Toggle navigation

#prelovedmalaysia882,117 POSTS

Post Content
STUDENT PART TIME JOB❤️
.
.
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua harini nak share soalan yg selalu org tanya kite.
.
.
Ramai yg tanya knape kite buat bisnes. Okay, sebenarnya kite mmg buat bisnes utk jana income sendiri even kite student lagi. And you know student bukan selalu ada duit right?
.
.
Sebab apa kite pilih Shaklee as my part time job? Sbb takpayah keluar jauh jauh nak pegi kerja. Senang sebab masa tak terhad mcm kerja part time yg lain since kita pun student nak kena bahagi masa utk study lagi kan.
.
.
APA YG BEST?
✅ Untung runcit setiap barang. Kalau 1 barang RM5, 1 hari 5 barang dah dapat RM25. Lepas dah duit makan🤓
.
✅ Tak perlu simpan stock. Boleh order thru online nanti HQ Shaklee yg akan buat pengeposan kepada customer.
.
✅ Ilmu bisnes akan dikongsi ( setiap malam ) - thru whatsapp group je. Rajin join, banyak ilmu dapat, untung pun masyukk!
.
.
So takde alasan kalau kita betul betul nak berjaya. Bisnes Shaklee yg paling mudah yg nadia buat. Siap dapat eratkan hubungan dgn lagi ramai org dalam team.
.
.
Kalau korang nak join team kite boleh whatsapp tau😘
Nadia | 0146086386
.
.

#shakleekl
#shakleeselangor
#shakleeselayang
#shakleeshahalam
#shakleeunikl
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#shakleeum
#agentwanted
#shakleesubangjaya
#shakleeuitm
#shakleemsu
#agentneeded
#prelovedmalaysia
#shakleekotadamansara
#bazarpaknil
#shakleekerinchi
#shakleepantaidalam
#shakleemurah
#shakleepuchong
#shakleeklcc
#shakleesetiaalam
#shakleeindonesia
#shakleekuantan
#shakleesingapura
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
zk.co 4m ago
Promotion deepavali untuk semua items berharga RM15 tak kesah lah stripe shirt ke, uniqlo shirt ke, vintage pant ke or apa apa je yg harga RM15, korang pilih 4 items dapat harga RM50 sahaja. Boleh campur campur asalkan harga nya RM15 yee. Murah kan 😍 jom pilih pilih 😎 siapa cepat dia dapat ye. And promo valid sampai malam ni je ok 👌🏻
#prelovedmalaysia #prelovedbfshirt #boyfriendshirtmalaysia #bfshirt #sayajual #bazaarpaknil #preloved #curduroyshirtmalaysia #carbootsalemalaysia #prelovedbfshirt #boyfriendshirt #boyfriendshirtmurah #prelovedmalaysiamurah #sayajualmurah #flannelshirt #bfshirt #instashopmalaysia #vendormalaysia #bundlemalaysia #vintagemalaysia #curduroyshirt #sayajualmurah #baggieshirtmalaysia #preloveditemsmalaysia #visitmyig
Long Sleeve Shirt 🌸
.
Size: 44 (Kain Memeri)
.
Condition: 8/10
.
Reason to sale: Clearing Wardrobe 😳
.
For more details: WhatsApp 012-2114690 💓
.
#preloved #prelovedmalaysia #prelovedmurah #baggyshirt #murah #igmalaysia #prelovedcantik #prelovedmurahmalaysia #sayajualmurah #prelovedmy
zk.co 6m ago
Promotion deepavali untuk semua items berharga RM15 tak kesah lah stripe shirt ke, uniqlo shirt ke, vintage pant ke or apa apa je yg harga RM15, korang pilih 4 items dapat harga RM50 sahaja. Boleh campur campur asalkan harga nya RM15 yee. Murah kan 😍 jom pilih pilih 😎 siapa cepat dia dapat ye. And promo valid sampai malam ni je ok 👌🏻
#prelovedmalaysia #prelovedbfshirt #boyfriendshirtmalaysia #bfshirt #sayajual #bazaarpaknil #preloved #curduroyshirtmalaysia #carbootsalemalaysia #prelovedbfshirt #boyfriendshirt #boyfriendshirtmurah #prelovedmalaysiamurah #sayajualmurah #flannelshirt #bfshirt #instashopmalaysia #vendormalaysia #bundlemalaysia #vintagemalaysia #curduroyshirt #sayajualmurah #baggieshirtmalaysia #preloveditemsmalaysia #visitmyig
Kemeja Denim (Kind of 😅) 🌸
.
2XL (Kain Memeri)
.
Condition: 8/10
.
Reason to sale: Clearing Wardrobe 😳
.
For more details: WhatsApp 012-2114690 💓
.
#preloved #prelovedmalaysia #prelovedmurah #baggyshirt #murah #igmalaysia #prelovedcantik #prelovedmurahmalaysia #sayajualmurah #prelovedmy
Kemeja Denim (Kind of 😅) 🌸
.
2XL (Kain Memeri)
.
Condition: 8/10
.
Reason to sale: Clearing Wardrobe 😳
.
For more details: WhatsApp 012-2114690 💓
.
#preloved #prelovedmalaysia #prelovedmurah #baggyshirt #murah #igmalaysia #prelovedcantik #prelovedmurahmalaysia #sayajualmurah #prelovedmy