Toggle navigation

#puo96,020 POSTS

Post Content
Expressing thoughts & emotions via art on a canvas made out of fabrics. #MARR www.marrldn.com #PUO
Korang cuci tangan x sebelum nak makan...wajib ok.. Kalo x tumpo le.. Terjangkit dengan penyakit hepatitis A dengan salmonela...nangis xde lagu la.. .
.
Cik mon pon kalo masak kene Cuci tangan ok? So esok breakfast nasik goreng sotong lagi ke esok? Kahkahkah..ke ade sesape nak banje admin esok.. Hahahha.. K la.. Good night.. Assalamualaikum korang.. . .

http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
http://www.wasap.my/60134890412
.
.
#sayajualsushi #sushihalal #muslimsushiipoh #deliveryfoodipoh #fooddeliveryipoh #simpangpulai #sushidelivery #ipohcityowesome #rtcgopeng #ipohfood #utp #rtcgopeng
#ipoh #sayajualhalalsushi #foodporn #ipohparade #sushisedap #sushiperak #kimbab #ipohfood #ipohtown #unisem #puo #carsem #seriiskandar #utp #tambun #kpjipoh #hospitalpantaipoh #uitmseriiskandar"
User Image vianjane Posted: Jan 17, 2018 4:11 PM (UTC)

46
0 Normal
TN上的挂饰是之前松了皮筋的头绳。
取下来挂在TN上还挺可爱的。
——————————————————
难过的一天终于过去了。
回家最担心的事终于发生,娘家始终是娘家,不是我的家。
尊贵的vip会员刷完今日份的琅琊榜2更新,准备睡觉。
明天早上一个人去常规产检,希望眼睛没肿,一切顺利。然后晚上就可以看到老罗了。
#手帐#手帳#stationery#文房具#midoritravelersnotebook #midoritn#travelersnotebook #travelersnote#maruman#marumanpuo#puo#weeklyplanner #organizer #planneraddict#todolist#plannerlove#mtn
User Image agenttopupmalaysia Posted: Jan 17, 2018 1:51 PM (UTC)
8
2 Normal
Yuran Pakej Assistant Manager
.
RM100
((FREE MODAL RM40))
.
Jimat rm40 dekat situ. Boleh guna untuk topupkan orang terus modal RM40 yang saya kasi tu. Tak payah nak bank in modal lain dah😉
.
Nak tahu lebih lanjut? DM/ Whatsapp hazira di 011-15767759 or nak senang just klik link whatsapp dekat bio🤗
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
User Image nsabeautyshahalam_my Posted: Jan 17, 2018 12:08 PM (UTC)

6
1 Normal
P/s : Korang nak tau rahsia tak?

Kita cuma perlu kulit yg sihat. Bukan kulit putih melepak 🙅🏻 *KULIT KERING*
Kulit kering tak elok, dan tak sihat. Kulit kering ni nampak kulit kita lebih kusam dan senang menghala kepada kedutan. Tu kadang kadang nampak anak muda dah ada kedut kedut kat tepi mata , kat muka apa semua 🙄 *its true, cuma antara korg aware dgn org luar atau tak jeee.

Kulit kedut ni bukan kata tak sihat, mak pak makcik pakcik kita pun kedut kedut juga, tapi kenapa kedut ehh? 🤔 Sebab *kurang air* kat dalam muka. Sebab tu kita kena ada beberapa option seperti serum, hyaluronic acid dan sebagainya. Kulit baby cantik dan sangattt muda gebu rasa macam nak gigit haaa. Sebab apa? Sebab muka baby penuh dengan air.

Oleh sebab itu, adik kakak abang pakcik makcik, kulit sihat boleh melambatkan kita daripada dapat kedutan. Jangan fokus putih sangat, kulit sihat tu lagi penting. *Kulit Berjerawat*
Lebih baik kulit kita berjerawat daripada kulit kita kering. Ehhh kenapa pula? Korg tgk, kulit yg kering ni ada jerawat ke tak? Korang perasan tak? Kalau ada jerawat pun, make up, hancusss. Tapi kulit kering ni extra sedih bila muka kita banyak lubang hmmm.. Tapi kenapa pula jerawat lebih bagus? Jerawat bagus sebab maksudnya skin kita *aktif*, skin kita dalam keadaan baik. Tapi kita segan la kan kalau penuh jerawat kat muka.

Tapi _*“its okayyy to have one or two pimple yang datang menyinggah”*_ jangan la korang terlampau stress satu dua biji tumbuh. Kulit kita yg jerawat dan oily sikit ni lambat tauuu nak kedut. Perasan tak ada mak mak org, kulit masih berjerawat, dah tua, tapi tak kedut? Sebab muka dia penuh air.

Oleh sebab itu, ubah mindset korang, kalau ada jerawat ni tak bagus, kulit tak sihat.
Conclusion nya, apa pun keadaan skin kita, kita perlu kan air yg cukup kat skin kita, takda jerawat satu bonus, kalau ada skin kita dalam keadaan sihat, kulit kering kena cari serum dan moisturizer untuk lembabkan kulit. P/s; cari *Ainaa Serum.* Saya jual Ainaa Serum, saja je cakap 😜 uhuk uhuk. 💕 Kalau kulit korang bermasalah bertahun dah, jangan expect boleh terus flawless. Semua makan masa, asal kita konsisten untuk daptkan result yg lebih baik.
User Image nsabeautyshahalam_my Posted: Jan 17, 2018 12:08 PM (UTC)

4
1 Normal
P/s : Korang nak tau rahsia tak?

Kita cuma perlu kulit yg sihat. Bukan kulit putih melepak 🙅🏻 *KULIT KERING*
Kulit kering tak elok, dan tak sihat. Kulit kering ni nampak kulit kita lebih kusam dan senang menghala kepada kedutan. Tu kadang kadang nampak anak muda dah ada kedut kedut kat tepi mata , kat muka apa semua 🙄 *its true, cuma antara korg aware dgn org luar atau tak jeee.

Kulit kedut ni bukan kata tak sihat, mak pak makcik pakcik kita pun kedut kedut juga, tapi kenapa kedut ehh? 🤔 Sebab *kurang air* kat dalam muka. Sebab tu kita kena ada beberapa option seperti serum, hyaluronic acid dan sebagainya. Kulit baby cantik dan sangattt muda gebu rasa macam nak gigit haaa. Sebab apa? Sebab muka baby penuh dengan air.

Oleh sebab itu, adik kakak abang pakcik makcik, kulit sihat boleh melambatkan kita daripada dapat kedutan. Jangan fokus putih sangat, kulit sihat tu lagi penting. *Kulit Berjerawat*
Lebih baik kulit kita berjerawat daripada kulit kita kering. Ehhh kenapa pula? Korg tgk, kulit yg kering ni ada jerawat ke tak? Korang perasan tak? Kalau ada jerawat pun, make up, hancusss. Tapi kulit kering ni extra sedih bila muka kita banyak lubang hmmm.. Tapi kenapa pula jerawat lebih bagus? Jerawat bagus sebab maksudnya skin kita *aktif*, skin kita dalam keadaan baik. Tapi kita segan la kan kalau penuh jerawat kat muka.

Tapi _*“its okayyy to have one or two pimple yang datang menyinggah”*_ jangan la korang terlampau stress satu dua biji tumbuh. Kulit kita yg jerawat dan oily sikit ni lambat tauuu nak kedut. Perasan tak ada mak mak org, kulit masih berjerawat, dah tua, tapi tak kedut? Sebab muka dia penuh air.

Oleh sebab itu, ubah mindset korang, kalau ada jerawat ni tak bagus, kulit tak sihat.
Conclusion nya, apa pun keadaan skin kita, kita perlu kan air yg cukup kat skin kita, takda jerawat satu bonus, kalau ada skin kita dalam keadaan sihat, kulit kering kena cari serum dan moisturizer untuk lembabkan kulit. P/s; cari *Ainaa Serum.* Saya jual Ainaa Serum, saja je cakap 😜 uhuk uhuk. 💕 Kalau kulit korang bermasalah bertahun dah, jangan expect boleh terus flawless. Semua makan masa, asal kita konsisten untuk daptkan result yg lebih baik.
User Image nsabeautyshahalam_my Posted: Jan 17, 2018 12:08 PM (UTC)

4
1 Normal
P/s : Korang nak tau rahsia tak?

Kita cuma perlu kulit yg sihat. Bukan kulit putih melepak 🙅🏻 *KULIT KERING*
Kulit kering tak elok, dan tak sihat. Kulit kering ni nampak kulit kita lebih kusam dan senang menghala kepada kedutan. Tu kadang kadang nampak anak muda dah ada kedut kedut kat tepi mata , kat muka apa semua 🙄 *its true, cuma antara korg aware dgn org luar atau tak jeee.

Kulit kedut ni bukan kata tak sihat, mak pak makcik pakcik kita pun kedut kedut juga, tapi kenapa kedut ehh? 🤔 Sebab *kurang air* kat dalam muka. Sebab tu kita kena ada beberapa option seperti serum, hyaluronic acid dan sebagainya. Kulit baby cantik dan sangattt muda gebu rasa macam nak gigit haaa. Sebab apa? Sebab muka baby penuh dengan air.

Oleh sebab itu, adik kakak abang pakcik makcik, kulit sihat boleh melambatkan kita daripada dapat kedutan. Jangan fokus putih sangat, kulit sihat tu lagi penting. *Kulit Berjerawat*
Lebih baik kulit kita berjerawat daripada kulit kita kering. Ehhh kenapa pula? Korg tgk, kulit yg kering ni ada jerawat ke tak? Korang perasan tak? Kalau ada jerawat pun, make up, hancusss. Tapi kulit kering ni extra sedih bila muka kita banyak lubang hmmm.. Tapi kenapa pula jerawat lebih bagus? Jerawat bagus sebab maksudnya skin kita *aktif*, skin kita dalam keadaan baik. Tapi kita segan la kan kalau penuh jerawat kat muka.

Tapi _*“its okayyy to have one or two pimple yang datang menyinggah”*_ jangan la korang terlampau stress satu dua biji tumbuh. Kulit kita yg jerawat dan oily sikit ni lambat tauuu nak kedut. Perasan tak ada mak mak org, kulit masih berjerawat, dah tua, tapi tak kedut? Sebab muka dia penuh air.

Oleh sebab itu, ubah mindset korang, kalau ada jerawat ni tak bagus, kulit tak sihat.
Conclusion nya, apa pun keadaan skin kita, kita perlu kan air yg cukup kat skin kita, takda jerawat satu bonus, kalau ada skin kita dalam keadaan sihat, kulit kering kena cari serum dan moisturizer untuk lembabkan kulit. P/s; cari *Ainaa Serum.* Saya jual Ainaa Serum, saja je cakap 😜 uhuk uhuk. 💕 Kalau kulit korang bermasalah bertahun dah, jangan expect boleh terus flawless. Semua makan masa, asal kita konsisten untuk daptkan result yg lebih baik.
User Image lipscrub.melaka Posted: Jan 17, 2018 11:43 AM (UTC)

25
2 Normal
Seduction lip scrub!
Hanya rm15 sahaja!

Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya..
Merawat dan menghilangkan kehitaman di bibir..membantu merawat bibir yang kering.

Dm saya jika berminat

#lipscrub #lipmate #makeup #polimelaka #politeknikmelaka #pmm #pmk #polisas #pis #puo #uitm #umk #ukm #um #upm #melaka #fattahamin #fazura #kpop #exomalaysia #aimantino #nabilarazali #pematahhati
#abangnaktegur
User Image lipscrub.melaka Posted: Jan 17, 2018 11:42 AM (UTC)

17
3 Normal
Seduction lip scrub!
Hanya rm15 sahaja!

Lelaki dan perempuan boleh menggunakannya..
Merawat dan menghilangkan kehitaman di bibir..membantu merawat bibir yang kering.

Dm saya jika berminat
Whatsapp(0136676710)

#lipscrub #lipmate #makeup #polimelaka #politeknikmelaka #pmm #pmk #polisas #pis #puo #uitm #umk #ukm #um #upm #melaka #fattahamin #fazura #kpop #exomalaysia #aimantino #nabilarazali #pematahhati
#abangnaktegur
User Image lipscrub.melaka Posted: Jan 17, 2018 11:39 AM (UTC)

12
0 Normal
The best lipscrub ❤ No harsh chemicals , all natural and safe ingredients . It is recommended to exfoliate your dead skin on your lips so that you will have smooth , clean , fresh and pinkish lips . Say goodbye to your chapped lips 😊
Rm15 only!!😲😲 (Whatsapp)--->> 0136676710
.
#seduction #seductionmy #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #beauty #beautymalaysia #lipscrub #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #pemborongkosmetik #polimelaka #politeknikmelaka #polimerlimau #pmm #pmk #puo #pis #polisas
User Image agenttopupmalaysia Posted: Jan 17, 2018 9:55 AM (UTC)
9
0 Normal
Yuran Pakej Assistant Manager
.
RM100
((FREE MODAL RM40))
.
Jimat rm40 dekat situ. Boleh guna untuk topupkan orang terus modal RM40 yang saya kasi tu. Tak payah nak bank in modal lain dah😉
.
Nak tahu lebih lanjut? DM/ Whatsapp hazira di 011-15767759 or nak senang just klik link whatsapp dekat bio🤗
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
User Image desweet.co Posted: Jan 8, 2018 9:34 AM (UTC)

16
0 Normal
Hai guys! 😙 Harini sis nak tunjuk Feedback customer! 😍 Korang rasa gila ke tak grab sling bag murah dengan kualiti terbaik macam ni?! 😲
For more information boleh dm/ link in bio sis okay 😚😚 #BEGMURAH #uitmseriiskandar #uitmtapah #uitmpuncakalam #BEGMURAH #BegTotePlain #Ipoh #murahmurah #murahje #sisjualbeg #puo #uitmtapah #uitmseriiskandar #kptmipoh #begtravel #begclass #BEGMURAH #begsling #begslingmurah #begslingmurahmalaysia #deddrm5dec17

Hashtags found on this page