Toggle navigation

#samtilla43,515 POSTS

Post Content
User Image milkupcandy.brunei Posted: Nov 19, 2017 3:33 AM (UTC)
1
0 Normal
BANTU TURUNKAN JAUNDICE BABY DENGAN SUSU IBU.

Anda bimbang anak yang bakal lahir kena jaundice? Anda tahu bagaimana menyingkirkan jaundice bayi?

Anda perlu tahu jaundice bukan penyakit misteri tetapi ia fenomena normal apabila darah bayi menjadi rosak serta pecah dan di cernakan oleh organ hati. Pencernaan dan penguraian komponan dalan darah ini menghasilkan bilirubin.

Jadi cara menyingkirkan bilirubin ini dengan memberi susu ibu. Ia akan di singkirkan melalui najis si kecil.

Dengan mengamalkan #milkupcandy sejak 16 minggu kehamilan, ia membantu merangsang kalejar susu bagi menghasilkan susu ibu usai saja baby dilahirkan.

Jom amalkan dari sekarang supaya manfaatnya bukan sahaja di rasakan masa akan datang, malah ketika hamil pun kekal cergas bertenaga.

#milkupcandybrunei
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
User Image milkupcandy.hq Posted: Nov 18, 2017 2:18 PM (UTC)
4
0 Normal
CALLING FOR AGEN TEMPAT MEROKET PALING MELETOPSS!

JOHOR, PENANG DAN SARAWAK.

Haih, kacing kacing akaun kalau tinggal kat kawasan meletopss ni, lagi pulak kalau awak jadi agen #milkupcandy. Fuh. Asyik kena serang! Untung la!

Johor, Penang, Sarawak.Permintaan over dari biasa. Luar biasa!

Terus hubungi melalui applikasi whatsapp www.wasap.my/60172183049. Jom join meroket dengan kami!

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
User Image zadascarf.retail Posted: Nov 18, 2017 1:39 PM (UTC)
8
1 Normal
Bawal CREPE #bidang55 .

KAIN and colour seriously cantik.

Murah -murah aje .

1 helai: cuma RM14 exc pos

5helai: RM69 sm/ss

10 helai: RM99 sm/ss *pembelian 5pcs ke atas inc postage 1Malaysia

Berminat?

Whatsapp +6010-434 9897📱 .

Click #ynabawal for more tudung bawal . .

#bawalcrepe #akimstacy #samsyatilla #samtilla #bawalsatinplainmurah #bawalcrepemurah #bawalcrepeborong #bawalcrepebidang55murah #bawalcrepebidang55 #bawalbidang55 #bruneidarussalam #brunei #igshopbrunei #usim #uia #tudungatitaharis #tudunglabuh #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudunglabuhlovers #ajl #ajl31 #bawalmonochrome #bawalmonochromeborong
User Image norsyidam4206 Posted: Nov 18, 2017 1:38 PM (UTC)
4
2 Normal
ASYIK KENA AMBIL DARAH SEBAB HEMOGLOBIN RENDAH?

Penat dah sarat-sarat ni asyik ulang alik pergi klinik. Da la kena tunggu lama. Kena cucuk pulak tu. Sabar je la. Sampai nurse pandang. Sikit-sikit muka kita. Alahai!

Dah ikhtiar sesuatu?

Ramai menyatakan Buah Delima sangat membantu meningkatkan hemoglobin ketika hamil. Namun, bukan hanya dengan Buah Delima sahaja kita patut ikhtiar. Makanan yang di sarankan doktor dan nurse jugak kita perlu ambil sebagai langkah menambah baik lagi peningkatan hb.

Kami rumus kebaikan Buah Delima di dalam setiap tablet #milkupcandy supaya kelebihannya di nikmati bukan sahaja buat ibu hamil, malah baik juga buat ibu menyusu. Rasa yang lazat tentunya seronok di kunyah.
www.wasap.my/0189694760

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
User Image shiny_house_collection Posted: Nov 18, 2017 12:42 PM (UTC)
4
0 Normal
KAWAN DEKAT OFFICE KIRIM SEBAB SUKA DENGAN MIRACLE GEL
.
.
.
Bila dah sapu kat badan sebelum kerja memang kat ofis boleh bau dah. Pulak tu MG nie wangi sangat kan 💕

Sesiapa berminat untuk dapatkan harga promosi boleh whatsapp 011-13082869
#miraclegel #lofatah #supermom #samtilla #setmiracle #sapusapukempis #sapusapuruncing #sapusapudptbaby #sapusapulangsing #sapusapujer #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #wanitaterakhir
User Image shiny_house_collection Posted: Nov 18, 2017 12:34 PM (UTC)
4
0 Normal
User Image milkupcandy.hq Posted: Nov 18, 2017 12:03 PM (UTC)
5
1 Normal
BANTU TURUNKAN JAUNDICE BABY DENGAN SUSU IBU.

Anda bimbang anak yang bakal lahir kena jaundice? Anda tahu bagaimana menyingkirkan jaundice bayi?

Anda perlu tahu jaundice bukan penyakit misteri tetapi ia fenomena normal apabila darah bayi menjadi rosak serta pecah dan di cernakan oleh organ hati. Pencernaan dan penguraian komponan dalan darah ini menghasilkan bilirubin.

Jadi cara menyingkirkan bilirubin ini dengan memberi susu ibu. Ia akan di singkirkan melalui najis si kecil.

Dengan mengamalkan #milkupcandy sejak 16 minggu kehamilan, ia membantu merangsang kalejar susu bagi menghasilkan susu ibu usai saja baby dilahirkan.

Jom amalkan dari sekarang supaya manfaatnya bukan sahaja di rasakan masa akan datang, malah ketika hamil pun kekal cergas bertenaga.

Hubungi agen berdekatan dengan anda yang tertera di bawah dan layari web kami www.naturesworldresources.com untuk dapat berbagai info keibubapaan.

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#tateh
User Image milkupcandy.hq Posted: Nov 18, 2017 9:01 AM (UTC)
6
1 Normal
SUSU PEKAT! "Alhamdulillah kak. #milkupcandy amat membantu. Saya dah amalkan tak sampai seminggu, susu pekat. Sebelum ni pam dapatlah 15oz sehari. Kini 20-25oz 😍😍😍." Wah, tahniah buat pengguna kita ni! Rezeki anak la kata kan. Seronok dapat bantu.

Kita ni kadang sibuk sangat tak sempat nak fikir milkbooster kalau dah sibuk berkerja. Jadi penyelesaian mudah ambil milkbooster yang tinggal ngap je.

Semestinya la #milkupcandy. Senang nak bawa. Kunyah tak kira bila. Tak payah serabut kepala.
Bahan dia kecoh sekampung orang cerita. Sebab makanan sunnah di himpun dalam satu tablet untuk bantu ibu dapatkan manfaat pada diri, anak dan waktu. Sebotol RM59 banyak bantu kita berjimat.

Info lanjut boleh hubungi www.wasap.my/60172183049 atau dapatkan agen berhampiran. Layari web www.naturesworldresources.com untuk dapatkan lebih banyak info penyusuan.

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
User Image murahshop.on9 Posted: Nov 18, 2017 8:10 AM (UTC)
16
0 Normal
🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 formula baru start 1june 2017 *sama seperti dtrim gold dlu
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila .
HARGA NOW PROMO
1️⃣Rm55
2️⃣Rm100
🔟Rm358
FREE POS SEM/ ss add RM5
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
🦋 Perut tidak lagi buncit
🦋 Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
🦋 Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
✅ Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
✅ Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
✅ HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
◆ CARA PENGAMBILAN◆
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #original #proven_eila
User Image norsyidam4206 Posted: Nov 18, 2017 5:39 AM (UTC)
5
0 Normal
ASYIK KENA AMBIL DARAH SEBAB HEMOGLOBIN RENDAH?

Penat dah sarat-sarat ni asyik ulang alik pergi klinik. Da la kena tunggu lama. Kena cucuk pulak tu. Sabar je la. Sampai nurse pandang. Sikit-sikit muka kita. Alahai!

Dah ikhtiar sesuatu?

Ramai menyatakan Buah Delima sangat membantu meningkatkan hemoglobin ketika hamil. Namun, bukan hanya dengan Buah Delima sahaja kita patut ikhtiar. Makanan yang di sarankan doktor dan nurse jugak kita perlu ambil sebagai langkah menambah baik lagi peningkatan hb.

Kami rumus kebaikan Buah Delima di dalam setiap tablet #milkupcandy supaya kelebihannya di nikmati bukan sahaja buat ibu hamil, malah baik juga buat ibu menyusu. Rasa yang lazat tentunya seronok di kunyah.
www.wasap.my/0189694760

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
User Image milkupcandy.brunei Posted: Nov 18, 2017 4:56 AM (UTC)
8
0 Normal
RAHIM YANG SIHAT SELEPAS BERSALIN.

Bila dah bersalin, rahim kecut lebih cepat lah yang terbaik! Sana sini orang dok cerita bagus itu bagus ini.

Tapi tahu tak? Dengan khasiat Daun Pegaga, ia membantu perbaiki peranakan kita lepas bersalin. Sedap tau buat ulam. Gulp!

So Daun Pegaga ni pun salah satu bahan yang terkandung dalam #milkupcandy. Selain Daun Pegaga, ada juga Kurma Ajwa, Gam arab, Susu Kambing, Halba. Eh, seronok la dengan kebaikan bahan-bahannya. Susu pun bertambah.

Cecepat direct whatsapp Lela, tekan link ne www.wasap.my/6738219298. Harga sangat berbaloi, sebotol $25 saja. Self collect di Pekan Tutong dan Londa Cube, Plaza Seria. Meetpoint di Giant Rimba dan poslaju pun boleh.

#milkupcandybrunei
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
User Image milkupcandy.hq Posted: Nov 18, 2017 4:20 AM (UTC)
7
1 Normal
Erm. Macam mana nak guna happy boo ni? Haa... Ini cara dia ya.

Hanya satu semburan setiap kali penggunaan. Sembur terus kawasan yang ingin di rawat atau sembur pada tanga terlebih dahulu kemudian sapukan pada kawasan yang di ingini.

Waktu bila boleh guna? Tak kira waktu bila. Ia boleh di guna bila-bila masa dan di mana-mana pun.

1. Untuk SELSEMA/BATUK/ASMA :
Sembur di kawasan T-zone muka atay di bahagian hidung.

2. Untuk DEMAM :
Sembur di atas kawasan perut dan di kepala.

3. Untuk GATAL-GATAL/GIGITAN SERANGGA/PANAU/ KURAP :
Sembur pada tempat yang dijangkiti.

Untuk dapatkan #happyboo, whatsapp www.wasap.my/60172183049. Atau boleh layari laman web www.naturesworldresources.com untuk dapatkan agen berhampiran anda.

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
User Image murahshop.on9 Posted: Nov 18, 2017 3:01 AM (UTC)
12
1 Normal
🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 formula baru start 1june 2017 *sama seperti dtrim gold dlu
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila .
HARGA NOW PROMO
1️⃣Rm55
2️⃣Rm100
🔟Rm358
FREE POS SEM/ ss add RM5
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
🦋 Perut tidak lagi buncit
🦋 Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
🦋 Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
✅ Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
✅ Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
✅ HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
◆ CARA PENGAMBILAN◆
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #original #proven_eila
User Image milkupcandy.hq Posted: Nov 18, 2017 1:05 AM (UTC)
7
0 Normal
ASYIK KENA AMBIL DARAH SEBAB HEMOGLOBIN RENDAH?

Penat dah sarat-sarat ni asyik ulang alik pergi klinik. Da la kena tunggu lama. Kena cucuk pulak tu. Sabar je la. Sampai nurse pandang. Sikit-sikit muka kita. Alahai!

Dah ikhtiar sesuatu?

Ramai menyatakan Buah Delima sangat membantu meningkatkan hemoglobin ketika hamil. Namun, bukan hanya dengan Buah Delima sahaja kita patut ikhtiar. Makanan yang di sarankan doktor dan nurse jugak kita perlu ambil sebagai langkah menambah baik lagi peningkatan hb.

Kami rumus kebaikan Buah Delima di dalam setiap tablet #milkupcandy supaya kelebihannya di nikmati bukan sahaja buat ibu hamil, malah baik juga buat ibu menyusu. Rasa yang lazat tentunya seronok di kunyah.

Orang bangi pun boleh walk in kat @butiktatehbangi untuk dapatkan Milkup Candy ni.

Hubungi agen terdekat di kawasan sekitar anda di bawah. Layari www.naturesworldresources.com untuk info sharing tentang pemakanan serta kesihatan ibu hamil.

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#tateh
User Image milkupcandy.hq Posted: Nov 17, 2017 12:43 PM (UTC)
6
1 Normal
JIMAT MASA SUPERMOM BEKERJAYA!

Wanita bekerjaya jarang ada masa untuk diri sendiri. Bila di rumah sibuk uruskan anak dan suami. Tak sempat pula nak luangkan masa rehat yang lama.
So kami cipta benda best supaya balik rumah dah tak payah fikir nak masak milkbooster apa tiap2 hari. #milkupcandy di rumus dengan bahan seperti : * Habatussauda'
* Kurma Ajwa
* Gam Arab
* Susu Kambing
* Biji Halba
* Buah Delima
* Omega 3
*Daun Pegaga
*Buah Rasberi

Tinggal masuk mulut dan kunyah sambil layan kerenah anak bermain depan televisyen. Mudah kan?

Apa tunggu lagi? Dapatkan segera. Jika anda inginkan lebih cepat, hubungi agen di senarai di bawah. Boleh juga walk in butik tateh seluruh malaysia. Layari web kami www.naturesworldresources.com untuk info penyusuan dan parenting.

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#tateh
User Image norsyidam4206 Posted: Nov 17, 2017 12:23 PM (UTC)
8
1 Normal
OMG! STOK SUSU MAKIN SUSUT!

Ini tanda-tanda susu kurang ni. Macam mana nak kejar demand anak? Aduh duh duh! Stress mak.

Nanti dulu, jangan stress dulu.

Mesti nak susu cukup kan?
Mesti nak tengok anak happy kan?
Mesti rasa puas dapat banyakkan stok kan?

Awak cuma perlu bertenang dan bersiap sedia untuk berkerja keras bersama #milkupcandy.

Cepat-cepat dm atau whatsapp www.wasap my/60189694760. Dengan harga sebotol rm59, ia bukan sahaja milkbooster. Energybooster pun dapat tau. Berbaloi sangat semua dalam satu. Jom grab lelaju!

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
User Image murahshop.on9 Posted: Nov 17, 2017 11:56 AM (UTC)
19
2 Normal
❌Harga Asal set Kuross ni Rm194
SEXYLADY + PROVENCAPS
.
✅ SKRG JIMAT HANYA RM130 free pos sem/ ss add rm5
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
🦋 Perut tidak lagi buncit
🦋 Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
🦋 Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
✅ Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
✅ Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
✅ HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
🌸SEXY SLIMMING EXPERT .
kandungan:
Gluta, Apple stemcell, Interslim, Vitamin (A,C,E), Ginger, Papermint, Garcinia Cambodia(extract asam jawa), Kayu manis, Bunga cengkih, Aloevera, Papain enzyme.. FUNGSI👇
✔Membantu memutihkan kulit
✔Memudarkan parut
✔Membakar lemak secara pantas
✔Mengurangkan inci lengan,peha,perut
✔Meruncingkan wajah
✔Membuang daki serta merta
✔Membentuk tubuh yg ramping
✔Anti selulit
✔Menegangkan kulit
✔Menurunkan berat badan
.
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #proven_eila
User Image milkupcandy.hq Posted: Nov 17, 2017 10:41 AM (UTC)
7
2 Normal
Hai.

Hari ni atin nak kongsikan macam mana nak hindarkan dari penyakit alergi.
1. Kena tahu apa punca penyebab alergi.
Contoh kita alergi pada makanan, tapi kita tak tahu makanan apa yang kita tak boleh makan. Bila kita dah tahu, kita dah boleh jaga.

2. Bila kita dah tahu alergi makanan, seelok-eloknya hindarkan makanan-makanan yang alergi pada kita. Contohnya alergi pada seafood. Kita boleh kurangkan makan seafood atau tak perlu ambil makanan tersebut.

3. Selalunya ada gatal-gatal dan merah mata. Jangan gosok mata. Sebab apa? Bila kita gosok mata, banyak bakteri akan datang berbanding sebelum gosok mata.

4. Bagi kanak-kanak yang keluarganya ada alergi atau ibu bapanya ada alergi seelok2nya dapatkan nasihat doktor untuk pastikan dapar ubat-ubatan yang sesuai supaya tak tersilap makan ubat dan tak tersalah minum susu.

5. Kepada yang alergi habuk ataupun bulu, elakkan dari habuk atau bulu dan pastikan sekeliling sentiasa bersih dan terjaga. Sebab bila habuk banyak boleh datangkan masalah alergi itu sendiri. Jika bela kucing, pastikan bulu kucing sentiasa bersih dan tiada bakteria.

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
User Image milkupcandy.hq Posted: Nov 17, 2017 8:32 AM (UTC)
12
5 Normal
KULIT BABY MERAH DAN CANTIK! "Baby lahir merah dan kulit dia cantik.

3 bulan sebelum bersalin makan #milkupcandy. Alhamdulillah susu ada.

Mak saya pun tanya saya makan apa sebab kulit baby lain sikit". Feedback pengguna yang telah amalkan secara konsisten. Nak tahu?

Kandungan #milkupcandy bukan sekadar beri kelebihan pada baby, malah pada ibu. Selain susu yang banyak, ia bantu pengecutan rahim dengan cepat. Kami selitkan Daun Pegaga buat ibu sedang berpantang.

Jadi, ia bukan sekadar boleh di ambil ketika hamil dan menyusukan anak. Boleh consume berterusan semasa berpantang. Mudah!

Untuk dapatkan sebotol #milkupcandy yang berharga rm59, anda boleh hubungi agen sah berhampiran di bawah. Lawati laman web kami www.naturesworldresources.com untuk info berguna buat ibu.

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu