Toggle navigation

#raya20171,145,498 POSTS

Post Content
sis nak hapdet #laststock
.
KURTA SALAHUDDIN 😍
.
.
✔️Meterial cotton luxury germany . -permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF.. Meterial ni serap peluh,mudah iron dan sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan. .
✔️Cutting mesra slim fit
-mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 😊
.
✔️Jahitan -jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 😊
.
✔️Design yang rare
-design kurta ini di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita. .
✔️Poket tersembuyi
-rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif FEEQ.
.
✔️WARNA
10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih dan Pilihan warna ni mmg trend 2017. .
🎁🎁 FREE POSTAGE.. Gst kami tanggung 😊😊
User Image qaistyle Posted: Nov 18, 2017 2:30 AM (UTC)
9
0 Normal
User Image qaistyle Posted: Nov 19, 2017 2:19 PM (UTC)
14
0 Normal
KURTA TURKEY
|
👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON
Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sangat kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk
|
🙆🏻Cutting : SLIM FIT
|
💰HARGA JUAL RM 105 SM 110 SS Termasuk postage
|
👕Size S to XL
Ready Stock
|
📦Postage Included
|
For order, whatsapp 👇
📲019 675 3875
📲019 675 3875

#jubahraya #jubahmurah #jubahmoden #jubahborong #jubahlelaki #jubahlelakimurah #jubahlelakislimfit #jubahsale #jubahmalaysia #elrah #pselrah #elrahexclusive #jubahplain #baazarpaknil #jubahterkini #raya2017 #jubah #bajumelayu #kurtamurah #kurtaborong #kurtalelaki #kurtaraya #kurtalelakimurah #kurtaslimfit #jubahlelaki #dropshipkurta #dropshipjubah #fashionvalet #primavalet #modvier #fattzura
User Image qaistyle Posted: Nov 20, 2017 1:17 AM (UTC)
13
0 Normal
KURTA TURKEY
|
👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON
Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sangat kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk
|
🙆🏻Cutting : SLIM FIT
|
💰HARGA JUAL RM 105 SM 110 SS Termasuk postage
|
👕Size S to XL
Ready Stock
|
📦Postage Included
|
For order, whatsapp 👇
📲019 675 3875
📲019 675 3875

#jubahraya #jubahmurah #jubahmoden #jubahborong #jubahlelaki #jubahlelakimurah #jubahlelakislimfit #jubahsale #jubahmalaysia #elrah #pselrah #elrahexclusive #jubahplain #baazarpaknil #jubahterkini #raya2017 #jubah #bajumelayu #kurtamurah #kurtaborong #kurtalelaki #kurtaraya #kurtalelakimurah #kurtaslimfit #jubahlelaki #dropshipkurta #dropshipjubah #fashionvalet #primavalet #modvier #fattzura
User Image qaistyle Posted: Nov 21, 2017 12:04 AM (UTC)
13
0 Normal
KURTA QATAR
|
👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON
Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk
|
🙆🏻Cutting : SLIM FIT
|
💰HARGA : RM 105 SM 110 SS
|
👕Size S to XL
Ready Stock
|
📦Postage Included
|
For order, whatsapp 📲019 675 3875
📲019 675 3875

#jubahraya #jubahmurah #jubahmoden #jubahborong #jubahlelaki #jubahlelakimurah #jubahlelakislimfit #jubahsale #jubahmalaysia #elrah #pselrah #elrahexclusive #jubahplain #baazarpaknil #jubahterkini #raya2017 #jubah #bajumelayu #kurtamurah #kurtaborong #kurtalelaki #kurtaraya #kurtalelakimurah #kurtaslimfit #jubahlelaki #dropshipkurta #dropshipjubah #fashionvalet #primavalet #modvier #fattzura
User Image qaistyle Posted: Nov 24, 2017 12:49 AM (UTC)
0 1 Normal
KURTA QATAR
|
👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON
Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk
|
🙆🏻Cutting : SLIM FIT
|
💰HARGA : RM 105 SM 110 SS
|
👕Size S to XL
Ready Stock
|
📦Postage Included
|
For order, whatsapp
.
📲019 675 3875
📲019 675 3875

#jubahraya #jubahmurah #jubahmoden #jubahborong #jubahlelaki #jubahlelakimurah #jubahlelakislimfit #jubahsale #jubahmalaysia #elrah #pselrah #elrahexclusive #jubahplain #baazarpaknil #jubahterkini #raya2017 #jubah #bajumelayu #kurtamurah #kurtaborong #kurtalelaki #kurtaraya #kurtalelakimurah #kurtaslimfit #jubahlelaki #dropshipkurta #dropshipjubah #fashionvalet #primavalet #modvier #fattzura
User Image qaistyle Posted: Nov 24, 2017 12:51 AM (UTC)
0 0 Normal
KURTA QATAR
|
👔MATERIAL - EGYPTIAN COTTON
Kain sejuk tak mudah panas, Material serap peluh, Jahitan sgt kemas, Kain tak perlu gosok & Kain tak renyuk
|
🙆🏻Cutting : SLIM FIT
|
💰HARGA : RM 105 SM 110 SS
|
👕Size S to XL
Ready Stock
|
📦Postage Included
|
For order, whatsapp
📲019 675 3875
📲019 675 3875

#jubahraya #jubahmurah #jubahmoden #jubahborong #jubahlelaki #jubahlelakimurah #jubahlelakislimfit #jubahsale #jubahmalaysia #elrah #pselrah #elrahexclusive #jubahplain #baazarpaknil #jubahterkini #raya2017 #jubah #bajumelayu #kurtamurah #kurtaborong #kurtalelaki #kurtaraya #kurtalelakimurah #kurtaslimfit #jubahlelaki #dropshipkurta #dropshipjubah #fashionvalet #primavalet #modvier #fattzura
#laststock ARYANN KURTA .
7 KEISTIMEWAAN KURTA ARYANN
===========================
.
.
LUXURY GERMANY COTTON
.
#kurtaaryann menggunakan “cooling material” diimport khas dari luar negara. Fabric dia siyesly mampu memberi effect “mewah”, “nyaman” dan yang paling best ‘tak mudah renyuk tapi senang iron!”. Suka tak? Suka tak? .
.
REKAAN SMART CASUAL WEAR
.
Terserlah keunikan uolls daripada orang lain bila pakai kurta ARRYAN. Kurta PERTAMA di MALAYSIA yang mengeluarkan kurta berkonsepkan SMART CASUAL ni. Iye lah, mana nak dapat baju kurta yang ada elemen kemeja ni? 2 in 1 bro! Bergaya di hari raya, dan yang sesangat best boleh juga pakai utk hari2 biasa even ke opis, kenduri atau apa2 sahaja majlis. Match kan sahaja kurta dengan apa2 suasana.. “ Jgn limitkan kurta utk hari raya jer plishhh!”. .
.
REKAAN TANGAN 3 QUARTER
.
Special nya kurta ARYANN mempunyai rekaan tangan “3 QUARTER”. Nak Nampak formal pakai jer mcm biasa. Nak Nampak santai, lipat kan jer jadi 3 quarter. Tak kan nak Nampak formal jer sepanjang hari kan?
.
.
KOLAR BAJU YANG LEBIH SANTAI
.
Rekaan kurta ARYANN berbentuk cekak musang. Tapi yang paling “rare” tu, kolar ARYANN tak terlalu tinggi. Memang rasa selesa giler. Tak adalah nanti tercekik dengan kolar yang tinggi sangat. “ Wow! Yang ni la yang saya tercari2 selama ni”
.
.
BUTANG READY MADE SEPENUHNYA
.
Butang Kurta ARYANN dah dijahit daripada atas sampai bawah. Tak ada dh soalan “ mana butang baju melayu abang ni yang..?” di pagi raya. Lepas ni ada jer kurta ARYANN, no “butang bju melayu” at all. Senang kan?
.
.
POCKET DISEBELAH KIRI
.
Sebabkan kaum adam ni suka benda yang memudahkan, Kurta ARYANN dah ada siap pocket disebelah kiri. Boleh la nak letak i-phone ker, sampul duit raya ker. Class kan?
.
.
SULAMAN EMAS LOGO MA EXCLUSIVE
.
Kurta ARYANN ada logo yang disulam tau. Bukan nya tampal2! Memang Nampak “high class”. Sesuailah dengan jahitan kurta yang kemas. Confirm bila pakai kurta ARYANN nanti akan ada yang tanya “ kurta ni awak beli dekat butik mana eh?’
.
✅Untuk pembelian pantas boleh terus visit shopee sy @norashabel769 ✅Whatsapp click link yg disediakan di bio 😊
User Image pesonacarnelian.sale Posted: Nov 24, 2017 12:44 AM (UTC)
5
0 Normal
ADRA MEDINA EKSKLUSIF (AME).
.
.Meletop Tau uollz ....
.
.Hubby bergetar tulang rusuk Kali ke-2 tengok uollz pakai Baju kurung moden kembang ni..
.Tag la pasangan anda Minta belanja.😘😘.
.Special sangat cutting baju kurung moden kembang ADRA MEDINA..
.
.🍁Material : .
.✔Kain plain dari valentino soluna silk.
.✔kain duyung dari jenis material galaxy printed yang sangat selesa , senang iron , terjatuh dan beralun-alun gitu ☺..
.
🍁 Ciri-ciri :.
.✔hujung tangan yang bergetah dan kembang "ala-ala saloma". .
.✔cutting baju yang menawan dan 'loose'.
.✔baju kurung moden kembang , A-shape dan tiada dart.
.
.🍁 Size : S , M, L, XL, XXL
( size 'XXL' adds on RM20 )
.
.🍁 Stock : semua "READY STOCK" tidak ada "PREORDER"
.
.🍁 Warna : 3 pilihan warna yang mewah
.
.💵 HARGA JUALAN : RM 150 (sm) / RM155 (ss).
.💵 HARGA promosi NOVEMBER PAYDAY : RM 130 (sm) / RM135 (ss).
.
.Promosi sah hingga 1 Dec 2017.
.
.Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON . .
.
.Berminat, whatsapp 0192756398.
.
.#adramedinaeksklusif #AME #koleksiraya2017 #meletop #kurungkembang #raya2017 #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungadramedinaeksklusif #kurungmoden #kurungadramedinaeksklusif #bajukurungsilk #novembersale #novemberpaydaysale #promosi #sale #salebajukurung #paydaysale #paydaypromotion #cikgu #cikguseo #cikgusekolah
User Image qistyna.innara Posted: Nov 24, 2017 12:40 AM (UTC)
23
6 Normal
🆓 BAJU / KASUT FREE SETIAP BULAN!! CUMA *LIKE & COMMENT* SETIAP POS UTK JADI ACTIVE FOLLOWER. ADMIN AKAN RANDOM PEMENANG SETIAP BULAN. SERIOUS, PERCUMA! GOODLUCK 🆓
⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀
Oh btw, ada sesiapa lagi nak selit order ni?? 👇
Details ada kat caption 👇
⠀ ⠀

HOODIE TOP. READY STOCK 👍 ⠀
💌 Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT ⠀
📦 Sampai kat awak dalam 2 ~ 3 hari bekerja selepas pos
⛔️ NO URGENT ORDER
⛔️ NO URGENT ORDER
⛔️ NO URGENT ORDER ⠀

💰 RM69 FREE POSTAGE SM
💰 RM69 FREE POSTAGE SM ⠀
💰 RM69 FREE POSTAGE SM
+RM7 SABAH SARAWAK ⠀

✂️ Material : COTTON ⠀

👚 S , M , L , XL⠀


Size S : Shoulder 40.25cm, Sleeves 60cm, Length 64cm, Bust 92cm

Size M : Shoulder 41.5cm, Sleeves 61cm, Length 65cm, Bust 97cm

Size L : Shoulder 42.75cm, Sleeves 62cm, Length 66cm, Bust 102cm

Size XL : Shoulder 44cm, Sleeves 63cm, Length 67cm, Bust 107cm ⠀



SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
ATAU
📲 Telegram +60166720775
📲 Wechat ID : qisnaraa_12



#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #2033241WT #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2017 #raya2017 #blouseraya2017 #jubahraya2017 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2017 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah #rayasale2017
User Image qistyna.innara Posted: Nov 24, 2017 12:40 AM (UTC)
22
5 Normal
🆓 BAJU / KASUT FREE SETIAP BULAN!! CUMA *LIKE & COMMENT* SETIAP POS UTK JADI ACTIVE FOLLOWER. ADMIN AKAN RANDOM PEMENANG SETIAP BULAN. SERIOUS, PERCUMA! GOODLUCK 🆓
⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀
Oh btw, ada sesiapa lagi nak selit order ni?? 👇
Details ada kat caption 👇
⠀ ⠀

HOODIE TOP. READY STOCK 👍 ⠀
💌 Pos setiap ISNIN ~ JUMAAT ⠀
📦 Sampai kat awak dalam 2 ~ 3 hari bekerja selepas pos
⛔️ NO URGENT ORDER
⛔️ NO URGENT ORDER
⛔️ NO URGENT ORDER ⠀

💰 RM69 FREE POSTAGE SM
💰 RM69 FREE POSTAGE SM ⠀
💰 RM69 FREE POSTAGE SM
+RM7 SABAH SARAWAK ⠀

✂️ Material : COTTON ⠀

👚 S , M , L , XL⠀


Size S : Shoulder 40.25cm, Sleeves 60cm, Length 64cm, Bust 92cm

Size M : Shoulder 41.5cm, Sleeves 61cm, Length 65cm, Bust 97cm

Size L : Shoulder 42.75cm, Sleeves 62cm, Length 66cm, Bust 102cm

Size XL : Shoulder 44cm, Sleeves 63cm, Length 67cm, Bust 107cm ⠀



SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
ATAU
📲 Telegram +60166720775
📲 Wechat ID : qisnaraa_12



#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #2033241WT #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #bajuraya2017 #raya2017 #blouseraya2017 #jubahraya2017 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #dressraya2017 #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah #rayasale2017
User Image na_gadgetstore Posted: Nov 24, 2017 12:23 AM (UTC)
4
0 Normal
💎NOVEMBER SALES💎 .
.
🌟BACA DETAIL DI BAWAH SEBELUM WHATSAPP🌟
.
READY STOCK .
‼️COD KL & SEKITAR‼️
‼️COD KL‼️
‼️COD KL‼️
.
IPHONE IMPORTED SET/REFURBISHED FACTORY SET BUKAN MY SET (MALAYSIA SET)
WARRANTY UNDER KEDAI KILANG BUKAN APPLE SERVIS CENTRE
.
• Original Phone Import set 📲
• Full Set (sealed box - earphone / usb / adapter)
• No Refundable ⠀
.
‼️FREE GIFT 2017‼️while stock last
💥FREE OF CHARGE bernilai RM100😱 🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓🆓
👇👇👇15 Barang for FREE dibwh👇👇👇
PACKAGE FREE GIFT UTK ANDA.
Nilai keseluruhan Harga barangan jika beli kat pasar malam pun dekat RM200
.
✔TEMPERED GLASS
✔SILICON CASE/EXTRA HARD CASE
✔RING STAND PHONE
✔POWER BANK 2600MAH
✔HELLO KITTY VR BOX LIMITED
✔FIDGET SPINNER
✔PHONE CAR HOLDER
✔BRANDED USB CABLE IPHONE
✔SOLO BEAT HEADSET
✔MONOPOD
✔USB LED LIGHTING
✔SIM ADAPTER
✔PHONE STICKER
✔3 in 1 FISH EYE LENS
✔STAR WARS EARPHONE LIMITED
(depend on stock)
*anda diberikan bergantung pada stok( Tiada sebarang tuntutan Foc jika stok tiada)
.
‼️1 YEAR WARRANTY‼️
warranty under kedai kilang bukan applee servis centre
.
• Phone /Device/ Hardware only - 1 year warranty
• LCD / touch screen/Button - 1 month .
• Ribbon/Speaker/Mic/Camera/Button/Battery - 1 month .
• Fingerprint - 1week
• All accessories - 1 month only (refurbished /Imported set)
.
‼️BAYARAN FULLPAYMENT‼️
postage tambh rm30 SM / rm40 SS ( by gdex )
postage sampai dalam masa 2-3hari
.
‼️HARGA‼️.
seperti dalam pic. Tiada tambahan kecuali postage 🚛
.
berminat screenshot pic dan boleh whatsapp +60163632517
berminat screenshot pic dan boleh whatsapp +60163632517
berminat screenshot pic dan boleh whatsapp +60163632517
.
#saleraya
#iPhonemurah
#raya2017
#bazaar
#murahmeriah
#iphoneshop
#iphoneori
#iphonedealer
#iphonecase
User Image pinscarf Posted: Nov 24, 2017 12:08 AM (UTC)
5
1 Normal
.
👑GALERI ARIANI👑
.
RM89
.
T&C.
✅SCREEN SHOT DESIGN YANG AWAK NAK DAN WHATSAPP SAYA.
✅FAST PAYMENT ONLY.
✅STRAIGHTLY NO FUSSY BUYER.
✅FULL PAYMENT.
.
WHATSAPP 0132518394
WHATSAPP 0132518394
WHATSAPP 0132518394 .
.
#GALERIARIANI #RAYA2017 #BAZARPAKNIL #ARIANILEBARAN
#ARIANILOVES #PSGALERIARIANI #MALAYSIA #TRUSTEDPS #SINGAPORE #INDONESIA #BRUNEI #PERSONALSHOPPERMALAYSIA
User Image pinscarf Posted: Nov 24, 2017 12:07 AM (UTC)
2
0 Normal
.
👑GALERI ARIANI👑
.
RM89
.
T&C.
✅SCREEN SHOT DESIGN YANG AWAK NAK DAN WHATSAPP SAYA.
✅FAST PAYMENT ONLY.
✅STRAIGHTLY NO FUSSY BUYER.
✅FULL PAYMENT.
.
WHATSAPP 0132518394
WHATSAPP 0132518394
WHATSAPP 0132518394 .
.
#GALERIARIANI #RAYA2017 #BAZARPAKNIL #ARIANILEBARAN
#ARIANILOVES #PSGALERIARIANI #MALAYSIA #TRUSTEDPS #SINGAPORE #INDONESIA #BRUNEI #PERSONALSHOPPERMALAYSIA

Hashtags found on this page