Toggle navigation

#sahabat1,708,037 POSTS

Post Content
User Image by_zaidahamid Posted: Nov 23, 2017 7:45 AM (UTC)
3
0 Normal
Assalamualaikum.😊😊
.
.
KURUNG BASIC ASIAH
.
🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca.
🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai.
🔹Tidak jarang.
🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung.
🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll.
🔹Available Size S - 2XL.
🔹8 Pilihan warna yg demand.
🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul.
🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis.
🔹 Bahagian pinggang kain half getah.
🔹Dibahagian bahu, ada span.
🔹Bahagian tangan yg loose, insya Allah mudah utk ambil wuduk.
.
.
🔴Harga Asal : RM 129
.
.
🎉HARGA JUAL PROMO🎊
.
.
❤1 HELAI : RM 100
COMBO
❤2 HELAI : RM 180
.
**Tidak termasuk postage
.
.
#seminar #igersmalaysia #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #tips #muslimah #bajukurung #neelofa #sayajual #fazura #wanita #erezeki #eusahawan #gegarvaganza #hijab #sahabat #onlineshopping #halal #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahfollowers #terapiinstagram
User Image by_zaidahamid Posted: Nov 23, 2017 7:44 AM (UTC)
3
0 Normal
Assalamualaikum.😊😊
.
.
KURUNG BASIC ASIAH
.
🔹Diperbuat drpd material berkualiti tinggi, High Quality Como Crepe yg mana material ini selesa dipakai tak kira apa jenis cuaca.
🔹Serap peluh, Selesa dan Sejuk dipakai.
🔹Tidak jarang.
🔹Bf& Nursing Friendly. Ada zip sorok dibahagian dada baju kurung.
🔹Ada poket di bahagian kanan baju. Mudah nk simpan hp, duit kecik dll.
🔹Available Size S - 2XL.
🔹8 Pilihan warna yg demand.
🔹Sesuai dipakai utk majlis keraian, pergi kerja, kelas dan pakai secara harian. Sgt jimat dan praktikal kan? 🔹 Cutting baju kurung yg loose, tiada dat. Tak ketat bahagian pinggul.
🔹Cutting kain Mermaid straight. Tak ketat di bahagian lutut,peha @ betis.
🔹 Bahagian pinggang kain half getah.
🔹Dibahagian bahu, ada span.
🔹Bahagian tangan yg loose, insya Allah mudah utk ambil wuduk.
.
.
🔴Harga Asal : RM 129
.
.
🎉HARGA JUAL PROMO🎊
.
.
❤1 HELAI : RM 100
COMBO
❤2 HELAI : RM 180
.
**Tidak termasuk postage
.
.
#seminar #igersmalaysia #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #tips #muslimah #bajukurung #neelofa #sayajual #fazura #wanita #erezeki #eusahawan #gegarvaganza #hijab #sahabat #onlineshopping #halal #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahfollowers #terapiinstagram
User Image niah_cemoh Posted: Nov 23, 2017 7:43 AM (UTC)
0 0 Normal
Knpa gk jujur dari awall.. Knpa baru skrg ngomongnyaaaa... #Sahabat
User Image tausiyahrepost Posted: Nov 23, 2017 7:40 AM (UTC)
10
0 Normal
User Image vera_alivers Posted: Nov 23, 2017 7:39 AM (UTC)
6
0 Normal
Bang farez ngajak au NIKAH??? 😱 Hahaha udah kebelet banget kah bang? ada2 aja kelakuan mereka 😂 Btw semangat ya bantal ku sama abg farez shooting nya buat hari ini 💪💕😘
@da4_aulia
@farezadnan .
#brotherandsister #auliaindonesia #farezmalaysia #sahabat #kakak #keluarga #singer #daa3 #aliversindonesia #aliversluarnegri #aliverscintadamai #aliversuntukaulia #aliverssayangaulia #indosiar #KamiMendukungDenganSepenuhHati
Apa yg kalian rindukan saat masa SMA??? ku kangen kawan dari lahir😞.
. .
Ps: foto kami bnyk jelek :v
#masasma
#bestfriend
#weareone
#sahabat
User Image milestonebooks Posted: Nov 23, 2017 7:37 AM (UTC)
2
0 Normal
🔥 Salah Satu buku Diary Terlaris Saat Ini 🔥 ☑ Pertama di Indonesia
☑ Desain eksklusif ☑ Dirancang untuk 3 tahun ☑ Tebal 404 halaman ☑ Disusun oleh psikolog ternama Jovita Maria Ferliana, M. Psi ☑ Cocok untuk remaja dan mahasiswa.
Harga Normal: Rp. 125.000

PESAN SEKARANG DAPAT DISKON 20%
KLIK untuk pesan ➡️ http://bit.ly/2jfzzGb
KLIK untuk pesan ➡️ http://bit.ly/2jfzzGb
Tag teman / sahabat / pacar Anda yang membutuhkan atau yang mau membelikan untuk Anda 😉
Buku Q&A, MY OWN DIARY disusun dengan 365 pertanyaan yang masing2 pertanyaan disediakan kolom / baris sebanyak 3 buah untuk diisi (buka dulu hal 2). Jadi, misal sekarang ini tanggal 22 November (hal 341) tahun 2017, pertanyaan yang muncul dibuku Q&A, MY OWN DIARY adalah “Dalam hal apa Kamu sering dipuji ?” maka isilah jawaban -dikolom- sesuai dengan yang dirasakan dan dialami langsung oleh pemilik diari.
Sedang untuk menata impian (visi) disediakan peta jalan yang bisa diisi secara sistematis dan mengasyikan (hal 383-387) #Diary #remajaputri #love, #sahabat, #cute, #me, #selfie, #happy #jomblo #hits, #semangat, #friends, #smile, #tetaptersenyum, #lucu, #fun, #repost, #family.
User Image wawazubir_ Posted: Nov 23, 2017 7:35 AM (UTC)
78
0 Normal
Hai orang belakang..Semoga sentiasa kuat dan tabah menjaga dan melayan karenah isterimu yang berbadan dua ni..Sabarlah kurang 5minggu lagi AdekBaby nak keluar..Layanlah isterimu ney yang manje dan mengada² bila makin dekat nak bersalin ney 😊 Tak lama mommy masuk anak 3 dah 👶👦👨Alhamdulillah .
.
#sharedbywawa #syukurselalu #son #mommy #syukuralhamdulillah #sahabat #instadairy #love #photoshoot #model #muslimah #niqabis #review #terapiinstagram #ajimaura #freedom #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #jutawan #bussinesswomen #instagram #instashop #tudunglabuh #frenchjilbab

Hashtags found on this page