Toggle navigation

#sayajualshaklee639,038 POSTS

Post Content
User Image ebby_mohfat Posted: Jan 17, 2018 10:37 PM (UTC)

3
1 Normal
Semuanya kena ada perancanggan HATTA nak beli barang dapur sekalipun!

Assalammualaikum...
User Image shaklee.by.sue Posted: Jan 17, 2018 10:23 PM (UTC)

13
0 Normal
.
Assalamualaikum selamat pagi .
SARAPAN WAJIB SETIAP PAGI UNTUK KEKAL CERGAS SEPANJANG HARI IALAH ❗ESP❗
.
SEBAB APA❓❓
.
☑ SENANG DAN MUDAH .
.
☑ MENGENYANGKAN DAN KAWAL SELERA MAKAN
.
☑ BAGI TENAGA
.
☑ RENDAH LEMAK DAN TIADA KOLESTROL
.
☑ KULIT CANTIK, LICIN DAN GEBU
.
BEST KAN❓❓
.
BUKAN SETAKAT KENYANG JER.. TAPI DAPAT BONUS TAU.. KULIT MAKIN HARI MAKIN CANTIK TAU 😍😍
.
Jom jadikan ESP ni sarapan WAJIB korang .
Nak order❓
.
Wassap Suzana yer.. harga termurah nak bagi nii❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#sayajualshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleetermurah#shakleehargatermurah#espshakleemurah#esphargamurah#vitcshakleemurah#vivixhargamurah#shakleebestprice#shakleeeffect#shakleeespmurah#shakleeterlajaklaris#shakleeterlajakmurah#shakleemurahoriginal#shakleemurahcarisaya#likeforlike#instagram#instapic#likeforfollow#shakleepromo2017#shakleeconfirmmurah#shakleeconfirmmurah#shakleemurahoriginal
User Image shaklee.by.sue Posted: Jan 17, 2018 10:23 PM (UTC)

17
0 Normal
.
Assalamualaikum selamat pagi .
SARAPAN WAJIB SETIAP PAGI UNTUK KEKAL CERGAS SEPANJANG HARI IALAH ❗ESP❗
.
SEBAB APA❓❓
.
☑ SENANG DAN MUDAH .
.
☑ MENGENYANGKAN DAN KAWAL SELERA MAKAN
.
☑ BAGI TENAGA
.
☑ RENDAH LEMAK DAN TIADA KOLESTROL
.
☑ KULIT CANTIK, LICIN DAN GEBU
.
BEST KAN❓❓
.
BUKAN SETAKAT KENYANG JER.. TAPI DAPAT BONUS TAU.. KULIT MAKIN HARI MAKIN CANTIK TAU 😍😍
.
Jom jadikan ESP ni sarapan WAJIB korang .
Nak order❓
.
Wassap Suzana yer.. harga termurah nak bagi nii❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#sayajualshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleetermurah#shakleehargatermurah#espshakleemurah#esphargamurah#vitcshakleemurah#vivixhargamurah#shakleebestprice#shakleeeffect#shakleeespmurah#shakleeterlajaklaris#shakleeterlajakmurah#shakleemurahoriginal#shakleemurahcarisaya#likeforlike#instagram#instapic#likeforfollow#shakleepromo2017#shakleeconfirmmurah#shakleeconfirmmurah#shakleemurahoriginal
User Image shaklee.by.sue Posted: Jan 17, 2018 10:23 PM (UTC)

13
0 Normal
.
Assalamualaikum selamat pagi .
SARAPAN WAJIB SETIAP PAGI UNTUK KEKAL CERGAS SEPANJANG HARI IALAH ❗ESP❗
.
SEBAB APA❓❓
.
☑ SENANG DAN MUDAH .
.
☑ MENGENYANGKAN DAN KAWAL SELERA MAKAN
.
☑ BAGI TENAGA
.
☑ RENDAH LEMAK DAN TIADA KOLESTROL
.
☑ KULIT CANTIK, LICIN DAN GEBU
.
BEST KAN❓❓
.
BUKAN SETAKAT KENYANG JER.. TAPI DAPAT BONUS TAU.. KULIT MAKIN HARI MAKIN CANTIK TAU 😍😍
.
Jom jadikan ESP ni sarapan WAJIB korang .
Nak order❓
.
Wassap Suzana yer.. harga termurah nak bagi nii❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#sayajualshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleetermurah#shakleehargatermurah#espshakleemurah#esphargamurah#vitcshakleemurah#vivixhargamurah#shakleebestprice#shakleeeffect#shakleeespmurah#shakleeterlajaklaris#shakleeterlajakmurah#shakleemurahoriginal#shakleemurahcarisaya#likeforlike#instagram#instapic#likeforfollow#shakleepromo2017#shakleeconfirmmurah#shakleeconfirmmurah#shakleemurahoriginal
User Image shaklee.by.suzana Posted: Jan 17, 2018 10:22 PM (UTC)

0 0 Normal
.
=============================
SET KURUS UNTUK IBU MENYUSU❗
=============================
.
mengandungi 3 jenis supplemen penting, khas untuk ibu dan anak. .
.
🔹 ESP : Sebagai sumber protein utama untuk si ibu, sumber tenaga, memberikan rasa kenyang yang berpanjangan, sebagai penggalak susu di samping menjaga kewanitaan, kulit dan kecantikan. .
.
🔹 Lecithin : sebagai medium untuk menguraikan lemak di badan. .
.
🔹 Alfalfa : Bertindak sebagai penggalak susu, untuk menjaga kewanitaan dengan mengetatkan bahagian yang telah longgar, mengelakkan alergik, resdung dan mengurangkan masalah sendi.

Ibu2 di luar sana yang masih menyusu dan mahu kembalikan bentuk badan yang asal..try lah set kurus ini..in sha Allah berkesan.
.
meh wassap Suzana untuk dapatkan harga CONFIRM SPECIAL NI 👍👍
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#setkurusshaklee#setmenyusushaklee#nakkurus#sayajualshaklee#sayajualmurah#shakleehargaahli#shakleehargaruntuh#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurahterbaik#shakleetermurah#shakleeterbaik#shakleebestprice#alfafashakleemurah#espshakleemurah#lecitinshaklee#nakshaklee#shakleeberkesan#shakleememangmurah#shakleemurahoriginal#shakleekl#shakleekuruscantik#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleeconfirmmurah#shakleemurahcarisaya
User Image shaklee.by.suzana Posted: Jan 17, 2018 10:22 PM (UTC)

0 0 Normal
.
=============================
SET KURUS UNTUK IBU MENYUSU❗
=============================
.
mengandungi 3 jenis supplemen penting, khas untuk ibu dan anak. .
.
🔹 ESP : Sebagai sumber protein utama untuk si ibu, sumber tenaga, memberikan rasa kenyang yang berpanjangan, sebagai penggalak susu di samping menjaga kewanitaan, kulit dan kecantikan. .
.
🔹 Lecithin : sebagai medium untuk menguraikan lemak di badan. .
.
🔹 Alfalfa : Bertindak sebagai penggalak susu, untuk menjaga kewanitaan dengan mengetatkan bahagian yang telah longgar, mengelakkan alergik, resdung dan mengurangkan masalah sendi.

Ibu2 di luar sana yang masih menyusu dan mahu kembalikan bentuk badan yang asal..try lah set kurus ini..in sha Allah berkesan.
.
meh wassap Suzana untuk dapatkan harga CONFIRM SPECIAL NI 👍👍
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#setkurusshaklee#setmenyusushaklee#nakkurus#sayajualshaklee#sayajualmurah#shakleehargaahli#shakleehargaruntuh#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurahterbaik#shakleetermurah#shakleeterbaik#shakleebestprice#alfafashakleemurah#espshakleemurah#lecitinshaklee#nakshaklee#shakleeberkesan#shakleememangmurah#shakleemurahoriginal#shakleekl#shakleekuruscantik#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleeconfirmmurah#shakleemurahcarisaya
User Image shaklee.by.sue Posted: Jan 17, 2018 10:22 PM (UTC)

15
0 Normal
.
=============================
SET KURUS UNTUK IBU MENYUSU❗
=============================
.
mengandungi 3 jenis supplemen penting, khas untuk ibu dan anak. .
.
🔹 ESP : Sebagai sumber protein utama untuk si ibu, sumber tenaga, memberikan rasa kenyang yang berpanjangan, sebagai penggalak susu di samping menjaga kewanitaan, kulit dan kecantikan. .
.
🔹 Lecithin : sebagai medium untuk menguraikan lemak di badan. .
.
🔹 Alfalfa : Bertindak sebagai penggalak susu, untuk menjaga kewanitaan dengan mengetatkan bahagian yang telah longgar, mengelakkan alergik, resdung dan mengurangkan masalah sendi.

Ibu2 di luar sana yang masih menyusu dan mahu kembalikan bentuk badan yang asal..try lah set kurus ini..in sha Allah berkesan.
.
meh wassap Suzana untuk dapatkan harga CONFIRM SPECIAL NI 👍👍
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#setkurusshaklee#setmenyusushaklee#nakkurus#sayajualshaklee#sayajualmurah#shakleehargaahli#shakleehargaruntuh#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurahterbaik#shakleetermurah#shakleeterbaik#shakleebestprice#alfafashakleemurah#espshakleemurah#lecitinshaklee#nakshaklee#shakleeberkesan#shakleememangmurah#shakleemurahoriginal#shakleekl#shakleekuruscantik#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleeconfirmmurah#shakleemurahcarisaya
User Image shaklee.kajang Posted: Jan 17, 2018 10:21 PM (UTC)

0 0 Normal
BEST SELLER ESP ❤️
.
SIHAT+KENYANG+CANTIK+TENAGA
.
Kalau macam dulu, parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berbulan baru pudar. Sekarang Alhamdulilah, jerawat pun susah nak hinggap 😊 .
.
Kalau nak tau, ramai customer repeat order ESP. ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia . .
Antaranya: -
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis
31- Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Banyakkan khasiat ESP nih? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP whatsapp sekarang tau

012-6878687

#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleehargastudent #espshaklee #espshakleemurah #Setkecantikanshaklee #sayajualesp #putihkankulit #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #espkajang #espbangi #espbandarbarubangi #espshaklee #espmurah #espshakleemurah #codshakleekajang
#codshakleebandarbarubangi
#codshakleebangi #shakleecodkajang #shakleecodbandarbarubangi #shakleecodbangi #kulitbreakout #hilangkanjerawat #kulitkusam
User Image shaklee.kajang Posted: Jan 17, 2018 10:21 PM (UTC)

1
1 Normal
BEST SELLER ESP ❤️
.
SIHAT+KENYANG+CANTIK+TENAGA
.
Kalau macam dulu, parut jerawat degil sangat nak hilang dan ambil masa berbulan baru pudar. Sekarang Alhamdulilah, jerawat pun susah nak hinggap 😊 .
.
Kalau nak tau, ramai customer repeat order ESP. ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia . .
Antaranya: -
.
1- Mencerahkan kulit secara sekata
2- Menghilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation
6- Memberi rasa kenyang lebih lama
7- Mengnjalkan payudara & punggung
8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi rasa letih dan lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Mengatasi keguguran rambut
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan
15- Meningkatkan kualiti susu ibu
16- Meningkatkan pengeluaran susu badan
17- Pengganti minum petang atau supper
18- Mengelakkan kerapuhan tulang
19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot
20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
21- Baik untuk hormon
22- Mengurangkan kedutan dan garis halus
23- Rendah lemak, tanpa kolestrol
24- Membantu mengurangkan risiko kanser
25- Bertindak sebagai antioksidan
26- Menguatkan sistem imun tubuh
27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
28- Memelihara kesihatan jantung
29- Merendahkan paras kolestrol
30- Mencegah osteoporosis
31- Membantu pembentukan sel-sel baru .
.
Banyakkan khasiat ESP nih? Nak dapatkan harga BEST PRICE ESP whatsapp sekarang tau

012-6878687

#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleehargastudent #espshaklee #espshakleemurah #Setkecantikanshaklee #sayajualesp #putihkankulit #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #espkajang #espbangi #espbandarbarubangi #espshaklee #espmurah #espshakleemurah #codshakleekajang
#codshakleebandarbarubangi
#codshakleebangi #shakleecodkajang #shakleecodbandarbarubangi #shakleecodbangi #kulitbreakout #hilangkanjerawat #kulitkusam
User Image shaklee.by.sue Posted: Jan 17, 2018 10:18 PM (UTC)

17
0 Normal
.
=============================
SET KURUS UNTUK IBU MENYUSU❗
=============================
.
mengandungi 3 jenis supplemen penting, khas untuk ibu dan anak. .
.
🔹 ESP : Sebagai sumber protein utama untuk si ibu, sumber tenaga, memberikan rasa kenyang yang berpanjangan, sebagai penggalak susu di samping menjaga kewanitaan, kulit dan kecantikan. .
.
🔹 Lecithin : sebagai medium untuk menguraikan lemak di badan. .
.
🔹 Alfalfa : Bertindak sebagai penggalak susu, untuk menjaga kewanitaan dengan mengetatkan bahagian yang telah longgar, mengelakkan alergik, resdung dan mengurangkan masalah sendi.

Ibu2 di luar sana yang masih menyusu dan mahu kembalikan bentuk badan yang asal..try lah set kurus ini..in sha Allah berkesan.
.
meh wassap Suzana untuk dapatkan harga CONFIRM SPECIAL NI 👍👍
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#setkurusshaklee#setmenyusushaklee#nakkurus#sayajualshaklee#sayajualmurah#shakleehargaahli#shakleehargaruntuh#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurahterbaik#shakleetermurah#shakleeterbaik#shakleebestprice#alfafashakleemurah#espshakleemurah#lecitinshaklee#nakshaklee#shakleeberkesan#shakleememangmurah#shakleemurahoriginal#shakleekl#shakleekuruscantik#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleeconfirmmurah#shakleemurahcarisaya
User Image shaklee.kajang Posted: Jan 17, 2018 10:17 PM (UTC)

0 0 Normal
SET JIMAT CANTIK
❤️ VIT C + VIT E ❤️
.
.
Ini adalah set rahsia untuk KULIT YANG CANTIK FLAWLESS!
.
.
SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS:
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
✔️Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✔️Menyamaratakan tona kulit
✔️Perlindungan dari sinar uv
✔️Mengurangkan kesan 'sunburn'
✔️Membantu memulihkan masalah jerawat degil
✔️Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
✔️Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✔️Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
✔️Menghasilkan kulit yang lebih glowing dan radiant
.
.
VITA-E COMPLEX:
✔️Mengurangkan parut dan masalah jerawat
✔️Mengawal masalah kulit berminyak
✔️Membantu mengurangkan eyebag
✔️Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
✔️Menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
✔️Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
✔️Mengatasi masalah jeragat
✔️Sangat bagus dibuat sebagai masker
✔️Melambatkan proses penuaan
.
.
Berminat? Cepat whatsapp .
📱 012-6878687
📱 012-6878687
📱 012-6878687
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #vitaminc #vitamine #esp #espshaklee #espshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikan #putihkankulit
User Image shaklee.by.sue Posted: Jan 17, 2018 10:17 PM (UTC)

17
0 Normal
.
=============================
SET KURUS UNTUK IBU MENYUSU❗
=============================
.
mengandungi 3 jenis supplemen penting, khas untuk ibu dan anak. .
.
🔹 ESP : Sebagai sumber protein utama untuk si ibu, sumber tenaga, memberikan rasa kenyang yang berpanjangan, sebagai penggalak susu di samping menjaga kewanitaan, kulit dan kecantikan. .
.
🔹 Lecithin : sebagai medium untuk menguraikan lemak di badan. .
.
🔹 Alfalfa : Bertindak sebagai penggalak susu, untuk menjaga kewanitaan dengan mengetatkan bahagian yang telah longgar, mengelakkan alergik, resdung dan mengurangkan masalah sendi.

Ibu2 di luar sana yang masih menyusu dan mahu kembalikan bentuk badan yang asal..try lah set kurus ini..in sha Allah berkesan.
.
meh wassap Suzana untuk dapatkan harga CONFIRM SPECIAL NI 👍👍
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#setkurusshaklee#setmenyusushaklee#nakkurus#sayajualshaklee#sayajualmurah#shakleehargaahli#shakleehargaruntuh#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurahterbaik#shakleetermurah#shakleeterbaik#shakleebestprice#alfafashakleemurah#espshakleemurah#lecitinshaklee#nakshaklee#shakleeberkesan#shakleememangmurah#shakleemurahoriginal#shakleekl#shakleekuruscantik#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleeconfirmmurah#shakleemurahcarisaya
User Image shaklee.kajang Posted: Jan 17, 2018 10:17 PM (UTC)

0 0 Normal
SET JIMAT CANTIK
❤️ VIT C + VIT E ❤️
.
.
Ini adalah set rahsia untuk KULIT YANG CANTIK FLAWLESS!
.
.
SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS:
✔️Mencerahkan kulit secara semulajadi
✔️Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
✔️Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
✔️Menyamaratakan tona kulit
✔️Perlindungan dari sinar uv
✔️Mengurangkan kesan 'sunburn'
✔️Membantu memulihkan masalah jerawat degil
✔️Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
✔️Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
✔️Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
✔️Menghasilkan kulit yang lebih glowing dan radiant
.
.
VITA-E COMPLEX:
✔️Mengurangkan parut dan masalah jerawat
✔️Mengawal masalah kulit berminyak
✔️Membantu mengurangkan eyebag
✔️Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
✔️Menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
✔️Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
✔️Mengatasi masalah jeragat
✔️Sangat bagus dibuat sebagai masker
✔️Melambatkan proses penuaan
.
.
Berminat? Cepat whatsapp .
📱 012-6878687
📱 012-6878687
📱 012-6878687
.
#shakleemurah #sayajualshaklee #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #vitaminc #vitamine #esp #espshaklee #espshakleemurah #vitamincshaklee #vitamineshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikan #putihkankulit
User Image shaklee.by.suzana Posted: Jan 17, 2018 10:16 PM (UTC)

1
0 Normal
.
=============================
SET KURUS UNTUK IBU MENYUSU❗
=============================
.
mengandungi 3 jenis supplemen penting, khas untuk ibu dan anak. .
.
🔹 ESP : Sebagai sumber protein utama untuk si ibu, sumber tenaga, memberikan rasa kenyang yang berpanjangan, sebagai penggalak susu di samping menjaga kewanitaan, kulit dan kecantikan. .
.
🔹 Lecithin : sebagai medium untuk menguraikan lemak di badan. .
.
🔹 Alfalfa : Bertindak sebagai penggalak susu, untuk menjaga kewanitaan dengan mengetatkan bahagian yang telah longgar, mengelakkan alergik, resdung dan mengurangkan masalah sendi.

Ibu2 di luar sana yang masih menyusu dan mahu kembalikan bentuk badan yang asal..try lah set kurus ini..in sha Allah berkesan.
.
meh wassap Suzana untuk dapatkan harga CONFIRM SPECIAL NI 👍👍
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#setkurusshaklee#setmenyusushaklee#nakkurus#sayajualshaklee#sayajualmurah#shakleehargaahli#shakleehargaruntuh#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleepalingmurah#shakleetermurahterbaik#shakleetermurah#shakleeterbaik#shakleebestprice#alfafashakleemurah#espshakleemurah#lecitinshaklee#nakshaklee#shakleeberkesan#shakleememangmurah#shakleemurahoriginal#shakleekl#shakleekuruscantik#shakleeselangor#shakleemalaysia#shakleeconfirmmurah#shakleemurahcarisaya
User Image shaklee.by.suzana Posted: Jan 17, 2018 10:16 PM (UTC)

1
0 Normal
.
Assalamualaikum selamat pagi .
SARAPAN WAJIB SETIAP PAGI UNTUK KEKAL CERGAS SEPANJANG HARI IALAH ❗ESP❗
.
SEBAB APA❓❓
.
☑ SENANG DAN MUDAH .
.
☑ MENGENYANGKAN DAN KAWAL SELERA MAKAN
.
☑ BAGI TENAGA
.
☑ RENDAH LEMAK DAN TIADA KOLESTROL
.
☑ KULIT CANTIK, LICIN DAN GEBU
.
BEST KAN❓❓
.
BUKAN SETAKAT KENYANG JER.. TAPI DAPAT BONUS TAU.. KULIT MAKIN HARI MAKIN CANTIK TAU 😍😍
.
Jom jadikan ESP ni sarapan WAJIB korang .
Nak order❓
.
Wassap Suzana yer.. harga termurah nak bagi nii❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#sayajualshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleetermurah#shakleehargatermurah#espshakleemurah#esphargamurah#vitcshakleemurah#vivixhargamurah#shakleebestprice#shakleeeffect#shakleeespmurah#shakleeterlajaklaris#shakleeterlajakmurah#shakleemurahoriginal#shakleemurahcarisaya#likeforlike#instagram#instapic#likeforfollow#shakleepromo2017#shakleeconfirmmurah#shakleeconfirmmurah#shakleemurahoriginal
User Image shaklee.by.suzana Posted: Jan 17, 2018 10:15 PM (UTC)

2
0 Normal
.
Assalamualaikum selamat pagi .
SARAPAN WAJIB SETIAP PAGI UNTUK KEKAL CERGAS SEPANJANG HARI IALAH ❗ESP❗
.
SEBAB APA❓❓
.
☑ SENANG DAN MUDAH .
.
☑ MENGENYANGKAN DAN KAWAL SELERA MAKAN
.
☑ BAGI TENAGA
.
☑ RENDAH LEMAK DAN TIADA KOLESTROL
.
☑ KULIT CANTIK, LICIN DAN GEBU
.
BEST KAN❓❓
.
BUKAN SETAKAT KENYANG JER.. TAPI DAPAT BONUS TAU.. KULIT MAKIN HARI MAKIN CANTIK TAU 😍😍
.
Jom jadikan ESP ni sarapan WAJIB korang .
Nak order❓
.
Wassap Suzana yer.. harga termurah nak bagi nii❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#sayajualshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleetermurah#shakleehargatermurah#espshakleemurah#esphargamurah#vitcshakleemurah#vivixhargamurah#shakleebestprice#shakleeeffect#shakleeespmurah#shakleeterlajaklaris#shakleeterlajakmurah#shakleemurahoriginal#shakleemurahcarisaya#likeforlike#instagram#instapic#likeforfollow#shakleepromo2017#shakleeconfirmmurah#shakleeconfirmmurah#shakleemurahoriginal
User Image shaklee.by.suzana Posted: Jan 17, 2018 10:15 PM (UTC)

2
0 Normal
.
Assalamualaikum selamat pagi .
SARAPAN WAJIB SETIAP PAGI UNTUK KEKAL CERGAS SEPANJANG HARI IALAH ❗ESP❗
.
SEBAB APA❓❓
.
☑ SENANG DAN MUDAH .
.
☑ MENGENYANGKAN DAN KAWAL SELERA MAKAN
.
☑ BAGI TENAGA
.
☑ RENDAH LEMAK DAN TIADA KOLESTROL
.
☑ KULIT CANTIK, LICIN DAN GEBU
.
BEST KAN❓❓
.
BUKAN SETAKAT KENYANG JER.. TAPI DAPAT BONUS TAU.. KULIT MAKIN HARI MAKIN CANTIK TAU 😍😍
.
Jom jadikan ESP ni sarapan WAJIB korang .
Nak order❓
.
Wassap Suzana yer.. harga termurah nak bagi nii❗
.
×××××××××××××××××××××××××××
ORDER HERE 📲 013.6289.100
×××××××××××××××××××××××××××
#sayajualshaklee#sayajualmurah#sayajualshakleemurah#shakleehargaahli#shakleehargastudent#shakleehargamurah#shakleetermurah#shakleehargatermurah#espshakleemurah#esphargamurah#vitcshakleemurah#vivixhargamurah#shakleebestprice#shakleeeffect#shakleeespmurah#shakleeterlajaklaris#shakleeterlajakmurah#shakleemurahoriginal#shakleemurahcarisaya#likeforlike#instagram#instapic#likeforfollow#shakleepromo2017#shakleeconfirmmurah#shakleeconfirmmurah#shakleemurahoriginal
User Image shaklee.kajang Posted: Jan 17, 2018 10:11 PM (UTC)

0 0 Normal
Haaaa awak2 yg ada masalah kulit kusam, jerawat pasir, parut degil dan kulit berminyak tu mmg patut sangat2 cuba set ESP+VITA C ni. Ini adalah set basic kecantikan yg mmg kalau awak makan akan terus jatuh cintalah! Sbb bukan takat makin flawless, bahkan berat badan pun menyusut skali. Haaa hebat kan? .
. .
.
.
Antara kelebihan SET COMBO ESP+VITA C adalah:
.
.
.
❤️kulit bersih bebas jerawat
❤️parut semakin pudar
❤️kulit semakin cerah dan berseri kemerahan
❤️kulit semakin lembap
❤️imunisasi badan meningkat
❤️semakim cergas bertenaga
❤️resdung dan alahan berkurang
❤️membantu dalam diet dan menurunkan berat badan
❤️tahan lama
❤️Menganjalkan kulit dan memulihkan kembali payudara yang kendur
❤️Mengawal paras kolestrol
❤️Menyokong kesihatan jantung Dr an prostat
❤️Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik.
❤️mencantikkan rambut dan kuku
.
.
Haaa menarikkan? Apa tunggu lagi? Jom lakukan penjimatan berganda dengan membeli set ini! Harga murah kaw2!😙
.
.
Berminat? Cepat whatsapp .
📱 012-6878687
📱 012-6878687
📱 012-6878687
.
.
#sayajualshaklee #shakleemurah #shakleehargastudent #espshaklee #espshakleemurah #Setkecantikanshaklee #sayajualesp #putihkankulit #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #espkajang #espbangi #espbandarbarubangi #espshaklee #espmurah #espshakleemurah #codshakleekajang
#codshakleebandarbarubangi
#codshakleebangi #shakleecodkajang #shakleecodbandarbarubangi #shakleecodbangi #kulitbreakout #hilangkanjerawat #kulitkusam