Toggle navigation

#sekmenengah21 POSTS

Post Content
User Image farizz_hm Posted: Jun 30, 2017 10:09 AM (UTC)
115
0 Normal
Shoot raya bkn selalu kami bersama..kenangan smpai ke tua..hahaha
#bff
#tadika
#sekrendah
#sekmenengah
#bujang
#kawen
User Image deena_secret Posted: Jun 29, 2017 6:57 AM (UTC)
20
0 Normal
Alhamdulillah raya tahun ni best sgt2 dpt jumpa kawan sek rendah dan men dulu2 ya allah lama sangat terpisah 😔akhirnya dpt jumpa Insyallah kekalkan persahabatan kita sampai bila2 😍🤗 #diyanarayapenang #thisyear #kwnlama #terpisahlama #sekrendah #sekmenengah #alma #bukitminyak
User Image noranasuha94 Posted: Jun 28, 2017 1:12 AM (UTC)
66
2 Normal
Third raya 😍 batch 94 bkumpul. Tserempak scara xsngaja n then Raya sakan smpai mlm. Nie Klau btol2 kumpul 1 batch nie xckup nie. But seyesly mmg happy Sgt. Bkn sng nak jmpe. Love u all so much. Thanx be a happy time for me.😘 Next year Kita buat agy gempak k 😂
#happyeid #thirdraya #batch94 #gopro #sekrendah #sekmenengah #smuacantik2 #smuasegak2 #sayangsmua
User Image aishah_968916 Posted: May 5, 2017 8:34 PM (UTC)
5
0 Normal
Start dari #tabika# #SekRendah# #SekMenengah# #UiTM# dan skrg #IbuIsteri# bukan sy la kalau tak terasa hati...xboleh kasar sikit msti rasa mcm sedih...mcm mana la nk buat bg xmudah terasa hati...kadang2 ayat xkasar pn sy boleh terasa hati...sbb tu my kesayangan kadang2 gelak sbb my kesayangan cakap mcm biasa tiba2 sy jadi mcm nk menangis...haish ya Allah mcm mana nk buang sifat mudah terasa hati nie ya Allah...xpernah mintak pn untuk jadi mcm nie...hummmm nak bermurung sat...terasa hati hurmm...
User Image linda_hussein78 Posted: Mar 11, 2017 7:17 AM (UTC)
11
2 Normal
Ok.. sapa sini ANAKNYA SUSAH SGT NK MENGHAFAL? Smpai kluar suara tarzan ank tu x jugak dpt tgkap apa yg diajar?? Ehhh.. mcm masalah diri sndri je ni... hahahaha

Takpe..takpe.. cuba tgk testimoni kat bwh ni..mak dia rekod dan nmpk perubahan mendadak laa weiiii...
#int3tree ni ada kandungan omega dan dark coklat. Tau x dark coklat ni hebat utk pengaliran darah ke otak dan utk tingkatkn daya ingatan.. errr.. ni bkn coklat cap ayam tauuuu..ni dark coklat yg terpilih dan diproven hasil kajian universiti kingston london dan bnyk lg universiti antarabangsa.. Kita yg tua2 kalu rasa sedap semcm.. asikkk.. ANAK BIJAK..MAMA GOJES..PAPA MACHO.. wasap segera
www.wasap.my/60127823572

#stokisgctea
#agentint3tree
#agentkuihsuji
#supplimentminda
#sekrendah
#sekmenengah
#universiti
User Image linda_hussein78 Posted: Mar 10, 2017 11:10 AM (UTC)
14
2 Normal
Int3tree..
Nak cuba.. meh wasap
www.wasap.my/60127823572

Tak kira siapapun anda.. dr usia 3 hingga 22 tahun bole mkn.. Produk minda sachet pertama di asia.. Korang yg pelajar pompuan bab makeup laju je beli naaa.. kan best muka gojes minda high class.. #int3tree
#serbukminda #bagusuntukpelajar
#tadika #sekrendah #sekmenengah
#universiti #kemambawahlidah
#produkbumiputera
#trustedseller
User Image lynn_najja Posted: Dec 29, 2016 11:52 AM (UTC)
7
0 Normal
Back to school!!!!!!!!
Tak reti lipat cun2 la hai bju kurung
Iskk iskkk

#sewbynajlynn
#hujung2cutisekolah
#sekmenengah
User Image dayaah_hassan Posted: Nov 10, 2016 1:53 PM (UTC)
48
3 Normal
Kenapa tiba2 rasa sedih bila kita akan khilangan kwan sama2 lahir#tadika#sekrendah#sekmenengah#PLkN#kolej dah xleh lepak sama2 dah la lepas nie..muah ciked
#semogakekalkejannahyunk#
User Image quwais.atyab Posted: Mar 12, 2016 6:43 AM (UTC)
3
0 Normal
Team #NadiaJutawanEmas86 makin berkembang ,,, Dah ada #pekerja2 yg join swasta & kerajaan

Dah ada #pesara2 yg join

Dah ada #Student uni dh join,, Dah ada #kanak2 #baby yg join,,, Tapi,,,masih kekurangan #pelajar2 #sekmenengah,,, #Sayamencari #pelajarlepasanSPM yg ingun mjana ekonomi😊😊😊.. #ygpenting,,,#ANDAUSAHAandaberjaya
User Image nisasabri87 Posted: Mar 21, 2015 12:22 PM (UTC)
6
3 Normal
Tahniah...Barakallahuma my dear frenz Fadhlina & Hafiz..moga kekal ke Jannah..#kwnSamsmel #sekmenengah #happy..#mirrorphoto made by @loloapps
User Image norlida76 Posted: Feb 1, 2015 12:43 PM (UTC)
6
0 Normal
Kawan2 SEK MENENGAH VS SEK RENDAH...Wedding Nurul & Najib...aftr 6 years xjmpe...kumpul semula 14/9/14 mse wedding wanna..walaupun xsemua,,ada yg dah jd isteri org,tunang org, bakal tunang,bakal isteri,bakal ibu, dan stll single pon ada..hahah...apa2 pon,,semoga ukhuwah kita sentiasa trjalin dgn mesra..insyaAllah..nxt wedd bln 12,,jommm nxt trip lak...SELAMAT PENGANTIN BARU KPD NURUL DAN HUSBAND,,SMGA BERPANJANGAN HGGA KE JANNAH..AMINNNN#wedding#nurulezwannanajib#sekrendah#sekmenengah#sunday#140914....
User Image pa.eh Posted: Jun 30, 2014 4:27 AM (UTC)
6
1 Normal
pa.eh 3y ago
Gua lepaskan mckk sbb gua rase budak sana nerd,jadi gua bersekolah di menengah clifford kuala kangsar utk tau apa itu romeo.kahkah! #throwback #sekmenengah #mckk #bajusukan