Toggle navigation

#parut288,249 POSTS

Post Content
JOM JOIN TEAM KAMI

MEDICSKIN LASER SERUM .
. 📢📢📢PROMO SET BAJET TERLAJAK MURAH MASIH BERJALAN !!! Cepat2 grab !!! Last2 jgn sampai bgaduh berebut stok plak tau 😂😂
.
.
.
1》💧
Kuasa --LASER-- Serum NO.1 DUNIA. Beribu testimoni **MASALAH KULIT** Sembuh dgn kesan seawal 3 SAAT 😱
______________________________________

2》💊
Supplement ❄PUTIH❄ 3 HARI. Formula 100% MASTER PEARL ⚪. STOK LIMITED. Hari2 licin 😰
.
.
📲 0168562554
📲 0168562554
📲 0168562554
.
.
🔬FORMULA KHAS dari PAKAR KULIT 🌷FLAWLESS !! GLOWING !! MAKE UP TAHAN LAMA 👉 #medicskin
❄PUTIH BERSERI !! 👉 #whitedose
.
. .

HURRY UP..LIMITED TIME ONLY
.

PRICE : RM52.00

#medicskin #whitedose #breakout #jerawat #jeragat #parut #putih #slim #viral #makan
.
Baru seminggu pakai..
Parut semakin pudar..
sis tengok la sendiri ..
.
Kalau products tak bagus tak akan customer repeat order kan ???
.
Terbaik! Testimoni pengguna azanis scar serum
.
#WhatsApp kod diskaun 016 5666135 sekarang!, untuk dapatkan azanis scar serum #penghapus #parut #no1 di #malaysia!. Semua pembelian akan mendapat #freegift #freepostage #freegst . #stok #promosi amat terhad!
.
Dijamin memudarkan apa saja jenis parut di kulit anda seawal 2 minggu atau wang anda dikembalikan!.. ( money back guarantee) .
.
#ubatparuthq #ubatparutmurah #ubatparutmalaysia #ubatparut #ubatparutoriginal #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #azanisscarserum #azanisserum #scarface #scarserum #like4like #likeforlikeback #sayajualbarangberkualiti #bazaarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknil
Assalamualaikum goodmorning😀 .
Hi Beautiful ladiessss ...bangun pagi setiap hari dan sebelum korang tido kulit wajah korang wajib dicuci dgn bersih ya.
.
Membersih wajah adalah rutin harian yang perlu dititik beratkan memandangkan setiap hari wajah kita terdedah dengan segala kekotoran, minyak juga lebihan solekan.
.
Dengan pembersihan yang betul bersama produk yg sesuai dan selamat akan memberikan result yang baik untuk kulit korang
.
Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush ➿Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
➿Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
➿Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat
➿Seperti membuat rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed
➿Dapat membersihkan wajah dari white dan Black
.
Nak dapatkan brg bagus brg best ni whatsapp Eza ya😘
.
📱Eza | 018 460 5052
.
#marykaybangi#marykaykajang#marykayselangor#langkawi#makeup#makeupmurah#prelovedmakeupmalaysia#makeupmalaysia#berusmuka#skinvigorate#bazarpaknil#bazaronline#jerawat#jeragat#jerawatbatu#kulitkusam#parut#titiancinta#skincaremalaysia
Anatomy HEALING PROCESS OF DERMA ROLLER
Luka kecil👉🏽Collagen terhasil 👉🏽Protein build up 👉🏽 dengan bantuan serum lagi membantu askar2 protein & collagen untuk membaiki luka 👉🏽 cell mati mula jatuh 👉🏽berlaku pengantian kulit baru 👉🏽 kulit baru akan nampak lebih cantik disebabkan collagen & protein build up
.
WHATSAPP💕
0163984070
0163984070
0163984070
.
.
#mua #kosmetikmurahmalaysia #dermaroller #dermarollermurah #parut #jerawat #jeragat #parutberlubang #tipscantik #dheal #serum #serumwajah #kolagenmurah #uitm #hargastudent #dermarollermalaysia #flawless #kosmetikmurah #serummurah #serummurahmalaysia #motd #bintikhitam #testimonidheal #skincaremurah #skincarekedah #skincaremalaysia #parutjerawat
Anatomy HEALING PROCESS OF DERMA ROLLER
Luka kecil👉🏽Collagen terhasil 👉🏽Protein build up 👉🏽 dengan bantuan serum lagi membantu askar2 protein & collagen untuk membaiki luka 👉🏽 cell mati mula jatuh 👉🏽berlaku pengantian kulit baru 👉🏽 kulit baru akan nampak lebih cantik disebabkan collagen & protein build up
.
WHATSAPP💕
0163984070
0163984070
0163984070
.
.
#mua #kosmetikmurahmalaysia #dermaroller #dermarollermurah #parut #jerawat #jeragat #parutberlubang #tipscantik #dheal #serum #serumwajah #kolagenmurah #uitm #hargastudent #dermarollermalaysia #flawless #kosmetikmurah #serummurah #serummurahmalaysia #motd #bintikhitam #testimonidheal #skincaremurah #skincarekedah #skincaremalaysia #parutjerawat
Kehebatan coffee scrub by Temyracle yang bila zap zap scrub terus glowing muka! 😂✨✨ 100% homemade dan natural. Tak percaya anda kene cuba sendiri. 😍
~~
☕ memudarkan parut jerawat
☕ membantu menghilangkan jerawat
☕ mengecilkan pori
☕ mencerahkan kulit
☕ melembut dan melembapkan kulit
☕ membuang sel sel kulit mati supaya krim muka dapat menyerap dgn baik
☕ menjadikan kulit 'glowing'
☕ memudarkan selulit
☕ blh digunakan pada muka & badan
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 018-5788594 for fast response, sis akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia
Selamat pagi uollss.
Abang-abang sado siapa yang ada masalah macam ini? Sampai tak confident nak jumpa orang? Haaa, boleh cuba whitening body scrub ni, anda pasti tampil lebih hensem bergaya lagi wangi 😘💋
~~
Scrub-scrub terus hilang daki-daki lama. Haa, tak terasa nk cuba kea?
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Whatapp 018-5788594 for fast response, sis akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrubmurah #bodyscrubtemyracle #feedbacktemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle
Detox Mask hanya RM42 sahaja ❤️.
Jangan tunggu lagi uolss, jom order sekarang. Gabungan bahan asli yang digunakan akan membantu anda merawat kulit yang breakouts, memudarkan merah-merah jerawat lantas, glowingg dan flawless. 💖
~~
Pure tumeric(kunyit asli) bertindak merawat kulit breakouts, geranium essential oil bertindak untuk melicinkan parut-parut jerawat dan madu manuka berfungsi merawat kesan merah-merah akibat infection bakteria dimuka. Haa kebabom sangat uolss. Jom try! Terbaik sangatkan 💖
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 018-5788594 for fast response, sis akan guide uolss semua 🌹💋✨
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle
AZANIS SCAR SERUM
3x MORE EFFECTIVE .
😍New Security System .
😍New Packaging .
😍Improve Formulation . .
Kulit masih berparut?
Tak perlu stress-stress. Sapu je Azanis, konfirm parut tu tak berani nak berkampung lama-lama dah..
.
Tak berkesan?
Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMO SEKARANG, FREE POSTAGE + FREE GST
.
NAK KULIT SIHAT ? 😍😍
.
Cepat whatsapp 01133522866 ataupun boleh terus DM
.
Stok sangat terhad, jom order sekarang 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanissungaipetani #azaniscodsungaipetani #codazanissungaipetani #azanis #azanisborong #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
AZANIS SCAR SERUM
3x MORE EFFECTIVE .
😍New Security System .
😍New Packaging .
😍Improve Formulation . .
Kulit masih berparut?
Tak perlu stress-stress. Sapu je Azanis, konfirm parut tu tak berani nak berkampung lama-lama dah..
.
Tak berkesan?
Jangan risau, Kita ada Money Back Guarantee kalau tak berkesan langsung. :)
.
PROMO SEKARANG, FREE POSTAGE + FREE GST
.
NAK KULIT SIHAT ? 😍😍
.
Cepat whatsapp 0103130630 ataupun boleh terus DM
.
Stok sangat terhad, jom order sekarang 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanissungaipetani #azaniscodsungaipetani #codazanissungaipetani #azanis #azanisborong #azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
Tercari-cari produk organik yang bebas kimia?
Temyracle ada prnyelesaiannya 😍
~~
Jom dapatkan sekarang produk-produk Temyracle di Hq kami berdekatan dengan Kopitiam Kita.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali. Whatapp 018-5788594 for fast response, Sis akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia#Bodyscrub #bodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah #detoxmasktemyracle #feedbackdetokmask #feedbackdetoxmasktemyracle
Good morning uolss.
Purifying Detox Mask adalah natural mask untuk natural glow! ✨😍 Woww glowing skin dengan kunyit? Biar betul.
~~
Kunyit mempunyai antioxidant dan anti-inflammatory, yang mana natural remedies inilah yang menyebabkan kulit glowing dan tak kusam. Scientific study juga telah membuktikan curcumin adalah bahan didalam kunyit yang boleh memberi kesan postive kepada kulit dan colagen di dalam badan. Hebatkan. Rasa mcm nk makan je kunyit kat dapur tu. Hehe. Curcumin ini jugalah yg berfungsi untuk merawat resdung.
~~
Uolss semua boleh try pakai kunyit yang ada kat rumah, Tapi leceh la kan, nak tumbuk dulu kunyit, nak kene beli madu lagi, nak pilih madu yang terbaik mahal la pula. So nak senang, pakai je purifying detox mask by temyracle ni. Senang,cepat, natural dan glowing! Lagipun temy dah campur madu dan geranium essential oil yang terbaik didalam detox mask ni. Parut jerawat semua zap zapp zapp hilang dengan tindak balas semulajadi daripada madu dan kunyit! ✨💫. Xpercaya? Boleh tengok testimonials jugakk 😍😘.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. Whatapp 018-5788594 for fast response, Sis akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detokmask #detoxmaskmurah #detokmasktemyracle
MORNING..PG NI I NK SHARE TESTIMONY DGN UOLS..INSHAALLAH PUAS HATI 📢📢📢PROMO SET BAJET TERLAJAK MURAH MASIH BERJALAN !!! Cepat2 grab !!! Last2 jgn sampai bgaduh berebut stok plak tau 😂😂
.
.
.
1》💧
Kuasa --LASER-- Serum NO.1 DUNIA. Beribu testimoni **MASALAH KULIT** Sembuh dgn kesan seawal 3 SAAT 😱
______________________________________

2》💊
Supplement ❄PUTIH❄ 3 HARI. Formula 100% MASTER PEARL ⚪. STOK LIMITED. Hari2 licin 😰
.
.
📲 0168562554
📲 0168562554
📲 0168562554
.
.
🔬FORMULA KHAS dari PAKAR KULIT 🌷FLAWLESS !! GLOWING !! MAKE UP TAHAN LAMA 👉 #medicskin
❄PUTIH BERSERI !! 👉 #whitedose
.
. .

HURRY UP..LIMITED TIME ONLY
.

PRICE : RM52.00

#medicskin #whitedose #breakout #jerawat #jeragat #parut #putih #slim #makan
MUKA RASA TEGANG, MAGIK 😍!
Sapa dah tersuka boleh order, semakin cepat order semakin cepat ada kulit cantik dan sihat 😍😘
~~
Mulanya ramai yg tak percaya produk temyracle ni boleh membantu masalah kulit bibir merekah, kulit kusam, berjerawat , jeragat dan sebagainya ! Tapi selepas baca feedback , terus yakin nak order utk dapatkan kulit gebu dan bebas dr segala kotoran
~~
Sebenarnya untuk kulit sihat bebas cela tidak memerlukan produk yang mahal. Hanya dengan produk natural, homemade by Temyracle, boleh merawat breakouts, menghilangkan sel sel kulit mati, mengecilkan pori-pori, melembutkan kulit dan paling best, kulit makin glowing. Hanya scrub sahaja. Anda akan merasai perubahannya.
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. ❤️😋. Whatapp 018-5788594 for fast response, Sis akan guide uolss semua 🌹💋
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #feedbackcoffeescrubmurah #feedbackcoffeescrubtemyracle #detoxmasktemyracle #detoxmaskmurah #feedbackdetoxmasktemyracle
Kurang keyakinan diri sebab kulit muka bermasalah? Dah putus asa try pelbagai produk? Jangan buang masa jom WhatsApp #0179030307 sekarang
.
Yang dah pakai @nufaglow kulit dah cantik. Takkan korang nak tengok je kan? Hanya #RM68sm & #RM73ss boleh mengubah segalanya!
.
• 1 @ 2 minggu masalah kulit mula berkurangan
• Sesuai untuk semua jenis kulit sensitif atau normal
• Diformulasikan utk kulit² yg bermasalah seperti jerawat, jeragat yang super duper degil dan lain²
• Halal, mesra solat & tiada bahan merbahaya
• Jangan risau kami dah ada beratus2 testimoni utk @nufaglow Vita Blush serum ni
.
Sesuai untuk merawat : • Jeragat / jerawat • Parut jerawat • Kulit sensitif • Kulit berminyak • Kulit kering / kusam • Tona tak sekata • Kulit gelap • Kulit terbakar • Liang pori terbuka • Muka menggelutu •
.
Boleh pm atau whatsApp #0179030307 untuk info
.
#nufaglow #kulitcantikberseri #putihberseri
#kulitcantik #parutjerawat #kulitsihat #putihgebu #nakcantik #produklaris #produkkecantikkan #parut #kulitlicin #siscuba #cantiksemulajadi
5 BINTANG UTK RESULT 6 HARI ❤️
.
Serius lah?? 6 hari je jerawat dah kecut? Tapi sis kata produk ni takde chemical. Takkan lah secepat tuuu
.
Ha ni nak habaq. Bukan dgn chemical je sesuatu produk blh berkesan. With a perfect blend of beneficial ingredients (and amount too!) kesan cepat seawal sekali penggunaan memang possible sgt2. Ingredients dia xblh ada yg kurang atau terlebih. Semuanya kena perfectly measured barulah effect dia kebabom!⚡️
.
So nak ke nak? Whatsapp 0196041959 nowwww 👍🏻
.
TEMYRACLE.. SAYA MESTI CARI! 👌🏻
.
#feedbackdetoxmasktemyracle
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
Lips scrub by Temyracle 🌼
.
Menggunakan organic sugar sebagai Bahan utama. Selain tu, ada olive oil jugak utk beri kelembapan pada bibir. Bagus kann? .
Dahlah packaging comey lotey. Boleh bawak gi mana je. Selit je dalam beg. Hehe
.
.
0179604508
0179604508
0179604508
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #feedbacktemyracle #lipscrub #lipmatte #lipstick

Hashtags found on this page