Toggle navigation

#ramensamyang49,450 POSTS

Post Content
User Image sofamramenhouse Posted: Dec 12, 2017 11:59 AM (UTC)
18
0 Normal
Thank you kepada yang membeli samyang! Nanti sebelum makan jangan lupa tag @sofamramenhouse tau! Enjoy your samyang guys 💜
.
COD | UiTM Dengkil
Postage | Isnin, Rabu, Jumaat
Whatsapp :
0104693741 (Amni)
0143377271 (Sofea)
.
#ramensamyang #samyangnoodle #myramenhouse #samyangmurah #samyangborong #uitmdengkil #sayajualsamyang #sayajualramensamyang #samyanguitmdengkil
User Image sofamramenhouse Posted: Dec 12, 2017 11:54 AM (UTC)
21
0 Normal
Baru je tadi stock sampai, dah nak habis dah korang kerjakan 😠 Malam ni ada COD! Siapa yang nak join COD, boleh whatsapp sekarang! Hanya tinggal flavour cheese sahaja! .
.
COD | UiTM Dengkil
Postage | Isnin, Rabu, Jumaat
Whatsapp :
0104693741 (Amni)
0143377271 (Sofea)
.
#ramensamyang #samyangnoodle #myramenhouse #samyangmurah #samyangborong #uitmdengkil #sayajualsamyang #sayajualramensamyang #samyanguitmdengkil
User Image syaalip_ Posted: Dec 12, 2017 10:15 AM (UTC)
13
0 Normal
RAMEN SAMYANG 💕
RM6 ONLY🔥🔥🔥
FOR ORDER, PLEASE PM ME😘
#ramensamyang #ramenpenang #ramenmurahrm6 #ramenmurahpenang #pmtg
User Image chocolatelover.co Posted: Dec 12, 2017 5:45 AM (UTC)

45
0 Normal
SET COMBO RAMEN.!!!
Set Combo 1 ( 3 ramen ) = RM20
.
Set Combo 2 ( 5 ramen ) = RM 30
.
NAK BELI LOOSE ITEM ; RM 8
6 Flavor :
Ramen Ice
Ramen Cheese
Ramen 2× Spicy
Ramen Stew
Ramen Ori
Ramen Curry *NEW*
.
Postage 📮
RM 9 (sm) / RM 14 (ss)
.
How to order.? Screenshot item and Whatsapp 0172060556.
.
#ramensamyang #ramensedap #ramen pedass #ramenice #ramencheese #ramen2×ramen #ramenstew #ramenori #ramencurry
User Image kopicatmelachi Posted: Dec 12, 2017 3:40 AM (UTC)

11
0 Normal
FRAPPÉ CATEGORY
Ice blended | 22oz
.
🌸 Creams Choco Chip RM8
🌸 Creams Choco Oreo RM8
🌸 Kit Kat Frappé RM9
🌸 Frozen Hawaii RM8
🌸 Frozen Freya RM8
.
Nak delivery pun boleh, Whatsapp Ibu Peri wasap.my/+60164365793.
✔ Caj RM2 / kalau hujan naik kereta caj Rm4
✔ Dalam kampung je
.
Nak selit selit menu di bawah pun boleh. Nak beli menu di bawah sahaja pun boleh. Takde masalah. TIADA MINIMUM ORDER.😍
.
#KekBekasNisa
🍫 Dadih Jagung RM1
🍫 Dadih Mangga RM1
🍫 Dadih 2 Layer RM1
🍫 Pudding Trifle Creamy RM5
🍫 Nutella Fudge RM10
🍫 Coklat Cheese Hantu RM15

#RamenSamyang Mentah Loose Pack
🔥 Original, RM6.50
🔥 Curry, RM7
🔥 Cheese, RM7
🔥 Ice, RM8
🔥 Stew, RM8
🔥 Nuclear, RM9

ALAMAT :
Lot 4634, Jalan Persiaran Masjid Sultan, Kg Perigi Nenas, Pulau Indah. (Sebelah Sawit Tomyam)
9 pagi - 8.30 malam
User Image seraabloomboutique Posted: Dec 11, 2017 10:55 AM (UTC)

16
0 Normal
New ! 😗😗
.
Bawal Tabur merelip relip rm25 sahaja ada manik bahagian atas kepala & bahagian belakang
.
Senang nak bentuk takperlu sembur2 dah, terletak elok.
.
Jum singgah butik banyak salesss menarikkk untuk uolssss 😘 see u soon! Macam macam hadooo.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
.
#butikkuantan
#seraabloomboutique
#allunderoneroofboutique
#kuantan
#agentdyxykuantan
#dyxycosmetics
#icecreambabakuantan
#kosmetikkuantan
#ramensamyang
#blousemurah
#jubahmurah
#codkuantan
#makeupaddicted
User Image seraabloomboutique Posted: Dec 11, 2017 10:55 AM (UTC)

13
0 Normal
New ! 😗😗
.
Bawal Tabur merelip relip rm25 sahaja ada manik bahagian atas kepala & bahagian belakang
.
Senang nak bentuk takperlu sembur2 dah, terletak elok.
.
Jum singgah butik banyak salesss menarikkk untuk uolssss 😘 see u soon! Macam macam hadooo.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
.
#butikkuantan
#seraabloomboutique
#allunderoneroofboutique
#kuantan
#agentdyxykuantan
#dyxycosmetics
#icecreambabakuantan
#kosmetikkuantan
#ramensamyang
#blousemurah
#jubahmurah
#codkuantan
#makeupaddicted
User Image seraabloomboutique Posted: Dec 11, 2017 10:18 AM (UTC)

14
0 Normal
New ! 😗😗
.
Bawal Tabur merelip relip rm25 sahaja ada manik bahagian atas kepala & bahagian belakang
.
Senang nak bentuk takperlu sembur2 dah, terletak elok.
.
Jum singgah butik banyak salesss menarikkk untuk uolssss 😘 see u soon! Macam macam hadooo.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
.
#butikkuantan
#seraabloomboutique
#allunderoneroofboutique
#kuantan
#agentdyxykuantan
#dyxycosmetics
#icecreambabakuantan
#kosmetikkuantan
#ramensamyang
#blousemurah
#jubahmurah
#codkuantan
#makeupaddicted
User Image seraabloomboutique Posted: Dec 11, 2017 10:13 AM (UTC)

11
0 Normal
New ! 😗😗
.
Bawal Tabur merelip relip rm25 sahaja ada manik bahagian atas kepala & bahagian belakang
.
Senang nak bentuk takperlu sembur2 dah, terletak elok.
.
Jum singgah butik banyak salesss menarikkk untuk uolssss 😘 see u soon! Macam macam hadooo.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
.
#butikkuantan
#seraabloomboutique
#allunderoneroofboutique
#kuantan
#agentdyxykuantan
#dyxycosmetics
#icecreambabakuantan
#kosmetikkuantan
#ramensamyang
#blousemurah
#jubahmurah
#codkuantan
#makeupaddicted
User Image seraabloomboutique Posted: Dec 11, 2017 10:11 AM (UTC)

14
0 Normal
New ! 😗😗
.
Bawal Tabur merelip relip rm25 sahaja ada manik bahagian atas kepala & bahagian belakang
.
Senang nak bentuk takperlu sembur2 dah, terletak elok.
.
Jum singgah butik banyak salesss menarikkk untuk uolssss 😘 see u soon! Macam macam hadooo.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
.
#butikkuantan
#seraabloomboutique
#allunderoneroofboutique
#kuantan
#agentdyxykuantan
#dyxycosmetics
#icecreambabakuantan
#kosmetikkuantan
#ramensamyang
#blousemurah
#jubahmurah
#codkuantan
#makeupaddicted
User Image seraabloomboutique Posted: Dec 11, 2017 10:11 AM (UTC)

12
0 Normal
New ! 😗😗
.
Bawal Tabur merelip relip rm25 sahaja ada manik bahagian atas kepala & bahagian belakang
.
Senang nak bentuk takperlu sembur2 dah, terletak elok.
.
Jum singgah butik banyak salesss menarikkk untuk uolssss 😘 see u soon! Macam macam hadooo.
.
⏰ OPERATION HOUR:

MON-SUN > 10AM - 10PM
TUESDAY > CLOSED 🚫
:
🏠 Ground Floor, Corner Lot, Sebelah Pasaraya Jaya Gading Tg Lumpur, Sederet Cosway, Ten Ten & Pasaraya Tunas Manja.
:
For online order, WS 📲 0148137274/ +60 11-2090 6762
.
💄 YOURE BEAUTIFUL THERES NOTHING WRONG WITH WHO YOURE 💕
.
#butikkuantan
#seraabloomboutique
#allunderoneroofboutique
#kuantan
#agentdyxykuantan
#dyxycosmetics
#icecreambabakuantan
#kosmetikkuantan
#ramensamyang
#blousemurah
#jubahmurah
#codkuantan
#makeupaddicted

Hashtags found on this page