Toggle navigation

#roadtograduation94,638 POSTS

Post Content
User Image rangga.kusumo Posted: Dec 17, 2017 3:55 AM (UTC)
87
1 X-Pro II
[UNTUKMU, PALESTINA]
.
Kalau ditanya, buat apa ikut #AksiBelaPalestia hari ini? Jawabku, buat kebaikan ku sendiri, dan karena memang aku yang butuh ini. Ini antara aku dan Allah. Semoga dari ini, Allah ridho terhadapku.
.
Banyak cara untuk berpihak pada kemerdekaan Palestina. Ikut aksi hanya salah satu cara. Semangat berjuang terus bagi siapapun manusia yang masih memiliki nurani untuk melawan penjajahan di muka bumi.
.
Maafkan hambamu ya Rabb, yang masih belum bisa berbuat banyak untuk membela agama-Mu, berjuang untuk keadilan, perdamaian dan kemanusiaan.
.
Allahummanshuur ikhwanana mujahidiina fii Filistin, fii Indonesia, fii kulli makan wakulli zamaan.
.
#AksiBelaPalestina #jerusalemibukotapalestina #alquds #palestine #Indonesia #islam #yerusalemcapitalofpalestine #menujusidangskripsi #roadtograduation
User Image alyn_alwi Posted: Dec 17, 2017 3:22 AM (UTC)

21
0 Normal
Good luck guys for final exam, thesis and internship! Dah siap thesis baru boleh #roadtograduation okay!
User Image atienthilia Posted: Dec 17, 2017 3:07 AM (UTC)

mnrh.znl
45
15 Normal
Experienced 2 years of 2nd years with different 2nd year students (apa aku merepek ni) Another year with le juniorssss! someone pls give me a reward already. self-reward is not enough! 🤣😂 Completed all the 2nd year subjects! #roadtograduation#atindoesntknowwhentogiveup#nomore20credits#canicry#alhamdulillah#mukaseronokdptmknn
User Image ayefrancia Posted: Dec 17, 2017 1:50 AM (UTC)

21
0 Normal
The first Christmas together where we’re not doing final exams! 💯 #chillratchandassociates #roadtograduation #paralegallife
User Image shannonngooi Posted: Dec 17, 2017 1:05 AM (UTC)

53
3 Normal
My final year project has finally come to an end 😊 The research idea that was being inspired by my dad and being used for the project, has been some of the greatest achievement I have done throughout the year. Like, so much of effort and hardwork has been made in this journey. Looks like this ideal project can be used sometime in the future ! Thank you so much dad for giving amazing ideas that could actually turn out to be fruitul 😊 And a deep gratitude to my fyp supervisor and friends for motivating and guiding me all this time. Thank you god for giving me the strength to make it through ! #fyppresentationfor2days #thermalstoragetankresearch #1yearofhardwork #2weekstomyinternship
#roadtograduation
#thanksdadandloveyou
User Image joseth_dumlao Posted: Dec 17, 2017 12:08 AM (UTC)

14
0 Clarendon
2nd year - 4th year Defense :) woah!! Marketing is real #bsba #bsbamarketingmanagement #marketing
#college #manager #youngprofessional #achiever #success #roadtograduation
2nd year I was the General Manager
3rd year I was the Financial Manager
4th year I was the Operations Manager and HR Manager
User Image syasyanayan Posted: Dec 16, 2017 2:54 PM (UTC)
74
3 Normal
[ Comm Night 2017 ]
Finally, dah nak habis dah.. 4 tahun dah bergelar student.. Mula2 taknak datang USM sebab jauh sangat dengan family.. Tapi demi mak abah n semua.. Datang jugak sambung blajar kat sini.. Homesick tayah cakap laa.. Mmg teruk mula2 dlu.. Tapi skrg dah final year.. Sekejap jew rasa.. Sedih pulak bila dah nak habis ni... #finalyear #batch14-18 #communication #USM #RoadtoGraduation
User Image caluriees Posted: Dec 16, 2017 1:33 PM (UTC)

10
1 Normal
Since 2013 👭👭 #roadtograduation
PS walay labot camille kay ni graduate naka hahaha na miya ka 😂😂😂
User Image rajanurfarahanim Posted: Dec 16, 2017 12:35 PM (UTC)

152
13 Normal
ALHAMDULILLAH untuk nikmat yang diberikan tak henti henti. Thank you to my husband,parents and sister for all the support especially the dua' and financial support.😍Thank you to my supervisor Dr syah for guiding me till the end. And thank you untuk semua kawan² and beloved classmates i yang banyak sangat sangat bagi moral support dekat i,i cant list down here because there are so many of you guys!!💋 FYP ✔✔✔ yeay
Congrats everyone💋
#roadtograduation
Ad yg 4 tahun kita kenal, ad yg 5 tahun kenal. Tak kisah la bape tahun kita kenal sekalipun, I'm will miss the moments with you guys. 😁Thanks for the years together. Moga Allah permudahkn segalanya buat korng masa akn dtng nti. 😊

1. TMA 5 - Nilah kelas sepanjg pengajian degree. Sama2 struggle siapkn esaimen bertimbun2. 🤣

2. KMA - Bdk2 Kuliah Muamalat yg sngt awesome. 🤓

3. Desa Kolej (PT 21880) - Geng rmh sewa. Diorng klau x ejek2 ak mmng x sah. Selalu pnggil ak Faiz kk. Rindu nk kene ejek ngn korng lpas ni 😢

4. SBU OUTDOOR - Geng sbu yg sngt havoc. Klau ajk hiking mmng x kn shembng2. Lpas ni jom la hiking sama2 bila free nti 💪

#dinnericeps13 #finalyear #internlpasni #farewell #missyou #friendship #seeyouagain #usim #roadtograduation #countingdays #loveyouall
User Image sirajmunirah Posted: Dec 16, 2017 10:10 AM (UTC)

131
2 Normal
Alhamdulillah. The best presentation for me so far 😂 Legaa dengar positive feedback dari assessor.
.
Alhamdulillah! Berkat doa berjemaah dari semua @ hari jumaat yang berkat semalam!
.
Only Allah can bless all of you 💕 My friends able to did well too. So proud for them! #wedidit !
.
Another 1 presentation, 2 final exam papers & FYP proposal defense for this semester!🔥
.
Hugaa hugahh kasi semangat sikit dah nak #roadtograduation ni😆
.
#smafstudenthoodbelike
User Image phoeberong Posted: Dec 16, 2017 10:10 AM (UTC)
24
0 Normal
Couldn't have achieved this milestone without all the supports and love from her and all my bff. 💕😘
.
.
.
.
___________________ .
.
.
.
#gratitude #roadtograduation #milestone #challenge #yearinreview #2017❤️
#love #awesome #life #blessed #bff #throwback #december
User Image hafizuddinsaidi Posted: Dec 16, 2017 9:49 AM (UTC)
76
3 Clarendon
Since January 2013.
UTP Mechanical Engineering
#janjigrad
#roadtograduation