Toggle navigation

#pelembap11,192 POSTS

Post Content
User Image maryk_kisska Posted: Feb 17, 2018 5:12 PM (UTC)

6
0 Normal
Pelembap atau moisturiser!
.
.
Sangat2 penting untuk kita kekalkan kelembapan kulit u olz. Lagi2 sekarang cuaca panas kan? 😊
.
Dont ever skip rutin pakai pelembap ok?
.
.
Kulit kering boleh menyebabkan proses penuaan sangat sangat cepat berlaku. Nak ke? No no no 💋
.
Jom wassup sis utk FREE consultation ! .
.
Sharing with 💖,
ieka 013-246 6083
.
#pelembap #marykay #timewise #agefightingmoisturiser #marykaymalaysia #skincare #skincareterbaik #pelembapmuka #timewisemarykay #kulitkering #kulitkusam #jeragat #jerawat
User Image perfectskin.my Posted: Feb 17, 2018 3:27 PM (UTC)

1
0 Normal
KANTUNG MATA GHAIB BAGAIKAN TERKENA MAGIK SI PARI PARI
.
.
AQUA EYE BALM
.
.
Rumus khas untuk masalah mata
💕Dark circle
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
.
Antara bahan bahan tiptop
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
#aquaeyebalm #matapanda #darkcircles #eyebags #kantungmata #luluskkm #selamatdanhalal #ootd #love #glowingskin #pelembap #kedutan #wrinkles #perfectskinmy #kulitlembap #cantik #moisturizer #perfectskin #bneagent #bnecodtanjungmalim #bnecodupsi #bnecodsegamat #igersmalaysia #igers
User Image perfectskin.my Posted: Feb 17, 2018 3:26 PM (UTC)

1
0 Normal
AQUA EYE BALM
.
.
Rumus khas untuk masalah mata
💕Dark circle
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
.
Antara bahan bahan tiptop
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
#aquaeyebalm #matapanda #darkcircles #eyebags #kantungmata #luluskkm #selamatdanhalal #ootd #love #glowingskin #pelembap #kedutan #wrinkles #perfectskinmy #kulitlembap #cantik #moisturizer #perfectskin #bneagent #bnecodtanjungmalim #bnecodupsi #bnecodsegamat #igersmalaysia #igers
User Image hotbeauty_donatkristal Posted: Feb 17, 2018 3:15 PM (UTC)

6
0 Normal
Minyak Argan adlah mnyak yng dihasilkan dry biji pokok argan yng pnuh dgn khasiat semulajdy untk kcntikan.. .
.

Kebaikan mnyak Argan dgunakan sejak ratusan thn dahulu untk kecntikan,kelembapan wajah dan anti penuaan kulit di Morocco.. .
.

IFlawless jga mngandungi -vitamin E
-vitamin A
-omega 6 .
.

Dan juga 9 asid lemak.x tepu untk memerangi radikal bebas,kelembapan kulit wajah dan sbgai anti penuaan.. .
.

Iflawless jga mnggabungkan Minyak Argan brsama dgn emas 24k dan Essential oil sprty Lavender,Rose ,Jasmine.. .
.

Mmg best tau pkay niew..yng ad msalah kulit kering this product mmg sngt sesuai.. .
.

Only RM65.00.. .
.

Jom wasap Donat Kristal
WWW.wasap.my/60122822504

#iflawless #pelembap #pelembapsolekan #arganoil #vitaminE #vitaminA #omega6 #bazaaronline #pantaidalam #bangsar #klgateaway #kerinchi #midvalley #emas24k #arganemas #pavilion #thegarden #sogo #bazaarsogo #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #0122822504 #bazaarcantik #makeup #sayajualonline #sayajualiflawless
User Image perfectskin.my Posted: Feb 17, 2018 12:59 PM (UTC)

0 0 Normal
KULIT TEGANG MACAM BARU LEPAS BBUAT URUTAN MUKA DI SPA
.
.
AQUA EYE BALM
.
.
Rumus khas untuk masalah mata
💕Dark circle
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
.
Antara bahan bahan tiptop
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
#aquaeyebalm #matapanda #darkcircles #eyebags #kantungmata #luluskkm #selamatdanhalal #ootd #love #glowingskin #pelembap #kedutan #wrinkles #perfectskinmy #kulitlembap #cantik #moisturizer #perfectskin #bneagent #bnecodtanjungmalim #bnecodupsi #bnecodsegamat #igersmalaysia #igers
User Image perfectskin.my Posted: Feb 17, 2018 9:02 AM (UTC)

1
0 Normal
AQUA EYE BALM
.
.
Rumus khas untuk masalah mata
💕Dark circle
💕Eye bag
💕Biji kolestrol
💕Mata kusam
💕Anti kedutan
💕Anti aging
.
.
Antara bahan bahan tiptop
☘Red Ginseng
☘Bird nest collagen
☘ Avocado extract
☘ Vitamin C
☘ Vitamin E
☘ Vitamin K i liposomes
.
.
#aquaeyebalm #matapanda #darkcircles #eyebags #kantungmata #luluskkm #selamatdanhalal #ootd #love #glowingskin #pelembap #kedutan #wrinkles #perfectskinmy #kulitlembap #cantik #moisturizer #perfectskin #bneagent #bnecodtanjungmalim #bnecodupsi #bnecodsegamat #igersmalaysia #igers
User Image dedemerin Posted: Feb 17, 2018 7:08 AM (UTC)

kyueti88_elfsj
11
0 Normal
Lagi demen ma make up look hari ini😘😘
#pelembap-sariayumarthatilaar
#foundation-wardahexclusiveliquid
#bedak-wardahexlusivepowder
#alis-viva
#eyeshadow-wardahseriG
#eyeliner-wardah
#maskara-wardah
#blashon-oriflam
#lipstic-wardahno5
Ahhhh.... Ni cerita make up q lw kerja, fondations ea aku pkek selayer ja coz gk suka yg tebel...tyuss bdak ea cuman aku tab2 aja pkek bruss...mna crta make up kaliann...
#efeklgdemen...
User Image diarypromil Posted: Feb 17, 2018 7:05 AM (UTC)

4
1 Normal
Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dll. Banyak yg 🇧erhasil. Cek IG kami!!! Konsult Gratis
WA: 082281420996

#serumpemutih#serumwajah#serummurah#serumkorea#serumgold#serumjerawat#serummuka#serumrambut#serumkecantikan#serumacne#serumantipenuaan#serumbotox#serumvitc#serumjafra#serumvampire#serumviral#serumbpom#pelembabwajah#pelentikbulumata#pelembutkulit#pelembabalami#pelembap#pelembabjafra#pelembang#wardahbeauty#wardahlipcream#wardahmurah#wardahcosmetic#wardahkosmetik#wardahexclusivemattelipcream
User Image leyra_linda Posted: Feb 17, 2018 6:56 AM (UTC)

1
2 Normal
Kalau ada both Grapeseed Face Oil & Organic Moisturiser, macam mana nak guna?
.
Mudah je..
.
Siang : Gunakan Organic Moisturiser. Lepas tu apply sunblock dan teruskan jika nak pakai mekap
.
Malam : Guna Grapeseed Face Oil. Jika ada jenis kulit terlalu kering, boleh pakai Organic Moisturiser selepas pakai face oil pada waktu malam.
User Image furaiha_beautifulskincare Posted: Feb 17, 2018 6:43 AM (UTC)

7
1 Normal
BEAUTY WATER ni macam toner tu. Bau honeydew. Spray-spray je dah lawa😘 💧Bahan aktif dalam BEAUTY WATER
- Aqua - Witch hazel
- Alpha arbutin
- Certified organic marula oil - Yeast extract - Magnolia stemcell
- Sakura extract - Vitamin C 💧Kelebihan BEAUTY WATER
- Tidak berminyak
- Membersihkan kulit
- Mencerahkan kulit
- Melembutkan kulit
- Melembabkan kulit
- Mengecilkan pori
- Menegangkan kulit
- Anti aging
User Image magicjelly_viral Posted: Feb 17, 2018 5:03 AM (UTC)

6
0 Normal
Malu nak selfie dengan kawan-kawan sebab muka ada jerawat dan berminyak? Ha, jom try pakai #MagicJellyLovera dan #LoveraDayCream!
.
.
#MagicJellyLovera best gila sebab bukan je boleh lembapkan kulit & kecilkan pori tapi boleh jugak kecutkan jerawat dalam masa 1 malam je tau! Kalau konsisten guna, parut jerawat pun akan pudar insyaAllah.
.
.
Lepas sapu #MagicJellyLovera, tepek #LoveraDayCream untuk cegah jerawat timbul & kecutkan jerawat pada muka. #LoveraDayCream pun boleh cerahkan kulit muka & pudarkan parut dgn cepat.
.
.
Bestnya produk lovera! Bukan saja boleh kecutkan jerawat tapi boleh dapat kulit cerah dalam masa yang sama.
.
Harga :
Magic Jelly Lovera = Rm70
Lovera Day Cream = Rm 40
(Without Postage)
.
.
ingin tahu lebih lanjut boleh whatsapp Zie 0168106769
..
.
.#teamzatylovera #magicjelly #ldc #loveradaycream #flawless #jerawathilang #nakcantik #aloevera #aloeveragel #naturalproduct #naturalskincare #Loveralovers #loveramalaysia #pelembap #produkbuatanmalaysia #LulusKKM
User Image sutra.stokisklang Posted: Feb 17, 2018 2:34 AM (UTC)

12
0 Normal
Bukan main beso lagi bunga raya mak mertua kita tu kan? Lagi beso drp botol A’vera gel tu! 😬 .
A’vera gel ni wajib bawak ke mana-mana especially bila balik kampung. Ya la.. macam2 accident boleh jadi - gatal2 kena gigit nyamuk la, gelgata la, kulit kering sbb panas terlampau la, kut2 melecur bila terkena air panas/ api masa memasak, kut2 terkena ekzos motor bila santai2 pusing keliling kampung tu 😆 Haa macam2 boleh tu! .
Memang best! Apa2 pun Selamat berhujung minggu semua! Berhati-hati di jalan raya 😍
.
A'vera series bebas daripada:
- SLS
- Gluten
- Paraben
- Alcohol
- Mineral oil
- Artificial colour
- Artificial fragrance

Jom kita gunakan produk natural ini tanpa was-was 😍
#sutramemangbest
Untuk info lanjut boleh pm 019-2244544
atau
Boleh juga klik link di bawah:
www.wasap.my/60192244544
.
#aromatherapy #essentialoil #sutra #sutraaromatheraphy #uitm #stressfree #multipurposespray #sayajual #spa #stress #pelembap #wash #acne #ruam #allergic #gatal #itchy #relax #averagel #aloevera #pencucimuka #eczema #bebaskimia #sutramemangbest
User Image effatihah.hq Posted: Feb 17, 2018 1:05 AM (UTC)

1
1 Normal
www.effatihah.com
.
HONEY BEE VENOM
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . #effatihah
♦Semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai
♦Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat.
♦Kesan jerawat pun senang pudar
♦Racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. #effatihah
♦Juga sesuai untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN
.
Digunakan sebagai moisturizer .
Sebelum makeup dan sebelum tidur.
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#honeybeevenom#honeybeevenommurah#beevenom#effatihah#beevenommurah#multisolution#beevenomoriginal#moisturizer#honeybeevenomborong#multisolutioncream#krimsiang#pelembap
#honeybeevenommurahborong#igkosmetikmurah
#krimmalam#honeybeevenomoriginal#hbvmurahborong#hbvmoisturizeroriginal#hbvbynafura#hbvtrueisland#effatihahbeauty#igkosmetikmurah#moisturizermurah#korea#daebak#sayajualmurah#uitmshahalam
User Image nunubeauty_collection Posted: Feb 16, 2018 11:49 PM (UTC)

18
1 Normal
Gadis Alaska (True Island From Korea)
.
#BestieForeverXNafuraAlaska
.
Panas lit lit dalam cuaca tengah hari pun tak terasa sangat bila pegang #alaskatoner dan #alaskamoisturiser nih. Terasa sejuk ajeee 🎿🎿⛄⛄. Tu belum lagi tepek kat muka uols.😇
.
Dalam kereta pun sempat posing dengan favourite skincare #trueisland kami ni. Kemana-mana pun tetap sentiasa ada bersama. Tak kira family gateaway ke, outstation ke, balik kampung ke, malah pegi ofis pun tetap adooo.. Ehehe😍😍
.
Prepare stok sesiap pun ye jugak. Sentiasa okeh! Ever ready gitewww 😘😘.
.
Ahaa. Kalau tak, takan la digelarkan butik bergerak sis berdua nih. .
Credit @nasz_zey
.
.
#nafura #nunutim #nafuraputrajaya #NunuLegacy #nunubeautycollection
User Image nunubeauty_collection Posted: Feb 16, 2018 11:52 PM (UTC)

33
3 Normal
Gadis alaska 💖💖
. .
Tq @nafura bkoz of u, kami bersama and being bff. Cecantik bersama, kayoo sama sama.
.
@nasz_zey love u bebeh. Jom together meroket💪💪 #bestieforeverxnafuraalaska #nafuracontest
User Image mg_trendy Posted: Feb 16, 2018 6:41 PM (UTC)

15
2 Normal
10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :
☘ Menghilangkan masalah kulit kusam
☘ Mengurangkan masalah kulit kering
☘ Mengurangkan masalah kulit berminyak
☘ Menjadikan kulit lembap dan anjal
☘ Mengecutkan jerawat
☘ Menghilang parut
☘ Menghilangkan masalah kulit tidak sekata
☘ Mengurangkan eyebag bawah mata
☘ Menghilangkan garis halus bawah mata
☘ Merawat eczema
☘ Merawat ruam pada3 punggung, muka dan leher bayi
☘ Merawat kulit sensitif
☘ Sesuai juga pakai dibadan n rambut utk melembabkan kulit kepala dan elak kulit kering.
.
.
#moisturizer #moisturizergel #pelembap #pelembab #pelembabwajah #pelembabkulit #pelembabbibir #pelembabrambut #pelembabmurah #bazar #paknil #siti #sitinurhaliza #neelofar #mg #kecantikan #kulitputih #borong #borongmurah #kosmetik #kosmetikori
User Image mg_trendy Posted: Feb 16, 2018 6:41 PM (UTC)

14
3 Normal
10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :
☘ Menghilangkan masalah kulit kusam
☘ Mengurangkan masalah kulit kering
☘ Mengurangkan masalah kulit berminyak
☘ Menjadikan kulit lembap dan anjal
☘ Mengecutkan jerawat
☘ Menghilang parut
☘ Menghilangkan masalah kulit tidak sekata
☘ Mengurangkan eyebag bawah mata
☘ Menghilangkan garis halus bawah mata
☘ Merawat eczema
☘ Merawat ruam pada3 punggung, muka dan leher bayi
☘ Merawat kulit sensitif
☘ Sesuai juga pakai dibadan n rambut utk melembabkan kulit kepala dan elak kulit kering.
.
.
#moisturizer #moisturizergel #pelembap #pelembab #pelembabwajah #pelembabkulit #pelembabbibir #pelembabrambut #pelembabmurah #bazar #paknil #siti #sitinurhaliza #neelofar #mg #kecantikan #kulitputih #borong #borongmurah #kosmetik #kosmetikori
User Image mg_trendy Posted: Feb 16, 2018 6:40 PM (UTC)

11
3 Normal
10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :
☘ Menghilangkan masalah kulit kusam
☘ Mengurangkan masalah kulit kering
☘ Mengurangkan masalah kulit berminyak
☘ Menjadikan kulit lembap dan anjal
☘ Mengecutkan jerawat
☘ Menghilang parut
☘ Menghilangkan masalah kulit tidak sekata
☘ Mengurangkan eyebag bawah mata
☘ Menghilangkan garis halus bawah mata
☘ Merawat eczema
☘ Merawat ruam pada3 punggung, muka dan leher bayi
☘ Merawat kulit sensitif
☘ Sesuai juga pakai dibadan n rambut utk melembabkan kulit kepala dan elak kulit kering.
.
.
#moisturizer #moisturizergel #pelembap #pelembab #pelembabwajah #pelembabkulit #pelembabbibir #pelembabrambut #pelembabmurah #bazar #paknil #siti #sitinurhaliza #neelofar #mg #kecantikan #kulitputih #borong #borongmurah #kosmetik #kosmetikori
User Image mg_trendy Posted: Feb 16, 2018 4:13 PM (UTC)

14
3 Normal
10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :
☘ Menghilangkan masalah kulit kusam
☘ Mengurangkan masalah kulit kering
☘ Mengurangkan masalah kulit berminyak
☘ Menjadikan kulit lembap dan anjal
☘ Mengecutkan jerawat
☘ Menghilang parut
☘ Menghilangkan masalah kulit tidak sekata
☘ Mengurangkan eyebag bawah mata
☘ Menghilangkan garis halus bawah mata
☘ Merawat eczema
☘ Merawat ruam pada3 punggung, muka dan leher bayi
☘ Merawat kulit sensitif
☘ Sesuai juga pakai dibadan n rambut utk melembabkan kulit kepala dan elak kulit kering.
.
.
#moisturizer #moisturizergel #pelembap #pelembab #pelembabwajah #pelembabkulit #pelembabbibir #pelembabrambut #pelembabmurah #bazar #paknil #siti #sitinurhaliza #neelofar #mg #kecantikan #kulitputih #borong #borongmurah #kosmetik #kosmetikori
User Image mg_trendy Posted: Feb 16, 2018 4:13 PM (UTC)

9
3 Normal
10 KEBAIKAN MOISTURIZER GEL ULFAA BEAUTY :
☘ Menghilangkan masalah kulit kusam
☘ Mengurangkan masalah kulit kering
☘ Mengurangkan masalah kulit berminyak
☘ Menjadikan kulit lembap dan anjal
☘ Mengecutkan jerawat
☘ Menghilang parut
☘ Menghilangkan masalah kulit tidak sekata
☘ Mengurangkan eyebag bawah mata
☘ Menghilangkan garis halus bawah mata
☘ Merawat eczema
☘ Merawat ruam pada3 punggung, muka dan leher bayi
☘ Merawat kulit sensitif
☘ Sesuai juga pakai dibadan n rambut utk melembabkan kulit kepala dan elak kulit kering.
.
.
#moisturizer #moisturizergel #pelembap #pelembab #pelembabwajah #pelembabkulit #pelembabbibir #pelembabrambut #pelembabmurah #bazar #paknil #siti #sitinurhaliza #neelofar #mg #kecantikan #kulitputih #borong #borongmurah #kosmetik #kosmetikori

Hashtags found on this page