Toggle navigation

#sayajualshaklee597,374 POSTS

Post Content
#FeedbackOstematrix
.
Ostematrix ni selalu dinasihatkan makan sebelum tidur..bagus sangat untuk hari yang lebih segar keesokannya ..
.
Pada yang selalu travel sangatlah recommended bawa ostematrix sekali sebab BOLEH BANTU HILANGKAN LENGUH LENGUH KAKI DAN BADAN bila seharian berjalan tu😍
.
Untuk pertanyaan/special price/booking dan order boleh terus klik link ni 😘👇👇👇 http://www.wasap.my/60179527659

#sayajualshaklee #shakleekotabharu #shakleekelantan #setkecantikanshaklee #vitamincshaklee #sayajualvitaminshaklee #supplementshaklee #vitaminshaklee #espshaklee #sayajualesp #promosiesp #esp #vitaminc #sayajualsetkecantikanshaklee #collagenshaklee
#FeedbackOstematrix
.
Selalu juga dapat tahu kalau mommies pregnant kaki cramp kan?
.
Jadi dengan bantuan daripada #Ostematrix ni sebagai tambahan kalsium, alhamdulillah boleh Bantu KURANGKAN CRAMP KAKI pada yang selalu ada masalah ni especially ibu mengandung.
.
Untuk pertanyaan/special price/booking dan order boleh terus klik link ni 😘👇👇👇 http://www.wasap.my/60179527659

#sayajualshaklee #shakleekotabharu #shakleekelantan #setkecantikanshaklee #vitamincshaklee #sayajualvitaminshaklee #supplementshaklee #vitaminshaklee #espshaklee #sayajualesp #promosiesp #esp #vitaminc #sayajualsetkecantikanshaklee #collagenshaklee
#feedbackOstematrix
.
Kalau yang belum tahu, ostematrix ni kalsium tambahan..boleh membantu proses nak membuang juga..sapa yang ada masalah sembelit tu boleh cuba consume #ostematrix ni👍
.
Untuk pertanyaan/special price/booking dan order boleh terus klik link ni 😘👇👇👇 http://www.wasap.my/60179527659

#sayajualshaklee #shakleekotabharu #shakleekelantan #setkecantikanshaklee #vitamincshaklee #sayajualvitaminshaklee #supplementshaklee #vitaminshaklee #espshaklee #sayajualesp #promosiesp #esp #vitaminc #sayajualsetkecantikanshaklee #collagenshaklee
Alhamdulillah hasil pengambilan SET SLIMMING SHAKLEE secara konsisten 😍
.
Set Slimming Shaklee antara yg best seller juga tauuu! Kalau ada yg alami masalah berat badan, perut buncit, peha dan lenyan besar, selulit, Wawa highly recommended try FULLSET SLIMMING SHAKLEE! .
.
Apakah kelebihan Set kurus ( OMEGA GUARD + HERB LAX )?
.
💞 Merendahkan paras kolestrol
💞 Mencegah salur darah dari tersumbat
💞 Mengelakkan masalah obesiti
💞 Menguatkan daya ingatan
💞 Membakar lemak dengan cepat
💞 Meningkatkan metabolisme
💞 Mencuci usus
💞 Mengatasi masalah sembelit
💞 Melembutkan najis, lebih lawas
💞 Melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi .
.
Kelebihan ESP
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan .
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkboosterLong press to edit & lock
Alhamdulillah hasil pengambilan SET SLIMMING SHAKLEE secara konsisten 😍
.
Set Slimming Shaklee antara yg best seller juga tauuu! Kalau ada yg alami masalah berat badan, perut buncit, peha dan lenyan besar, selulit, Wawa highly recommended try FULLSET SLIMMING SHAKLEE! .
.
Apakah kelebihan Set kurus ( OMEGA GUARD + HERB LAX )?
.
💞 Merendahkan paras kolestrol
💞 Mencegah salur darah dari tersumbat
💞 Mengelakkan masalah obesiti
💞 Menguatkan daya ingatan
💞 Membakar lemak dengan cepat
💞 Meningkatkan metabolisme
💞 Mencuci usus
💞 Mengatasi masalah sembelit
💞 Melembutkan najis, lebih lawas
💞 Melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi .
.
Kelebihan ESP
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan .
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkboosterLong press to edit & lock
Alhamdulillah hasil pengambilan SET SLIMMING SHAKLEE secara konsisten 😍
.
Set Slimming Shaklee antara yg best seller juga tauuu! Kalau ada yg alami masalah berat badan, perut buncit, peha dan lenyan besar, selulit, Wawa highly recommended try FULLSET SLIMMING SHAKLEE! .
.
Apakah kelebihan Set kurus ( OMEGA GUARD + HERB LAX )?
.
💞 Merendahkan paras kolestrol
💞 Mencegah salur darah dari tersumbat
💞 Mengelakkan masalah obesiti
💞 Menguatkan daya ingatan
💞 Membakar lemak dengan cepat
💞 Meningkatkan metabolisme
💞 Mencuci usus
💞 Mengatasi masalah sembelit
💞 Melembutkan najis, lebih lawas
💞 Melicinkan kulit, menjadikan kulit kelihatan pinkish semula jadi .
.
Kelebihan ESP
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan .
.
Wawa Moktar
012-3756092
.
#ShakleeShahAlam #ShakleeSelangor #ShakleeSubang #ShakleeBukitJelutong #ShakleeMalaysia #ESP #MinumanProtein #wawashaklee #beauty #beautytips #kecantikan #vitaminC #vitaminCorganik #shakleeonline #shakleesingapore #bazarpaknil #jerawat #sunburn #naturalproducts #sethamil #setkurus #setberpantang #setkulit #kulitcantik #setdetox #sayajualshaklee #skinsolutions #milkboosterLong press to edit & lock
ESP SHAKLEE PROMO OKTOBER ! 🔥🔥🔥.
.
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: .
.
SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM .
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: .
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit .
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat .
✅ Mempercepat penyembuhan luka .
✅ Memberi rasa kenyang lebih lama .
✅ Menganjalkan payu dara & punggung .
✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati .
✅ Memberikan lebih tenaga .
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu .
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah .
✅ Menyihatkan kuku & rambut .
✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah .
✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) .
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru .
✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@ainasupplementsdiary
Whatsapp : 018 3150300
Your Trusted Shaklee Independent Distributor

#shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #NHPINK #shakleejb #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #MiraFilzah #pingganviral #codkl #mayabyNH #abanglongfadil2 #theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #samsunggalaxynote8 #iphone8plus
Cantik jelita walaupun dah berusia. Bukan nak cantik je tau. Tapi nak badan sihat dan bertenaga. .
Nak main dengan cucu, nak melancong dengan anak-anak, nak bahagiakan suami, itulah sebab-sebab kenapa ramai yang memilih VIVIX.
.
Sebab dengan VIVIX anda akan lebih bertenaga, mengawal masalah penyakit merbahaya jika mencegah lebih awal, dan awet muda.
.
Untuk tempahan atau pertanyaan berkenaan VIVIX boleh DM atau Whatsapp Syira.
.
011-27411437
@syahirahshaklee.distributor
.
#syahirahshaklee #shakleesubangjaya #shakleeusj #shakleeselangor #shakleemainplace #shakleemalaysia #shakleeraub #shakleepahang #sayajualshaklee #supplement #vitaminC #vitaminE #protein #esp #airsoya #titiancinta #awaksukasayatak #mainplace #usj #subangjaya #malaysia #kedaionline #instagram #promoesp #vivix
Dah 2 tahun rupanya #sayajualshaklee cuma jarang2 promote sebab banyak untuk kegunaan sendiri.. Ibu consume ostometrix, adik consume sustain released vitamin c, ekin consume ESP
Nak kurus dengan VIVIX pun boleh. Inilah supplement premium yang berkualiti dan semulajadi.
.
Bila makin berusia kadang2 kita dah malas nak take care pasal berat badan. Bila dapat anak badan naik pun kita biar je. Sebab bila kita ada masalah berat badan memang akan effect hari tua. Kita akan mudah sakit lutut sebab tampung badan yang berat. Sakit pinggang, sakit tumit belum cakap lagi. .
Jom mencegah dari awal agar penuaan kita kelak lebih bahagia jika umur kita panjang.☺
.
011-27411437
@syahirahshaklee.distributor
.
#syahirahshaklee #shakleesubangjaya #shakleeusj #shakleeselangor #shakleemainplace #shakleemalaysia #shakleeraub #shakleepahang #sayajualshaklee #supplement #vitaminC #vitaminE #protein #esp #airsoya #titiancinta #awaksukasayatak #mainplace #usj #subangjaya #malaysia #kedaionline #instagram #promoesp #vivix #penuaansihat #looseweight #diet #nakkurus #allinonesupplement
[ALLAH PERANCANG TERBAIK]
.
Pada awalnya, cod di Midvalley tapi tetiber plan berubah 360 darjah hahaha. Customer MC dan kena deliver to Pandan Indah sebab esok beliau dah start travel over the world. Berapa lama pun tiada kepastian. So harini juga kena settle.
.
Bila fikir2, sejam juga ke sana. Pergi balik dalam 2 jam. Lama juga tu. Tapikan, antara waktu tu, Allah Maha Baik. Dia selitkan satu lagi new customer yang sedang berusaha untuk hamil. Zaszaszas closed deal terus cod area Hang Tuah. Memang just nice perjalanan ke Ampang Line.
.
Dalam kita merasakan kepayahan ada hadiah lebih baik Allah nak beri. Alhamdulillah untuk harini rm7++ personal sales. Semoga esok Allah berikan lagi customer2 yang mudah urusan dan mampu membeli Shaklee. Aamiin❤
.
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualvitamin
#agenShakleeKL
#pengedarshakleeKL
#readystockShakleeKL
#bazarpaknil
#vivixmurah
#vivixShaklee
#codBangsarSouth
#codMenaraTM
#codVistaAngkasa
#codKLSentral
#midvalley
#klgatewaymall
#love
#smile
#shoppingonline
#kurus
#diet
#natural
#likeforlike
#instashop
#food
#beauty
#health
#IngatShakleeIngatJulie
ESP SHAKLEE PROMO OKTOBER ! 🔥🔥🔥.
.
25 PERATUS daripada tubuh badan manusia dibina daripada protein. Contohnya seperti kuku, kulit, otot-otot sebenarnya berasal daripada protein. Percaya atau tidak, itulah kenyataannya.
.
Ringkasannya, struktur dalam tubuh badan manusia dibina daripada susunan berikut: .
.
SEL ——> TISU ——–> ORGAN ———> SISTEM .
.
Struktur badan kita terdiri daripada sel. Kemudian, sel-sel ini akan membentuk tisu-tisu. Seterusnya, tisu-tisu akan membentuk organ dan akhir sekali, organ-organ ini akan membentuk sistem. Oleh sebab itu, badan kita sangat memerlukan protein.
.
Antara Kebaikan dan Manfaat Protein dalam ESP: .
.
✅ Mencerahkan dan menganjalkan kulit .
✅ Mengatasi masalah parut dan jeragat .
✅ Mempercepat penyembuhan luka .
✅ Memberi rasa kenyang lebih lama .
✅ Menganjalkan payu dara & punggung .
✅ Mengatasi gastrik & pedih ulu hati .
✅ Memberikan lebih tenaga .
✅ Mengatasi masalah cepat letih / lesu .
✅ Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah .
✅ Menyihatkan kuku & rambut .
✅ Menghaluskan tumit pecah / merekah .
✅ Mencegah Osteoporosis (tulang rapuh) .
✅ Membantu dalam pertumbuhan sel sel baru .
✅ Meningkatkan kesuburan & menguatkan otot rahim
✅ Milk booster bagi Ibu Menyusu - bantu pekatkan dan banyakkan susu badan .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@ainasupplementsdiary
Whatsapp : 018 3150300
Your Trusted Shaklee Independent Distributor

#shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #NHPINK #shakleejb #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #MiraFilzah #pingganviral #codkl #mayabyNH #abanglongfadil2 #theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #samsunggalaxynote8 #iphone8plus
RAHSIA BERAT TERKAWAL
.
Ramai customer yang bertanya ada ke supplement untuk turun kan berat, nak kurus, nak shape body cantik, nak hapuskan lemak & perut buncit.
.
OMEGA GUARD
📍Memecahkan lemak lama dalam tubuh contoh bawah kulit, dalam hati, dalam salur darah.
📍Membantu memengawal selera makan
📍Menaikkan metabolisma dan membakar 40% lebih banyak lemak bila bersenam
.
Sesiapa yang ada masalah berat badan dan obesiti. Meh lah cuba OMEGA GUARD. Kita bakar semua lemak-lemak jahat yang berkumpul dalam badan selama ni. Baru lah sihat kulit pun cantik.
.
Sebarang pertanyaan & order direct terus whatsapp Mira👇👇👇
.⠀
Mira⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
.
Your Shaklee Independent Distributor ❤⠀
.
@supplementsshop.mira
.
#espshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #sayajualshaklee #collogenpowdershaklee #herbalblendshaklee #herblaxshaklee
Nak tidur dah? Jangan lupa VIVIX. Satu sudu sebelum tidur.🤗
.
Biar dia repair cells kita yang bermasalah dan bagi kulit kita lebih tegang dan cantik. Orang kata, taknak la nampak tua sebelum usia. Dan dah carry macam-macam penyakit ketika usia muda.
.
Nak penuaan kita esok sihat, boleh berlari lagi cucu cicit start la menjaga dan mencegah dari sekarang.😘
.
011-27411437
@syahirahshaklee.distributor
.
#syahirahshaklee #shakleesubangjaya #shakleeusj #shakleeselangor #shakleemainplace #shakleemalaysia #shakleeraub #shakleepahang #sayajualshaklee #supplement #vitaminC #vitaminE #protein #esp #airsoya #titiancinta #awaksukasayatak #mainplace #usj #subangjaya #malaysia #kedaionline #instagram #promoesp #vivix #allinonesupplement
SET ASAS KURUS
.
Ramai customer yang bertanya ada ke supplement untuk turun kan berat, nak kurus, nak shape body cantik, nak hapuskan lemak & perut buncit.
.
OMEGA GUARD dan HERBALEX adalah pilihan terbaik. Kedua-dua ni sangat bagus untuk siapa yang ingin kurus, bakar lemak dan perbaiki masalah penghadaman.
.
Apa yang istimewa SET ASAS KURUS ni?
.
OMEGA GUARD
📍Memecahkan lemak lama dalam tubuh contoh bawah kulit, dalam hati, dalam salur darah.
📍Membantu memengawal selera makan
📍Menaikkan metabolisma dan membakar 40% lebih banyak lemak bila bersenam
.
HERBALAX
📌Membantu masalah penghadaman dan pergerakan usus yang tidak sihat.
📌Membersihkankan usus, segala toksin, lemak dan lendir yang melekat pada usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar
📌Selepas usus bersih baru lah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum
.
Sesiapa yang ada masalah berat badan dan penghadaman yang tidak baik. Meh lah cuba SET ASAS KURUS. Kita nyah kan semua toksin dalam badan. Baru lah sihat kulit pun cantik.
.
Sebarang pertanyaan & order direct terus whatsapp Mira👇👇👇
.⠀
Mira⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
📲011-16518806⠀
.
Your Shaklee Independent Distributor ❤⠀
.
@supplementsshop.mira
.
#espshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #sayajualshaklee #collogenpowdershaklee #herbalblendshaklee #herblaxshaklee

Hashtags found on this page