍀Memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer atau nyanyuk
🍀Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
🍀Membantu kesuburan(termasuk dalam set kesuburan Shaklee) dan mengelakkan keguguran.
.

Nak Cantik ,
FLAWLESS & GORGEOUS??
Eling | 0139150118

#cantiksihat #glowing #shakleemiri #instastory #beauty #jerawat #parut #cerah #flawless #l4l #instagood #love #skin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #setcantik #putih #sunburn #jeragat
Ostematrik PROMO 📢📢📢.
.
Dapat less 5% if beli 3 botol, dari 18~20hb Oktober..😱😱😱.
.
HANYA 3 HARI SAHAJA...
.
Jom grab promo ohsem nie...
.

Jom kita sihat dan cantik sama-sama 😘😘
.
Whatapps untuk order/pertanyaan
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
http://nurulhidayat.wasap.my/
.
.
📲NURUL | 016-232 5397.
📲NURUL | 016-232 5397.
.
.
Pos || Cod Puchong
.
.
#shakleepuchong #shakleemarang #shakleemurah #shakleebest #collagenshaklee #vivix #shakleebydrafhanah #bcomplex #vitc #vitacplus #esp #setpantang #setcantik #sethamil #vitalea #ostematrix #omegaguard #setdetox #setkurus #vite #alfafa #sayajualshaklee #radiantset #shakleemalaysia #shaklee #glacomplex #vitaminshaklee
Ostematrik PROMO 📢📢📢.
.
Dapat less 5% if beli 3 botol, dari 18~20hb Oktober..😱😱😱.
.
HANYA 3 HARI SAHAJA...
.
Jom grab promo ohsem nie...
.

Jom kita sihat dan cantik sama-sama 😘😘
.
Whatapps untuk order/pertanyaan
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
http://nurulhidayat.wasap.my/
.
.
📲NURUL | 016-232 5397.
📲NURUL | 016-232 5397.
.
.
Pos || Cod Puchong
.
.
#shakleepuchong #shakleemarang #shakleemurah #shakleebest #collagenshaklee #vivix #shakleebydrafhanah #bcomplex #vitc #vitacplus #esp #setpantang #setcantik #sethamil #vitalea #ostematrix #omegaguard #setdetox #setkurus #vite #alfafa #sayajualshaklee #radiantset #shakleemalaysia #shaklee #glacomplex #vitaminshaklee
LEBIH CERAH
LEBIH GLOWING
.
.
🌹 VITA C 🌹
📌Mencerahkan kulit dan tona sekata .
📌Mengurangkan GARIS HALUS & KEDUTAN.
📌Memulihkan masalah jerawat degil.
📌Kecutkan jerawat yang baru tumbuh.
📌Hilangkan masalah eyebag (lingkaran gelap bawah mata)
.
🌻 ESP 🌻
✔Mengandungi PROTEIN.
✔Meningkatkan fungsi hormon wanita.
✔Sentiasa kenyang.Bagus untuk DIET.
✔Memberikan TENAGA.
✔Kulit lebih anjal,  gebu dan sihat.
.
👉 VITA E
🍀Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan proses penuaan pada mereka yang mengamalkannya.
🍀Mencegah penyakit jantung.
🍀Membantu memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan.
🍀Memperlahankan perkembangan penyakit Alzheimer atau nyanyuk
🍀Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
🍀Membantu kesuburan(termasuk dalam set kesuburan Shaklee) dan mengelakkan keguguran.
.

Nak Cantik ,
FLAWLESS & GORGEOUS??
Eling | 0139150118

#cantiksihat #glowing #shakleemiri #instastory #beauty #jerawat #parut #cerah #flawless #l4l #instagood #love #skin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #setcantik #putih #sunburn #jeragat
3 DAY SPECIAL !! .

Celebrate World Osteoporosis Day. .

Jom power up our bones with Ostematrix.
Buy 3 @ 5% off !! .

Jangan lepaskan peluang yang bestt ni! 😍

Ostematrix bukan sekadar kalsium.

Tulang yang kuat untuk tubuh yang kuat. Bina dan pastikan tulang anda kuat dengan nutrien pembinatulang untuk memastikan ia kekal sihat sepanjang masa.

Anda Memerlukan Lebih Daripada Kalsium untuk Tulang Yang Kuat.

Kalsium - Bahan asas untuk membina tulang
Magnesium - Membantu menghantar kalsium kepada tulang
Boron - Membantu metabolisme tulang
Vitamin D - Merangsang penyerapan kalsium
Kuprum, Zink and Mangan - Mengaktifkan enzim yang membantu meningkatkan kepadatan tulang

Sumber Rujukan
-healthresource.shaklee.com

#sayajualshaklee #healthylife #sayamakansayajual #ostematrix #bukansekadarkalsium #omegaguard #thefinestfishoil #thebestfishoil #vitamincshaklee #vitamineshaklee #vitaminmurah #vitamincantik #kulitcantik #kulithalus #shakleelovers #shakleedengkil #shakleecyberjaya #shakleeputrajaya #shakleemurah #postageworldwide #fashionvalet #fashionvaletcom #hijabista #duckscarves #tudung #tudungpopular #singaporescarf #sayajualsupplemen #setcantik
Konsisten guna 3 produk emida nih je dah dapat kulit yang sihat dan cantik .

Dengan 3 produk yang simple dan mudah guna semua benda menjadi mudah , suami pon tak tunggu lama lagi untuk bersiap . 💓Jelita Soap 💓Premium Essence Serum 💓Velvet Dual Foundation
Sambil bersolek sambil merawat kulit tuh yang specialnya produk emida nih .
jerawat yang nak tumbuh pon segan silu nak keluar .
Berminat? Terus klik sini

http://www.wasap.my/60173936761

#Setcantik #Bersoleksambilrawat #emidalover
Testimoni ESP!!!! .
-
-
Kan dah cakap, orang yang consume ESP untuk 1 masalah je tapi dapat package berganda-ganda. Alahai. Ape kes? .
-
-
Tapi kan nak risau buat apa? Bukan kene bayar pon kalau 10 masalah yang korang ada akan hilang dengan ESP je kan. Hihihi
-
-
Tengok akak ni, dia minum ESP untuk kenyang lebih lama je, tapi kurus tanpa sengaja! Lepas tu, dapat package kulit makin lawoooo pulak! Lepas tu kan, gastrik pulak tak tau hilang macam tu je. -
-
Memang ohsemmmm la ESP ni tau 😘
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleekl
#shakleebangsar
#shakleebangsarsouth
#shakleekelantan
#shakleekb
#shakleeshahalam
#shakleekedah
#shakleeklsentral
#shakleepantaidalam
#shakleepantaipermai
#esp
#espmurah
#esppromo
#vitaminc
#vitamine
#alfalfa
#collagen
#collagenshaklee
#setkurus
#setslimming
#setkecantikkan
#setsihat
#setresdung
#setcantik
SELALU KENE EJEK 😞 BILA NK KURUS

Ni dia set kurus syera kasi sesuai sgt pada yang nak kurus tapi tak ada buget. Set kurus bajet paling hot paling laku keras paling murah dan berkesan tanpa perlu berlapar 😍
.
Secara ringkas, Herblax bertindah sebagai detoks , mencuci usus dari kerak2 lemak dan lendir yang tersekat di usus.. Dah makan macam2 kan.. so kita kasi clearkan dulu usus yang kotor tu.. bila usus dah bersih barulah penyerapan tu lebih mudah berlaku..
.
Lecithin pula penting untuk bantu pecah dan uraikan lemak2 dalam badan dan dibuang melalui pembersihan usus tadi..
.
Mudah je kan.. buat workout sikit , pastikan minum air cukup ikut berat badan korang..Macam mana nak tahu.. setiap berat 25kg perlukan 1 liter air.. so kalau berat korang 50kg perlukan 2 liter sehari.. tapi kalau amik lebih lagi bagus..sbb dah ambil supplement ni kan.. 😊
.
Ok la, kalau korang nak order set kurus bajet ni wasap je syera okey .
Nak harga murah meh Whatsapp syera

Syera

01126623800

click 👇👇👇👇👇👇
http://601126623800.wasap.my/

setkurus #setcantik #setkecantikankulit #jerawat #jeragat #setshaklee #sethamil #setkulitshaklee #tipskurus #kulitcantik #setshaklee #hargashaklee #shakleemurah #vitamincshaklee #setbersalinshaklee #espshaklee #promosishaklee #shaklee #jb #shakleejohor #tiram #jb #shakleelover #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleejohor #shakleemalaysia #daftarshaklee #agenshaklee
Seringkali kita dengar rungutan ibu bapa kita yang sudah tua sakit tulang, sakit lutut, kebas-kebas badan dan kekejangan.
.

Bila kita teliti diet seharian mereka tidak pernah ambil kalsium sama ada dari produk tenusu atau apa-apa suplemen.
.

Terutamanya Ibu yang melahirkan ramai anak-anak kesannya lebih ketara.
.
.
.

#ShakleeMalaysia
#ShakleeSabah
#ShakleeSarawak
#ShakleeKK
#ShakleeUiTMKK
#kalsium
#Shakleemurah
#ShakleePenampang
#ShakleeInanam
#ShakleeLuyang
#ShakleeBukitpadang
#ShakleeKolombong
#ShakleeBeaufort
#ShakleeNatural
#ZRLegacy
#SideIncome
#SetCantik
#SetKurus
#SetKesihatan
#VitaCshaklee
#ESPPromo
#ESPMurah
#Ostematrix
#3daysOffer
#ZieannaAnn
Testimoni ESP!!!! .
-
-
Kan dah cakap, orang yang consume ESP untuk 1 masalah je tapi dapat package berganda-ganda. Alahai. Ape kes? .
-
-
Tapi kan nak risau buat apa? Bukan kene bayar pon kalau 10 masalah yang korang ada akan hilang dengan ESP je kan. Hihihi
-
-
Tengok akak ni, dia minum ESP untuk kenyang lebih lama je, tapi kurus tanpa sengaja! Lepas tu, dapat package kulit makin lawoooo pulak! Lepas tu kan, gastrik pulak tak tau hilang macam tu je. -
-
Memang ohsemmmm la ESP ni tau 😘
-
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleekl
#shakleebangsar
#shakleebangsarsouth
#shakleekelantan
#shakleekb
#shakleeshahalam
#shakleekedah
#shakleeklsentral
#shakleepantaidalam
#shakleepantaipermai
#esp
#espmurah
#esppromo
#vitaminc
#vitamine
#alfalfa
#collagen
#collagenshaklee
#setkurus
#setslimming
#setkecantikkan
#setsihat
#setresdung
#setcantik
SET MILKBOOSTER SHAKLEE MENAKJUBKAN

Buat ibu2 yang sedang menyusukan anak, anda boleh cuba milkbooster shaklee ni ye.. Manfaat setiap vitamin dalam set milkbooster ni adalah 👇👇
·
💖 ESP
- Memekatkan susu badan
- Mengalakkan pengeluaran susu badan
- Membantu memberi tenaga pada ibu semasa berpantang
- Mencantikkan kulit ibu dan bayi
- Menyokong kesihatan imun badan baby dan ibu
- Menguatkan rambut, gigi dan kuku
- Mencerahkan kulit ibu dan baby . .
.💖Alfalfa
- Memperbanyakkan susu badan
- Membantu membuang angin dalam badan
- Membantu melawaskan
- Menghilangkan kelesuan dan tekanan
- Membantu melancarkan pengeluaran darah nifas
- Bertindak sebagai kacip fatimah
- Memulihkan urat selepas bersalin
- mengurangkan alahan atau gatal-gatal eczema . .
.
💖 OSTEMATRIX
- sumber kalsium untuk penghasilan susu
- tekanan darah menjadi normal
- memberi mood yang baik
- mengurangkan kelesuan kerana keletihan
-mengurangkan sakit bisa-bisa badan
- mengurangkan rasa sakit pinggang
- mengurangkan kekejangan kaki
- gigi dan tulang yang kuat
- melancarkan saraf . .
===========
.
.
Click www.wasap.my/60196898396
.
.
#codshaklee #codmeru #codsetiaAlam #codKlang #jerawatKecut#parutPudar #jeragatHilang #setKulit #shakleecod #setiacitymall #jakel #syjuashaklee #shakleemurah #agenshaklee #setCantik #espmurah #promoEsp #oktoberESP #milkbooster #slimming #ibuHamil #berpantang #trustedSeller
#testimoniEsp #testimoniDyaKhadeeja #espMurah #espPromo #promo_esp_oktober #katalog_shaklee_dya #katalog_promo_esp_oktober
14 hari lagi!!!! 14 hari lagi gaisss. .
-
14 hari lagi apa? .
-
PROMO ESP akan TAMAT!!! .
-
Yes, no more discount. And no more special benefits. Huhuhuhu
-
-
Lepas PROMO tamat, tak dapat la Bella nak tolong korang. Especially sesiapa yang teringin nau nak try ESP ni. It's the best time for u!! Right time! Yes! .
-
Nak book dulu pon boleh tau. Jangan risau, jangan malu, jangan segan. Meh ws Bella pat. .
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleekl
#shakleebangsar
#shakleebangsarsouth
#shakleekelantan
#shakleekb
#shakleeshahalam
#shakleekedah
#shakleeklsentral
#shakleepantaidalam
#shakleepantaipermai
#esp
#espmurah
#esppromo
#vitaminc
#vitamine
#alfalfa
#collagen
#collagenshaklee
#setkurus
#setslimming
#setkecantikkan
#setsihat
#setresdung
#setcantik
14 hari lagi!!!! 14 hari lagi gaisss. .
-
14 hari lagi apa? .
-
PROMO ESP akan TAMAT!!! .
-
Yes, no more discount. And no more special benefits. Huhuhuhu
-
-
Lepas PROMO tamat, tak dapat la Bella nak tolong korang. Especially sesiapa yang teringin nau nak try ESP ni. It's the best time for u!! Right time! Yes! .
-
Nak book dulu pon boleh tau. Jangan risau, jangan malu, jangan segan. Meh ws Bella pat. .
-
TRUSTED SID:

Bella: 01121513623

#shaklee
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#shakleekl
#shakleebangsar
#shakleebangsarsouth
#shakleekelantan
#shakleekb
#shakleeshahalam
#shakleekedah
#shakleeklsentral
#shakleepantaidalam
#shakleepantaipermai
#esp
#espmurah
#esppromo
#vitaminc
#vitamine
#alfalfa
#collagen
#collagenshaklee
#setkurus
#setslimming
#setkecantikkan
#setsihat
#setresdung
#setcantik
TERBELIAK MATA SUAMI
.
Supplement PinkLady Body Perfection sangat2 membantu anda utk tampak lebih menarik, cantik dan sihat seperti bidadari kayangan yg menjadi impian setiap lelaki.
.
Diperbuat 100% daripada herba organik yg sememangnya selamat dan terbukti berkesan. Para pengamal PinkLady akan mula merasai kebaikkan PinkLady seawal tempoh 2 minggu. Manakala yg mengimpikan tubuh badan seksi, amalkannya sekurang2nya selama 6 bulan.
.
Ianya sangat berbaloi dan berpatutan. Hanya dengan rm280 sahaja anda akan dapat lebih dari 40 kebaikkan hanya dalam 1 supplement. Pertama dalam dunia di mana anda berasa lebih jimat dan tidak lagi memerlukan produk2 lain kerana dengan PinkLady sahaja ianya lebih dari cukup utk keperluan dan kehendak anda.
.
Jangan takut utk mencubanya buat kali pertama. Kami pasti anda akan teruja dgn hasilnya 😊💕 .
.
#pinklady #pinkladybodyperfection
#pinkladypahang#pinklady#pinkladyrompin#asetkekalbergetah#pinkladycantik#nakkekalramping#tipskekalanakdara#pinkladyoriginalmalaysia#pinkladyoriginal#badananakdara#setcantik#ubatputihsatubadan#supplementcantik
.
.
KELEBIHAN OSTEMATRIX
.
🍄 Menguatkan tulang
🍄 Mencegah obesiti
🍄 Melindungi otot jantung
🍄 Mengelakkan sembelit untuk ibu hamil
🍄 Mengelakkan kanser kolon
🍄 Mencegah batu karang
🍄 Kawalan tekanan darah
🍄 Mengekalkan gigi dan gusi yang sihat
🍄 Membantu pengangkutan nutrien
🍄 Mengurangkan sindrom pra-haid
🍄 Memastikan tahap pH alkali yang sihat
.
Kuantiti: 120 Caplet / 1 Bulan
.
Whatsapp 📲 019-9958641
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleebest #shakleebajet #shakleebesut #codjerteh #setcantik #setramping #setdetox #sethamil #setsubur #setberpantang #setresdung #setgastrik #esp #vivix #mealshakes #vitaminc #collagenpowder #cinch #bellaammaralover #ayuraudah #datoaliffsyukri #leeyanarahmancollection #syafiqahaina #ctdk #datoserivida #bazarpaknil #ostematrixpromo

Hashtags found on this page