Toggle navigation

#perlis781,997 POSTS

Post Content
"PASTIKAN EMOSI ANAK TERJAGA, BARULAH SI MANJA BOLEH BERJAYA."
.
.
.
.
Rmai org salah sangka yg kalau anak2 nk berjaya ni, cuma perlukan intelek. Ya, intelek tu penting, tp faktor paling besar yg menentukan kejayaan anak2 adalah emosi. .
.
Mengapa? .
.
Manusia ada dua belah bahagian otak - otak intelek & otak emosi. Pembangunan otak intelek sgt bergantung kpd pembangunan otak emosi. .
.
Menurut kajian, 85% pembangunan otak manusia bergantung kpd pembangunan emosinya. Ini bermaksud hanya 15% pembangunan otak bergantung kepada pembangunan intelek. Antara perkembangan emosi & intelek, terbukti perkembangan emosi jauh lebih penting.
.
.
“Perkembangan EQ yang baik akan meningkatkan keyakinan diri seseorang. Keadaan ini akan menjadikan individu lebih kreatif, inovatif & dapat menangani matlamat hidup dengan lebih jelas. ” - Dr. Muhammad bin Jantan (Perunding Motivasi & Psikologi).
.
.
Bagaimana Int3ree boleh bantu si manja?
.
.
Kalau anak anda jenis yg mmg beremosi, sgt sensitif, senang marah, asyik menangis, malas belajar, degil & susah dengar cakap, bolehlah amalkan Int3tree ya. Kami dh dpt pelbagai testimoni anak2 lebih ceria, gembira, relax & lebih mudah dgr kata, lebih rajin lepas mengamalkan Int3ree. Dh x terganggu mcm dulu.
.
.
“Anak sy UPSR tahun ni, perbezaan ketara slepas ambil Int3tree adalah emosi dia…lebih cool & x marah2 dan dah x malas2 pergi tuisyen & lebih rajin buat latih tubi yg saya bagi.” – R Hiliena (Pengguna Int3ree.)
.
.
Anda ingin membantu anak2 supaya dpt membesar dgn emosi yg stabil & EQ yg baik? Kalau bentuk dr awal lagi bagus, supaya anak2 tercinta boleh membesar seorang insan yg berjaya. Kalau emosi anak terganggu, mmg susah utk anak2 rasa bermotivasi utk belajar. Lg penting,terutamanya sbb skrg exam2 besar semakin hampir.
.
.
Berminat nk dapatkan Int3tree?
.
.
Boleh terus PM kami ke dalam inbox ya..
.
.
#suplimenminda #revolusisuplimenminda
#igersmalaya #igermalaysia
#contest #sayajual #sayajualproduk
#bazarpaknilmurah #kelantan #kelantanese #malaysia #malaysian
#bazaar
#bazarpaknilprodukkecantikan
#igers#selangor #pahang #terengganu #perak #sabah #negeri9 #kedah #perlis
💕REMAJA CORNER 💕

murah meriah.
layanan tiptop.
harga murah.
sedap gais. for me berbaloi dan mengenyangkan.
#foodhunting #perlis #vsco #remajacorner #exploremy #igers
"ANAK2 LEBIH BIJAK LEPAS MULA MENGAMALKAN INT3TREE,"
.
.
.
.
Dari xde A dlm perperiksaan penggal terus melonjak ke 2 A selepas mengamalkan Int3tree. ALHAMDULILLAH. Mmg terbukti kesan Int3tree membantu minda anak2 berkembang & menstabilkan emosi anak2 supaya pembelajaran anak2 lebih berkesan.
.
.
Niat kami di Int3tree adalah membantu anak2 supaya dpt memperoleh kejayaan dlm pembelajaran. Kerana zaman sekolah adalah pendedahan mereka yg pertama di dunia realiti & pembuka pintu rezeki anak2 pd masa yg akan datang.
.
.
Kalau UPSR dpt skor, anak2 ada peluang nk belajar dkt skolah berasrama penuh yg bagus sistem pembelajarannya. Kalau SPM berjaya pula, anak2 ada lebih banyak pilihan utk sambung belajar & mengejar impian masing2. Kalau teruk, mmg limited option anak2 & akhir sekali tersangkut & terpaksa buat sesuatu yg anak2 x minat sepanjang hidup. .
.
Jgn ambil ringan pembelajaran anak2 di sekolah ni. Sbb ia merupakan titik permulaan utk anak2 kita. Titik permulaan utk mereka mengasah minda & berkembang utk menjadi seorang insan yg berjaya.
.
.
Anda ingin membantu anak2 supaya masa depan mereka lebih cerah? Mestilah bermula di sekolah. Jika anda benar2 berhasrat utk anak anda berjaya, bantulah apa2 cara pun yg boleh. Terutamanya dgn pemberian nutrisi yg mencukupi, dgn satu sachet Int3tree setiap hari.
.
.
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda
#igersmalaya #igermalaysia
#contest #sayajual #sayajualproduk
#bazarpaknilmurah #kelantan #kelantanese #malaysia #malaysian
#bazaar
#bazarpaknilprodukkecantikan
#igers#selangor #pahang #terengganu #perak #sabah #negeri9 #kedah #perlis
#kualalumpur #johorbahru #johor#melaka
#penang
"JAGA DIET ANAK2, KALAU DIBERIKAN MAKANAN YG KURANG BERKHASIAT...ANDA MENGHALANG ANAK ANDA DRPD MEMBESAR MENJADI SEORANG YG BERJAYA."
.
.
.
.
Adakah anda benar2 memberikan anak2 nutrisi yg mereka diperlukan setiap hari? Adakah anda benar2 peka dgn pemakanan anak anda seharian? .
.
Jgn ambil ringan kesihatan anak2 ni sbb anak2 yg gagal dm pelajaran, gagal dr segi akhlak, disiplin & sebagainya, adalah kerana gaya hidup yg kurang sihat. Nk membesarkan anak yg bijak ni bukan sahaja bergantung kpd pendidikan tp dr rutin pemakanan anak2 setiap hari.
.
.
Jgn kerana nk berjimat, anak2 hanya makan racun setiap hari. Di sini bukan dimaksudkan racun yg membunuh, tp "racun" di sini adalah racun yg menghalang anak2 berkembang dgn baik dr segi fizikal, minda & emosi. .
.
Jika anda benar2 berminat nk membantu anak2 & sayangkan mereka, bantulah anugerah dri Illahi ni dari segi pemakanan & membentuk gaya hidup yg sihat. . Berikanlah nutrisi yg mereka perlukan setiap hari supaya dpt membesar menjadi seorang insan yg berjaya. .
.
Dengan satu sachet Int3tree, anda boleh membekalkan pelbagai khasiat utk anak anda. Int3tree terbukti berkesan (dh byk testimoni kami terima) bg mengurangkan rasa keletihan (supaya x cepat letih & tidur semasa kuliah), menstabilkan mood anak2, mencarikan darah beku yg membuat fikiran anak2 lembap, menguatkan daya ingatan & membantu penyambungan sel2 otak utk memudahkan pembelajaran anak2. .
.
Jgn jd antara ibu-bapa yg hanya mengungkapkan kata2 manis kasih sayang tp x menunjuk dr segi tindakan. Jika anda benar2 inginkan anak anda berjaya, semuanya bermula dgn pemberian khasiat yg mencukupi setiap hari. .
.
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda
#int3tree #suplimenminda #revolusisuplimenminda
#igersmalaya #igermalaysia
#contest #sayajual #sayajualproduk
#bazarpaknilmurah #kelantan #kelantanese #malaysia #malaysian
#bazaar
#bazarpaknilprodukkecantikan
#igers#selangor #pahang #terengganu #perak #sabah #negeri9 #kedah #perlis
#kualalumpur #johorbahru #johor#melaka
#penang
😱Terbaru dari Mary Kay !

Selamat tinggal Kulit Berjerawat 😍 📍Memperkenalkan CLEARPROOF ACNE SYSTEM 📎Set ini mengandungi :
1. CLARIFYING CLEANSING GEL
Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut.

2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK
Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma

3. BLEMISH CONTROL TONER
Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih.

4. SPOT SOLUTION
Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru.

5. PORE PURIFYING SERUM
Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih.

6. OIL FREE MOISTURIZER
Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang
Menenangkan kulit yang jengkel
.
*Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?*
.
😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat
.
😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat !
✔Kulit Berminyak
✔Kulit Kombinasi
✔Kulit berjerawat yang bermusim
.
😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian :
✔Belakang badan
✔Kawasan Leher
✔Bawah Dagu
.
*Apakah bahan-bahan yang digunakan dalam Set ClearProof ini ?*
.
😘 *Salicylic Acid*
Bertindak untuk mengeluarkan kotoran pada kulit dan mudah utk mengangkat kulit mati pada permukaan kulit
😘 Canadian Willowherb
😘 Burdock Root
😘 Sea Heather
😘 Charcoal
😘 Kaolin & Bentonite Clay
😘 Honey Suckle & Navy Bean Extracts
😘 Avocado

Utk keterangan lanjut wassap Radiah +60197250509
*pengunaan 3 minggu.
.

Wassap Radiah. +6019 7250509
.

#marykayjb#marykay#marykaymalaysia#glowing #beautyconsultant#cantikmenawan
#kusam#jeragat#jerawat#kulittaksekata
#Johor #Perlis#Perak #Selangor #Penang #Kedah #brunei#singapore#Bazaronline
#BazarWanita #BazarPaknil
#Loffatah#tipscantik
#likeforlike#shoppingonline
#terapiinstagram#Aurainsta
#AurainstaBatch7#igmashup
Testimoni😍.
.
Baru nak tidoq tiba2 dapat wtsapp . Bukak2 tengok3 ada orang bagi testimoni . Tulah nak kongsi .. hehehehhe 😂
.
Terima kasih fikri kerana berpuas hati dan membeli wangian dengan kami 🤗
.
Jom siapa lagi yang belum cuba boleh beli nah dengan kami wtsap 012-9489865 . .
Harga serendah RM15 sahaja !!! Dengan RM15 dah boleh wangi2 😝🤣
.
Cod area #arau #perlis
.
.
#perfume #wangian #murah #perfumemalaysia #perlis #kedah #uitmarau #ptss #unimap #kolejvokasionalarau #ipgperlis #polimasjitra #ikbnperlis #ilpkangar #ikmberseri #perfumeutara #mampumilik #giftbirthday #hantarankahwin #lelaki #perempuan #victoriassecret #purseperfume #perfumequeenperlis
....
JOM ORDER 😍😘
👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi "CALSIUM TIENS" adalah rahasia ARTIS bagi ketinggian mereka. Tak perlu banyak fikir SEGERA amalkan pengambilan heightup ini.
TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched& Proven Height Formula
Dengan bahan berkualiti tinggi
NO SIDE EFFECT

#Matang #Selama #taiping #Manjung #Serimanjung #Sitiawan #Lumut #Seriiskandar #Peraktengah #Arau #Perlis #Kangar #sabah #beautysolution#whiteningsupplement #bvrscrub #heightupmurah
#kasutmalaysia #onlinemalaysiashop
#kasut #kasutmurah #kasutmurah #terlajakgol
Ngeri gile kan kalau ada masalah JERAWAT DAN PARUT mcm ni?😊
Nak siti bantu awak untuk hilangkan masalah cmni?
.
.
Jom cuba Azanis scar serum, membantu merawat masalah parut 2 kali lebih cepat berbanding produk lain 😉
.
Azanis Scar Serum, berbeza dgn produk lain sebab ia dari bahan semulajadi, vitamin E dan cocoa booster yg sesuai untuk semua jenis kulit. Di jamin takde kesan sampingan yg teruk 👍
.
.
--------------------------
Sesuai utk parut :
👉Parut jerawat
👉Stretch mark
👉Chicken pox
👉Parut luka / pembedahan
👉Parut timbul / keloid
.
.
------------------------------
Yang nak muka flawless tanpa parut jerawat 😩
.
Yang nak kulit bersih dan suci supaya orang sedap mata memandang 😎
.
Yang nak hilangkan parut sebelum kawin atau demi orang tersayang 😘
.
.
📲 Whatsapp di 019-5092025
📲 Whatsapp di 019-5092025
📲 Whatsapp di 019-5092025
.
Atau PM saya nom phone, nanti sy terus whatsapp 😃
.
--------------------------------
.
.
#azanis
#azanisscarserum
#azanismurah
#ubathilangkanparut
#bekasjerawatbatu
#perlis
🎁 SURPRISE YOUR LOVE 🎁

ADD ON #CAKE #BROWNIES #CHESEETART .
Whatsapp
014 243 3294
014 243 3294
014 243 3294
.
ANZ FLORIST
Simple way to place your order, just inbox us the details above:- Receiver Name:
Mobile Contact:
Deliver Address:
Message:
*Limit to 250 characters only
Quantity:
Sender Name:
Mobile Contact:
Deliver Date:
Everyday is a surprise bouquet, do placed order now,
#surpriseperlis #birthdaysurprise #getwellsoon #heliumbelon #graduation #convocation #surprisesurprise #arau #jitra #kualaperlis #love #surprisemurah #surprisebajet #ramadhangift #hamperraya #surprisemurah #love #mothersday #hariibu #hariguru #teacherdays
#mothersdayweekend
#motherdaughter #mothers #mothersday #surprisedelivery #perlis #surprisemurah #surprisedelivery #motherdaughter #birthdaysurprise #heliumbelon
mrsazy 29m ago
Ada yg request tutorial guna Eyelash Curler ni.. Ni haa sis tnjuk dkt u olls.. Mudah jea kan... Kepit bulu mata, trs lentik. 😘

#mekcokionline
#bulumata
#eyelash
#murahjea
#perlis #perak #pelajar
🎁 SURPRISE YOUR LOVE 🎁

ADD ON #CAKE #BROWNIES #CHESEETART .
Whatsapp
014 243 3294
014 243 3294
014 243 3294
.
ANZ FLORIST
Simple way to place your order, just inbox us the details above:- Receiver Name:
Mobile Contact:
Deliver Address:
Message:
*Limit to 250 characters only
Quantity:
Sender Name:
Mobile Contact:
Deliver Date:
Everyday is a surprise bouquet, do placed order now,
#surpriseperlis #birthdaysurprise #getwellsoon #heliumbelon #graduation #convocation #surprisesurprise #arau #jitra #kualaperlis #love #surprisemurah #surprisebajet #ramadhangift #hamperraya #surprisemurah #love #mothersday #hariibu #hariguru #teacherdays
#mothersdayweekend
#motherdaughter #mothers #mothersday #surprisedelivery #perlis #surprisemurah #surprisedelivery #motherdaughter #birthdaysurprise #heliumbelon
Kami nak bantu anda yang berpendapatan rendah dapatkan #zahracottonpants Exclusive ini. Konsep kami lagi banyak ambil lagi murah anda dapat. Sebelu itu tengok dulu ciri-ciri zahra pants.

Ini ciri-ciri MEWAH zahra pants:
1. Kami produce LIMITED. buatkan tampak EXCLUSIVE tak banyak dipasaran.
2. Guna HIGH QUALITY COTTON. Bila sebut cotton ianya AMAT SELESA, SEJUK, TAK MELEKAP.
3. LESS IRON jadi ia automatik LESS KEDUTAN.
4. ZIP dan GETAH di pinggang. FREE SIZE muat dari S hingga L.
5. Ada 6 corak kesemuanya.

Walau ambil sehelai harganya tetap MUNASABAH. Mana nak dapat sehelai seluar cantik, selesa dipakai pada harga munasabah?? Lagi banyak ambil lagi rendah harganya.
1 helai -> RM79.90 tapi kalau ambil
2 helai -> RM75/pc
3 - 4 helai -> RM59/pc
5 - 6 helai -> RM55/pc
7 helai dan keatas -> RM49/pc

Share la #zahracottonblouse dengan KAWAN OFFICE, ROOMATE, CLASSMATE, BFF, MAK MERTUA, IPAR DUAI, SEDARA MARA or ADIK BERADIK. Nah...kan dah dapat berjimat.
Jangan tunggu lagi, nanti stock habis adik kakak oiii..
Cari kami untuk dapatkan SIZE CHART dan ENAM WARNA itu

Walk in ke butik kami di Puncak Alam.
WAZE : hunaynexclusive

atau WHATSAPP
https://www.wasap.my/+601111625713
https://www.wasap.my/+601111625713

#pallazopant #kelantan #terengganudaruliman #pahang #kedah #perlis #melakapeople #kualalumpur #selangor #negerisembilan #sabah #sarawak #selfie #palazzocantik #palazzomurahmalaysia #palazzopants #bazarpaknil #jubahdress #jubahdressmurah #sayajual #murahshop #studentprice #bazaarkl #bazaarpaknil #jubahmurah #palazoexclusive #palazopants #bajumurah
Kami nak bantu anda yang berpendapatan rendah dapatkan #zahracottonpants Exclusive ini. Konsep kami lagi banyak ambil lagi murah anda dapat. Sebelu itu tengok dulu ciri-ciri zahra pants.

Ini ciri-ciri MEWAH zahra pants:
1. Kami produce LIMITED. buatkan tampak EXCLUSIVE tak banyak dipasaran.
2. Guna HIGH QUALITY COTTON. Bila sebut cotton ianya AMAT SELESA, SEJUK, TAK MELEKAP.
3. LESS IRON jadi ia automatik LESS KEDUTAN.
4. ZIP dan GETAH di pinggang. FREE SIZE muat dari S hingga L.
5. Ada 6 corak kesemuanya.

Walau ambil sehelai harganya tetap MUNASABAH. Mana nak dapat sehelai seluar cantik, selesa dipakai pada harga munasabah?? Lagi banyak ambil lagi rendah harganya.
1 helai -> RM79.90 tapi kalau ambil
2 helai -> RM75/pc
3 - 4 helai -> RM59/pc
5 - 6 helai -> RM55/pc
7 helai dan keatas -> RM49/pc

Share la #zahracottonblouse dengan KAWAN OFFICE, ROOMATE, CLASSMATE, BFF, MAK MERTUA, IPAR DUAI, SEDARA MARA or ADIK BERADIK. Nah...kan dah dapat berjimat.
Jangan tunggu lagi, nanti stock habis adik kakak oiii..
Cari kami untuk dapatkan SIZE CHART dan ENAM WARNA itu

Walk in ke butik kami di Puncak Alam.
WAZE : hunaynexclusive

atau WHATSAPP
https://www.wasap.my/+601111625713
https://www.wasap.my/+601111625713

#pallazopant #kelantan #terengganudaruliman #pahang #kedah #perlis #melakapeople #kualalumpur #selangor #negerisembilan #sabah #sarawak #selfie #palazzocantik #palazzomurahmalaysia #palazzopants #bazarpaknil #jubahdress #jubahdressmurah #sayajual #murahshop #studentprice #bazaarkl #bazaarpaknil #jubahmurah #palazoexclusive #palazopants #bajumurah

Hashtags found on this page