Toggle navigation

#pinklady418,488 POSTS

Post Content
User Image cantik.fs Posted: Jan 18, 2018 2:31 AM (UTC)

1
0 Normal
😍[CERAH SELURUH BADAN PERSIS WANITA JEPUN]
.
Dah ramai yang terkena..asal nak cerahkn kulit tapi yang lain datang dulu.
.
⭐️ PERUT TAK MERAGAM
⭐️ SEMBELIT HILANG
⭐️ EKZEMA PULIH
⭐️ BIJI KOLESTROL MENGECUT
⭐️ KULIT GEBU LEMBUT
.
Nak ke NAK SANGAT SANGAT???⠀
.⠀
Jangan bertangguh nak cantik☝🏼⠀
.⠀
wasap
.⠀
☎️ 019-2109544
☎️ 019-2109544
☎️ 019-2109544
.⠀
Klik link kat PROFILE BIODATA TAU☝🏼⠀
.⠀
🤗MEH WASAP KAKAK🤗⠀019 2109544
.⠀
#treapluscharms
#crystalskin
#clearskin
#putihgebu
#charms
#charmsglow
#charmsfoundation
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat
#jerawat
#starglowvitaminc
#laserscrub
#starglow
#misiviralcharms
#jeragatpudar #charmsshahalam #codshahalam #perlashinemurah #perlaking #nurraysa #pinklady #aurawhite #whiteningbooster #byrcw #perlashine #shahalam #cikguseo
User Image putihgiler_empire Posted: Jan 18, 2018 2:30 AM (UTC)

0 0 Normal
Ada lagi yg belum cuba PINKLADY?
.
.
Nak cantik,jangan kira2. Nanti rezeki nak cantik susah nak sampai 😂😂 Awas! Scammer di mana2. Kalau nak original 100% cari miza 🙋🙋
Harga promo masih ada tau! Harga sebenar RM3xx. Jimat banyak sgt2 sis boleh simpan 😱😱 ! Jgn nyesal kalau harga promo abis 😂
WhatsApp segera!!!!
www.wasap.my/60174841403/orderpinklady
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #MontokKetat
User Image ciknur_lin Posted: Jan 18, 2018 2:29 AM (UTC)

0 0 Normal
Hidup ini kadangkala ibarat kapal yang bersauh di suatu perhentian tanpa hala tuju..
.
Oleh itu, kita memerlukn pasangan jodoh yg tepat sebagai nakhoda yg sama2 ingin bersauh serta belayar hingga destinasi jannah.

Moga tercapai impian korang..
.
#pinklady
User Image qama_pinklady_ Posted: Jan 18, 2018 2:29 AM (UTC)

0 0 Normal
PINKLADY VIRAL...‼️‼️‼️ miss Q .. kita nk buat " PROMOSI "chinese new year.. 😱😱... dan "CONTEST"

jom counting sama2..menghitung hari untuk PINKLADY dengan harga yang lebih murah dari harga sebenar RM320.. risau terlepas❓❓❓ miss Q benarkan untuk booking harga promosi.. contest dan maklumat lanjut boleh
lawat IG miss Q .. .
@qama_pinklady_
@qama_pinklady_
@qama_pinklady_

whatssap : 0172120944
whatssap : 0172120944

#pinkladybodyperfection #pinklady #body #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #montok #mantap #aumm #ukugroupterbaik #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #chinesenewyear #malaysia #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sispakaisisshare #sispakaisisjual #abangnaktegur #nursajat02
User Image hanneast_ Posted: Jan 18, 2018 2:29 AM (UTC)

0 0 Normal
Ada nampak mummy happy?
ADA NAMPAK MUMMY HAPPY???
.
Mummy xnk simpan lagi rahsia ni😣mummy nk share produk yg mumny amalkan❤😘
.
Mummy amalkan pinklady body perfection untuk badan kelihatan CANTIK,GEBU,GEBAS,MONTOK,MENAWAN ala2 Kim.K gitcheww😍😍
.
Jom dapatkan pinklady uolss🌹
.
BELUM CUBA BELUM TAHU..
SUDAH CUBA,CANTIK LA U..😙
.
#pinklady #pinkladymurah #murah #sale #pinkladybodyperfection #breastanjal #breastegang #kulitputih #badanmontok #montok #bodysexy #bodygoals #badanmantap
User Image candyb_ori Posted: Jan 18, 2018 2:25 AM (UTC)
1
0 Normal
==============================
ANDA SERU KAMI DATANG!! FREE COD KL AREA. 24 HOURS REPLY!!
==============================
..
CANDY B
💪Inginkan tenaga dan stamina segagah zaman dulu?
😝Sentuh je terus "on"
👻Tegang berurat
😷Mantap mencanak
👿Bertahan lama,tidak tewas
😱Selepas tembak tetap keras
💃 💃Orang rumah tidak complain lagi!!!
...
.Gula2 Candy B+ import dari Amerika boleh membantu anda!!!!
....Dibuat dgn Nano technology gabungan herba asli dan Vitamin B!!
....Produk yang telah menjadi FENOMENA untuk kaum adam di seluruh Malaysia!!!!
....Anda wajib mengalaminya !!!!
....
HARGA PROMOSI
CANDY B.CO ORIGINAL
-1 tin= RM 140 (Normal price RM150)
CANDYB .US RM100
FREE POSTAGE
..
🐞🔽Order ➡ ☎️☎️ whatsapp 012-6921526 atau 👇🏻tekan link dibawah untuk ORDER

www.wasap.my/60126921526/Candybco

@ tinggalkan no anda. Tq😊

#candybco #candybori #candyb #candyb2ndbatch #candybSelangor #candyb2ndedition #candybmurah #candybkl #candybus #produklelaki #ubatkuatlelaki #pinklady
User Image fabiha1711 Posted: Jan 18, 2018 2:24 AM (UTC)

0 0 Normal
Pink Lady Body Perfection (PLBP)!!
.
PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati.
.
Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One.
.
Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. .
.
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
.
Untuk cuba sebotol, boleh whatsApp,
.
.
.
Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL.
.
NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya.
.
whatsApp +60169478230
+60169478230
+60169478230

#pinklady #pinkladybodyperfection #tv3 #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #suamimarahkalautakdapat #tetekbesar #punggungmelentik #bodymantap #suamimakinsayang #hariharinak #suamitakpandangyanglain
User Image fabiha1711 Posted: Jan 18, 2018 2:23 AM (UTC)

1
0 Normal
Pink Lady Body Perfection (PLBP)!!
.
PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati.
.
Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One.
.
Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. .
.
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
.
Untuk cuba sebotol, boleh whatsApp,
.
.
.
Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL.
.
NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya.
.
whatsApp +60169478230
+60169478230
+60169478230

#pinklady #pinkladybodyperfection #tv3 #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #suamimarahkalautakdapat #tetekbesar #punggungmelentik #bodymantap #suamimakinsayang #hariharinak #suamitakpandangyanglain
User Image nabehazamri Posted: Jan 18, 2018 2:22 AM (UTC)

1
0 Normal
Pink Lady Body Perfection (PLBP)!!
.
PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati.
.
Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One.
.
Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. .
.
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
.
Untuk cuba sebotol, boleh whatsApp,
.
.
.
Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL.
.
NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya.
.
whatsApp +60169478230
+60169478230
+60169478230

#pinklady #pinkladybodyperfection #tv3 #pinkladyKl #lyapinklady #stokispinkladykualalumpur #dropship #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #supplementkesihatanwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #suamimarahkalautakdapat #tetekbesar #punggungmelentik #bodymantap #suamimakinsayang #hariharinak #suamitakpandangyanglain
User Image taxebizz Posted: Jan 18, 2018 2:20 AM (UTC)

0 0 Normal
#pinklady 😱 Anda mempunyai masalah berat berlebihan? 😱 Masalah keputihan?
😱 Masalah rambut yg semakin menipis? 😱 Period tak teratur?
😱 Susu badan yang mcm chipsmore kejap ade kejap tak de? 😱 Nafsu utk bersama suami sangat kurang?
😱 Kulit berjerawat?

JANGAN RISAU! 😉😉😉 💕 PINK LADY ADALAH PENYELESAIANNYA!! 💕 🌸MANFAAT PINK LADY 🌸
👍🏻 Fountain makanan tambahan belia.
👍🏻 Peningkatan Payudara dan ketegasan.
👍🏻 Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
👍🏻 Mengetatkan faraj dan peremajaan.
👍🏻 Kesihatan faraj dan libido.
👍🏻 Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
👍🏻 Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
👍🏻 Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
👍🏻 Berkesan untuk penurunan berat badan.
👍🏻 High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
👍🏻 Meningkatkan aliran darah.
👍🏻 Mencegah risiko osteoporosis.
👍🏻Menentang gejala menopause. 👏👏👏👏 WhatsApp
📲 +60177013290
📲 +60177013290
📲 +60177013290
#jomorder
#pinkladysolutions
#jomkurussihatcantik
#taxebizz
User Image lyndafynalisya_2207 Posted: Jan 18, 2018 2:20 AM (UTC)

0 0 Normal
😣badan Papan ? tet** leper dan tak gebu? punggung pulakss jatuh takde shape langsung 😛? tak segan ke orang lain,
Body tiptop - kulit feloles ?

Jangan menjeling Kalau boyfriend / shuben awak menjuling tengok perempuan Lain 🤤🤤🤤 #pinklady akan Bantu korang 🍑BESARkan yang kecik, 🍑GEBUkan yang leper
jom cantik dengan pinklady terlajakkkk awesome-
#makcikkepochijanganjeles

whatsapp gais :
www.wasaap.my/60177232624/lynpinklady #payudarakencang #payudarapadat
User Image taxebizz Posted: Jan 18, 2018 2:16 AM (UTC)

1
0 Normal
Hai ladies.. Skrang ni ramai wnita yg jealous tengok pmpuan2 seksi,  kurus, ideal.. Mesti pikir produk apa la yg diorang makan kan?? Tambah2 yg nak kawen tuh, msti la nk jaga muka, bdan, dan macam2 lagilah.. Nak kawen ktakan.. 😄

TAK PAYAH RISAU,  TAK PAYAH PENING2 .. PENYELESAIAN DIA MUDAH JA.. DENGAN AMALKAN PINKLADY NEH 👇
PINKLADY MERUPAKAN DIETARY SUPPLEMENT NO 1 MALAYSIA TAU !

MANFAAT #PINKLADY :
🌺Ia dpt membesar , menganjal&menggebukan payudara&punggung.
🌺Perapat miss "V"
🌺Mengurangkan nafsu makan.
🌺Menghilangkan "mood swing".
🌺Meningkatkan libido wanita.
🌺Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🌺Meremajakan kulit.
🌺Mengatasi masalah rambut gugur.
🌺Atasi masalah senggugut yang teruk.
🌺Kitaran haid kembali teratur.
🌺Menstabilkan emosi.
🌺Menggebukan&mencantikkan kulit.
🌺Menambahkan susu badan.
🌺Badan jadi lebih shape.
🌺Hilangkan masalah jerawat.
🌺Atasi masalah kulit kusam.
🌺Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🌺Pudar & hilangkan masalah parut.

RM++💸 je untuk body cantik dan sihat , dan tak perlu lgi membazir ribu2 ringgit beli produk itu neh.. Satu botol mewakili satu badan 😉

WhatsApp
📲 +60177013290
📲 +60177013290
📲 +60177013290
#jomorder
#pinkladysolutions
#jomkurussihatcantik
#taxebizz
User Image putihgiler_shoppe Posted: Jan 18, 2018 2:14 AM (UTC)

3
0 Normal
Ada lagi yg belum cuba PINKLADY?
.
.
Nak cantik,jangan kira2. Nanti rezeki nak cantik susah nak sampai 😂😂 Awas! Scammer di mana2. Kalau nak original 100% cari miza 🙋🙋
Harga promo masih ada tau! Harga sebenar RM3xx. Jimat banyak sgt2 sis boleh simpan 😱😱 ! Jgn nyesal kalau harga promo abis 😂
WhatsApp segera!!!!
www.wasap.my/60174841403/orderpinklady
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #MontokKetat
User Image putihgiler_shoppe Posted: Jan 18, 2018 2:13 AM (UTC)

0 0 Normal
Ada lagi yg belum cuba PINKLADY?
.
.
Nak cantik,jangan kira2. Nanti rezeki nak cantik susah nak sampai 😂😂 Awas! Scammer di mana2. Kalau nak original 100% cari miza 🙋🙋
Harga promo masih ada tau! Harga sebenar RM3xx. Jimat banyak sgt2 sis boleh simpan 😱😱 ! Jgn nyesal kalau harga promo abis 😂
WhatsApp segera!!!!
www.wasap.my/60174841403/orderpinklady
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #MontokKetat
User Image putihgiler_shoppe Posted: Jan 18, 2018 2:12 AM (UTC)

4
0 Normal
Ada lagi yg belum cuba PINKLADY?
.
.
Nak cantik,jangan kira2. Nanti rezeki nak cantik susah nak sampai 😂😂 Awas! Scammer di mana2. Kalau nak original 100% cari miza 🙋🙋
Harga promo masih ada tau! Harga sebenar RM3xx. Jimat banyak sgt2 sis boleh simpan 😱😱 ! Jgn nyesal kalau harga promo abis 😂
WhatsApp segera!!!!
www.wasap.my/60174841403/orderpinklady
.
#pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #MontokKetat
User Image pinkladyofficiall_sarawak Posted: Jan 18, 2018 2:12 AM (UTC)

6
0 Normal
Hai sayang2 sekalian.. Skrang neh ramai wnita yg jealous tengok pmpuan2 seksi, kurus, ideal.. Mesti pikir produk apa la yg diorang makan kan?? Tambah2 yg nak kawen tuh, msti la nk jaga muka, bdan, dan macam2 lagilah.. Nak kawen ktakan.. 😄
.
TAK PAYAH RISAU, TAK PAYAH PENING2 .. PENYELESAIAN DIA MUDAH JA.. DENGAN AMALKAN PINKLADY NEH 👇
PINKLADY MERUPAKAN DIETARY SUPPLEMENT NO 1 MALAYSIA TAU !
.
MANFAAT #PINKLADY :
🌺Ia dpt membesar , menganjal&menggebukan payudara&punggung.
🌺Perapat miss "V"
🌺Mengurangkan nafsu makan.
🌺Menghilangkan "mood swing".
🌺Meningkatkan libido wanita.
🌺Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🌺Meremajakan kulit.
🌺Mengatasi masalah rambut gugur.
🌺Atasi masalah senggugut yang teruk.
🌺Kitaran haid kembali teratur.
🌺Menstabilkan emosi.
🌺Menggebukan&mencantikkan kulit.
🌺Menambahkan susu badan.
🌺Badan jadi lebih shape.
🌺Hilangkan masalah jerawat.
🌺Atasi masalah kulit kusam.
🌺Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🌺Pudar & hilangkan masalah parut.
.
RM++💸 je untuk body cantik dan sihat , dan tak perlu lgi membazir ribu2 ringgit beli produk itu neh.. Satu botol mewakili satu badan 😉

Whatsapp 👉www.wasap.my/60178095407
.
#pinkladyhq #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladysupplement #pinkladymalaysia #pinkladyoriginal #pinkladyori #payudara
User Image tora.myfa Posted: Jan 18, 2018 2:08 AM (UTC)

1
0 Normal
Alahai Pink Lady, Gebu Gebas Montok Menawan Langsing Abang Pun Sayang !
.
Pink Lady membantu anda menurunkan berat badan di samping memantapkan lagi aset anda agar kelihatan lebih menawan.

PINK LADY BODY PERFECTION ialah supplement khas untuk wanita yang ingin kekal dalam : ➤ MENCANTIKKAN diri
➤ MEMBESARKAN payudara dan punggung
➤ MENGETATKAN miss ' V '
➤ MEMILIKI bentuk badan ideal
➤ MENGURANGKAN rambut gugur
.
.
Buy 1 free 3
*FREE POSTAGE
*FREE PINKLADY LIMITED EDITION BAG
*FREE CONSULTATION

#pinklady #pinkladybodyperfection #superstokispinklady #dropshipwanted #supplementwanita #supplementpayudara #besarkanpayudara #kembalidara #ketatkanmissv #kulithaluslicin #bodyideal #allinone #bodygoals #montok #gadisayu #anggun #cantik #jelita #gebugebas #mantap #bergetah #sihat #cantikluardalam #suamimakinsayang
#PostoPostoPosto .
☺️☺️☺️💕💕💕💕☺️☺️☺️💕💕💕💕☺️☺️☺️💕💕💕
User Image beautypenangshop Posted: Jan 18, 2018 2:06 AM (UTC)

13
0 Normal
NEW YEAR SALE! NEW YEAR SALE! NEW YEAR SALE!
PRODUK PINK LADY BODY PERFECTION
PINK LADY💃🏻 | Kesempurnaan Badan KETAT SENDAT RAPAT MELEKAT RAMPING😘 ➨Breast yang MONTOK
➨Punggung yang GEBU
➨Miss ‘V’ makin KETAT
➨Rambut semakin LEBAT
➨Kulit yang CANTIK
BODY KEGILAAN PARA LELAKI!!. JOM GRAB SEKARANG😱.!! PRODUK PINK LADY BODY PERFECTION
PINK LADY | Kesempurnaan Badan KETAT SENDAT RAPAT MELEKAT RAMPING
Kualiti: sempurna
Keselamatan: terbukti
Kesan Seawal : 2 minggu
Isi kandungan : 60 biji kapsul

Harga sebenar RM310❌
Promosi kini hanya RM280😍
Dapat free bag Pink Lady 💋

Hanya postage sahaja tiada delivery ❌🚗
📮✅postage diberi percuma kepada anda

Tinggalkan nombor dan kami akan hubungi awak-awak semua😘

Atau terus whatsapp kita +60143016412 atau terus tekan link di bio kita 👌🏻 #pinklady
#pinkladybodyperfection
#pinkladyori
#pinkladymurah
,#syurgayangkedua
#dolceamore
#fattzura
User Image vanessarivardfitness Posted: Jan 18, 2018 2:02 AM (UTC)

17
5 Clarendon
Aujourd’hui, j’ai commencé à travaillé sur THE BIG PROJECT de l’année! 🙌🏻Celui qui me trotte dans la tête depuis un bout! Je vous ai dit que 2018 serait MON année et bien y’a pleins de changements & de nouveautés en cours et à venir.
J’ai vraiment décidé d’arrêter d’avoir peur et de me lancer dans ce qui me tient à coeur! J’ai décidé de faire ce que j’aime et de laisser la peur derrière sinon je n’avancerai pas vers ce que je veux! On a une seule vie à vivre après tout! J’ai été sur l’adrénaline de l’excitation toute la journée ✌🏻 C’est bon signe non 😎

Bon sur ce, je m’en vais continuer de travailler sur mon projet ❤️
User Image whyembeautystore Posted: Jan 17, 2018 6:01 PM (UTC)

6
0 Normal
.
Dulu x pernah dengar pasal pinklady ni tp sekarang makcik sebelah rumah pon guna #pinkladybodyperfectionoriginal ni tau 😊😱
.
RM320 sahaja. 60 capsule 1 botol consume lebih dari sebulan. 😊 kesan seawal 2 mggu.
.
Click link di bio 😘
.

#pinklady #diet #produkkurus #sayabeli #sayajual #produkrambut #nakcantik #produkcantik #kosmetik #fitness #hormon #tipscantik #stokis #ejen #pemutih #kahwin #suamiisteri #payudara #awetmuda #kurus #nutrition #kurusdalam2minggu #jamu #murah #nakdiet #sihat #kesuburan #cepatkurus #teamfleeka

Hashtags found on this page