Toggle navigation

#quputeh541,848 POSTS

Post Content
"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #usa #legacy769#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#a
User Image whiteninginjection_original Posted: Jan 17, 2018 11:31 AM (UTC)

4
0 Normal
"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #usa #legacy769#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#a
User Image whiteninginjection_original Posted: Jan 17, 2018 11:31 AM (UTC)

2
0 Normal
"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #usa #legacy769#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#a
User Image zela.skinstories Posted: Jan 17, 2018 11:05 AM (UTC)

9
1 Normal
Khasiat 7 Bahan Hebat dalam 1 Botol CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH menyembuhkan 7 MASALAH UTAMA.
.
Polyethylene Scrub (Scrub Lembut & Halus)
Magnolia Stemcell
Manjakani
Pudina
Sireh
Witch Hazel
Aloe Vera
.
Rawat Keputihan Cik Bunga.
Rawat Kegatalan Cik Bunga.
Rawat Bau Cik Bunga.
Rawat Kelongga.ran Cik Bunga.
Rawat Kekeringan Cik Bunga kerana pH tidak stabil.
Rawat Masalah Datang Bul.an.
Pinkishkan Cik Bunga.
.
Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami atau hubungi Stokis & Agen TERLATIH kami seluruh Malaysia sekarang.

Whatsapp 01112489418 untuk sebarang pertanyaan . ❗ AGENT DIPERLUKAN ❗
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
User Image zela.skinstories Posted: Jan 17, 2018 11:04 AM (UTC)

7
0 Normal
Nak kena beli perfume khas untuk Cik Bunga?
.
Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash super wangi ibarat spray perfume Hermès, Dior & Chanel tau. Wangi sampai satu toilet boleh bau + bau bunga-bunga yg menenangkan sampai boleh buat aromterapi. Ochhhhh, admin sendiri tak boleh move on dgn bau CFSW💆‍♂️
.
Nak kene beli scrub atau masker untuk cerahkan Cik Bunga? .
Ish ! Membazir ! Celebrity Feminine Scrub Wash ada scrub lembut + halus yang boleh cerahkan Cik Bunga secara lembut tau. Consistant guna mmg Cik Bunga akan cerah pink tau. Pstttt, scroll wall kami banyak feedback custs kami cakap Cik Bunga makin cerah. Ye lah, selalu shave dan garu-garu kan? Ishhh. Makin hari makin gelap macam belanga. So guna CFSW dh cukop . Bonus Cik Bunga makin lembut dan bersih. .
Nak kena beli Pembersih Wanita? Tapi semua benda ni ada kat dalam satu botol?
YUP !
Celebrity Feminine Scrub Wash .
Lengkap package.
Cukup semua in 1 bottle. Jimat.
Untuk 3-4 bulan penggunaan tau. Cepat hubungi kami atau SKIN STORIES ANGELS seluruh Malaysia utk dapatkan 3-4 botol. hihi

Whatsapp 01112489418 untuk sebarang pertanyaan . ❗ AGENT DIPERLUKAN ❗
#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienwash #jamususukdara #quputeh #pamoga #perlaking #perlashine #thejunnipinkishwhite #pomade #dherbs #sendayutinggi #glowglowing #simplysiti #sabunkopi #dms360 #aurawhite #babiesblink #dnarsskincare #shiseidomask #womendesireeessentialcream #perfumedexandra #minyakbelacak #losyenputihajaib #kopipakbelalang #susukambingkurmamadu #putehcollagen
User Image wowskinmsia Posted: Jan 17, 2018 11:04 AM (UTC)

11
1 Normal
.
.
KENAPA PERLU ASINGKAN SIANG & MALAM?
Ini kerana vitamin B3, C & E lebih diperlukan pada waktu siang dimana ada sinaran cahaya matahari. Dan vitamin A & D lebih sesuai dijadikan rutin pada waktu malam ketika anda sedang berehat dan tidak berada di persekitaran panas terik.
.
#azanisscarserum #perlaexclusive #glutacaps #beaumama #belvya #perlacoffee #symabeauty #ninaskincare #surekencang #bustupexpress #sweetcandcup #dianzvitamin #olicandy #zofeabeautysecret #vgrip #advanceslim #babiesblink #satinskinz #kcolly #heightup #quputeh #aurawhite #igshopmalaysia
User Image glorymarvel_paksa.lawa Posted: Jan 17, 2018 11:03 AM (UTC)

5
0 Normal
GREAT SAVINGS!🎉
>> Because Everybody Likes Cheap <<
_______________________________________
⏩Qu Puteh Drink RM120
⏩Qu Puteh Million Cell RM173
⏩Qu Puteh Millenia RM55
⏩Qu Puteh Jus V-Dara RM38
⏩Qu Puteh Mineral Lipstick RM30
⏩Qu Puteh Minaral Glow Foundation RM93
⏩Qu Puteh Titis Seri RM50
⏩Qu Puteh DSV Perfume RM58
⏩Qu Puteh DIVA Perfume RM49
⏩Pamoga RM125
.
❕Harga Tidak Masuk Pos:
[Mengikut Berat & Saiz]
_______________________
+ RM7(sm) RM11(ss)
_______________________
+ RM10(sm) RM16(ss)
_______________________
.
.
💯GUARANTEED 100% ORIGINAL
👍BEST PRICE PROMISE
👰FRIENDLY SELLER
📦GREAT SERVICE
💰PAY TODAY, POST TODAY (before 12PM)
📮POSTAGE (MONDAY to FRIDAY)
🏦PAYMENT: MAYBANK/CIMB
✂BUY MORE, SAVE MORE
🎉WHOLESALE PRICES with MOQ (Borong)
.
.
❌ORDER IS NOT ELIGIBLE FOR BOOKING
❌BACKOUT & FUSSY BUYER ARE NOT ALLOWED
❌CASH ON DELIVERY IS NOT AVAILABLE
❌STRICTLY NO CALL
.
.
==================
To Order:
WhatsApp
📲 +6 013-334 6351
==================
.
#QuPutehDrink #QuPuteh #QuPutehMurah #QuPutehMillionCell #QuPutehMillionCellMurah #MillionCellQuPuteh #QuPutehMillenia #QuPutehMilleniaMurah #QuPutehMilenia #QuPutehJusVDara #QuPutehJusVDaraMurah #JusVDara #JusVDaraQuPuteh #QuPutehMineralLipstick #MineralLipstick #QuPutehMinaralGlowFoundation #MinaralGlowFoundation #MinaralGlowFoundationMurah #QuPutehTitisSeri #QuPutehTitisSeriMurah #QuPutehDSVPerfume #QuPutehDSVPerfumeMurah #DSVPerfume #QuPutehDivaPerfume #QuPutehDivaPerfumeMurah #DivaPerfume #Pamoga #PamogaMurah #PamogaOriginal #PamogaVidaBeauty
User Image spirulina_store.kl Posted: Jan 17, 2018 10:56 AM (UTC)

0 0 Normal
MASKER SPIRULINA
.
👉 Sesuai untuk yang dah berhabis duit pada produk whitening injection tapi tak nampakkan hasil
👉 Kesan dapat dilihat seawal 1x pakai
👉 Mahal tapi sangat berbaloi tau
👉 100dijamin selamat dan berkesan!
.
.
Berfungsi untuk
❤ Menghilangkan jeragat
❤ Merawat jerawat
❤ Memudarkan parut jerawat
❤ Memberi effect pinkish pada wajah
❤ Glowing kulit dan anti penuaan
❤ Menghilangkan cela-cela pada wajah
.
.
.
🎀 Setiap pembelian SPIRULINA akan dapat free plate masker and kuas ! 😊
☎Whatsapp : +601136213186
WECHAT : Stokis_peninggi

#HACARE #SABUNMADU #KRIMMADU #SATINSKINZ #IBUPUTIH #babiesblink #SAYAJUAL #bvrc #ukm #upm #vendorkotabharu #vendorkelantan #vendorwanted #vendorneeded #vendorbutik #produkmadu #productmadu #produkmurah #produkberkesan #alhamdulillah #umk #uum #jerawat #jeragat #quputeh #dherbs #dherb
User Image pewitt.skincare.hq Posted: Jan 17, 2018 10:54 AM (UTC)

1
0 Normal
Pewiit skincare 5in1 *NEW

Dalam 1set ada - 1sabun kulit kayu manis(50grm) - Day cream 20grm++ ( uv protaction) - Night cream 20grm++ ( alovera + vit A ,C E) - cream treatment 20grm ++ (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) - pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat) - FREE pellavina toner facial collagen (125ml) ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔ semua msalah akn hilang ✔ Tiada kesan sampingan ✔ berseri2 ✔ 100% ramuan herba semulajadi ✔ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔ muka bertambah licin ✔ parut pon main jauh2 ✔ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔ jerawat nak naik pun tak berani ✔ Tiada bahan kimia ➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit.. ➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang.. .
➽Nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp.. +60111 695 2941

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #kuruscepat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkurus #sayanakkurus #raya #iphone #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurussebelumraya #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #airasia #kulit
User Image beauty_forevermore1 Posted: Jan 17, 2018 10:42 AM (UTC)

14
0 Normal
Alhamdulillah custmr berpuas hati u ollzzz dgn bedak magic n facial wash powder yg dibeli... yup!!! Bedak magic blh cover n serap segala myk kat permukaan kulit u ollzzz... mengandungi skin treatmant juga tuk lindungi kulit drp jerawat serta sunblock tuk lindungi drp sinaran uv.
_
#skincare #naturalskincare #skincarealami #skincaretanpakimia #skincaretanpachemical #beauty #beautiful #beautyskin #kosmetik #kosmetikori #kosmetikorganik #skincareorganik #produkalaspa #produkbebaskimia #produkbebaschemical #cosmeticos #bazarpaknil #pamoga #quputeh #healthy #healthyskin #whiteningskin #beautysuppliment #kulitcerah #kulitmulus #kulitputih #kulitsihat #makeuplover #MUA
User Image ss_norlynn Posted: Jan 17, 2018 10:36 AM (UTC)

5
0 Normal
Penat kan dah banyak ubat putehh makan tak puteh-puteh macam snow white pun? 🌝
.
Kebanyakkan produk putih dekat pasaran asyik fokus putih semata-mata. Tp lupa nak bersihkan dalaman & flush out toksin dalam badan dulu. Lupa nak detox dalaman dulu?
.
Acanoo nak putehh???
.
Sebab apa Fairy Kisses by SKIN STORIES ni special ??? .
Fairy Kisses akan detox dulu !!! Flush out toksin dalam badan dulu. Baru senang proses putihhh berlaku sampai nampak urat hijau. .
Yup ! 2 IN 1 tau Fairy Kisses ni. Tak perlu nak beli detox drinks + collagen putih lagi. Sebab kita dah ada both dalam sebotol Fairy Kisses
.
The best thing is, Fairy Kisses bukan je bantu putihkan satu badan sampai nampak urat hijau, tapi bantu melawaskan sistem pembuangan and boleh menguruskan taw!
.
Tak payah fikir panjang. Kunyah-kunyah je terdetox, Kunyah-Kunyah je terputih. hehe .Dapatkan sekarang Collagen Putih Detox Kunyah Pertama di Malaysia ni taww.
.
Whatsapp/Pm :
Lin 018-3555392

#skinstories #skinstoriesbeautycare #celebrityfemininescrubwash #hygienwash #pencuciwanita #pencuciwanitaviral2017 #rawatcikbunga #berbau #kusam #gelap #longgar #gatal #berscrub #wangi #bersihdalamancantikluaran #sayagunasayajual #fairykisses #kunyahkunyahputih #extraputih #detoxplusputih #sayagunasayajual #jamususukdara #dherbs #babiesblink #bazaarpaknil #ulukelang #instareview #quputeh #susukambing
User Image nurul_meeracle Posted: Jan 17, 2018 10:25 AM (UTC)

13
1 Normal
Semua orang impikan muka bersih putih dan bebas dari segala cela. Tapi tak semua berani mencuba produk yang unik macam meeracle gemstone beauty ni
.
Sebab apa sis kata unik?keunikan ada pada bahan-bahannya dan tak perlu pakai krim siang malam
.
Bahan-bahan utama ialah dari batu permata RUBY, PEARL, DIAMOND & MALACHITE STONE. Orang pelik batu permata pun boleh sapu pada muka?bukan untuk perhiasan ke?
.
Ha tu lah sis kata unik. Dah cuba baru tahu keberkesanan ekstrak batu-batu permata ni
.
Muka jadi glowing, kulit tegang dan lembut, parut dan jerawat menghilang, muka tak pucat walaupun tanpa makeup
.
Apa lagi you all. Jom lah grab 1 set meeracle dengan sis. Akak guide sekali cara penggunaan yang betul
.
OFFER NI SAH DARI 17hb HINGGA 31hb JANUARI 2018 JE TAU!!!
.
COMBO A
1 set RM128 (Np : RM157)
2 set RM200 (Np : RM314) .
COMBO B
1 serum RM79 (Np : RM98)
2 serum RM138 (Np : RM196)
3 serum RM200 (Np : RM294) .
Tak termasuk postage!!!
.
Cepat tau awak ². Lambat tak dapat sbb stock tak banyak
.
Untuk segala pertanyaan dan pembelian boleh whatsapp 0194207608 .
#meeraclegemstonebeauty #meeracleserum #glowingskin #sihatdaridalam #kulitsensitif #kulitsehat #kulitkusam #naturalbeauty #jerawatbatu #sunburn#glowingskin #hapuskanjerawat #hapuskanjeragat #vidabeauty#moraessential#quputeh#simplysiti#neelofa #fazura #dherbs#deejacosmetic#vitaminserum#vitaminc#uia#uitm#shahalam#nakcantik #ctdk#makeuptutorial#dropshipneeded
User Image whiteninginjection_original Posted: Jan 17, 2018 10:10 AM (UTC)

12
0 Normal
"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #usa #legacy769#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#a
User Image whiteninginjection_original Posted: Jan 17, 2018 10:10 AM (UTC)

9
0 Normal
"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #usa #legacy769#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#a
User Image whiteninginjection_original Posted: Jan 17, 2018 10:02 AM (UTC)

10
0 Normal
"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #usa #legacy769#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#a
User Image scrub_sejuk_viral Posted: Jan 17, 2018 9:59 AM (UTC)

9
1 Normal
Korang dah skrub ker minggu nie? Skrub nie wajib tau! At least 2x seminggu
-
Kenapa wajib? Korg nak ker muka korg penuh sel kulit mati? Pastu lama-lama jadi kusam. Pakai produk mahal-mahal pon tak guna, sebab sel kulit mati dok menghalang proses penyererapan produk korg.
-
So make sure, korg selalu skrub tau! 😘

Hashtags found on this page