Toggle navigation

#sabah3,930,970 POSTS

Post Content
Assalamualaikum..
Cantikkan design aidijuma ni😍
Design ni masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Ready stock new tudung bawal aidijuma😘😍
💕Bawal Printed Care (BPC)
💕Harga RM20
Berminat bole pm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #bawalraya #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #cod #sabah #sarawak #selangor #shahalam #semenanjung
Assalamualaikum..
Cantikkan design aidijuma ni😍
Design ni masih available lagi ye.
Cepat2 order sblm sold out.
Ready stock new tudung bawal aidijuma😘😍
💕Bawal Printed Care (BPC)
💕Harga RM20
Berminat bole pm/whatsapp 0182447556

#aidijuma #aidijumalover #tudung #tudungbawal ##tudungprinted #bawal #bawalprinted #bawalmurah #bawalraya #hijab #hijabfashion #tudungbawalmurahmalaysia #tudungmurah #tudungcorak #tudungcantik #tudungcotton #bawalbidang45 #bawalcorak #bawalcotton #hijab #hijaber #hijabfashion #retail #wholesale #agentselangor #cod #sabah #sarawak #selangor #shahalam #semenanjung
FULL COVERAGE FOUNDATION .
Amat selesa diguna kemana saje.
.
✔Menutup dan merawat kulit bermasalah.
✔Tidak berminyak
✔Ringan bila dipakai pada wajah
✔Selesa dan tak tebal
✔95% pelanggan berpuashati menggunakannya kerana JERAWAT kecut & JERAGAT pudar.
✔MUA 99% sukakan tekstur foundation ni untuk mekapkan customer
.
Berminat nak harga PROMO?
Whatsapp: 📱012-7617780
.
#shawl #sukaselfie #perutkempis #perasancantik #kulitlicin #spf30 #mengecilkanliangpori #jerawathilang #pecahlemak #parutpudar #jerawatradang #kurungmoden #softlipmatte #takbercapuk #pencucimuka #tipskurangkanminyak #organik #hadiahharijadi #tahanlama #mekapraya #alasbedak #menanggalkanmekap #foundation #hargajimat #minyakargan #mua #vitaminE #sarawak #mesrawudhuk #sabah
PERHATIKAN KESIHATAN FARAJ ANDA
.

Korang, nak maklum ni. Faraj yang asyik basah aje besar kemungkinan kesilapan kita yg selalu memakan makanan yang sejuk-sejuk lebih2 lagi ais.
.

Kesan faraj sejuk ni, dalaman kita tak sedap tau.
Kalau anda isteri, suami pun turut rasa sejuk dan lecak kt dalam.
.

Kesannya, tiada rasa ketat dan tak mencengkam 😳😳
Kesian tak?
Bukan kesan kat suami je, kita pun tak rasa apa, nothing‼❕❕
.

Untuk dara pulak, bila basah..pasti tak selesa, mula la nk cari pantyliner yang tak berapa selamat tu...
Eeiuuww...selesa ke pakai pantyliner selalu? 🙀🙀😼.
.

Keep serious tau dengan pemakanan anda, kebersihan pun sangat penting.
Spender tu jangan pakai yang sama sampai ke malam 👻👻
.

P/S : muka cantik glowing, kalau bawah berhingus tak ummph jugak.
Jangan cuba-cuba tipu diri sendiri 🙏🙏
.

Wajah yang berseri kemerahan berpunca dari RAHIM yang sihat..
.
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
AGENT & STOKIS JSD WANTED
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
.

#jamususukdara
#jsd
#infowanita
#inforahim
#farajsejuk
#kesihatanfaraj
#rahimsihat
#rahimsubur
#freereview
#follow4follow
#like4like
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#teamjsdiman
#empireaurafidarich
First kamen Rider kabuto cosplay in entire kota kinabalu,sabah,malaysia .
.
Kamen rider kabuto otafuse 2015 promo video =
http://youtu.be/6bQeCpOd5Hc
.
.
.
Support only MYACON, kkcosplayclub,kamen rider sabah sarawak fanclub and otafuse . .

KABUTO COSPLAY VIDEO = http://m.youtube.com/watch?v=bSl8OzkP4q8 .
.
.
My worldcosplay link :
http://worldcosplay.net/member/Addy_Nova_Saridi

Do add me if you guys have an account there :-) .
.
#maskedrider #kamenrider #kamenriderkabuto #kabuto #clockup #castoff #zect #kkcosplayclub #otafuse #MYACON #addynovasaridi #kkcity #cosplay #cosplayer #costume #prop #armor #toei #armor #kotakinabalu #sabah #malaysia #sabahan #photographer #performance #art #anime #otaku #tokusatsu #henshin #addysaridicosplay
Alhamdulillah.. Customer puas ati.. Kita pon suka.. Insyaallah akan cuba yang terbaik untuk penuhi permintaan customer..
.
.
.
.
Pssstt..nk bertih beras rangup yang disalut limpahan coklat yang padu??? Crunchy Jar yang terbaik..cuba la try..skli makan confirm akan nak lagi..xboleh tido weyhhh dok teringat coklat dia... Ce pm FB dia #aleeysahumaira or ig dia @intan_shuhada23

Detail • Order
013-7509945
#doorgiftmurah #negerisembilan #atiqahcollectiongallery #paperbag #paperbagmurah #yassin #sticker #kendurikahwin #pertunangan #cukurjambul #aqiqah #harikeluarga #murah #semenanjung #sabah #sarawak
GUZEL ADAYI TUĞBA DEDE 👑
ADAY SIRA NUMARASI 10👑
Yarışma süresi 1 AY 👑
👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑 GÜZELLİK YARIŞMASI 👑
BU SAYFADA POPÜLER OLABİLİRSİNİZ 👑👑
ERKEKLER İÇİN VE BAYANLAR İÇİN GÜZELLİK YARIŞMASI BAŞLIYOR 👑

GÖNDERDİĞİNİZ HER FOTOĞRAFI PAYLAŞIYORUZ 1 AY İÇİNDE EN ÇOK BEGENİ ALAN YARIŞMACI HEM ÖDÜL HEMDE ÖZEL TANITIM ŞANSI YAKALAYACAK 👑👑👑 #gunaydin #aşk #cumartesi #sevgili #butik #tatlı #makyaj #tarz #gt #güzelsözler #elbise #türkiye #missturkey #kadın #düğün #nişan #kış #lens #sevgi #flowers #sabah #istanbul #ankara #takı #saat #ruj #yüzük #etek
25-26 Oktyabr tarixlərində Daş Salnamə muzeyində Mədəniyyət və Yaradıcılıq Proqramı çərçivəsində "İnnovasiyalar və inkişaf üçün mədəniyyət və yaradıcılıq" adlı forum təşkil ediləcəkdir. Əsas mövzusu Azərbaycanda mədəniyyət və yaradıcılığın inkişaf etdirilməsi ilə bağlı olan sözügedən forum iki hissədən ibarət olacaqdır: "TEAMLAB AZERBAIJAN" seminarı, Yaradıcılıq Sahələrinin İnkişafı Forumu.
Qeyd edək ki, "Youth Inc." Sahibkarlıq Proqramı da bu layihənin tərəfdaşlarından biridir.

On October 25th and 26th, a forum titled “Culture and creativity for innovations and development” will be held within Culture and Creativity program at the museum of Dash Salname. The main topic will be the improvement of culture and creativity in Azerbaijan and will consist of 2 main parts: The seminar called “TEAMLAB AZERBAIJAN", the forum called “The development of the fields of creativity”.
Note that, "Youth Inc." Entrepreneurship Program is one of the partners of this project.

#youthinc #culturalforum #eu #cultureandcreativity #britishcouncil #SABAH #barama #EduAz #mct

Hashtags found on this page