Toggle navigation

#ramensamyang48,463 POSTS

Post Content
Hi guys 🙋🙋For your information sis dah restock ramen samyang favourite awak semua! Best tak best tak? 😋😋 Sis dah start open order guys! Jom cepat order. Tadi pun berdesup order masuk 😱😱 Esok sis dah start cod ya untuk area jb & pasir gudang 🚗🚗 For postage sis buat hari rabu ya 😘😘
.
.
.
📌ORIGINAL
🌶RM6/PCS
🌶RM26/FULLPACK
.
.
.
📌CHEESE
🌶RM6/PCS
🌶RM26/FULLPACK
.
.
.
DM / WHATSAPP 011 3682 5324
.
.
.
COD availabe JB & Pasir Gudang 🚗🚗
.
.
.
#sayajualramen #sayajualramenmurah #sayajualramenmurahmalaysia #ramenmurah #ramenmurahmalaysia #ramensamyang #ramensamyangmurah #ramenjohor #ramenjb #ramenpasirgudang #codramen #codramenjohor #codramenjb #codramenpasirgudang #pis
#pisstudent #codpis #codpisjb
RAMEN STEW 🍜🍜
.
.
Pergh makan ni memang berapi la weh 🔥🔥
.
.
Tapi of course SEDAP & sangat best makan masa LAPOR2 tengah malam 😍😍
.
.
Harga loose : RM8/pack .
.
Harga 1 BIG pack : RM40/big pack .
.
Harga postage 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 .
RM9sm/RM18ss .
Nak order ? Mudah aje 😉 klik link di bio sis naa 😘 #ramensamyang #ramen2xspicy #ramenice #ramencheese #ramencurry
RAMEN STEW 🍜🍜
.
.
Pergh makan ni memang berapi la weh 🔥🔥
.
.
Tapi of course SEDAP & sangat best makan masa LAPOR2 tengah malam 😍😍
.
.
Harga loose : RM8/pack .
.
Harga 1 BIG pack : RM40/big pack .
.
Harga postage 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 .
RM9sm/RM18ss .
Nak order ? Mudah aje 😉 klik link di bio sis naa 😘 #ramensamyang #ramen2xspicy #ramenice #ramencheese #ramencurry
RAMEN STEW 🍜🍜
.
.
Pergh makan ni memang berapi la weh 🔥🔥
.
.
Tapi of course SEDAP & sangat best makan masa LAPOR2 tengah malam 😍😍
.
.
Harga loose : RM8/pack .
.
Harga 1 BIG pack : RM40/big pack .
.
Harga postage 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 .
RM9sm/RM18ss .
Nak order ? Mudah aje 😉 klik link di bio sis naa 😘 #ramensamyang #ramen2xspicy #ramenice #ramencheese #ramencurry
Yeay!!!ade promosi ramen lagi!!Macam mana nak dapat harga promosi?just beli ramen..pastikan beli 2 dan keatas baru dapat harga promosi iaitu RM 6..Cepat grab sekarang..promosi sampai hari AHAD ni jeh tau!!rugi tak grab.. Whatsapp 0197631371/dm yea...
.
.#ramensamyang #ramensamyangpedas #ramensamyangpg #ramensamyangjohor #ramensamyangmurah #ramensamayangmalaysia
Selamat tengahari akak akak, abang abang kerja ke tu? Lapar ke kat ofis tu? Nak cri kudap kudapan? Buat kunyah kunyah depan PC? Meh beli NUTELLA B-READY dgn kita.. Nama pun dah melambangkan fungsi 😉
Harga 💲7.00
Harga tak termasuk postage ya ⛔
Meh DM kita atau whatspp
📱0136167265
📱0136167265
📱0136167265
#coklat #coklatmurahmurah #coklatmurah #coklatmurmur #sayajual #sayajualcoklat #sisbeli #selangor #kualalumpur #shahalam
#sungaibesar #pepero #milka #nutella #milo #daim #ramensamyang #ramenchallenge #spicyramen
Dah hampir tengahari ni, lunch apa semua?? 😉
Tak berapa rajin nak masak? Meh beli Samyang Korean Ramen dengan kita.. Ada 6 flavor (Spicy, 2x spicy, cheese, ice, stew & curry) semuanya.. Tak mahal punn 💲7.00/loose pack
Boleh beli conbo mix 5 flavor dgn hargaaa 💲30.00
Harga tak termasuk postage yee.. Meh DM kita atau whatspp
📱0136167265
📱0136167265
📱0136167265
#coklat #coklatmurahmurah #coklatmurah #coklatmurmur #sayajual #sayajualcoklat #sisbeli #selangor #kualalumpur #shahalam
#sungaibesar #pepero #milka #nutella #milo #daim #ramensamyang #ramenchallenge #spicyramen
FOLLOW || LIKE || COMMENT || TAG || BE ACTIVE 💕
-
Nutella B-Ready . Seriously mmg sedap dgn ada nutella bahagian dalam. ha nak order meh whatsapp kita. Click je link dekat bio 😊
-
1 stick : Only RM 7
1 Box/ 6 Stick : RM 38 Only
( Beli banyak lagi jimat tau 😊 )
-
Goodluck pada yg join GIVEAWAY 💕 😊
-
#ramen #ramenchallenge #spicyramenchallenge #ramennoodles #ramenhalal #ramenmurah #ramensamyang #ramenoriginal #ramencheese #ramenspicy #halal #ramenenak #ramenmurah #syieraramen #baazarpaknil #uitm #milocubes #milomurah #chocolatecake #chocolateimport #nutella #nutellabready #nutellabreadymurah #giveaway #giveawaysyieraramen
.
🍜 Ramen Samyang
.
.
Ada 6 perisa
😋 Original | Rm6.00
😋 Cheese | Rm7.00
😋 Curry | Rm7.00
😋 Ice | Rm7.00
😋 Nuclear | Rm7.00
😋 Stew | Rm7.00
.
.
Nak beli combo pun boleh 😍
.
.
#ramen #ramensamyang #ramenoriginal #ramencheese #ramencurry #ramenice #ramennuclear #ramenstew #sayajualramen #malaysia #bazarpaknil #sayajual

Hashtags found on this page