Toggle navigation

#pilhormoncinamurah15,337 POSTS

Post Content
User Image bodymantap.co Posted: Feb 23, 2018 7:56 AM (UTC)

6
0 Normal
PIL HORMON/BREAST CHINA.
LAKU KERAS!.
.
🔹Whatsapp 0175656053🔹
.
PIL HORMON CINA Diiktiraf perbadanan dadah antarabangsa (FDA) dan GMP !! Fungsi pil hormon ini adalah utk membantu memerangkap protein atau kolagen dari makanan atau minuman utk disimpan di bawah otot punggung dan payudara. Setiap 1 BIJI pil memmpunyai kekuatan 21 BIJI pil perancang / hormon kehamilan biasa.

KHASIAT DAN KEGUNAAN
=====================
✔Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan.Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan.
✔Hasil 100 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional ✔Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu.
✔Hanya perlu diambil 1 biji sahaja untuk 10hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain.
✔Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang.
✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan

Cara pengambilan
===============
1. 1 biji makan dan rehat 10 hari
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg ingin meneruskan pengambilan pil ini)
=========================
📌AMARAN: Tidak sesuai bagi wanita yang sedang hamil atau menyusu badan 6 bulan ke bawah.

#pilhormon #bustupexpress #surekencang #bazaarpaknil #sayajual #bvrc #babiesblink2015 #emilay #kcolly #pilhormonoriginal #pilhormoncinamurah #pilhormoncina #pilhormoncinaoriginal #pilhormonmurah #surekencangbreastserum #surekencang
User Image pil_aset_mantap Posted: Feb 23, 2018 7:55 AM (UTC)

5
0 Normal
PIL HORMON/BREAST CHINA.
LAKU KERAS!.
.
🔹Whatsapp 0175656053🔹
.
PIL HORMON CINA Diiktiraf perbadanan dadah antarabangsa (FDA) dan GMP !! Fungsi pil hormon ini adalah utk membantu memerangkap protein atau kolagen dari makanan atau minuman utk disimpan di bawah otot punggung dan payudara. Setiap 1 BIJI pil memmpunyai kekuatan 21 BIJI pil perancang / hormon kehamilan biasa.

KHASIAT DAN KEGUNAAN
=====================
✔Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan.Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan.
✔Hasil 100 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional ✔Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu.
✔Hanya perlu diambil 1 biji sahaja untuk 10hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain.
✔Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang.
✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan

Cara pengambilan
===============
1. 1 biji makan dan rehat 10 hari
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg ingin meneruskan pengambilan pil ini)
=========================
📌AMARAN: Tidak sesuai bagi wanita yang sedang hamil atau menyusu badan 6 bulan ke bawah.

#pilhormon #bustupexpress #surekencang #bazaarpaknil #sayajual #bvrc #babiesblink2015 #emilay #kcolly #pilhormonoriginal #pilhormoncinamurah #pilhormoncina #pilhormoncinaoriginal #pilhormonmurah #surekencangbreastserum #surekencang
User Image pilhormon.my Posted: Feb 23, 2018 7:54 AM (UTC)

1
0 Normal
PIL HORMON/BREAST CHINA.
LAKU KERAS!.
.
🔹Whatsapp 0175656053🔹
.
PIL HORMON CINA Diiktiraf perbadanan dadah antarabangsa (FDA) dan GMP !! Fungsi pil hormon ini adalah utk membantu memerangkap protein atau kolagen dari makanan atau minuman utk disimpan di bawah otot punggung dan payudara. Setiap 1 BIJI pil memmpunyai kekuatan 21 BIJI pil perancang / hormon kehamilan biasa.

KHASIAT DAN KEGUNAAN
=====================
✔Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan.Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan.
✔Hasil 100 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional ✔Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu.
✔Hanya perlu diambil 1 biji sahaja untuk 10hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain.
✔Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang.
✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan

Cara pengambilan
===============
1. 1 biji makan dan rehat 10 hari
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg ingin meneruskan pengambilan pil ini)
=========================
📌AMARAN: Tidak sesuai bagi wanita yang sedang hamil atau menyusu badan 6 bulan ke bawah.

#pilhormon #bustupexpress #surekencang #bazaarpaknil #sayajual #bvrc #babiesblink2015 #emilay #kcolly #pilhormonoriginal #pilhormoncinamurah #pilhormoncina #pilhormoncinaoriginal #pilhormonmurah #surekencangbreastserum #surekencang
User Image irneyidris Posted: Feb 23, 2018 7:47 AM (UTC)

2
0 Normal
RM35
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
POLISH FACE NINA .
Sape nak muka glowing2 shining2 naturally gitu wajib guna ni tau!!
Kesan bole nampak seawal 1 minggu.
.
kandungan .
sugar,sweet almond
cocoa butter, vit e , strawberry seed, micro collagen
.
KELEBIHAN :
menambah seri
shine glowing
hilang parut
kecut jerawat
pudar jeragat
cerahkn kulit
.
Cara pakai polish pkai bile u free tak kisah waktu bile pun cuci muka
jgn lap sapu polish
gosok 3 ke 5minit dan cuci dgn pencuci
.
💥 3 kali 1 minggu shj.
💥 1 bekas 20gram boleh guna dlm 10 kali.
.
100% original✅
Money back guarantee✅
.
#PolishFaceNina #FacePolishNina
#ibuputihninaskincare #ninaskincarelaserserum #laserserumnina #laserserumninaskincare #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #sheseidomask #ninaskincarecombo #nanoremovalcream #ninaskincareibuputih #nanolightenercream #azanisscarserummurah #mudface #mudfacemask #mudfacialmask #mudfaceoriginal #polishfacenina #ninapolishface #ninapolishfacemurah #polishfaceninaskincare #polishfacemurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
User Image alis_shoppe Posted: Feb 22, 2018 5:48 PM (UTC)

5
1 Normal
RM16 exc post
pos 8sm/12ss
WHATSAPP 0195670098
👙KHASIAT DAN KEGUNAAN👙
1.Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan.Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan

2.Hasil 100 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional.

3.Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu

4.Hanya perlu diambil 1 biji sahaja untuk 10hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain

5.Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang

6.Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan

7.biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita

8.Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,

9.juga boleh menjadikan kulit muka dan badan putih gebu

10.sebagai alternatif lain bagi mereka yang takut untuk melakukan teknik suntikan dan juga pembedahan.

11.sesuai bagi wanita yang menoupous yang tiada atau kurang hormon dalam badan,mengembalikan kemudaan,kulit yang kencang serta kitaran haid yang teratur
📱WHATSAPP 0195670098📱
👙TAK ORI BOLEH REFUND👙
#pilcina #pilhormon #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #pilhormonbreast #pilhormonoriginal #breastpil #pilcinamurah #zofeabeautysecret #pilhormonmurah #pilhormonbreast #pilhormonoriginal #larome #laromeoriginal #laromemurah
User Image rarabeautyshopp Posted: Feb 22, 2018 2:47 PM (UTC)

2
0 Normal
🍁PINK LADY BODY PERFECTION🍁
👉🏻 FREE GIFT BEG PINK.
.
PINK LADY BODY PERFECTION
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !
📣📣📣
🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET
✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜
⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊
💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau !
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5
.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196. .
.
#belleza #kcolly #bustupexpress #bustupexpressmurah #pilhormonmurah #surekencang #vgrip #sweetcandcup #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #secretplus #glutalapunzel #glutapanacea #pilhormon #pinklady #pinkladymurah #pinkladys #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladyviral #pinkladybodyperfections #pinkladymontok
User Image rarabeautyshopp Posted: Feb 22, 2018 2:47 PM (UTC)

2
0 Normal
🍁PINK LADY BODY PERFECTION🍁
👉🏻 FREE GIFT BEG PINK.
.
PINK LADY BODY PERFECTION
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA !
📣📣📣
🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET
✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜
⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊
💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau !
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.

Free postage ke semenanjung🚚
✈️Sabah/Sarawak tmbh rm5
.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196. .
.
#belleza #kcolly #bustupexpress #bustupexpressmurah #pilhormonmurah #surekencang #vgrip #sweetcandcup #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #secretplus #glutalapunzel #glutapanacea #pilhormon #pinklady #pinkladymurah #pinkladys #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladyviral #pinkladybodyperfections #pinkladymontok
User Image payudara_montok_gebu Posted: Feb 22, 2018 2:39 PM (UTC)

2
1 Normal
yg ni bukan jamu yee syg2 smua rmai sgt yg confuse😅 yg ni Pill Swiss Breast.. nk tegang, besar, montok boleh ambik swiss breast..Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast.
Cara mkn 1biji 1mggu shaja, minggu nk period boleh stop, hbis period boleh continue smula.. Berminat whaspp terus 019-9016244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast
User Image payudara_montok_gebu Posted: Feb 22, 2018 2:33 PM (UTC)

1
2 Normal
Ok mcm biasa feedbck coustmer yg mkn Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast
User Image dalina_beautycare_shop Posted: Feb 22, 2018 1:19 PM (UTC)

9
4 Normal
Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 012 6996959 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#dalina_beautycare_shop
User Image hanicollection.beauty Posted: Feb 22, 2018 9:13 AM (UTC)

14
0 Normal
PIL HORMON CINA MURAH

1.Digunakan sebagai terapi penggantian hormon yang kurang dalam badan. Membesarkan payudara dan punggung sekaligus dengan cepat, kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu sahaja bergantung kepada keserasian badan

2.Hasil 10 KALI lebih berkesan dan cepat jika dibandingkan dengan suplemen herba yang berasakan ubat ubatan tradisional.

3.Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu

4.Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil pil hormon yang lain

5.Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang

6.Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan

7.Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,

Cara pengambilan:

1. 1 biji makan dan rehat 10 hari (selepas makan tengahari)
2. Hari ke 11 makan pil ke 2
3. Hari ke 21 makan pil 3
4. Rehat 4 hari dan mula balik hari ke 5 period. ( bagi yg nk truskan pil ini) >Untuk kesan pembesaran yang cepat dan ketara pengambilan susu soya sebanyak 2 gelas sebelum tidur dan 2 gelas selepas sarapan pagi adalah digalakkan kerana protein yang terdapat di dalamnya akan membantu pengumpulan kolagen di dalam tisu tisu payudara,pengambilan lebih banyak protein dari sumber lain  seperti ikan,telur dan ayam akan mempercepatkan lagi pertumbuhan payudara

PIL HORMON CINA Diiktiraf perbadanan dadah antarabangsa (FDA) dan GMP !! .
.
whatsapp +60194133490

#pilhormoncinamurah #pilhormoncina #borongonline #pilhormonmurah #pilhormoncinamalaysiamurah #pilhormoncinaborong #pilhormoncinamantap #pilhormon #terapiinstagram #sayajualmurah #missmotertermurah #pushup #bustup #pilhomeopathy #chubbychubby #kopimontok #kopiboomz #rapibust #rapibustmurah #galongcream #bioanne #pinklady
User Image payudara_montok_gebu Posted: Feb 22, 2018 8:36 AM (UTC)

1
1 Normal
Ok mcm biasa feedbck coustmer yg mkn Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast
User Image aliyaa.store Posted: Feb 22, 2018 3:53 AM (UTC)

1
0 Normal
🌸PIL HORMON CINA 💕 1 pcs RM 22
💕Harga borong 10pcs and above . 🌸How to order ?
Sreenshot & direct whatsapp 019-472 6919
#pilhormon #pilhormonmurah #pilhormonoriginal #pilhormoncina #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilcina #pilcinamurah #pilcinaoriginal
User Image payudara_montok_gebu Posted: Feb 21, 2018 11:54 PM (UTC)

2
1 Normal
yg ni bukan jamu yee syg2 smua rmai sgt yg confuse😅 yg ni Pill Swiss Breast.. nk tegang, besar, montok boleh ambik swiss breast..Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast.
Cara mkn 1biji 1mggu shaja, minggu nk period boleh stop, hbis period boleh continue smula.. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast
User Image sue_beautyhealty Posted: Feb 21, 2018 11:38 PM (UTC)

0 1 Normal
Ok mcm biasa feedbck coustmer yg mkn Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 0176966221 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#swissbreast
User Image sue_beautyhealty Posted: Feb 21, 2018 11:37 PM (UTC)

0 0 Normal
Ok mcm biasa feedbck coustmer yg mkn Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 0176966221 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#swissbreast
User Image produkkecantikan.online Posted: Feb 21, 2018 12:39 PM (UTC)

14
0 Normal
PIL HORMON CINA !!! LAKU KERAS...KITE TAK TIPU PON YUNKK..BERKESAN SGT2... ARI2 ORG PMM PIL HORMONN

KELEBIHAN :
✔kesan pil hormon estrogen Punggung dan payudara terasa mantap dan gebu
✔pil hormon breast Hanya perlu diambil 1 biji sahaja setiap 7 atau 10 hari kerana kesan hormon ini adalah yang paling kuat jika dibandingkan dengan pil hormon yang lain
✔pil hormon enlarge breast Menjadikan payudara dan punggung anda yang kendur kembali pejal dan tegang
✔Kesan kenaikan payudara dapat dilihat seawal satu minggu atau lebih bergantung kepada tahap metabolisme badan ,penggunaan selama 3-12 bulan atau secara berterusan amat digalakkan untuk hasil memuaskan
✔pil hormon dari china biasanya digunakan oleh kaum2 maknyah dan transgender untuk menukar hormon lelaki kepada hormon wanita
✔ubat hormon besarkan payudara Sesuai untuk wanita yang langsung tiada payudara atau payudara kempis dan kecil selepas menyusu anak,
✔Pil hormon untuk kulit Juga boleh menjadikan kulit muka putih gebu
.
.
➰WA 0174204470➰
.
.
#pilhormon #pilhormoncina #pilcina #pilpayudara #pilpembesar #payudara #pilcina #pilhormon #pilhormoncinamurah #Pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormonbreast #pilhormonswiss
#pahang #kuantan #perak #ipoh #melaka #johor #kedah #alorsetar #kelantan #sarawak #sabah #sayajual #bazarwanita #cikgu #uitm
User Image payudara_montok_gebu Posted: Feb 21, 2018 12:09 PM (UTC)

2
1 Normal
Ok mcm biasa feedbck coustmer yg mkn Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast
User Image payudara_montok_gebu Posted: Feb 21, 2018 12:08 PM (UTC)

3
1 Normal
Ok mcm biasa feedbck coustmer yg mkn Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast
User Image payudara_montok_gebu Posted: Feb 21, 2018 12:05 PM (UTC)

1
0 Normal
Ok mcm biasa feedbck coustmer yg mkn Pill Swiss Breast.. Yg tkut nk inject boleh cuba pill ni ok.. Jnis bdn cpt akn dpt result pill ke3.. smua bdan x sma ye syg2 smua x semstinya mkn pill ke 3 breast dh ok smua brgntung pd bdn masing2 n ad yg masuk pil 4 5 bru nmpk prubhan.. Kita syorkan yg jenis bdn lmbt boleh ambik 2 box. Swiss produk dr klinik n BUKAN PILL CINA❗️❗️❗️1box swiss 3biji pill rm70 trmasuk pos n 5free gift.. Pill saje x jual yee sb swiss mmg pcking dgn free gift!!! Swiss ad 3biji je xde jual pcking 5biji so smua hati2 yeee.. Nk breast cntik montot, tegang, besar, anjal boleh cuba pill swiss breast. Berminat whaspp terus 019-90162244 utk fast reply✌️✌ #produkbreast #produkpayudara #produkkecantikan #pilputih #pilswiss #pillswiss #bazarpaknil #bazaarpaknil #tudungmurah #safieyilias #sayajualbaju #pilcina #pillcina #injections #injectionbreasthormon #pilhormoncina #pilhormon #pilhormoncinamurah #pilhormoncinaoriginal #pilhormonbreast #pilhormonmaknyahmurah #pilhormonperfectlady
#atyqaswissbreast

Hashtags found on this page