Toggle navigation

#pori193,316 POSTS

Post Content
User Image hockeybasepori Posted: Feb 22, 2018 6:54 AM (UTC)

3
0 Normal
Olympialaiset ovat lätkäleijonien osalta ohi. Johtopäätös on selvä; uusia tähtiä kaivataan. Tästä syystä laitoimme juniorin pro-luistimen kovaan tarjoukseen #lätkä #olympialaiset #peking2022 #youngstars #hockeybase #pori
User Image johannatiainen Posted: Feb 22, 2018 6:45 AM (UTC)

7
0 Normal
User Image zuraidah_mci Posted: Feb 22, 2018 6:19 AM (UTC)

0 0 Normal
Apa sih manfaat NanoSpray yg isinya CUMA #airmineral kemasan yg biasa kita minum yg di jual di mini market ?

Manfaat Penggunaan Nano Spray #MCI :
😊#Mencerahkan wajah dan membantu mencegah #penuaandini
😊#Melembabkan #kulit dan melindungi kulit yang #sensitif
😊#Mengecilkan #pori wajah sehingga wajah menjadi bersih dan #awetmuda
😊#Mengencangkan kulit wajah
😊Menghilangkan #flekhitam pada wajah
😊membersihkan jerawat.san bekas jerawat
😊#Menyamarkan #lingkaranhitam dibawah mata
😊Membersihkan #komedo dan mencegahnya datang lagi
😊Mengatasi semua masalah kulit

Better Life with MCI
More info ,
Zuraidah
Wa. 082157885385
User Image athaseptiana Posted: Feb 22, 2018 6:15 AM (UTC)

1
0 Normal
Apa sih manfaat NanoSpray yg isinya CUMA #airmineral kemasan yg biasa kita minum yg di jual di mini market ?

Manfaat Penggunaan Nano Spray #MCI :
😊#Mencerahkan wajah dan membantu mencegah #penuaandini
😊#Melembabkan #kulit dan melindungi kulit yang #sensitif
😊#Mengecilkan #pori wajah sehingga wajah menjadi bersih dan #awetmuda
😊#Mengencangkan kulit wajah
😊Menghilangkan #flekhitam pada wajah
😊membersihkan jerawat.san bekas jerawat
😊#Menyamarkan #lingkaranhitam dibawah mata
😊Membersihkan #komedo dan mencegahnya datang lagi
😊Mengatasi semua masalah kulit

Better Life with MCI
More info
Atha
WA. 0813 9115 1858
.
.
#nanospraymci #nanospray #alatkecantikan #gadgetkecantikan
User Image qaqa_jana Posted: Feb 22, 2018 5:48 AM (UTC)

9
0 Normal
Suburkan kulit dari atas dengan ramuan ekstrak daun Camellia. Boleh jugak jadi pelindung (filter) dari debu-debu supaya tak masuk dalam pori you.

Dua-dua item ni bantu and bergabung satu sama lain untuk pastikan masalah pori dan parut jerawat tadi selesai. Cantikkan, serikan, lembutkan, cerahkan kulit tu dah tentu, tapi extra function utk rawat pori dan parut jerawat tadi memang susah nak ada dalam mana-mana produk sekalipun.

Sebab tu Mary Kay keluarkan satu set yang spesifik kepada masalah ni. Kita sedar dan buat kajian. Perlu dihasilkan untuk set organik dan mineral untuk bantu. Yang pori kecik dan takde masalah parut, jangan ingat kulit dah cantik menarik tertarik ya. Sebab masalah kulit tak terzahir on the spot, makan masa. Jadi, penting sebagai supplement. Tengok balik fungsi-fungsi Refine dengan Replenish tadi. In short,

Refine sebagai 'Scrub'
Pore Minimizer sebagai 'Item Pengecilan Pori'

Trust me, semua orang akan ada sel kulit mati. Sebab tu kena scrub 2-3x seminggu. I yang naik sebijik jerawat sekali setahun pun pakai set ni, untuk long term investment on skin. Tak terbeban pun. Sebab 1 set tahan hampir setahun. Penjimatan yang sangat gila kan? I rasa semua orang nk transformation macam ni;👏🏻👏🏻.
.
Kalau uolls tetiba berubah hati rasa nak try marykay produk jana boleh bantu 👌🏻. For details for free consultantion whatsap 013-5142393 , jgn segan tau 😍. #marykaymalaysia #beautyconsultantmk #goodproduct #forhealthyskin #goodforskin #produkkhas #skinsolution #typeofskin #dryskin #pori #jerawat #parut #teamjanaabdllah #positivevibes
User Image liliana_mci Posted: Feb 22, 2018 5:40 AM (UTC)

1
0 Normal
Apa sih manfaat NanoSpray yg isinya CUMA #airmineral kemasan yg biasa kita minum yg di jual di mini market ?

Manfaat Penggunaan Nano Spray #MCI :
😊#Mencerahkan wajah dan membantu mencegah #penuaandini
😊#Melembabkan #kulit dan melindungi kulit yang #sensitif
😊#Mengecilkan #pori wajah sehingga wajah menjadi bersih dan #awetmuda
😊#Mengencangkan kulit wajah
😊Menghilangkan #flekhitam pada wajah
😊membersihkan jerawat.san bekas jerawat
😊#Menyamarkan #lingkaranhitam dibawah mata
😊Membersihkan #komedo dan mencegahnya datang lagi
😊Mengatasi semua masalah kulit

Better Life with MCI
More info
Liliana Mci
WA. 085297167299
User Image sherlyveronica36 Posted: Feb 22, 2018 5:32 AM (UTC)

1
0 Normal
Apa sih manfaat NanoSpray yg isinya CUMA #airmineral kemasan yg biasa kita minum yg di jual di mini market ?

Manfaat Penggunaan Nano Spray #MCI :
😊#Mencerahkan wajah dan membantu mencegah #penuaandini
😊#Melembabkan #kulit dan melindungi kulit yang #sensitif
😊#Mengecilkan #pori wajah sehingga wajah menjadi bersih dan #awetmuda
😊#Mengencangkan kulit wajah
😊Menghilangkan #flekhitam pada wajah
😊membersihkan jerawat.san bekas jerawat
😊#Menyamarkan #lingkaranhitam dibawah mata
😊Membersihkan #komedo dan mencegahnya datang lagi
😊Mengatasi semua masalah kulit

Better Life with MCI
More info
Sherly 081382068185
User Image sherlyveronica36 Posted: Feb 22, 2018 5:31 AM (UTC)

2
0 Normal
Apa sih manfaat NanoSpray yg isinya CUMA #airmineral kemasan yg biasa kita minum yg di jual di mini market ?

Manfaat Penggunaan Nano Spray #MCI :
😊#Mencerahkan wajah dan membantu mencegah #penuaandini
😊#Melembabkan #kulit dan melindungi kulit yang #sensitif
😊#Mengecilkan #pori wajah sehingga wajah menjadi bersih dan #awetmuda
😊#Mengencangkan kulit wajah
😊Menghilangkan #flekhitam pada wajah
😊membersihkan jerawat.san bekas jerawat
😊#Menyamarkan #lingkaranhitam dibawah mata
😊Membersihkan #komedo dan mencegahnya datang lagi
😊Mengatasi semua masalah kulit

Better Life with MCI
More info
Sherly 081382068185
User Image fidahfauziah Posted: Feb 22, 2018 5:26 AM (UTC)

0 0 Normal
Serum yang selalu bikin ketagihan para konsumen setelah order Serum ini karena efeknya yang TOP banget - wajah cerah
-Wajah glowing
-Pori"mngecil
-Bopeng jerawat tersamarkan
Yuk buruan order !! #poriporibesar #pori #poriporiterbuka #poripori #poriporikecil #poriporiwajah #bopengbekasjerawat #bopeng #bopengjerawat #bopengbolongbolong #bekasjerawat #bekasjerawathitam #bekasjerawatmerah #bekasjerawathilang
User Image nenk_sarah_95 Posted: Feb 22, 2018 5:01 AM (UTC)

3
0 Normal
User Image alhani_mora Posted: Feb 22, 2018 4:56 AM (UTC)

2
1 Normal
Alhamdulillah, thank you so much my customer sarah, yang dah dapatkan Mora produk, 1set Mora beauty kit 2 & Mora Berry Mist😍🌸🌷 dengan hani. Tq for the compliment too😁🌷 senang juga hani berurusan dengan sarah😍 so sesiapa yg nk dapatkan Mora berry mist boleh dapatkan dengan hani yee.. best pakai sembur sembur aje di wajah anda, freshh sgt wangi bau strawberry gitu.. haa jom cepat try siapa yg belum cubaaa meh cuba meh..😁MORA BERRY MIST selain menyegarkan muka, untuk makeup tahan lama juga boleh merawat jerawat & juga sunburn. Haa meh cepat pm hani lelaju😍🌷😊
So yg belum cuba haa cepat pm hani 0109107433❤😊🌷 #premiumarganoil #berrymist #moraberrymist
#sayajual
#MORAessential #moraarganoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit
#MalaysiaProdukSkincare
#MORAagents
#moraessential #moracalissaoil
#MORAfeedback
#penjagaanmukabadansaya
#andabilalagi?
#serumcantik #parutjerawat #serumjerawat #sunburn #pori

Hashtags found on this page