Toggle navigation

#produkkurus468,111 POSTS

Post Content
User Image tehkurusmurahdanberkesan Posted: Feb 22, 2018 1:33 AM (UTC)

2
0 Normal
Waaaa ketara sungguh perubhan pada pinggang dan paha customer ni lepas consume 2 set combo kita..
Mmg menjadi sungguh teh kurus kte buat kerja kan..
.
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0168219070

#produkkurus#produkkurusberkesan#produkkurusmurah#produkkurusbadan#produkkuruscepat#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurussabahmurah#tehkurusmalaysia#tehkurusaman#bengkung#bengkungmama#bengkungibu#bengkungmoden#tipskurus#tipsdiet#nakkurus#nakramping#naklangsing#exercises#workouts#flattummytea.
User Image elanishbeauty Posted: Feb 22, 2018 1:30 AM (UTC)

1
0 Normal
"Memang TERBAIK! .
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." , mama-Klang
.
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
.
✅100% Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
✅100% HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
✅100% produk organik dan natural.
✅100% tanpa bahan terlarang.
✅100% dijamin selamat.
✅100% Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
✅100% GMP certified.
✅100% buatan tempatan.
.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp <serum> +60145449666
Whatsapp <serum> +60145449666
Whatsapp <serum> +60145449666
.
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#kurus
#kuruscepat
#produkkecantikan
#produkkecantikanmurah
#produkkurus
#sayanakkurus
#raya2016
#bazaarpaknil
#sayajualmurah
#sayajualmurah2
#instashopmalaysia
#visitmyigmalaysia
#kurussebelumraya
#cantik
#cantikalami
#cantiksehat
#quputeh
#cantiknusantara
#cantikcantik
#cantiknyaberhijab
#advanceslim
#buncit
#onlineshopping
#onlineshoppingmalaysia
#onlineshoppingph
#zizanrazak
#jamulangsing
#ubatkurus
#nakkuruscepat
#ubatkurussgtberkesan
User Image produkmampumilik Posted: Feb 22, 2018 1:29 AM (UTC)

1
0 Normal
Dah consume Demica hari ni? Jgn lupa shake2 Demica dulu sebelum mulakan aktiviti harian supaya kita akan lebih bertenaga.
-
Nak kurus TAK BOLEH PUTUS ASA! It’s a big no okay. .
.
Demica ni boleh didapati dengan harga yg jauh lebih murah berbanding #Qurose untuk penggunaan 30hari kalau consume 1 sachet sehari.!
.
Jom cuba DEMICA, confirm KURUS dlm 2 minggu sahaja.✨✨✨
.
Jom cuba amalkan DEMICA! Bukan sahaja dapat menurunkan berat badan, malah akan lebih berkeyakinan bila keluar berhadapan dgn orang ramai ☺
.
✔FREE TIPS
✔FREE GUIDE
✔FREE COACHING
.
Sis memang betul2 Suggest korang try produk ni sebab DEMICA ni CONFIRM MENJADI.😆😆😆😆😆HARGA MAMPU MILIK ! ! ! DAPATKAN SEGERA ! Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2.
.
Berminat?
Sila komen NAK atau utk fast respons terus Whatsapp ke 601151926263 .Malas sangat nak save no?Boleh terus tekan link kt bio okay😉
.
#kevinzahri #programkurus #produkkurus
#sayajual #demica #sayajualdemica  #demicatestimoni #demicaubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan#takrugicuba#atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #ubatkurus #produkkurus#like4like #cabarankurus #fitmalaysia #drazizanosman#alhamdulillah#yakin#selamat
User Image kurusputihmenawan Posted: Feb 22, 2018 1:26 AM (UTC)

3
1 Normal
FRESKIN WHITE
Body Whitening SHOWER GEL ❗❗ set mandian ni tak melekit, setanding dgn jenama mahal, wangi semerbak & dpt mencerahkan kulit sekaligus. kulit kelihatan lembab & lembut

Kelebihan mandian freskin white

1.Memberi kelembapan yg maksima.
2.Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten
3.Tidak melekit.
4.Sesuai utk semua golongan.
5.Menghilangkan daki.
6.Sekatakan kulit badan.
7.Wangian ala aromaterapi.
8. Kulit lebih segar

Wassap 011-16277338
#kurus #kurus_pantas #inginkurus #dieting #bencigemuk #lemak #weightloss #inchesloss #fatburner #kuruskanbadan #gemuk #nakkurus #produkkurus #sayajual #produkhangat #terlajaklaris #miracleslimming #onlineshoppingmalaysia #instaniaga #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia #visitig #visitmyig #putih #mulus #putihkekal #ctdk #faridkamilz #showergel
User Image kurusputihmenawan Posted: Feb 22, 2018 1:25 AM (UTC)

5
1 Normal
FRESKIN WHITE
Body Whitening SHOWER GEL ❗❗ set mandian ni tak melekit, setanding dgn jenama mahal, wangi semerbak & dpt mencerahkan kulit sekaligus. kulit kelihatan lembab & lembut

Kelebihan mandian freskin white

1.Memberi kelembapan yg maksima.
2.Mencerahkan kulit dgn penggunaan konsisten
3.Tidak melekit.
4.Sesuai utk semua golongan.
5.Menghilangkan daki.
6.Sekatakan kulit badan.
7.Wangian ala aromaterapi.
8. Kulit lebih segar

Wassap 011-16277338
#kurus #kurus_pantas #inginkurus #dieting #bencigemuk #lemak #weightloss #inchesloss #fatburner #kuruskanbadan #gemuk #nakkurus #produkkurus #sayajual #produkhangat #terlajaklaris #miracleslimming #onlineshoppingmalaysia #instaniaga #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia #visitig #visitmyig #putih #mulus #putihkekal #ctdk #faridkamilz #showergel
User Image kawihwi Posted: Feb 22, 2018 1:24 AM (UTC)

0 0 Normal
kawihwi 11m ago
WMP (Weight Management Program) adalah Minuman herbal PELANGSING No. 1 di HWI dan tentunya sudah banyak yang BERHASIL dengan ratusan bahkan ribuan testimoni ..!!! 😙.
.
1 Kotak WMP rata - rata berhasil menurunkan 2 - 5 kg / minggu lhoo... 😄.
.
WMP SLIMJUICE adalah pilihan TEPAT untuk membantu menurunkan BERAT BADAN anda Secara TANPA DIET KETAT & TANPA EFEK SAMPING 😍 ...!!!
.
Contact info and order :
Line: vinny_kawi

#testimoniwmp
#wmp #jualwmp #wmphwi #wmpmurah #wmpmedan #wmpslimjuice #wmporiginal #wmpjakarta #wmpasli
#obatkurus #tipskurus #kuruscepat #kuruskanbadan #maukurus #jualobatkurus #produkkurus #diet #dietsehat #obatdiet #dietmayo #jualobatdiet #dietalami #tipsdiet #dietherbal #turunberatbadan #beratbadanideal #menurunkanberatbadan #obatpenurunberatbadan #penurunberatbadan
User Image lemonex_officialmy Posted: Feb 22, 2018 1:16 AM (UTC)

1
0 Normal
"Lemonex Advance 100% Dipos oleh Kilang HQ - Dijual Hanya Oleh Ejen Berdaftar Untuk Elakkan Pengguna Terbeli Produk Tiruan"
.
💕KELEBIHAN LEMONEX ADVANCE💕
.
⏩7x GANDA PEMBAKARAN LEMAK - Lebih berkuasa dari lemonex biasa
.
⏩ 4X GANDA KUASA DETOKS - Membuang Toksin & Racun lebih power dari lemonex biasa
.
⏩ EXTRA BONUS MENCERAHKAN KULIT - Minum je terus boleh cerahkan kulit satu badan disamping kurus, lemonex biasa tiada.
.
⏩ MERAWAT KULIT LEBIH SIHAT - menghilangkan masalah jerawat, parut dan kedutan juga luka.
.
⏩ MENGAWAL NAFSU MAKAN - Senang nak diet dan rasa kurang lapar
.
⏩ TIADA KESAN GEMUK BALIK - Berhenti Lemonex Advance tiada sebabkan berat naik balik.
.
⏩ TENAGA BERTAMBAH - Melancarkan peredaran darah dan sesuai untuk WANITA & LELAKI.
.
YANG PENTING
✔HALAL
✔ADA KKM
✔SELAMAT
.
Jom kita ' berlemonex advance '
Selim dapat
Sihat pun dapat
Kulit pun cerah
Happy kan.... Ingat 1 je...
"kalo orang lain boleh..aku pun sure boleh"
.
.
Jom kami bantu anda berjaya kurus dengan Lemonex Advance.
.
Whatsapp Utk Dptkan Harga Promosi Sekarang !
.
Whatsapp "Lemonex Advance" ke 019-2378489 (Leya).
.
Atau
.
Klik link whatsapp di Bio.
.
#lemonexoriginal #lemonex #lemonexhq #kuruscepat #lemonexadvance #lemonexmurah #produkkurus #qurose #monstafit #juzfit #slimmewhite #produkkurus #mega3.0 #kevinzahri #injectkurus #teatox #cowhite #magicslims #maxxslim #mince #elites7 #fatburnertko #ubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #lemonexori #lemonexoriginal #kevinzahri #jk1m
User Image lemonex_officialmy Posted: Feb 22, 2018 1:07 AM (UTC)

0 0 Normal
"Lemonex Advance 100% Dipos oleh Kilang HQ - Dijual Hanya Oleh Ejen Berdaftar Untuk Elakkan Pengguna Terbeli Produk Tiruan"
.
HAA.. Penuh Guni2, Lori2 dengan LEMONEX ADVANCE setiap Hari. Jangan risau setiap order yang kami terima akan dihantar terus ke HQ dan dan diposlaju oleh HQ kepada customer.So tiada lagi istilah produk tiruan. Pembelian produk lebih selamat dan terjamin.
.
Beratus botol pihak HQ telah pos. Dari Van ke Lori sekarang ni ambil stok di HQ.
.
Nak order? Tapi pastikan order cepat2 sebelum jam 11pagi utk pos pada hari yg sama. Kalau tidak kami akan pos pada keesokkan harinya.
.
Lemonex Advance di formulasi KURUS & PUTIH pada masa yg sama.
.
Telah ditambah BERRY utk memutih, mencerah dan meggebukan kulit anda. 2 dalam 1. Lebih powerful dari lemonex biasa. Jimat berkesan dan berbaloi2.
.
PALING PENTING
⏩ Ada Sijil Halal
⏩ Selamat & Berkesan
⏩ Tiada Produk Tiruan
⏩ Diluluskan KKM (Sejenis Detoks Bukan Ubat)
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Lemonex Advance sekarang!
.
Selim dapat
Sihat pun dapat
Kulit pun cerah
Happy kan.... Ingat 1 je...
"kalo orang lain boleh..aku pun sure boleh"
.
.
Jom kami bantu anda berjaya kurus dengan Lemonex Advance.
.
Whatsapp Utk Dptkan Harga Promosi Sekarang !
.
Whatsapp "Lemonex Advance" ke 019-2378489 (Leya).
.
Atau
.
Terus order di website, klik link di BIO.
.
#lemonexoriginal #lemonex #lemonexhq #kuruscepat #lemonexadvance #lemonexmurah #produkkurus #qurose #monstafit #juzfit #slimmewhite #produkkurus #mega3.0 #kevinzahri #injectkurus #teatox #cowhite #magicslims #maxxslim #mince #elites7 #fatburnertko #ubatkurus #supplementkurus #kurusdalam2minggu #lemonexori #lemonexoriginal #kevinzahri #jk1m
User Image demicakl.my Posted: Feb 22, 2018 1:04 AM (UTC)
3
1 Normal
DAH HILANG 3KG
-
Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri 😍. Adik ni share dia berjaya turun berat dari 60KG kepada 57KG. seronok sgt dah la x exercise just kurangkn gula shj
-
Ada sesiapa nak #TeamDemica bantu sampai korang kurus dari A-Z?
-
Komen NAK
atau terus Whatsapp admin 0199711321 utk fast response.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #AG0002
DAH HILANG 3KG
-
Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri 😍. Adik ni share dia berjaya turun berat dari 60KG kepada 57KG. seronok sgt dah la x exercise just kurangkn gula shj
-
Ada sesiapa nak #TeamDemica bantu sampai korang kurus dari A-Z?
-
Komen NAK
atau terus Whatsapp admin 0199711321 utk fast response.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #AG0002
DAH HILANG 3KG
-
Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri 😍. Adik ni share dia berjaya turun berat dari 60KG kepada 57KG. seronok sgt dah la x exercise just kurangkn gula shj
-
Ada sesiapa nak #TeamDemica bantu sampai korang kurus dari A-Z?
-
Komen NAK
atau terus Whatsapp admin 0199711321 utk fast response.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #AG0002
User Image fdjuice_wahidah Posted: Feb 22, 2018 1:03 AM (UTC)

4
0 Normal
Buah strawberi kaya dengan antioksidan, vitamin A, C & E.
.
Kesemua zat yang terkandung di dalam stawberry membantu melindungi tubuh daripada sel kanser.
.
Malah #strawberry juga berkesan merawat masalah kulit seperti jerawat, kusam dan kering.
.
Kerana itulah, kami menghasilkan #FDJUICE dengan ekstrak strawberi agar anda bukan sahaja memiliki tubuh yg #selims malah kulit wajah yg berseri.❤.
.
Bahan utama FD Juice adalah Strawberry 🍓 .
.
#produkkurus #sayajualprodukkurus #badankurus #ubatkurus #suplement #kurus #kurussihat #kuruscantik #kurustanpadiet #kuruscepat #kurusputih #selimmereciks #detox #toksin #tipskurus #cuciusus
User Image demica.em Posted: Feb 22, 2018 1:02 AM (UTC)
0 0 Normal
DAH HILANG 3KG
-
Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri 😍. Adik ni share dia berjaya turun berat dari 60KG kepada 57KG. seronok sgt dah la x exercise just kurangkn gula shj
-
Ada sesiapa nak #TeamDemica bantu sampai korang kurus dari A-Z?
-
Komen NAK
atau terus Whatsapp admin 0199711321 utk fast response.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #AG0002

Hashtags found on this page