Toggle navigation

#reporttv192 POSTS

Post Content
User Image alban.musa Posted: Mar 14, 2018 12:20 PM (UTC)

76
1 Clarendon
Sot erdhem te puna babit...😍😍😍 #milaqingjibabit #reporttv
User Image valbona_mhilli Posted: Mar 13, 2018 9:55 PM (UTC)
dricimcaka
104
2 Normal
Ju prezantoj Gazetarin @dricimcaka nje mik dhe nder gazetaret me te mire ne #reporttv 😉
User Image alban.musa Posted: Mar 13, 2018 9:50 AM (UTC)

46
0 Clarendon
Ah moj motra motraniii... Sot ne studio kishim nje te vogele pike loti... @mayaalickaj #rrezedielli #reporttv
User Image alban.musa Posted: Mar 13, 2018 7:48 AM (UTC)

29
0 Clarendon
Jemi veshur me bluuu te dy. Jemi bere telepatike... Pas pak... #rrezedielli #reporttv
User Image alban.musa Posted: Mar 12, 2018 5:00 PM (UTC)

32
0 Normal
User Image qendraasa Posted: Mar 12, 2018 11:26 AM (UTC)
51
1 Normal
Pëshëndetje miq të @qendraasa dhe artdashës,
Në vigjilje të "Ditës së Verës" Qendra Kulturore ASA" me mbështetjen e "The Plaza Hotel" organizon ekspozitën tashmë tradicionale "Frymë Pranverore" e cila këtë vit është në edicionin e saj të 5-të.

Me pjesëmarrjen e krijuesve artistë dhe arkitektë nga Shqipëria dhe Kosova.

Ekspozita do të hapet ditën e Martë ora 13:00, pranë "The Plaza Hotel" kati II-të.

Ju ftojmë të festojmë sëbashku ardhjen e pranverës me ngjyrat e artit tonë!

#FrymePranverore #QendraASA #ASAmagazine #ASAcenter #exhibition #interview #reporttv #Tv #frymepranverore5 #FrymëPranverore5 #FrymëPranverore5🎨🌹🌷🌻🌼🌿 #ORakipllariArt
#OrakipllariDesign #ORakipllari
User Image orakipllari Posted: Mar 12, 2018 10:01 AM (UTC)
135
2 Normal
Pëshëndetje miq dhe artdashës,
Në vigjilje të "Ditës së Verës" Qendra Kulturore ASA" me mbështetjen e "The Plaza Hotel" organizon ekspozitën tashmë tradicionale "Frymë Pranverore" e cila këtë vit është në edicionin e saj të 5-të.

Me pjesëmarrjen e krijuesve artistë dhe arkitektë nga Shqipëria dhe Kosova.

Ekspozita do të hapet ditën e Martë ora 13:00, pranë "The Plaza Hotel" kati II-të.

Ju ftoj të festojmë sëbashku ardhjen e pranverës me ngjyrat e artit tonë!

P.s fotoja e parë është nga intervista ime për emisionin "Rreze Dielli" në @reporttv duke folur për ekspozitën e edicionit të 3-të.

#FrymePranverore #interview #reporttv #Tv #frymepranverore5 #FrymëPranverore5 #FrymëPranverore5🎨🌹🌷🌻🌼🌿 #ORakipllariArt
#OrakipllariDesign #ORakipllari
User Image alban.musa Posted: Mar 12, 2018 8:03 AM (UTC)

35
0 Clarendon
Shend e vere si gjithmone... Ne filluam... Rreze Dielli. #reporttv
User Image egzonavdiaj Posted: Mar 8, 2018 1:02 PM (UTC)

452
2 Normal
Natyra eshte ajo qe na frymezon e ne jemi sherbetoret e natyres 🌳🌳🌳
#VeriJug #ReportTv #Ecovolis
#EgzonAvdiajEAOfficial
User Image alban.musa Posted: Mar 8, 2018 9:05 AM (UTC)

46
1 Clarendon
Kane plasur embelsirat ketej nga ne soooot... #rrezedielli🌞 #enojoxhe #reporttv
User Image alban.musa Posted: Feb 22, 2018 11:31 AM (UTC)

57
0 Clarendon
User Image alban.musa Posted: Feb 20, 2018 9:21 PM (UTC)

68
0 Clarendon