Toggle navigation

#pipipink37,414 POSTS

Post Content
User Image tada.mida Posted: Feb 25, 2018 6:44 PM (UTC)

1
1 Normal
PROMO PIPI PINK DAN DOLL2 EYESHADOW TINGGAL 2 HARI LAGI!!!
.
Cepat uolls rebut sekarang. Rugi tak dapatkan pipi yang somel ni dengan harga promo. Ada free gift lagi.
.
Cepat2 wasap mida. Tekan link wasap di bio ig mida ni ye. .
#promo
#promopipipink
#awekcendol
#pipipink
#bluhsermurah
#blusherstick
#eyeshadowstick
#eyeshadowmurah
#tadamida
#dyxybymida
#dyxyagentkuching
#dyxystokissarawak
User Image nafiabeautifulyou Posted: Feb 25, 2018 4:43 PM (UTC)

12
4 Normal
Rahsia 'Awek Cendol Manja' yg viral tu dah terbongkar!!!!! PATUT LAH PIPI MERAH2......
.
Rupa2nya penangan PipiPink doll stick blusher ni haa!!!
.
Nak dapatkan harga PROMOSI kena whatsapp sis ya..💖
.
Blusher ni sangat senang nak apply,comel boleh selit je dalam handbag kalau nak p jenjalan tu kan. Kalau nak buat sebagai HADIAH pon boleh. Blusher ni tahan 3-4 bulan bergantung cara penggunaan individu..made in korea ya. Yang dah try blusher ni konfem jatuh cinta 😍 boleh review tutorial pipipink di wall sis ya..
.
🌸Kelebihan PIPI PINK🌸
📌 Natural sheer texture
📌 Moisturizing
📌 Natural plants extract
📌 Dewy finish
.
🌸PRODUCT DESCRIPTION🌸
📌 Natural silky powder quality
📌 Thin coating easy to skin shows the skin's natural transparent luster brings to you whole days health pure and fresh makeup look both of your checks
.
📌 Bloomed ruddy appear a good color.
.
🌸INGREDIENT🌸
📌 Extract plant texture
📌 Vitamin for skin
📌 Talc
📌 Mica powder
📌 Silica fume
📌 Titanium dioxide
.
Whatsapp 📞 0174998857
User Image polkaherbs Posted: Feb 25, 2018 3:31 PM (UTC)

61
0 Normal
Sis nk share cara penggunaan Scrub District / Whitening Facial Scrub untuk ouls. Yang masih ada BIG reason tu cuba laa 1. Hiks!😊⠀

1. Boleh digunakan 2 kali sehari (pagi dan malam) dan seluruh badan atau pada waktu malam ⠀
2. Cuci muka - boleh gunakan apa2 pencuci muka yang dipakai sekarang ⠀
3. Basahkan sedikit kulit / bahagian yang ingin discrub ⠀
4. Scrub mengikut ketahanan kulit - jangan terlalu kasar kerana boleh mencederakan kulit (scrub disekeliling muka/leher) ⠀
5. Biarkan scrub selama 30 saat atau hingga 2-3 min (sambil tu boleh berus gigi 😬)⠀
6. Bilas scrub dengan bersih, lap muka dgn tuala bersih dan gunakan toner serta krim pelembap (yang sedia ada) untuk mengekalkan kelembapan kulit) ❤⠀

Follow the easy steps to get skin yang FAIR, FLAWLESS and FABULOUS with #scrubdistrict 💕

Harga Jar: RM62 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Postage : RM8/sm & RM12/ss ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 012-3862572⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🚗 Subang Jaya/ Shah Alam⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#scrubdistrict #teamdatinsumelodi ⠀⠀⠀⠀⠀
#scrubdistrictfeedback #scrubdistricselangor⠀⠀⠀⠀⠀
#sayajualkosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu #jerawatpasir #awetmuda #pipipink #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu #bibirkering #scrubmuka #kulitputih #kulitgebu #awetmuda
User Image lixciousca Posted: Feb 25, 2018 3:03 PM (UTC)

11
0 Normal

.
Hi dolls 💕
.
▣ GH Ribbon Sling Bag ▣
.
Awak yang sukakan sling bag comel kiut miut macam ni, confirm awak will love this ribbon bag tau. Why? Ia mudah dibawa ke mana saja, and tak makan space pun sebab bag ni kecik kecik comel je awak. Totally suitable untuk girls yang tak suka bawak banyak barang dalam bag ye •
.
💵 RM 40 •
📮 Add RM 8 SM / RM 12 SS •
💌 Ready Stock •
📦 Material : High Quality PU Leather •
💕 Colors : Black | White | Grey | Soft Pink •
.
☆ Tali bag boleh adjust •
☆ Tak muat untuk simpan barang size kertas A4 •
.
▣ Measurement ( cm ) ▣
∽ Length : 16 cm •
∽ Height : 15 cm •
∽ Width : 8 cm •
* anggaran size sahaja •
.
Click #GhRibbonSlingBag for more details •
.
Cara nak order : →
• Screenshot gambar item •
📲 Whatsapp : +6011-100-82547 @ click link at bio for fast response •
.
#PipiPink #ObsessCosmetic #HudaBeauty #PonysMakeup #ArganOil #TiamoSweetHeart100Hari #Promosi #MUA #DyxyKL #BazaarPaknil #ProdukMalaysia #MakeupMurah #Anasism #MakeUpTutorial #GadisCendol #FerraRosa #FattzuraFairyTale #Trulooks #Neelofa #TiamoSweetHeart #BagMurah #BegMurah #BagCantik #BegCantik #Shalicious #Ootd #MyCoffeePrince #Dexandra #TeamMira
User Image lixciousci Posted: Feb 25, 2018 3:00 PM (UTC)

11
1 Normal

.
Hi dolls 💕
.
▣ Anas Lip Cream ▣
.
Apa tu? Apa tu? Best tak? It's #LipCreamAnas la darls. Of course best sangat bila pakai this lipcream. Chocolate scent tu buat kami rasa nak makan jee lipcream ni aih. Sedap sangat baunya! Kami pakai this lipcream, bibir kami tak kering langsung girls. Moist jeee. Tak rasa macam pakai lipcream pun tau. Vitamin E in this lipcream mampu jaga bibir awak seseksi bibir Angelina Jolie uish •
.
💵 RM 49.90 / per unit •
📮 Add RM 8 SM / RM 12 SS •
.
Cara nak order : →
• Screenshot gambar item •
📲 Whatsapp : +6011-100-82547 @ click link at bio for fast response •
.
#PipiPink #ObsessCosmetic #HudaBeauty #PonysMakeup #ArganOil #HoneyBeeVenom #NSASquad #MUA #CODKL #MUABellaz #DyxyKL #ProdukMalaysia #BazaarPaknil #MakeupMurah #GadisCendol #MakeUpTutorial #BrushMekapMurah #AinaaSerum #BihanGirlyMakeup #NSABeauty #Trudolly #Trulooks #Neelofa #TiamoSweetHeart100Hari #Ootd #FattzuraFairyTale #Dexandra #TeamMomBeyya
User Image lixciousco Posted: Feb 25, 2018 2:54 PM (UTC)

8
3 Normal

.
Hi dolls 💕
.
▣ Unicorn Brush ▣
.
Siapa lagi yang sukakan Unicorn Brush ni? Kami terlampau jatuh cinta with this soft fluffy brush girls. Bristle yang super high quality mampu bertahan walaupun awak cuci this brush banyak kali darls. Esok ada cod, kalau nak join, do whatsapp me okeh? •
.
💵 RM 45 •
📮 Add RM 8 SM | RM 12 SS •
📬 Next Postage : 27th February 2018 •
.
📦 READY STOCK •
🚗 COD : Petaling Jaya Selatan only •
💕 Taman Medan | Kg Dato Haron | Tama Sri Manja | Taman Sentosa •
.
▣ Material & Quantity ▣
• Quantity : 10 PCS •
• Material : Soft | High Quality Synthetic •
.
Cara nak order : →
• Screenshot gambar item •
📲 Whatsapp : +6011-100-82547 @ click link at bio for fast response •
.
#PipiPink #ObsessCosmetic #HudaBeauty #PonysMakeup #ArganOil #HoneyBeeVenom #Promosi #MUA #CODKL #MUABellaz #TiamoSweetHeart100Hari #ProdukMalaysia #MakeupMurah #GadisCendol #MakeUpTutorial #BrushMekapMurah #BazaarPaknil #Neelofa #FerraRosa #Trudolly #Trulooks #Bellaz #TiamoSweetHeart #Ootd #FaraaLipButter #FattzuraFairyTale #Dexandra #TeamBeyya #Gilermakeup #MakeupGojes
User Image polkaherbs Posted: Feb 25, 2018 2:46 PM (UTC)

57
1 Normal
Real babes @scrubdistricfeedback😍⠀
•⠀
•⠀
Kulit kusam kini tiada..Yeahhhh💃🏻💃🏻
Itulah kelebihan #scrubdistrict yang ramai orang yang dah jatuh cinta. Kandungan Whitening Essence adalah antara bahan dalam #scrubdistrict yang membuatkan kulit anda cerah dan sekata🤗

Jangan hairan kalau uols bole scrub hari-hari dgn scrub district nie sebab texture die sangat best dan tidak kasar. Sesuai untuk kegunaan harian. So tunggu apa lagi tu ouls nak cuba meh whatsapp sis lekaih🤗🤗

Harga Jar: RM62 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Postage : RM8/sm & RM12/ss ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 012-3862572⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🚗 Subang Jaya/ Shah Alam⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#scrubdistrict #teamdatinsumelodi ⠀⠀⠀⠀⠀
#scrubdistrictfeedback #scrubdistricselangor⠀⠀⠀⠀⠀
#sayajualkosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu #jerawatpasir #awetmuda #pipipink #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu #bibirkering #scrubmuka #kulitputih #kulitgebu #awetmuda
User Image nafiabeautifulyou Posted: Feb 25, 2018 2:31 PM (UTC)

14
1 Normal
Untuk beginner yg nk belajar makeup... Ni ha cara apply blusher yg sesuai untuk jenis2 face shape yg berbeza.... 😉

Tp kalau nak lg mudahhh.... .
Blusher ni sangat senang nak apply,comel boleh selit je dalam handbag kalau nak p jenjalan tu kan. Kalau nak buat sebagai HADIAH pon boleh. Blusher ni tahan 3-4 bulan bergantung cara penggunaan individu..made in korea ya. Yang dah try blusher ni konfem jatuh cinta 😍 boleh review tutorial pipipink di wall sis ya..
.
🌸Kelebihan PIPI PINK🌸
📌 Natural sheer texture
📌 Moisturizing
📌 Natural plants extract
📌 Dewy finish
.
🌸PRODUCT DESCRIPTION🌸
📌 Natural silky powder quality
📌 Thin coating easy to skin shows the skin's natural transparent luster brings to you whole days health pure and fresh makeup look both of your checks
.
📌 Bloomed ruddy appear a good color.
.
🌸INGREDIENT🌸
📌 Extract plant texture
📌 Vitamin for skin
📌 Talc
📌 Mica powder
📌 Silica fume
📌 Titanium dioxide
.
Whatsapp 📞 0174998857
User Image xiciousco Posted: Feb 25, 2018 2:27 PM (UTC)

16
1 Normal

.
Hi gorgeous 💕
.
▣ Kurung Klasik Ammara ▣
.
Cantiknya Kurung Klasik Ammara ni darls. Sesuai sangat la kalau awak awak nak pakai untuk ke kenduri kahwin ka, jumpa pak mak mertua ka, ke office ka, or any events girls. This kurung memang buat awak nampak tinggi tau. So sesiapa yang nak nampak langsing and tinggi, try this kurung ya. Confirm puas hati tau •
.
💵 RM 75 / per set •
📮 Add RM 10 SM / RM 15 SS •
💌 Material : High Quality Moss Crepe •
.
▣ Measurement ( inch ) ▣
.
• T O P •
∽ Shoulder 15" •
∽ Bust 38" - 40" •
∽ Length 24" •
.
• S K I R T •
∽ Waist 27" - 32" •
∽ Hip 38" - 40" •
∽ Length 40" •
.
Cara nak order : →
• Screenshot gambar item •
📲 Whatsapp : +6011-100-82547 @ click link at bio for fast response •
.
#PipiPink #ObsessCosmetic #HudaBeauty #PonysMakeup #ArganOil #HoneyBeeVenom #TiamoSweetHeart100Hari #MUA #CODKL #MUABellaz #GadisCendol #BlouseMurah #ProdukMalaysia #DropshipBaju #MakeupBorong #MakeUpTutorial #Neelofa #BazaarPaknil #TiamoSweetHeart #FerraRosa #Trudolly #Trulooks #BajuBellaz #BajuMurah #Ootd #BajuCantik #FattzuraFairyTale #Dexandra #TeamMira
User Image polkaherbs Posted: Feb 25, 2018 2:23 PM (UTC)

75
0 Normal
ADUHHH !! MUKA BREAKOUT 😫
YES! This is real babes #scrubdistrictfeedback
•⠀
Sedih, malu nak keluar rumah bila muka berjerawat, nanah , sakit jangan cakap la nak nangis rase. AKIBAT terpengaruh dengan skincare xxxxx muka sis ni dari kulit normal jadi berjerawat teruk. Awal awal memang ploles, glowing. Tapiii akhir nya?😢
•⠀
Sis paham mesti ada ramai yang rasa sedih tahap nangis kekadang kat tepi bucu katil kan?Jerawat pulak bukan ada jaminan x kan berjemaah kat kulit muka kita kan? Tapi sis ada solution untuk uols🤗
•⠀
Dah cuba #scrubdistrict? Pelik dgn scrub sume masalah hilang? YES! Ramuan brown sugar dalam #scrubdistrict bole mengimbangkan minyak dekat kulit muka kita. Bayangkan kalau kulit ada berkilo-kilo minyak apa jadi? Uols take a guess ya😊 Selain itu, fungsi Rock Salt juga bole membuang kulit mati dan memudarkan parut jerawat uols tu😍

Sebab itu DEEP CLEANSING is more important darling. Semuanya bermula dengan pembersihan yang sempurna barulah dapat kulit yang cantik, bersih dan putih dari dinding😍

Nak cuba? Jangan segan untuk whatsapp sis ya OR rajin2 laa click link kat BIO tu yer❤️ Service kasih sayang sis bagi kat uol. Hiks! .

Harga Jar: RM62 ⠀⠀⠀⠀⠀
Postage : RM8/sm & RM12/ss ⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 012-3862572⠀⠀⠀⠀⠀⠀
COD 🚗 Subang/ Shah Alam⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#scrubdistrict #teamdatinsumelodi ⠀⠀⠀⠀⠀
#scrubdistrictfeedback #scrubdistricselangor⠀⠀⠀⠀⠀
#sayajualkosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu #jerawatpasir #awetmuda #pipipink #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu #bibirkering #scrubmuka #kulitputih #kulitgebu #awetmuda
⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
User Image najfa_ Posted: Feb 25, 2018 1:20 PM (UTC)

7
0 Normal
najfa_ 8h ago
BELUM SAMPAI SEBOTOL PUN DAH BERKESAN MACAM NI 🔥KULIT BERSIH +FLAWLESS TERUKK...BAGUS KE BAGUS SANGAT?
.
.
Yang penting produk selamat tau. Tak janjikan bulan dan bintang TAPI sesiapa yang dah terguna semua pasti jatuh cinta + repeat order lagi 😍
.
To order whatsapp 📲018.904.9288 📲+6019.959.4249 or click link di bio .

#advancedfirmingglossyserumpure24kgold #tegang#tegangsampaigelincir#pinkish#awetmuda #serumawetmuda #glowing#flawless#kulitcantik#kulitsihat#mukavshape #kulitgebu#pipipink#serumparut#najfasecret#faceliftfacialcombo
User Image izbeautyhouse Posted: Feb 25, 2018 1:15 PM (UTC)

4
2 Normal
.
.
WHAT NRC COLOUR ARE YOU?
.
Grab this fabulous best selling PERFECTION TREATMENT FOUNDATION enriched with Vitamin C and Honey Bee Venom now!!
.
Only at RM89 for 25ml 😱😱😱
.
It's not just about makeup, but treating your skin as days go .
Choose from 6 gorgeous shades to suit your skin tone for natural looking healthy skin ❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp 0195088512 to order ! ☺️
.
.
#nrc #foundation #hbv #nafura #nafuraagentkulim #agentkulim #izbeautyhouse #mekaptravel #mekapmurah #lipstick2in1 #pipipink #gojes #meleTOP #wow #letscantik #beauty #tiamosweetheart100hari #pengantinmusimsalju #makeup #mua #fattzurafairytale
User Image makeupdaily.store Posted: Feb 25, 2018 1:06 PM (UTC)

12
0 Normal
Mermaid brush here! Jangan tunggu lama lama sayang nanti sold out menangis laaaa kat tepi tingkap sambil tengok bulan 😜
.
.
RM42 (excluded postage)
Whatsapp 0173997611
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#anaslipcream #makeupmurah #makeupbrushes #kabukibrush #brushmurah #brushmakeup #muamalaysia #makeupmalaysia #makeupbrushmalaysia #brushmalaysia #unicornbrush #pipipinkblusher #pipipink #pipipinkfamirafaa
User Image izbeautyhouse Posted: Feb 25, 2018 12:57 PM (UTC)

7
0 Normal
.
.
WHAT NRC COLOUR ARE YOU?
.
Grab this fabulous best selling PERFECTION TREATMENT FOUNDATION enriched with Vitamin C and Honey Bee Venom now!!
.
Only at RM89 for 25ml 😱😱😱
.
It's not just about makeup, but treating your skin as days go .
Choose from 6 gorgeous shades to suit your skin tone for natural looking healthy skin ❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp 0195088512 to order ! ☺️
.
.
#nrc #foundation #hbv #nafura #nafuraagentkulim #agentkulim #izbeautyhouse #mekaptravel #mekapmurah #lipstick2in1 #pipipink #gojes #meleTOP #wow #letscantik #beauty #tiamosweetheart100hari #pengantinmusimsalju #makeup #mua
User Image polkaherbs Posted: Feb 25, 2018 12:00 PM (UTC)

102
0 Normal
We loveeeeeeeeeeeee our barbie ! Look at that skin ! 💕
Rahsia kulit cantik starts with Scrubbing your face twice a day dengan our Magic Treatment Scrub ♥️

Yes girls our scrub bukan mcm scrub biasa. It acts like a treatment scrub utk treat Acne, Parut, Excema, Whitehead Blackhead, and putihkan kulit sekali gus 💯 Baca feedback dulu okays, once dah guna you will seriously die without this Scrub

Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict And yes pitam sgt tgk kulit Ladyboss @fazulkafli nak kulit cantik persis Barbie jgn lupa Scrub twice a day kays ♥️

Nak cantik kena cuba, Nak cantik jangan malas yer🤗⠀⠀⠀⠀⠀
Harga Jar: RM62 ⠀⠀⠀⠀⠀
Postage : RM8/sm & RM12/ss ⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 012-3862572⠀⠀⠀⠀⠀⠀
COD 🚗 Subang/ Shah Alam⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#scrubdistrict #teamdatinsumelodi ⠀⠀⠀⠀⠀
#scrubdistrictfeedback #scrubdistricselangor⠀⠀⠀⠀⠀
#sayajualkosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #berniagadotcom #kkm #jeragat #jerawat #jerawatbatu #krimpemutih #ubatkurus #ubatkurusmurah #parutjerawat #krimmuka #jerawatbatu #jerawatpasir #awetmuda #pipipink #nourainmurah #kulitcantik #kulitcantikgebu #bibirkering #scrubmuka #kulitputih #kulitgebu #awetmuda
User Image izbeautyhouse Posted: Feb 25, 2018 11:40 AM (UTC)

8
1 Normal
.
.
WHAT NRC COLOUR ARE YOU?
.
Grab this fabulous best selling PERFECTION TREATMENT FOUNDATION enriched with Vitamin C and Honey Bee Venom now!!
.
Only at RM89 for 25ml 😱😱😱
.
It's not just about makeup, but treating your skin as days go .
Choose from 6 gorgeous shades to suit your skin tone for natural looking healthy skin ❤️❤️❤️
.
.
Whatsapp 0195088512 to order ! ☺️
.
.
#nrc #foundation #hbv #nafura #nafuraagentkulim #agentkulim #izbeautyhouse #mekaptravel #mekapmurah #lipstick2in1 #pipipink #gojes #meleTOP #wow #letscantik #beauty #tiamosweetheart100hari #pengantinmusimsalju #makeup #mua

Hashtags found on this page