Toggle navigation

#perak1,655,434 POSTS

Post Content
Puas hati!! Terbaik.. Smooth sangat kulit bila guna.. Kulit bertambah glowing.. Saya suka sangat!! Feedback #DDCream lover😘

www.wasap.my/60193231011 /ddcream

#JelitaDara #stokismanjunglumut #ReadyStok #DDCream #spf50 #Stokis #perak #manjung #dealerwanted #lulus💯kkm #semuapunakcantikmenawan
Teruk benor org KL mkn durian siap berkain pelikat bagai. Hahaha 😆😂 Thank you so much @iam_eida dan keluarga bawa kami @lia_abdulla @hanuzahadam makan durian kg gajah dan masakan gulai tempoyak dan sambal petai ikan bilis. Habis semua kami melantak 😆😋😍 Alhamdullillah, InsyaAllah ada rezeki kita dtg lagi. #kggajah #telukintan #perak #durian #tempoyak #kainpelikat #makan #food #jalanjalancarimakan
User Image rara_shop_32 Posted: Nov 20, 2017 2:12 AM (UTC)
1
0 Normal
User Image kambingpanggangtogel Posted: Nov 20, 2017 2:11 AM (UTC)
1
0 Normal
Morning!

Part mana yang korng suka? Customer kami selalu request suruh simpan bahagian rib & batang pinang. Favorite dorng ni!😀 Ada yang nak buat akikah, jamuan makan, birthdy, kenduri kahwin, pertunangan ke. Kami sedia ambik order. Order yang kami terima di selangor, perak, negeri sembilan, kuala lumpur, melaka.😘 So boleh booking dulu. Nk survey pon boleh😆

Whatsapp/ call/ sms
--------------------------------------------------017 9350921 Cik Ain
011 24300403 Cik Naz
#kambing
#kambinggolek
#kambingbakar
#kambinggrill
#kambingpanggangtogel
#akikah
#kenduri
#kahwin
#pertunangan
#birthday
#selangor
#kl
#perak
#melaka
#seremban
User Image diasyeqah Posted: Nov 20, 2017 2:07 AM (UTC)
1
0 Normal
User Image mukharom_hd Posted: Nov 20, 2017 2:11 AM (UTC)
4
0 Normal
Cincin Harley Davidson
Bahan Perak/monel
Kondisi Baru
Rp.125rb

Bisa kirim ke seluruh Indonesia

Fast respon
085729536129,
pin bb DCAA43F6/226C63E7/DA807DFE,
line: Mukharom,
wa 081804090909/ 081328785898/ 082227890674,
Follow IG: Mukharom_HD
#cincin #cincinemas #cincinemasmurah #cincinemasputih #cincinemaskuning #cincinharley #cincinharleydavidson #cincinemasharley #harleydavidson #indonesia #hdci #hdcisurabaya #harley #perak #monel #cincinperak #cincinharley #cincinmonel
User Image perlashine_bp Posted: Nov 20, 2017 2:11 AM (UTC)
1
1 Normal
.
Jom dapatkan kulit yang sihat dah segar.
.
MEREKA SUDAH. ANDA BILA ???
.
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
.

5 Keajaiban utama PERLASHINE® Kapsul Mutiara 500mg
.

1. Meningkatkan kecerahan kulit wajah dan badan sehingga 5 tona lebih cerah
2. Menggalakkan penghasilan Feomelanin, iaitu pigmen melanin yang merah-kekuningan, yang terdapat banyak pada orang berkulit cerah
3. Membuatkan kulit lebih berseri (glowing effect), bersinar dan menghasilkan kulit "crystal skin"
4. Menghasilkan kulit yang putih kemerah-merahan dan flawless
5. Menggebukan kulit dan melembapkan kulit wajah yang kering

Satu-satunya suplemen berasaskan serbuk mutiara yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no kelulusan MAL16040026TC! ===============================
.
📲 0177326082
📲 0177326082
📲 0177326082

#jomcantik #perlashinebatupahat #suppliment
#hilangjerawat
#hilangparut
#johor
#batupahat
#paritraja
#sayajual
#preloved
#bajukurung
#kasutsukan
#kebaya
#nealofa
#fattahamin
#wanihasrita
#warnamusic
#uthm
#utm
#melaka
#teregganu
#dungun
#kotabharu
#perak
#menaracondong
#perlis
#ums
#unimap
#kmpp
#pulaupinang
User Image jelitadara_stokismanjung Posted: Nov 20, 2017 2:11 AM (UTC)
1
0 Normal
Dd cream mix glamour foundation..
Hasil memang kebabom...Wajah lebih glowing dan berseri. 💯% LULUS KKM☺️ Dd cream 5g RM29.90
Glamour foundation RM35.90
BELI KOMBO FREE POS

www.wasap.com/60193231011

#StokisManjungLumut #JelitaDara #ReadyStok #dealerwanted #DDCream #spf50 #Stokis #perak #semuapunakcantikmenawan #GlamourFoundation
User Image herbalstoreofficial.my Posted: Nov 20, 2017 2:10 AM (UTC)
0 0 Normal
TAMBAH TINGGI DENGAN ★HEIGHT CALCIUM & ZINC★
YA! HEIGHT CALCIUM & ZINC berkesan untuk tambahkan ketinggian anda! Usah ragu lagi PEKERJAAN ANDA MEMERLUKAN ANDA LEBIH TINGGI ? .
HEIGHT CALCIUM & ZINC adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi Scientifically Researched & Proven Height Formula : CUBA HEIGHT CALCIUM & ZINC™
KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFFECT
1) NUTRISI SEMULAJADI
2) 100BERKESAN
3) 100SELAMAT
4) 100-HALAL
Any question ??
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Wechat Id : herbalsales
FAST RESPON & HAPPY SHOPPINㅤ
------------------------------------------------------------
.
#johor #kedah #kualalumpur #perak #perlis #negerisembilan #melaka #terengganu #pahang #kelantan #subangjaya #selangor #sayajualonline #madeinmalaysia #photography #fashionfaceforward #fashionblogger #fashionista #fashionable #beyourselfremaja #menfashion #menfashionreview #genyhm #streetfashion #viral #lelaki
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
User Image herbalstoreofficial.my Posted: Nov 20, 2017 2:10 AM (UTC)
0 0 Normal
Salam Guys,
Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada.
2)Elakkan merokok dan minuman keras
3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat
4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut
5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak.

Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi + capsule herbal
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya >• CARA Nak ORDER Untuk fast respon dan harga PROMOSI terus wasap.
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat, 📱Wechat Id : herbalsales 📱Whatsapp :
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ . #johor #kedah #kualalumpur #perak #perlis #negerisembilan #melaka #terengganu #pahang #kelantan #subangjaya #selangor #sayajualonline #madeinmalaysia #photography #fashionfaceforward #fashionblogger #fashionista #fashionable #beyourselfremaja #menfashion #menfashionreview #genyhm #streetfashion #viral #lelaki
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
User Image jersi_bola_ku Posted: Nov 20, 2017 2:09 AM (UTC)
1
0 Normal
Untuk melihat lebih banyak koleksi jersi team terbaru yang berkualiti ,cepat2 like follow Instagram
.
FOLLOW instagram @jersi_bola_ku
.
✅LIKE - Jika anda suka promosi ini
✅COMMENT - Jika anda berminat
✅SHARE - Walaupun anda tidak memerlukan, mana tau kawan2 anda tengah pening cari benda ni.. Anda membantu mereka tanpa anda sedari...
.
SAYA ADA BUAT PRADUAN
LIKE 👍🏻 KOMEN 💻 SHARED 🗞
.
ANDA TERIMA JERSI FREE SEHELAI !!!
CEPAT SEBELUM PROMOSI INI TAMAT !!!!
.
#akumenangis #PEMENANG #KitaJuara #JERSIBOLAMEJIEKU #pulunkedahpulun #jersieureka #eureka #jersikool #kedaijersi #kedaijersialamin #jersibola #jersiselangor #jersifutsal #uitm #politeknik #upm #johor #sabah #sarawak #kelantan #selangor #perak #pulaupinang #pelis #gegarvaganza #surihatimrpilot #jersiborong #jersisukan #jersifutsal #malaysia #jersijdt
.
📞: 0195233992 (mejieku)
📞: 01119448144 (mejieku
User Image jersi_bola_ku Posted: Nov 20, 2017 2:09 AM (UTC)
0 0 Normal
Untuk melihat lebih banyak koleksi jersi team terbaru yang berkualiti ,cepat2 like follow Instagram
.
FOLLOW instagram @jersi_bola_ku
.
✅LIKE - Jika anda suka promosi ini
✅COMMENT - Jika anda berminat
✅SHARE - Walaupun anda tidak memerlukan, mana tau kawan2 anda tengah pening cari benda ni.. Anda membantu mereka tanpa anda sedari...
.
SAYA ADA BUAT PRADUAN
LIKE 👍🏻 KOMEN 💻 SHARED 🗞
.
ANDA TERIMA JERSI FREE SEHELAI !!!
CEPAT SEBELUM PROMOSI INI TAMAT !!!!
.
#akumenangis #PEMENANG #KitaJuara #JERSIBOLAMEJIEKU #pulunkedahpulun #jersieureka #eureka #jersikool #kedaijersi #kedaijersialamin #jersibola #jersiselangor #jersifutsal #uitm #politeknik #upm #johor #sabah #sarawak #kelantan #selangor #perak #pulaupinang #pelis #gegarvaganza #surihatimrpilot #jersiborong #jersisukan #jersifutsal #malaysia #jersijdt
.
📞: 0195233992 (mejieku)
📞: 01119448144 (mejieku
User Image jersi_bola_ku Posted: Nov 20, 2017 2:09 AM (UTC)
1
0 Normal
Untuk melihat lebih banyak koleksi jersi team terbaru yang berkualiti ,cepat2 like follow Instagram
.
FOLLOW instagram @jersi_bola_ku
.
✅LIKE - Jika anda suka promosi ini
✅COMMENT - Jika anda berminat
✅SHARE - Walaupun anda tidak memerlukan, mana tau kawan2 anda tengah pening cari benda ni.. Anda membantu mereka tanpa anda sedari...
.
SAYA ADA BUAT PRADUAN
LIKE 👍🏻 KOMEN 💻 SHARED 🗞
.
ANDA TERIMA JERSI FREE SEHELAI !!!
CEPAT SEBELUM PROMOSI INI TAMAT !!!!
.
#akumenangis #PEMENANG #KitaJuara #JERSIBOLAMEJIEKU #pulunkedahpulun #jersieureka #eureka #jersikool #kedaijersi #kedaijersialamin #jersibola #jersiselangor #jersifutsal #uitm #politeknik #upm #johor #sabah #sarawak #kelantan #selangor #perak #pulaupinang #pelis #gegarvaganza #surihatimrpilot #jersiborong #jersisukan #jersifutsal #malaysia #jersijdt
.
📞: 0195233992 (mejieku)
📞: 01119448144 (mejieku
User Image jersi_bola_ku Posted: Nov 20, 2017 2:09 AM (UTC)
1
0 Normal
Untuk melihat lebih banyak koleksi jersi team terbaru yang berkualiti ,cepat2 like follow Instagram
.
FOLLOW instagram @jersi_bola_ku
.
✅LIKE - Jika anda suka promosi ini
✅COMMENT - Jika anda berminat
✅SHARE - Walaupun anda tidak memerlukan, mana tau kawan2 anda tengah pening cari benda ni.. Anda membantu mereka tanpa anda sedari...
.
SAYA ADA BUAT PRADUAN
LIKE 👍🏻 KOMEN 💻 SHARED 🗞
.
ANDA TERIMA JERSI FREE SEHELAI !!!
CEPAT SEBELUM PROMOSI INI TAMAT !!!!
.
#akumenangis #PEMENANG #KitaJuara #JERSIBOLAMEJIEKU #pulunkedahpulun #jersieureka #eureka #jersikool #kedaijersi #kedaijersialamin #jersibola #jersiselangor #jersifutsal #uitm #politeknik #upm #johor #sabah #sarawak #kelantan #selangor #perak #pulaupinang #pelis #gegarvaganza #surihatimrpilot #jersiborong #jersisukan #jersifutsal #malaysia #jersijdt
.
📞: 0195233992 (mejieku)
📞: 01119448144 (mejieku
User Image jersi_bola_ku Posted: Nov 20, 2017 2:09 AM (UTC)
1
0 Normal
Untuk melihat lebih banyak koleksi jersi team terbaru yang berkualiti ,cepat2 like follow Instagram
.
FOLLOW instagram @jersi_bola_ku
.
✅LIKE - Jika anda suka promosi ini
✅COMMENT - Jika anda berminat
✅SHARE - Walaupun anda tidak memerlukan, mana tau kawan2 anda tengah pening cari benda ni.. Anda membantu mereka tanpa anda sedari...
.
SAYA ADA BUAT PRADUAN
LIKE 👍🏻 KOMEN 💻 SHARED 🗞
.
ANDA TERIMA JERSI FREE SEHELAI !!!
CEPAT SEBELUM PROMOSI INI TAMAT !!!!
.
#akumenangis #PEMENANG #KitaJuara #JERSIBOLAMEJIEKU #pulunkedahpulun #jersieureka #eureka #jersikool #kedaijersi #kedaijersialamin #jersibola #jersiselangor #jersifutsal #uitm #politeknik #upm #johor #sabah #sarawak #kelantan #selangor #perak #pulaupinang #pelis #gegarvaganza #surihatimrpilot #jersiborong #jersisukan #jersifutsal #malaysia #jersijdt
.
📞: 0195233992 (mejieku)
📞: 01119448144 (mejieku
User Image jersi_bola_ku Posted: Nov 20, 2017 2:09 AM (UTC)
2
0 Normal
Untuk melihat lebih banyak koleksi jersi team terbaru yang berkualiti ,cepat2 like follow Instagram
.
FOLLOW instagram @jersi_bola_ku
.
✅LIKE - Jika anda suka promosi ini
✅COMMENT - Jika anda berminat
✅SHARE - Walaupun anda tidak memerlukan, mana tau kawan2 anda tengah pening cari benda ni.. Anda membantu mereka tanpa anda sedari...
.
SAYA ADA BUAT PRADUAN
LIKE 👍🏻 KOMEN 💻 SHARED 🗞
.
ANDA TERIMA JERSI FREE SEHELAI !!!
CEPAT SEBELUM PROMOSI INI TAMAT !!!!
.
#akumenangis #PEMENANG #KitaJuara #JERSIBOLAMEJIEKU #pulunkedahpulun #jersieureka #eureka #jersikool #kedaijersi #kedaijersialamin #jersibola #jersiselangor #jersifutsal #uitm #politeknik #upm #johor #sabah #sarawak #kelantan #selangor #perak #pulaupinang #pelis #gegarvaganza #surihatimrpilot #jersiborong #jersisukan #jersifutsal #malaysia #jersijdt
.
📞: 0195233992 (mejieku)
📞: 01119448144 (mejieku
User Image jersi_bola_ku Posted: Nov 20, 2017 2:09 AM (UTC)
2
0 Normal
Untuk melihat lebih banyak koleksi jersi team terbaru yang berkualiti ,cepat2 like follow Instagram
.
FOLLOW instagram @jersi_bola_ku
.
✅LIKE - Jika anda suka promosi ini
✅COMMENT - Jika anda berminat
✅SHARE - Walaupun anda tidak memerlukan, mana tau kawan2 anda tengah pening cari benda ni.. Anda membantu mereka tanpa anda sedari...
.
SAYA ADA BUAT PRADUAN
LIKE 👍🏻 KOMEN 💻 SHARED 🗞
.
ANDA TERIMA JERSI FREE SEHELAI !!!
CEPAT SEBELUM PROMOSI INI TAMAT !!!!
.
#akumenangis #PEMENANG #KitaJuara #JERSIBOLAMEJIEKU #pulunkedahpulun #jersieureka #eureka #jersikool #kedaijersi #kedaijersialamin #jersibola #jersiselangor #jersifutsal #uitm #politeknik #upm #johor #sabah #sarawak #kelantan #selangor #perak #pulaupinang #pelis #gegarvaganza #surihatimrpilot #jersiborong #jersisukan #jersifutsal #malaysia #jersijdt
.
📞: 0195233992 (mejieku)
📞: 01119448144 (mejieku

Hashtags found on this page