Toggle navigation

#samtilla44,572 POSTS

Post Content
User Image furaiha.beauty.cosmetic Posted: Jan 16, 2018 12:53 PM (UTC)

10
1 Normal
Tengok cerita Korea rasa jeles dengan kulit pelakon Korea glowing dan natural je? Lepastu selalu stress pakai foundation tapi mudah cari dan bercapuk make up. .

Ini adalah kenapa anda perlu memiliki Satin Skin Cushion FURAIHA?
. ✅ Formula berkualiti, bila pakai boleh tutup cela. Medium coverage tapi finishing ringan dan natural
. ✅ 2 tone warna, medium and light
. ✅ Tahan lama berbaloi-baloi, sehingga 4 bulan. Dah kering foundation boleh balikkan span macam dalam gambar
. ✅ Free span custom-made FURAIHA yang tidak akan menyerap foundation anda, tak macam span murah. Produk habis cepat sebab span absorb semua sekali
. ✅ SPF tinggi untuk melindungi dari uv berbahaya
. ✅ Formula lengkap untuk merawat, diadun dengan serum, moisturiser, dd cream, foundation dan ingredient khas buat wajah gebu
. ✅ Lulus KKM dan boleh digunakan tanpa was-was
. ✅ Guna sikit je dah boleh cover satu muka. Jimat!

Tengok tu, cantikkan muka Farah dan Irma pakai make up FURAIHA, yang penting eyeshadow pigmented sangat.

#FURAIHAGoingBig
#FURAIHA
User Image lulurflawless88 Posted: Jan 16, 2018 12:33 PM (UTC)

7
0 Clarendon
Nmpk x 3 botol yg berlainan kala?? Hanya berlainan bau n kala tp still sme fungsi nye
Boley pilih ikut cita rasa anda..
Nak 3 botol skali?? Pasti mnjimatkan postage!
RM45 postage rm8sm
Nak 1 botol pon boley..1 botol RM15 postage rm8sm #lulurflawless #scrubviral #scrubkunyit #scrubgreentea #naabeauty_hq
#lulurflawless #ctdkfans #bazaarpaknil #nelofa #fattahamin #igshop #viral #kosmetikmurah #kosmetik #dyxybccream #samtilla #dyxybccream #samtilla #beuatycare #aameen
User Image milkboostermilkupcandy Posted: Jan 16, 2018 10:03 AM (UTC)

0 0 Normal
REPEAT ORDER LAGI!

Repeat lagi dan lagi! Kenapa repeat lagi?

Sebab #milkupcandy berkesan bantu ibu menyusu serta ibu hamil beri kebaikan susu yang memuaskan bayi serta berikan tenaga berpanjangan.

Dengan bahan seperti Biji Halba, Kurma Ajwa, Habatussauda, Daun Pegaga dan macam-macam lagi, ibu juga dapat mencantikkan kulit.

Bukan untuk ibu menyusu sahaja, ibu hamil pun boleh consume untuk membina imun bayi yang di kandung.

Dapatkan dengan harga RM59 sebotol sahaja. Dapatkan segera di www.wasap.my/60193889457
#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#tateh
User Image milkupcandy.malaysia Posted: Jan 16, 2018 10:02 AM (UTC)

3
0 Normal
REPEAT ORDER LAGI!

Repeat lagi dan lagi! Kenapa repeat lagi?

Sebab #milkupcandy berkesan bantu ibu menyusu serta ibu hamil beri kebaikan susu yang memuaskan bayi serta berikan tenaga berpanjangan.

Dengan bahan seperti Biji Halba, Kurma Ajwa, Habatussauda, Daun Pegaga dan macam-macam lagi, ibu juga dapat mencantikkan kulit.

Bukan untuk ibu menyusu sahaja, ibu hamil pun boleh consume untuk membina imun bayi yang di kandung.

Dapatkan dengan harga RM59 sebotol sahaja. Dapatkan segera di www.wasap.my/60193889457
#milkupcandyhq
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu
#tateh
User Image eila_beautyshop Posted: Jan 16, 2018 5:03 AM (UTC)

12
1 Normal
🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 formula baru start 1june 2017 *sama seperti dtrim gold dlu
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila .
HARGA PROMO MERDEKA 🇲🇾
1️⃣Rm55
2️⃣Rm100
🔟Rm358
FREE POS SEM/ ss add RM5
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
🦋 Perut tidak lagi buncit
🦋 Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
🦋 Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
✅ Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
✅ Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
✅ HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
◆ CARA PENGAMBILAN◆
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #original #proven_eila #dtrimcom #dtrim.com #dtrimori
User Image eila_beautyshop Posted: Jan 16, 2018 4:52 AM (UTC)

6
4 Normal
🌸 PROVENCAPS SLIMMING & WHITENING 🌸 formula baru *sama seperti dtrim gold dlu
.
(Sama seperti dtrim tapi dtrim hanya untuk slimming, provencaps complete untuk slimming & whitening skin)
.
BAGI YG TERCARI2 DTRIM.COM VERSI LAMA YG COLOUR GOLD TU BLEY CUBA PROVEN.. Kesan sama boleh tgk sndri testimoni baru #proven_eila .
.
HARGA
1️⃣Rm55
2️⃣Rm100
🔟Rm358
FREE POS SEM/ ss add RM5
☎️ 014-9419201
.
🌸KEISTIMEWAAN PROVEN CAPS 🌸

1 - 7 Hari:-
*Otot-otot mula melembut
* Lemak badan mula terbakar
* Badan akan merasa ringan & berat badan menurun.

7 - 15 Hari:-
* Lemak badan terbakar dengan banyak
* Berat badan menurun dgn ketara.
* Pengurangan saiz tubuh badan terutama pd bhgn Atas & Pinggang.

1 Bulan:-
* Bentuk badan dan kulit kelihatan gebu, cerah& menawan.
* Badan jadi langsing dan nampak Menawan
* Wajah membujur & kelihatan jelita

Provencaps adalah produk terbaik untuk anda kerana ia dapat : Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan. Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi
🦋 Perut tidak lagi buncit
🦋 Jerawat kecut dan meratakan tona kulit. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk bersiap (tidak perlu make up tebal) Kulit semakin cerah dan glowing
Daya tahan penyakit (sistem imun) anda meningkat
🦋 Menyingkirkan sisa toksin dalam badan. Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja. PALING BEST Selera makan terkawal dan anda boleh berjimat untuk belanja harian
✅ Sesuai untuk semua yang berumur 17tahun ke atas sama ada lelaki atau wanita
✅ Ibu yg mnyusu kn bayi 6 bulan ke atas boleh mkn
✅ HARGA YANG TERLAJAK MURAH dengan 3 fungsi dan khasiat yang berlainan. TIDAK PERLU BELI PRODUK YANG BANYAK DAN MAHAL
.
◆ CARA PENGAMBILAN◆
1 botol untuk 30 hari details smpai brg kak eila guide
. .
#provencaps #provencapsoriginal #sayajual #testimonisexylady_eila #dtrimeila #bazaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #kuruscepat #laraalanaa #samtilla #kurus #kurusselamat #nosiburtamine #provencapsmalaysia #provencapsmurah #original #proven_eila
User Image lulurflawless88 Posted: Jan 16, 2018 4:11 AM (UTC)

7
1 Normal
Hampa tgok nieh!! Haaa nie la hasil ny bila konsisten dgn LULUR FLAWLESS 👍🏻 jerawat jd kecut 👍🏻 muka xberminyak 👍🏻 jerawat takut nak naik GREENTEA, KUNYIT, LEMON 1 BOTOL RM15..#lulurflawless #scrubviral #scrubkunyit #scrubgreentea #naabeauty_hq
#lulurflawless #ctdkfans #bazaarpaknil #nelofa #fattahamin #igshop #viral #kosmetikmurah #kosmetik #dyxybccream #samtilla #dyxybccream #samtilla #beuatycare #aameen
User Image lil.fatiah.shop Posted: Jan 16, 2018 4:07 AM (UTC)

10
0 Normal
🌸BAJU KURUNG MODEN 🌸
.
📌 Zip sorok & dart di belakang baju
📌 Span di bahu
📌 Kain selisih depan (kain lipat batik)
📌 Kain fully getah & berzip
.
⚠ Available size : XS, S, M, L, XL

DAH JATUH CINTA DENGAN KURUNG COTTON NI ?
Jom Tag & Share member korang cepat ! Ajak join beli sekaki uolssss 😍

Whatsapp +60145490489
#bajukurungmoden #kurungcotton #kurungmoden #cotton #cantik #viral #ootd #fashion #minikurungcotton #kurungpeplum #kurungpahang #readystock #malaysia #kelantan #penang #umt #uitmsegamat #uitmshahalam #uitmseremban3 #unisza #uitmkelantan #awalaashaari #shatillamelvin #samtilla #yusufdance #melaka #johor #aimantino
User Image lil.fatiah.shop Posted: Jan 16, 2018 4:06 AM (UTC)

12
1 Normal
🌸BAJU KURUNG MODEN 🌸
.
📌 Zip sorok & dart di belakang baju
📌 Span di bahu
📌 Kain selisih depan (kain lipat batik)
📌 Kain fully getah & berzip
.
⚠ Available size : XS, S, M, L, XL

DAH JATUH CINTA DENGAN KURUNG COTTON NI ?
Jom Tag & Share member korang cepat ! Ajak join beli sekaki uolssss 😍

Whatsapp +60145490489
#bajukurungmoden #kurungcotton #kurungmoden #cotton #cantik #viral #ootd #fashion #minikurungcotton #kurungpeplum #kurungpahang #readystock #malaysia #kelantan #penang #umt #uitmsegamat #uitmshahalam #uitmseremban3 #unisza #uitmkelantan #awalaashaari #shatillamelvin #samtilla #yusufdance #melaka #johor #aimantino