Toggle navigation

#redvelvetdrama89,304 POSTS

Post Content
User Image mbh.haircare_malaysia Posted: Jan 24, 2018 3:58 AM (UTC)

0 0 Normal
After a certain.age every man is responsible.for his hair
.
.
Ready for
📍 New Hair?
📍 New Target?
📍 New Looks?
.
.
📞 Whatsapp "HAIRCHECKUP" --> 601160850817 to get FREE ANALYSIS
📞 Whatsapp "HAIRCHECKUP" --> 601160850817 to get FREE ANALYSIS
📞 Whatsapp "HAIRCHECKUP" --> 601160850817 to get FREE ANALYSIS
.
.
FOLLOW US
@mbh.haircare_malaysia
@mbh.haircare_bangi
@mbh.haircare_hybrid
.
.
#mbhhaircare
#mbhhaircarehybrid
#mbhhaircareisnearyou
#yourhairwecare
#syampu
#tonikrambut
#serumrambut
#syampusantan
#rambutgugur
#rambut
#kelemumur
#kulitkepalagatal
#rambutbotak
#redvelvetdrama
#misskaptencikguwaiz
#titiancinta
#clevergirl
#anugerahskrin
#gegarvaganza4
#dudapujaandara
#ctdk
#malaysiaboleh
#emmamaembong
#aliffsyukriterlajaklaris
#shampoosantan
#mensivehairtonic
User Image tengkubongsu_bags Posted: Jan 24, 2018 4:01 AM (UTC)

0 0 Normal
CEPAT !! HARGA MURAH-MURAH JER..
.
✨RM45 ✨
.
FREE Postage Semenanjung
Add RM10 Sabah sarawak
.
Ship out within 5-14 Days (working Days only)
.
✔[Size]:
- Bottom Length: 25cm  Bottom Width:  19cm  Height: 38cm
✔TB29601
.
💕 contact 01117770941 for order or any questions💕
.
#begmurah #begmurahmalaysia
#kasutmurah #borongmalaysia #kasutmurahmalaysia #Bawalcrepe #bawalpuccimalaysia #koreamalaysia #bajumurahmalaysia #BawalCrepe #BawalChiffon #redvelvetdrama
#begtanganmalaysia #backpackmini #backpackmalaysia #slingbagmalaysiamurah #handbagmalaysia #Bawaldullsatin #BTSMalaysia #BTS #EXO
User Image mbh.haircare_malaysia Posted: Jan 24, 2018 3:57 AM (UTC)

0 0 Normal
User Image mbh.haircare_malaysia Posted: Jan 24, 2018 3:58 AM (UTC)

0 1 Normal
[25.1.2018] TOMORROW WILL BE A BIG DAY FOR HAIRCARE MBH CUSTOMERS .
.
Why?
If you want to know, close your eyes first ...
As the announcement will be bombarded tomorrow!!!
.
.
HOLD ON!
Before the announcement goes, here's a question. How many of you guys know & have ever tried the product of MBH Haircare?
.
.
If you know & have tried it, to comment #mbhhaircare below
.
.
Ready for
📍 New Hair?
📍 New Target?
📍 New Looks?
.
.
📞 Whatsapp "HAIRCHECKUP" --> 601160850817 to get FREE ANALYSIS
📞 Whatsapp "HAIRCHECKUP" --> 601160850817 to get FREE ANALYSIS
📞 Whatsapp "HAIRCHECKUP" --> 601160850817 to get FREE ANALYSIS
.
.
FOLLOW US
@mbh.haircare_malaysia
@mbh.haircare_bangi
@mbh.haircare_hybrid
.
.
#mbhhaircare
#mbhhaircarehybrid
#mbhhaircareisnearyou
#yourhairwecare
#syampu
#tonikrambut
#serumrambut
#syampusantan
#rambutgugur
#rambut
#kelemumur
#kulitkepalagatal
#rambutbotak
#redvelvetdrama
#misskaptencikguwaiz
#titiancinta
#clevergirl
#anugerahskrin
#gegarvaganza4
#dudapujaandara
#ctdk
#malaysiaboleh
#emmamaembong
#aliffsyukriterlajaklaris
#shampoosantan
#mensivehairtonic
User Image tengkubongsu_bags Posted: Jan 24, 2018 3:49 AM (UTC)

3
0 Normal
CEPAT !! HARGA MURAH-MURAH JER..
.
✨RM45 ✨
.
FREE Postage Semenanjung
Add RM10 Sabah sarawak
.
Ship out within 5-14 Days (working Days only)
.
✔[Size]:
- Bottom Length: 25cm Bottom Width:  19cm  Height: 38cm
✔TB29601
.
💕 contact 01117770941 for order or any questions💕
.
#begmurah #begmurahmalaysia
#kasutmurah #borongmalaysia #kasutmurahmalaysia #Bawalcrepe #bawalpuccimalaysia #koreamalaysia #bajumurahmalaysia #BawalCrepe #BawalChiffon #redvelvetdrama
#begtanganmalaysia #backpackmini #backpackmalaysia #slingbagmalaysiamurah #handbagmalaysia #Bawaldullsatin #BTSMalaysia
User Image skkmbywawairfan.ayu Posted: Jan 24, 2018 3:08 AM (UTC)

1
0 Normal
#TestimoniSkkmByAyuyu
.
Best kan minum skkm by Wawairfan ni 😍😍THE POWER OF SKKM 👉 sebum ni muka hodoh, orang dok kutuk je. Tapi lepas amalkan skkm. muka comey dah 🌸🌸
.
.
Ramai dah ketagih tau, SKKM ni rasa creamy, sedap sangat
Sejak minum SKKM, kulit makin lembab je, senggugut dulu setiap bulan datang, sekarang lepas amalkan SKKM dah lenyap dah tau senggugutnya tu😍😍Kawan siap puji lagi kulit dah tak kusam😎😎
.
.
Awak apa tunggu lagi, jom cuba SKKM
Awak dah cuba? Okay jom, kita REPEAT order ramai²🤣
.
.
#SusuKambingKurmaMadu #Skkm #Susukambing #SkkmWawairfan #SkkmOriginal #Organik #LulusKKM #GlowWhiteYogurt #CerahSeluruhBadan #SusuKambingTakHamis #SihatSeluruhBadan #MakananSunnah #KuatkanGigiDanTulang #SihatDalaman #JerawatKurang #JeragatKurang #MasalahKulitKusam #SupplementYangSelamat #KhasUntukSeisiKeluarga #SusuKambingHQ #ByWawairfanHQ
#Fattzura #KernaSyurgaBukanPercuma #TitianCinta #redvelvetdrama
#WawairfanResources #WawairfanHQ #PosDirectByHQ
User Image dyxy_ain97 Posted: Jan 24, 2018 3:02 AM (UTC)

9
0 Normal
User Image dyxy_ain97 Posted: Jan 24, 2018 3:01 AM (UTC)

5
0 Normal
User Image nazirahnjshop Posted: Jan 24, 2018 2:58 AM (UTC)

3
0 Normal
New arrival!!
.
Kurung Mini Elisa
Price : Rm110
Postage: Rm: 8/12ss
.
Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
kombinasi potongan kurung moden dan kurung Kedah
Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja)
dihiasi batu permata halus dihadapan baju dan lengan baju (depan dan belakang)
hujung lengan baju sedikit kembang seperti potongan kurung kedah
pinggang skirt full getah dan ada lining
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungminielisa
#njkurungminielisa
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum
User Image nazirahnjshop Posted: Jan 24, 2018 2:58 AM (UTC)

4
0 Normal
New arrival!!
.
Kurung Mini Elisa
Price : Rm110
Postage: Rm: 8/12ss
.
Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
kombinasi potongan kurung moden dan kurung Kedah
Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja)
dihiasi batu permata halus dihadapan baju dan lengan baju (depan dan belakang)
hujung lengan baju sedikit kembang seperti potongan kurung kedah
pinggang skirt full getah dan ada lining
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungminielisa
#njkurungminielisa
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum
User Image nazirahnjshop Posted: Jan 24, 2018 2:58 AM (UTC)

4
1 Normal
New arrival!!
.
Kurung Mini Elisa
Price : Rm110
Postage: Rm: 8/12ss
.
Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
kombinasi potongan kurung moden dan kurung Kedah
Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja)
dihiasi batu permata halus dihadapan baju dan lengan baju (depan dan belakang)
hujung lengan baju sedikit kembang seperti potongan kurung kedah
pinggang skirt full getah dan ada lining
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungminielisa
#njkurungminielisa
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum
User Image nazirahnjshop Posted: Jan 24, 2018 2:57 AM (UTC)

4
0 Normal
New arrival!!
.
Kurung Mini Elisa
Price : Rm110
Postage: Rm: 8/12ss
.
Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
kombinasi potongan kurung moden dan kurung Kedah
Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja)
dihiasi batu permata halus dihadapan baju dan lengan baju (depan dan belakang)
hujung lengan baju sedikit kembang seperti potongan kurung kedah
pinggang skirt full getah dan ada lining
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungminielisa
#njkurungminielisa
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum
User Image nazirahnjshop Posted: Jan 24, 2018 2:57 AM (UTC)

3
0 Normal
New arrival!!
.
Kurung Mini Elisa
Price : Rm110
Postage: Rm: 8/12ss
.
Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
kombinasi potongan kurung moden dan kurung Kedah
Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja)
dihiasi batu permata halus dihadapan baju dan lengan baju (depan dan belakang)
hujung lengan baju sedikit kembang seperti potongan kurung kedah
pinggang skirt full getah dan ada lining
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungminielisa
#njkurungminielisa
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum
User Image nazirahnjshop Posted: Jan 24, 2018 2:57 AM (UTC)

5
0 Normal
New arrival!!
.
Kurung Mini Elisa
Price : Rm110
Postage: Rm: 8/12ss
.
Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
kombinasi potongan kurung moden dan kurung Kedah
Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja)
dihiasi batu permata halus dihadapan baju dan lengan baju (depan dan belakang)
hujung lengan baju sedikit kembang seperti potongan kurung kedah
pinggang skirt full getah dan ada lining
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungminielisa
#njkurungminielisa
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum
User Image dyxy_ain97 Posted: Jan 24, 2018 2:57 AM (UTC)

6
0 Normal
User Image nazirahnjshop Posted: Jan 24, 2018 2:57 AM (UTC)

3
0 Normal
New arrival!!
.
Kurung Mini Elisa
Price : Rm110
Postage: Rm: 8/12ss
.
Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
kombinasi potongan kurung moden dan kurung Kedah
Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja)
dihiasi batu permata halus dihadapan baju dan lengan baju (depan dan belakang)
hujung lengan baju sedikit kembang seperti potongan kurung kedah
pinggang skirt full getah dan ada lining
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungminielisa
#njkurungminielisa
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum
User Image nazirahnjshop Posted: Jan 24, 2018 2:55 AM (UTC)

3
0 Normal
New arrival!!
.
Kurung Mini Elisa
Price : Rm110
Postage: Rm: 8/12ss
.
Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
tidak jarang dan tak perlu lining
leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
kombinasi potongan kurung moden dan kurung Kedah
Baju dan skirt dihiasi jahitan sulam yg cantik dan kemas bahagian hujung lengan baju, bawah baju (depan sahaja) dan skirt (depan sahaja)
dihiasi batu permata halus dihadapan baju dan lengan baju (depan dan belakang)
hujung lengan baju sedikit kembang seperti potongan kurung kedah
pinggang skirt full getah dan ada lining
warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
By #dadagent
#njdadagent
.
Berminat.......
Cepat2 sementara stok masih ada.
Boleh whatsapp di no 0177767500.

Kalau nak join group agent "NJSHOP" pun boleh.😊😊😊
TERBAIK..........
.
#dropshipmalaysia
#dropshipneeded
#dropshipwanted
#dropshipdiperlukan
#uitmshahalam
#dresslabuh
#dresslawa
#dressmurahmalaysia
#dressmalaysia
#peplumcantik
#peplummurah
#kurungmurah
#kurungmalaysia
#bajukurung
#bajukurungmalaysia
#kurungminielisa
#njkurungminielisa
#slotakasia
#tv3malaysia
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#lelakiitupemilikhatiku
#redvelvetdrama
#dramasangat
#neelofa
#do
#kurungpeplum

Hashtags found on this page