Toggle navigation

#sabahı54,227 POSTS

Post Content
Hani bazen öyle bir yorgun hissedersin ki, boş mezar bulsan girip uzanacaksındır.
Kasların ve kemiklerin bile acımaz, acımaya mecali olmaz.
Gözlerin sabahı bildiğinden açılır da için, için-için uyumaya devam eder.
İstemezsin kimseyi, istemezsin görmeyi. Kimseyi istersin de, kimse senden bir şey istemesin istersin.
Unutursun yemeyi, hatırlarsın sonra da boğazın düğüm-düğüm geçmez lokmalar.
Önce gündüz bitsin istersin, sonra gece, sonrada bu berbat günün.
( Not; Bu yazı beden de, ruh hali görülenden bu ara sıklıkla izlenilenden. Sonbahar depresyonundan uzak canlı neşeli sağlıklı günler sizin olsun.)
#yorgun #yorgunluk #sonbahar #depresyonu #kasların #kemiklerin #mecalin #uyku #uyumaya #uykusuz #sabahı #hatırlar #istemez #felsefe #ilişkiler #iletişim #psikoloji #ilişki #kişiselgelişim #antalya #kuantum #enerji #farkındalık #nefes #rüyalar #benlik #mutlu #canlı
Sandakan we miss u.
.
Salah satu tempat menarik di Sandakan Sabah KAMI pergi.
.
Taman Buaya.
.
Di taman buaya di Sandakan ini lah adanya seekor buaya yang sangat besar yang penah membaham kaki penjaganya ketika sedang membuat pertunjukan.
.
Ya...ianya besar...Bujang Lapok namanya.Sejak peristiwa itu Bujang Lapok dikurung dari membuat pertunjukan.
.
Selain itu,di taman ini ada juga menempatkan ladang arnab,burung unta,pelbagai jenis burung,pelbagai jenis ayam,kambing,landak,tenggiling dan ikan.
.
.
Pengalaman menarik yang tak dapat diungkapkan melalui gambar.
.
Nak tahu menarik ke tak Jom ke Sandakan Sabah.Bandar kedua terbesar di Sabah.
.
Nak sewa kereta boleh pm KAMI
.
.
.
.
.
💁0194123019 Syarifah
💁0146738306 Syed
💁0137338805 Wani
.
#keretasewaclick_sabah #sandakansabah #keretasewamurah #keretasewakksabah #keretasewasabahmurah #sewakereta #sewakeretamurah #bazarpaknilmurah #sewakeretastudent #carental #rentalcar #sabahı #sarawak #semenanjung
Jom SEWA KERETA !!!
.
Jom booking tarikh seawal yang boleh supaya tidaklah korang dengar perkataan 'Full Book',tersiksa jiwa raga..
.
Apa² pun Happy Diwali dari KAMI keretasewaclick_sabah.
.
Selamat bercuti dengan sewaan yang BUJET HABIS dari KAMI...
.
Wassap 👇👇👇 ...
.
.
.
😍0194123018 Syarifah
😍0146738306 Syed
😍0137338805 Wani

Boleh 👍 LIKE fb KAMI kereta sewa kota kinabalu
👋Follor ig KAMI keretasewaclick_sabah

#keretasewaclick_sabah #happydepavali #keretasewamurah #keretasewastudent #sewakereta #sewakeretamurah #carrentals #jalan #sabahı #sarawak #borneomalaysia #semenanjung #bazarpaknilmurah #promosi #sandakan #kotakinabalueats #kotakinabaluonlineshop #tuaran #menggatalsabah
Kimi insanlar etrafımızda,çok yakınımızdadır ama içimiz bir türlü ısınmaz onlara karşı.Ve bu hislerimiz bizi genellikle yanıltmaz.Kimi tanıdıklarımız ise kısa süre önce hayatımıza girmiş olsalar ve hatta yakınımızda olmasalar bile değerlidir bizim için.Kalbimizin ısındıklarının hep yakınımızda olmaları ümidiyle🙏🏻Herkese Günaydın🤗 #pazartesi #sabahı #günaydın #mutlubigünolsun
Allhamdulillah.. selesai dah urusan dia.
.
Nasib dia booking kereta awal²..kalau tidak susah juga tu mau selesaikan urusan.
.
Dia sewa sekali dan sewa lagi.
.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
.
Jom booking kereta awal² sama KAMI.
.
Boleh berurusan sama KAMI di wassap : .
👉0194123018 syarifah
👉0146738307 syed
👉0137338805 wani
.
fb : kereta sewa kota kinabalu
ig : keretasewaclick_sabah
.
Jom pm KAMI dengan PANTASSS...
.

#keretasewaclick_sabah #sewakereta #sewakeretamurah #semenanjung #keretasewamurah #keretasewabulanan #keretasewakl #sabahı #jalan #cutisekolah2017 #konvouitm #konvoums #konvopoli #familytrip #familytravel #kundasang #jomsewa #kereta #promosi #bazarpaknilmurah
Sabah 6:00 🕕 Sokakta bir ben, birde okul servisleri 🚌 var... Yolculuk Gaziantep 🙏🎶 Pazartesi erken ama güzel başladı🙏 Güzel bereketli huzurlu bir hafta olsun İnşallah🌸🌺🎈 Biraz müzik 🎧 Biraz Ben, hep sevdim yolları... Bekle Gaziantep 🕕✏️🚪 #pazartesi #sabahı #erkenciyizbugün

Hashtags found on this page