Toggle navigation

#setcantik113,861 POSTS

Post Content
User Image vivix.shaklee.jb.singapore Posted: Feb 19, 2018 8:08 AM (UTC)

1
0 Normal
Haa..sape yang tak tahu lagi promosi yang Shaklee buat sepanjang bulan Februari ni? .

Set khas untuk kecantikan kulit tau. Nak gebu gebas & glowing2, harus la bercollagen dan bervitamin C kan. Hee .

Yang bestnya, belian 4 box collagen + 1 vitamin c yang tahan 6 bulan ni, dapat additional 10% discount tau.
Lagi dapat free membership bernilai RM 69
Dapat lagi cash back dalam RM 45 ++ macam tu.
Total penjimatan RM 200++ tau.

Nak grab set ni, roger Fira ok.
Klik je link ni.. www.wasap.my/60183670887

#ShakleePromo
#PromisiShaklee
#ShakleeBazaar
#CollagenPowderShaklee
#CollagenShaklee
#SetCantik
#BeautySet
#PengedarShakleeJohor
User Image vivix.shaklee.jb.singapore Posted: Feb 19, 2018 8:07 AM (UTC)

2
0 Normal
Haa..sape yang tak tahu lagi promosi yang Shaklee buat sepanjang bulan Februari ni? .

Set khas untuk kecantikan kulit tau. Nak gebu gebas & glowing2, harus la bercollagen dan bervitamin C kan. Hee .

Yang bestnya, belian 4 box collagen + 1 vitamin c yang tahan 6 bulan ni, dapat additional 10% discount tau.
Lagi dapat free membership bernilai RM 69
Dapat lagi cash back dalam RM 45 ++ macam tu.
Total penjimatan RM 200++ tau.

Nak grab set ni, roger Fira ok.
Klik je link ni.. www.wasap.my/60183670887

#ShakleePromo
#PromisiShaklee
#ShakleeBazaar
#CollagenPowderShaklee
#CollagenShaklee
#SetCantik
#BeautySet
#PengedarShakleeJohor
Haa..sape yang tak tahu lagi promosi yang Shaklee buat sepanjang bulan Februari ni? .

Set khas untuk kecantikan kulit tau. Nak gebu gebas & glowing2, harus la bercollagen dan bervitamin C kan. Hee .

Yang bestnya, belian 4 box collagen + 1 vitamin c yang tahan 6 bulan ni, dapat additional 10% discount tau.
Lagi dapat free membership bernilai RM 69
Dapat lagi cash back dalam RM 45 ++ macam tu.
Total penjimatan RM 200++ tau.

Nak grab set ni, roger Fira ok.
Klik je link ni.. www.wasap.my/60183670887

#ShakleePromo
#PromisiShaklee
#ShakleeBazaar
#CollagenPowderShaklee
#CollagenShaklee
#SetCantik
#BeautySet
#PengedarShakleeJohor
User Image nurhannahshaklee Posted: Feb 19, 2018 7:47 AM (UTC)

6
0 Normal
Ramai yang tak sanggup nak keluarkan beribu-ribu ringgit sekaligus semata mata nak kuruskan badan kan?
.
Satu, belum tentu berkesan atau tidak. Dua, mana nak cari duit banyak2 semata nak kurus kan?
.
.
SET KURUS BAJET pilihan anda yang BAJET.
.
.
Alfafa Complex
√ berupaya membuang toksin dalam badan dan boleh dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit.
√ mengangkut LEMAK yang dibakar oleh lecithin keluar dari badan.
√ membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan.
√ BONUS untuk wanita kerana Alfafa juga mendapat jolokan "herba moden" di mana berfungsi MENYELESAIKAN MASALAH keputihan dan mengetatkan vagina.

Lecithin
√ lecithin memecah serta mencairkan LEMAK terutama kolestrol.
√ ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolestrol baik (HDL).
√ membantu mengawal paras triglycerides.
√ membantu memecahkan LEMAK badan dan mengurangkan LEMAK yang tetsendat di pembuluh-pembuluh darah.
√ mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolestrol.
.
.
Boleh add on HERBLAX
√ membersihkan najis yang tetsekar/tersimpan lama dalam tubuh.
√ merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut.
√ membantu masalah sembelit.
√ mengempiskan perut.
√ melawaskan pembuangan air besar.

Tunggu apa lagi, baik order sekarang sebelum lemak degil semakin bertambah-tambah dalam badan.

www.wasap.my/60189043677

#kakhanajualshaklee
#setkulitcantik #setdetox #setkurus #tipsdiet #resepidiet #dietatkins #setcantik #setkulitputih
User Image lindamisz Posted: Feb 19, 2018 7:34 AM (UTC)
7
0 Normal
Akan Datang Mac Ini!

YOUTH SHAKLEE SKIN CARE adalah SkinCare Baru Shaklee menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle.
Antara KEISTIMEWAAN Skin Care YOUTH : ✅ 100% Semulajadi ✅ Melalui kajian selama 8 tahun dan telah dipatenkan khas untuk Shaklee ✅ Tiada ujian ke atas haiwan ✅ Bebas daripada 2500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang berbahaya ✅ Terbukti mempercepatkan pembaharuan sel kulit 10x ganda kebih cepat ✅ Pakar Oftalmologi diuji ✅ Bukan Comedogenic ✅ Sesuai untuk kulit sensitif ✅ Hypoallergenic ✅ Diuji ahli Dermatologi ✅ Bebas Gluten

Jadi lah antara orang pertama yang mencuba skincare YOUTH!

Jom wasap kak lind untuk booking & info lanjut tentang YOUTH Shaklee
http://lindamisz.wasap.my

#IBB
#polluxfamily
#polluxinsta
#polluxbiz
#YOUTHwithPolluxBiz
#youthshakleemalaysia #youthshakleeskincare #youthshakleesabah #youthshakleekk
#skincare
#skincareshaklee #skincareorganik
#kulitkusam #pengedarshakleeyouth #youthtoner
#youthserum
#setcantikshaklee
#setcantik
#kulitputih #pengedarshakleekepayanrumahmurah
#pengedarshakleesabah
#pengedarshakleesarawak
#pengedarshakleebrunei
#skincareterbaik
#ctdk
#fattzura
#mtkinabalu
User Image syahida_azman Posted: Feb 19, 2018 7:26 AM (UTC)

0 0 Normal
. B complex shaklee mengandungi 8 komponen penting vitamin B trmasukb100% biotin dan asid folik.
Kesemua ini perlu ada vitamin B kompleks utk dptkan keseimbangan dan keberkesanan y sempurna.. kelebihan fan kekurangan akan menyebbkan ketidakseimbangan vitam b dalam tubuh.
Vitamin B adalah vitamin larut air sebarang lebihan tidak akan disimpan sebalikny disingkirkan melalui sistem pencernaan.
Sbb tu sgt penting utk kita mengambil vitamin b tiap hari.. #bxomplex #vitamin #vitamine #vitamineshaklee #vitaminshaklee #setkesihatan #setcantik #badansihat #kulitsihat #shakleebandartunrazak #shakleecheras #shakleekualalumpur #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleeathlete #youthshaklee #shakleemalaysia #gapoever
User Image syahida_azman Posted: Feb 19, 2018 7:25 AM (UTC)

1
2 Normal
B complex shaklee mengandungi 8 komponen penting vitamin B trmasukb100% biotin dan asid folik.
Kesemua ini perlu ada vitamin B kompleks utk dptkan keseimbangan dan keberkesanan y sempurna.. kelebihan fan kekurangan akan menyebbkan ketidakseimbangan vitam b dalam tubuh.
Vitamin B adalah vitamin larut air sebarang lebihan tidak akan disimpan sebalikny disingkirkan melalui sistem pencernaan.
Sbb tu sgt penting utk kita mengambil vitamin b tiap hari.. #bxomplex #vitamin #vitamine #vitamineshaklee #vitaminshaklee #setkesihatan #setcantik #badansihat #kulitsihat #shakleebandartunrazak #shakleecheras #shakleekualalumpur #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleeathlete #youthshaklee #shakleemalaysia #gapoever
User Image syahida_azman Posted: Feb 19, 2018 7:25 AM (UTC)

0 0 Normal
B complex shaklee mengandungi 8 komponen penting vitamin B trmasukb100% biotin dan asid folik. Kesemua ini perlu ada vitamin B kompleks utk dptkan keseimbangan dan keberkesanan y sempurna.. kelebihan dan kekurangan akan menyebbkan ketidakseimbangan vitamin B dalam tubuh. Vitamin B adalah vitamin larut air sebarang lebihan tidak akan disimpan sebalikny disingkirkan melalui sistem pencernaan.
Sbb tu sgt penting utk kita mengambil vitamin b tiap hari.. #bxomplex #vitamin #vitamine #vitamineshaklee #vitaminshaklee #setkesihatan #setcantik #badansihat #kulitsihat #shakleebandartunrazak #shakleecheras #shakleekualalumpur #shakleekelantan #shakleepasirputeh #shakleeathlete #youthshaklee #shakleemalaysia #gapoever
User Image nabighahramlioriginal Posted: Feb 19, 2018 6:52 AM (UTC)

5
4 Normal
Kulit Kusam😯

Tiada lagi. Glowing dengan Vitamin C😄

Siapa perlukan Vitamin C ni. 💔penghidap skurvi?
💔toksin tinggi?
💔resdung?
💔kulit kusam?
💔keputihan?
💔kulit kering?
💔jerawat?
💔parut?
💔stress?
💔darah tinggi?
💔rajin demam?
💔cepat penat?

Tubuh kita sering kehilangan vitamin c semasa melakukan aktiviti harian. Vita-C Plus Shaklee dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin c secara berterusan. Vita-C Plus 500 mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin c yang diperlukan tubuh. Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.

Apakah KEISTIMEWAAN & PERBEZAAN Vitamin C SHAKLEE dengan Vitamin C lain yang ada di pasaran?

Vitamin C pertama yang SEMULAJADI dan bertindak secara ‘Sustained Release’ atau dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin c sentiasa berada dalam badan kita. Di mana ia akan dilepaskan perlahan-lahan dalam badan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet. Vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik. Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan dan dilepaskan ke dalam sistem tubuh secara perlahan mengikut keperluan.

W.apps 013.702 9475

#shakleen9
#shakleejelebujempol
#setcantik
#cantiksihat
#kurus
#putihgebu
#bazarpaknil
#bazaronline
#elfiraloy #beauty
#cantiksihatkurus
#putihkulit #cerahkanwajah #cerah1badan
User Image cik_dhuha_beauty Posted: Feb 19, 2018 6:28 AM (UTC)

8
1 Normal
Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! .
.
VITAMIN C .
😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural .
😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat .
😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan
😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv .
😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress .
.
Order & Free Consultation
Cik Dhuha 017 5058305

#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakleemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #collagen #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee #ttc #kesuburan #jeragat #resdung #darahtinggi #kencingmanis #stress #bcomplex #esp
User Image cik_dhuha_beauty Posted: Feb 19, 2018 6:27 AM (UTC)

5
1 Normal
Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! .
.
VITAMIN C .
😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural .
😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat .
😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan
😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv .
😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress .
.
Order & Free Consultation
Cik Dhuha 017 5058305

#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakleemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #collagen #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee #ttc #kesuburan #jeragat #resdung #darahtinggi #kencingmanis #stress #bcomplex #esp
User Image cik_dhuha_beauty Posted: Feb 19, 2018 6:27 AM (UTC)

7
1 Normal
Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! .
.
VITAMIN C .
😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural .
😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat .
😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan
😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv .
😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress .
.
Order & Free Consultation
Cik Dhuha 017 5058305

#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakleemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #collagen #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee #ttc #kesuburan #jeragat #resdung #darahtinggi #kencingmanis #stress #bcomplex #esp
User Image nurhannahshaklee Posted: Feb 19, 2018 6:01 AM (UTC)

12
0 Normal
MAKAN LEMAK UNTUK MEMBAKAR LEMAK?
.
Ya sudah semestinya. Iaitu dengan asid lemak Omega-3
.
Banyak kajian telah membuktikan pengambilan suplemen seperti Omega-3 boleh menurunkan berat badan.
.
Kat dalam Omega Guard keluaran Shaklee, ada omega-3 ni. Jadi kita tak perlulah nak beli ikan salmon yang memahal tu 😎
.
Nak cuba ke?
Whatsapp mami hana segera!
0189043677

#omegaguard #lecithin #herblax #esp #alfalfa #cinchtea #setdetox #setkurus #setcantik #kuruscantik #tipsdiet #resepidiet #dietatkin

Hashtags found on this page