Toggle navigation

#sarawak2,349,300 POSTS

Post Content
User Image eye.bees.ent Posted: Feb 24, 2018 1:48 PM (UTC)
0 0 Normal
Trust & Love

Celebration mood is STILL onz .... Bring to you a Khalish Goats Milk. An alternative to another formula [cow] milk as the best choice for your health.

Khalish Goats Milk rich with
ENZYME: is a type of active protein that is fundamental for numerous functions in our bodies every day! From speeding up reactions to breaking down the foods we eat, every single cell in our body depends on enzymes.

Khalish Goats Milk comes in two flavours: Natural & Cocoa dates for you to choose. Marvellous choice for yourself and whole family even unforgettable gift to the loved one.

Thus, don't wait, grab your Khalish Goats Milk now with Special CNY offer for the whole month of February [and stand a chance to win prizes]. Text me like thunder now for detail.... DM / WA: 0198887801 / just 'Click Link' at my IG profile @eye.bees.ent
.
>> 0198887801 <<
>> 0198887801 <<
.
.

#EyeBeesEnt #Khalish #Kuching #Sarawak #susukambing #susu #Man #Women #Lelaki #kanakkanak #kids #child #children
.
User Image aliza_maryk Posted: Feb 24, 2018 1:39 PM (UTC)

3
0 Normal
.
Jangan x tahu pulak ye Mary Kay da set lelaki 😍 Bukan perempuan je boleh cantik ... Abam pun bolehhhh handsome 😘 .
.
MK Men Skincare.
Berikan si dia belaian yang terkini untuk tampilan yang segak dan sofisticated. Lelaki juga boleh tampil bergaya dengan kulit bersih dan sihat. .
MKMEN Daily Facial Wash sangat berkesan untuk hilangkan kotoran dan minyak and sangat lembut pada kulit. Pori-pori akan rasa bersih sepenuhnya so kulit tidak lagi rasa ketat tidak selesa. .
Dengan adanya buih yang cukup, facial wash ni dapat mengurangkan minyak yang berlebihan dan menyediakan kulit untuk langkah bercukur. Kulit akan rasa segar, lembut dan cergas. Kulit yang sihat bermula dengan kulit yang dibersihkan sepenuhnya. .
So basically skincare MKMEN ni ada:
.
⚽Daily Facial Wash / Face Bar.
.
⚽Facial Toner. .
⚽Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF 30. .
⚽Advanced eye cream and Body. .
.
Facial Wash - membersihkan kototran, membuang minyak berlebihan, menyediakan kulit untuk bercukur, pori rasa bersih sepenuhnya dan kulit rasa cergas serta tampil seimbang. . .
Toner - memperbaiki tekstur kulit dan menjadikan kulit rasa lega, hidrat dan seimbang. .
Hydrator Sunscreen SPF 30 - perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10 jam. .
.
Kompleks MKMEN mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan. . .
Eye Cream - menghidrat dengan cepat dan menegangkan kulit di sekitar mata serta mengurangkan lingkaran hitam. . .
Body Spray - memberikan haruman segar dan mencergaskan. .
.
So, abam abam yang ingin mendapatkan penjagaan kulit yang sempurna boleh lah bermula dengan MKMEN Skincare 👍👍👍👍.
.
.
☎ 01119199775 Aliza
Mary Kay Beauty Consultant
________________________________
#marykaybetong #marykaybau #marykaykuching #marykaykuchingsamarahan #marykaykuchingsarawak #marykaysarikei #marykaysabahsarawak #marykaysarawak #marykaymiri #marykaysibu #marykaybintulu #marykaybetong #marykaymukah #marykayserian #marykaybintangor #kuching #miri #sibu #bintulu #serian #sarawak #kuchingsarawak #sarawakian
#sarawakians #unimas #uitmsarawak #politeknikmukah #politeknikkuching #kanowit #sibujaya
User Image favourbyhappy Posted: Feb 24, 2018 1:47 PM (UTC)
3
0 Normal
Coconut Apricot entremet.
.
When coconut meets apricot... Unusual combination but surprisingly good.
.
We're open till 11.30pm today as its Saturday! Come say hi!
.
.
.
#kuchingcafe #kuching #sarawak #favourbyhappy #desserts #cakes #dessert #cake #placetochill #placestochill #coffee #tea #whenHAPPYbakes
User Image powerbankmurah_my Posted: Feb 24, 2018 1:47 PM (UTC)

1
0 Normal
DROPSHIP DIPERLUKAN

INGIN MENJADI KELUARGA DROPSHIP @powerbankmurah_my ?

JUAL POWERBANK PINENG ORIGINAL
🔥UNTUNG 1 BARANG RM10
🔥SEBULAN ANDA MAMPU DAPAT RM2000
🔥TIDAK PERLU SIMPAN STOK
🔥TIDAK PERLU URUS POSTAGE
🔥KHAS UNTUK STUDENT DAN SURI RUMAH

NAK DAPAT INCOME TAMBAHAN?
WHATSAPP 0135904880 SEKARANG

#powerbank #powerbankpineng #pinengmurah #powerbankmalaysia #iphone #samsungmalaysia #kedah #perlis #kelantan #pahang #terengganu #perak #selangor #n9 #jdt #melaka #penang #sabah #sarawak #malaysia #igers #dropship #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipmalaysia
User Image 6teen0four Posted: Feb 24, 2018 1:46 PM (UTC)
2
0 Normal
Alhamdulillah pelanggan yang sangat sempoi dan takbanyak kerenah sambar tshirt kami @6teen0four . |
Kami jamin quality kain tshirt kami mmng 100% cotton . @6teen0four pun ada ramaii customer yang repeat beli tshirt kami tau ! kepada yang regular tu terima kasih kerana sentiasa follow up @6teen0four dan support kami ya 🙏🏻🔥
|
#bazarkaratjb #pasarkaratjb #seggetjb #kamijualmurah #tshirtnegeri #johoreans #johor #brunei #singapore #kedah #kelantan #sabah #sarawak #supportlocal #local #freestyle #hipster #lovetrustrespect
User Image liyin_yeo Posted: Feb 24, 2018 1:45 PM (UTC)
6
1 Normal
I can never say this enough, even if you are bored of me saying it over and over again, that Miri has the best sunsets, ever! So worth it to live in a sub-suburban, far-faraway from the concrete jungle. I, seriously, don’t miss Kal-El or PeeJay. #alonebythelake #relapse #lake #sunset #miri #sarawak #mothernature #shotoniphonex
User Image putihgiler_shoppe Posted: Feb 24, 2018 1:44 PM (UTC)

1
0 Normal
Wajib ambik kalau skin kerap terdedah matahari

Keje tengah panas.. Keje kat site
Selalu sangat ada kawad2 kaki tu..
Selalu pI holiday.. Muka tangan cepat hitammm..
Mai ambik #glucentapremium from uk 1botol 60 biji
Miza bagi free #whiteningbooster uk 1botol 30 biji lagii
tak nak ka??? Jimat RM80 kutttt 1botol whitening booster tu.. Lekaih stock panas cpt habis stockk
Whatsapp klik link dibwh ni terus lg cpt 👇
http://www.wasap.my/60174841403
.
💯 Original product Guaranteed
❌ No cod and self pick up
👷 Dripper list (Certain area only)
.
.
#cindelle3000 #cindellebooster #tyreseblancII #evgenisdumovit #evgenisregenation #placentastemcell #lcarnitene5g #liponsaure5g #mesolipodic360 #lipolab #premiumglucenta #esenseuwhite #glutax180000gr #nc2450000 #veniscynexgen #aquaskinveniscy #botoxserum #saudiarabia #algeria #france #nigeria #sweden #singapore #sarawak #sabah #hollywood #dubai #unitedstates
User Image eye.bees.ent Posted: Feb 24, 2018 1:43 PM (UTC)
3
0 Normal
Trust & Love

Celebration mood is STILL onz .... Bring to you a Khalish Goats Milk. An alternative to another formula [cow] milk as the best choice for your health.

Khalish Goats Milk is less allergic in nature. Thus, it is suitable for those who are lactose-allergic (cow milk peotein). Rich with natural benefits, KHALISH GOATS MILK contained NON-GMO ingredients. *NON-GMO (non-genetically modified organisms). KHALISH GOATS MILK is 100% organic purely from goats’ milk, NO synthetic or additive added, and NO dairy, corn or soy creamer added to conserve its purity. Thus, no doubt KHALISH GOATS MILK is SAFE and SUITABLE for all range of age.

Khalish Goats Milk comes in two flavours: Natural & Cocoa dates for you to choose. Marvellous choice for yourself and whole family even unforgettable gift to the loved one.

Thus, don't wait, grab your Khalish Goats Milk now with Special CNY offer for the whole month of February [and stand a chance to win prizes]. Text me like thunder now for detail.... DM / WA: 0198887801 / just 'Click Link' at my IG profile @eye.bees.ent
.
>> 0198887801 <<
>> 0198887801 <<
.
.

#EyeBeesEnt #Khalish #Kuching #Sarawak #susukambing #susu #Man #Women #Lelaki #kanakkanak #kids #child #children
.
User Image 6teen0four Posted: Feb 24, 2018 1:41 PM (UTC)
4
0 Clarendon
Alhamdulillah terima kasih pda cstmr kita harini dari Sarawak 😍
|
Cuti ujung minggu ni korang pergi mana je ? kalau bosan2 tu bole la singgah BazarKaratJohorBahru . macam2 ada, tshirt trendy , casing murah , kasut murr murr dan cantik2 , perfume murahh rm10 ! tudung shawl trend dan macam2 lagi lah . Rugi datang Johor tak singgaj BazarKarat tau .. duit Br1m dah dapat kan ? haa ap lagiii 🤣🤣 maiicepat !
|
#bazarkaratjb #pasarkaratjb #seggetjb #kamijualmurah #tshirtnegeri #johoreans #johor #brunei #singapore #kedah #kelantan #sabah #sarawak #supportlocal #local #freestyle #hipster #lovetrustrespect
Melayani ecer dan grosir
Kemeja 150 rb
Katun primis halus
Size S,M,L,XL
Batik halus, lembut dan cocok buat acara resepsi
Menjual aneka fashion (batik, embos, hijab, blus, sarimbit, gamis, kebaya, hem, kemeja, rok lilit) banyak pilihan dan terupdate harga grosir
✔ Terima join reseller /dropship
✔ Menerima jasa jahit & seragam berbagai model
✔ Harap konfirmasi bila barang diterima
✔ Silahkan yg mau order bisa chat :
📱WA : 082329251116
💬 BBM : DB139C1D
📩 LINE : grosir_batik_pkl
Keep max 4 hari ya gays
Keep ⏩ Transfer ⏩ Kirim
#gamis #jaket #kemeja #hem #couple #tunic #blus #fashion #bajukantor #kemeja #bajulebaran #jualkemeja #batik #batikmurah #kainbrokat #jasajahit #pesanjahit #batikpekalongan #batikindonesia #kutubaru #kutubarumodern #grosir #kainbatik #kainbatikmurah #grosir #grosirbatik #grosirkainbatik #seragam #seragamsekolah #seragamkantor #seragamnikah #sarawak
Melayani ecer dan grosir
Kemeja 150 rb
Katun primis halus
Size S,M,L,XL
Batik halus, lembut dan cocok buat acara resepsi
Menjual aneka fashion (batik, embos, hijab, blus, sarimbit, gamis, kebaya, hem, kemeja, rok lilit) banyak pilihan dan terupdate harga grosir
✔ Terima join reseller /dropship
✔ Menerima jasa jahit & seragam berbagai model
✔ Harap konfirmasi bila barang diterima
✔ Silahkan yg mau order bisa chat :
📱WA : 082329251116
💬 BBM : DB139C1D
📩 LINE : grosir_batik_pkl
Keep max 4 hari ya gays
Keep ⏩ Transfer ⏩ Kirim
#gamis #jaket #kemeja #hem #couple #tunic #blus #fashion #bajukantor #kemeja #bajulebaran #jualkemeja #batik #batikmurah #kainbrokat #jasajahit #pesanjahit #batikpekalongan #batikindonesia #kutubaru #kutubarumodern #grosir #kainbatik #kainbatikmurah #grosir #grosirbatik #grosirkainbatik #seragam #seragamsekolah #seragamkantor #seragamnikah #sarawak
User Image mykoreancute Posted: Feb 24, 2018 1:41 PM (UTC)

5
0 Normal
User Image anashoppe_beg_murah Posted: Feb 24, 2018 1:41 PM (UTC)

4
0 Normal
Melayani ecer dan grosir
Hem 150 rb
Katun primis halus
Size S,M,L,XL
Batik halus, lembut dan cocok buat acara resepsi
Menjual aneka fashion (batik, embos, hijab, blus, sarimbit, gamis, kebaya, hem, kemeja, rok lilit) banyak pilihan dan terupdate harga grosir
✔ Terima join reseller /dropship
✔ Menerima jasa jahit & seragam berbagai model
✔ Harap konfirmasi bila barang diterima
✔ Silahkan yg mau order bisa chat :
📱WA : 082329251116
💬 BBM : DB139C1D
📩 LINE : grosir_batik_pkl
Keep max 4 hari ya gays
Keep ⏩ Transfer ⏩ Kirim
#gamis #jaket #kemeja #hem #couple #tunic #blus #fashion #bajukantor #kemeja #bajulebaran #jualkemeja #batik #batikmurah #kainbrokat #jasajahit #pesanjahit #batikpekalongan #batikindonesia #kutubaru #kutubarumodern #grosir #kainbatik #kainbatikmurah #grosir #grosirbatik #grosirkainbatik #seragam #seragamsekolah #seragamkantor #seragamnikah #sarawak
Malam uloss 🤗🌹 Tengok adik manis ni pun dah cuba mekcun serum 😍 Takkan nak tengok je 😢 Jom dapatkannya daripada trust reseller mekcun @beautyhightlightskin_098 berminat boleh pm or whatsapp 😊
.
.
#mekcunserum #mekcunbeauty #mekcuntestimoni #mekcunperak #jomcantiksama2 #kkmapproved #belumcubabelumtahu #positifvibes #serumwajah #serumkorea #teamaleeyahbeauty #uitm #upm #sabah #sarawak #kedah #kelantan #dijaminselamat #goodnight
User Image itscleoss Posted: Feb 24, 2018 1:39 PM (UTC)

itsfitz_
fitzpofficial
wayne_fjet
2
0 Normal
Throwback SJG Dinner 2017 : Pengalaman kaki masih bersimen, bertongkat, tapi "enjoy" habis lah masa tu. 😂😍😘😉
#throwback #sjgdinner #year2017 #family #asia #asian #malaysia #sarawak #serian #love

Hashtags found on this page