Toggle navigation

#sayajualmurah13,413,777 POSTS

Post Content
User Image wan.collection Posted: Jan 18, 2018 12:02 AM (UTC)

0 0 Normal
Smart x bro?team order quality superb... @jersi.wan.sport
.
👕PUC👕
⚽⚽..Rm30..⚽⚽
Saiz : S, M, L, XL & 2XL
** min 7 helai **
🤑FREE 🤑FREE :
🎁 Nama
🎁 Nombor
🎁 Pos SM ( Borneo add rm3)
.
TAWARAN KAMI LAGI!! bagi memantapkan penampilan jersi team anda.HANYA ADD RM5 bagi SPONSOR atau LOGO PASUKAN anda
.
Berminat? Macam mana nak order?
Screen Shoot gambar jersi pilihan WHATSAPP ke 013-4739097
Click je link ni :
http://www.wasap.my//60134739096
CALL ke 016-4493438
.
#jersiwansport #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #onlineshop #onlineshopping #sale #cantik #original #kakibola #futsal #jb #shahalam #selangor #kualalumpur #sabah #instagood #instadaily #instagram #malaysia
User Image rahsiawanita.in5day Posted: Jan 18, 2018 12:02 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
.
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😢😢 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
.
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..🙈
Barulah sedar ke diri..
.
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
.
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari dulu😉😗
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
.
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand
User Image danial_hkm Posted: Jan 9, 2018 6:11 AM (UTC)

22
0 Normal
NEW!!!! NEW!!! NEW!!! ⬆️ GRED : COPY ORI(1:1)
NIKE VAPORMAX
Size 40 - 44
Harga Jual RM250
Postage free ke seluruh malaysia
FREE KEYCHAIN AND SPINNER
.
. 📲 011-11635201 @whatsapp link at bio for any enquiries,please do beep me anytime 😘😘 #murah #sneakerstrendy #sneakerstrendymurah
#sneakersmalaysiamurah #sneakersmalaysiaonline
#sayajualsneakersonline #trusted
#pospercuma #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #sneakershipster #sneakerslelaki #sayajual #sneakersmalaysia #sneakersbranded #sayajualmurah #nike #vapormax #kasutpadu #Malaysia
User Image kecantikkan_wanitaa Posted: Jan 18, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
.
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😢😢 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
.
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..🙈
Barulah sedar ke diri..
.
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
.
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari dulu😉😗
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
.
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand
User Image almari_fayyadh Posted: Jan 18, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
👝Longchamp 3D tot 👝#afbegmurahbegcantik
.
.
✏Gred: supper A -- pu material but really look like leather -- all parts with logo and follow original -- logo dust bag included -- 3 colors : nude / camel / Dark Blue 📌Price: RM105 SM/RM 110 SS
.
.
🔥FREE POSTAGE🔥
.
.
🌸🍃Cara order🍃🌸
📲 Whatsapp ▶️️+60175215185
📲 Whatsapp ▶️️+60175215185
📲 Whatsapp ▶️+60175215185
.
.
atau klik terus link whatsapp di bio instagram kami 😊

http://www.wasap.my/+60175215185/almari_fayyadh
.
#almari_fayyadh #sayajual #sayajualmurah #palazo #slingbag #blouse #blousemurahmalaysia #kurungmurahmalaysia #blousecantik
#begmurahcantikmalaysia #blousemurah #begmurah #begcantik #handbagmurah #handbagcantik #palazomurah #palazocantik #setlelakimurah #jellyshoesmurah #jammurah #sethantaranmurah #kurtimurah #kurticantik #peplummurah #peplumcantik #kurungmoden #kebayamoden #kebayamurah #jeansmurah
User Image kecantikkan_wanitaa Posted: Jan 18, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
.
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😢😢 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
.
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..🙈
Barulah sedar ke diri..
.
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
.
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari dulu😉😗
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
.
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand
User Image almari_fayyadh Posted: Jan 18, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
👝Longchamp 3D tot 👝#afbegmurahbegcantik
.
.
✏Gred: supper A -- pu material but really look like leather -- all parts with logo and follow original -- logo dust bag included -- 3 colors : nude / camel / Dark Blue 📌Price: RM105 SM/RM 110 SS
.
.
🔥FREE POSTAGE🔥
.
.
🌸🍃Cara order🍃🌸
📲 Whatsapp ▶️️+60175215185
📲 Whatsapp ▶️️+60175215185
📲 Whatsapp ▶️+60175215185
.
.
atau klik terus link whatsapp di bio instagram kami 😊

http://www.wasap.my/+60175215185/almari_fayyadh
.
#almari_fayyadh #sayajual #sayajualmurah #palazo #slingbag #blouse #blousemurahmalaysia #kurungmurahmalaysia #blousecantik
#begmurahcantikmalaysia #blousemurah #begmurah #begcantik #handbagmurah #handbagcantik #palazomurah #palazocantik #setlelakimurah #jellyshoesmurah #jammurah #sethantaranmurah #kurtimurah #kurticantik #peplummurah #peplumcantik #kurungmoden #kebayamoden #kebayamurah #jeansmurah
User Image kecantikkan_wanitaa Posted: Jan 18, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
.
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😢😢 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
.
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..🙈
Barulah sedar ke diri..
.
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
.
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari dulu😉😗
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
.
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand
User Image jambukubest Posted: Jan 18, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
*Swarovski*

Material : leather
Condition : NEW
Gender : girl
Kod : 00111
Free box biasa
==================
Spec Ringkas : ✔ 2 Month Warranty mesin
✔ Batery watch
✔ gred AA
✔ Analog function ================== Harga Pasaran : RM80

Berminat boleh whatsapp https://api.whatsapp.com/send?phone=60193520102 ... Kod Jam :
Kuantiti :
Warna :
Mesej :
Jika nak beli dengan box ori, sila isi di bahagian ' mesej '
*Sertakan sekali dengan gambar jam yang berminat
.
.
#jamtangan #jamtangancopyoriginal #jamtangangred #jamtanganmurah #kedaijamonline
#kedaijam
#sayajualjam #sayajualjamtangan #bazarpaknil
#sayajual
#sayajualmurah
#trustedseller
#jamcouple
#jamcoupleset #jamtangancouple #kedaijamonline
#kedaijam
#jamtanganonline #jamtanganmalaya #gshockmalaysia
#followers
#igreviewmalaysia #paidreviewmurah #sayajualmurah #jamtangantermurah #paidreview #Testimoni #Testimonial
User Image kecantikkan_wanitaa Posted: Jan 18, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
.
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😢😢 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
.
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..🙈
Barulah sedar ke diri..
.
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
.
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari dulu😉😗
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
.
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand
User Image kecantikkan_wanitaa Posted: Jan 18, 2018 12:01 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
.
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😢😢 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
.
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..🙈
Barulah sedar ke diri..
.
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
.
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari dulu😉😗
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
.
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand
User Image kecantikkan_wanitaa Posted: Jan 18, 2018 12:00 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
.
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😢😢 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
.
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..🙈
Barulah sedar ke diri..
.
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
.
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari dulu😉😗
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
.
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand
User Image hijrahorkedbyhijab Posted: Jan 18, 2018 12:00 AM (UTC)

0 0 Normal
💫 PALAZZO AMEENA RESTOCK💫
.
🔥TAK SENDAT, TETAP MEMIKAT🔥.
.
✔️ Material : Premium Como Crepe
✔️ Tak jarang dan tak nipis
✔️ Tak panas dan dijamin selesa
✔️ Bahagian pinggang separuh getah.
✔️Ada poket comel
✔️Bootcut Cutting yang longgar dan terdapat dalam dua saiz.
.
👉Free Size
Labuh - 40 inch
Ukur lilit Pinggang - 25 inch can up to 33
Cawat - 13 inch
Punggung - 36 inch can up to 40.
.
👉Plus Size
Labuh - 41 inch
Ukur likit pinggang - 33 inch can up to 36 inch
Cawat - 15 inch
Punggung - 40 inch can up to 46.
.
Normal Price : RM59 exc post.
.
🎉PROMOTION RM45 EXC POST🎉
SM ADDED RM8/SS RM11.
.
🔥BELI 3 PCS RM120 FREE POSTAGE🔥.
.
.
Order via whatsapp only at 📲0182788580
.
.
.
.
.
#milalalovers #milalartw #teamilala #palazzoameenamrtw #palazzomurah #palazzocrepemurah #palazzocantik #palazzobootcut #palazzobootcutmurah
#pinggantakretaknasitakdingin #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil
User Image kellybeautyshop Posted: Jan 18, 2018 12:00 AM (UTC)

1
0 Normal
CINDELLA 1200MG
AVAILABLE NOW

Nak tahu berapa diskaun !! JUST click bawah ni terus ke whatsapp kelly
http://www.wasap.my/60123448589 NAK SHOPPING DI SHOPPE PUN BOLEH https://shopee.com.my/kellybeautyshop83
AGENT DROPSHIP SANGAT DIALUKAN

#miraclewhite
#glutax500gs
#glutaxdna
#glutax2000gs
#beautyinjection
#cindella
#miracleskinserumgold
#miracleskinserumbotox
#veniscynexgenprowhite
#lcarnitine
#sayajualmurah
#pillvitamincrosehipuk
#pillvitamincrosehip
#nc2450000
#cindelle3000
#glutax70000gm
#sabunkolagenalovera
#aloeveracollagensoap
#aquaskinveniscy
User Image kecantikkan_wanitaa Posted: Jan 18, 2018 12:00 AM (UTC)

0 0 Normal
Bila masuk alam rumahtangga..
Semuanya berubah weihh..
Jadi kuat makan..
Jadi malas, tak jaga pun dalaman n luaran ni
.
Bila satu hari, ada remaja umur 20an tegur..
Dia panggil kita makcik😢😢 sedangkan kita pun 20an jugak waktu tuh...huhu
.
Waktu tu baru macam kena tamparan kat muka..🙈
Barulah sedar ke diri..
.
Yang selama ini rasa remeh temeh je perkara tu..kita wanita kena jugak jaga dalaman n luaran..
Kalo tak sebelum smp usia dah dapat title MAKCIK...huwaa😭😭
.
Bila konsisten dengan ape yg kita amalkan..
Hasilnya seperti sekarang..
Lebih muda lebih cantik lah dari dulu😉😗
Dah yg penting kita lebih YAKIN bila beradapan dgn masyarakat.
.
Jom...dr sekarang kita sama2 jaga kita kongsi rahsia wanita Sama2. Sharing is caring 😍
.
WA 017 4545702
WA 017 4545702
.
#beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand

Hashtags found on this page