Toggle navigation

#radiancesignature132,462 POSTS

Post Content
User Image pinklady_body_perfect Posted: Dec 16, 2017 4:57 AM (UTC)

5
1 Normal
🍑 INFO 🍑 -

APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION BERBANDING SUPPLEMENT LAIN DI PASARAN ?
.
.
Pinklady mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalam bahan-bahannya yang diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka.
.
Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita.
.
.
.
Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun.
.
Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita “kurang sifat” kewanitaan seperti kurang bentuk badan, kurang naluri keibuan, cepat marah, kulit kasar, bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki).
.
.
Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini!

Nak lebih info? Nak dptkan pinklady dgn harga tawaran istimewa? WhatsApp sekarang.
. < NAK PL > Ke +60193790248 😊 -
User Image irneyidris Posted: Dec 16, 2017 12:54 AM (UTC)

11
0 Normal
RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
BEAUTY SECRET .
for whitening & glowing skin.
.
✅diformulasikan dengan: .
- kolagen
-grape seed extract
-strawberi
-roselle
-vitamin c
.
KELEBIHAN
.
✅ rasa yang enak dan mudah diserap oleh sistem badan.
✅ membantu menambahkan serta menggantikan kolagen semulajadi badan yang telah hilang disebabkan faktor usia.
✅ memberikan anti-penuaan mengekalkan struktur dan kesihatan kulit serta merawat lingkaran hitam bawah mata.
✅ mengembalikan keanjalan kulit,mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, kemunculan jeragat dan meratakan warna kulit.
✅ kulit akan kelihatan lebih muda ,gebu,lembab dan cantik berseri.
.
Cara Pengunaan:
.
1 sudu teh sebelum sarapan & sebelum tidur. .
.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stock ✔️
.
#shaliciousbeautyfoundation #satinskinzpremium #shaliciousmurah #bellaformulasinus #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #satinskinzpremiumoriginal #cshineserum #toujouradvanced #radiancesignature #cshinesoap #cshineskincare #beautysecretshalicious #beautysecretbyshalicious #beautysecretshaliciousmurah #royalslimextremesolution #epyhra #ephyraOriginal #shalicious #beautysecretmurah #beautysecret #beautysecretoriginal #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion
#love #TagsForLikes #TagsForLikesApp
User Image zatyzahari.my Posted: Dec 15, 2017 3:13 PM (UTC)

6
0 Normal
Celebrity Feminine Scrub Wash SKIN STORIES (CFSW) = RM 59.00
.
RAMUAN : Terdiri daripada Polyethylene Scrub(Scrub Lembut & Halus),Magnolia Stemcell,Manjakani,Pudina,Sireh,Witch Hazel,Aloe Vera dan banyak lagi ramuan hebat. Dirumus khas dari bahan-bahan semulajadi dan herba semata-mata dan bebas bahan kimia dgn pH tetap Cik Bunga utk merawat masalah pada Cik Bunga.
.
Rasa gatal - gatal pada Cik Bunga tak kira masa kadang-kadang kat opis tengah buat kerja. Kadang-kadang tgh tengok wayang, Kadang-kadang tengah belajar, tengah masak, tengah relax-relex, tengah layan fesbuk.
.
Ok lah, kalau dalam bilik sorang-sorang boleh la layan tergaru-garu kegatalan. Jenis sebelah ada orang, tepi ada orang sedang memerhati.
Macam mana nak buat eh? Lagi-lagi kalau nak tido malam adoi, memang tak boleh tido. .
Gosok la dengan kain ke, dengan tisu, garu ke. Cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal-gatal tu. Merenyam, Sengsaranya hidup.
.
Situasi gatal-gatal ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih - lebih lagi sering menghantui wanita - wanita mengandung.
.
Orang dulu-dulu akan cuci Cik Bunga dengan Air Rebusan Sireh atau Air Manjakani.Sekarang dah modern la awak, lengkap dalam satu botol pembersih Cik Bunga CFSW. Tak perlu rebus bagai. Senang dibawa mudah dipakai. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.
Jom rawat kegatalan Cik Bunga sepantas sekali penggunaan . 😌
.
🚛Postage :
RM 8 (SM)
RM 11 (SS)
.
📱WhatsApp : 016-5325437
utk order/pertanyaan. .
#shaklee #aurawhite #quputeh #babiesblink #radiancesignature #zofeabeautysecret #bustupexpress #kawaiicollagen #kcolyoriginal #dnars #bvrcollagen #jamujeratsuami #celebritylass #tabitaoriginal #cmd #vgrip #glutacaps #azcosmetic #babiesblink5in1 #olicandy #perlacoffee #nourainskincare #dianzvitamin #satinskinzpremium #jsd #manjasireh #sweetcandcup #advanceslim #terlajaklaris #perlaking
User Image eira_skinstories Posted: Dec 15, 2017 3:14 PM (UTC)

2
0 Normal
Tertipu !!!!! Ingatkan kunyah-kunyah Fairy Kisses ni boleh putih gebu je.
Tapi lepas kunyah lebih-lebih sekarang sampai nampak urat hijau kat tangan.
Bukan muka je putih, sampai satu badan putih.
.
Apani? .
Bukan tu je, cakap putih je, ni sampai detox dalaman sampai akar umbi. Produk apa mcm ni?
Kunyah-kunyah je terputih
Kunyah-kunyah je detox
Kunyah-kunyah je ter-extra cantik mcm ni?
Dgn sekadar kunyah .
Tak perlu kemam, tak perlu bancuh, tak perlu shake sampai terpelanting botol shaker.
.
Adesss penipu memang no satu.
Tolong lah pengguna-pengguna kat luar sana.
Jangan kunyah Fairy Kisses lebih-lebih nanti terlebih putih.
Ngeriiiii tauuuu.😆
.
.
.
.
Wassap 📱0193656710
.
.
.
.

#skinstories #glowglowing #babiesblink #perlaking #shakelee #aurawhite #quputeh #jamupikatsuami #whiteradiance #glutacaps #bvrcollagen #jamususukdara #radiancesignature #nourainskincare #tatiakincare #nurrayshamesrasolat #kawaicollagen #olicandy #secretesuperslimming #dherbsterlajaklaris #perlacoffee #mincaffe #satinzskinpremium #dnars #zofeabeatuysecrete #dianzvitamin #kopipakbelalang #marinaessence #sabunkopi
User Image hazneybeautystore Posted: Dec 15, 2017 2:52 PM (UTC)

4
0 Normal
RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
BEAUTY SECRET .
for whitening & glowing skin.
.
✅diformulasikan dengan: .
- kolagen
-grape seed extract
-strawberi
-roselle
-vitamin c
.
KELEBIHAN
.
✅ rasa yang enak dan mudah diserap oleh sistem badan.
✅ membantu menambahkan serta menggantikan kolagen semulajadi badan yang telah hilang disebabkan faktor usia.
✅ memberikan anti-penuaan mengekalkan struktur dan kesihatan kulit serta merawat lingkaran hitam bawah mata.
✅ mengembalikan keanjalan kulit,mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, kemunculan jeragat dan meratakan warna kulit.
✅ kulit akan kelihatan lebih muda ,gebu,lembab dan cantik berseri.
.
Cara Pengunaan:
.
1 sudu teh sebelum sarapan & sebelum tidur. .
.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stock ✔️
.
#shaliciousbeautyfoundation #satinskinzpremium #shaliciousmurah #bellaformulasinus #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #satinskinzpremiumoriginal #cshineserum #toujouradvanced #radiancesignature #cshinesoap #cshineskincare #beautysecretshalicious #beautysecretbyshalicious #beautysecretshaliciousmurah #royalslimextremesolution #epyhra #ephyraOriginal #shalicious #beautysecretmurah #beautysecret #beautysecretoriginal #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion
#love #TagsForLikes #TagsForLikesApp
User Image irneyidris Posted: Dec 15, 2017 12:50 PM (UTC)

8
0 Normal
RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
BEAUTY SECRET .
for whitening & glowing skin.
.
✅diformulasikan dengan: .
- kolagen
-grape seed extract
-strawberi
-roselle
-vitamin c
.
KELEBIHAN
.
✅ rasa yang enak dan mudah diserap oleh sistem badan.
✅ membantu menambahkan serta menggantikan kolagen semulajadi badan yang telah hilang disebabkan faktor usia.
✅ memberikan anti-penuaan mengekalkan struktur dan kesihatan kulit serta merawat lingkaran hitam bawah mata.
✅ mengembalikan keanjalan kulit,mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, kemunculan jeragat dan meratakan warna kulit.
✅ kulit akan kelihatan lebih muda ,gebu,lembab dan cantik berseri.
.
Cara Pengunaan:
.
1 sudu teh sebelum sarapan & sebelum tidur. .
.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stock ✔️
.
#shaliciousbeautyfoundation #satinskinzpremium #shaliciousmurah #bellaformulasinus #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #satinskinzpremiumoriginal #cshineserum #toujouradvanced #radiancesignature #cshinesoap #cshineskincare #beautysecretshalicious #beautysecretbyshalicious #beautysecretshaliciousmurah #royalslimextremesolution #epyhra #ephyraOriginal #shalicious #beautysecretmurah #beautysecret #beautysecretoriginal #likeforlike #like4like #follow4follow #streetfashion
#love #TagsForLikes #TagsForLikesApp
User Image hazneybeautystore Posted: Dec 15, 2017 12:45 PM (UTC)

10
0 Normal
RM185
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Radiance Signature™ .
NEW PACKAGING.
.
Kandungan : 20 sachet x 20
.
KELEBIHAN :
.
Kecantikan Radiance Signature:
.
✅Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
✅Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
✅Menjadikan kulit glowing secara natural.
✅Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan berseri.
✅Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
✅Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
✅Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
✔️Menstabilkan tekanan darah.
✔️Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
✔️Merawat ekzema dan Merawat imsonia. ✔️Bertindak sebagai Anti-Body.
Memberikan tenaga serta merta.
✔️Memberikan tidur yang nyenyak.
✔️Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
✔️Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. .
🎈Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
🎈Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
🎈Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
🎈100% natural base.
🎈Tanpa Sapuan.
🎈Tanpa Bahan Terlarang.
🎈100% Natural Base.
🎈Produk berstatus GMP dan kelulusan Kementerian Kesihatan KKM
🎈Mendapat Kelulusan halal.
.

Cara Pemakanan Radiance Signature:
➡️Hanya koyak dan minum.
➡️Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
➡️1 sachet di waktu malam sebelum tidur.
.

Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stock
.
.
#brillant #brillantbyradiancesignature
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia
#radiancesignature #radiancesignatureoriginal
#radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl
#skinbrighteningenhancement #innerbeautycollection #skinsupplement #collagendrink #whitening #whiteningsupplement #instagood #instabeauty #readystock #collagen #makanansunnah #innerbeauty #viral #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image meletops_beauty Posted: Dec 15, 2017 12:13 PM (UTC)

4
0 Normal
✅DIANZ VITAMIN C + E EXTRA GLUTHATHIONE AND ABSORBIC ACID

EXTRA GLUTHATHIONE booster whitening Dianz Vitamin Baru 2017!! Lebih POWER, kesan lebih CEPAT dengan 5x lebih pantas, dan yang penting HARGA MAMPU MILIK !!
.
🍒 Lebih sedap + ada tambahan gluthathione dan absorbic acid (vitamin c) utk kesan 5 kali lebih cepat..
🍒 Kulit lebih glowy dan berseri + awet muda
🍒 Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.
🍒 Baik untuk kuku, rambut dan kulit.
🍒 Mendapat kelulusan KKM di bawah akta farmasi.
.
KANDUNGAN:
💖 VITAMIN C berasaskan oren untuk merawat parut/jerawat/resdung/stretch marks/jeragat/kulit kusam
💖 VITAMIN E berasaskan Maquiberry untuk melembapkan kulit
💖 1000mg KOLAGEN ASLI berasaskan ikan talapia untuk kulit lembut dan gebu
💖 Extra GLUTHATHIONE untuk antioksida dan menggandakan kesan pencerahan.
💖 Extra ABSORBIC ACID untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh

SELAMAT IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
🍇 sebagai supplemen kesihatan (vitamin) - MAL16095012NC

CARA MAKAN 💊💊
💁 1 biji sehari
💁 2 biji sehari untuk BOOSTER WHITENING

RM50
postage rm7 sm/ss rm11

whatsapp
📲+60147377547
#dianz #dianzvitamin #vitamindianz #nanolightener #dianznanolightenercream #glutacaps #glutapanacea #glowglowing #tatiskincare #nourain #belleza #babiesblink #ibuputihjannalawwa #ninaskincare #kcolly #panaceaslim #mizznita #tounjoursadvanced #radiancesignature #dianzvitamin2017
User Image ikeen88 Posted: Dec 15, 2017 12:11 PM (UTC)

65
2 Normal
ikeen88 17h ago
Hi korang. Cekkin suka dengan skin sekarang ni. Kalau pakai foundation senang nak blend, pakai fd pun kuantiti sikit je. Nipis² je. Sebab cekkin dah consume RS ni. Ingredients dia dari kurma, madu 🍯 & delima. Sedap! Makan before breakfast atau sebelum tido.
.
Ape yang best tentang RS ni??
☑️ Menjadikan kulit lebih cerah dan putih ke tahap maksima.
☑️ Menjadikan tona kulit kelihatan merah jambu.
☑️ Menjadikan tona kulit lebih sekata, lembut, licin, kulit menjadi lembut.
.
Ape itu RS? @radiancesignature la 😍😍
.
#radiancesignature
#brillant
#skinbrighteningenhancement
#brightening
#hydrating
#softening
#illuminating
User Image scha_skinstories Posted: Dec 15, 2017 10:38 AM (UTC)

7
1 Normal
Selalu fokus putih kat muka, lupa tangan dan badan hitam macam kuali . hik hik. .
Jangan risau. Fairy Kisses bukan putihkan bahagian muka je, tapi satu badan putih berganda-ganda dari asal.
.
Plus, Fairy Kisses akan glow glow kan kulit muka sampai nampak berkilat tau. Aum aum kan? Consistant guna, kulit akan putih natural dan pink pink gitewww.
.
Ingredients yg mempunyai anti-oksida yang sangat sangat tinggi bantu rawat masalah kulit sampai akar umbi. .
Selain tu, Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni bantu turunkan berat badan, buang toksin dalaman , detox toksin dan chemical dalam badan dan bantu stabilkan berat badan. Jadi kesan 2 in 1 putih + detox dengan sekadar kunyah-kunyah .
.
📲014-9252763
.
#skinstories #glowglowing #babiesblink #perlaking #shakelee #aurawhite #quputeh #jamupikatsuami #whiteradiance #glutacaps #bvrcollagen #jamususukdara #radiancesignature #nourainskincare #tatiakincare #nurrayshamesrasolat #kawaicollagen #olicandy #secretesuperslimming #dherbsterlajaklaris #perlacoffee #mincaffe #satinzskinpremium #dnars #zofeabeatuysecrete #dianzvitamin #kopipakbelalang #marinaessence #sabunkopi
User Image silkysnow_white Posted: Dec 15, 2017 8:54 AM (UTC)

6
0 Normal
BELLEZA COLLAGEN NEW PACKAGING **READY STOCK** .
Harga :
RM75 free pos sm
+ POS RM11 SS

Wasap +6014-8735817 or tekan link di bio ============================= BELLEZA COLLAGEN
.
✔ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
✔ Menjadikan kulit glowing secara natural
✔ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur
kulit
✔ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak
berseri
✔ Mengecilkan liang roma
✔ Pencerahan sekata satu badan dan
menyekatakantona kulit
✔ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses
penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dari dalam dan
memudarkan parut jerawat
✔ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
✔ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
✔ Menghalang jangkitan pada vagina
✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam
berkilat
✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki
merekah
✔ Membantu menstabilkan hormon wanita yang
menopous
.
CARA PENGAMBILAN BELLEZA COLLAGEN :
1- Koyak dan kemam serbuk collagen di bawah lidah
2- Amalkan minum 3 liter sehari .
#silkysnowproduct #belleza #bellezaadvanced #radiancesignature #ephyrapremium #secretskinwhitekawaiicollagen #satinskinzpremium #scdc #bustupexpress #elysianserum #polishglowingskincare #perlapotion #bellezabysb #bellezatestimonial #bellezabysofieyabeauty #bellezacollagen #moodrepublik #moodrepublik #magandaglow #nnpearlcapsule #beautysecretshalicious #polishface #perlasusukambing #jemaimabeauty #koreanskincare #koreanbeauty #honeybeevenommultisolutioncream
User Image silkysnow_white Posted: Dec 15, 2017 8:53 AM (UTC)

7
0 Normal
BELLEZA COLLAGEN NEW PACKAGING **READY STOCK** .
Harga :
RM75 free pos sm
+ POS RM11 SS

Wasap +6014-8735817 or tekan link di bio ============================= BELLEZA COLLAGEN
.
✔ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
✔ Menjadikan kulit glowing secara natural
✔ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur
kulit
✔ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak
berseri
✔ Mengecilkan liang roma
✔ Pencerahan sekata satu badan dan
menyekatakantona kulit
✔ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses
penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dari dalam dan
memudarkan parut jerawat
✔ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
✔ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
✔ Menghalang jangkitan pada vagina
✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam
berkilat
✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki
merekah
✔ Membantu menstabilkan hormon wanita yang
menopous
.
CARA PENGAMBILAN BELLEZA COLLAGEN :
1- Koyak dan kemam serbuk collagen di bawah lidah
2- Amalkan minum 3 liter sehari .
#silkysnowproduct #belleza #bellezaadvanced #radiancesignature #ephyrapremium #secretskinwhitekawaiicollagen #satinskinzpremium #scdc #bustupexpress #elysianserum #polishglowingskincare #perlapotion #bellezabysb #bellezatestimonial #bellezabysofieyabeauty #bellezacollagen #moodrepublik #moodrepublik #magandaglow #nnpearlcapsule #beautysecretshalicious #polishface #perlasusukambing #jemaimabeauty #koreanskincare #koreanbeauty #honeybeevenommultisolutioncream
User Image silkysnow_white Posted: Dec 15, 2017 8:52 AM (UTC)

6
0 Normal
BELLEZA COLLAGEN NEW PACKAGING **READY STOCK** .
Harga :
RM75 free pos sm
+ POS RM11 SS

Wasap +6014-8735817 or tekan link di bio ============================= BELLEZA COLLAGEN
.
✔ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
✔ Menjadikan kulit glowing secara natural
✔ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur
kulit
✔ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak
berseri
✔ Mengecilkan liang roma
✔ Pencerahan sekata satu badan dan
menyekatakantona kulit
✔ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses
penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dari dalam dan
memudarkan parut jerawat
✔ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
✔ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
✔ Menghalang jangkitan pada vagina
✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam
berkilat
✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki
merekah
✔ Membantu menstabilkan hormon wanita yang
menopous
.
CARA PENGAMBILAN BELLEZA COLLAGEN :
1- Koyak dan kemam serbuk collagen di bawah lidah
2- Amalkan minum 3 liter sehari .
#silkysnowproduct #belleza #bellezaadvanced #radiancesignature #ephyrapremium #secretskinwhitekawaiicollagen #satinskinzpremium #scdc #bustupexpress #elysianserum #polishglowingskincare #perlapotion #bellezabysb #bellezatestimonial #bellezabysofieyabeauty #bellezacollagen #moodrepublik #moodrepublik #magandaglow #nnpearlcapsule #beautysecretshalicious #polishface #perlasusukambing #jemaimabeauty #koreanskincare #koreanbeauty #honeybeevenommultisolutioncream
User Image hazneybeautystore Posted: Dec 15, 2017 6:37 AM (UTC)

2
0 Normal
RM65
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SATIN SKINZ FACIAL 3 + 1 SET (Rosehip oil + vit C)
.
KELEBIHAN SATIN SKINZ FACIAL SET
➡ Merawat masalah parut akibat jerawat atau luka
➡ Mencerahkan kulit yg kusam dan gelap
➡ Menghilangkan kedutan halus serta membuatkan kulit lebih muda dan anjal
➡ Menghilangkan jerawat dan jeragat
➡ Mengecilkan pori-pori di wajah
➡ Melembabkan kulit di samping memperbaharui sel kulit mati
➡ Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak
.
ITEM YANG TERDAPAT dalam satu set : (3+1)
- cleanser
- toner
- day cream
- night cream
.
CARA MENGGUNAKAN :
➡ Cuci muka menggunakan Rosa Rosa cleanser. Picit sikit pun dah cukup sebab kami menggunakan pati Glutathione, Vitamin C, Vitamin E, Collagen, Aloe Vera dan ROSE HIP OIL.
➡Sapu secara nipis Rosa Rosa toner keseluruh muka dan leher dan biarkan kering sendiri
➡Apply day cream secara nipis utk rawatan pd waktu siang sambil menghalang sinaran UV. Di cadangkan sapu dgn compact powder utk hasil lebih cantik
➡ Atau Night Cream utk menghidupkan semula sel-sel kulit yang rosak. Memadai dgn lapisan nipis shj
➡ Untuk kulit yg berjerawat biasa dan kronik di sarankan menggunakan Acne Serum dan Acne Cream.
.
KANDUNGAN BAHAN
.
100% semulajadi yg kaya dengan Rose Hip, Vitamin E, Vitamin C, Collagen, Glutathione, & Aloe Vera.
Formula yang lembut tanpa bahan kimia ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Tak mengelupas dan tak mengeringkan kulit..Nampak glowing dan gebu je lepas pakai
.
#satinskinzfacial #satinskinzfacialmurah #satinskinzfacialoriginal #satinskinzfacialskincare #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzmurah #satinskinzoriginal #radiancesignature #glutacaps #olicandy #satinskinzoriginal #satinskinzmurah #satinskinzcombo #botanicalserum #botanicalserumsatinskinz #satinskinzpremiummurah #satinskinzoriginal #satinskinzacneserum #satinskinzbotanical
User Image scha_skinstories Posted: Dec 15, 2017 5:48 AM (UTC)

6
0 Normal
Selalu fokus putih kat muka, lupa tangan dan badan hitam macam kuali . hik hik. .
Jangan risau. Fairy Kisses bukan putihkan bahagian muka je, tapi satu badan putih berganda-ganda dari asal.
.
Plus, Fairy Kisses akan glow glow kan kulit muka sampai nampak berkilat tau. Aum aum kan? Consistant guna, kulit akan putih natural dan pink pink gitewww.
.
Ingredients yg mempunyai anti-oksida yang sangat sangat tinggi bantu rawat masalah kulit sampai akar umbi. .
Selain tu, Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni bantu turunkan berat badan, buang toksin dalaman , detox toksin dan chemical dalam badan dan bantu stabilkan berat badan. Jadi kesan 2 in 1 putih + detox dengan sekadar kunyah-kunyah .
.
📲014-9252763

#skinstories #glowglowing #babiesblink #perlaking #shakelee #aurawhite #quputeh #jamupikatsuami #whiteradiance #glutacaps #bvrcollagen #jamususukdara #radiancesignature #nourainskincare #tatiakincare #nurrayshamesrasolat #kawaicollagen #olicandy #secretesuperslimming #dherbsterlajaklaris #perlacoffee #mincaffe #satinzskinpremium #dnars #zofeabeatuysecrete #dianzvitamin #kopipakbelalang #marinaessence #sabunkopi
User Image irneyidris Posted: Dec 15, 2017 5:34 AM (UTC)

10
0 Normal
RM115
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
EPHYRA PREMIUM COLLAGEN
Original produk dengan QR CODE
.
Kandungan Sekotak = 30 sachet
free shaker.
.
Cara pengambilan.
.
-ambil Setiap pagi sebelum breakfast. Utk kesan terbaik ambil pagi dan malam(sebelum tidur)
.
Sesuai untuk Umur 20 thn dan ke atas
Kulit Kering & kedut
Kulit kusam & kendur
Pigmentasi dan kulit bermasalah ( jerawat)
Proses Pemulihan lambat
Mudah Rasa Penat
Daya Ingatan Merosot
Sakit-sakit badan / sendi
Metabolisma rendah.
.
KELEBIHAN :
.
1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema
5..Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan
9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah
11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
12. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.
.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok✔️
.
#nikkoplacenta #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #radiancesignature #toujouradvanced #yuumerosehip #olicandy #olicandymurah #ephyrapremium #ephyrapremiummurah #ephyraMurah #ephyraOriginal #yuumerosehipmurah #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal
#ephyra #ephyraskinbarmurah #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow #ephyracombo #ephyracombomurah #ephyracollagen
User Image irneyidris Posted: Dec 15, 2017 5:33 AM (UTC)

9
0 Normal
RM55
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
EPHYRA SKIN NANO
.
SERUM PEMUDAR JERAGAT PALING BERKESAN
.
Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum
.
Bagus & berkesan untuk
.
PUDARKAN JERAGAT DEGIL
✅KECUTKAN JERAWAT
✅HILANGKAN PARUT ✅ ANJALKAN & TEGANGKAN KULIT WAJAH KENDUR
✅ HILANGKAN BINTIK HITAM
✅ CERAHKAN KULIT KUSAM
✅ BAIKI TONA TAK SEKATA
✅ RAWAT KULIT SUNBURN
✅ PUDARKAN GELAP BAWAH MATA
✅ KEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
✅ BERIKAN EFEK KILAUAN PD KULIT
.
Hanya sekali sapuan ke wajah ~> nampak terus kesan kulit jadi tegang & tona kata lebih BERSERI & GLOWING! 😍😘
~~> CEPAT MERESAP & TIDAK BERMINYAK dgn teknologi Nano yg dipatenkan di SWISS
~~> DAH ADA UJIAN KLINIKAL & PROVEN RESULT ~~> DISAHKAN SELAMAT OLEH KKM & TIADA MERCURY, PARABEN & HYDROQUINONE
.
#ephyraskinnano #ephyraskinnanoserum #ephyraskinnanomurah #ephyraserum #ephyraserummurah #ephyraskinnanooriginal #nikkoplacenta #satinskinzpremium #bellaformulasinus #satinskinzpremiummurah #radiancesignature #toujouradvanced #yuumerosehip #radiancesignaturemurah #ephyraskinbar #ephyraskinbarmurah #Ephyra #ephyraMurah #ephyraOriginal #olicandy #olicandymurah #ephyrasoap #pewiitsoapmurah #ephyramurah #ephyrapremiummurah #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
User Image irneyidris Posted: Dec 15, 2017 5:32 AM (UTC)

10
0 Normal
RM37
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Ephyra Skin Bar
Original produk dengan QR CODE.
.
FUNGSI EPHYRA SKIN BAR.
.
✅ menggebukan dan mencerahkan kulit
✅ menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat
✅ menghilangkan parut dan kedutan
✅ membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
✅ melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah .
.
Kesan Penggunaan.
.
-Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
- Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
- Jerawat cepat kecut dan terus hilang
- Menghilangkan parut jerawat & jeragat
- Menghilangkan 'blackheads' di muka
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
- Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan
- memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan (ketiak).
.
Berat: 50g boleh tahan selama sebulan.
.
cara penggunaan : cuci muka dengan sabun dan biarkan selama 3 -5 minit. .
.
kandungan
.
Glutathione, Kolagen Ikan, Ekstrak Carrot, Bearberry Alpha Arbutin A Extract, Banana Enzyme, Rice Bran Oil, Glycerin & Aromatheraphy fragrance.
.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok✔️
.
#nikkoplacenta #satinskinzpremium #bellaformulasinus #satinskinzpremium #satinskinzpremiummurah #radiancesignature #toujouradvanced #yuumerosehip #radiancesignaturemurah #ephyraskinbar #ephyraskinbarmurah #royalslimextremesolution #Ephyra #ephyraMurah #ephyraOriginal #olicandy #olicandymurah #ephyrasoap #pewiitsoapmurah #ephyramurah #ephyrapremiummurah #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow #ephyrasoapmurah #ephyracombo #ephyraskincare

Hashtags found on this page