Toggle navigation

#peanut1,490,992 POSTS

Post Content
Как приготовить на #завтрак сырники и сделать их нереально полезными?
Вы используете просто творог ? И ещё небось покупаете в магазине?
А как на счёт позаботиться о здоровье и использовать очеееееень полезную рикотту..которую я беру всегда у @syrnyi_rai_
Давайте разберёмся, что же такое #рикотта ?
Рикотта - это свежий итальянский сывороточный сыр, который обладает огромным количеством плюсов.
Для большинства самым важным вопросом может стать жир, который Рикотта совсем не содержит, какой же жир может быть в сыворотке?
А так же белковой основой сыра становится не #казеин , а #альбумин.
#рикотта для меня идеальна ещё тем, что имеет очеееень низкий уровень лактозы.
Не сыр, а сплошная полезность ☺️ #домашнийсыр#авторскийсыр#сырнаялавка#сыроварение#сыры#виноисыр#арахисоваяпаста#cheese#cheesefactory#халуми#бельпер#рикотта#качотта#лябан#шевр#украина#кропивницкий#здороваяеда#полезнаяеда#healthy#delicious#cleanfood#food#mood#peanut#nut
User Image peanut_lol1998 Posted: Dec 12, 2017 8:49 AM (UTC)

2
0 Normal
User Image thehausofhealth Posted: Dec 12, 2017 8:35 AM (UTC)

99th_monkey
22
12 Clarendon
NUT BUTTER AND #HEMP GIVEAWAY // We’re excited to team up with @99th_monkey to give you this special #Summer #giveaway! We have recently launched a hemp range, and to celebrate we are giving one lucky winner:
1 x Happy Hemp (Hemp and Maca Spice Infusion)
1 x Hemp #Hydrate Clay #Mask
AND our best selling classic nut butters:
1 x Natural #Almond Butter
1 x Salted #Organic #Peanut Butter
1 x 99th Monkey tote bag
Over $65.90 rrp worth of #vegan, gluten free & #sugar free #goodness in this prize pack. .
Sit down and enjoy a hemp latte with our 100% nut spreads on toast while your clay mask dries. It’s the perfect match!

All you have to do to WIN is:
1. FOLLOW @thehausofhealth AND @99th_Monkey
2. TAG TWO friends in the comments below

That's it!

Competition open to Australian residents only. Competition closes midnight, 12th December 2017
User Image mina_o96 Posted: Dec 12, 2017 8:33 AM (UTC)

8
0 Normal
User Image clare_a_b Posted: Dec 12, 2017 8:32 AM (UTC)

3
0 Amaro
🙊🙊🙊😍 My WIFE is the best! I cannot wait to wear my birthday present 💃
.
.
#itsmybirthday #happybirthdaytome #vans #peanut #peanutvans #sk8hi #present #mywifeisthebest #yellow #✌🏻
User Image foreverliving.1978 Posted: Dec 12, 2017 8:17 AM (UTC)

42
2 Normal
قالب جديد كليا يتميز باحتوائه على نسبة اقل من السكر و مزيد من الالياف 💛 ! فاست بريك هو قالب شوكولاته شهي بمذاق رائع مغطى بطبقة من زبدة الفول السوداني 😋🥜
يشعرك بانك في الجنة التي ستنعم فيها بخسارة وزنك 😎💪🏼
يعد هذا القالب الغني بالبروتينات مكملا غذائيا مميزا يمكن تناوله كبديل للوجبات ليشعرك بالشبع او عندما يحتاج جسمك لمزيد من الطاقة 🍫💪🏼 يحتوي قالب فاست بريك على الكثير من الفيتامينات و المعادن، منها الفوسفور الذي يزيد من سرعة عملية التمثيل الغذائي للدهون و الكربوهيدرات 👌🏼 مما يساعدك في تحقيق اهدافك الخاصة بالصحة و اللياقة 😍👏🏼
.
.
#organic#natural#herbal#healthy#beauty#fitness#protein#peanut#morning#power#gym#supplements#aloevera#dubai#طبيعي#صحة#فتنس#تخسيس#عروس#بروتين#رشاقة#جمال#ابوظبي#دبي#الشارقة#عجمان#راك#ام_القيوين#الفجيرة#العين 💫
User Image rolling_paws Posted: Dec 12, 2017 8:08 AM (UTC)

1
0 Lark
User Image bynastassya Posted: Dec 12, 2017 5:58 AM (UTC)

candycolorcosmetics
148
17 Normal
((SWIPE LEFT TO SEE THE SWATCHES!))
A full face swatch using @candycolorcosmetics on ma lips 💋
.

As you can see on my medium skin tone, semua warnanya masuk aja kok, dari yg paling terang Gummy Bear sampe yg lebih deep Hello. Cuma memang Gummy Bear akan lebih terlihat kalem di yg kulitnya lebih light (fair skin tone). Kalo Peanut menurutku masih masuk yaa di semua skin tone krn peach nya dia gak banyak jd gak terlalu gonjreng kesannya, dan i would say Peanut is my kinda nude color 😍
.
Kalo Marshmallow dan Hello compliment my skin tone best, warnanya yg lebih warm dan deep sangat amat bikin muka kita keliatan lebih fresh dan yaaa paling pas lah istilahnya hehehehe. Tapi beneran i loveee all @candycolorcosmetics colors! 😍😍😍
.
.
.

#candycolorcosmetics#candycolor#candycolorpeanut#candycolorgummybear#candycolormarshmallow#candycolorhello#hello#marshmellow#peanut#gummybear#candycolorbyndf#lipswatcher#lipstickswatch#lipstickswatcher#indobeautygram#indobeautyblogger#indobeautyvlogger#indobeauty#beautybloggerindonesia#beautybloggerindo#beautyvloggerindonesia#makeupindo#indomakeup
User Image bynastassya Posted: Dec 11, 2017 5:52 AM (UTC)

candycolorcosmetics
283
49 Normal
Racun lagi dateng dari lokal produk yuhuuuu, it’s @candycolorcosmetics time to swatch! 🍬🍭🍩😍
.
Warnanya nuansa pink yg identik bgt sm candy, jujur, liat lipstick ini aja udh bikin mood jd bagus gituu krn warnanya yg sangat membahagiakan buat diliat 😍😂 Ada 4 warna pink yg kalo cowok bilang sama aja warnanya, tapi sejatinya ini beda yakan seuusss! Here they are
- Gummy Bear: the lightest shade, a pinky nude color 🌸
- Peanut: still a pink nude color but with a hint of peach 🌷
- Marshmallow: rosy pink with hint of mauve color 🌹
- Hello: a dusty rose color 🌺
.
Have you try? Which one is your fave? Atau udh ngincer yg mana aja nih??? 😋 store to buy: @candycolorcosmetics yaa💕
.
.
.
#candycolorcosmetics#candycolor#candycolorpeanut#candycolorgummybear#candycolormarshmallow#candycolorhello#hello#marshmellow#peanut#gummybear#candycolorbyndf#lipswatcher#lipstickswatch#lipstickswatcher#indobeautygram#indobeautyblogger#indobeautyvlogger#indobeauty#beautybloggerindonesia#beautybloggerindo#beautyvloggerindonesia#makeupindo#indomakeup
User Image jaimeelee94 Posted: Dec 12, 2017 7:56 AM (UTC)

6
0 Normal
Visits to the vets today, after ripping his toe nail out doing who knows what! Not a very impressed kitty with his bandage 😂 #sillycat #alwayscostingmemoney #luckywehaveagreatvet #luckyilovehim #catsofinstagram #burmese #peanut
User Image dsyzhuang Posted: Dec 12, 2017 7:53 AM (UTC)

18
1 Normal

Hashtags found on this page