Toggle navigation

#setcantik102,096 POSTS

Post Content
COOOMINGG SOON! SKINCARE YOUTH!
.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
.
UNTUK SESIAPA YANG SANGAT MENGHARGAI KULIT DAN CANTIK SEMULAJADI , HARUSLAH PAKAI PRODUK ASAS DARI BAHAN SEMULAJADI
.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ .
TRUSTED SID
FARA / 01110718644

#setcantik
#vitamincantik
#kulitcantik
#kulitkusam
#jerawat
#jeragat
COOOMINGG SOON! BB CREAM YOUTH!
.

UNTUK SESIAPA YANG SANGAT MENGHARGAI KULIT DAN CANTIK SEMULAJADI , HARUSLAH PAKAI PRODUK ASAS DARI BAHAN SEMULAJADI
. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ .

TRUSTED SID
FARA / 01110718644

#setcantik
#vitamincantik
#kulitcantik
#nakkurus
#setkurus
#vitaminkurus
#setkalsium
#setjerawat
#setresdung
#setjeragat
#setdarahtinggi
#setkencingmanis
#setmigrain
#setbuasir
#setgastrik
#chini
#chinitimur
#salong
#palohhinai
#pekan
#muadzam
#chini3
#
Jangan lupa grab promo ESP ni sementara masih ada yea. Peluang ni hingga akhir bulan je taw 😊 .
.

Mana nak dapat lagi dah ESP MURAH NI 🤤🤤🤤 Macam tak cayerr pun ada taw! ESP boleh jadi murah sampai macamni hehe. Tapi sebab promo OKTOBER ni utk ESP, best gila wey! Harga murah gila hehe

Klik link di atas utk order k 😉

Thank you korang 😘

Kak Sena | 011 3314 7039

#shakleemalaysia #sayamakansayajual #sayajual #shakleerawang #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeuitm #shakleelover #shakleepromo #shakleebandartasikputeri #milkbooster #setberpantang #setibuhamil #setjerawat #vitaminc #detox #setkurus #sayajualshaklee #setcantik #rawang #kuang #kundang #shahalam #sungaibuloh #petalingjaya #shakleekotadamansara #shakleegombak #shakleekelanajaya
BETUL KE ESP ADA 9 ASID AMINO?
_

ESP ni menyediakan 9 asid
amino yang tak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. ESP juga kaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. .

Sangat sesuai untuk semua peringkat, tua dan muda. Kiranya seisi keluarga pon boleh juga. .

Satu hidangan Shaklee ni bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada acid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. Best kan? 😍

_
WAFA
0146920669
Your Healthy and Beauty Consultant
#vitamin #vitaminlovers #sihat #cantik #gayahidupsihat #shaklee #shakleeperak #shakleemanjung #shakleelekir #shakleeampang #pengedar #onlineshop #malaysia #sabah #sarawak #singapore #brunei #aeon #aeonmanjung #ampang #ampangpoint #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazar #bazarpaknil #protein #setcantik #supplement #semulajadi
TERSALAH PAKAI PRODUK? JOM RAWAT!
.
.
Vita-C Sustained Release .

Mencerahkan, rawat jerawat,pudarkan jerawat, tambah collagen
.
Membantu dalam meningkatkan imuniti badan
.
Membantu dalam penyerapan zat besi
.
Membantu dalam proses pemulihan sel, seperti luka
.
Membina kolagen untuk menguatkan dan menyegahkan tisu dalam badan
.
Menjaga ketahanan badan dari selsema
.
Menstabilkan bahan kimia dalam badan
.
.
VITAMIN E
.
.
♥ Membantu proses penyembuhan kulit
.
♥Membantu meredakan masalah kulit
sunburn yang tidak serius
.
♥ Membantu membaikpulih parut, jerawat, jeragat, kesan stretch marks pada ibu mengandung dan kedutan pada kulit .
♥ Membantu mengekalkan kandungan lembapan pada kulit
.
♥ Membantu memelihara sel-sel daripada ancaman radikal bebas, seterusnya memperlahankan proses penuaan .
TRUSTED SID
FARA / 01110718644

# BREAKOUT
#setcantik
#setkalsium
#setkulit
#setjeragat
#setjerawat
#setresdung
#kulitkusam
#collagen
#chinitimur
#salong #palohhinai
#pekan
#muadzam
#chini
#chini3
Minggu Akhir Promo
.
.
Keistimewaan ESP Shaklee .
.
.
✔Membekalkan 14g protein berasaskan tumbuhan
✔Mempunyai skor PDCAAS ( Proyein Digestibility Corrected Amino Acid Score ) 1.0 - nilai tertinggi protein keterhadaman dan protein yang paling berkualiti.
✔Mengandungi 9 Asid amino
✔Tinggi dengan Kalsium
✔Tanpa kolestrol
✔Protein Soya yang membantu menurunkan paras kolestrol.
.
.
ESP Sumber Protein lengkap berasaskan kacang soya mempunyai nutrisi yang seimbang untuk seisi keluarga
.
Minuman yang ringkas,penuh krim dan rasa kenyang dalam jangka masa yang lama..
.
Jom ramai-ramai rembat Ohsem oktob3R promo bulan ni..
.
Special Offer + Special Price menanti anda..😉
.
.
For order and consultan
Cik matun
0124323789
.
.
#ladiesshaklee
#shakleeperak
#shakleetaiping
#shakleekamunting
#shakleekgpasir
#shakleesgrelong
#shakleetamanlela
#shakleekgexpo
#shakleetmnbestari
#shakleetmnkmtgjaya
#shakleetamanmewah
#kuasaprotein
#ESPShaklee
#tingkatkantenaga
#dietseimbang
#setkurus
#setcantik
#sethamil
#setberpantang
#setmenyusu
#promooktober
#pengedarsahshaklee
akak da kate ESP SHAKLEE ni memang kesan die tiptop sesangat!

KENAPA ESP?

Fungsi terhadap luaran( KULIT ) .
🌸kulit lebih anjal dan gebu
🌸mengawal pembentukan jerawat
🌸memudarkan parut jerawat
🌸mengurangkan kedutan dan garis halus
🌸bertindak sebagai antioksidan
🌸kulit menjadi lebih tegang dan sihat
.
.
FUNGSI ESP terhadap kecantikkan dalaman: ( BODY ) .
🌼mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin
🌼mengatasi masalah gastrik dan sakit ulu hati
🌼memberi rasa kenyang lebih lama
🌼mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌼menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌼sesuai bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan
🌼mengekalkan tenaga untuk jangka panjang
.

TRUSTED SID
FARA / 01110718644

#setcantik
#vitamincantik
#kulitcantik
#nakkurus
#setkurus
#vitaminkurus
MASALAH LEBAM BAWAH MATA? TIADA LAGI
TONA TIDAK SEKATA? TIADA LAGI
.
.
Syok kan bila muka dah tak de masalah. Alhamdulillah cuba tengok gambar customer ni sebelum dan selepas.
.
.
Masalah lebam bawah mata, tona tidak sekata dapat diatasi. Malah wajah makin berseri-seri dengan pengambilan Set Kecantikan Shaklee
.
.
Esp ni sumber protein berbeza dengan soya lain sebab Esp NON-GMO. Antara kelebihan lain Esp ialah:
.
👉 Diet yang mengenyangkan
👉 Memudarkan parut
👉 Milkbooster untuk ibu menyusu
👉 Memberi tenaga berpanjangan
👉 Mencantikkan kulit,gebu, berseri
👉 Mengawal kolestrol
👉 Membantu mengatasi kesuburan
👉 Membaiki tisu dan otot
👉 Baik untuk hormon
👉 Menganjalkan payudara
👉 Kesihatan jantung dan prostat
.
Kelebihan Vitamin C pula:
.
💐Mencerahkan kulit
💐Menjaga kulit dari sinaran UV
💐Mengurangkan parut jerawat
💐Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
💐Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
💐Menjadikan wajah lebih berseri
.
.
Seisi keluarga boleh ambil Esp dan Vitamin C ni!!
.
.
Jom dapatkan Esp PROMOSI dan Vitamin C dengan HARGA TERLAJAK MURAH.
.
.
Hubungi Wani sekarang!
============================================
Your TRUSTED SID
Wani
📞0179172382
📞0179172382
📞0179172382
Minggu Akhir Promo
.
.
Keistimewaan ESP Shaklee .
.
.
✔Membekalkan 14g protein berasaskan tumbuhan
✔Mempunyai skor PDCAAS ( Proyein Digestibility Corrected Amino Acid Score ) 1.0 - nilai tertinggi protein keterhadaman dan protein yang paling berkualiti.
✔Mengandungi 9 Asid amino
✔Tinggi dengan Kalsium
✔Tanpa kolestrol
✔Protein Soya yang membantu menurunkan paras kolestrol.
.
.
ESP Sumber Protein lengkap berasaskan kacang soya mempunyai nutrisi yang seimbang untuk seisi keluarga
.
Minuman yang ringkas,penuh krim dan rasa kenyang dalam jangka masa yang lama..
.
Jom ramai-ramai rembat Ohsem oktob3R promo bulan ni..
.
Special Offer + Special Price menanti anda..😉
.
.
For order and consultan
Cik matun
0124323789
.
.
#ladiesshaklee
#shakleeperak
#shakleetaiping
#shakleekamunting
#shakleekgpasir
#shakleesgrelong
#shakleetamanlela
#shakleekgexpo
#shakleetmnbestari
#shakleetmnkmtgjaya
#shakleetamanmewah
#kuasaprotein
#ESPShaklee
#tingkatkantenaga
#dietseimbang
#setkurus
#setcantik
#sethamil
#setberpantang
#setmenyusu
#promooktober
#pengedarsahshaklee
TIPS KULIT CANTIK: Vita-E Complex
.
.
Info mengenai Vita-E Complex Shaklee:
➡️Sumber antioksidan yang penting untuk memelihara kesihatan yang baik
➡️Vitamin E membantu menguatkan sistem imun
➡️Kajian menunjukkan Vitamin E meningkatkan fungsi imun golongan yang berusia
➡️1 kapsul Vitamin E membekalkan 400IU sumber Vitamin E semulajadi daripada minyak soya dalam bentuk D-alpha-tocopherol, yang mana ianya merupakan bentuk Vitamin E yang aktif secara biologikal, dan diserap dengan lebih baik oleh badan
➡️mengandungi 65mcg selenium untuk bantu memberikan fungsi Vitamin E yang optimum
➡️mengandungi 39.4mg ekstrak biji anggur yang mengandungi proanthocyanidins, sebatian yang mempunyai ciri antioksidan yang tinggi
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit.
.
.
Whatsapp Cik Dhuha Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Cik Dhuha Shaklee
017-5058305
.
.
#tipscantik #beautifultips #vitaminC #vitaminE #flawlessskin #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakeemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #kolegan #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee
BEST SELLER!!
.
Kombinasi set kecantikan yang meletoppp dan sememangnya dah jadi kegilaan ramai orang dah. Setiap bulan set ni la yang paling laku kerassss. Jom lihat ape kelebihan set ni 👇👇
.
.
🌸Kelebihan Protein dalam ESP
🔸membantu menghasilkan sel kulit baru yang lebih sihat
🔸mengatasi masalah parut jerawat dan berlubang
🔸membantu mengatasi masalah kulit kusam
🔸mengawal kelembapan kulit agar kulit tidak kering mengelupas
🔸bonus, mencerahkan satu badan
🔸membantu memberi rasa kenyang lebih lama
🔸mengekalkan tenaga sepanjang hari
.
🌸KELEBIHAN VITAMIN C
• Membantu memulihkan masalah kulit seperti resdung dan enzema
• Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
• Meratakan warna tona kulit
• Memberi perlindungan dari sinar UV
• Mengurangkan kesan 'sunburn'
• Membantu memulihkan jerawat degil
• Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
• Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
• Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
• Menghasilkan kulit yang lebih glowing dan radiant
.
🌸Kelebihan vitamin E
🔸mengurangkan parut dan masalah jerawat
🔸mengawal masalah kulit kering
🔸membantu mengurangkan eye-bag
🔸mengatasi masalah whiteheads dan blackheads
🔸menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🔸mengatasi masalah jeragat
🔸sangat bagus dibuat sebagai mask
.
Bila dalaman sihat, insyaAllah luaran juga akan terserlah. SET KECANTIKAN SHAKLEE PILIHAN SEMUA 😉
.
Whatsapp sekarang,
Your Trusted SID 👩
📱anis 017.9053292
.
.
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleesubangsuria #shakleekgmelayusubang #subangbestari #subangsuria #subang2 #kgmelayusubang #subangairport #subangperdana #setcantik #setcantikshaklee #cantik #espshaklee #espmurah #vitaminc #vitamine
NAK KULIT CERAH, BEBAS JERAWAT,BEBAS CELA? VITAMIN C SHAKLEE PILIHAN TERBAIK😍
-
SEBOTOL HANYA RMXX.XX DAN TAHAN SEHINGGA 6 BULAN🔥
-
KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE?
🍊menguatkan imune badan
🍊PERCEPATKAN proses baik selsema demam dan lemah imun badan
🍊 SANGAT BERKESAN untuk resdung, sinus dan allergy serta eczema
🍊Membentuk kolagen dalam kulit – vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
🍊Mencerahkan kulit.
🍊Membantu menggecutkan dan menghilangkan jerawat
🍊Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah
🍊Melambatkan proses penuaan.
🍊Menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
🍊Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🍊Pengganti "Panadol"
🍊Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🍊Mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊Menghilangkan jerawat yang teruk
🍊Mengecilkan lubang pori di muka
.
.
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT
.

FATIN IZATIE
012-7542545
.
.
#quaintrelleshaklee #shakleemalaysia #shakleepahang #shakleepenang #shakleepulaupinang #shakleekepalabatas #shakleemuadzamshah #vitamine #pengedarshakleepenang #pengedarshakleepulaupinang #pengedarshakleepahang #collagenshaklee
#collagenpowder #shaklee #shakleeeffect #shakleereview
#setcantik #kulitgebu #kulitcantik #kulitcerah #jerawat #jeragat #parutjerawat #vitaminc #vitamincshaklee #promosishaklee #kulitglowing #espshaklee #shakleejb #shakleebdo
Peluang untuk korang kebas ESP dalam harga yang jimat lagi 7 hari bulan oktober ni special untuk korang as i said shaklee jarang buat promosi utk ESP
.
sempena bulan oktober nak berakhir lagi beberapa hari meyra nak bagi best price utk korang masa ni je meyra bole bantu korang utk dapat kan ESP dlm harga yg jimat nanti harga back to normal dearies semua
.
Siapa cepat dia dapat ada yg kebas 10 tong laku keras just for ESP!! jangan cakap meyra tak ingatkn😝Nak? Meh cepat wasap
.
Www.wasap.my/60136240862
.
#ESPpromo
#setcantik
#setkurus
#FASTRESPONSE
#mogaREZEKIkalianmurah
SIAPA YANG MEMERLUKAN ESP?
.
.
Customer selalu jugak tanya Wani, saya boleh ke amik Esp? Ok meh Wani share sape yang perlukan Esp.
.
.
✅ Wanita/lelaki yang inginkan kulit mereka cantik, cerah sekata, memudarkan parut jerawat.
.
✅Pelajar/Pekerja/memerlukan Esp untuk mereka sentiasa kekal bertenaga. Bila bertenaga, jadi lebih fokus dalam pelajaran, pekerjaan dan ibadat
.
✅Ibu hamil sangat memerlukan nutrisi yang baik sepanjang mengandung bagi memastikan perkembangan fetus dengan lebih baik.
.
✅Ibu berpantang & menyusu kerana Esp bertindak sebagai milkbooster serta membekalkan tenaga kepada ibu berpantang.
.
✅Wanita / lelaki yang ingin menurun dan menaikkan berat badan.
.
✅Orang yang selalu letih lesu tak bermaya.
.
.
Haaa tengok tu ramai boleh consume Esp. Boleh kata seisi keluarga lah. Wani suka sangat shake Esp pagi or tengahari. Sedap!
.
.
Jom dapatkan ESP sekarang sementara stok masih ada dan yang paling best ESP ada PROMOSI!
.
.
============================================
Wani, Your TRUSTED SID
📞0179172382
📞0179172382
📞0179172382
.
.
ESP & VIT C PLUS NI MEMBANTU UNTUK MENDAPATKAN KULIT LEBIH CERAH, BEBAS PARUT, JERAWAT & MENGATASI MASALAH KULIT KUSAM😊
.
Set ni sangat jimat & berbaloi sebab:
➡VIT C PLUS TAHAN 6 BULAN
➡ESP TAHAN 2-3 BULAN
.
🌸KELEBIHAN ESP[TAHAN 2-3 BULAN]
- menganjalkan kulit
- menyihatkan kulit
- memudarkan parut & bekas jerawat
- meratakan tona kulit
- menghalang pertumbuhan jerawat
- memberi tenaga
- luka cepat sembuh
- baik untuk hormon .
- meningkatkan imunisasi
- membantu masalah gastrik
- sangat mengenyangkan
- meningkatkan penghasilan susu ibu
- elak kencing manis
- menguatkan memori
- melindungi & menjaga rahim
.
🍊KELEBIHAN VITAMIN C PLUS[TAHAN 6 BULAN]
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- melembutkan kulit kasar
- mengurangkan kesan sunburn
- menghasilkan kolagen .
- memperbaiki kulit sensitif seperti eczema & resdung
- mengatasi jerawat pasir & nasi
- melambatkan penuaan
- menyembuhkan luka
- meratakan tona kulit
- menyekat pigmentasi penyebab jeragat
- meningkatkan imunisasi tubuh
- Mencegah kanser
.
Wasap saya utk info lanjut
0199644664
.
#setcantik #setbasickecantikan #esp #espshaklee #vitaminc #shakleelovers
#healthywithshaklee #vitamincshaklee #kuantan
#jerawat #jeragat #pahang
#halus #setkulit #shakleekuantan #shakleekemaman #shakleepekan #codkuantan
#shakleepahang #shakleereadystock
#shakleeump #pinggantakretaknasitakdingin #kuipsas #hogohpahanghogoh #fattzura #fareedafaris #neelofa #jemyaira #shakleecantik
Minggu Akhir Promo
.
.
Keistimewaan ESP Shaklee .
.
.
✔Membekalkan 14g protein berasaskan tumbuhan
✔Mempunyai skor PDCAAS ( Proyein Digestibility Corrected Amino Acid Score ) 1.0 - nilai tertinggi protein keterhadaman dan protein yang paling berkualiti.
✔Mengandungi 9 Asid amino
✔Tinggi dengan Kalsium
✔Tanpa kolestrol
✔Protein Soya yang membantu menurunkan paras kolestrol.
.
.
ESP Sumber Protein lengkap berasaskan kacang soya mempunyai nutrisi yang seimbang untuk seisi keluarga
.
Minuman yang ringkas,penuh krim dan rasa kenyang dalam jangka masa yang lama..
.
Jom ramai-ramai rembat Ohsem oktob3R promo bulan ni..
.
Special Offer + Special Price menanti anda..😉
.
.
For order and consultan
Cik matun
0124323789
.
.
#ladiesshaklee
#shakleeperak
#shakleetaiping
#shakleekamunting
#shakleekgpasir
#shakleesgrelong
#shakleetamanlela
#shakleekgexpo
#shakleetmnbestari
#shakleetmnkmtgjaya
#shakleetamanmewah
#kuasaprotein
#ESPShaklee
#tingkatkantenaga
#dietseimbang
#setkurus
#setcantik
#sethamil
#setberpantang
#setmenyusu
#promooktober
#pengedarsahshaklee
Assalamualaikum Semua 💕
.
Ada tak antara korang kat sini yang ada masalah macam ni?
.
✅ Kulit Berjerawat
✅ Kulit Berminyak
✅ Parut Berlubang
✅ Kulit Kusam
✅ Kulit Kering/Bersisik
✅ Liang Pori Besar
.
Rata-rata masalah kulit memang tak asing lagi dengan kulit kita orang Malaysia kan. So why not korang ikhtiar untuk baiki masalah kulit tu.. kulit bermasalah salah satu penyebab KURANG KEYAKINAN DIRI UNTUK TAMPIL DEPAN ORANG RAMAI BUKAN ?
.
Here's the combination for a perfect skin yang selalu ima suggest kat customer yang ada masalah kulit
.
.
VITAMIN C (tahan 6 bulan)
🍊mmbentuk kolagen dlm kulit, vitamin C shaklee akn meransang pmbentukan kolagen & myebabkn kulit jd TEGANG
🍊mencerahkn kulit
🍊melambatkn proses penuaan pd wajah
🍊mnghalang pmbentukan pigmen yg myebabkn mslh jeragat
🍊mngktkn sistem imun bdn nt jarang jatuh sakit spt selsema,demam insyaAllah
🍊mmbntu mgurangkn mslh allergic , resdung.
🍊mgatasi mslh SKURVI @ gusi berdarah akibat kkurangn vitamin C
.
.
VITAMIN E (tahan 4 bulan)
🍒Melawan penuaan pd wajah
🍒Membantu mengurangkan parut
🍒Meningkatkan ketahanan sel kulit
🍒Membantu kulit lebih gebu
🍒Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
🍒Memperbaiki struktur asas kulit
.
.
ESP (tahan 2 bulan)
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋 memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
💋 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋 merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋 mencegah insomnia dan tekanan
.
.
Jom ima bantu dapatkan kulit yang SIHAT,  CANTIK, ANJAL dan GEBU!
.
.
Nak dapatkan Special Price? Bukan takat harga special je, ada 'SOMETHING SPECIAL' lagi nak bagi ni 😀
.
.
Nak tau apa dia, kena lah whatsapp tepi ya!
.
.

SARIMAH | 019-8996711
Trusted SID since 2016 💕

#shakleesarimah #shakleesandakan #shakleesabah #shakleekk #shakleetawau #shakleeld #pengedarshakleesandakan #pengedarshakleesabah #espshaklee #vitamincshaklee #setcantik #beautysupplement #beautyhealth #vitamineshaklee #shakleeeffect #testimonishaklee #shakleemurah #promosishaklee #shakershaklee
Assalamualaikum Semua 💕
.
Ada tak antara korang kat sini yang ada masalah macam ni?
.
✅ Kulit Berjerawat
✅ Kulit Berminyak
✅ Parut Berlubang
✅ Kulit Kusam
✅ Kulit Kering/Bersisik
✅ Liang Pori Besar
.
Rata-rata masalah kulit memang tak asing lagi dengan kulit kita orang Malaysia kan. So why not korang ikhtiar untuk baiki masalah kulit tu.. kulit bermasalah salah satu penyebab KURANG KEYAKINAN DIRI UNTUK TAMPIL DEPAN ORANG RAMAI BUKAN ?
.
Here's the combination for a perfect skin yang selalu ima suggest kat customer yang ada masalah kulit
.
.
VITAMIN C (tahan 6 bulan)
🍊mmbentuk kolagen dlm kulit, vitamin C shaklee akn meransang pmbentukan kolagen & myebabkn kulit jd TEGANG
🍊mencerahkn kulit
🍊melambatkn proses penuaan pd wajah
🍊mnghalang pmbentukan pigmen yg myebabkn mslh jeragat
🍊mngktkn sistem imun bdn nt jarang jatuh sakit spt selsema,demam insyaAllah
🍊mmbntu mgurangkn mslh allergic , resdung.
🍊mgatasi mslh SKURVI @ gusi berdarah akibat kkurangn vitamin C
.
.
VITAMIN E (tahan 4 bulan)
🍒Melawan penuaan pd wajah
🍒Membantu mengurangkan parut
🍒Meningkatkan ketahanan sel kulit
🍒Membantu kulit lebih gebu
🍒Mengatasi masalah jerawat dan kulit kering
🍒Memperbaiki struktur asas kulit
.
.
ESP (tahan 2 bulan)
💋kulit menjadi lebih anjal dan gebu
💋membantu menurunkan berat badan
💋 memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg pnjg
💋 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
💋mempercepatkan penyembuhan luka
💋membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
💋 merangsang pembentukan otot dan kulit
💋mencegah migrain
💋 mencegah insomnia dan tekanan
.
.
Jom ima bantu dapatkan kulit yang SIHAT,  CANTIK, ANJAL dan GEBU!
.
.
Nak dapatkan Special Price? Bukan takat harga special je, ada 'SOMETHING SPECIAL' lagi nak bagi ni 😀
.
.
Nak tau apa dia, kena lah whatsapp tepi ya!
.
.

SARIMAH | 019-8996711
Trusted SID since 2016 💕

#shakleesarimah #shakleesandakan #shakleesabah #shakleekk #shakleetawau #shakleeld #pengedarshakleesandakan #pengedarshakleesabah #espshaklee #vitamincshaklee #setcantik #beautysupplement #beautyhealth #vitamineshaklee #shakleeeffect #testimonishaklee #shakleemurah #promosishaklee #shakershaklee

Hashtags found on this page